|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
7.11.2006 20:41:54   
natasaxy
Tia to bi bilo super. Sej stane okoli pet jurjev, če se ne motim?

Ko jo boš lahko dobila mi sporoči, da ti še točen naslov pošljem in ful ti hvala.

Kety dej no dej, veš da si srečka nosečka, samo na začetku se pa res še ne vidi vsega, pa itak ti je CB pokazal, da si a ne? Ti kar brez skrbi. Vama s Petri res zavidma:):).

Dogajanje pri nas je bilo danes kar pestro. Sem šla ob 12 od doma in prišla ob 4. Sem prej Gašperja dala spat predno sem šla in ko pridem nazaj je on korenjak ravno dobro vstal, res je zaspanko tole naše dete, se že včasih vprašam, če je vse o.k., user posted image ker da bi pa spal 3,5 ure se pa že dolgo ni zgodilo.user posted image

A se vaši še kaj zamotijo in igrajo v stajci, pri nas je to že kar kriza, najraje okol hodi, tako da ga moraš imeti skoz na očeh:), sploh kadar je fejst tišina, sigurno nekaj čudnega počneuser posted image

Nič to bi bilo za današnje oglašanje vse,...fajn bodte.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.11.2006 21:49:30   
sjug
Hoj Katy, maš pa res fino frendico. Ni kaj. Malo v tolažbo. Mama moje sodelavke je bila z njo noseča, pa je imela še eno menstruacijo in sploh ni pogruntala do skoraj tretjega meseca, da nekaj ne štima. Pa še novoletne žurke so bile takrat in seveda si je privoščila (saj ni vedela, da je noseča). Pa je vse OK. Hočem reči, da boš sama najbolj vedela, da si noseča. Pa mirno nosečnost, ti želim.

Kar se stajce natasa tiče, pa naš še v postelji noče biti, kaj šele v stajci. Itak ves čas leta naokoli in počne traparije. Najraje ima inventure po kuhinji oz. omarici s šivanjem. Kadar je popolna tišina, je pa tako kot praviš, znak, da je nekaj HUDO narobe. Npr. pisanje s flomastri po kavču, po omarah, ipd.

Tina
, kako pa to, da hodi ta učenec k rednemu pouku, če tak omoti? A drugače je normalno razvit? Ne vem, kot starš, mi ne bi bilo všeč, da bi otrok v šoli trpel zaradi nasilja sošolca. Pa čim prej se pozdravita, oba z Aljažem!

Nič, grem naprej brat manual Oracla. Danes me je malo vedoželjnost in malo mj "napuh ego" - a poznate to? v službi spravil v zadrego oz. v nalogo, ki sem ji bolj težko kos. Ma bom že, samo naštudirat moram. Drugič bom pa bolj previdna z izjavami.

Čau.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.11.2006 6:34:55   
nanka
Dobro jutro,

tako, kavico sem že popila, malo se vam oglasim, potem pa zavihajmo rokave in ...

Kety, pa kaj jo sploh poslušaš? Važno da ti veš kako je s tabo in če ti je test pokazal user posted image  si noseča, pa če se tvoja kolegica postavi na glavo. Sploh je pa to vajin otrok, ki sta si ga želela, zato se nič ne sekiraj, pozabi in uživaj v nosečnosti, saj veš kako hitro mine.

Stajca? Kaj je že to? Naša nikoli ni bila notri. Mora biti svobodna in prosta. Najraši pa tako počne stvari, ki so ajs ali pa kak.

Se moram prav pohvaliti, ker je končno dobila še zgornje zobke. Tako dolgo jih ni bilo, da sem jih komaj pričakala.

Uf Nataša, imaš pa res pravega zaspančka. Naša zaenkrat spi še 2x, dopoldne 1,5 in popoldne 1,5, samo da zjutraj vstane že ob 5.30, nikakor ji ne moreva uiti v službo, kar čaka in čaka. Tako da jo vsako jutro dvignem in preoblečem, zbudim Matica, da gledata risanke in greva v službo. Okoli 7 pa pride babi in prevzame Zojo.

Nič, lep dan vsem skupaj 

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.11.2006 6:59:07   
Tiamo
Jutro,

me je že Jessy razveselila, da je našla zapiske, hvala ti....

O sjug, pridno študiranje..a kar Oracla, kaj je že to-hehe, sem pozabila oz. hočem pozabit pa mi kar uspeva? Pa kaj ti delaš?

Natasa Materina dušica pride okoli 3700sit, iz katerega konca si ti že? kar pošlji mi z.s. z naslovom sem včeraj že kar naročila in verjetno dobim kremo v roku 3 dni, če je na zalogi, drugače pa nasljednji tedev v sredo (se naroča v ponedeljek).

Danes smo po dolgem času prespali noč, in to brez javkanja, iskanja dude itd. sploh zjutraj nisem mogla verjet user posted image  Ima pa Demi spet čist rdeča lička in čist je mazoljasta in lišajasta user posted image  Samo, da bo tale desna trojka prebila dlesen pa bo, zdaj je smeško k se nasmeje, ima vse zobke in eno lukno spredaj, kjer manjka trojka.

nataša, da bi jo v stajco dajala mi še na mislel ne pade. Da bi ji zdaj k hodi omejila prostor, se ji zmeša. V stajci je bila samo pri 9-10 mesecih ene parkat, takrat na pikniku in še na dveh piknikih pa še to po 10 min. Včraj sem kupila varovalo za štedilnik, pa sem rekla, boljš kot da se kaj zgodi. Zdaj je že tok velika, da čist komot doseže ročko od lonca (na nizkega)...pa da kaj nase navleče, pa saj se kar user posted image , da bi se poparla in bila zaznamovana za cel življenje s kakim flekom.

Nanka, kdaj se dobive na pijači?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.11.2006 10:40:09   
Kety
Dober dan!

Danes smo pa tudi mi spali celo noč!user posted image  Samo nisem nič bolj spočita, jaz bi kar spala. Timon je šel zdele spet spat, ker je siten kot user posted image . Ne vem kaj mu je, že par dni skoz neki jambra in se obeša po meni in če kaj ne dobi začne jokat. Joj, a naj to ignoriram, al kaj, ker nočem, da bi postal en razvajenc, ki mora takoj vse dobit, drugač pa cmera. Ne vem od kje mu to!

Ja, žal se prov veliko ne bom mogla izogibat kolegici, ker sva pač priženjeni (no ona ne) v isto žlahto. Njen fant je namreč od mojega moža brat. Pa sva izgleda "potihem" tekmici al kaj!? Že vidim, kako bom skoz poslušala kako njen user posted image  pa že vse počne in kdja je že kaj pogruntal, naš pa ful nič. No, ampak sej to bi mogle videt, se mi zdi, da se mi spet ponavlja isto, kot v prejšnji nosečnosti.

No, pa bolj k veselim temam. Danes mineva 1 teden, ko mi user posted image  zamuja in sem res 100%, da sem nosečka. Zdej bi se pa rada en dan zapeljala do Celovca v soping, mpak smo skoz ful busy. Danes grem spet delat na Vrhniko in bo imela tašča Timona do večera. Za soboto se bom pa poskusila zment da pride moja mami k meni, da bom lahko pucala, kar je ostalo za mizarjem, s tem da morava z možem še par radiatorjev namontirat in končno zalaufat ta novo kopalnico in novo banjo. Komaj čakam, da se uležem v vodo in si prižgem masažo. Mater, banjo imava že kake 3 mesece, pa še vedno ni operativna. Zdej imamo končno vrata.

Tia, ne mi zamert, ker nisem nič testirala tvojih poiskusov, poskusila sem samo tisto, da je škatla konjiček in da naj jo jaha, pa je škatlo okrog obrnil in zlezel not. In to zdej počne vsakič ko jo zagleda user posted image  No, naš za take stvari sploh ne bi bil dober, za katera koli testiranja, ker vse počne neki po svoje. Trmast pa kot nevem kaj in nišans, da mu pokažeš kako se dela pravilno. Če mu kaj vzameš iz rok, začen cmerat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša, 3,5 ure!?!?!user posted image  Sicer naš tudi potegne, ampak najdlej do 3ur. Mogoče zdej ko hodi, se bolj utrudi.

Grem mal žehto likat, jo imam celo goro!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.11.2006 14:29:02   
tina104
Kety, ne pustit, da ti neke čenče pokvarijo nosečnost!

Pa še jaz malo o spanju - prejšnji teden je imel čisto zmeden urnik. Zvečer je hotel spat ob 19., zjutraj pa je že ob štirih, najbolj pozno ob pol petih prišel iz sobe - ja, celo iz postelje je šel, zraven nesel odejico in prišel do hodnika, kjer se je ulegel na odejico, dokler nisem prišla ponjuser posted image . Eno jutro pa se je tako zgodaj zbudil in ni prišel iz sobe, pa sem se potem zraven njega ulegla in malo še dremala, čeprav je v temi imel ful glasne samogovore, pa pel si je in ne vem, kaj še vse. Ta teden, ko pa hodi v vrtec, pa spi do pol sedmihuser posted image , ko je res že najbolj skrajna ura za zbujanje.
Ponoči se še vedno zbuja, danes je celo spal 6 ur v kosu, kar se zgodi zelo redko. Pa zdaj spet ne hodi dol iz postelje, dokler ne pridem v sobo, prejšnji teden je imel namreč eno nesrečo - je naredil preval iz postelje. Sicer sem ga gledala zraven, pa spodaj je bila blazina, ampak je res grozno zgledalo. Njemu pa zgleda ni bilo nič kaj, ker se je hitro začel smejat.

Danes je bil v vrtcu ful miren in je vzgojiteljica rekla, da ima drisko in da je čudno, da je tako miren. Jutri tako verjetno ne bo šel v vrtec, ne bi pa rada spet hodila k zdravniku, ker tako mu nima  nič za naredit. Bo že moj verjetno vzel jutri dopust.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.11.2006 14:46:55   
natasaxy
Ja sej to se je zgodilo po dolgem času da je spal po več kot tri ure. Drugače spi nekako 2,5 ali pa 2 v povprrečju. Zaspanko pa je že od nekdaj, le po kom jeuser posted image , ne bom vam povedalauser posted image

Tia super, ti pošljem naslov.

Drugače sem jaz danes že oddelala svojih par uric, sam se že razmigala za malčki, zdej grem pa še malo pospravit in likat,...

Glede stajice, pa se naš še tudi zamoti če je potrebno, cca pol ure več je pa že kriza. To ga dam pa takrat notri, ko res ne morem skoz za njim skakat.

Nič uživajte v prelepem sončnem dnevu,...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.11.2006 20:25:18   
natasaxy
Čer. Ja kje pa ste vse? Zdej smo se pa res že pošteno porazgubile.

Tia, ne morem ti poslati zasebnega sporočila, zato sem ti včeraj poslala sms na tvoj mobitel, upam, da imaš še istega:).

Kaj se je dogajalo danes pri nas. Jaz sem bila bolj leteča, Gašper v varstvu, popoldne pa malo zunaj, je bilo danes fino, ker ni bilo nič mrzlo.

Sem ga danes probala dati brez dude spat, pa ni šlo. Je jokal in celo posteljo premetal, da bi jo našeluser posted image , sem probala, očitno jo bomo še dolgo imeli pri sebiuser posted image

Zdej pa pod tuš in počasi spat,....uživejte kjerkoli že ste!!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.11.2006 6:52:02   
Tiamo
Jutro,

natasa lih danes sem ti hotela pisat, da že imam materino dušico. Tiste številke GSM nimam več, imam novo ti jo pošljem po ZS.

Včeraj se nisem javila, sem imela toliko dela, da mi ni uspelo. Pa spet sem bila čist jezna, ker sem mogla opravljat delo fizičnega delavca, prenašala sem pano, ki je bil težek kot hudič, potem se je pa še sesedal...uglavnem živa polomija. Evo tale minister nas bo čist ob živce spravil, delavni čas hoče postavit tak, da si lahko samo še postelje prinesemo v službo in delamo dan in noč. Po tanovem, kar se govori pon, tor in čet do 18, sreda do 20 in petek do 14, vsako prvo soboto v mesecu so 14 user posted image  Nevem, kaj je tej državi..saj smo mi tudi državljani, kako naj si pa mi zrihtamo dokumente, če bomo skoz v službi? Verjetno misli, da bomo delali dvo izmensko, ampak nimamo ljudi za to...že zdaj odhajajo v druge službe. Včeraj smo zbirali podpise proti novem delovnem času, upam, da bo kaj ratalo...drugače gremo štrajkat. Nam informatikom, se pa obeta eno ali dvo mesečno delo v petkih popoldne ter sobota in nedeljo dopoldne oz. cel dan ponavadi potem pride....se oddelki selijo na drugo lokacijo in bomo mogli vse računalnike, strežnike in ostalo povezano z rač. opremo preselit. Ma brez veze govor, namesto, da bi že zdaj počasi začeli to delat...bomo potem, na vrat na nos, delali k norci do onemoglosti..pa itak ne bo nič delovalo-to so pokazale izkušnje iz prejšnih let. Jazsploh nevem kako bom lahko delala, ker imam predavanja...na tem področju pa delamo samo 3 punce in en fant (starejši moški), vsi mladi fantje so septembra dali odpoved. Kako bomo me punce prenašale računalnike user posted image  smo pa imeli razgovore za prosta delavna mesta informatikov, pa so vsi zbežali ko so slišali kaka je plača in da morajo prenašati računalnike, ostal je en, ki bo zaposlen, k je tudi starejši moški in dva mlajša moška pripravnika, ki pa itak bosta samo pripravništvo tukaj naredila in potem po hitrem postopku šla. Pa ponavadi si s pripravniki ene pol leta sploh ne moreš pomagati..

za jutro sem dost jamrala, grem seminarsko delat, doker je še mir v bajti...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.11.2006 8:14:36   
natasaxy
Evo Tia sem ti poslala na novo gsm številko.

Ja sej res ne vem kaj je tej naši državi. Upam, da vam uspe preprečiti tak delavnik, ker to pa je res že too much. Kaj pa naši otroci. Bodo prepuščeni družbi in dedkom in babicam. Jaz sam na te stvari ful občutljiva dobim kar kurjo polt.

Jaz sem bila pa včeraj v Lj na enem razgovoru, na kar me je takoj ko sva začeli razgovor jamrati, da kao se je malo zmotila, ker me je povabila, ker ona si ne more privoščit ene sodelavke, da bi ji plačevala še prevoz, pa imam naslov uradni še doma - se pravi okoli 20 km v eno smer. Ona bi rada pač eno na dosegu roke,...pa sem rekla, če pa dober sodelavec nič ne štejeuser posted image . Ma sem tudi jaz še kar slabe volje...upam samo, da mi bo lahko ena kolegica nekaj zrihtala službo tukaj v bližini ker gre v enem podjetju ena ven po novem letu! Dost jamranja kajneuser posted image

A boste za vikend kaj martinovale. Meni bi že prav pasalo it nekam ven, že dolgo nisem bila, sej se z mojim komaj še vidiva, zvečer v postelji in zjutraj ko gre v službo.

Grem zdej pogledat če se je moj sonček že zbudil. Pridne bodte.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.11.2006 8:19:14   
ery
Hello punce,....

jaz sem vam oglašam po dobrem mesecu.. Kot veste sem bila en mesec na bolniški, ta teden ko sem prišla v službo, sem pa imela dela,da sem komaj uspela it na WC. user posted image  res!

Vidim, da vaši otročki napredujejo, nekateri že govorijo. Nika sicer razume čisto vse kar ji rečeš, vse naredi kar rečeš, samo govori pa še nič, razen kadar se ji zljubi ata in mama. Ampak se ne sekiram. Vse ob svojem času.

Zadnje čase imamo pa ponoči pestro. Skos je spala cele noči, zadnji teden se pa zbudi  do 6 x na noč in joka v spanju. Če jo pustim, se zdere, če grem k njej, ji dam dudo, grem nazaj v posteljo, ona spet v jok... Obup! Ne vem kaj ji je.
Danes se je začela jokat ob 4h in se je vsakih 15 minut. Potem sem pa imela ob 5h zadost, sem jo dala v spalnico k mojemu ležat , jaz sem pa kar vstala. Tako da sem danes malo bolj zalimana. user posted image

Za kaj uporabljate to materino dušico-kremo od Justa? Kaj se pa splača še kupit od Justa?

No tok zaenkrat, zdej moram pa delaaaat...še dobr da je petek.

cau bau

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.11.2006 8:33:35   
Tiamo
o se vidi, da je petek...

Natasa prejela tvoj SMS, tako, da ti jutri pošljem, danes sem pozabila kremo doma, domov pridem pa šele ob 20. pa še jutri bo težka, ker imam predavanja do 13. Drugače pa v ponedeljek.

Ery pozdravček, ja boga Nika ...to se je meni dogajalo prejšni mesec, da je takole jamrala...so bili zobki krivi.

Glede krem Just, so meni zelo dobre in kvalitetne...materina dušica je namenjena za lažje dihanje, namažeš sebe ali otroka po prsih ali podplatih...npr. Tea tree za vse težave, jaz jo zdajle uporabljam kar intimno, ker me spodaj peče in imam čuden vonj po vstavitvi mat. vložka, potem mi je rešila bolečine pri hemeroidih med nosečnostjo....Body fresh proti mazoljem, proti modricam..uporabljam ga za Demi ko pade, da nima modric in rdečic...itd

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.11.2006 13:51:49   
Tiamo
sem mislila kako boste danes klepetale..pa nič...jaz sem danes bolj lena, skoraj nič nisem postorila v službi, saj sem včeraj preveč..zdaj grem na predavanja...se tipkamo...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.11.2006 14:55:02   
petri85
Oj!

No, res smo zanemarile naš čvek, a ne? Kje pa so res vse ostale? 2 oz. 3 se same pogavarjate med sabo že cel teden!?

Kako ste kaj? Pri nas imamo danes spet tak veter, da ni ven za stopit, ker te odpihne! Ko pa opazuješ čez okno, pa tako krasen dan!

No, Ery, naj te potolažim, da smo imeli tud mi zadnje 2 jutri pestro. Gospodič se je obakrat zbudil ob 6ih in se odločil, da bi šel raje spat k nama (to smo ene 3x prakticirali, ko je bil bolan). No, to zgleda tako, da pride v najino posteljo za cca 5min, popije čaj/mleko, potlej pa je že pripravljen iti nazaj spat v svojo sobo. No, v sredo ob 6ih smo tako naredili in je bilo potem vse OK do 9ih. Sva pa začela premišljevati, da je to navadno razvajanje in da je treba to čimprej opustiti, dokler smo še trije. No, tako sva ga  naslednji 2 jutri ignorirala in se je drl 15 min skupaj, potem pa spal do 10ih! Uapm, da je sedaj že dojel, da tako ne bomo delali. Bomo videli, kaj nas čaka jutri zjutraj.

Drugače pa se ta teden učiva vozit s kolesom. Ker je že čist prevelik, da bi imel noge na tistem podstavku, mu je mož to stran pobral + varovalo za sedež. No seveda je Davidu bilo ful všeč, ker je že pri sosed videl, da se ta veliki otroci vsi tako vozijo...vse lepo in prav, ko pa je gospodič kar malce len - to dobro ve, da mora imeti noge na pedalih, če želi, da kam prideva, ampak po določenem času, ko bi se on še vozil, pedal se mu pa ne da več lepo poganjat, noge lepo vrže na pedala, mene pa je skoz strah, da mu jih ne bom prišipnila, ko obračava ali zavijavauser posted image

Kety, sem porajtala, da imaš družbo avgustovke med novopečenimi nosečkami! Teya, iskrene čestitke tudi tebi!!!! Kety, ti pa le misli na vse dobro kar te čaka julija in odpiši vse tiste, ki ti grenijo dneve!

No, jaz pa drug teden začnem z novo porodniško! Torba za v porodnišnico je tudi že na pol pripravljena...mi G vedno sproti ponavlja, da bi bilo dobro vsaj do roka roditi če ne prej zaradi velikega ploda! Sem pa prejšnji teden staknila alergijo samo po trebuščku - še vedno ni dobro, se mažem z eno kremo in jem Flonidan, ampak posledično je G kar zagnala paniko in sem mogla na vse možne preiskave, pa par UZ, pa CTG, ampak na plod k sreči ne vpliva! Kaj bi bilo pa pojmam nimam, pa noro srbi!ž

No, Tia, upam da vi kaj dosežete s podpisi, ker to res ni za nikamor!

Nataša, služba se bo pa tud našla, a ne? Držim pesti!

No, dajte se kaj javit še ostale!

Pa lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.11.2006 20:34:10   
Tiamo
Teyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa lahko bi povedala, da si noseča čestitke (a sem kje zgrešila novico)  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a bomo šle ostale tudi v akcijo...jaz sigurno ne, ker moj ni za...čeprav me takole kar daje, da bi še enkrat bila user posted image   Pa še s Kety sta spet skupaj...pa kok sta aktivne na unem formu...zamerim...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.11.2006 16:24:43   
Tiamo
Pa, kje ste vse? Upa, da se ne bom čez par mesecev sama pogovarjala tukaj na tem postu user posted image   Jessy sem dobila zapiske, hvala mi bo vse prav prišlo sploh tisti miselni vzorci...hvala... nataša tebi pošljem v ponedeljek, ker sem bila danes prepozna za pošto--v nabiralnik pa ni šlo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.11.2006 16:36:07   
Tiamo

Koliko smo bile pridne prejšne leto na današnji dan

Tia74
-> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 7:45:11)

jutro

zdajle je Jessy že v posvetovalnici, upam, da bosta dobro opravile in držimo pesti, da tudi pri Neji ne bo reakcij.

Vidve z miševi sta nočni ptici, me se čez dan razpišemo,  vidve pa zvečer oz. ponoči.

Jessy si pa pridna,da si vse v 3 urah opravila, skuhala, pospravila,... svaka ti čast. Je Neja spala ali ti jo je kdo čuval?

Za nami je spet prespana noč, bravo Demi in zdaj spet spi, tak, da si grem pripravit zajtrk, pa kavico.

Upam ,da bo danes lepše vreme 

zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:14:03)

Dobro jutro me še od mene,

smo danes malo bolje spali, sva se dojila samo dvakrat , zdaj sem že s tem zadovoljna.

Jessy poročaj kako je bilo v posvetovalnici. Glede pospravljanja sem pa jaz ista, vse mora biti poglihan, pa tut jaz rada vem vsaj en dan prej, da se pol psihično pripravim user posted image . Aja pa zaspim jaz tudi težko zvečer. Pa nisem nek nočen tip. Preden je mali prišel na svet sem hodila spat okoli pol desetih do enajstih, zdaj pa tudi če grem prej spat ful težka zaspim - sem očitno preveč naspidirana preko dneva.

Tea in Tia, Jure in Demi potem nista imela nobene reakcije po cepljeno, a ne?

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:32:55)

Dobro jutro!

Sva že nazaj iz posvetovalnice. Zamudili sva se slabih 5 minut, kar je katastrofalno! Ne vem, a si človek res ne more vzeti kako minuto več časa, da bi se lahko še kaj pogovoril??? Prideva tja, naju stehtajo (6350 g), zmerijo (60 cm), obseg glavice (41 cm), nato greva k pediatrinji. Ji je pokazala en cof, da mu je sledila, nato ji je dala ropotuljo, da je vidla, če kaj oprijema, potem me je vprašala, če se kaj pogovarja, vriska, odziva....potem ji je poslušala srčka in pljuča (brez vsakega komentarja), pogleda žrelo in pove, da je vneto in da naj prideva čez 14 dni, če bo zdrava. Potem mi pa reče, če bo imela vročino ali če bo neješča, umirjena, da naj prideva k zdravniku....in to je bilo vse! Vam povem, da je niti nisem uspela vprašat nič o dvigu naslonjala, ker me je tako na ekspres odpravila. Sem prav srečna, da je nisem izbrala za osebnega zdravnika.
Zdaj mi pa ni jasno, zakaj  pri vnetem grlu in prehladu ne dajo kakšnih zdravil??? Če mi zboli čez vikend itak nisem nič na boljšem, ker so dežurni zdravniki, ki pa o otrocih nič ne vejo in ti ne znajo pomagat??? Prav razočarana sem! Nimam niti kakšnih svečk za zbijanje temperature....

In zdaj imava uro čez 14 dni in to spet ob 7.45. Že danes sem jo med spanjem preoblačila in se je zbudila šele, ko je na glavi imela kapo, zdaj pa že spet spi. Je revca tako utrujena, ker je prezgodaj vstala.

Tia, saj mi je včeraj tudi mož pomagal pri pospravljanju, Neja je pa itak pridno spančkala v ležalniku, ko pa se je zbudila se je pa z ropotuljami zamotila. Mi kar uspe veliko narediti zraven nje.

Se mi zdi, da si moram skuhat eno user posted image , ker sem tudi jaz user posted image .

zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:33:27)

Tia74 sem še jaz prebrala tvojo zgodbo, svaka čast, da si bila tako prisebna, da si takoj poiskala pomoč. Vsakemu se lahko zgodi, tudi moji starejši sestrici se je. To da v porodnišnici fursirajo dojenje je idiotizem. Mislim, da se kljub temu vsaka mama lahko sama odločila, ali bo dojila ali ne. Vem da v Lj porodnišnici, so nas vprašali, če bomo dojile, prav tako pa so otrokom dajali dodatke od tretjega dne dalje. Res je, da smo bile po CR in da se mleko dalj vzpostavlja, pa tudi ko smo ga dobile, so vedno vprašali, če želimo dodatek. Jaz sicer nisem imela z mlekom težav, jih je pa pri prvi deklici imela ta zgoraj omenjena setrica in so ji tudi vsi govorili; "imaš mleko, vsaka iga ima", čeprav se je videlo, da punčka ne napreduje, šele po enem mesecu se jim je uprla, ko je mala ful shujšala in je začela dodajat. Je rekla, da si nikoli ne bo oprostila, da jih je takrat poslušala. Tko da vse tiste, ki ne dojite ne se sekirat, tudi jaz sem bila dojena samo tri tedne (takrat pač ni bilo v modi, da bi mame dojile), pa ni z mano nmič narobe (vsaj upam user posted image ).

Tia74 še enkrat čestitke!!!!!

zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:39:51)

oj, spet jaz, sem prepozno ugotovila Jessy, da si se že vrnila. Sem pa hotla pokomentirat, da imam jaz podobno pediatrinjo, žal je bila le ta še na razpolago pri nas. Ne rečem sicer, da ni strokovna, vendar ko je prvič pregledovala Žiga, ni nič povedala zraven, vse je delala v tišini, če pa sem jo kaj vprašala, mi je res na brzino odgovorila, tko da je pol sploh nisem nič več spraševala. Čist brez veze user posted image .

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:41:51)

A vam povem še, kaj sem ušpičila??? Sem postavila krožnik na steklokeramično ploščo, nato sem se lotila pa kuhati čaj. Pristavim lonec z vodo, prižgem in letim na RR pisat o posvetovalnici...Ko sem končala s pisanjem pa slišim eno čudno pokanje....letim pogledat in zagledam, da grejem ploščo na kateri je krožnik....OBUP!!! Še dobro, da ni počil!  Zdaj se mi pa res vrstijo same neumne!!!
Aja...pa da ne govorim o tem, da danes sploh nisem imela datuma za v posvetovalnico, ampak sem ga imela včeraj (pa me je vseeno vzela). Ne vem, kejr sem dobila 11.11?...Tolk o moji pameti! 

Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 9:12:36)

Ja, Jessy toliko o pediatrih in zdravnikih, tudi jaz če se spomniš, sem bila prvič čist razočarana nad mojo pediatrinjo. Upala sem saj na malo razumevanja in da ti kakšne stvari razložijo, ne pa da ekspresno opravio pregled. No, zdaj jo pa lahko pohvalim, se je spremenila, mogoče je imela takrat slab dan.

Če bo dobila vročino, nad 38,5 izmerjeno v ritki, jo raje hladi z vodo, se pravi, da jo skopaš v banjici, v kateri ima voda 37 stopinj in postopoma dodajaš hladno vodo do cca 33 stopinj. To mi je povedala pesiatrinja, če bo imela slučajo Demi po cepljenju vročino.

Jessy, da ne boš bajte zažgala

Zoya, pravilno Demi ni imela nobene reakcije na cepivo .

Glede moje poporodne stiske, se je nerada spominjam, verjetno bi lahko napisala še veliko strani, tok sem trpela, pa ne lih zaradi dojenja, bolj zaradi krčev, ki jih je Demi trpela...res je bilo neznosno. Še moj dragi je bil čist ob živce, glava ga je bolela, tako da sva se kar parkrat skregala in postavila sem ga skoraj pred vrata. Še dobro, da je tak karakter, da me ni resno vzel, me objel in rekel sej bo, če so drugi lahko otroke gor spravili, bova midva tudi in me tolažil, z besedami, naj smo mislim na to, da je zdrava, na ji nič ne manjka, da ima povsod kjer je treba 5 prstkov, da ji srček dobro dela, ....

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 10:21:07)

čao,
ej punce, danes sem malo iskala po naših starih zapiskih in sem si izpisala imena in rojstne dneve naših sončkov. A vas zanima? Če vas, jih bom napisala.
Lp

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 10:39:55)

Nanka, ti si pa pridna!!! A ti čas ostaja???
Veš, da nas zanima! Le objavi ta seznam, da pokukamo notri!

Prej sem namesto kavice raje eno kratko oddremuckala....dokler se ni Neja zbudila...zdaj pa vriska na preprogi, tako da se ji pridružim, da bova v duetu!

zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 10:52:29)

Bravo Nanka , seveda nas zanima. In kot si verjetno že ugotovila

Žiga je danes star tri mesece

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 11:05:47)

Ja Zoya, Žiga ena velikauser posted image .

Jessy    - Neja 29.7.
Tia       - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.
Nanka   - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica   - Žak  14.8.
Miševi   - Jure  17.8.
Kety     - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž  20.8.
Tea01   - Jure   21.8.
Hugolina-  Jan   26.8.

Če sem katero spregledala ali napisala kaj narobe, naj ne zameri in sporoči popravek.

tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:05:26)

Evo mene. Komaj čakam, da grem iz te službe domov. V glavnem Jure je spal od 21h30-4h30, in naprej do 7h00 in do 9h30 tako, da je kar spal. Reakcija cepljenja je ta, da ima povišano temperaturo in da je danes bolj umirjen, se želi samo crkljati, zato bi šla rada danes prej domov.
Sem mu pa dala mrzel obkladek, pol vode in pol alkohola.

Jessy, sem mislila, da samo jaz take podobne ušpičim kot ti. No zdaj mi je lažje, tebi verjetno tud.

se tipkamo, tea

tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:08:23)

Nanka, ti si pa res pridna!!

Hvala za seznam.user posted image

tajica -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:43:43)

Nanka pridna, pridna si!!!

Jest bi ti sporočila napakico, namreč Žak je rojen 13.8 in ne 14.8. Moj dragi je pisal že po polnoči, da sem rodila, tako da je zgledalo da je 14.8.

Mi danes spet nismo spali, jest nevem kaj je sedaj to. Berem da vaši sončki spijo po celo noč, ali pa se zbujajo na pet ur, naš pa se zbuja na slabi 2 uri ali pa še manj!!!! Nevem kdaj bo mene doletela ta čast in bom spala vsaj po 4 ure skupaj!!! Upam da kmalu!!!

Žiga za tri mesece!!!

se tipkamo kasneje

lp, Tajica

Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:52:58)

hy,

nanka pridna user posted image

tajica, pa se zbuja na 2 ure, se podojita in zaspi nazaj ali samo tečnari?

Sem oddala CD, ko ga dobiš sporoči, sem ga poslala navadno v navadni kuverti, upam da se ne bo uničil, se mi ni dalo do pošte v takem vremenu.

tajica -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:56:03)

Zbudi se na dve uri dvakrat potegne "joško" in spi naprej!!!!!

Še enkrat hvala za CD, povej pa stroške!!!

violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:56:27)

Jutro!

Pridna, nanka, da si nas zbrala po datumih.

Tajica, že vse jutro berem, kakšne lepe noči so prestali ti 'drugi' dojenčki, pa si ne upam niti pisat, ker sem hotela vprašat, če je bila to noč kaka luna, glede na to, da je metala oba moja otroka. Pa pustimo Lano ob strani, smo se že skoraj 100% navadili, da ob 4h pride k nama v posteljo in da od takrat dalje noben od nas treh ne spi več. Aljoša je tisti, ki mi je naredil še nekaj sivih las, saj se je zbujal na 3,5 ure, lačen ko volk, potem pa po 4 minutah dojenja nazaj zaspal user posted image . Ko bi vsaj malo več jedel, bi tudi dlje spal. Kdove, kdaj se bom lahko pohvalila s prespano nočjo, tako kot ve.....

Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 13:06:10)

tajica, stroški za CD so: 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 SIT.......prosim lepo, ko bom v Kranju greva na kavo .

Violinski ključ spomni se moje zgodbe: 1 mesec in pol nespanja, en dan ne pomeni nič. Samo, da je Aljoša zdrav, pa tudi če te malo zbudi in se malo pocarta pri tebi. Veš, moja Demi sploh ni spala. Pa pričakujem še kakšno neprespano noč, upam, da ne bo prehitro prišla.

Lupčke vsem

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 13:29:30)

Tajica, sorry. Sem že popravila

Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.
Miševi - Jure 17.8.
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

tajica -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 13:30:26)

Ok Tia74 ZMENJENO! Ko boš Prišla v Kranj greva na kavico!!!

miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 18:28:38)

Se še jaz malo javim...

Nanka, za seznam. Pridna...

Violinski ključ, ne se sekirat, saj bo bolje - ker je bil res krajc in je kar nekaj ljudi "pometal". Jessy, mogoče je pa tudi za tvojo pozabljivost oz. zmedenost kriva tale luna(pa brez zamere).

Tia, si poslala full luštne dojenčke. Bi jih človek kar pojedel (pa te bi še lahko, ker so iz marcipana). Ko smo glih pri dojenčkih - naš je danes namesto po igračkah stegoval rokice po mojem obrazu in ga raziskoval. Sem se kar topila. Sem se bala, da ga ne bom imela tako rada, ko imam pa že Niko tako fejst rada, zdej sem pa videla, da je bila bojazen odveč in oba nadvse obožujem...

Zdej pa moram it - Jure kliče. Še kasneje kaj napišem...

Kety -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 19:37:43)

Končno se tudi jaz oglašam. Sem bila cel dal polno zaposlena z malčkom, računovodstvom in z zidavo. Groza! Zdel mi pa Timon spančka in sem tudi že vse pospravila za "kočerjo"  delavcev,...zdejj ste pa ve na vrsti! Sem vas komaj prebrala, ker ste se tolk razpisale.

Joj, ko sem vidla tisti seznam naših sončkov, sem se spomnila na svojo nosečnost in vsa pričakovanja, ko smo imele seznam nosečk! Se mi je kr mal potožilo po tistih časih....pa ne me narobe razumet, zdej je super, ampak tisto obdobje mi je bilo tudi tako lepo. Poletje, pa trebušček, pa brcike,...a se še spomnite! Pa naše debate, pa skrbi...mogoče me daje poletni čas, ker že zdej pogrešam poletje, pa pol mal nostalgije zganjam.

Mi smo danes merili sevanja v naši spalnici in smo ugotovili, da naš malček spi na najbolj neugodnem mestu za spanje. Ga bova poskusila prestavit, pol bomo pa vidli ali bo res prespal noč.

Jessy, a sem ti že rekla hval za pesmice?....hvala!!!! A Neja je pa zbolela!? Boga revica, upam, da ne boste imeli vročine. Jaz, ko gremo ven našemu kr dudo dam v usta, da diha samo skozi nos, da ne bi slučajno kako vnetje fasal, ampak sej če pa pride pač pride.

Sploh ne morem verjet, da bo naš Timonček čez en teden star 3 mesece! Kako gre hitro!!!!!!

tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 21:22:01)

Violinski ključ mi imamo tako prakso, da si vsak večer predno damo Jureta spat iztisnem mleko, ki mu ga potem damo. Tako imamo tudi nadzor nad tem koliko poje. Od takrat naprej nam spi do pete ure zjutraj, ko ga spet podojim, naslednje bujenje je okoli sedme, osme ure. Včasih je tako utrujen, da zvečer ne spije preveč. Včeraj je spil samo 40 ml. Je prej zaspal. Ostalo sem mu dala čez eno uro kar v spanju. Brez bujenja. To mi je povedala prijateljica in res deluje. Otroček pa naprej spi brez nepotrebnega bujenja.
Probaj tako, če ti bo ratalo. Se pa tudi nam zbuja že cel teden ob treh ponoči. Vedno ga najdem ko leži na hrbtu. V tem primeru mu dam samo dudo in ga obrnem na bok, smo dobri za dve uri, torej do petih. Poskusi. Želim ti da ti bo ratal.

Tea01

tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 21:32:41)

Mene tud daje nostalgija po nosečnosti. Se mi zdi, da je prehitro minila, se mi zdi, kot da sploh ne bi bila noseča. Tako hitro zbledijo ti trenutki. A imate ve tudi tak občutek??????? Že cel teden pravim možeku, da se sploh ne spomnim nosečnosti. Pa mi je rekla prijateljica, da naj uživam v nosečnosti, ker prehitro mine. Pa še kako je imela prav!!! Kljub temu, da je bilo devet mesecev, je bilo teh devet mesecev čudovitih. Vsak trenutek moramo uživati s svojimi sončki, ker bodo tudi ti prehiro minili. Uživajte.Nočko. tea

hugolina -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 21:53:14)

Samo tolko da vas POZDRAVIM!!!

Nimam časa, ker sem sama, pa še varstvo imam (še enega pobalina). Vas "prečekiram", samo za pisanje mi pa zmanjka....

Aja,... Nanka Avgust je bil očitno v znamenju FANTKOV! 

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:16:05)

Helov evribodi!!!

Madonca, kolk ste pridne za pisanje! Ampak čist zares!!! Zmerej, ko se zvečer sem usedem, najprej ene pol ure berem, pol šele lahko kaj napišem!
Midve sva spet izkoristile prelepo sonce. Sva bili kar 2,5 ure zunaj, potem sem pa pohitela domov, da sva se v miru podojili. Mi čez dan še vedno je na 3 ure.

Miševi, upam, da je tudi name vplival krajec!!! Je blo že prav prehudo in vsak krivec pride za prav!
Tudi Neja že ful rada boža po mojem obrazu. Včasih pa tako zagrabi in zapiči nohte vame, da me ful zaboli! Jo je pa tako zanimivo pri tem opazovati! Res so cukerlki ti naši otročički!

Jaz pa nosečnosti nič ne pogrešam, pa mi je bilo čist vredu in nisem imela nobenih težav....edino kg sem preveč pokasirala....Edino, kar pogrešam je to brcanje!!! Sicer bomo pa še kakšnega škrata naredili, pa bomo spet okušali radosti nosečnosti!

Kety, si se mi že zahvalila! Sploh ni panike! Nisem imela nobenga dela, ker sem samo Tiine maile naprej poslala, tako da hvala gre Tii!

Tia, ti pa imaš take maile, da se večkrat nasmejim kar do solz! Kje vse to stakneš v tako kratkem času???

Kaj naj še povem??? Nič, kajne...čas je, da utihnem!!!

Aja..nekej me zanima! A imate ve v lupinicah še vedno podložene otročičke pod ritko? Naša lupinica ima tak "nastavek", ki se ga da pod ritko...zdaj pa ne vem, če je že čas, da ga odstranim?!?!?

Ajd, čau!

miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:16:29)

Kety, ja tole z dudo smo mi tudi pri Niki prakticiral. Zdej pa ne gre, ker Jure ne mara dude, tko da ne vem, kako bomo prebrodli tole zimo. Sem glih hotla vprašat, al ve vaše sončke full zabunkate v voziček, da se ga nič ven ne vidi? Jaz Juretu pustim "zunaj" ves obraz in mu omogočam al da sonček na njega sije al pa da ves zrak do njega pride. Dons je blo sicer spet brez oblačka, sam zjutrej še fejst mrzlo, tko da upam, da ne delam narobe.

Sem pa mogla it kupit spalno vrečo, ker se je naš fant začel odkrivat - vse zbrca s sebe (deko in kovterček), potem ga pa zebe. Zgleda da ne bo tako miren dojenček, kot je bila Nika (sicer pa ona skrbi za to, da zdaj vse nadoknadi).

Jessy, tvoja pediatrinja je pa res čudna. Moja se med pregledom ves čas pogovarja s tamalim, vmes me kaj vpraša, potem lahko jaz kaj vprašam, na koncu, ko vse napiše, pa še vse prebere in razloži. Tko da sem jaz z njo kar zadovoljna.

Punce, a boste kaj Martinovale? Jaz jutri poskrbim za peciva, potem, v nedeljo pa še za kosilo za prijatelje. Že komaj čakam!!!

miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:20:46)

Oj, Jessy, a spet midve srfavauser posted image ...

Mi mamo v lupinici še pod rito eno brisačo, bomo pa morali probat, če gre brez. Aja, pa to sem ti hotela povedat - sem jaz hotela tudi vprašat pediatrinjo za naklon vozička, pa ti bom takrat povedala, da boš 100% vedla.

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:24:30)

Miševi, jaz je nič kaj dosti ne zadekam, ko greva ven. Še vedno imava voziček naštiman tako, da notri popolnoma leži, nad glavo ima tisto "strehco", da ji ne piha, pokrijem jo z deko, čez dam pa še tisto "prevleko", ki pride zraven Pramette-ja in je znotraj zelo toplo. Obraz ima cel ven, pa še del rokic. Se mi zdi, da še ni tako mrzlo, da bi jo ful zavijala. Je pa res, da greva ven, ko je sonce.

Ja, ta pediatrinja je res obupna. Z Nejo je spregovorila le tole: "Glej, cofek....A že kaj prijemlješ? Še ušesa pogledam!" In to je tudi VSE! Z mano pa samo to, če se kaj oglaša, kriči, cvili...pa povedala mi je, da jo bo cepila čez 14 dni, če bo zdrava, pa kdaj naj jo peljem k zdravniku, če bo šlo kaj na slabše. Resno! Jaz pričakujem od zdravnika, da te na koncu tudi vpraša, če me kaj zanima....ne vem no...
Njena osebna zdravnica je pa čist drugačna, sam kaj, ko imaš z njo stike le, ko je bolna...ahhhh....bo že...

Martinovali pa letos ne bomo. Ponavadi smo šli vsako leto na osmico, jutri pa prvič grejo brez naju! Pa bo nama tudi lepo! Bom v nedeljo eno kračo spekla za kosilo, pa bomo sami martinovali! Bomo že nadoknadili čez kakšno leto ali dve! Se ni za bat!

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:27:02)

Miševi, nimaš kaj! To je najina ura! Saj so punce že pogruntale! user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da imam eno zaveznico!!!

Ja, se priporočam za mnenje tvoje pediatrinje o naklonu! Bom tudi jaz probala vzet stran tisti "nastavek" v lupinici, pa bom vidla, kako zgleda.

Žani -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:53:31)

DRAGE MOJE AVGUSTOVKE...user posted image
Končno sem vas odkrila! user posted image Dva meseca nisem bila nič na forumu, včeraj pa gledam Zarin3 album in vidim tiino povabilo Zari, da naj se jim pridruži tukaj na čveku. Joj, kok sem bila vesela, ko sem tole vidla.user posted image  Takoooooooooooooo sem vas že pogrešala! Tia, hvala ti!user posted image
Vidim, da sem kar veliko zamudila, ampak upam, da bom vse nadoknadla.user posted image
Upam, da se še spomnite, da je 5.avgusta privekala na svet najina Aljana.user posted image Danes ima dobre tri mesece in je že prava mala gospodična. Ne morem verjeti, kako hitro teče čas in kako Aljana raste. "Pridelala" je 11cm in 3 kg. Ponoči spi od 8-11 ur, tako da se tudi midva lahko spočijeva. Je pa zato podnevi bolj pestro, saj zadremlje za 15 minut, potem pa je zopet veselo. Vriska, se smeje,gruli kot majhen golobček....user posted image  No, včasih tudi joka. Največkrat zvečer, ko je zaspana. Smo pa imeli kar srečo, saj ni imela nobenih krčev, pa tudi z dojenjem nismo imeli nobenih težav.
Sem dala nekaj slikic v album, tako da lahko vidite najino princesko.
Uživajte v teh trenutkih in crkljajte svoje malčke!
Lep pozdrav!
Žani

P.s. Nanka, prosim, če naju tudi vpišeš na seznam. Hvala!user posted image

miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 23:12:20)

Žani, dobrodošla spet med namiuser posted image user posted image user posted image !!!

Joj, pa kakšna bejba je Aljana. Madonca, pa kakšne laske ima - iiiiiiiiiiiiiii, kolk luštnouser posted image !!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.11.2006 16:38:53   
natasaxy
Tia hvala še enkrat. Ja jaz bi tudi šla v akcijo,....samo ne še za enim,...me pa drugače res mika,...če bi bila seveda situacija drugačna. Tia sej bova pa same tukaj klepetaleuser posted image , se bova fejst potrudile, če bodo vse nosečke na drugem forumuuser posted image

Teya če je to res kar pravi Tia, potem tudi tebi čestitke. Pohvalila bi se pa ja lahko nouser posted image

Pri nas pa danes nič ne piha, samo bolj oblačno je. Kaj smo počeli, dopoldne smo bili malo v šopingu, pa na kavici,...potem pa domov in kosilo,....

Se še tipkamo kasneje,...adios

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.11.2006 9:06:29   
Tiamo
Natasa se bove pa res same pogovarjale...

Današnja noč je bila spet obup, skoz je javkala in se premetavala, imela vročino 38, zdaj je pa že vredu, že šiba in brblja...tale desna trojka ji dela probleme.

Upam ,da se katera javi, pa miševi ne vem kje je? Takole k se nobena ne javi, me je potem kar malo strah novic..upam da je z vsemi vse OK.

lep dan gremo k tašči na kosilo

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.11.2006 15:10:20   
Jessy
Lep pozdrav tudi od mene! Kar nekaj časa mi ni uspelo nič napisati. Se nam skoz nekej dogaja.

Danes smo bili že v zdravstvenem domu. Je Neja ponoči 2x bruhala, pa dopoldne še 2x. Sem poklicala dežurnega zdravnika, pa so rekli, naj se pridemo pokazat. Na podlagi pregleda grla in trebuščka, pa podatkov, da je včeraj čez cel dan odklanjala hrano in danes 4x bruhala, je postavil diagnozo angina. user posted image  OK! Pa naj bo angina, če zdravnik tako pravi! Pol pa gremo v lekarno po Amoksiklav, pa se farmacevtka full začudi, da ima tako majhen otrok ŽE angino. Nakar me vpraša, če je bil otrok pregledan. user posted image  Ja, itak, da je bil, če nam je pa zdravnik napisal recept, al kako? V glavnem...sledi njen nasvet, naj se vseeno greva pokazat še osebni zdravnici, ker otroški zdravnik je pa le otroški zdravnik. user posted image  Vam povem, da sem prišla v avto čist zmedena. Nekako sem imela občutek, da je zdravnik kar tako postavil diagnozo in da so farmacevti bolj "pametni". Po drugi strani pa sem ji hvaležna, da me je opozorila na to, ker bom to tudi naredila - šli bova še k osebni zdravnici.
Se ji pa vidi, da ni ta prava. Za kosilo je pojedla čisto malo juhe, pa nič drugega. Če ji juha ne gre, potem je nekaj res narobe z njo, saj jo drugače zmaže tako porcijo, kot en odrasel človek.
Zdaj že od 10h ni nič bruhala in upam ,da bo zdaj vredu z njo. Trenutno spi.

Drugače pa mislim, da ni nič novega.

Teya, zasledila sem, da ste v pričakovanju! Če je res tako, ti čestitam, pa mal se oglasi in poročaj! user posted image user posted image user posted image
Kety, kako pa kaj tvoj novi user posted image ?

Tia, me veseli, da bodo zapiski vredu!

Zdaj pa grem zlagat cunje! Čau

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.11.2006 21:55:25   
violinski
Dober večer!

Že dolgo nič od mene, pa čeprav preberem vsak dan, kaj si pišete, enostavno mi včasih zmanjka časa tudi kaj napisat. Naša slinavka se je fino pozdravila, kasneje smo dobili (no, Aljoša je dobil) še ekcem na nogi, ki ga pripisujemo temu, da je v tistem tednu, ki ga je preživel pri babici pojedel preveč jajčka (do sedaj ga ni nikoli tako pogosto) in ima nanj očitno reakcijo. Zadeva se je namreč sama od sebe izboljšala, čeprav ni še čisto popolnoma ozdravljen.

Sama sem nato prebolela angino in danes zjutraj pojedla zadnji antibiotik, vmes smo pa v službi na polno paro začeli priprave na december in na 1.1. - uvajanje €.

Snoči pa je okrog 11h Aljoša dobil hud napad kašlja, takega lajajočega - kašljal je približno eno uro, potem zaspal in spal do 5h, potem pa spet kašljal kako uro. Preko dneva je kašljal samo tu pa tam, ampak še vedno tako grozno, kot bi lajali kužki. Ker je bil že o 18h popolnoma crknjen, smo ga že takrat dali spat, ob pol devetih pa se je malo vznemiril in začel spet kašljat. Od hudega napora pri kašljanju je celo bruhal. Poklicala sem našo pediatrinjo in je po simptomih in po poslušanju njegovega kašlja dejala, da ima Krup. To je en tak suh lajajoč kašelj, ki rata zaradi viroze in ko ima napad, ga je treba peljati na svež hladen zrak. Povedala je, da pride prvo noč najhuje, drugo noč je ponavadi že bolje, tretjo noč bi se pa moralo razviti v navaden prehlad. To je po najboljšem scenariju. Druga pot je, da prehitro diha, ko spi, in mora na injekcijo in inhalacije - torej na urgenco. Zdaj pač poslušamo in upamo, da bo šlo najbolje.

No, pa da grem še k ostalim temam. Žal mi je, natasaxy in Tia, da se sami pogovarjata, jaz čisto zgubim nit in potem ne vem, kje bi se lotila. Je pa res, tudi mene skrbi, kje so ostale, še posebej miševi, ki se ni javila že odkar je šla na tisto službeno pot.

Jessy, neki nam ga sračkajo tile avgustovčki, če so kar tako malo bolni, pa tudi Demi, ubožica, ima kar vročino. Upam, da se dečvi hitro pozdravita. Pa Aljaž tudi!

Očitno imamo vedno več nosečk med nami, avgustovkami, Teya, čestitke tudi tebi user posted image Petri pa gre že skoraj h koncu, saj ji manjka samo še dober mesec. Komaj čakam, da tudi od drugih slišim dobre novice!

Mi martinovali nismo, smo pa zato danes praznovali, saj bo Lana jutri dopolnila tri leta! Tako je, pred tremi leti na današnji dan nisem niti slutila, kako me bo naslednji dan naša Lana presenetila, ob 3h zjutraj se je pa vse začelo (in končalo ob 13h, ampak pustimo to user posted image ).

Sedaj to pošljem, mogoče se v kratkem spomnim kaj, kar bi še morala dopisati.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.11.2006 23:37:40   
sjug
Dober vičer še iz skoraj z barja!

Malo sem prebrala za nazajin moram reči, da je bilo sorazmerno lahko delo. Res je nekam osiromašen tale avgust. Zato pa čestitke vse bodoče mamice. Vas je res kar nekaj. Bravo. user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa nimamo v mislih nič podobnega še vsaj kako leto ne. Ne bi zmogla. Še tole se mi zdi včasih kar prenaporno. Še Katarina je premajhna in zahteva pozornost, kje je šele Ažbe in da bi bil še kakšen? Ma ni šans.

Tudi pri nas nismo martinovali. Niti nikoli nismo, tako da mi martinovo nič ne pomeni, niti mi nikoli ni. Pa tudi mojemu očitno ne, če ne bi že kdaj kaj rekel.

Tia imaš pa spet nov avatar. Demi je videti prav navihana frkljica. Najbolj mi je všeč na sliki, kjer se smeji. A kaj delam? Vse živo povezano s softverom, samo programiram ne. V glavnem dizajniram softver, ga testiram, sem support za inšpektorje pa tudi za fizične osebe - državljane RS, potem so pa tu seveda specialne zahteve, kot je npr. repliciranje podatkov znotraj organov državne uprave, skrb za podatkovno bazo v smislu analiziranja podatkov in pisanje reportov, javna naročila, pa še bi se našlo. Aja, ravno sem bila tri dni na seminarju v povezavi z EU. Skratka pestro, ampak saj po mojem je povsod. In kot večkrat se mi je prejšnji teden zgodilo, da sem hotela biti preveč pametna - v smislu, da sem se hotela kaj dodatno naučiti, ne da bi sploh vedela, kaj to pomeni. No ja, se bom s tem ukvarjala jutri.

Samo, da bosta otroka v redu. Nekaj kašljata in smrkata, oba. Mene pa praska po grlu. Nič mi to ni všeč.

Grem spat, lahko in mirno noč ter krepčilen spanec vsem.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.11.2006 6:40:46   
nanka
Dobro jutro,

nov dan, pa nov teden. Tudi pri nas smo imeli prejšnji teden prehladno krizo, pa smo jo uspešno rešili. Sta bila Zoja in očka bolna in sta se cel teden tolažila.

Teya, čestitke še z moje strani.

Sem bila na enem razgovoru in nisem bila izbrana, tako da iščem dalje.

Tia, tvoj delovni čas bo pa tak, da boš cel dan visela tam in se bova prav težko kje dobila. Kdaj pa bodo uveljavili ta delovni čas?

Nič, šefica me kliče šibam...

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.11.2006 6:49:17   
zoya24
Dobro jutro,

tudi jaz že veselo na delu.....

Teya najprej tebi čestitke user posted image user posted image user posted image . No če boste s tem tempom nadaljevale, bo še mene kaj zagrabilo user posted image .

Pri nas nič novega. Žiga je celi lump, uboga totalno nič, če rečem ne, ajs...., me mal postrani pogleda, pa hitro prime, utrga, ali karkoli ima že namen....a je to pri vas kaj bolje?

Če bo vse posreči bo tale teden malo bolj miren, bi mi prav pasalo, ker sem že pošteno utrujena. Spet sem si nabrala kar precej nadur, jih bom morala malo pokurit. No ta teden ima pa moj gužvo, tako, da bova z Žigom večinom popoldnevov sama doma.

Nič grem si en kafe skuhat, pol se moram pa na sestanek pripravit, imam namreč preko en kup študentov, ki jih je treba mal v red spravit.

Lepo preživite nov delovni dan...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.11.2006 8:00:31   
Tiamo
Jutro,

končno sem imela kaj za prebrat. me veseli, da ste vse OK z bolančki vred. Demi je šla v vrtec, čeprav je imela včeraj zvečer spet 38 vročine, ampak je ni kazala...bila je vesela, plesala, pela..zdaj veselo poje kuža pazi, seveda v svoji verziji, zadnji zlogi ji pa uspevajo..tako da se takole nekako sliši lalalalala DA (tačko DA), lallala la laMA (ni doMA)...prav posrečena je-saj si predstavljate upam. Aja, zjutraj je imela temp. 36,5-zato je šla v vrtec, pa tudi prespala je noč user posted image

Jessy vidiš, lih o antibiotikih sem prejšni teden (ali dva tedna nazaj) odprla temo. Evo in moj strah pred antibiotikih, se je pri vaju uresničil. Matr ti doktorji, brez najmajšege linije odpora predpišejo antibiotik. Upam, da je pri Neji samo viroza in da sta danes že zdravi. Jaz se pri Demi več ne bojim tok, poznam jo k je res  bolana in tale vročina je spet povezana z trojko. upam ,da ji spet ne bo padel tok imunski sistem, da se bo prehladila. Smrka že, ampak to je uredu, ima pa bolj prozoren smrkelj.

Sjug vidim, da imaš zanimivo delo, nekaj takega sem jaz iskala..vendar me je življenje pripeljalo sem na to delovno mesto, kjer me je minilo delo z računalništvom itd.

Violinski, Aljoši želim čim prejšne okrevanje. Vem kako je to če kašlja, Demi je nehala kašljati. Ok lih včeraj je, ampak se ji je bolj zaletelo. Še vedno pa kdaj k spi štejem izdihe, sem kar malo paranoična, ampak samo takrat k kašlja in težko diha zaradi zaprtega noska.

Zoya pri nas je Demi ista kot tvoj Žiga. Lih včeraj je naredila tak lep krog na steno v dnevni sobi z modro barvico. Najbolj ji je všeč tresenje ogledal v predsobi, pa sem jo že 100 krat po prstih in ajs, pa fuj..ona se samo reži in še ko jo odvlečem stran od ogledal z eno roko tolče po ogledalu. Upam, da jo bo minil...imamo zdaj na faksu predavanje, kjer sem zasledila, da je to razvojna doba odraščanja in da moraš v neki meri pustiti, ker otrok rabi kaznovanje da se čuti ljubljenega, se pravi, da nam je mar za njih. Našo ljubezen bodo v tej meri poizkušali še kar par let, dokler ne bodo pogruntali, da jih imamo radi..itak potem pride pa že puburteta, v kateri itak nimamo starši radi svojih otrok-oni tako mislijo.

Grem se učit, če ne bom imela preveč dela...

Tole za Miševi me pa res skrbi, pa še številko GSM sem nekje pri menjavanju telegonov in številk izgubila (sem skoraj vse, imam samo od nanke, violinski, katy in natase).

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Ime za fantka
JAPE

Katero se vam zdi lepše ime?

Job (25%)

Julij (49%)

Jalen (26%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!