Jessy
|
Kako lepo je slišat naše nosečke! Me veseli, da ste fajn! Kety, kar se kopanja tiče....če tebi ustreza, potem bo tudi všeč. Sicer pa je zaščiten z vodo in se ne more pregreti!!! Pri nas se težave menjujejo. Na antibiotikih nismo več, imamo pa zaradi dvokratnega zaužitja antibiotika drisko in grooooozno vneto ritko! Me je skoraj kap, ko sem to vidla! Drekec pa smrdi po antibiotiku! Danes sem kupila novo kremo za ritko od Bubchna in sicer Super Wundschutz creme in upam, da ji bo pomagala. Se mi zdi, da je bilo tekom popoldneva že boljše, ampak še vedno je prava revca! Pa kar 4x je danes kakala. Pa spet imamo zelen smrkelj. Težave se kar vrstijo! Jaz sem pa spet polno zaposlena. Jutri popoldne imamo govorilne ure, v četrtek pa študijsko skupino, kar pomeni, da bom jutri nekje ob 19h doma v četrtek pa šele ob 21h. Tudi Neja se že lep čas ne vozi z vozičkom. V voziček jo dam le takrat, ko imava za obletet več trgovinic in da mi je ni treba kje loviti, ko bi praznila police, jo raje dam v voziček, da imam mir. Drugače pa samo hodiva. Je pa postala prava mala navihanka, pa zelo navezana name. Se ne smem spomnit, kako je bila užaljena, ko sem jo prvič pustila pri noni, ko sem šla jaz v službo...Danes je slika čisto drugačna in sem zelo vesela ,da je tako! Jah, nič, no....grem zdaj še kakšno stvar premakniti, ve se pa fajn imejte! Bravo za Tjašo! Aja...še kaj je to osmica... Osmico prirejajo kmetje na primorskem, ker jim država dovoli, da 8 dni v letu prodajajo svoje domače proizvode brez DDV-ja. Osmica pa zgleda takole: FULL ŽUR!!! Folka pride ogromno, od vsepovsod, tam je tudi živa glasba, pije se vino v potokih (ali kaj drugega, če ti paše), nažreš se domačega pršuta in njihovega sira, ki ga pripravijo z olivnim oljem, česnom in petršiljem (njami, njami), pa domače štruklje... Poleg tega, da se imaš noro dobro, tudi noro dobro in veliko ješ ter piješ, račun pa je na koncu prav smešen. Če pogledaš, da pridemo običajno na osmico okrog 19h (včasih tudi prej) in da domov odidemo okrog 4h ali 5h in da vmes nonstop jemo in pijemo in za vse to damo cca 2500-3000SIT (na osebo), pol veš, kolk je ura?!?! Mi že kar nekaj let hodimo na osmice v času Martinovega, s tem, da najamemo 2 kombija in tako lahko v miru piješ, če ti paše. Bom poročala, kako bo! Že komej čakam!
|