Tiamo
|
Koliko smo bile pridne prejšne leto na današnji dan Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 7:45:11) jutro zdajle je Jessy že v posvetovalnici, upam, da bosta dobro opravile in držimo pesti, da tudi pri Neji ne bo reakcij. Vidve z miševi sta nočni ptici, me se čez dan razpišemo, vidve pa zvečer oz. ponoči. Jessy si pa pridna,da si vse v 3 urah opravila, skuhala, pospravila,... svaka ti čast. Je Neja spala ali ti jo je kdo čuval? Za nami je spet prespana noč, bravo Demi in zdaj spet spi, tak, da si grem pripravit zajtrk, pa kavico. Upam ,da bo danes lepše vreme zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:14:03) Dobro jutro me še od mene, smo danes malo bolje spali, sva se dojila samo dvakrat , zdaj sem že s tem zadovoljna. Jessy poročaj kako je bilo v posvetovalnici. Glede pospravljanja sem pa jaz ista, vse mora biti poglihan, pa tut jaz rada vem vsaj en dan prej, da se pol psihično pripravim . Aja pa zaspim jaz tudi težko zvečer. Pa nisem nek nočen tip. Preden je mali prišel na svet sem hodila spat okoli pol desetih do enajstih, zdaj pa tudi če grem prej spat ful težka zaspim - sem očitno preveč naspidirana preko dneva. Tea in Tia, Jure in Demi potem nista imela nobene reakcije po cepljeno, a ne? Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:32:55) Dobro jutro! Sva že nazaj iz posvetovalnice. Zamudili sva se slabih 5 minut, kar je katastrofalno! Ne vem, a si človek res ne more vzeti kako minuto več časa, da bi se lahko še kaj pogovoril??? Prideva tja, naju stehtajo (6350 g), zmerijo (60 cm), obseg glavice (41 cm), nato greva k pediatrinji. Ji je pokazala en cof, da mu je sledila, nato ji je dala ropotuljo, da je vidla, če kaj oprijema, potem me je vprašala, če se kaj pogovarja, vriska, odziva....potem ji je poslušala srčka in pljuča (brez vsakega komentarja), pogleda žrelo in pove, da je vneto in da naj prideva čez 14 dni, če bo zdrava. Potem mi pa reče, če bo imela vročino ali če bo neješča, umirjena, da naj prideva k zdravniku....in to je bilo vse! Vam povem, da je niti nisem uspela vprašat nič o dvigu naslonjala, ker me je tako na ekspres odpravila. Sem prav srečna, da je nisem izbrala za osebnega zdravnika. Zdaj mi pa ni jasno, zakaj pri vnetem grlu in prehladu ne dajo kakšnih zdravil??? Če mi zboli čez vikend itak nisem nič na boljšem, ker so dežurni zdravniki, ki pa o otrocih nič ne vejo in ti ne znajo pomagat??? Prav razočarana sem! Nimam niti kakšnih svečk za zbijanje temperature.... In zdaj imava uro čez 14 dni in to spet ob 7.45. Že danes sem jo med spanjem preoblačila in se je zbudila šele, ko je na glavi imela kapo, zdaj pa že spet spi. Je revca tako utrujena, ker je prezgodaj vstala. Tia, saj mi je včeraj tudi mož pomagal pri pospravljanju, Neja je pa itak pridno spančkala v ležalniku, ko pa se je zbudila se je pa z ropotuljami zamotila. Mi kar uspe veliko narediti zraven nje. Se mi zdi, da si moram skuhat eno , ker sem tudi jaz . zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:33:27) Tia74 sem še jaz prebrala tvojo zgodbo, svaka čast, da si bila tako prisebna, da si takoj poiskala pomoč. Vsakemu se lahko zgodi, tudi moji starejši sestrici se je. To da v porodnišnici fursirajo dojenje je idiotizem. Mislim, da se kljub temu vsaka mama lahko sama odločila, ali bo dojila ali ne. Vem da v Lj porodnišnici, so nas vprašali, če bomo dojile, prav tako pa so otrokom dajali dodatke od tretjega dne dalje. Res je, da smo bile po CR in da se mleko dalj vzpostavlja, pa tudi ko smo ga dobile, so vedno vprašali, če želimo dodatek. Jaz sicer nisem imela z mlekom težav, jih je pa pri prvi deklici imela ta zgoraj omenjena setrica in so ji tudi vsi govorili; "imaš mleko, vsaka iga ima", čeprav se je videlo, da punčka ne napreduje, šele po enem mesecu se jim je uprla, ko je mala ful shujšala in je začela dodajat. Je rekla, da si nikoli ne bo oprostila, da jih je takrat poslušala. Tko da vse tiste, ki ne dojite ne se sekirat, tudi jaz sem bila dojena samo tri tedne (takrat pač ni bilo v modi, da bi mame dojile), pa ni z mano nmič narobe (vsaj upam ). Tia74 še enkrat čestitke!!!!! zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:39:51) oj, spet jaz, sem prepozno ugotovila Jessy, da si se že vrnila. Sem pa hotla pokomentirat, da imam jaz podobno pediatrinjo, žal je bila le ta še na razpolago pri nas. Ne rečem sicer, da ni strokovna, vendar ko je prvič pregledovala Žiga, ni nič povedala zraven, vse je delala v tišini, če pa sem jo kaj vprašala, mi je res na brzino odgovorila, tko da je pol sploh nisem nič več spraševala. Čist brez veze . Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 8:41:51) A vam povem še, kaj sem ušpičila??? Sem postavila krožnik na steklokeramično ploščo, nato sem se lotila pa kuhati čaj. Pristavim lonec z vodo, prižgem in letim na RR pisat o posvetovalnici...Ko sem končala s pisanjem pa slišim eno čudno pokanje....letim pogledat in zagledam, da grejem ploščo na kateri je krožnik....OBUP!!! Še dobro, da ni počil! Zdaj se mi pa res vrstijo same neumne!!! Aja...pa da ne govorim o tem, da danes sploh nisem imela datuma za v posvetovalnico, ampak sem ga imela včeraj (pa me je vseeno vzela). Ne vem, kejr sem dobila 11.11?...Tolk o moji pameti! Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 9:12:36) Ja, Jessy toliko o pediatrih in zdravnikih, tudi jaz če se spomniš, sem bila prvič čist razočarana nad mojo pediatrinjo. Upala sem saj na malo razumevanja in da ti kakšne stvari razložijo, ne pa da ekspresno opravio pregled. No, zdaj jo pa lahko pohvalim, se je spremenila, mogoče je imela takrat slab dan. Če bo dobila vročino, nad 38,5 izmerjeno v ritki, jo raje hladi z vodo, se pravi, da jo skopaš v banjici, v kateri ima voda 37 stopinj in postopoma dodajaš hladno vodo do cca 33 stopinj. To mi je povedala pesiatrinja, če bo imela slučajo Demi po cepljenju vročino. Jessy, da ne boš bajte zažgala Zoya, pravilno Demi ni imela nobene reakcije na cepivo . Glede moje poporodne stiske, se je nerada spominjam, verjetno bi lahko napisala še veliko strani, tok sem trpela, pa ne lih zaradi dojenja, bolj zaradi krčev, ki jih je Demi trpela...res je bilo neznosno. Še moj dragi je bil čist ob živce, glava ga je bolela, tako da sva se kar parkrat skregala in postavila sem ga skoraj pred vrata. Še dobro, da je tak karakter, da me ni resno vzel, me objel in rekel sej bo, če so drugi lahko otroke gor spravili, bova midva tudi in me tolažil, z besedami, naj smo mislim na to, da je zdrava, na ji nič ne manjka, da ima povsod kjer je treba 5 prstkov, da ji srček dobro dela, .... nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 10:21:07) čao, ej punce, danes sem malo iskala po naših starih zapiskih in sem si izpisala imena in rojstne dneve naših sončkov. A vas zanima? Če vas, jih bom napisala. Lp Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 10:39:55) Nanka, ti si pa pridna!!! A ti čas ostaja??? Veš, da nas zanima! Le objavi ta seznam, da pokukamo notri! Prej sem namesto kavice raje eno kratko oddremuckala....dokler se ni Neja zbudila...zdaj pa vriska na preprogi, tako da se ji pridružim, da bova v duetu! zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 10:52:29) Bravo Nanka , seveda nas zanima. In kot si verjetno že ugotovila Žiga je danes star tri mesece nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 11:05:47) Ja Zoya, Žiga ena velika . Jessy - Neja 29.7. Tia - Demi 31.7. Violinski ključ- Aljoša 1.8. Nanka - Zoja 6.8. Zoya24 - Žiga 11.8. Tajica - Žak 14.8. Miševi - Jure 17.8. Kety - Timon 19.8. Tina104 - Aljaž 20.8. Tea01 - Jure 21.8. Hugolina- Jan 26.8. Če sem katero spregledala ali napisala kaj narobe, naj ne zameri in sporoči popravek. tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:05:26) Evo mene. Komaj čakam, da grem iz te službe domov. V glavnem Jure je spal od 21h30-4h30, in naprej do 7h00 in do 9h30 tako, da je kar spal. Reakcija cepljenja je ta, da ima povišano temperaturo in da je danes bolj umirjen, se želi samo crkljati, zato bi šla rada danes prej domov. Sem mu pa dala mrzel obkladek, pol vode in pol alkohola. Jessy, sem mislila, da samo jaz take podobne ušpičim kot ti. No zdaj mi je lažje, tebi verjetno tud. se tipkamo, tea tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:08:23) Nanka, ti si pa res pridna!! Hvala za seznam. tajica -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:43:43) Nanka pridna, pridna si!!! Jest bi ti sporočila napakico, namreč Žak je rojen 13.8 in ne 14.8. Moj dragi je pisal že po polnoči, da sem rodila, tako da je zgledalo da je 14.8. Mi danes spet nismo spali, jest nevem kaj je sedaj to. Berem da vaši sončki spijo po celo noč, ali pa se zbujajo na pet ur, naš pa se zbuja na slabi 2 uri ali pa še manj!!!! Nevem kdaj bo mene doletela ta čast in bom spala vsaj po 4 ure skupaj!!! Upam da kmalu!!! Žiga za tri mesece!!! se tipkamo kasneje lp, Tajica Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:52:58) hy, nanka pridna tajica, pa se zbuja na 2 ure, se podojita in zaspi nazaj ali samo tečnari? Sem oddala CD, ko ga dobiš sporoči, sem ga poslala navadno v navadni kuverti, upam da se ne bo uničil, se mi ni dalo do pošte v takem vremenu. tajica -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:56:03) Zbudi se na dve uri dvakrat potegne "joško" in spi naprej!!!!! Še enkrat hvala za CD, povej pa stroške!!! violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 12:56:27) Jutro! Pridna, nanka, da si nas zbrala po datumih. Tajica, že vse jutro berem, kakšne lepe noči so prestali ti 'drugi' dojenčki, pa si ne upam niti pisat, ker sem hotela vprašat, če je bila to noč kaka luna, glede na to, da je metala oba moja otroka. Pa pustimo Lano ob strani, smo se že skoraj 100% navadili, da ob 4h pride k nama v posteljo in da od takrat dalje noben od nas treh ne spi več. Aljoša je tisti, ki mi je naredil še nekaj sivih las, saj se je zbujal na 3,5 ure, lačen ko volk, potem pa po 4 minutah dojenja nazaj zaspal . Ko bi vsaj malo več jedel, bi tudi dlje spal. Kdove, kdaj se bom lahko pohvalila s prespano nočjo, tako kot ve..... Tia74 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 13:06:10) tajica, stroški za CD so: 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 SIT.......prosim lepo, ko bom v Kranju greva na kavo . Violinski ključ spomni se moje zgodbe: 1 mesec in pol nespanja, en dan ne pomeni nič. Samo, da je Aljoša zdrav, pa tudi če te malo zbudi in se malo pocarta pri tebi. Veš, moja Demi sploh ni spala. Pa pričakujem še kakšno neprespano noč, upam, da ne bo prehitro prišla. Lupčke vsem nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 13:29:30) Tajica, sorry. Sem že popravila Jessy - Neja 29.7. Tia - Demi 31.7. Violinski ključ- Aljoša 1.8. Nanka - Zoja 6.8. Zoya24 - Žiga 11.8. Tajica - Žak 13.8. Miševi - Jure 17.8. Kety - Timon 19.8. Tina104 - Aljaž 20.8. Tea01 - Jure 21.8. Hugolina- Jan 26.8. tajica -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 13:30:26) Ok Tia74 ZMENJENO! Ko boš Prišla v Kranj greva na kavico!!! miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 18:28:38) Se še jaz malo javim... Nanka, za seznam. Pridna... Violinski ključ, ne se sekirat, saj bo bolje - ker je bil res krajc in je kar nekaj ljudi "pometal". Jessy, mogoče je pa tudi za tvojo pozabljivost oz. zmedenost kriva tale luna(pa brez zamere). Tia, si poslala full luštne dojenčke. Bi jih človek kar pojedel (pa te bi še lahko, ker so iz marcipana). Ko smo glih pri dojenčkih - naš je danes namesto po igračkah stegoval rokice po mojem obrazu in ga raziskoval. Sem se kar topila. Sem se bala, da ga ne bom imela tako rada, ko imam pa že Niko tako fejst rada, zdej sem pa videla, da je bila bojazen odveč in oba nadvse obožujem... Zdej pa moram it - Jure kliče. Še kasneje kaj napišem... Kety -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 19:37:43) Končno se tudi jaz oglašam. Sem bila cel dal polno zaposlena z malčkom, računovodstvom in z zidavo. Groza! Zdel mi pa Timon spančka in sem tudi že vse pospravila za "kočerjo" delavcev,...zdejj ste pa ve na vrsti! Sem vas komaj prebrala, ker ste se tolk razpisale. Joj, ko sem vidla tisti seznam naših sončkov, sem se spomnila na svojo nosečnost in vsa pričakovanja, ko smo imele seznam nosečk! Se mi je kr mal potožilo po tistih časih....pa ne me narobe razumet, zdej je super, ampak tisto obdobje mi je bilo tudi tako lepo. Poletje, pa trebušček, pa brcike,...a se še spomnite! Pa naše debate, pa skrbi...mogoče me daje poletni čas, ker že zdej pogrešam poletje, pa pol mal nostalgije zganjam. Mi smo danes merili sevanja v naši spalnici in smo ugotovili, da naš malček spi na najbolj neugodnem mestu za spanje. Ga bova poskusila prestavit, pol bomo pa vidli ali bo res prespal noč. Jessy, a sem ti že rekla hval za pesmice?....hvala!!!! A Neja je pa zbolela!? Boga revica, upam, da ne boste imeli vročine. Jaz, ko gremo ven našemu kr dudo dam v usta, da diha samo skozi nos, da ne bi slučajno kako vnetje fasal, ampak sej če pa pride pač pride. Sploh ne morem verjet, da bo naš Timonček čez en teden star 3 mesece! Kako gre hitro!!!!!! tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 21:22:01) Violinski ključ mi imamo tako prakso, da si vsak večer predno damo Jureta spat iztisnem mleko, ki mu ga potem damo. Tako imamo tudi nadzor nad tem koliko poje. Od takrat naprej nam spi do pete ure zjutraj, ko ga spet podojim, naslednje bujenje je okoli sedme, osme ure. Včasih je tako utrujen, da zvečer ne spije preveč. Včeraj je spil samo 40 ml. Je prej zaspal. Ostalo sem mu dala čez eno uro kar v spanju. Brez bujenja. To mi je povedala prijateljica in res deluje. Otroček pa naprej spi brez nepotrebnega bujenja. Probaj tako, če ti bo ratalo. Se pa tudi nam zbuja že cel teden ob treh ponoči. Vedno ga najdem ko leži na hrbtu. V tem primeru mu dam samo dudo in ga obrnem na bok, smo dobri za dve uri, torej do petih. Poskusi. Želim ti da ti bo ratal. Tea01 tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 21:32:41) Mene tud daje nostalgija po nosečnosti. Se mi zdi, da je prehitro minila, se mi zdi, kot da sploh ne bi bila noseča. Tako hitro zbledijo ti trenutki. A imate ve tudi tak občutek??????? Že cel teden pravim možeku, da se sploh ne spomnim nosečnosti. Pa mi je rekla prijateljica, da naj uživam v nosečnosti, ker prehitro mine. Pa še kako je imela prav!!! Kljub temu, da je bilo devet mesecev, je bilo teh devet mesecev čudovitih. Vsak trenutek moramo uživati s svojimi sončki, ker bodo tudi ti prehiro minili. Uživajte.Nočko. tea hugolina -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 21:53:14) Samo tolko da vas POZDRAVIM!!! Nimam časa, ker sem sama, pa še varstvo imam (še enega pobalina). Vas "prečekiram", samo za pisanje mi pa zmanjka.... Aja,... Nanka Avgust je bil očitno v znamenju FANTKOV! Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:16:05) Helov evribodi!!! Madonca, kolk ste pridne za pisanje! Ampak čist zares!!! Zmerej, ko se zvečer sem usedem, najprej ene pol ure berem, pol šele lahko kaj napišem! Midve sva spet izkoristile prelepo sonce. Sva bili kar 2,5 ure zunaj, potem sem pa pohitela domov, da sva se v miru podojili. Mi čez dan še vedno je na 3 ure. Miševi, upam, da je tudi name vplival krajec!!! Je blo že prav prehudo in vsak krivec pride za prav! Tudi Neja že ful rada boža po mojem obrazu. Včasih pa tako zagrabi in zapiči nohte vame, da me ful zaboli! Jo je pa tako zanimivo pri tem opazovati! Res so cukerlki ti naši otročički! Jaz pa nosečnosti nič ne pogrešam, pa mi je bilo čist vredu in nisem imela nobenih težav....edino kg sem preveč pokasirala....Edino, kar pogrešam je to brcanje!!! Sicer bomo pa še kakšnega škrata naredili, pa bomo spet okušali radosti nosečnosti! Kety, si se mi že zahvalila! Sploh ni panike! Nisem imela nobenga dela, ker sem samo Tiine maile naprej poslala, tako da hvala gre Tii! Tia, ti pa imaš take maile, da se večkrat nasmejim kar do solz! Kje vse to stakneš v tako kratkem času??? Kaj naj še povem??? Nič, kajne...čas je, da utihnem!!! Aja..nekej me zanima! A imate ve v lupinicah še vedno podložene otročičke pod ritko? Naša lupinica ima tak "nastavek", ki se ga da pod ritko...zdaj pa ne vem, če je že čas, da ga odstranim?!?!? Ajd, čau! miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:16:29) Kety, ja tole z dudo smo mi tudi pri Niki prakticiral. Zdej pa ne gre, ker Jure ne mara dude, tko da ne vem, kako bomo prebrodli tole zimo. Sem glih hotla vprašat, al ve vaše sončke full zabunkate v voziček, da se ga nič ven ne vidi? Jaz Juretu pustim "zunaj" ves obraz in mu omogočam al da sonček na njega sije al pa da ves zrak do njega pride. Dons je blo sicer spet brez oblačka, sam zjutrej še fejst mrzlo, tko da upam, da ne delam narobe. Sem pa mogla it kupit spalno vrečo, ker se je naš fant začel odkrivat - vse zbrca s sebe (deko in kovterček), potem ga pa zebe. Zgleda da ne bo tako miren dojenček, kot je bila Nika (sicer pa ona skrbi za to, da zdaj vse nadoknadi). Jessy, tvoja pediatrinja je pa res čudna. Moja se med pregledom ves čas pogovarja s tamalim, vmes me kaj vpraša, potem lahko jaz kaj vprašam, na koncu, ko vse napiše, pa še vse prebere in razloži. Tko da sem jaz z njo kar zadovoljna. Punce, a boste kaj Martinovale? Jaz jutri poskrbim za peciva, potem, v nedeljo pa še za kosilo za prijatelje. Že komaj čakam!!! miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:20:46) Oj, Jessy, a spet midve srfava ... Mi mamo v lupinici še pod rito eno brisačo, bomo pa morali probat, če gre brez. Aja, pa to sem ti hotela povedat - sem jaz hotela tudi vprašat pediatrinjo za naklon vozička, pa ti bom takrat povedala, da boš 100% vedla. Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:24:30) Miševi, jaz je nič kaj dosti ne zadekam, ko greva ven. Še vedno imava voziček naštiman tako, da notri popolnoma leži, nad glavo ima tisto "strehco", da ji ne piha, pokrijem jo z deko, čez dam pa še tisto "prevleko", ki pride zraven Pramette-ja in je znotraj zelo toplo. Obraz ima cel ven, pa še del rokic. Se mi zdi, da še ni tako mrzlo, da bi jo ful zavijala. Je pa res, da greva ven, ko je sonce. Ja, ta pediatrinja je res obupna. Z Nejo je spregovorila le tole: "Glej, cofek....A že kaj prijemlješ? Še ušesa pogledam!" In to je tudi VSE! Z mano pa samo to, če se kaj oglaša, kriči, cvili...pa povedala mi je, da jo bo cepila čez 14 dni, če bo zdrava, pa kdaj naj jo peljem k zdravniku, če bo šlo kaj na slabše. Resno! Jaz pričakujem od zdravnika, da te na koncu tudi vpraša, če me kaj zanima....ne vem no... Njena osebna zdravnica je pa čist drugačna, sam kaj, ko imaš z njo stike le, ko je bolna...ahhhh....bo že... Martinovali pa letos ne bomo. Ponavadi smo šli vsako leto na osmico, jutri pa prvič grejo brez naju! Pa bo nama tudi lepo! Bom v nedeljo eno kračo spekla za kosilo, pa bomo sami martinovali! Bomo že nadoknadili čez kakšno leto ali dve! Se ni za bat! Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:27:02) Miševi, nimaš kaj! To je najina ura! Saj so punce že pogruntale! Še dobro, da imam eno zaveznico!!! Ja, se priporočam za mnenje tvoje pediatrinje o naklonu! Bom tudi jaz probala vzet stran tisti "nastavek" v lupinici, pa bom vidla, kako zgleda. Žani -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 22:53:31) DRAGE MOJE AVGUSTOVKE... Končno sem vas odkrila! Dva meseca nisem bila nič na forumu, včeraj pa gledam Zarin3 album in vidim tiino povabilo Zari, da naj se jim pridruži tukaj na čveku. Joj, kok sem bila vesela, ko sem tole vidla. Takoooooooooooooo sem vas že pogrešala! Tia, hvala ti! Vidim, da sem kar veliko zamudila, ampak upam, da bom vse nadoknadla. Upam, da se še spomnite, da je 5.avgusta privekala na svet najina Aljana. Danes ima dobre tri mesece in je že prava mala gospodična. Ne morem verjeti, kako hitro teče čas in kako Aljana raste. "Pridelala" je 11cm in 3 kg. Ponoči spi od 8-11 ur, tako da se tudi midva lahko spočijeva. Je pa zato podnevi bolj pestro, saj zadremlje za 15 minut, potem pa je zopet veselo. Vriska, se smeje,gruli kot majhen golobček.... No, včasih tudi joka. Največkrat zvečer, ko je zaspana. Smo pa imeli kar srečo, saj ni imela nobenih krčev, pa tudi z dojenjem nismo imeli nobenih težav. Sem dala nekaj slikic v album, tako da lahko vidite najino princesko. Uživajte v teh trenutkih in crkljajte svoje malčke! Lep pozdrav! Žani P.s. Nanka, prosim, če naju tudi vpišeš na seznam. Hvala! miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (11.11.2005 23:12:20) Žani, dobrodošla spet med nami !!! Joj, pa kakšna bejba je Aljana. Madonca, pa kakšne laske ima - iiiiiiiiiiiiiii, kolk luštno !!!!!
|