|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
13.11.2006 8:46:11   
ery
Dobro jutro,

Upam, da ste se imele lepo čez vikend. kako hitro mine, evo pa spet na delovnem mestu.

Jessy, jaz tudi bolj malo zaupam dežurnim zdravnikom. V kranju se mi zdi da so vsi bolj tako tako. Sporoči kaj je rekla pediatrinja, me pa res zanima, kakšno diagnozo bo ona postavila.
Do zdej sem Niko 2x peljala k zdravniku, ker so jo bolela ušesa. In ji je zdravnica dala antibiotik v sirupu, ne vem kako se že imenuje, ampajk je dobrega okusa. user posted image  In potem ji glede na njeno težo, daš določeno količino tega sirupa. In moarm rečt, da je po 1.žlički prespala vso noč. Res hitro prime. No kam sem zdej zašla?? Hotela sem povedat, da je od zdtravil do sedaj dobila ta sirup. Moram potrkat...

Drugače pa nič posebno novega. lepo je opazovati, kakao iz dneva v dan več ve, več zna.. in pošteno se ji lahko še nasmejiš.

Sem ji kupila čeveljčke v cicibanu, in sedaj je prav ponosna in jih vsakemu pokaže. tako da dvigne hlače user posted image

Joj me že šefica kliče...

Aja, še nekaj.. a katera ve kam poslat od čokolina medvedke da dobiš koledar in koliko?

In še to: obstaja baje v tržiču ena trgovina s čeveljčki, ki jih gospid sam dela.. a katera pozna?

By morm šibat

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.11.2006 13:38:54   
natasaxy
Dan. Tudi mi smo vikend preživeli precej običajno. Glavno mi je bilo, da smo bili vsaj malo več skupaj. Smo se veliko preigrali skupaj, bili zunaj,...šli malo po trgovinah, včeraj na sprehod po Bledu, pa je bil vikend en dva tri okoli.

Zdej šibam počasi delat,...Gašper spi, zvečer pa ga ati prevzame za odhod v posteljo.

Tudi naš kar preizkuša do kam gre lahko, samo se mu kar hitro da dopovedati, da ne sme. Včasih pa mora malo ponagajat, da je bolj pestro, pa še fino se mu zdi če kakšno ušpičiuser posted image user posted image

Zdej se je pa mene lotil en čuden kašelj, sem ponoči eno uro kašljala, zdej čez dan pa je že bolje,...me očitno suh zrak zdela, ko kurimo, je v sobi ful suh zrak.

Drugač pa sem vesela, da sva s Tio dobili družbo, da niste vse pobegnile neznano kam,...kar pridno še naprej klepetajte,...moram it,...pa pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.11.2006 20:44:15   
Jessy
Hello!

Bom najprej poročala, kako smo opravili pri otroški zdravnici. Zjutraj sta jo peljala mož in tašča na pregled in je zdravnica ugotovila, da je grlo sicer res rdeče, ampak da to ni angina in da naj antibiotikov ne jemo več. Poudarila je tudi, da je dežurni zdravnik strokovnjak - otorinolaringolog - vendar le za odrasle. Kri ji niso vzeli, ker je bilo nesmiselno, saj je že dobila dozo antibiotika in izvidi ne bi bili realni.
Ji je pa spet napisala recept za mazilo na bazi olivnega olja, saj se ji okrog ust delajo rdeči flekci. Je rekla, da nam lahko ta recept napiše kadarkoli in kolikor želimo. Tako mi zdaj ne bo več treba kupovati teh dragih krem in bom veselo mazala celo telo s to kremo, ki se je pri nama že izkazala za enkratno zadevco. Danes sem jo samo 2x namazala s to kremo, pa je rdečica že ponehala.
Ery, tist antibiotik, ki ga omenjaš je verjetno Amoksiklav, kajne? to je dobila tudi Neja, zdaj pa bo ta sirup "pojedel" odtok.

Ery, sestra mi je dala podatke za Čokolinov koledar in sicer je treba poslati medvedkov za skupno težo 2 kg.
Podatki (o otroku), ki jih pošlješ so: Ime, Priimek, Naslov, Poštna številka in kraj, telefonska številka, Koliko let imaš?, Podpis odgovorne osebe.
Če pošlješ te podatke, te bodo o vseh akcijah obveščali po pošti, podatke bodo pa hranili naslednjih 5 let.
To pošlješ na naslov: LINO, pp 462, 1001 Ljubljana

Zdaj pa nimam več časa za čvekanje, saj me čaka še nekaj dela.
Fajn se imejte!

aja...v soboto pa greva z user posted image  in nekaj prijatelji na osmico!!! user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.11.2006 13:26:16   
petri85
Oj!

No, ste le malo pokukale na plano?!

No, Jessy, si sam potrdila, kako dežurni zdravnik lahko mimo useka (sem bila takega mnenja enkrat ko je imel David virusne izpuščaje, pa mi je dežurna rekla, da naj ga kar po celem telesu namažem z Bepantenom, da bo verjetno pomagaluser posted image  jaz je nisem poslušala in nato mi je v pon njegova P sam rekla, sama sreča, da je nisem poslušalauser posted image )

Vreme je res tako, da hitro našim malčkom kaj iz nosa priteče oz. da kaj pokašljajo zvečer...zaenkrat moram potrkati, da je pri nas kar uredu! Tisti, ki pa imate kake zdravstvene  težavice, pa jih čimprej odpravite!

Jaz pa ta teden uživam dopoldneve sama - so mi namreč tamalga kar iztrgal, ker se mora baje navadit varstva drugih, ker bom morala jaz vsak čas itiuser posted image  Tako,da se vsak dan pazi nekje, včeraj pri tašči, danes pri naših...mami naj bi pa ta čas počivala, ampak res skoz najdem nekaj za čistit pa za zrihtat, tako da je počivanja bolj malo...najbolj, da grem čimprej rodit, da bo pol moralo biti vse pošlihtano - tud če ne bo!user posted image

Dopoldne sem nekaj okol letala in sem sestri naročila, da naj ga kar domov pelje, ko bo čas za spanje...pa pridem domov, pa David v spalni vreči lepo na kavču...in je mulo izkoristil druge...baje da spoh ni bilo variante, da bi on zaspal..sta se 5 min pregovarjala...k sreči sem potem ravno jaz prišla in me mulo čist nedolžno pogleda, češ mami saj sem čist priden, daj me spat...ga položim in zaspi v momentu!user posted image  Vidim, da ga moram res komu drugemu prepustit, da ga da spat...koliko časa pa so vaši štrajkali, ko so morali spati v drugem okolju (pri starih starših, v vrtcu) in ko so jih spat dajali drugi ne ve oz. mož????

Je pa drugače vsak dan večji zaspancuser posted image   Spi cele noči od 20ih pa do 9ih, potlej mora pa do 10.30 nujno spet spat za  1,5 ure in potem ob 14.30 je že čist koma - spi cca 2,5 ure, tako da se zbudi v trdi temiuser posted image  Me zanima, kdaj bomo mi prešli na eno spanje...no, po možnosti, bo pa ob rojstvu bratca ali sestrice pa pokonc cele dneveuser posted image

No, zdele mi spi že od 11.15, pa res že čakam, da se zbudi, da greva ven na sonce...saj ga zaradi tega njegovega nenehnega spanca prav malo ujameva!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.11.2006 13:32:28   
Kety
Ojla!

Dolgo ni bilo glasu od mene, ne mislit, da sem se 100% odselila med Julijke 2007. Trenutno sem ful v gužvi, stalno se nekaj dela, da še zaključimo pred zimo. Zdej nas vreme malo heca, saj lahko še kar delamo, ko je tako toplo.

Sem pa včeraj napisala cel roman, pol mi je pa napisalo, da mi je čas potekel. Joj, sem bila tako jezna, da sem šla samo spat.

Ne spomnim se kaj vse ste pisale, zato danes ne bom odgovarjala, bom že sproti spet ujela debato in komentirala. Ja, Teya me je ful presenetila, ko me je pozdravila na Julijkah. Ja, lepo, no! Sem bila ful vesela, ni kaj, nekatere smo pogumne!user posted image user posted image user posted image

Kaj je novega,....Timon se ful crklja, skoz pleza po meni in bi se stiskal pri meni. Pa ful me lubčka na usta po novem. Izgleda, da mu je všeč občutek. Zrastla mu je sp. desna štirica in to bp. Je pa postal priden pri spanju in mi spi celo noč od 21ih do 7ih - 7:30 zjutraj. takrat dobi mleko in včasih še zaspi nazaj do 9ih. Običajno pa takrat vstanemo in ob 11-12ih gre spet nazaj spat za 2-3 ure. potem pa je do večera dober.

Aja, v nedeljo sva z možem sprobala najino masažno kad in je bilo suuuuper. Sicer ne vem, ali se lahko kopam prve tri mesece, vem, da se v javnih bazenih ne smem. Za domačo kad pa ne vem. Kaj mislite ve???user posted image user posted image user posted image

Odštevam dneve do prvega pregleda in komaj čakam da zagledam srček našega user posted image . Potem bom bolj mirna, zdej sem pa še čist nervozna ali je ok ali ne. Apetita imam fuuuul, bi skoz jedla. Me je pa začela napadati slabost (zato tudi jem, ker mi po jedi ni več slabo). Najslbše je zvečer in ponoči. Imam občutek, kot da bi popivala in imela mačka. Tak občutek imam v želodcu.

Mi smo v nedeljo Martinovali pri mojih doma na Vrhniki. Sem pomagala kuhat in smo jedli in jedli same dobrote. Moja mami bi čisto komot odprla gostilno, tako dobro kuha. Martinovali pa smo zato, ker je mojemu bratu dvojčku ime Martin.

Jessy, kaj je osmica!?!user posted image user posted image user posted image  Prvič slišim....

Aja, v včerjašnjem postu sem pohvalila vse nove avatarčke. So vsi tako lepi otroci!!!! Je že skoraj čas, da tudi jaz malo zamenjam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.11.2006 13:39:42   
Kety
Petri si me prehitela! Zdej bo pa res kmalu,...kako je?! A te kej panika daje ali si boljmirna ker gre v drugo in si že na vse pripravljena. Jaz imam občutek, da bom to nosečnost bolj mirno prenesla, ker me ne bo skrbelo za sak drekec pekec in vem kako stvari tečejo!

Timona mi že kr nekaj časa navajamo na varstvo pri drugih in ni problema. Zaspi pa le v vozičku, zato moram vedno s seboj tovorit ta velik voziček, ker če ga hočejo prestavit v posteljo se zbudi in noče nazaj zaspat v postelji. Sem pa 100%, da bo šel Timon vsaj 1 teden pred mojim PDP-jem na počitnice k enim starim staršem, da me slučajno ponoči ne preseneti in potem vsa kolobocija v zvezi, kdo bo prišel in ali bo dovolj hitro ipd. Tebi je to lažje, ko imaš starše v hiši.

No, zdej pa res grem še kaj narest! 

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.11.2006 13:58:32   
nanka
Pozdravček,

se na hitro oglasim, preden pospravim mizo in odpeketam domov.

Glede varstava pri nas ni nikaršnih težav, Zoja je pridna, ne joka in rada spi. Babi jo pride zjutraj iskati k nam in jo odpelje v spodnji del hiše k sebi. Spi pa v svoji prenosni posteljici, ki smo jo prestavili k babi. Med vikendom pa spi v svoji postelji v spalnici. Ko pridem iz službe se prav lepo nasmeji in nič ne joka. Sem zelo vesela.

Kety, glede kopanja je tako, da bi jaz rajši počakala na prvi pregled, drugače pa mislim, da ni nobenega problema, da le voda ni prevroča.

Petri še malo, pa bomo navijale zate in stiskale pesti.

Tudi jaz nimam od nobene mobitel številke, ker so mi v soboto ukradli mobitel. Številko imam isto ( sem dobila na simobilu enako), mobi je pa šel v maloro, sem jezna, pa mi nič ne pomaga.

Daens sem prav dobre volje, ker je Tjaša popravila prvi cvek, ki ga je dobila pri matematiki in to s 4. Ja, naši se začetek gimnazije ni posrečil, ampak že spoznava novo okolje in učitelej, tako da upam, da bo nadaljevanje boljše.

Ok, za danes sem oddelala, šibam k svojim otročičkom.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.11.2006 14:00:09   
nanka
Uf Katy, mi sploh ne vemo kaj je to voziček, ker se niti pod razno noče več voziti, mislim da smo se nazadnje nekje avgusta, ko še ni dobro hodila. Uživajta s Timonom v vozičkanju.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.11.2006 20:50:39   
tina104
Zdaj se nekaj dni nisem javila. Enostavno ni bilo časa. V četrtke in petek je bil Aljaž doma, med vikendom sem pripravljala nekaj za šolo, takrat ko je Aljaž spal, ... naslednji teden namreč začnem z nadomeščanjem učiteljice v 4. razredu, pa sem pisala priprave. Mi še gre bolj počasi. Zdaj bo tega dela ogromno - kak mesec bo tako, zato bom verjetno manj prisotna na RR.

Teya, čestitamuser posted image user posted image user posted image . Res ste pogumne nekatere, jaz nisemuser posted image

zoya, tudi Aljaž kar naprej počne take stvari, ki mi niso najbolj všeč. V kuhinji sem pri dveh predaih res vedno vztrajala, naj ne jemlje nič ven in če tista dva predala odpre in mu rečem, naj nič ven ne vzame, res uboga. Drugače pa ostale predale vse sprazni, pa sesalnik v vtičnico vklopi, pa...

Kety, kopanje ni fajn zaradi pretople vode. Preko 37 res ne smeš imet. Ne vem točno, koliko je zgornja meja.

Aljaž zaspi zvečer še vedno samo in izključno na dojki. Tudi če me ni doma, se dere tako dolgo, da pridemuser posted image .  Podnevi če sem jaz doma, ne zaspi nikakor drugače, če me ni, pa se ati z njim dogovori, da zaspiuser posted image . V vrtcu zadnje čase zaspi bolj ali manj brez problema. Je pa potreboval kar nekaj časa.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.11.2006 22:25:15   
Jessy
Kako lepo je slišat naše nosečke! Me veseli, da ste fajn!
Kety, kar se kopanja tiče....če tebi ustreza, potem bo user posted image  tudi všeč. Sicer pa je zaščiten z vodo in se ne more pregreti!!!

Pri nas se težave menjujejo. Na antibiotikih nismo več, imamo pa zaradi dvokratnega zaužitja antibiotika drisko in grooooozno vneto ritko! Me je skoraj kap, ko sem to vidla! Drekec pa smrdi po antibiotiku! Danes sem kupila novo kremo za ritko od Bubchna in sicer Super Wundschutz creme in upam, da ji bo pomagala. Se mi zdi, da je bilo tekom popoldneva že boljše, ampak še vedno je prava revca! Pa kar 4x je danes kakala.
Pa spet imamo zelen smrkelj. Težave se kar vrstijo!

Jaz sem pa spet polno zaposlena. Jutri popoldne imamo govorilne ure, v četrtek pa študijsko skupino, kar pomeni, da bom jutri nekje ob 19h doma v četrtek pa šele ob 21h.user posted image

Tudi Neja se že lep čas ne vozi z vozičkom. V voziček jo dam le takrat, ko imava za obletet več trgovinic in da mi je ni treba kje loviti, ko bi praznila police, jo raje dam v voziček, da imam mir. Drugače pa samo hodiva.
Je pa postala prava mala navihanka, pa zelo navezana name. Se ne smem spomnit, kako je bila užaljena, ko sem jo prvič pustila pri noni, ko sem šla jaz v službo...Danes je slika čisto drugačna in sem zelo vesela ,da je tako!
Jah, nič, no....grem zdaj še kakšno stvar premakniti, ve se pa fajn imejte!

Bravo za Tjašo!user posted image

Aja...še kaj je to osmica... Osmico prirejajo kmetje na primorskem, ker jim država dovoli, da 8 dni v letu prodajajo svoje domače proizvode brez DDV-ja. Osmica pa zgleda takole: FULL ŽUR!!! Folka pride ogromno, od vsepovsod, tam je tudi živa glasba, pije se vino v potokih (ali kaj drugega, če ti paše), nažreš se domačega pršuta in njihovega sira, ki ga pripravijo z olivnim oljem, česnom in petršiljem (njami, njami), pa domače štruklje... Poleg tega, da se imaš noro dobro, tudi noro dobro in veliko ješ ter piješ, račun pa je na koncu prav smešen. Če pogledaš, da pridemo običajno na osmico okrog 19h (včasih tudi prej) in da domov odidemo okrog 4h ali 5h in da vmes nonstop jemo in pijemo in za vse to damo cca 2500-3000SIT (na osebo), pol veš, kolk je ura?!?! user posted image  Mi že kar nekaj let hodimo na osmice v času Martinovega, s tem, da najamemo 2 kombija in tako lahko v miru piješ, če ti paše.
Bom poročala, kako bo! Že komej čakam!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.11.2006 22:52:06   
miševi
Pozdravljene!

Se samo na hitro javim, ker vidim, da vas skrbi,... Hvala za skrbuser posted image . Mi pa trenutno ni nič hudega, o "dogodivščinah" v preteklosti pa več v kakšnem od naslednjih dni. Sem vas pa redno brala, tako, da sem na tekočem...

Lahko noč!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
15.11.2006 8:43:02   
ery
user posted image Dobro jutro, joj vidim, da ste nekatere že nove nosečke... Čestitam! Jaz bom pa še malo počakal, sicer ne vem koliko časa, kakšno leto pa sigurno. Kar ne predstavljam si, da bi bila spet noseča, čeprav je bilo lepo, ampak se mi zdi, da sem ravnokar bila, tako gre čas hitro naprej. A ne Jessy? user posted image

Včeraj sem imela dopust, ker nisem imela varstva za Niko. je šla babi na izlet, midve sva pa tudi uživale. Sva se skor cel dan potepali. Ampak Nika je postala taka trma, da je joj. Ker ji nisem pustila oz. v DM-u je vozila mali voziček in pač sva plačali, ona bi ga pa še kar vozila.. Trmica se je usedla na tla, nikamor več ni hotela it. Pol jo vzamem v naročje in jo zunaj dam na tla, da bi hodila sama, ona spet na tla... mislim...
Pol pa naredi še tisto šobico...

Jessy ja ta sirup je imela. A je to kaj škodljivo? sam res je pa pomagal in ni imela nobene reakcije nanj. Res hvala za informacije o Lino medvedkih. Bom poslala.mam že... user posted image
Kaj sem že hotela napisat. kaj sem pozabljiva.. Aja, kakšno mazilo je to dobila Neja? Še nisem slišala. A pomaga tudi pri pikicah na ritki? namreč Nika ima že nekaj časa pikice pa sploh ne zginejo, pa če še tolk namažem s kremo. V bistvi jih ima po "luliki".. S čim bi to lahko namazala. Aja, canesten tudi ne pomaga.

No tolk...

lepo se imejte in uživajte!

papa

P.s. Jessy, jaz bi šla tudi na osmico!!! A veš, da mi prav pasalo.. spet malo norenja.. user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 987
15.11.2006 14:45:13   
Jessy
O, Miševi! Lepo, da si se nam javila! Si nas vse spravila v strah!

Danes sem pa jaz malce bolehna. Ponoči, okrog 4h, mi je bilo slabo, da bi skoraj bruhala. Sem vstala, šla na WC in popila kozarec vode, v sobi pa odprla okno, da je bil svež, hladen zrak. Zjutraj sem bila kar vredu, tudi zdaj sem kar fajn, le apetita nimam nobenega (saj tu ni nobene škode user posted image  - da bi le večkrat bil slabuser posted image ), pa zelo sem utrujena. Pred govorilnimi imam namen še malce zadremat, če bo Neja kaj dlje spala.

Ery, antibiotiki škodujejo v primeru, da so nepravilno predpisani. Če gre za bakterijske okužbe, potem je antibiotik ustrezen, če pa je virusna okužba, potem je pa antibiotik čist odveč. Pomembno je, da antibiotika ne uživajo, če to res ni potrebno.
Se pa kar podpišem pod tvoj prvi odstavek o nosečnosti. Res si ne predstavljam, da bi bila zdaj noseča in v planu je vsaj še 1 leto ni, morda tudi kaj dlje. Bomo videli sproti, kako in kaj.
Krema, ki jo je Neja dobila je narejena v lekarni in je na bazi olivnega olja - imena nima. Je zelo fajn za suho kožo. Neji že meji na dermatitis, ker je tako občutljiva in spremembe v temperaturi ji hitro povzročijo vneto kožo ali pa lišaje (no, teh zdaj nekaj časa nismo imeli).
Če bi pomagala niki, ti ne vem povedat. Jaz bi jo na tvojem mestu peljala pokazat.

Ja, ja, osmice so nore! Sem prej izvedela, da bomo šle s sodelavki še na eno osmico, ki bo 1.12. Smo hotele it na bowling, pa je na žalost že zaseden, tako da jo bomo pa v Sežano mahnile na osmico.

Nič...grem dremat, pol pa spet na šiht!user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 988
15.11.2006 18:15:21   
natasaxy
čer.

Najprej da povem Tia tebi, da sem dobila kremouser posted image user posted image Denar sem ti danes poslala, tako da mi sporoči ko boš dobila, da vem da si ga.

Naš mali pa je danes, ko je bil v varstvu padel v vodo, v en nizek grabenček. Je bil bolj ata iz sebe kot pa tamal. Je reku, da dobr da je hodil na plavalni tečaj, ker je glavo takoj gor držal, ker je šel naprej v ribo, glavno da se ni ustrašil in da je vse o.k. So ga posušili in preoblekli pa je ni bilo nobene panike. Upam da je dobra lekcija za naprej, da se pri vodi ne igra. Je pa to pri nas težko, ker je okoli polno enih potočkov in vodauser posted image

nič grem večerjo pripravljat, ker smo že noro zaspani danes...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.11.2006 13:15:24   
Tiamo
Dan,

o samo,da si se javila miševi..sem že začela akcijo iskanja tvojega pravega imena in priimka v bazah..ampak me ovira zakon o varovanju podatkov, če bi bila nuja bi se pregrešila in te poklicala na domači telefon, če ga imate seveda.

nataša dobila sem pošto in denar, si dala preveč..verjetno za kavo ali ti pošljem nazaj kolikor je preveč? user posted image

Zdaj pa spet ena pri nas aktualna tema. Že kaj razmišljate o novih posteljicah? JAz imam problem, Demi mi ja zdaj začela lesti iz posteljice tako, da si zgužva kovter na kup, stopi na njega in eno nogo ji že uspe dvigniti čez ograjco posteljice. En dan mi bo samo padla čez, ko se bo naučila še odrinit. Posteljico imam namontirano čisto na zadnjo možnjo stopnjo. se mi zdi, da je zdaj že dosti velika, da ji bi lahko kupila navadno posteljo z malo ograjco? Kaj menite ve? Tudi jaz imam problem jo že dvigovati iz te posteljice, sploh pa zjutraj ko gremo v službo in vrtec, jo preoblečem ko še spi v posteljici. Pol si pa predstavljate kako se moram spogibati, čez ograjco (saj jo lahko spustim, ampak se mi zdi da me potem ta mala ograjca še bolj ovira. Premišljevala sem, da bi ji dala po naročilu narediti nekaj takega

user posted image

Naročila bi nekaj vmes med tema dvema, rada bi tako, da bi imela njena postelja še en jogi spodaj, kot na prvi sliki, samo da ne bi bila tok visoka, pa tako ograjco kot je na drugi. Kaj menite?

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.11.2006 13:39:06   
Tiamo
user posted image

ne uspe mi prilepit postelje - prve slike o kateri sem zgoraj govorila

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.11.2006 13:40:21   
Tiamo
se je prilepila...še dve k sta mi všeč
user posted image
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 992
16.11.2006 13:48:23   
violinski
Br dan!

Oj, ti naši plezalci - Aljoša se tudi že odrine od ročaja 'dojilnega' stola, da bi preplezal stranico postelje (zaenkrat da samo nogo čez), moja mama pravi, da prvič, ko bo padel čez in ugotovil, da je na drugi strani mehko, da smo mrzli in da bo začel sam čez plezat. K sreči ima naša posteljica dve odstranljivi pokončni letvici, tako da ga bomo naučili, da lahko tam skozi pleza.

Kasneje bo pa tako ali tako dobil spodnjo posteljo od pograda (ko bo Lana šla gor), ki ima namontirano leseno varovalo. Tia, tale, ki si jo poslala (mimogrede, jaz vidim samo eno posteljo, si pa napisala, da bi morale biti dve?) je meni čisto super, sploh, če bo seveda mogoče odstranit ograjico spredaj. Jogi, spravljen v predal pod posteljo je super pogruntavščina, to sem si dala jaz kupiti, ko je moja sestra odšla od doma študirat, ker je potem itak le redko spala doma. Je super za rezervo, če hočeš kdaj pri Demi prespat ali če imaš obiske.

Natasaxy, samo da se je s padcem v vodo dobro končalo, drugače pravijo, da je voda za otroke ful nevarna ravno zato, ker večinoma ne vedo, kako reagirat, če not padejo, pa nič se ne derejo, ker ne vejo, da bi jih moralo biti strah.

Jessy, za osmico ti kar zavidam, tudi meni bi se prilegel en spodoben žur, ampak zdejle ravno ni pravi čas za to, se pa veselim pomladi, ko se bo nasplošno precej lažje dihalo (no, takrat pač ne bo osmic, si bom pa kaj drugega zamislila).

Grem dalje delat. Se beremo še naprej zvečer ali jutri!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 993
16.11.2006 13:54:00   
Tiamo
violinski si dolgo časa oddajala sporočilo, a zdaj s vidi?

pri aljošini posteljici gredo stran torej pokončne letvice, koliko je pa višina od tal pa do jogija, kjer bo splezal dol? Je čist nizka postelja? Pa kje ste odstranijo letve? Bi kar od Demi posteljo priredila na tak način, samo se mi zdi, da je previsoko za dol lesti?user posted image  

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 994
16.11.2006 13:55:17   
violinski
Tia, medtem, ko sem pisala, si poslala še slikice ostalih postelj.... Nekaj takega, kot je tista na zadnji sliki je moja pri mojih starših, s tem, da je iz surovega lesa (smreka) in ima 'ob steni' še stranico.

Neposredna povezava do sporočila: 995
16.11.2006 13:58:49   
Tiamo
na za par sekund sem te prehitela, haha ...taka k jo imaš ti pri starših je še "nevarna" za naše user posted image ? Če bi izvlekla spodnji del bi padla na mehko, potem bi padla iz tistega na tla, kar pa ni tok visoko. Ma bom premislila..itak pa nimamo zdaj denarja za tak podvig.

Neposredna povezava do sporočila: 996
17.11.2006 7:20:47   
nanka
Dobro jutro,

Tia meni je všeč tista zadnja postelje, ki ima še jogi, da Demi ne more dol pasti, ko bo lezla. Pri nas zaenkrat še ni panike, ker se še ne obeša gor, bomo pa tudi takoj predelali posteljo, ko bo začela nogo čez dajati. Naši postelji se da odstraniti rešetke in se gor dajo stranice, da se ne more zvaliti dol med spanjem.

Pri nas nič novega, pridno hodimo v službo, šolo in varstvo.

Še sreča da je petek in bomo imeli dva dni pičitka in posravljanja, ker imamo v hiši pravo bombo. Nekako ne najdemo volje za pospravljanje med tednom in vsi skupaj čakamo vikend.

Nič, se moram spraviti k delu, da bo dan čim hitreje minil in grem domov.
Violinski, tudi pri nas bomo delali do zadnjega v letu, ker se moramo zaključiti vse odprte račune, preden nas zadane Euro, ker bomo v novo leto štartali z novim programom, tako da bo tudi pri nas zelo pestro.

Pa-pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.11.2006 14:06:11   
Tiamo
še par minut pa šibam na predavanja...danes sem čist švoh, ma imamo tok dela v službi, da sproti pozabljam stvari, zdajle mi je kar slabo k sem se umirila, pa glavo mi bo razneslo....

še dobro, da je vikend

uau, imam 5 zvezdic

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 17.11.2006 14:07:24 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
17.11.2006 19:15:54   
petri85
Oj!

Tia, si me za malo prehitela s posteljami. Tud pri nas je to vsak dan bolj aktualno...nujno bo pa čez kake 4 mesece, ko bo dugi otroček star ene 3 mesece in bo prerastel zibko. Že nekaj časa iščeva ideje, kaj bi naštimala Davidu...smo ravno dokončali novo sobico, v katero naj bi se selil David, je pa v drugem štuku in vsak dan bolj premišljujeva, če ga je pametno že dat čist posebej, pa da ne bi vrat sam odprl, in šel po hitrem postopku po stopnicahuser posted image  No, je tudi varianta, da bi prvo poizkusili spanje v skupni sobi, če se ne bi preveč motila en drugega...violinski, ti praviš, da ni problemov, a ne? Tud midva gledava take ta velike postelje, ki bi imele zaščito, ker ni šans našega mulca pustit na posteljo brez tega, pomoje bo potem skoz na tleh spaluser posted image  se ful premetava med spanjem...ga grem ponavadi pogledat, ko grem spat, pa vedno spi vsepovsod drugod, kot pa bi moraluser posted image  No, problem pa je da se ta velike postelje s tem varovaom skoraj ne da dobit...všeč so mi zelo sobice Mali princ, ampak tam je varovalo le na sredini, kar mislim, da je premalo. A kaj veste, kako se obnesejo varovala za posteljo od Safety?

Kety, mi ne živimo skupaj s starši. Zato me malo skrbi, če se začne dogajat ponoči, da bomo lahko priklicali koga, da pride pazit Davida dokler se ne bo zbudil...je nerodno, ker nikjer drugje nimamo posteljice, da ne bi bilo treba skoz enemu biti v naši hiši, ko David spi...ampak, saj bo, a ne?

Še eno vprašanje za Violinski, Miševi, Sjug; ve ste tud imele manjšo razliko med obema otrokoma...Kaj je novorojenček prinesel vašemu starejšemu otroku??? Rabim ideje! Verjetno ne kaj prav velikega, nekaj česar se je otrok zelo razveselil..a je to kaka knjigica, quadro kocke, pametni kuža???? Sploh ne veva kaj.

Dajte se kaj oglasit! Jaz od jutri že uživam na novi porodniški!

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 999
17.11.2006 21:41:34   
miševi
Petri, Niki je Jure prinesel uro medvedek Pu za na nočno omarico, ki poje pesmico in reče dobro jutro. Si jo je zelo želela, vedno jo je gledala v izložbi, pa smo jo enkrat naskrivaj kupili. Joj, je bila vesela. pa potem si je lahko iz kupa Juretovih daril izbrala še eno plišasto igračko (seveda je vzela največjouser posted image ).
Zdaj David še ne zna povedat, kaj si želi. Morda ti pa pokaže - bodi pozorna. Jure je gledal reklame od vseh teh otroških trgovin, pa je v dveh različnih reklamah pokazal na isto igračo in stiskal rokico, kot da bi hotel povedati: tole je pa meni všeč in bi imel.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

simobil ali tuš
ROŽICI

zanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?

tuš (19%)

mobitel (33%)

simobil (43%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!