|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
23.11.2006 13:01:37   
violinski
Dan!

Oh, nanka, kako sem vesela, da sem lahko pomagala. Jaz velikokrat na kaj takega naletim, kupujem pa bolj malo, ker imamo veliko podedovanega. Ravno tako za trenerke - iskala sem ko nora kake fajn trenerka hlače za Aljošo in mi nič ni bilo všeč, ali pa se mi je za tak majhen kos oblačila zdelo strašno drago. Potem sem se enkrat namensko odpravila v trgovino Figura nasproti Gospodarskega razstavišča, zraven dm, ker sem vedela, da tam imajo vse take stvari, vse, kar nam lahko pride prav, celo zame se kaj najde (so pa usmerjeni na pletenine za otroke) in v treh minutah sem kupila dvoje hlače po 1.600 SIT. Super barve, super kroji - za punčke so hlače na zvonec in lepi vzorci gor porisani ali našiti, imajo tudi žametke za otroke (nisem gledala cene, ampak mislim, da so okrog 3.000 SIT, vsekakor pa ne zelo drage).... Skratka, drugič ne bom več oklevala in se bom prej tja odpravila user posted image

Vidim, da si drugače tudi ti na tem, kot sem bila jaz - da si želiš oditi iz te službe, ja pa Tia seveda tudi. Sej vas bojo prelomili. Jaz sem imela srečo, pa upam, da se me bo še naprej držala. Zdej pa držim pesti še za vaju, da se vama obrne tako, kot si želita.

Jessy, probaj mazati Nejino ritko s Canestenom - 1x na dan ga za en grahek vmešaj v vašo običajno kremo za mazanje ritke in maži največ en teden. Ga dobiš tudi brez recepta, ampak ga boš morala plačat, zato je morda bolje, da dobiš recept. In rito vsak ji dan umivaj z Deo Intimom od Justa, če ga imaš. Kombinacija bi morala sigurno pomagat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
23.11.2006 15:06:37   
Jessy
Violinski, hvala za nasvet glede ritke, ampak je stanje ritke grozovito, tako da sva danes ob 16.50 že naročeni pri zdravniku. Me resno skrbi, kaj je narobe in kako bomo to pozdravili. user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
23.11.2006 19:54:26   
violinski
Ja, presneto, Jessy! Upam, da sta zdaj že opravili in da imata postavljeno diagnozo in zdravljenje. Kljub vsemu se drži mojega nasveta o umivanju z Deo intim tekočim milom, ker je res odlično - pri nas smo že marsikatero ritno nadlego odpravili z njim. Od vnetij do hemeroidov. Škodit namreč ne more, sam po sebi verjetno ne kaj posebej zdravi, ampak skrbi, da se stanje ne poslabša zaradi obilice umivanja s kakšno nekvalitetno nenaravno žajfo.

Sporoči, kako kaže!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
23.11.2006 19:58:12   
Tiamo
Punce, pri nas je veselica....cigane nam hočjo priselt, moj je šel firbec past, drugače pa skoz tuli sirena...ma groza Jessy poročaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1029
23.11.2006 21:27:29   
Jessy
Zdravo!

Midve sva pri zdravniku dobro opravili. Ima hudo obolenje z glivicami, kar je povzročil antibiotik. Zdaj sva dobili neko mazilo, po katerem naj bi bilo hitro izboljšanje. Poleg mazanja s tem mazilom po vsakem umivanju (ko se previja) pa moreva ene par dni tudi 1x na dan namazat ritko s tisto kremco, ki nam jo je dala v petek splošna zdravnica. Če do ponedeljka ne bo izboljšanja, se moremo prit spet pokazat! Jaz srčno upam, da se rešimo te nadloge!!!
Sem jo pa prej fotografirala in bom zdaj obdelala slikci in objavila, vendar pod geslom (ki je enak prejšnjim), da se ne bo kdo naslajal nad fotkami intimnih otroških predelov. Saj se spomnete, ko je pred časom o tem tekla debata.

Violinski, deo intima od Justa nimam. Nikoli je ne umivam s kakimi mili, ampak izključno z vatko, na katero kanem nekaj kapljic olja ter z vodo. Do zdaj nismo imeli prav nikoli glivic niti vnete ritke. Malo je sem pa tja pordečila, ampak šele zdaj vidim, da tisto ni bilo vse skupaj nič. To, kar je na fotkah je res katastrofa!!!

Tia, cigane pa nikar ne pustite v naselje. So res nemogoči (govorim iz lastnih izkušenj)!!! Sam postavte se!!!

Grem zdaj fotke pripraviti!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
23.11.2006 21:41:13   
Kety
Pozdravljene Punce!

Najprej vesela novica, sem iz pregleda in sem zagledala srček našega drugega sončka. Sem bila čisto blažena. Vse je uredu, user posted image  sem 7t in 1/7. Sem dobila tudi slikico in se user posted image  že lepo vidi.

Tia, upri se v službi, ker če tiho narediš vse, ti tako delo kar nalagajo, češ, saj se ne pritožuje opravi pa ga! Upam, da se ti razmere uredijo. Prav tako želim tebi Nanka. Pa user posted image  za Zojo, za dobre rezultate. Je pa kar velika punca.

Jessy, Neja se mi kar smili. Boga revica! Upam, da čimprej pozdravite nadlego!

Grem žehto obesit in spat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
23.11.2006 21:43:19   
Jessy
Bravo, user posted image  Kety! To je pa prav lepo slišat!!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le povej svoji "sorodnici", da SI uradno user posted image ! To se ji bo zavihal nos! user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.11.2006 8:05:41   
nanka
Dober dan,

Kety krasnouser posted image user posted image user posted image , kako je to lepo slišati, zdaj pa čim bolj mirno nosečnost, pa nikar ne poslušaj sorodnice in predvsem ne sekiraj se zaradi njenih izjav.

Jessy, tole je pa pravo user posted image , da bi le kremica pomagala in hitro pozdravila vnetje.

Ja, Tia s cigani je pa tako ( mi smo se jih komaj rešili, Strojani so iz naše občine in smo presrečni da so jih zdaj začasno umaknili), vsa resnica o njih še sploh ni prišla na dan in mediji so zelo pristranski. Zdaj kroži po mailu članek iz revije Več, kjer so opisani zelo realistično, tako oni kot njihova dejanja ( Tia, če te zanima sporoči mail, pa ti pošljem).

Kety, a Zoji se ti zdi res velika, ker jaz imam občutek, da ni, pa saj nobeden ni bil, je pa res, da ji zdaj oblačim št. 80. Ko bi še par gramov pridobila pa bi bilo vse Ok.

No Petri, zdaj bomo pa čakale tvoje sporočilo o drugem članu, ki se vam bo prav kmalu pridružil. Komaj že čakam. A te je že kaj starh?

Končno je petek, komaj čakam,da končam in šibam domov.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.11.2006 11:02:01   
Kety
Dober dan!

No, sem ravno premagala slabost, zdej sem pa spet malo funkcionalna. Timon spi!

Nanka, jaz Timonu tudi še oblačim št. 80. Pomoje ni kaj večji od Zoje. Mora imet kakih 82cm, ampak je suhec. Sicer se je malo poredil, tako, da je končno prilezel čez 10kg. Je pa to, da je lažje kategorije vsekakor + zame, saj ga še vedno kar precej dvigujem.
Sem tudi jaz že prebrala tisti mail, ki naj bi bil članek za v časopis od ene Ambružanke. A ste slišale včeraj, kako je Janković vehamentno odgovorila, da on bi pa takoj sprejel Rome za sosede oz v svoje naselje. Valjda, ker ve, da se to ne bo zgodilo!!!! Jao!!!!
Ja, moram rečt, da jaz se jih tudi ne bi ravno razveselila. Ko sem hodila na faks peš mimo Pop TV-ja, so tam za žalami tudi eni cigani. In sem se vedno bala it domov zvečer tam mimo, ker so tisti mulci (kakih 17let), vedno kaj težili. Me je bilo ful strah, da bi se kaj spomnili in me napadli. Itak so vedno v skupini in kako se jih boš branil. Tako me je, če se je le dalo, mož prišel iskat na faks! Ni hec z njimi!

Petri, tudi mene zanima, kako si kaj?! Pa povej s kakšnimi prigrizki si lajšala slabost? Meni nič ne paše, ampak lačna sem fuuul skoz. Danes mi je ful zapasala kisla repa, tako da takoj ko se Timon zbudi, greva v trgovino kupit surovine, da jo skuham za kosilo! Mnjammmmmm!

Joj, sem že lačna,...šibam neki pogrickat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.11.2006 14:37:07   
natasaxy
Oj.

Najprej Katy tebi cestitke. Super, se pravi boste imeli eno julijko ali julijčkauser posted image

Za Petri vam lahko jaz povem, da je prav simpatična nosečka, sva bila včeraj z Gašperjem pri njej na obisku. Prav simpatična nosečka se mi zdiuser posted image , pa David je tako priden in fejst fant, predvsem pa velikančekuser posted image , je velik fant, pa drugi ali pa druga bo tudi,...tako da me že firbec matra kaj pričakujejo, ker noče nič povedat. Tako da sta se včeraj malo skupaj poigrala, midve pa sva malo čvekale.

Danes sva bila pa veliko zunaj, pa v trgovini sva bila in srečala sva skupinico otrok iz vrtca, še moja vzgojiteljica, ki me je imela v vrtcu, ni mogla verjet, da imamo tudi mi že otročka,...je rekla ja zdej moram it pa res že v penzionuser posted image . Sem ga komaj domov spravila, on bi se kar tam zunaj z otroci igraluser posted image

Zdej kuhamo kosilo,...potem pa mami gre malo delat,...ati pa za varuško. Nič uživajte, lep vikend, no sej upam da se še kaj dokopljem do računlnika.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
26.11.2006 19:39:39   
Jessy
Ja, kje pa ste vse? Sem bila prepričana, da bom imela veliko za prebrat, pa sem malo razočarana! user posted image

Mi smo imeli danes dan za praznovanja. Najprej smo bili na kosilu pri mojemu očetu, ki je praznoval, ob 16h smo prišli domov in dali Nejo spat. Ni nič spala, tako da sva jo čez pol ure vzela iz postelje. Se je kar dobro držala in niti ni bila tečna. Prej, ob 18h pa smo šli še k moževi nečakinji, ki je tudi praznovala. Spat sem jo dala pred parimi minutami in je revca komej uspela spiti mleko. user posted image  Me prav zanima, kako bo spala čez noč.

Danes sem se zbudila malo pred 6. uro zjutraj, ker so me noge srbele. Pa vstanem in grem pogledat, kaj je. A me nista 2 komarici užrli?!?!? user posted image  Sem zjutraj gledala, kje bi bili, pa nisem nobene videla. Bom mogla pred spanjem še enkrat vse pregledat, ker če sta še v sobi, pol me bosta spet pojedli. OBUP! Zima, pa komarji!!!

Aja...sem pozabila povedat, da je Nejina ritka že mnogo boljša. Bi rekla, da smo za ene 30% boljši. Zaenkrat dobro kaže in upam, da bo še naprej tako vredu!

Zdaj pa zletim pod tuš, da pridem malce k sebi po tem vinu.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
26.11.2006 21:34:19   
sjug
Pozdravljene po enem tednu!

TA teden je pri nas žurka, ki še kar traja. Ažbetka sem peljala na kontrolo zaradi bronhiolitisa, ki se je sedaj unesel in dobiva le po dva vpiha Flexotida na dan, je pa fasal en virus, ki povzroča drisko in bruhanje. Tako da punce pozor, čim manj  okoli zdravnikov, ker je tega res veliko. Aja, potem sem fasala še sama (pa sem si razkuževala roke in kljuke itd.), včeraj je pa še Katarina bruhala. Skratka, žurka na kubik. Bomo videli, kaj bo ta teden. Včasih se počutim, kot da smo pujski, kaj vse fašemo, od glivic, rota, takšnih in drugačnih virusov... Ma ni , da bi govoril.

Jessy glivično obolenje je nastalo zaradi porušenega ravnovesja v prebavnem traktu. Že pri Katarini se je to redno zgodilo po antibiotikih, pri Ažbetku bi se, pa sem k sreči preprečila. Dala sem mu namreč Linex (ki je dejansko prašek probiotičnih mikroorganizmov, ki so naravno v jogurtu). Toplo ga priporočam, kapsulo odpreš in streseš na hrano, ki jo otrok poje. Vzrok je treba odpraviti od znotraj, ne od zunaj, kar je samo viden izraz neravnovesja v telesu. Pomaga 100%. Stanje se bo hitro izbojšalo. Če bo še kdaj jemala antibiotike, ji daj linex takoj, ko se pujavijo izpuščaji, samo ne hkrati z antibiotiki, da ne bo  uničeval teh mikrobov, namesto ciljnih, ki povzročajo obolenje. - to je moje mnenje, podkrepljeno z mnenjem pediatrinje.

Violinski, hvala za naslov trgovine. Bom šla večkrat tja pogledat, ker je dosti blizu moje službe. Fino je vedeti za kako ugodno trgovino, sploh, če greš mimogrede kaj pogledat. Sem pa na otroškem bazarju v Šiški prejšnjo nedeljo kupila Katarini dvoje luškanih kavbojk za 500 SIT/komad. Sicer so nekoliko tanjše, pa za to vreme čisto primerne (konec novembra 14 C čez dan!!! user posted image ). Ene so bile čisto nove, še žepek je bil zašit. Itak nisem imela namena kupovat, ampak ko si enkrat tam, ne moreš, da ne bi kaj vzel. Ja, pa Katarina je jedla sladkorno peno, to je bilo nekaj.

Prav fino vas je bilo spet malo prebirati. Jutri pa spet start v nov delovni teden. Upam, da bomo bolj zdravi, ker imam tega že kar dovolj. Lepe sanje vam želim.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
26.11.2006 21:55:47   
petri85
Čer!

Zatišje pri avgustovkah se nadaljuje....

Prvo, Kety, še enkrat čestitke za lepe novičke!!! Te pa čist razumem, kako ti je odleglo, ko ti je G potrdila nosečnost in da je vse OK!!! Upam, da tudi slabosti čimprej minejo!!! Jaz sem res skoz kaj grizljala. Od jutra do večera...skute, jogurti, sadje, slano pecivo, koščke kruha,  v glavnem nekaj je moralo ležati v želodčku, drugače mi je bilo slabo.

Sjug, upam, da se pocajtate vsi po vrsti!! A pol so spet visrusi na pohodu???

Aja, Jessy, a praviš, da je Nejina ritka bolje??? Ma saj ne bi mogla verjet, da lahko stakneš tako vnetje, če ne bi pogledala tvojih slikic! Se mi je tako zasmilia tvoja punca!

Zadnjič sta nama pa Nataša in Gašper prav polepšala dopoldne...kako se otroci znajo zaigrati med sabo! Mamicam pa tud paše mal poklepetat, vam povem! Res škoda, da ste vse tako zaposlene s lužbami, da se nismo več srečali.

Danes je bil res čudovit dan. Smo ga izkoristili v nulo z izletom na Bled. Me je ves čas sicer nekaj špikalo, tako, da je mož spraševal če bomo spotoma morali še v Kranju počakati:) Ja, ja, decembrke že veselo uhajajo rojevat...me prav zanima, kdaj bom na vrstiuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
27.11.2006 8:41:36   
ery
jUTRO,no pa smo že spet v službi... Obup kako vikend hitro mine.

najprej Kety, čestitam-zdaj si res nosečka! user posted image  
jessy, uboga Neja. Joj se mi smili... Upam, da bo to pomagalo in ji čimprej zgine. Jaz bom tudi mogla peljat Niko pokazat, ker njej pa ne zginejo rdeče pikice po "luliki". ena je večja, ostale so pa manjše.

Včeraj smo se šli kopat v aqua luno v Bohinj. bilo je noro! Nika je uživala, 3 ure non stop skos v vodi. Problem pa je, ker sem jo jaz neki dvigala in metala..potem jo pa v garderobi dvignem in me res v hrbtu stisne, tako da me vse boli. Sem včeraj komaj dihala. Baje sem si mišico nategnila, vsaj tako so mi prfokse dons v službi rekle.

ma sej to je noro, me šefica priganja, kot da sem ne vem kaj. :) 

Nč se beremo, fajn se mejte.papauser posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
27.11.2006 13:09:36   
Kety
Dober dan!

Danes pa spet končno sonček! Ko se Timon zbudi, šibava peš do BTC-ja, potem pa z atijem domov, ko bo končal službo!

Petri, tudi jaz skoz neki grickam, ker če imam občutek lakote, mi je takoj slabo in to fuuuul. Zdej skoz jem prepečenec, ampak to ni to. Zjutraj mi nikakor ne pomaga in običajno bruham, potem pa je malo bolje. Sadje mi že od daleč smrdi, razen kakega grozdja! Bo že.

Drugače se pa še sama spomnim tega špikanja, ki se mi je pojavil en dan pred porodom. Čeprav je G. rekla, da še dolgo ne bo, ker sem še čist zaprta, mi je ponoči odtekla voda. No, upam, da pri tebi to pomeni, da se odpiraš in zato ti je g. rekla, da je bolje, če čim dlje traja, preden prideš v porodno. Držim pesti zate. Zdej, če takoj rodiš je user posted image  donošenček, ane!? Super ste izkoristili nedeljo. Aja, še neki me zanima, kdaj ti je nehalo bit slabo? Tako kot v prvi nosečnosti ali je bilo tokrat drugače?? Če bo tako kot v prvo upam, da bodo slabosti minile do 11t, ker tole je res grozno. Doma imam bombo, ker sploh ne morem pospravljat. Samo tam kjer smo najbolj pogosto.user posted image user posted image
Mi smo šli pa na napačen konec in sicer k mojim na Vrhniko in je bilo bolj kislo vreme. Vedela sva, da bi morali it proti gorensjki, ampak meni tako paše malo nedeljsko razvajanje pri naših, ko mami skuha kosilo (jaz seveda malo pomagam) in imajo malo Timona. Mene je včeraj grabila migrena, me je že ponoči ful bolela glava, tako, da se ob 17ih nisem mogla več upirat in sem vzela en lekadol. No, pa mi ni pomagal skoraj nič. Danes sem bolje, hvala bogu!

Kako je kaj z umivanjem zob pri vaših user posted image ? pri nas je namreč kriza...zato mu jih umivam na cca. 2 dni, ker se tako grozno dere zraven. Pa sem že poskusila vse sorte. Kakih traum mu pa tudi ne bi rada naredila. Škoda mi je zobkov, ker so tako lepi. Zdej so mu izrastli 2 štirici (no, ne še čisto, je še malo dlesni v grabenčkih), pa kljub temu, da nežno podrgnem, mu ponavadi zakrvavi ena. Upam, da je to od tega, ker še ni čisto izraščena.

Nataša in Petri, a sta vidve sokrajanki al kaj?? Se mi zdi, da sta obe iz Gorenjskega konca, če se ne motim?

Nič, grem še kej narest, dokler spet ne pride slabost!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
27.11.2006 15:33:41   
petri85
Oj!

Moram malo pojamrat, da je bila moja noč danes katastrofalna...očitno se res počasi začenja! Mi je že dve noči tako vroče, da komaj diham, mož se pa samo čudi, ker sem brez odeje, saj je ponoči le 18,5°C! Pa tud se valim iz enega boka na drugega kot slon - spodaj že tako vse boli! No danes me je pa za povrh vsega še ful glava bolela, da sem morala vzeti Lekadol.

Kety, če se spomniš, takrat, ko smo imeli piknik, sem bila v 10. tednu, pa so bile slabosti že za mano. Tako, upam, da se pri tebi tudi čimprej konča! Jaz pa bruhala nisem nikoli, vedno se je gibalo tam na meji.

Punce, da vam naredim malo skomin - me je zadnjič mož mal poslikal, da bom mela za spomin kak trebuh je bil pri 2. otroku, pazite če pas imam trenutno 109 cm!!!! Sta 2 slikici v albumu! Kety, Teya, a bosta mele takšne čez 7 mesecev?

Midve z Natašo nisva sokrajanki. Je Nataša doma v sosednji občini, ki je po zračni črti od nas oddaljena manj kot 2 km, tako, če jaz pogledam čez oken v najvišjem štuku, bi verjetno še videla njen dom. Sicer pa sedaj z družinico živi daleč proč  - tam, kjer je res prava Gorenjska. Pri nas se Gorenjska pozna le po "ohrnosti", regisko so pa šele začetki Gorenjeskeuser posted image

Lp!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
27.11.2006 17:31:28   
Tiamo
Dan, jaz sem ostala doma z vnetim grlom in kašljem. Bolj počivam k kaj drugega, v soboto imama izpit, bi se mogla učiti, pa nimam energije. Petri sem pogledala slikce, nevem če mi to dela skomine...to me spominja na nespanje, smrčanje, otekle noge itd. Saj bo kmalu. Prejšni teden sta dve moji prijateljici rodili fantka in to mi dela skomine. grem ležat, ker sem za en d....

Neposredna povezava do sporočila: 1042
27.11.2006 21:21:14   
Jessy
En lep dober večer vsem skupaj!

Petri, sem pokukala v album s trebuščkom, pa se čudim, da imamo ženske sploh lahko tako velike trebuhe! Človek kar pozabi, da je kdaj imel tako velik trebuh, sploh ti, ki si drugače prava suhica! Se pa z mnenjem pridružujem Tii. Tudi meni se nič ne delajo skomine, saj sem težko čakala, da bom spet "normalno" spala. Najraje bi imela kar dojenčka, pa bi bilo! user posted image

Hvala vsem za lepe želje glede Nejine ritke. Morem rečt, da se je stanje izboljšalo že za cca 50%. Vidno napredujemo, tako da sem zelooooo zadovoljna. So se glivice malce preselile tudi po ritni odprtini navzgor, ampak jih že pridno mažemo, tako da se jim huda piše!

Danes je veliko spala. Zbudila se je šele ob 10h, popoldne je šla spat ob 14h, zbudila pa ob 16.30, tako da sva se ven odpravili šele ob 17h. Sva pa veliko prehodili in je bilo prav fajn. Vmes smo šle še s prijateljico na kavico v en pub, pa je bila tako pridna (polovico časa je pridno sedela na klopi v kotu, ta drugo polovico pa se je gibala v radiju 2 m od mene), da jo bom še kdaj vzela s sabo. Edino, kar me je motilo je pa to, da sva obe smrdeli po cigaretih. user posted image  Poleti je dosti bolje, ko smo lahko zunaj sedeli in čvekali.
Pred desetimi minutami sem jo dala spat, pa še zmerom kliče svoje ime. Trenutno se poimenuje kot Nena, včasih se sliši tudi Neja. Čez par dni bo zagotovo že Neja. user posted image  Je rekel nečak ,da če bo naslednji otrok punca, da ji bomo mogli dat ime Nena, ker Neja tako vstrajno kliče to ime! user posted image

Ery, jaz bi na tvojem mestu res peljala pokazat tiste pikice. Morda obstaja tudi kakšna stvar za vajino nadlogo.

Tia, ti se pa čimprej pozdravi, da boš lahko študirala in šla tudi na izpit!

Petri, še nekej me zanima....Koga si pooblastila, da nas bo čimhitreje obvestil o prihodu novega člana na naši Avgustovski temi???? Le zmeni se s katero, da ne bomo ta zadnje izvedele!!! user posted image

Dobro..grem jaz kontrolke popravljat. Mejte se fajn pa lepe sanje!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.11.2006 12:21:40   
Tiamo
Dan, jaz sem veliko slabše kot včeraj, grlo me tok boli, da tudi A ne morem izgovorit. Zdaj me je začelo trest in zebst, tako da samo čakam še vročino. Glavo mi bo razneslo. Jutri grem k doktorju. Učenje mi ne gre, bolj berem upam, da mi bo v glavi kaj ostalo. Imam pa natrpano, v soboto imam dva izpita, nasljedno pa še enega. Jessy spet te prosim in tvojo kolegico, če imaš kaj od Psihologije 2, kako seminarsko na temo Učne navade dijakov/učencev/gojencev ali Spoznavanje kognitivnih stilov in poučevanje ali Motivacija in kvaliteta motivacije pri učencih/osebah ali preverjanje in ocenjevanje znanja - vidik učencev/dijakov ali analiza tematike z vidika učiteljev/profesorjev/šol...mogoče ste imeli kak seminar na kako izmed teh tem. Jessy tvojega avatarja ne morem pohvalt, edino če mi razložiš kako ima Neja narejen čopek. Sem proti čopkom, ker se mi zdi da to otroka veže, če is sebe predstavljam, da imam na glavi čop znorim. To je moje mnenje ne zamerit.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.11.2006 15:05:31   
Jessy
Ubožca, Tia! Pejdi k zdravniku, da ti dajo kako zdravilce!!! Nikar se ne muči predolgo, ker ne boš nič profitirala.

Glede Psihologije 2....ne vem, kak prdmet je to pri vas. Mi smo imeli Pedagoško psihologijo. Teme, ki jih omenjaš so mi poznane, vendar ne z vidika študija, ampak s trenutnega. Te teme se več ali manj stalno prepletajo po naših glavah. Kak zapis ti pa ne bi mogla dati, saj ga nimam. Žal.

Neja ima čop narejen s ta malo, oblečeno elastiko. Sem jo zatisnila 3x, pa je bilo še nekaj prostora. Neja je stvar pustila pri miru in ponosno razkazovala svojo frizurco, tako da mislim, da je ni nič vezalo. Po moje bi si v nasprotnem primeru dol vlekla, tako pa je pustila pri miru od zjutraj do večera.
Včeraj je prinesla krtačo, mi jo dala v roke, sama pa se je usedla med moje noge (sedela sem na tleh) in mi tako dala vedet, da želi, da jo češem. Tako sem jo potem počesala, pa 3 špangice dala v lase. Spet je bila vsa zadovoljna in ponosna na frizuro. Se je parkrat šla sama pogledat v ogledalo in se smejala. Očitno ji je všeč.user posted image
Sama sploh ne maram čopov ali podobnih zadev, Neja se mi zdi pa luštna in bi jo rada navadila, da si zna lase urediti, da ne bo taka, kot jaz, ko mi je stanje las in frizure zelo malo pomembno. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.11.2006 16:50:08   
Kety
Ojla!
Petri, se začenja veseli december?!user posted image  Joj, kakšen trebušček?!?!!? Moje telo takega trebuščka ne bi moglo nesti, ker sem preveč koščene postave. Ti si ZAKON, da to zdržiš. A si imela pri Davidu tudi velikega? Jaz sem imela pri Timonu majhen trebušček, zato se niti obrnit ni imel prostora. Mislim, da bo tokrat bolje, ker je že vse malo raztegnjeno. No, bomo videli. Ne morem pa pogledat slikic od opreme za 2. dojenčka, a si spremenila geslo?

Tia, pejt k zdravniku po antibiotike, ker take angine se ne znebiš kar tako. Bo hitro bolje, že po prvem!! Čim prej se pozdravi. Naj te potolažim, da sem jaz tudi imela izpit, ko sem cel teden prej prebolevala angino, pa še noseča sem bila s Timonom (1. tromesečje). Bila je statistika in to diferencialni izpit, ki sem se ga ful težko lotila učit. Prav tako sem samo brala, pa veš, da moraš pri takih izpitih reševat naloge. No, pa sm ga šla pisat in sem ga celo naredila s 6. Bravo jaz oz. Timon, al kako?!user posted image

Jessy, Neja je tako luštna punca. Se mi zdi, da je vedno bolj tebi podobna ali se motim. Tudi jaz bi lahko Timonu naredila čopek, ker ima že tako dolge lase. Ga imajo vsi za punčko, ampak ko mi pa ima tako lepe kodrčke in tako lepe zlate barve las, da mi ga je škoda postričt. Ga bomo pa definitivno spomladi.

Kje pa je Vijolinski? Pa Miševi? No, Miševi nam je vsaj sporočila, da je ok, Vijolinski pa je izgleda polno zasedena v službi.

Moram pa pohvalit Timona, da mi sedaj že skoraj cel mesec spi celo noč, od 21ih do 7ih zjutraj in potem še 2-3 ure popoldan. Danes je šel spat ob 14:15 in še vedno spi. Tudi včeraj mi je spal 3 ure in pol. Ne vem, ali mu primanjkuje sonca al kaj, da mi čez dan tako spi, ampak kaj ko mi cel popoldan prespi in tako ne moreva nič ven.

No, bom zaključila roman.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.11.2006 22:47:51   
violinski
Kety, sej sem tu - vsak dan večkrat. Vsaj preberem vas. Za pisanje nimam moči. Sem izčrpana. Ampak ne samo od službe, oz. od službe še najmanj zaenkrat. Otroci so v redu, drugi smo bolj tako tako. Napišem kaj več o tem, ko bom bolj prisebna. Lahko noč vsem! Tia, pozdravi se! Držim pesti za izpit! Kety, naj minejo slabosti, Petri, moj telefon je noč in dan prižgan - čakam tudi tvoje novice!

< Sporočilo je popravil violinski -- 28.11.2006 22:48:54 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.11.2006 7:05:36   
nanka
Dober dan,

Tia, upam da si že bolje, držimo pesti v soboto, da narediš izpit.

Petri, čakamo novičke vsak dan, ja trebušček je pa prav lep, opremo za otroka, pa tudi jaz ne morem odpreti.

Jessy, jaz Zoji tudi večkrat zapnem špangico v lase, pa je ne mara preveč, jo vedno dol vleče. Ji ap lepo paše in je prav luškana, samo kaj ko je noče. Češe se pa tudi rada, sem ji kupila njeno krtačo, ker je vedno jemala Tjašino.

Uf, pri nas je pa kar naporno, vsak dan po svoje. Včeraj popldne sem naložila vse tri otroke in jih razvažala. Tjaša se je šla učit fiziko( ji ni čisto nič jasno) k sošolcu, Matica sem peljala k frizerju in slikat za osebno, Zojo sem prav tako slikala za osebno, sledila je še nabava v trgovini in nazaj domov. Ko smo prispeli domov, je klicala Tjaša da je končala z učenjem, tako da sem jo šla iskat, čez pol ure pa peljala na pevske vaje. Praktično sva kar naprej v avtu in razvažava otroke. user posted image

Od drugega tedna naprej bo pa sploh noro, otroke bo potrebno peljat k Miklavžu, pa dva dedka mraza ( v obeh službah), pa nabava daril za novo leto in še in še. No ja, pa saj bo hitro minilo.

Lep dan vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.11.2006 8:24:04   
ery
Ojla...

na hitro, da napišem par vrstic. zdej moram povedat najprej to, da imam končno zrihtan računalnik, tudi doma. user posted image  Tako da upam, da mi uspe tudi kaj napisat, čeprav pri Niki zelo težko.

Jessy, moram prizant, da ima res fajn frizurco Neja. nika ima pa še precej kratke lase pa ji še ne morem čopkov delat. Čeprav ji je ful všeč, če rečem da ima lepo frizuro. Namreč zadnjič jo je moja kolegica frizerka malo spredaj ustrigla in zadaj š****, da ji lepo rasejo sedaj.
Ji pa spodaj rasejo že drugi laski..

Drugače pa nič novega. delam, ko pridem domov, se pa z Niko igrava, greva kam na potep in dan mine 1,2,3. ker user posted image  skos dela.

No evo moram že it.

lepo se imejte.

papa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.11.2006 14:20:39   
Jessy
Danes sem pa za spremembo že doma, s tem, da sem že kosilo dala kuhat. No, saj enkrat v parih mesecih se pa tudi spodobi, da sem pred 14. uro doma, kajne? Sem pa danes imela zelo "malo dela" v šoli, saj smo imeli vožnjo z Jumicar avtomobilčki, kar nam je vzelo 3 šolske ure, potem sem imela z njimi samo še 1 uro pouka, ker so zadnjo uro imeli že pri drugem učitelju. Morem rečt, da mi je prav pasalo, čeprav sem se na koncu čudila, zakaj sem tako izmozgana, kot bi učila 6 ur (pa nisem imela nobenega dela z njimi). user posted image

Uff, december že trka na vrata. Nanka, si me spomnila, da na naši šoli tudi obdarujejo otroke zaposlenih (sem čist pozabila na to), tako da že razmišljam, kako bomo to izvedli, saj sem jaz v službi, moj prav tako, tašča pa nima avta. Bom najbrž mojo mamo prosila, al bom pa možu rekla naj si vzame fraj tisto dopoldne. user posted image  Nekej bomo pogruntali!

Violinski, lepo da si se oglasila. Imam občutek, da ste spet bolni. user posted image  Upam, da se motim!
Nanka, pri vas je pa pestro na kvadrat! Men se zdi, da ti tako razvažanje otrok pobere ene energije! Kaj nas še čaka!?!? Morda bo pri nas malo boljše, ker smo v mestu, pa gredo lahko tudi peš skoraj povsod. Upam! 
Tia, kako je s tabo?
Ery, to je pa lepo slišat, da ste si zrihtali računalnik tudi doma! Boš lahko izkoristila kak prosti trenutek!

Jaz pa že težko čakam petek. Gremo s sodelavkami v kitajsko v Reteče. Smo se najprej menile, da gremo na osmico, sam so te naše učiteljice tolk "delikatne" in se jim zdi, da je treba it prezgodej (ob 17h - kot da bomo v kitajsko šle kaj pozneje user posted image ) in da je ura prihoda iz osmice čist prepozna (okrog 2h zjutraj). Ne vem, no...sej nismo stari 60 let al kako? Men to kar ne gre v glavo. Sicer pa mi je tudi tako vredu. Važno, da nekam gremo. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?