|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
8.1.2007 14:35:34   
tina104
Joooj, kak ste dobre. Jaz se tak nasmejim, ko berem poste.

Jessy, ti samo jamraj, če ti je. Tudi jaz pogosto. Ja, take račune še znam računatuser posted image .
Aljaž večkrat vidi senco v stanovanju. Ko imamo v dnevni prižgano luč, na hodniku pa ne in so vrata odprta, se vidijo fuuuul velike sence. Od začetka je malo čudno gledal, zdaj pa se jih je že navadil.
Da bi pa šli mi tako na sprehod.....nikamor ne pridemo. Vse mora pobrat, mačke božat in jih še mogoče lovit, it malo naprej, pa spet malo nazaj letet. Ja, gremo včasih na sprehod, ampak se sprijaznemo, da pridemo samo do drugega soseda. Če pa hočemo dalje, pa je večinoma na rokah.

Demi, tudi moj je približno tak. No, z dodatkom, da on bi jih imel še več, če bi imeli še kakšno babico, da bi ga kdaj pa kdaj popazla. Pri nas je namreč tako, da imam samo jaz še živeče starše in še to sta oba zaposlena, tako da ga pazita samo kdaj pa kdaj par minutk, ko sem jaz tam na obisku.
Moj tudi naenkrat več nima nič proti kondomom, prej so ga vedno motili, zdaj pa sploh ne pomisli več, da bi brezuser posted image . No, če bi se že kaj prijelo, bi že. Ker res je pa precej proti splavu.
Jaz tudi mislim, da bi bilo še fajn enega imet, samo zdaj bi rada najprej naredila pripravništvo in dobila pravo službo. Čeprav služba za nedoločen čas je.... saj veste... težko jo je dobit.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.1.2007 14:39:00   
tina104
Še to sem mislila dodat: glede kg: včeraj sem našega tehtala, pa ima 12 kg. 12 kg ima že res dolgo, koliko je velik pa ne vem. Tehtnica kaže na 0,5 kg natančno, pa mislim, da je natančna oz. da celo preveč kaže, če sklepam po mojih kilahuser posted image .

Kaj imate to nekatere napisano: npr. sporočilo popravila nanka...Kako lahko popravljaš kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.1.2007 15:41:27   
Jessy
Sem vesela, da je Demi bolje! user posted image  Kar tako naprej!

Nanka, a rota virus pa tolk kg pobere? Pol bi ga pa jaz mogla vsaj ene 5x staknit user posted image ! Se hecam! Ga nočem za nič na svetu!

Tina...a kondomi ga nič več ne motijo! user posted image  Ta je pa dobra! user posted image  Pri nas smo pa kar na tabletkah. Malce razmišljam - samo jaz razmišljam, on še ne - da bi se nekje v oktobru, novembru začelo delat na novem user posted image . Bi rada, da bi bil tudi ta drugi enkrat poleti, ker je tako praktično narediti piknik. Bomo vidli, no!
Tia, po moje se bo tudi tvoj skorajžil za še enega. Saj Demi ni imela drugih večjih težav kot krče na začetku (al sem si pa jaz le to zapomnila)! Držim pesti, da se bo omehčal!
Drgač se pa meni Demi ne zdi, da bi bila močnejša od Neje. Se mi zdi, da sta si kar enaki. Sam ti nikoli ne rečeš, da je kdo rekel, da je debelušna, tak kot meni kar naprej govorijo. Te pol kar prepričajo v nekaj!

Mah, saj bom nehala jamrat, no...sej boste vse čist zamorjene ratale zaradi mene!
Sam nekej pa vseen morem še pojamrat....GLAVA ME BOLI! user posted image  Ja, ja! Res je! Glava me boli, pa se že lep čas pripravljam, da vzamem en tablet in da se zleknem mal na kavč, predno Neja vstane, sam se mi zdi, da se mi ne splača, ker bo Neja zdaj zdaj v luftu! Ahhhh....

A lahk še mal pojamram? Ta dež mi gre na kuser posted image ! Jaz bi rada sonceeeee!!!!

Sem že nehala....user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.1.2007 15:44:25   
Jessy
Tina, še en odgovor zate, ker sem pozabila...Si spraševala, kako se popravi besedilo...Ko boš svoje sporočilo oddala imaš nekaj minut (ne vem kolk točno, sam se mi zdi, da okrog 10 minut) časa, da kaj popraviš. To storiš tako, da izbereš ikono UREDI, ki je nad tvojim sporočilom v isti vrstici, kot je zapisan naslov teme, pa datum in ura poslanega sporočila. Upam, da najdeš.
Ko ikona izgine, je tvoj čas za popravke že pretekel in ne moreš več popravljat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.1.2007 18:26:11   
petri85
O, Maja, kakšna lepa novica! Iskrene čestitke! Želim, ti lepo nosečnost s čim manj problemov!!!!

Nataša, tebi pa čestitke za službo!!!! Sem ves čas vedela, da tudi tebi prej ali slej uspe dobiti, kar si želiš! Veliko sreče!!!!

Zoya, tvoji sestrici tudi jaz čestitam za hčerkico!!!! Kaj pa Žiga, a bo tudi kaj kmalu dobil dužbo?user posted image

Mi se imamo zares lepo!

V soboto in nedeljo smo izkoristili vreme in šli že na prve sprehode, ki jih je naš najmlajši gladko prespal. Je pa tako pasalo, da smo se malo prezračili (sploh meni!)

Spimo lepo - zbudi se le 1x, okrog 2eh.

Danes smo imeli patronažno sestro na obisku, ga je tehtala in  je v 10 dneh od odhoda iz P pridobil 560g! Tako bomo vsak čas na 5 kg! Sem tako vesela glede dojenja!

Ja, saj opažam, da vam razlagam stvari, ki vas sploh verjetno ne zanimajo....ampak mi smo zdaj čist v tem.

David ima zares tako rad Benjamina! Mislim, da je ravno te starosti, ko še ne poznajo ljubosumnosti!

No jaz o hranjenju ne bi....to je tudi Davidova (pa tudi moja) šibka točka! Verjetno vse pove, da ima že 13 kg, je pa res velik že tam okrog 90 cm, kot ga lahko doma izmerimo! Tako, da jaz ne bi rekla, da je debel, ampak fejst nabit!

Upam, da Demi matrajo le zobki. No verjetno ima pa naš David najmanj zob? Sedaj jih ima šele 7: 4x enke, 1xdvojka, 1xtrojka, 1xštirica. Sem morala napisat, ker se mi njegova razporeditev zob v ustih zdi prav smešna. Izrast ga pa zaenkrat še ni nič matrala.

Tako, lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.1.2007 18:45:34   
Seven*
Punce, moja dva otroka Jakob (2.5 leti) in Ema, sta danes prvic prespala oba celo noc. Zbudila sta se ob 6.20. Spali nismo ze dve leti in pol, potem veste kako zelo smo utrujeni.. Upam, da ni bilo to samo kaksen cudez, ampak da bosta zacela tako spati tudi naprej. UPAM, drzite pesti!

Gospa sem.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.1.2007 20:54:13   
miševi
O, danes so pa več ali manj same dobre novice...

Demi je že v vrtcu - tudi jaz želim, da bi bili le zobkiuser posted image .

Petri, tvojega sporočanja, da ste v redu, sem tudi zelo veselauser posted image . Pa še vreme vam je naklonjenouser posted image . Da boš vedela, David je en super bratec, ker so tudi otroci te starosti lahko že fino ljubosumni. Vsakokrat, ko bi pestovala ali dojila Benjamina, bi ti lahko jokal, pa silil vate, pa dojenčku bi lahko že vse sorte počel. Tako, da imamo ti, jaz in violinski ter nanka kar srečo, kar se tega tiče. Pa čestitam glede dojenja.

Seven, tudi tebi privoščim še take noči, kot je bila včerajšnja. Sigurno si bila v user posted image .

Jessy, tudi tvoje jamranje je meni kar v redu, ker tako vem, da se še kdo sekira zaradi kguser posted image . Saj ti ne privoščim, ampak meni kar paše, da lahko kaj takega preberem. Se takoj malo lažja počutimuser posted image user posted image .

Hja, govorite o novem naraščaju. V meni sigurno tli želja še po tretjem otročku, ki pa verjetno ne bo izpolnjena. Čeprav se je moj danes hecal, da lahko uredi, da na morju ne bom imela user posted image . Sam se je pa potem takoj spomnil, da bi mi pa potem bilo verjetno zopet zelo slabouser posted image .

Toliko za danes, grem še plastificirat neke papirje za službo.

Natasa, upam, da ti bo služba sedlauser posted image .

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.1.2007 9:13:35   
Tiamo
Dan,

Seven želim ti še veliko takih noči...naša današnja je bila tudi čudna. Včeraj je šla spat ob 19, se zbudila ob 20 in se igrala do 23. Med tem sem jo dala enkrat v posteljo in se je 20 min drla, potem sva bile v temi in ni hotla in ni hotla spat. Ob 23 sem jo dala spet v posteljico in po 10 min je zaspala. Se zbudila ob 1:30, popila mleko, potem ob 4:20, spet popila mleko, zjutraj sem jo pa komaj zbudila za v vrtec. Sploh ne vem kaj se dogaja, a ima kake zaposnele učinke polna luna?

Petri mene čist nič ne dolgočasiš s pisanjem, sem že pozabila veliko stvari in si zdaj npr. sploh ne predstavljam a je veliko 500g ali ne, sej vem da je to veliko, ampak k preberem tako stvar mi za trenutek sploh ni jasno. Sem vesela, da se lepo dojita in da ti tako lepo spi, je bolj priden od moje Demi.

tdi jaz sem se nasmejala Jessyinem postu o sencah in Neji, me je spomnilo na en mail k se punčka boji svoje sence in laufa k zmešana, da ji bo ušla. Demi s tem nima še problemov, lahko rečem, da se nič ne boji..skriva se v najbolj temne kote v stanovanju in tudi zunaj. Do zdaj se je bala samo Dedka Mraza in odraslih ljudi oblečenih v palčke, snežake in podobno.

šibam še malo delat...pogrešam sjug?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.1.2007 9:23:15   
Tiamo
sem se spomnila zdajle:

nanka, kdaj bi se lahko midve dobile, dan poroda mojih sestričen se hitro približuje...seveda, če še imaš stvari o katerih sva se pogovarjale.

Aja, pa še eno vprašanje.

Kake igrače uporabljate za igro v banji oz. ko se kopajo. Demi ima zdaj samo kanglico in eno račko. Imela je še par stvari, samo se je voda v njih ostala in so mi zasmrdele, tako da sem jih vrgla stran. Neki bi ji še kupila, pa ne vem kaj?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 9.1.2007 9:27:35 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
9.1.2007 10:16:25   
nanka
Dan,

Jakob in Emauser posted image user posted image  za takšno spanje, čimveč takšnih noči.

Petri, ti nam kar piši, je lušno zopet brati o dojenčku.

Tia, seveda imam vse pripravljeno in danes imava s Tjašo šoping dan, a lahko prideš popldne do Leclerca? Bom stvari pripeljala s sabo.

za banjo so pa dobre vse plastične igrače, ki nimajo luknjice, da se voda ne nabira v njih

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
9.1.2007 11:00:31   
violinski
Dan!

Stokrat sem se že namenila pisat, pa vedno me kaj zmoti, tako bom zdej spet toliko naložila, da gradbeno podjetje ne bo moglo odnest.

Grem po spominu, potem pa še po temah:

jankobananko, malo z zamudo, pa vseeno VSE NAJBOLJŠE za RD user posted image ! Na veliko let, zdravje sreče in uspešno izpeljane zastavljene projekte!

Enako za dobro zastavljen projekt čestitam tudi MajiPRO, lepo, da bo med avgustovkami spet veselo. Tako rade beremo o dogodivščinah novih dojenčkov, mlajših bratcev in sestric, da tudi Petri kar tako naprej, vse hočemo vedet. In seveda bomo miševi, sjug, nanka in jaz vedno napisale kaj tudi o naših starejših nadebudnežih user posted image .

Seven, upam, da se tudi za vas začenjajo 'naspana' vremena. Pri nas sicer spita vso noč, vendar na tri ure poslušamo jamrarije ali zato, ker Lana sanja (zelo živo sanja) ali pa ker je Aljoša izgubil dudo ali flašo z vodo. Ampak to je še najmanj.

Sence - Aljoša jih še ni opazil (ali pa ga ne zanimajo), zgleda pa zelo pogumen, tako da ne vem, če se jih bo ustrašil. Pri nas je na poti do doma veliko uličnih luči (pešpot) in tam smo Lano naučili, da ima senčko. In potem se je vedno igrala "Kje je pa moja senčka? Zdaj je spredaj (če smo že šli mimo luči), zdaj pa zadaj (ko smo se približevali novi luči)" Po spominu pa bi rekla, da se jih ni bala. Mogoče enkrat, ko jo je prvič videla - ležala je v najini postelji in gledala strop, ena od nočnih lučk je bila prižgana, pa smo mogoče zamahnili roko pred njo in je to videla, potem smo ji pa pokazali, kar vse je mogoče narediti s senčkami. Dedka mraza se je tudi Lana bala, Aljoša pa ne.

Miševi, za tretjega otroka želim srečno, tudi jaz bi ga čez par let, pa ne verjamem, da bo moj mož za. Sicer se pa z leti vse spreminja.

Jessy ti kar jamraj. Važno, da v vsaki zoprni slabi vidiš kaj dobrega. Jaz tudi ne maram dežja, ampak to pomeni, da bodo trava in rožice lepše rasle user posted image . In glavobol mine s user posted image ... in tako dalje user posted image .

Ta post pošljem, da jih malo razdrobim, potem pa dalje.

< Sporočilo je popravil violinski -- 9.1.2007 11:01:04 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.1.2007 11:21:03   
violinski
No, gremo dalje!

Natasaxy, čestitam za službo, upam, da se boš v njej imela dobro, kot se imam zaenkrat jaz v moji.

Tia, super, da je Demi že zdrava torej le ni bila slinavka. Še dobro, ker tisto je kar nadloga.

Petri, res je fino, da David ni ljubosumen na Benjamina, ampak ga ima za svojo igračko. Seveda, razlika v starosti je majhna in ljubosumje še ni na sporedu. Saj tudi to pride, ampak jim je tako enostavno razložiti, da je treba stvari deliti....

Lana sicer ima izpade (je ravno tri leta stara, pač), ko želi biti pri vsem prva, ampak mislim, da je taka tudi v vrtcu, ne samo do Aljoše. Pa igrala bi se rada ravno z igračo, s katero se igra Aljoša, ampak ne sme mu vzeti iz rok, to že ve. Potem pa opreza za njim in v trenutku, ko Aljoša spusti igračo iz rok, reče "Noče se več igrati!" In že je ona na vrsti user posted image . Dokler ni joka, mi je vse prav. Včasih ga tudi prosi, da ji posodi igračo, in on ji včasih brez besed da, včasih pa intenzivno odkimava.

Pri nas velja načelo, da so igrače od obeh, ne glede na to, kdo jih je dobil za kateri praznik. Edino, zanimivo, telebajske sta si razdelila, Lana je "pisala" Dedku Mrazu, da želi rdečega in rumenega Telebajska, rdečega zase in rumenega za Aljošo. In sta jih dobila. In zdej pestujeta vsak svojega in si ju ne zamenjata. Aljoša že reče "Lili" kot je ime njegovemu. No, sem spet zašla in nakladam o mojih otrocih.

Sem zadnjič mislila, kdovekoliko se je zredil Aljoša, pa smo ga tehtali in ima 11,5kg, kar ni taka reč. Seveda pa tudi ni zelo velik, menda okrog 80, nič kaj več, pa tudi dosti manj ne. Bomo izvedeli 1.2., ko imamo sistematski. Med zobki mu pa manjkata samo zgornji trojki pa seveda petke.

Jessy, po moje je problem v tem, da se ti sekiraš, kaj ti ljudje govorijo o Neji. Kar vprašaj nekoga, ki ti bo solil pamet o tem, da je premočna ali kaj podobnega, če ima svoje otroke. In če ti bo odgovoril, da jih ima, ga vprašaj, če so tudi njemu vedno solili pamet, kako mora vzgajat / hranit svoje otroke. In če ti SPET odgovori, da ja, vprašaj, če mu je bilo všeč. Mislim, da se bo pogovor tu zaključil. Imejte malo samozavesti, drage mamice - vaši otroci so samo vaši, samo ve ste njihove mame. Učite se na tujih izkušnjah in nasvetih (zato da ne ponavljate preskušenih napak seveda), ampak z veliko mero svoje pameti in predvsem tako, da ustreza VAŠEMU otroku.....

Tina, ko bo čas za to in boš najprej ti pripravljena, sem prepričana, da ne bo treba moža prepričevati za še enega otroka, ampak da bo kar brez besed pripravljen tudi on. Tudi pri Tii bo tako - ampak najprej morate biti ve pripravljene. Tina in Tia, vedve imata pa ravno novosti v življenju: pripravništvo, služba, novo šolanje, ... in vajini dragi se prav dobro zavedajo, da ni pravi čas. Želim pa, da se vama izteče, kot je treba, tako da bo za vse najbolj prav. Majhnih otrok polno hišo!

Spet pošljem, da greste lahko na kavo, preden preberete moj naslednji post user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.1.2007 11:42:03   
Tiamo
violinski pa nima nič dela, hahaha

nanka po oz. tam okoli 16 uri enkrat lahko pridem do Leclerka, moramo itak še v nabavo. Veš, da sem glupa k točak, ti napišem v z.s. zakaj!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.1.2007 11:58:19   
nanka
Tia, jaz sem še bolj, sem ti napisala ZS, pa ne vem če sem ga poslala. Poročaj

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.1.2007 12:09:43   
Tiamo
si si poslala in jaz sem ti že odpisala.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.1.2007 13:07:04   
violinski
Imam, Tia, imam delo, ma tu pa tam imam malo pavze, pa glede na to, da vam že nekaj dni nisem nič napisala, vsaj danes malo več. Pridem še!!! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.1.2007 14:49:22   
Tiamo
Hy,

a danes imamo klepetalni dan....naj vam zaupam in povem da imam še vedno zabasan nos od novega leta in je prav nadležna zadeva. Zdajle me hoče še nekaj glava bolt, ampak se ji ne dam...še 10 min in grem domov, končno, ker danes je čuden dan.

violinski ti dam čisto prav in res si moraš vzeti pavzo in kaj napisati, pa že dolgo ni bilo tooook dolgih postov od tebe...sej če pogledam na tvojo številko objav še do 1000 nisi prišla, hehe

Se pa veselim, da se danes spet z nanko srečave, čeprav verjetno na hitro

grem še na en moj dušivni mir in potem gasa po Demi

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 9.1.2007 14:51:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.1.2007 15:42:53   
Jessy
Se po dolgem času spet oglašam. Včeraj me je glava čist povozila, tako da sem ob 22h že ležala v postelji, predtem pa sem pojedla 2 Lekadola, ki mi nista nič pomagala. Glava me je bolela celo noč in ob 5.30 sem pojedla še en Nalgesin S, ki pa je k sreči prijel, tako da sem v službi vsaj normalno funkcionirala. Sem pa danes tako napolnjena z energijo, da se že ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje tako. Se pozna, da sem šla tako zgodaj spat.

Violinski, imaš po svoje čisto prav, da so drugi krivi, da se sekiram zaradi Nejine okrogloličnosti. Po drugi strani pa se tudi meni zdi kar krepka, ampak ne pa debela. Drugi ljudje ne komentirajo nič drugega kot to: "O, ta pa ima kar konkretna lička!" ali pa: "Njej se pa vidi, da rada je!". Mah...brez veze!

Petri, tudi jaz sem prav z veseljem prebrala, kaj si pisala o Benjaminu. Sem se kar malce vrnila v tiste čase, ko smo se trudile z dojenjem in podobnimi zadevami. Človek kar hitro pozabi. Meni je vedno lepo brati tudi o drugih otrocih (starejši ali mlajši), saj se veliko naučim ven iz tega.

Te naše "grozne sence" so včeraj delno izzvenele. Smo šle popoldne ven in se vrnile, ko je bila že tema in pred našo hišo je velika ulična svetilka, ki je naredila kar konkretne sence. Pa odnese Nejo nazaj k avtu in se skriva v senci avtomobila in nekaj jamra. Sem takoj vedela, kje je problem. Pa sem se naredila cesarja, pa sem jo prijela za roko in se naredila, da ni nič in rekla, da naj greva domov. Pa je šla. Sicer je strašno ogledovala okrog sebe, panike pa le ni zganjala.
Tudi pri tašči je bilo včeraj zvečer vse vredu in ni težila zaradi senc.

Seven, to je bilo pa res lepo prebrat, da ste prespali noč! Še naprej tako!!! Le poročaj!

Igrače v banji so: kanglica, lopatka, grabljice, cedilo (full vredu igrače za v vodo user posted image ), kanglica za zalivanje rož, plastične žogice, 3 račke (na žalost imajo luknjo spodaj tako da voda teče vanje in jih tudi jaz že nekej časa ovohavam, kdaj bodo zasmrdele, pa zaenkrat še niso. Je pa res, da jih dajem na radiator, da se posušijo), hobotnice (so narejene prav za v vodo; v bistvu so to neke vrste šprice za vodo špricat). Mislim, da sem vse naštela. V glavnem, igrač ima toliko, da se sama komej kam usede.

Saj v bistvu sploh nimam časa za tipkanje, ker se Neja že oglaša v postelji.
Hotela sem vprašat, če je v Ljubljani še kje drugje Muller kot v BTC-ju?

Se oglasim še kaj zvečer, če bom imela kaj časa.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 9.1.2007 15:44:05 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.1.2007 21:04:12   
violinski
Aha! Pa je spet tu:

punce, imamo skrito oboževalko. Vsake toliko vidim, da nas bere ena RRjevka, pa nič ne piše. In ni nobena od nas. In če se ne motim sploh ni napisala še nobenega posta, samo prijavljena je user posted image No, da vidim, če jo izbezam, da se opogumi in kaj napiše o sebi. Hihi, ti pa že veš katera si, ne? Tvoj nick se začne in konča na isto črko, v nicku pa imaš tudi eno tujo črko....

Tia, veš da ne morem imet 1000 postov, če pa napišem enega, pa je tako dolg, da pokrije vsaj pet navadnih. Bodi vesela, da svojega današnjega razmišljanja nisem strnila vse v en post user posted image

Jessy, Muller je še v centru na Čopovi in roko na srce, se mi zdi, da je dosti bolje ali vsaj bolj pametno založen, od tega v BTC.

Sem se spomnila, da ste se pogovarjali o rota virusu. Jessy, verjemi, da si ga niti malo ne želiš. Jaz sem rez izgubila kake tri kile od njega, ampak si ga ne želim imeti še enkrat. Niti ni toliko težava v laufanju na WC, kjer ne veš, če ti bo slabo al te bo premagala driska, če ne oboje, kot zaradi tega, da ne na vodo ne na hrano ne moreš niti pomisliti, vsaj tri dni ne spraviš vase nič drugega kot požirek čaja in potem si še 14 dni ko cunja in te je strah odpreti hladilnik. Otroci so običajno še bolj bogi. Pa ves čas je treba pazit, da si umivaš in razkužuješ roke, pa površino, na kateri si otroka previjal, pa plenice takoj zapret ko jo snameš, ker kužne pare kar puhtijo ven, pa tudi do 10x v dveh urah previti, pol je pa otrok še žejen, pa ne sme piti velikih količin, vse samo po požirkih, .... Skratka, ne, hvala.

Ok, zdaj pa res dovolj za danes.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.1.2007 21:28:42   
miševi
O, danes je pa bilo kaj za prebratuser posted image . Violinski, obožujem tvoje dolge poste...

V bistvu nimam nič pametnega za napisat. Danes popoldne smo bili v LJ (Jure je ostal doma), ker je mož imel pregled. Kupili nismo nič (začuda).

Sam to sem hotela napisat, da sem tudi jaz opazila skrite oboževalke(ce), vendar več in vedno iste. Tista, za katero pa piše violinski, pa mislim, da je z mojega konca, če se ne motim.

Zdej se moram pa dokončno odločit, ali bi si šla natočit banjo ali neuser posted image . Ja, vem, nič kaj huda  dilema, samo danes se mi skoraj nič več ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.1.2007 23:19:39   
jankobananko
Violinski, hvala za lepe želje, tudi jaz tebi želim vse najboljše, pa naj bo to leto še lepše kot prejšnja!
Čestitam še Maji za novega člana user posted image , pa Nataši za novo službo user posted image !

Še toliko povem, da mi smi vsi o.k., nič bolani, le pobuškani in potolčeni, ker, Seven, tudi naš je cel Tomo Česen...

lepo pozdravljene

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
10.1.2007 7:55:02   
nanka
Dobro jutro,

včerajšnje srečanje s Tio je bilo uspešno, joj kakšen cuker je Demi, sicer govoriti ni hotela kaj preveč, nekaj je pa le povedala, če rečem da je drugače prava klepetulja, se najbrž nisem nič zlagala.
Pa koliko zobkov že ima, polna usta, sicer počasi caplamo za njo, tako da slej ko prej jih bo tudi Zoja imela toliko.

Včeraj sva imeli s Tjašo šoping popoldne, pa moram reči, da sem kar razočarana nad ponudbo, groza. Sicer pa tudi gužve ni bilo, pa se ne čudim, ker res nimaš kaj kupit.

Ve kar pišite, dolge, kratke kakršnekoli, samo da se javljamo, že tako smo zmnjšale pisanje na minimum.

Letim....

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.1.2007 11:35:13   
violinski
Pa da ne bomo na minimumu, povečujem količino postov in nas spravljam na vrh user posted image

Tudi v BTC se nič kaj posebej ne pozna, da so razprodaje, zdej, al se ljudje kljub popustom bojijo cen zaradi €, ali pa jih enostavno nimajo več, ker je bila pred Božičem in Silvestrovom tule prava norija. Kaka je ponudba, ne vem, ker se mi kr zdi, da nič ne rabim, ali pa to izhaja iz tega, da itak vem, da v moji konf.št. nič nimajo.

Miševi, blagor tebi, ko lahko izbiraš, ali greš v banjo ali ne. Pri nas je tuš, pa v stanovanju, kamor se bomo spomladi selili je tudi samo tuš. Gremo sicer na dvakrat toliko m2, kot jih imamo sedaj, ampak žal je razporeditev prostorov malo slabša in na to ne moremo vplivati. Sicer se ne smem pritoževati, saj se podarjenemu konju ne gleda v zobe, pa vseeno.....

Otroci so bili to noč še kar, edino jaz sem obupno slabo spala.
Jaz spim vsak dan slabše. Dovolj dolgo (zame), ampak slabo. Po moje je tle v pisarni ena slaba karma, kar pomeni, da bo čisto v redu, da se prihodnji mesec selimo v drugo. No, v resnici samo iščem nekaj pozitivnega v nesmiselni selitvi :)  Včeraj je bil večer za likanje, ampak moram reči, da imamo samo še en stroj za oprati in pol smo totalno na nuli, kar nismo že dolgo bili. Problem je, da moramo sedaj pospraviti po omarah :))) Pol enkrat ta teden bomo začeli krožno pospravljanje. Se je katera že kdaj šla tole? En prostor na dan in max 15 minut, zvečer pa pospravit po kuhinjskem pultu in otroci igrače.... Me zanima, če se bomo znali disciplinirat....  Bom poskusila že danes, če bo kej uspevalo, bom poročala (če ne bo uspevalo vam ne bom nič napisala)... user posted image  Imejte lep dan, pa naj bo še sončen, čeprav v LJ ni.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.1.2007 22:01:17   
miševi
Da nas malo gor spravim...

Jankobananko in violinski - se mi zdi, da sta praznovali, zato vama želim tudi jaz vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Violinski, tale ideja s krožnim pospravljanjem je pa dobra. Še posebno mi je všeč tistih 15 minuser posted image . Kako pogosto se ga pa greste in kaj uspete naredit v 15 min?

Neposredna povezava do sporočila: 1249
10.1.2007 22:54:03   
violinski
Čau, miševi! Hvala za lepe želje - ja, jaz in jankobananko praznujeva skupaj z Elvisom in Davidom Bowijem user posted image . Sva pa veliko mlajši od njiju user posted image Pa lepši tudi. Pa jaz sem tako težka kot Elvis, ko je umrl, jankobananko je pa suhica kot Bowie user posted image

Krožno pospravljanje 15 minut dnevno zgleda čudno, je pa preverjeno (v drugi roki) učinkovito. Vsak dan si izbereš, da boš pospravljal (ne pa nujno pospravil) en prostor. Naštimaš si timer na 15 minut in ko ura zazvoni, NEHAŠ DELAT!!! Ves štos je v tem, namreč, da ti nikoli ni treba delat obremenjujoče generalke, ker je prostor, ki si ga pospravljala prvi dan čez pet dni (ali kolikor imaš prostorov) spet na vrsti in dejansko šele takrat nadaljuješ, kjer si ostala prejšnjikrat. Seveda striktno 15 minut.

Moja sestra je to preskusila na svoji devetletnici - enostavno ji je rekla, naj v 10 minutah pospravi kolikor more svoje pisalne mize in čez dva dni bo ponovila vajo. Dejansko, čeprav je bilo sprva videti, da je dela za eno uro plus običajne pol ure kreganja, al bo pospravla al ne, in enournega prekladanja papirčkov po mizi, je bila v naslednji rundi v 10 minutah miza čista.

Edina dodatna obveza je, da zvečer pred spanjem vsak pospravi svoje stvari (npr. otroci igrače, s tem da ni treba, da jih popedenajo po policah, ampak je učinkovito, če imaš eno škatlo, v katero se sproti pospravljajo igrače, s katerimi se otroci največ igrajo - važno je, da to ne vzame več kot pet minut in če so otroci slabe volje ali brez volje pospravljati se jim seveda ponudiš, da jim pomagaš, da gre hitreje), da so umazane cunje v košari za umazane cunje in da pobrišeš delovni pult v kuhinji. Se pravi, da mora biti prazen user posted image , kar pomeni posodo v stroju.

Jaz se odločam, da se bom tega lotila, ampak to je tko kot z dietami...... user posted image

No, danes sem začela vsaj pri otroški sobi - pospravila sem zlikano v omarice in lepo popedenala predale z nogavicami in žabicami.

Na svidenje jutri!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?