Kety
|
Dober dan! Danes pa spet končno sonček! Ko se Timon zbudi, šibava peš do BTC-ja, potem pa z atijem domov, ko bo končal službo! Petri, tudi jaz skoz neki grickam, ker če imam občutek lakote, mi je takoj slabo in to fuuuul. Zdej skoz jem prepečenec, ampak to ni to. Zjutraj mi nikakor ne pomaga in običajno bruham, potem pa je malo bolje. Sadje mi že od daleč smrdi, razen kakega grozdja! Bo že. Drugače se pa še sama spomnim tega špikanja, ki se mi je pojavil en dan pred porodom. Čeprav je G. rekla, da še dolgo ne bo, ker sem še čist zaprta, mi je ponoči odtekla voda. No, upam, da pri tebi to pomeni, da se odpiraš in zato ti je g. rekla, da je bolje, če čim dlje traja, preden prideš v porodno. Držim pesti zate. Zdej, če takoj rodiš je donošenček, ane!? Super ste izkoristili nedeljo. Aja, še neki me zanima, kdaj ti je nehalo bit slabo? Tako kot v prvi nosečnosti ali je bilo tokrat drugače?? Če bo tako kot v prvo upam, da bodo slabosti minile do 11t, ker tole je res grozno. Doma imam bombo, ker sploh ne morem pospravljat. Samo tam kjer smo najbolj pogosto. Mi smo šli pa na napačen konec in sicer k mojim na Vrhniko in je bilo bolj kislo vreme. Vedela sva, da bi morali it proti gorensjki, ampak meni tako paše malo nedeljsko razvajanje pri naših, ko mami skuha kosilo (jaz seveda malo pomagam) in imajo malo Timona. Mene je včeraj grabila migrena, me je že ponoči ful bolela glava, tako, da se ob 17ih nisem mogla več upirat in sem vzela en lekadol. No, pa mi ni pomagal skoraj nič. Danes sem bolje, hvala bogu! Kako je kaj z umivanjem zob pri vaših ? pri nas je namreč kriza...zato mu jih umivam na cca. 2 dni, ker se tako grozno dere zraven. Pa sem že poskusila vse sorte. Kakih traum mu pa tudi ne bi rada naredila. Škoda mi je zobkov, ker so tako lepi. Zdej so mu izrastli 2 štirici (no, ne še čisto, je še malo dlesni v grabenčkih), pa kljub temu, da nežno podrgnem, mu ponavadi zakrvavi ena. Upam, da je to od tega, ker še ni čisto izraščena. Nataša in Petri, a sta vidve sokrajanki al kaj?? Se mi zdi, da sta obe iz Gorenjskega konca, če se ne motim? Nič, grem še kej narest, dokler spet ne pride slabost!
|