Jessy
|
Oj! Najprej morem pozdraviti našo novo avgustovko Ayno! Res lepo, da si se opogumila in se javila! Upam, da ni bilo le enkrat in da se boš redno javljala, oz. kolikor ti bo čas dopuščal! Tudi mene zanima vse v zvzei z Lino! Končno še ena deklica več med avgustovčki! Malce z zamudo, pa vendar obema (jankobananko in violinski) želim vse najboljše! Pa še veliko zdravih in veselih dni z vašimi malčki in ostalimi najdražjimi! Pa sem se spet našla na eni skupni točki z vami - v pospravljanju namreč! Meni je to delo tako odveč (pa ni edino, da ne bo pomote)! Pa saj bi človek pospravil in imel pospravljeno, ko bi le imela vsaj še 1x toliko prostora, kot ga imamo zdaj. Sem že predlagala , da bi se lotila zidat hišo, v kateri bi bila samo midva (sedanjo si delimo z njegovo sestro) in bi tako imela dovolj prostora za vso šaro! Pri nas je redkokdaj pospravljeno! Se mi zdi, da tako, kot je bilo na takratnih sličicah, če se jih spomnite, od takrat sploh še ni bilo! Ahhhhh..... večna dilema! Sem pa drugače sama bolj zadovoljna, če se konkretno lotim pospravljanja in v kakih 2h ali 3h urah vse pospravim in pol raje 1 teden roke v luft držim. Resnično! Meni to 15-minutno pospravljanje ne bi zaleglo. Sploh pa bi nastal problem tam, ker tisto, kar bi mi uspelo pospraviti v tistem času, bi se v trenutku povrnilo v prejšnje stanje in bi naslednji dan začela od začetka in ne od tam, kjer bi končala. Žalostno, toda resnično! Za kopanje sem že zadnjič omenila, da je imela v kadički od tuša (tudi mi nimamo banje) toliko igrač, da se je komej lahko usedla mednje. Tuširamo se mi ne, ker tako uživa v čofotanju tiste vode, da kar nimam srca, da ji ne bi dovolila tistega veselja. Poleti bomo pa zagotovo prakticirali tuširanje, saj bo potrebno prav vsak dan, česar pa zdaj ne počnemo. Kety se pa res že nekaj časa ni oglasila. Le kje je? Jaz se pa zdaj odpravljam k frizerju! Sem ga že tako potrebna, da je kar hudo! Bi šla že pred novim letom, pa mi ni časovno zneslo, ko sem pa imela čas, je bila pa moja frizerka zasedena. No, danes sva pa le našli eno uro tudi zame - 18.15. Se bom pa dogovorila še za Nejo, da jo bom peljala na striženje. Se spomni enkrat al pa dvakrat na teden in ne pusti narediti repkov, niti špangic ne pusti namontirat. In pol ji tisti lasje silijo v oči, česar pa ne prenesem. Sicer je pa fajn, da se lase postriže, da se okrepijo. Včerej zvečer sem pa imela kar pestro z Nejo. Ne vem, kaj jo je pičilo, ampak ona me je kar klofnila po obrazu in to fajn močno, da me je vredu bolelo. Pa sem odločno in glasno rekla, da ne in bila huda, pa še s prstom sem ji žugala, ona pa s še večjim veseljem ubriše še enkrat po meni. Takrat sem jo pa močno po rokici fliknila in seveda je jokala....čez kake pol minute neha jokat in prime v roke daljinec in me še z njim ubriše. Pa sem jo še enkrat, še bolj močno in bila zelo huda, nakar sem jo šla kar v pižamo preoblečt (to je bilo okrog 20h) in ji rekla, da bo šla kar spat. Pa se začuda še ni upirala. Po moje je vedela, da ga je polomila (vsaj upam), saj sem jo še ob 21.30 slišala, kako klepeta s svojima medvedoma. Mislim, no...kaj takega!?!? Mene je prav šokirala. Kar je bilo pa še huje, je bilo pa to, da sem po vsem tem sama imela slabo vest, ker sem jo udarila. Upam, da jo je minilo in da tega ne bo več poskušala! Zdaj se pa grem počas pripravit za k frizerju!
|