violinski
|
Čer! Zaključujemo vikend, aneda. Boga Neja, kr tko kuha? Žal še predobro vem, kako to je, Jessy, glede na to, da praviš, da ima na mestu vboda še vedno trdo in otečeno, je prav mogoče, da je reakcija, čeprav je minilo že toliko časa. Drugače bi seveda bilo bolj logično, da se pojavi prej, ampak nikoli ne veš. Praviš, da je rekla, da jo BUBA in pokazala na vrat, grlo, karkoli že.... Mogoče jo res, to je danes pri teh njihovih hudičkastih letih tako težko ugotovit. Opazuj, katere stvari raje je - mehke, trde, tople, mrzle, .... Mogoče ti bo to kaj več povedalo. No, sicer pa upam, da je že brez vročine, sej je to zelo zoprno in nadležno. Tia, Demi je noro cart, pa v tisti frizuri pred striženjem je na sliki še tak rdečeličko, da kar vidiš, kako sije od zadovoljstva. Zakaj si jo pa sploh postrigla? Sej ni čisto nič narobe, meni je tudi postrižena zelo všeč, edino se mi zdi, da ni več tako blond? Mogoče je pa od slike odvisno, Tudi jaz em Lano postrigla, ko je bila skor dve leti stara, pa so vsi rekli, da škoda, ampak meni je bila lepša, zdej pa sploh, k ma že precej dolge lase. Kety, bodi kar zadovoljna, da se je Timon hitro privadil sobici, bi bilo dosti težje, če se ne bi hotel, ali pa če bi ga 'na silo' dali v svojo sobico šele, ko bi imeli novega člana. Tako ste pa super izvedli, sploh če se rad v njej igra, ne bo težav pri vpeljevanju novega člana v vajino sobo. Mi smo drugače preživeli prav lep družinski vikend, včeraj sem kuhala segedin, mi ga je Aljoša štrajkal, ostali smo ga pa lepo pojedli. Prej smo bili po nakupih, smo naročili parket, ki ga je treba zamenjati v novem stanovanju, saj bomo prihodnji mesec že začeli z obnovitvenimi deli - Aja, Jessy, ko tko prideš v LJ mal napiši prej, da se pol magari kej srečamo! Mi tokrat sicer nismo bili v BTC, samo v Parflexu in Leclercu. Danes smo pa bili na Vrhniki pri moji sestri, dokončali rožičke in repek za Aljošo za v torek, pa sploh na veliko šivali in pripravljali otroke za pusta (predvsem za ta veliko nam je vzelo veliko časa in živcev). Še dobro, da imamo samo štiri otroke No, grem pogledat Grey's Anatomy, pol pod tuš pa spat.
|