|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
18.2.2007 21:37:36   
violinski
Čer!

Zaključujemo vikend, aneda.

Boga Neja, kr tko kuha? Žal še predobro vem, kako to je, Jessy, glede na to, da praviš, da ima na mestu vboda še vedno trdo in otečeno, je prav mogoče, da je reakcija, čeprav je minilo že toliko časa. Drugače bi seveda bilo bolj logično, da se pojavi prej, ampak nikoli ne veš. Praviš, da je rekla, da jo BUBA in pokazala na vrat, grlo, karkoli že.... Mogoče jo res, to je danes pri teh njihovih hudičkastih letih tako težko ugotovit. Opazuj, katere stvari raje je - mehke, trde, tople, mrzle, .... Mogoče ti bo to kaj več povedalo. No, sicer pa upam, da je že brez vročine, sej je to zelo zoprno in nadležno.

Tia, Demi je noro cart, pa v tisti frizuri pred striženjem je na sliki še tak rdečeličko, da kar vidiš, kako sije od zadovoljstva. Zakaj si jo pa sploh postrigla? Sej ni čisto nič narobe, meni je tudi postrižena zelo všeč, edino se mi zdi, da ni več tako blond? Mogoče je pa od slike odvisno, Tudi jaz em Lano postrigla, ko je bila skor dve leti stara, pa so vsi rekli, da škoda, ampak meni je bila lepša, zdej pa sploh, k ma že precej dolge lase.

Kety, bodi kar zadovoljna, da se je Timon hitro privadil sobici, bi bilo dosti težje, če se ne bi hotel, ali pa če bi ga 'na silo' dali v svojo sobico šele, ko bi imeli novega člana. Tako ste pa super izvedli, sploh če se rad v njej igra, ne bo težav pri vpeljevanju novega člana v vajino sobo.

Mi smo drugače preživeli prav lep družinski vikend, včeraj sem kuhala segedin, mi ga je Aljoša štrajkal, ostali smo ga pa lepo pojedli. Prej smo bili po nakupih, smo naročili parket, ki ga je treba zamenjati v novem stanovanju, saj bomo prihodnji mesec že začeli z obnovitvenimi deli - Aja, Jessy, ko tko prideš v LJ mal napiši prej, da se pol magari kej srečamo! Mi tokrat sicer nismo bili v BTC, samo v Parflexu in Leclercu.

Danes smo pa bili na Vrhniki pri moji sestri, dokončali rožičke in repek za Aljošo za v torek, pa sploh na veliko šivali in pripravljali otroke za pusta (predvsem za ta veliko nam je vzelo veliko časa in živcev). Še dobro, da imamo samo štiri otroke user posted image

No, grem pogledat Grey's Anatomy, pol pod tuš pa spat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.2.2007 8:50:46   
ery
Dan,

pa je spet ponedeljek in ponovno v službi. pa še cel dan sem danes, ker imajo v šoli učitelji konferenco, jaz pa moram pisat zapisnik.

Jessy, a je Neja kaj boljša? Prav boga je. Meni se čudno zdi, da bi prišla reakcija na cepljenje tako pozno. ne vem, no, si kaj poklicala k zdravniku?

Joj, Demi, je prav luštna s kratko frizurco. jaz sem tudi Niko peljala ustrič, ampak samo spredaj, da niso silile na oči. Je prav luštna sedaj. user posted image

Mi smo tudi preživeli lep vikend. V soboto je moj dragi delal, midve z Niko, pa sva šli do Kranja na pustni sprevod. Nika je bila zajček, in je bila prav ponosna nase.user posted image  Res sva se imeli fino!
Včeraj smo šli pa še skupaj na en sprevod, skratka imeli smo se luštno, Nika je uživala ob gledanju mask...

Drugače pa še cepljenja nismo imeli, naj bi ga v sredo, pa smo prehlajeni, tako da moram prestavit, ampak se v ZD nihče ne oglasi. user posted image  So vsi na kavici očitno.

In kam boste šli kaj na morje?

a je bila katera že v Rogoznici pri Šibeniku? kako je tam?

No sedaj pa moram it delat.

Preživite lep dan in bodimo zdravi! user posted image

papa

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.2.2007 13:37:02   
nanka
Dan,

tolk sem jezna, sem se fula razpisla, pa je čas potekel in me je vrglo venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa sem čisto pozabila kaj vse sem napisla, naj gre nekam, bom pa bolj kratka....

Tia user posted image user posted image user posted image  za šolo in za striženje. Zoji sem zaenkrat samo spredaj postrigla, kar je šlo v oči.

Kety, super, da je Timon tako lepo sprejel sobico.

Lani in Neji želim čimprejšnje okravanje in veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Petri, ja bravo Benjamin, res je pravi korenjak , kako je to lepo slišat.

Mi v maškare ne gremo zato ker........ kaj pa vem meni ni in mi tudi nikoli ni bilo za iti. Zojo bomo našemili drugo leto ko bo v vrtcu.

Ker danes praznujem, greva z dragim sama v sredo smučat, dopust je že odobren, tako da jupi. Si nisva privoščila samostojni izlet že par let, zdaj sva si ga pa že zaslužila. V soboto bova pa z Maticem praznovala s sorodniki in sicer z kitajsko hrano ( jo grem iskat v restavracijo), njami že komaj čakam soboto, mi jo obožujemo in si večrat prinesemo domov.

Lep sončen dan

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.2.2007 14:11:47   
Kety
Danes je pa res lep sončen dan! Pozdravljene drage moje!!

Najprej moram čestitat Nanki za RD! Vse najboljše in super, da sta si z možem privoščila frej dan. Kot kaže bosta imela tudi super vreme! user posted image

Zdej moram pa še Timončka mal pohvalit. Danes je prespal celo noč od 21ih do 7:30. Sem ful srečna, ker se mi zdi, da je hitro prišel nazaj na svoj ritem, ker tudi opoldanski spanec spi že 2uri in zdej čakam, da se zbudi, da šibava malo ven. Bova šla z vozičkom do Kodeljevega, pol bova pa malo tam tekala naokoli, pol pa domov kuhat kosilo.
Sem mislila, da se megla ne bo dvignila, zdej je pa tako lepo, da mi je kar škoda da spi. Komaj čakam, na daljše in toplješe dneve. Kaj bo to super, ane!!

Ja, Vijolinski, sej zato sem priganjala, da bi šel Timon v svojo sobo, da se pred prihodom bratca privadi nanjo in bo z veseljem tam spal brez kakih nočnih budnic s strani bratca. Samo, ko pa je dejansko šel v svojo sobo, mi je bilo pa kar malo težko,...ne vem, ker ga nisem imela več čisto blizu, na dosegu in na "sluhu". Prvo noč nisem nič spala....zdej je zmeraj bolje in se tudi jaz navajam na boljši spanec, saj sem prej res skoz napenjala ušesa in bila stalno le v pol snu.

Pa še nekaj,...pri nas so trenutno lego duplo zakon!!!! Timon se tako rad z njimi igra in sestavlja in podira. To lahko počne 1 uro skupaj brez prekinitve. Do sedaj se ni igral skoraj z nobeno igračo, malo z avti, zdej pa kar naenkrat tako. Res super, sploh nisem mogla verjet, da se lahko tako zaigra, res! Pri nas je zadnje čase toliko sprememb, da sploh ne sledim več. No, in danes je Timonček dopolnil 18 mesecev. Kako gre hitro čas!!!!

Grem knjižit, dokler še spi!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.2.2007 14:59:31   
violinski
Daaaaan!

Nanka, vse najboljše za teeeee, vse najboljše za teeeeee! Upam, da boste res lepo in veselo praznovali, izlet samo s tvojim dragim ti pa od srca privoščim!!!

Jaz sem se ravno danes spomnila, da sva svojčas enkrat tedensko po službi šla nekam ven jest. Sej ne kej dragega ali kakšen slow food, kje pa. Magari samo pizzo ali pa kej malega kitajsko (sva tudi velika fena) ali kaj podobnega, samo da sva šla. Zdaj pa že par let ne uspeva, le kdo ve, zakaj user posted image ?

Zdaj, ko sem brala post od nanke sem opazila, da sem tudi jaz včeraj pozabila pohvalit Petri in njenega Benjamina. Vi ste pa res carji, kar se tiče rasti. Benjamin je korenjak in pol! Kar tako naprej!

Kety, vidiš, kako se vidi, da smo včasih mame tiste, ki komajda dopustimo, da naši otroci odrastejo - sej je res tisto, kar so nam vsi poskusili utupit v glavo, pa same nismo videle, dokler nismo doživele: otroci lažje prenašajo 'ločitev od staršev' kot to prenašamo mame. Ni kej, tko je in si ne moremo pomagat. Jaz itak zase trdim, da sem prava koklja, če imam svoje piščančke na broju, sem v redu, če ne pa ves čas kontroliram, kje so, kaj delajo, kako se počutijo.....

Se ti pa pridružujem pri Legicah - duplo, quattro in navadne legice, vse, kar je mogoče sestavljati, kocke v stolp, ploščice v slikico, živalice v luknje, like v sortirnike, pikice po barvah..... TO JE NEKAJ ZA NAŠEGA user posted image  ALJOŠO. Pol je pa vse na tleh. On gre spat, mama in tati pa pospravljava.... user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.2.2007 17:48:51   
petri85
Nanka, iskrene čestitke ob rojstnem dnevu!!! Danes je bil res lep dan! Želim ti lepo praznovanje z najbližjimi! V sredo pa uživajata!

Aja, Tia, ti si pa res tale študij v momentu skup spravla! Čestitke!

Ja, ja naš tamlajši je res priden jedec!

Kje je kaj Nataša? Sedaj se nič ne oglasi odkar je v službi!

Kety, super, da se je Timon takoj navadil na sobico! Mi ga moramo pa ta teden izselit v višji štuk, ker se bo v njegovi sobi belilo. Me zanima, kako mu bo všeč.

Tudi pri nas so lego zakon! Ima veliko kmetijo in navadne duplo v lamparčku in to skoz sestavlja. Ja je pa zares dnevna pooolna legic!

Čau! 

Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.2.2007 18:22:21   
nanka
Punce najlepša hvala za čestitke.

Ja, duplo so tudi pri nas zakon, jih tako lepo zlaga, da jo je kar užitek gledati, pospravlajata pa mami in oči, seveda.

Midva si pa večkrat privoščiva kakšno kavico v dvoje, velik plus je seveda velika sestra Tjaša, ki tačas pazi Zojo. To si ponavadi privoščiva v soboto zjutraj, zvečer pa tudi midva že dolgo nisva bila nikjer.

Moram povedati, da sem si prejšnji teden kar veliko privoščila,kupila sem si puder, kremo za obraz, pobarvala sem si lase, zdaj se moram pa resno lotit hujšanja. Te presnete kile grejo samo gor, dol pa nič. A ima katera dober recept?

Zoja kliče baso (hrenovko) tako da vas za danes zapuščam.

Lahko noč.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.2.2007 19:05:49   
Tiamo
Dan, čist na kratko nanka, iz vsega srca ti želim vse naj naj bolje in vse kar si sama želiš!!! Kar se tiče hujšanja, lahko probaš s tisto zelno juho..če hočeš ti napišem jedilnik. Evo ena slika maškare, spet ima to dudo v ustih...upam ,da mi jo bo uspelo pripopat, ker v RR albumu skoz piše napaka. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.2.2007 20:21:43   
tina104
O, Tia, kakšna luuuuštna maškara. Res je super!

Zdaj se par dni nisem javila. Brala sem vas, za kaj več pa je zmanjkalo časa.

Nanka, tudi jaz ti želim vse naj! Mimogrede, tudi jaz imam zelooooo rada kitajsko hrano. Mi gremo kar ven jest.

Kety, tudi pri nas je Aljaž podobno sprejel sobico, ful rad se kotali po postelji, se tam igra, tudi spi malo bolje tam, kot prej v najini sobi. Res da še vedno ne prespi noči in jutro je že tudi okoli petih, ampak tako je že od rojstva. Če gre spat ob sedmih zvečer ali ob desetih, se zbudi okoli petih, šestih.
Tudi jaz prve noči, ko je šel iz najine sobe, nisem v redu spala.

Benjamin je pa res zelo velik in tudi težek. No, pri teži mu je bil Aljaž v taki starosti zelo podoben. Pri 8 tednih mislim, da je imel 6200 g, bil pa je manjši.

Ery, a pri vas v službi pa tajnice pišete te zapisnikeuser posted image . Pri nas tajnica ne hodi na konferenco. Zapisnik piše vsakič en učitelj.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.2.2007 20:28:53   
tina104
Nanka, glede hujšanja je meni pomagal recept manj žri in več migaj. Enkrat pred leti sem na ta način shujšala v 2 mesecih 10 kg. Zdaj se že od 1. januarja spravljam k hujšanju (kake 4, 5 kg bi bilo fajn dol spravit), pa nisem shujšala še niti za gram, ker se enostavno preveč krat prekršim. Ko sem takrat hujašala, sem bila res vztrajna, jedla sem veliko sadja in zelenjave, skoraj nič kruha, sladice samo 1x na teden. Zdaj pa moram vsak dan nekaj sladkega pojestuser posted image .

Midva z mojim si zadnje čase večkrat privoščiva kako skupno kavo (brez Aljaža) sredi dneva, ko jaz končam s službo, to je preden gre moj v službo, Aljaž pa je še v vrtcu. Zvečer še nisva nikoli nikamor šla skupaj, odkar se je Aljaž rodil. Niti nimava neke potrebe po tem.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.2.2007 21:59:50   
Kety
Tia, Kolk je super maškarca tvoja Demi! Fuuuul luškana!

Jaz sem pa Timonu kar sama neki na hitrco skupi vrgla, no, na koncu je postal levček. Pa se mi zdi, da se kar posrečilo. Sem mu narisala brke in pobarvala nosek (začuda se mi je pustil) in je bil ful cortkan.

Ja, mamice smo res malo usekane na svoje otročičke. Joj, pa sploh zdej ko se skoz neki slabega dogaja. Ne gre mi iz glave zadnja tragedija z 18 mesečnim fantkom. Groza...

No, mi smo se pa danes vsi trije namakali v domači masažni banji in Timon je ful užival, ko je masaža delala mehurček in peno! Upam, da bo od vsega lepega spet prespal noč!

Midva si tudi ne vzameva časa zase. Ko je bil Timon na počitnicah pri mojih sva cel dan delala, tko, da sva zvečer samo dol padla. Pa tudi moj najraje vidi, da gre Timon povsod z nama, čeprav bi meni včasih res pasalo, da bi bila malo sama user posted image .

Nič, zdej si grem pa posušit lase, pol pa gledat z dragim Pirate s Karibov 2. Jutri imam pa seminar za letošnje bilance! Timon bo pa cel dan pri babici v Dragomlju, zvečer pa bomo tam kurili pusta!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.2.2007 7:34:41   
Tiamo
Jutro,

danes sem čist razočarana, zjutraj peljem našo čebelico v vrtec in je bila samo ona našemljenauser posted image  Tako, da sem rekla, naj jo potem preoblečejo. Bo že!

Violinski, a zakaj sem jo postrigla?
1. da ji bodo zrastli lepi laski do poletja
2. ker je imela zadaj čist scefrane laske
3. ker se ne pusti česat
4. ker, ko je zjutraj vstala je bila v glavo, kot da bi ji petarda počla
5. ker, so ji šli spredni na oči

Sem naštela dosti razlogov, no itak, pa vsi pravijo, da kok je luštna s to frizurco in da je zdaj ful bolj cot.

Kety sem vesela, da je tvoj Timon sprejel sobico in da se v njej dobro počuti. Sem zagovornik, da morajo otroi spati v svoji sobici in po možnosti že od rojstva. A za drugega člana imate že pripravljeno sobico? Bo imel svojo?

Violinski, kam se selite in kdaj? Dej malo več povej o selitvi, si nekam skrivnostna?

Nanka, e prav rada bi te videla brez očal, našminkano in z novo barvo las! Bove mogle na kavo. Zdaj k si imela operacijo oči, si čisto spremenila slog življenja (mislim, da rihtanje, oblačenje..prava sexy mamica?)

No punce, rada bi videla kake slike vaših maškarc!!!

V službi smo zdaj čist na VI, taki odnosi da te kap. moram pregledat na netu, če je kje objavljen naš nov delovni čas. Vem, da je bil včeraj objavljen v Dnevniku. Uglavnem s 1 majem začnemo, delati prve sobote v mesecu..za drugo pa še nevem....

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.2.2007 7:58:40   
nanka
Dobro jutro,

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kok je Demi lušna čebelica. Tia pri nas ne bo maškarc, mogoče drugo leto.

Ah ni sila z mojo preobrazbo, obleka je ostala enaka, šminke je pa samo za odtenek, tako da ni take sile, ja za kavo se bova pa tudi zmenile, še že dolgo nisva videli.

Zoja zaenkrat še ni v svoji sobi, bo pa kmalu, se mi zdi. Sobica jo že čaka, samo še opremo je potrebno dodati ( omare) pa bo.

Tia, ja a vam niso nič povedali kako boste zdaj delale? A nisi dobila nič pismeno, a boš zdaj kar cel dan tam visela?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.2.2007 8:29:29   
violinski
Jutro!

O, kk ste se lepo razpisale!

Tia, Demi je super. Meni je tudi ful luštna s to frizurco, sej pravim, tudi jaz sem Lano tako ostrigla pred letom pa pol, pa so mi večinoma rekli, da bi ji lahko pustila. Ampak kot ti praviš - je imela še prve laske in so se cefrali in meštrali in jo motili na očeh, zdej ima pa ful nore lase. Zjutraj sem ji namalala pikice na obraz, pa čopke naredila, ker ima premehke, da bi delala kitke, pol pa ima še rumeno majico z flekci iz blaga in pisane žabe, ampak je itak šla samo k babici v varstvo. Aljoša ima pa rajf z rožički in hudičkov rep našit na rdečo trenerko. Ju poslikam popoldne, pa objavim.

A o moji selitvi? Moževa starša sta si zgradila hišo na Koroškem, pa pravita, da se bosta odselila tja živet, mi pa v njihovo stanovanje. Moje pa jima ostane na razpolago, za takrat, ko bosta v Ljubljani. Fina rešitev. Kar se mene tiče začasna, ampak si ne upam delat planov preveč za naprej. Kvadrature v novem stanovanju je dvakrat toliko, kot jo imam tu, pa lift je v bloku user posted image .

Joj, moram it.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.2.2007 8:39:12   
Tiamo
nanka, nič ni pri nas organizirano z informacijami..takole iz časopisov zvemo..organizacija pa taka!!!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.2.2007 8:46:30   
Tiamo
violinski, no potem je Demi ista glede lask kot tvoja Lana...potem bodo uredu laski in lepi, a ne? e super.

violinski kaj pa lokacija? Upam, da boste kje v moji bližini, no upam, da je v Lj?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.2.2007 9:00:44   
violinski
Ja, Lana ima ful dobre laske. Močne in goste. Je pa res, da imava tudi midva oba močne in goste lase.

Nč kej dosti bližje tebi se ne selim, ampak zelo blizu meni.  Praktično na isti ulici, tisti, ki pelje od mene proti centru, le ene dva kilometra bližje centru.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.2.2007 10:28:43   
nanka
O Tia, potem je pri vas isto kot pri nas. Vse zvemo v časopisu. Ta mesec so nam odvzeli 20% pri vožnji, dopust in še nek dodatek pri plači, vse brez pikice pojasnila, v kuverti je bilo manj.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.2.2007 13:24:23   
Tiamo
violinski, aha no to je pa super, da se selite malo naprej, ti saj vrtca ne bo treba menjati in drugih ustaljenih navad! Uoa, a lift imate...pol pa hitro še enega dojenčka, da boš videla, kako se je luštno lupinico postaviti na tla lifta, ko prideš s plavanja, hehe.

nanka, no potem vidim, da je pri nas isto kot drugot, zadnji zvemo za vse...pa še to iz plačilne liste.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.2.2007 15:14:38   
Jessy
O, kolk ste se lepo razgovorile, ko me ni bilo!

Demi je prava pravcata čebelica lepotička! user posted image user posted image user posted image  Cartkana, da je kaj!!!! Luštna!!! Prav škoda, da v vrtcu ni bil nihče našemljen, ker je tako lepa!!!! Kje si pa dobila kostum? Pa črne žabice so lepše,k ot bi bile rumene!!!

Naša pa je zgledala takole:

user posted image

Ker me čas priganja, naj še omenim, da sva bili danes pri zdravnici. Je rekla, da ima bronhiolitis in da je virusnega izvora. Moramo šteti vdihe v spanju in če bo imela več kot 40 vdihov, bo morala v bolnico na kisik. V ZD je imela saturacijo 96.
Sem pravkar štela vdihe in jih ima 38. Me kar malo skrbi. Normalno je okrog 28 vdihov.

Zdaj pa morem šibat. Se morda še pozneje kaj oglasim.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.2.2007 17:30:31   
Tiamo
Jessy tudi Neja je zelo luštna pikapoka, samo se mi zdi, da ji ni kaj preveč všeč? Al je samo slika taka? Mi je pa prav hudo k je zbolela, glede vdihov in izdihov ti priporočam nasljednje:
  • najbolj merodajno je, da šteješ vdihe ali izdihe, ko spi
  • isto naredi, kot sem svetovala ery, kamilične cvete popraži in jih daj v npr. tisto rokavico za kopanje in ji daj na prsa (pod zgornji del pižamce), ko zaspi
  • skopaj jo tako, da narediš soparo v kopalnici in v lijak nalij vročo vodo in daj notri kamilice
  • naučijo kašljat, kar kašljajta vsepovprek

Takrat k sem bila na infekcijski, sem se glede tega pogovarjala s dr. Pokornom in je rekel, da se pljuča zato zabašejo, ker se ne znajo otroci izkašljat. Upam, da bo jutri že bolje z Nejo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.2.2007 19:53:23   
Jessy
Tia, hvala za nasvete. Sam to me zanima, na čem si prepražila cvetove? Pa, kolk časa jih pražiš?
Upam, da bo šlo res na boljše. Danes popoldne sva preživeli kar doma, saj je imela še malce povišano temperaturo (37,6 C), tako da se nisva šli nič potepat, kot je svetovala zdravnica.
Zaradi povišane temperature bova preložili tudi kopanje.

Glede izkašljevanja...pri Neji v bistvu to ni problem, saj kar fajn kašlja in tudi, če ji rečeš, naj še kašlja, bo s tem nadaljevala. Problem je v tem, ker je kašelj čist neproduktiven. Bomo vidli, kaj nam prinese noč.

Moreva pa tudi pridno čistiti nosek. Je rekla zdravnica, da moremo kar vstrajat, četudi se nam pri tem upira in da je treba vstrajat toliko časa, da je to za otroka samoumevna zadeva. Danes sva špricali tisto fiziološko kar enih 10x, pa je bilo vsakič hudo. Imam Sterimar, s katerim nisem ravno najbolj zadovoljna, saj se ga full brani. Raje ima, če ji fiziološko špricnem z brizgo v nos. user posted image  Zdaj pa malo kombinirava...enkrat eno, drugič drugo.

Tia, ta naša pikapolonica je bila v tem trenutku izredno žalostna, saj je morala pozirati mami, medtem ko je ona komaj čakala, da se je šla potepat. user posted image

Da se še ostalih tem malce dotaknem...
Tina, tudi pri nas je zapisnikar vsakič drugi učitelj in tajnica po moje nima niti pojma, kako izgleda konferenca, saj je še od daleč ni videla. Tako da ponovno podajam isto mnenje, da Ery njena ravnateljica čist preveč izkorišča (kuhanje kave, pisanje zapisnikov...).

Nanka, tudi jaz bi te rada videla v tvoji novi preobrazbi!!! Se boš kaj poslikala? Kako je zdaj, brez očal? Je vid že 100 %?
Glede hujšanja je verjetno najboljši recept manj žri. Na žalost pri meni ne učinkuje, saj imam še kako rada dobro hrano. Pri meni se je najbolje obnesla 90-dnevna ločevalna dieta. Trenutno sem spet na nji. Upam, da bo tudi tokrat kaj uspeha, čeprav so me ti pustni krofi čist iz tira spravili. user posted image

Kety, a pol praviš, da so mehurčki zdravilo za spanje? user posted image  Men bi se tudi prilegla ena taka masaža!!! V takih primerih pa res pogrešam banjo.
Drgač imam eno klasično masažo še v dobrem, sam ne vem, kdaj naj se najavim in je izkoristim. user posted image

Violinski, ideja o menjavi stanovanja je fuuuuul dobra! Da bi vam le uspelo!!!

Upam, da nisem nobene pozabila!
Lepo se imejte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.2.2007 20:20:25   
Tiamo
Jessy, kamilice pražim lih tok za zadišijo, na olivnem ali navadnem olju. No, ker sem bila kdaj lena, sem jih pa kar v mikrovalovni popražlauser posted image  Jaz uporabljam pa čist navadno fiziološko, šla sem v sanolabor kupit, take male flaške za čistit nos, kamor natočim fiziološko in ji špricam v nos, pa potem s pumpico ven. Itak ji tok špricnem, da ji čez drugo nosnico ven butne smrkelj in fiziološka. Pa pomembno je da špricaš s fiziološko ko otrok stoji ali sedi, da ni v ležečem položaju. Se mi zdi, da s šprico, zdaj k je velika, dobi premalo fiziološke v nos. Jessy, samo Neji bi kopanje koristilo, sploh v sopari in s kamilcami, da se ji v pljučih vse "zmehča". Mi imamo, no Demi ima še vedno problem s kakanjem. Ko kaka joka in se trudi na vse pretege..ampak drekec je normalen, danes celo bolj tekoč kot trd. user posted image  malo sumim, da jo peče prav danka ali je pa res psihološkega izvora tale njen jok. Mogoče zaradi tega k jijh v vrtcu dajejo na kahlo in je dobila odpor user posted image  samo so jo nehali dajati na kahlo, ker ni pokazala zanimanja. Ali pa je v fazi k dojema, da gre neki iz nje in ji čudno, potem pa zadržuje in jo potem boli user posted image  Mogoče so pa vlažilni robčki iz Mullerja. user posted image zdaj bom prvo zamenjala tele robčke in bom prešla na čist navadne robčke in vodo, pa bomo videli če bo kaj bolje. Ker rdeče rite nimauser posted image  aja, pa tudi blato skoz opazujem in nima nič krvavega ali kaj čudno obarvanega. Pa zdaj ji že 2 meseca ne dajem nič sladkega ali kaj da bi jo zapiralo...tako da nisem več pametnauser posted image , samo se mi tok smili k se tok repenči in joka k kaka...čez 1 sekundo pa že drvi okoli in kot da nič ni bilo. potem ji pa umijem rito in se mi skoz zmotava in AUVA. No znalke kak predlog?user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.2.2007 20:44:05   
violinski
Zaenkrat samo slikica, kasneje napišem kaj več 

KLIK 

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 24.2.2007 13:17:47 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.2.2007 22:09:50   
petri85
Uboga Neja, upam, da se kmalu pozdravi! Jessy, a si jo to danes slikala; ker res tako žalostno gleda?
Mi tudi uporabljamo čist navadno fiziološko.

Nanka, jutri pa uživaj!

Violinski, kako sta fletna - ampak Lana je pa videti že kar uredu? A se je Aljoša ravno nekaj kregal?

Da ne pozabim, kako nagajiva čebelica (mislim pogled je tak nagajiiv!) Glede kakanja pa ti res ne znam nič svetovati, ker imam sama dva velika sralčka!

Pri nas je bila bolj skromna maškarada...

http://shrani.si/files/imgp0781txku.jpg 

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 24.2.2007 13:18:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?