violinski
|
No, gremo dalje! Natasaxy, čestitam za službo, upam, da se boš v njej imela dobro, kot se imam zaenkrat jaz v moji. Tia, super, da je Demi že zdrava torej le ni bila slinavka. Še dobro, ker tisto je kar nadloga. Petri, res je fino, da David ni ljubosumen na Benjamina, ampak ga ima za svojo igračko. Seveda, razlika v starosti je majhna in ljubosumje še ni na sporedu. Saj tudi to pride, ampak jim je tako enostavno razložiti, da je treba stvari deliti.... Lana sicer ima izpade (je ravno tri leta stara, pač), ko želi biti pri vsem prva, ampak mislim, da je taka tudi v vrtcu, ne samo do Aljoše. Pa igrala bi se rada ravno z igračo, s katero se igra Aljoša, ampak ne sme mu vzeti iz rok, to že ve. Potem pa opreza za njim in v trenutku, ko Aljoša spusti igračo iz rok, reče "Noče se več igrati!" In že je ona na vrsti . Dokler ni joka, mi je vse prav. Včasih ga tudi prosi, da ji posodi igračo, in on ji včasih brez besed da, včasih pa intenzivno odkimava. Pri nas velja načelo, da so igrače od obeh, ne glede na to, kdo jih je dobil za kateri praznik. Edino, zanimivo, telebajske sta si razdelila, Lana je "pisala" Dedku Mrazu, da želi rdečega in rumenega Telebajska, rdečega zase in rumenega za Aljošo. In sta jih dobila. In zdej pestujeta vsak svojega in si ju ne zamenjata. Aljoša že reče "Lili" kot je ime njegovemu. No, sem spet zašla in nakladam o mojih otrocih. Sem zadnjič mislila, kdovekoliko se je zredil Aljoša, pa smo ga tehtali in ima 11,5kg, kar ni taka reč. Seveda pa tudi ni zelo velik, menda okrog 80, nič kaj več, pa tudi dosti manj ne. Bomo izvedeli 1.2., ko imamo sistematski. Med zobki mu pa manjkata samo zgornji trojki pa seveda petke. Jessy, po moje je problem v tem, da se ti sekiraš, kaj ti ljudje govorijo o Neji. Kar vprašaj nekoga, ki ti bo solil pamet o tem, da je premočna ali kaj podobnega, če ima svoje otroke. In če ti bo odgovoril, da jih ima, ga vprašaj, če so tudi njemu vedno solili pamet, kako mora vzgajat / hranit svoje otroke. In če ti SPET odgovori, da ja, vprašaj, če mu je bilo všeč. Mislim, da se bo pogovor tu zaključil. Imejte malo samozavesti, drage mamice - vaši otroci so samo vaši, samo ve ste njihove mame. Učite se na tujih izkušnjah in nasvetih (zato da ne ponavljate preskušenih napak seveda), ampak z veliko mero svoje pameti in predvsem tako, da ustreza VAŠEMU otroku..... Tina, ko bo čas za to in boš najprej ti pripravljena, sem prepričana, da ne bo treba moža prepričevati za še enega otroka, ampak da bo kar brez besed pripravljen tudi on. Tudi pri Tii bo tako - ampak najprej morate biti ve pripravljene. Tina in Tia, vedve imata pa ravno novosti v življenju: pripravništvo, služba, novo šolanje, ... in vajini dragi se prav dobro zavedajo, da ni pravi čas. Želim pa, da se vama izteče, kot je treba, tako da bo za vse najbolj prav. Majhnih otrok polno hišo! Spet pošljem, da greste lahko na kavo, preden preberete moj naslednji post
|