|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
5.10.2006 23:02:10   
nanka
Jessy, ti nam kar poročaj, je zanimovo prebrati obe strani, tvojo kot učiteljica in mojo kot mamica petošolca. Saj pri nas učiteljica na govorilnih tudi pripoveduje podobne zadeve, samo saj veš kaj starši pravimo, upam da moj ni tak ( to pravim jaz, nekateri pa pravijo vem, da moj ni tak). So imeli pa pri Maticu včeraj neserečo pri igranju nogometa. Ena punčka je v žaru igre po nesreči udarila fanta po nosu in mu ga je zlomila. Matic pravi da je bilo ogromno krvi. Tudi takšne nesreče se dogajajo.

Zoja ima prav lepa polna lička, samo kaj ko zdravniki pravijo, da to ni dovolj. Saj če jo pogledaš ni videti nič shirana, prav lušna punčka je.

Se grem pridružit moji vojski v deželi spanja, lahko noč

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.10.2006 7:13:19   
Tiamo
Jutro,

danes sem pa čist na psu...ponoč smo slabo spali. Demi je šele ob 23:45 zaspala in potem se zbudila ob 1, pa potem ob 3 in 5, ob 6 sem jo morala pa jaz budit.

Včeraj je v vrtcu že kihala in potem tudi doma, ima spet zelen smrkel, tečna za ponort. Hrana in pijača ji pa gre po grlu. Sama sreča je to, da ji gre smkelj ven in da nima zabasanega nosa (mogoče posledic jemanja bronhumunala, ki ga spet začne dobivat 16.10) Vzrok vsemu temu so zgornje trojke, ima take bule na dlesni, nisem videla pri nobenem izraščanju takih. Slini se v potokih, ampak res, kot da bi imela polna usta vode in potem ji teče ven. Tako se ni slinila nikoli...kot sem že pred meseci dejala, da so zgornje trojke najbolj problematične pri izrastu-to kar drži. In zaradi tega ji pade imunski in je spet smrkelj tukaj, kot ponavadi, kadar ji rastejo zobe.

Včeraj sem bila na roditeljskem sestanku in izbrali so me za predsednico sveta staršev, aaaa čist važna....sej ne, ampak me je vzgojiteljica kar določila. Že ve zakaj! Predstavila je načrt, kaj bodo počeli to leto. Nasljednje leto bodo prešli že v drugo starostno skupino...meni je čudno pa vprašam kako, saj so še mali. Potem pove, da so v tej ta skupina sestavljena iz otrok od januarja 2005 do konca julija 2005. Prva punčka bo januarja stara 2 leti, se pravi je Demi najmljajša in se od zadnjega razlikuje za mesec in pol user posted image . Meni je všeč, ker sem jim vedeti, da potem mogoče malo več pozornosti potrebuje in zato ker je 2 starostna skupina cenejša od jasli user posted image , upam, d se bo poznalo na položnici user posted image . Potem je povedala, da Demi je samo po datumu najmljaša, drugače sodi med najstarejše...zna veliko več kot ostali, je pravi vodja-edino ta punčka, ki bo januarja 2 leti, jo šiša, ker že hodi sama na wc in že tvori stavke. Da ne bo pomote, tudi Demi jih, samo v svojem jezikuuser posted image user posted image

Še predno smo začeli s sestankom, mi je vzgojiteljica povedal, da je Demi pravi sonček bila. Lepo jedla, popila 1 l čaja, nič jokala, se lepo igrala, največje veselje ji pa je, da gre sama spat...samo ležalnik ji dajo ven, gre sama gor, jo pokrijejo in že spi. Spi lepo 2 uri in je potem spet dobre volje. v skupini sta dva taa otroka, da spita samo v naročju, tako, da je vzgojiteljica zelo vesela, da je Demi tok pridna...drugače če bi še ona hotela v naročje, bi bil živ polom. Pri pomočniku, žal noče noben spat v naročju.

Nanka, e meni je bila zoja zmeroj zdrava punca na pogled...vitka manekenka. Ne pa shirana. Sej kot si sama že doskrat dejala, si dala to čez že pri prvih dveh in zdaj še pri Zoji. Tako, da super, da se ne sekiraš zaradi tega.

Jessy ti kar piši o teh metodah, ker mi bo verjetno vse prav prišlo, če se bom kdaj (DA BOG DA) zaposlila v šolstvu.

zdaj sem se razpisala, oči mi pa še vedno kar skupaj vleče...porodniška bi morala trajati dokler otroku ne izrastejo vsi sobje...se pravi do 3 leta njegove starosti, hehehehehe če verjameš. user posted image user posted image user posted image

upam, da bo danes katera na RR...da ne bom zaspala v službi...delat se mi danes ne da, oz. sem mojo delavno storilnost porabila čez noč.

Na violinski nimam kar računati, ker je danes trenutno še ne, na novem delovnem mestu. Bom videla, če bo kaj od Kety in nanke.

kok sem naložila, napak sploh ne bom popravljala, ker se mi ne da še enkrat brat....upam, da nisem kako bedarijo napisala...jo pač prederite kot piše user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.10.2006 8:41:50   
Tiamo
Da e malo napišem o včerajšnem roditeljskem sestanku, da ne bom zaspala..če se vam ne da brat, preskočite moje teme.

zdaj gredo v vrtcu spat po 10 uri, se pravi po malici. Meni se je od začetka to zdelo čudno, ker imam Demi navajeno po kosilu spat...ampak se je navadila v tednu dni. Ampak to spanje, bodo zdaj začeli predstavljati na poznejšo uro po kosilu, vglavem bodo malico ukinili in začeli prej s kosilom in po kosilu spat. To se mi zdi super zadeva.

V tem vrtcu, kjer je Demi je možnost nadstandardnega vrtca ampka šele po 3. letu. Sem se kar zagrela, grem zdaj gledat kaj to pomeni. Odvisno je seveda še od financ.

V Deminem vrtcu ni slikanja, to mi je čudno..ne pustijo slikanja...kar je po eni strani pa tudi dobro. Potem ne pustijo tort za rojstne dneve, edino pakirane variante, kjer je gor datum izdelave in rok uporabnosti. V vrtec lahko prinesemo vso možno odpadno embalaža plastenk, škatelj itd...potem oni to preberejo, kar je uredu shranijo ostalo roma v smeti. V vrtcu ni nobenih obiskov Dedka mraza ali ostalih podobnih stricov ali dedkov user posted image

Tudi v Deminem vrtcu so možne igralne urce popoldan, kot jih obiskuje ali jih bo začela obiskovati Neja

malo sem se zbudila, zdaj grem še na eno kavo...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 6.10.2006 8:44:48 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.10.2006 9:22:56   
Tiamo
Še eno vprašanje...za tiste, katere imate že otroke v vrtcu...

A jih oblačite že v žabce pod hlačami. zjutraj je ratalo tako mrzlo, da se mi zdi so žabce že kar nujne...v vrtcu je pa vroče? sem rekla, da danes jih še ne dam, sem jo zjutraj oblekla v štumpke in hlače, pa zavila v deko, do avta, pa potem do vrtca. Samo, če bodo danes šli ven..bodo pa hlače premalo user posted image  upam ,da jo bodo oblekli v žabe, ki jih ima v omarci, če ses jim bo zdelo potrebno.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.10.2006 9:35:11   
nanka
Dobro jutro,

Tia, vidim, da si že prišla k sebi. Saj boš kmalu končala, danes je krajše. Midve sva spali do 8.30, iponoči pa smo imeli 3x jok alarm. Tolaži s stem ,da boste kmalu imeli že vse zobe, mi smo pa šele na začetku. Imamo dva, zgornjo dlesen v bulah, spodaj pa nekje daleč dvojko, ki še ni prebia dlesni. Nas še vse to čaka.
Ja, takoj se strinjam s porodniško do 3 leta.

Naša sicer ni v vrtcu, žabice ji pa oblačim že 14 dni, ko greva ven.

Kako je lušno, če otrok v vrtcu ne joka in se lepo igra in je, greš že malo rajši v službo. Kdaj začneš pa z izobraževanjem?

Tako danes je zadnji dan porodniške, od ponedeljka sem na dopustu. Še 14 dni, pa se vam pridružim.

Violinski upam, da si se ujela v nov kolektiv in da ti dan hitro mine.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.10.2006 9:45:55   
Tiamo
Nanka nevem, kdaj začnem z izobraževanjem...me verjetno konec tega meseca obvestijo.

Ma te zobje, Demi res rastejo...evo mal dežja je bilo, pa takoj zgornje trojke ven...heheheh, se mi je že poslabšalo od teh kav, zeham k ta velika, še dobro da imam samo tako dela, da sedim in delam vse prek računalnka danes. sej veste raunalničarji razmišljamo sede.

Jaz ji res ne bom še daala žab, sem vprašala tudi zgoraj na formu, pa jih še nobena ne daje. Nanka tam pri vas je verjetno hladneje? Itak je pa Demi že od malega bolj vroč tip, tako, da ji ne paše če jo preveč oblečem...se mi bo še preglela.

Nanka upam, da bo teh 14 dni minilo počasi...

Upam ,da bo violinski med delom našla čas za RR...itak, ga pa tako ali tako ne najde kaj prav pogost.

se pravi, da je bila današnja noč na sploh čudna...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.10.2006 10:00:23   
nanka
Naša je pa čisto zmrznjena, roke ima vedno ledeno, ledene. Tia, pri nas sosede otrokom že kape tlačijo na glavo. Naši se zmeša, če ji trak samo pokažem, ni šans da ji ga dam na glavo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.10.2006 10:01:27   
ery
hey punce, na hitro se vam oglasim, ker imam v službi fulllll dela. Obup! Pa še v torek grem na operacijo na MV (Jessy veuser posted image ), tako da bopm 3 tedne na bolniški. Groza.
Šefica pa ful komplicira, kdo bo namesto mene delal, pa nima nadomeščanja, itak tajnice smo tako ali tako za vse.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.10.2006 10:05:39   
ery
Joj kaj sem naredila, kar poslala sem, se vidi, da hitim. Kaj je novega pri meni doma? V bistvu po starem-moj se z mojimi ne pogovarja nič, starša to od zadnjič nista nič  omenjala, ampak itak bosta še in se bo to še dogajalo. Vtikanje namreč. ker se ati že vtika kaj dajem Niki za jest. Groza!!!

Nič drugega ne naredim, kot da jo uvrem v svoj štuk, če lahko sploh rečem v svoj. Ker enostavno tega ne morem več poslušat.

Drugače pa vidim, da vaši otročki že ful govorijo, sicer po svoje, ampak vseeno. Nika še nič. Čisto tako reče mama ata, da ba ta... kaj vem kaj pomeni, drugače pa nič še. user posted image

Je pa že postala prava mala navihanka. Prav fajn jo je opazovati..

ej nč morm it
čao

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.10.2006 12:21:25   
Kety
Ojla!

Tia, sem te mal pustila na cedilu, mi do zdele ni uspelo prit do računalnika. Čez slabo urco pa že šibaš domov, tako kot moj dragi. Pa bomo imeli spet dolg vikend samo zase in za našo hiško, saj bomo delali kot "zamorci". Pucali in pucali in še enkrat pucali. Tudi Timon bo pomagal!user posted image

Danes imamo napovedane obiske in bom spekla pizzo. Timon bo imel tudi družbo in sicer 1 teden mlajšo punčko. Se ful štekata s tamalo in zdej tudi ona hodi, pomoje bo pestro, ko se bosta lovila po stanovanju. Komaj čakam.

Sem pa malo žalostna, ker sem danes dobila user posted image . Sem že kar upala, da bo že ta mesec kaj, pa nismo bili dovolj pridni. V bistvu ni bilo energije in časa za te stvari, pa smo samo 2xuser posted image . No, tako pa tudi ne gre, ane. Se bo treba bolj potrudit.

Zdele je šel Timon spat in grem kej narest, moram perilo obestit, pa celo goro ga imam za zlikat, pa posesat moram spodnji štuk, pa mal pomit po tleh (čeprav se sploh ne splača, ker je takoj vse usrano, ker se zida). No, če ne bi sesala vsak dan bi se že zadušili v svinariji!

Jaz tudi še ne bom Timonu oblekla žabic, čeprav sem mu jih kupila že 3. Se mi zdi še pretoplo, saj jaz še vedno v krtakih rokavih zunaj skačem. Jaz ga še vedno oblačim v bodi s kratkimi rokavi, čez majčko z dolgimi in če greva ven mu dam še trenirko čez. pa je vedno topel. Potipam ga za vratom in je vedno lepo topel in rokice ima tudi vedno tople. Če ga preveč oblečem je po hrbtu takoj vlažen. Ponoči spi še vedno samo v pižami brez bodija in v vreči od H&M-ja.

Jessy, ni za kaj! V soboto mislim, da je trgovina odprta vsaj do 12ih, če ne do 13ih. Za sigorno pa do 12ih. Sporoči, če boš kaj finega videla, jaz bom šla sicer tudi naslednji teden malo pogledat tudi zase. Itak kupujem samo še za Timona!

Ery, škoda, da ne gre na bolje. Mogoče bo čas prinesel svoje...držim pesti za vse tri, da zdržite!

Se še tipkamo.

< Sporočilo je popravil Kety -- 6.10.2006 12:26:11 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.10.2006 12:32:12   
Tiamo
Ja, Kety si me pustila na cedilu.

ti pa garantiram, da bo tale mesec ploden in da nasljednji ugledaš user posted image . Potem boš pa spet poleti rodila in boš mogoče spet avgustovka ampak 2007 user posted image user posted image

zdaj pa vprašanje še za nas, kaj ste si v zadnjem letu privoščile samo zase

1. enkrat sem šla s kolegico sama na pijačo
2. enkrat sem šla sama na veselico
3. kupila sem si spodnji del trenirke
4. enkrat k frizerju

Takole, moj seznam je tak...groza..moram si pa res malo garderebo kupit, pa kake čevlje, brez 10 cm pete, zdaj sem v službi v supergah.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.10.2006 12:48:17   
nanka
Jaz sem si privoščila naslednje:
- 1 x šoping ( pogreb), trajal je 30 min, kupila sem čevlje, bluzo in bodi
- 1 x šoping s svakinjo, kupila čevlje in škornje
  to je pa tudi vse.
Ostalo pa opravljam z kakšnim članom, nikoli sama. Na kavo grem vedno z dragim, saj kolegice niti nimam.

Zdaj moram pa zopet v šoping, ker nujno rabim športne hlače za vsak dan za v službo. Čakam pa da mi Eurocard zaključi prejšnji mesec ( sem itak spet preveč zapravilauser posted image ) in da se odpre novo obdobje. Drugi teden sem v šopingu.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.10.2006 12:49:14   
nanka
Kety, da bo akcija uspela, se morata ta mesec malo večkrat truditi, veselo na delo.

Uf, sem šele zdaj ugotovila, da je naša bejba danes stara že 14 mesecev, joj kako gre hitro.

< Sporočilo je popravil nanka -- 6.10.2006 12:50:05 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.10.2006 13:02:09   
Kety
Ja, se bo treba res bolj potrudit. No, pri Timonu smo bili bolj pridni in bomo morali bit tudi tokrat. Samo kaj, ko nas mizar vleče za nos in še vedno ni vrat in ne moremo položit parketa v Timonovi sobi in ga zato ne moremo preseliti. Timon spi 10 cm stran od najine postelje, ker je soba ful majhna in vse sliši, saj se zbudi za vsak šum. Bo treba večkrat v Ankaran, bomo tam delali otroke.user posted image

Jaz si vseeno malo več privoščim kot vidve, grem vsake 2 meseca k frizerju (pramena), pa sem in tja si tudi kaj kupim, ampak ko se moram pa za kam zrihtat pa nimam nič za oblečt, ker si ne znam oz. ne najdem nič športno elegantnega po mojem okusu. Na kavico grem samo z mojim iz istega razloga kot Nanka. Nimam nobene kolegice tu blizu. Občasno pride k meni sošolka iz Koč in spijeva kavico kar pri meni. v BTC grem pa sama s Timonom v povprečju 1x na teden. Vedno zavijem v H&M (samo v otroški) in vedno tudi kaj kupim za Timona, pa v New Yorkerja grem mal pošpegat. Aja, nazadnje sem si kupila dva puloverja in en 3-pak hotkic v H&M-ju. Sem zapravila 13.000 sit in me je kar vest pekla (ker zapravljam moževo plačo, saj svoje nimam). Načrtujeva pa izlet v Celovec, da si z dragim kaj kupiva. Seveda bo šel Timon z nama, mogoče pa ga bova pustila v varstvu pri babici in si privoščila en miren izlet in malo nakupov. Bomo videli! Ta druga varianta mi kar diši, čeprav grem ful težko kam brez Timona, sem ful navezana nanj in navajena, da sva skoz skupaj!

Bravo Nanka, ful dobra slikica od Zoje. Corti je!

< Sporočilo je popravil Kety -- 6.10.2006 13:08:39 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.10.2006 13:44:11   
Kety
A je katera sporbala te pleničke? So cenejše od Active Fitk, pa se mi zdijo dobre!

http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?tmpAVIURL=http://images.baby-center.si/07/0017/0001/imgBigArticle_164557.jpg

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.10.2006 14:04:13   
violinski
Sem tu, sedim tako, da bi od zgoraj lahko videla Kety. Zaenkrat ne zgleda grozno, to pravijo, da še pride. Seveda, saj zaenkrat še nimam pojma, kaj se sploh tu dela. Sem si pa poštimala računalnik, kolikor morem. To pač znam.

Kaj več, predvsem o vrtcu, za primerjavo, napišem zvečer oz. kak drugi dan, saj gremo popoldne v KP.

Tudi jaz sem dobila user posted image  - jasno, da so živčki opravili svoje.

Kar se tiče 'privoščiti si' sem bila jaz malo bolj pridna. Frizerka me vidi na 6-8 tednov, kupila sem si ene hlače zaradi službe, žal pa nikakor ne pridem do čevljev. Udobnih in elegantnih, namreč. Z nekaterimi prijateljicami se dobivamo enkrat mesečno, z možem skočiva kam sama, ko imajo stari starši otroke čez, greva na koncert ali gledališče (za poslovilno darilo sem od prejšnje službe dobila abonma v Špas Teatru). Z večino ljudmi sem pa v kontaktu preko maila.

Moja otroka še nimata ne žabic ne kape, čeprav se mi je danes zdelo glih prav za trak. Ampak samo zjutraj. Zdaj mi pripeka sonce not v pisarno in moram reči, da prav paše.

Grem zdej, da ne bo čudno, kaj toliko tipkam, ko nimam še nobene naloge user posted image . Imejte se čez vikend!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.10.2006 14:49:20   
Jessy
Tudi danes ste za pohvaliti! user posted image user posted image user posted image

Nanka, jaz sem sposobna pisat o svoji službi v nedogled! user posted image  Ne vem, če ste me pripravljene tolk poslušat! user posted image

Danes je zame prav fajn dan. V šoli je moja včerajšnja grožnja očitno zalegla, saj so bili danes pridni kot miši. Ko sem zjutraj vstopila v razred, so lepo TIHO sedeli in bili pripravljeni na pouk (to sem težila iz dneva v dan, da tako mora biti, pa skoraj nikoli ni bilo). Prvi dve uri so pri likovni v normalnem hrupu (likovni pač ne more potekati brez klepetanja, to vem še iz svojih šolskih dni) in tudi delali so z vso vnemo! Po malici sem jih vprašala (so spet vsi tiho čakali na svojih mestih in bili pripravljeni za uro), če je kaj narobe z njimi, če se je slučajno kaj zgodilo (to mi res ni bilo več "normalno" zanje)? So me začudeno pogledali in rekli, da ni nič narobe. In smo delali naprej. Ko smo šli pri športni ven, na stadion, so se sami med seboj poštimali in si ukazovali, da naj se postavijo v vrsto in utihnejo (tisti, ki so bili včerej najbolj aktivni, so bili danes ta glavni ki so jih krotili user posted image ) in tam so mi delali res maksimalno! Pri zadnji uri, so pa spet full delali in bili pridni! Tako sem jih ob koncu dne pohvalila in jim za nagrado dala bonbone - so bili full veseli! Upam, da bo tudi naslednji teden tako fajn!
Zdaj pa še ena današnja taktika, ki morda pride kateri od učiteljic za prav (al pa tudi mamicam, nikol se ne ve).
Kljub vsem zgoraj naštetim pohvalam, pa sem mogla tudi malce pograjati. V razredu imam enga fanta, ki je bolj zahteven od ostalih (vedenjske in učne težave), pa je na stadionu malce ponagajal sošolki tako, da ji je pesek dal za majico, potem pa drgnil po hrbtu. V glavnem...ko smo prišli v razred, sem tega fanta vprašala, če mu je všeč, če ga jaz oštevam. Pa me butasto gleda in pravi, da mu ni všeč. Itak, da mu ni! user posted image  Komu pa je? user posted image  No....potem mu pa rečem, da sem dobila občutek, da mu je pa to všeč. Pa me spet butasto gleda (po moje je mislil, da se mi je odfecljalo) in ponovi, da mu ni všeč in vpraša, da zakaj imam tak občutek. Pol sem mu pa rekla, da zato, ker vsak dan nekaj ušpiči, kar posledično pomeni, da ga morem okregat. Pa me čukasto gleda, ker mu ni jasno, zakaj bo danes okregan, ker pa on ni nič danes ušpičil. Zato mu osvežim spomin, kaj je počel na stadionu - mu hitro postane jasno, o čem govorim. Pol ga vprašam, če bi njemu bilo všeč, če bi ga ta punca s peskom po hrbtu drgnila in mu pesek dajala za majico. Tako sva prišla do zaključka: NE STORI DRUGEMU TISTO, KAR NE ŽELIŠ, DA BI DRUGI STORILI TEBI! Je fant rekel, da se bo potrudil, da ne bo več nagajal, da tako meni ne bo treba vsak dan posebej njemu težit! user posted image  Sicer v to močno dvomim, ampak, če bo minil že 1 sam dan, da ga ne bom opozorila za kakšno neumnost, bo veliko!
A je bilo dovolj šole? user posted image

Kety, a veš, da sem prej imela v mislih, da ti omenim, da je z današnjim dnem nastopil vikend in da nas obveščaj o morebitni user posted image ....pol pa vidim, da si jo že dobila! Ti, šment!
Pa več sreče prihodnjič. November je bil naš mesec!user posted image  Morda bo tudi letos obrodil sadove!
A veš, da če je trgovina samo do takrat odprta, pol očitno ne bomo šli vanjo, saj moj ob sobotah dela do 13h, pa predno je doma je ura 13.30, pol da pojemo in se zrihtamo, je ura že 15. Do Vrhnike imamo pa še cca pol ure. Bomo vidli, no, ko se bomo mimo peljali!

Moj seznam tudi ni tak, kot bi ga želela.
Torej... Od 29.7.2005, pa do danes, sem:
  1. šla na novoletno zabavo s sodelavci (a to šteje?)
  2. ene 3x bila pri frizerju, da sem postrigla š**** in obnovila pramenčke
  3. Kupila sem si 2 puloverja, 3 modrčke, 2 spodnji majici - vse prek Quelle, ker vzame najmanj časa (to mi je častil user posted image  - dobrih 17 jurjev)
  4. kupila sem si 1 poletne dolge hlače in japonke 
  5. kupila sem si 2 kapri hlače in 3 kratke majice
  6. kupila sem si 1 čevlje
  7. za 5 dni sem šla v šolo v naravi (a to šteje??? user posted image )
  8. en večer sem šla na zabavo s skupino s katerimi smo bili v šoli v naravi
  9. na pijačo sem šla večkrat, vendar nikoli brez Neje

Po moje je to to! Saj navsezadnje niti ni tako slabo, kot sem sprva mislila. Bi pa lahko bilo boljše, ja!

Glede žab...jaz sem ji oblekla žabe le 2x. Enkrat takrat, ko smo imeli piknik na 1 000 m nadmorske višine, pa zadnji vikend, ko smo šli kropit in sem ji oblekla oblekco. Drugače pa jih še nisem dala gor, ker za po stanovanju so dovolj ene hlače, če greva pa ven, pa pogledam, da če je hladno, da ji oblečem kakšne debelejše hlače. Tudi že žametne smo nosili.
Na glavo ji nisem dala še ničesar, čeprav sem že videla, da so nosili trakove. Se kar bojim, kako bo, ko bo treba dat kaj na glavo, ker takoj začne vleči dol. user posted image
Zagotovo bo pa kmalu treba začet z žabami. Ko gre sonce zadaj, je v trenutku fajn mrzlo.

Ery, a v torek greš? Bom mislila nate! Glej se, da mi pošlješ kak SMS, ko boš lahko, da sporočiš, kako je s tabo! OK? Bomo držale pesti!

Ej, Kety, saj vem, da se mi boš smejala, ampak jaz res ne vem, kaj so to "hotkice"! user posted image  Se pozna, da sem 60 km stran od Ljubljane! user posted image  Še nikol nisem slišala za to besedo. Tako na pamet bi rekla, da so kake hot spodnje hlačke. Kolk sem falila?

Tia, a veš, da sem kar debelo pogledala, ko sem vidla, da hodijo v vrtcu spat ob 10h. Ko sem jaz delala med počitnicami v vrtcu, so hodili spat po kosilu, torej ob 12h. Spali so pa različno dolgo, nekatere smo tudi budili ob 14h, ko so starši začeli hoditi po njih.

Zdaj pa grem in se zleknem na kavč! user posted image  Popoldne pa na sonček! JUPIIIII!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.10.2006 17:27:16   
Kety
Jessy, hotkice so kot oprijete ženske boksarce, samo malo bolj prirezane po riti gor, ampak ne zgledajo kot klasične sp. hlače. Mal si falila ja!user posted image user posted image user posted image

No, mogoče je Kara odprta dlje v Loka centru (a veš kje je to na Vrhniki) - to je novi Mercator. Sej ne moreš falit, samo ne vem do kdaj je pa center odprt. Če greste mimo se vam splača pogledat.

Vijolinski, mogoče pa res vidiš mojo hiško, če si le dovolj visoko. Upam, da boš s to službo zadovoljna, jaz bi bila že samo z lokacijo, saj malokdo ma tak privilegij, da je tako visoko, da lahko gleda dol na druge!user posted image user posted image

Šibam delat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.10.2006 21:25:59   
sjug
Dober večer!

Zdaj moram pa tudi jaz reči: "Uffff, komaj najdem čas, da preberem poste in kaj napišem". Tudi če se mi je prej hitro obrnil dan, se mi zdaj še hitreje. Imam občutek, da komaj vstanem in je že čas za v posteljo. Še dobro, da sem vsaj tri urice na dan z otrokoma in da smo tudi zjutraj skupaj slabo urico. To je res tempo. Po mojem ljudje nismo ustvarjeni za to. Vsaj sama nima tega v biosu ...

Učiteljice, moram reči, da je zanimivo brati vaše vzgojne prijeme. Mimogrede Jessy spominjam se, da je moja tovarišica mislim da v drugem razredu OŠ rekla nekaj podobnega. Ob kaki priliki je to bilo, se ne spominjam več. Dejstvo pa je, da se tega  dejstva poskušam držati vsakodnevno na vseh področjih. Včasih sem prav presenečena, kako dalekosežne posledice ima (namreč misel, da ne stori ničesar, česar ne želiš, da drugi storijo zate oz. boljša verzija: Delaj drugim samo to, kar želiš da drugi storijo zate.). Verjemite učiteljice, da imate izredno pomembno vlogo pri razvoju otrok.

Sem pa zelo vesela. Prvi teden službe je za mano in prvi teden vrtca tudi. Trkam na les z obema rokama, oba sta še zdrava, hvala bogu user posted image user posted image user posted image .

Ažbe ima zaenkrat samo 4 zobke, enke zgoraj in spodaj. Vmes se je dvakrat že močno slinil, pa dvojke še niso predrle dlesni. Mali tudi že hodi. Sedaj pa zares. Aja še to. Katarina je danes v vrtcu izjavila, da bo šla sama s prijateljčki v Kranjsko goro in da bo spala brez mamice in očka. Sem bila tako ponosna. Takoj po novem letu imajo namen iti za 3 dni. Seveda jo bom dala, ji bo to dobra šola za življenje. Se mi zdi pa dosti drago, 22.310 SIT pride.

Aha, še kaj sem letos storila zase?
Kar precej sem se razvajala:
1. Bila sem z otrokoma na morju 2,5 meseca
2. Vsaj dvakrat tedensko sem hodila tečt s cuckom (seveda, ko sem bila doma in je tašča pazila mulce)
3 Na razpordajah sem si kupila super moderne in športno elegantne natikače (tolk se mi je fino zdelo, ko sem si jih privoščila), pa zelo lepe bele hlače, pas majičko, športno elegantno krilo, dbelejše krilo in jakno, oranžno bluzo. Tašča mi je dala kup nove poletne garderobe, ki jo je načeloma kupila zase, pa ji ni bila všeč - še sreča.
4 Bila sem celo pri kozmetičarki in grem spet prihodnji teden
5 Dobivala sem se s sestro, pa s kolegicami, pa tudi z bivšim sodelavcem
6 Bila sem na službeni novoletni žurki, vsa važna jasno
7 Da ne pozabim najpomembnejšega; delam tibetanske vaje za pomlajevanje. Delala sem jih tudi v bolnici, ko je imel mali pljučnico. Se mi zdi, da me je kar držalo pokonci, da sem laže prenesla skrbi.
Še bi se kaj našlo.

Počasi postajam zaspana, vas še kaj preberem.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.10.2006 22:00:08   
Jessy
Spet sem tu!

Danes mi je Neja spala celi 2 uri, tako da bi nama sonce kmalu ušlo! Medtem, ko sem pisala zgornji post, sem skoraj zažgala hišo, saj sem v vsej vnemi tipkanja, pozabila, da sem pristavila vodo za Nejin čaj. Ravno, ko sem odposlala post, mi je v kabinet prilezel vonj po razgreti kovini. Me je kar stiskalo, ker sem pričakovala črn scenarij v kuhinji. K sreči še ni bilo tako hudo. Vsa voda je izparela, v posodi pa je ostal le še vodni kamen. Sem samo odstavila in 10 minut pustila vse pri miru, nato pa sem vlila malce vode. Še po 10-ih minutah je full zacvrčalo in vsa voda je hipu izparela. Očitno je bil lonec izjemno izjemno pregret. Še dobro, da se je tako končalo! Sem malce preklela ta RR, ker sem zaradi njega pozabila na vodo in skoraj zažgala hišo.

Sva šli popoldne z Nejo špancirat brez vozička. Se sploh ne spomnim, kdaj sva nazadnje šli z vozičkom. user posted image  Skratka...full sva prehodili, potem pa sva se dobili s prijateljico. Skupaj smo šle malce po trgovinah s čevlji (LaScarpa in še ena trgovina s čevlji), pa sem spraševala za zimske čevlje. Pa jih ni bilo v tako majhni številki.  user posted image  Potem gremo mimo Alpine, saj nisem imela namena stopiti vanjo, ker tudi pomislila nisem, da imajo kar iščemo. Neja se nama iztrže iz rok in zamašira v Alpino. Ker sva bili že notri, povprašam po zimskih čevljih - snežkih. Nisem mogla verjeti, ko mi jih je prinesla pokazat v številki 21! Bili so točno taki, kot sem si jih zamislila. So lepe, svetlo modre barve (že skoraj turkizne), pa visoke, na dva ježka, full komot za obuvat, znotraj so mucki, pa nepremočljive so, kar mi je bilo pa najpomembnejše. Baje so lanski model, ampak so bili kljub temu še vedno 6 jurjev, kar se mi ne zdi ravno malo za eno zimo. Ampak, naj ji bo! Za čevlje je res treba poskrbet, ker ni ga hujšega, kot da ti pozimi (ali pa v dežju), premočijo čevlji, pol te pa zebe. Otrok ti pa še povedat ne zna, kaj je narobe. (Kety, zaradi tega ne vem, če se bomo na Vrhniki sploh ustavljali. Loka center vem, kje je. Bomo pa vedli za drugič, ko bomo spet kupovali čevlje, kam naj gremo pogledat.)
No...potem smo zavile pa še v Modiano. Tam sem šla gledat na otroški oddelek za žabice, ampak ne tiste klasične rebraste. Hotela sem najlonke za Nejo in jih tudi dobila - 60 denske, tako da so kar fajn močne in tople. Bodo super za ta prehodna obdobja, ko so rebraste še pretople. Potem pa vržem še eno oko na bundice in so mi bile ene takoj všeč, še bolj všeč mi je bila pa še cena, saj so bile "le" 4 290 SIT. Sem vidla ene, ki so bile tudi 8 jurjev. Tolk ne dam za njeno bundo, ampak 4 jurje se mi zdi pa kar sprejemljiva cena za otročka. Bundica je pa temno modra, pol ima pa svetlo modre vzorce in obrobe. Res je lepa!!! Zelo lepa!user posted image
Tako smo iz enega nedolžnega sprehoda prišli domov obloženi z dvema vrečkama in lažji za dobrih 12 jurjevuser posted image . Bomo pa posledično jutri toliko manj skakali po Ljubljani, saj bomo takoj imeli manj stvari za kupiti in bomo zato morda kaj prej doma.

Danes je Neja kar naenkrat začela govoriti nove besede: nona, nono, kopte = helikopter, tako = traktor, abu = avtobus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjug, tvoja Katarina je pa pogumna punca! Kar brez mamice in atija bi spala? Super!!! Cena je pa res huda! Ampak kaj, ko damo za naše user posted image  tudi take denarce, samo da jim s tem pomagamo, da se imajo lepo.
Je pa tvoja misel boljša od moje, ker jo je lažje razumeti. Si jo bom zapomnila! HVALA!!!

Zdaj pa zeltim pod tuš in začnem priganjat svojega možička, da se vsaj enkrat spoka spat nekaj ur prej (običajno hodi od 2. ure do 4. ure spat - ponoči, oz. zjutraj, da ne bo pomote).

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 770
7.10.2006 22:15:06   
nanka
Dober večer,

se moram amlo pohvalit, ravno sva se z dragim vrnila iz šopinga. Sem si kupila ene kavbojke in črne športne hlače.Bila sem v Outletu v Btc-ju in sem ujela super akcijo. Že tako je bilo na vseh artiklih popust 50%, ker so pa danes praznovali prvi rojstni dan, je bilo pa na tri kupljene artikle še dodatnih 30 % popusta.na vsak kupljen kos. Zdaj sem pa pripravljena za v službo. Čevlje imam, hlače tudi, majice bodo pa še stare dobre. Aja, pa torbico sem si tudi novo privoščila, tako da bom cela nova.

Pri nas je zelo shladilo, tako da bomo počasi začeli kuriti, vsaj zvečer, da ne bomo na hladnem sedeli.

V ponedeljek zvečer grem s svakinjo pogledati kako se telovadi Pilates, če bo to sploh zame. Sem bila danes kar malo žalostna, ko sem hlače probavala. Sploh ti modeli, ki imajo nizek pas, to sploh ni zame.

Nič, lepo se imejte in lep vikend

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.10.2006 22:20:38   
violinski
Evo, 24 ur je, odkar ste pustile zadnji post. Klepetulje!!! Ja, danes je bil pač lep dan, tudi mi smo ga v KP dobro izkoristili. Otroci so se igrali, lepo spali, ... Vsi štirje so spali kar v spodnjem nadstropju pri noni in nonotu, tako da smo štirje starši lahko zjutraj malo dlje poležali v svojih posteljah. Otroci so bili pa kar pridni.

Potem smo šli na otvoritev Harvey Normana v KP, potem še malo na sejem istrskega kmetijstva, nato domov na malico, potem so šli pa otroci spat. Mi še vedno španciramo z vozičkom, Aljoša v njem veselo kraljuje, čeprav nima nobene težave s hojo več, celo po stopnicah že zna it tako, da se samo drži bližnje stene, Lana pa se pelje zadaj na 'polički za starejšo sestro/brata'.

V času, dokler so tamali otroci spali smo s sestro in nečakinjo same odpeketale v Supernovo malo po nakupih, seveda, denar sem imela jaz (mi je ostalo od enega projekta namenjeno prav za nakupe oblek zame), nakupila si je pa stvari predvsem sestra user posted image . Jaz še vedno nisem našla čevljev, čeprav mi je tudi ona svetovala, naj pogledam v LaScarpo in v Karo na Vrhniki. Žal, LaScarpa ima nekaj fenomenalnih čeveljcev, ampak jaz si želim ene nizke / elegantne in udobne, ne take z vrtoglavo petko, ker sem si take kupila že poleti user posted image .

Dejmo mal o vrtcih user posted image . Pri nas je v drugo starostno skupino šla Lana šele letos, ker imajo ločene enote: ena ima pet oddelkov z otroki od 1-3 leta in sicer tri oddelki 1-2 leti in dva oddelka 2-3 leta, druga enota pa ima 3-5 let stare otroke - to so tisti, ki nimajo več ne plenic, ne previjalne mize, in pri katerih je sočasnost dveh vzgojiteljic zagotovljena samo za 4 ure, ne za šest, kot je to v jasličnih skupinah. Ravno tako je v skupini višje starosti lahko do 17-19 otrok, medtem ko je pri jasličarjih le 12-14. Nimajo več kombiniranih skupin (2-4), ker pravijo, da se jim niso dobro obnesle.

Otroci iz 1-2 letnih oddelkov hodijo spat takoj po kosilu, ki je ob 11:15, tako da so nekako ob 11:45 vsi na ležalnikih. Aljoša pridno spi zaenkrat dobro uro ali celo uro in pol, mislim, da se bo kmalu navadil, da bo spal 2-2,5 ure, tako kot doma.

V Lanini starostni je kosilo šele ob 12:30, ker imajo toliko bolj poln program dela, pa zaenkrat k sreči tudi še vsi spijo po kosilu, čeprav se bo po moje to kmalu nehalo. Spanje v tej starostni namreč ni več obvezno.

Za malico, ki je ponavadi, ko so zunaj imajo vedno sadje, kar je meni najbolj odlično. In malica je vsak dan. V vseh starostnih skupinah.

Za slikanje je pri nas tako, da je treba podpisati dovolilnico, da se otroka sme slikat, ker je slikanje s strani tujih oseb namreč poseganje v otrokovo osebnost. V Lanini skupini starši podpišemo vsi, poleg tega pa smo dogovorjeni celo za snemanje - 4 krat v letu posodimo vzgojiteljicam kamero in posnameta otroke pri njihovih aktivnostih, na koncu leta pa en 'kolega od kolega' pripravi spominski CD s posnetki otrok in z zvočno spremljavo.

Doma pripravljenih sladic in priboljškov za RD ne pustijo v nobenem vrtcu in sicer 1. ker take hrane ni mogoče primerno shraniti (torte v hladilniku, naprimer), 2. ker so nekateri otroci alergični na določene zadeve, 3. ker ne morejo vedeti, kaj je v doma pripravljeni hrani, zato dovolijo hrano, kupljeno v trgovini in original zapakirano.

Dedka mraza so zadnji dve leti organizirali (pravega DM, ne božička), drugega pa ne. To, da ga v kakšnem vrtcu ni, jaz samo podpiram, saj so starši in otroci lahko različnih prepričanj in mnenj in ver in zato se mi zdi neprimerno poseganje v verovanja otrok v neke pravljične ljudi, v katere ne verjamejo vsi. Poleg tega pa se veliko otrok, starih eno leto ali dve Dedka mraza tudi bojijo (vsaj jaz sem se ga).

No, toliko o vrtcu. Če se spomnim še kaj, povem.

Jessy, ti pa pazi na svojo posodo in kuhinjo!!!

Nič več se ne spomnim, o čem ste pisale. Pa-pa!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.10.2006 23:45:41   
Jessy
Tudi za nami je pester dan. Dopoldne sva preživeli kar doma, saj sem kuhala, vmes pa sva malce peli, pleasli in gledali Telebajske, da sem ji lahko postrigla nohte na rokah in nogah.
Popoldne pa smo jo mahnili v LJ. Kupovali smo predvsem za Nejo. Sva ji kupila copate za po stanovanju, 2 bodija z dolgimi rokavi, eno pižamco (pajac), termo kapo, lonček s slamico, ene igračke za v banjo, ki so v bistvu brizgalke (atijeva pobuda), 4 pakete plenic (smo imeli samo še 3 komade, ko smo štartali od doma user posted image  - sem včerej upala, da ne bo preveč kakala user posted image ), 6 paketov čistilnih robčkov, pa zagotovo sem še kaj pozabila. Neja je bila ves čas zelo pridna, tudi po poti. Za v LJ nam je pol ure spala na vožnji, za nazaj pa prav nič in smo pol poti peli. Je tako hecna, ker se trudi peti. Ji je pa med vožnjo ratalo enkrat izreči njeno ime. To je moglo biti zgolj naklučje, ker sva se hecali z besedo NE, ki jo je vstrajno ponavljala in enkrat je vmes prav lepo rekla NEJA, sam mislim, da je bilo čist slučajno.
Sem iskala tudi nepremočljive rokavičke (sicer samo v BC), pa jih ŠE nimajo. Če jih katera kje opazi, bi prosila, če sporoči, da zorganiziram akcijo za nabavo.

Sva pa z user posted image  že oba vzela 1 tablet zaradi glavobola. Jaz sem tudi fajn utrujena, tako da grem takoj po tem postu spat. Ta nakupovanja človeka res zdelajo.

Nanka, a Outlet je tudi v BTC-ju? Jaz vem samo da je na Rudniku. user posted image  Take akcijo so pa res špica, če se jih ulovi! Super! user posted image  Pa poročaj o Pilatesu!

Nič, grem! Lepo spite!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.10.2006 8:46:07   
Tiamo
Jutro, danes pa imam nekaj za prebrat... Nanka, z nizkim pasom hlač imam jaz večne probleme. Ni fora koliko kg, ampak kako postavo imaš, kakšne boke in rit. Nimam take orgn riti, pa mi vseeno ti nizki pasovi ne pašejo. Mi gredo čist komot na rit, samo potem mi je v pasu preširoko, ali pa mi je pas prav, okoli rot mi pa nabije, da se komaj premikam. Kok si dala pol za hlače in koliko do bile? Jaz sem včeraj ene lušne hlače našla v tkanini, smao so skoraj 17000 sit, kar mi je tooo much. Kety, kje v avstiji pa kupujete oblačila, a so ugodne cene? Sem slišala že, da je v avsrtiji ena veleblagovnica in da se da tudi za 1000 SIT hlače dobit. Jessy ti boš pa res enkrat kuhno zažgala, namotnira jsi seznor za dim, meni ga je moj na štimal..pa k palačinke pečem se prižge in tuli k hudič, sem ga če hotela dol sklatit.Si pa super dobila za Nejo škorenjčke in bundico. Sjug, e ti si vseestranska mama. Pa tibetankse vaje..sem jih delala cca pol leta ene 4 leta nazaj, pa me je minilo, raj tiste pol ure dalj spimuser posted image  KAr pogrešam, so tvoji teki s psom, sem imela 12 let psa in se spomnim, da so me sprehodi sprostili in dali nove moči. Ampak zdaj si ga ne morem privošiti, ker smo v bloku in imam Demi. Že zdaj vstajamo ob 5:30, če bi hotela še psa imet, bi vstajala ob 5, pa če bi hotela tibetanske vaje delat, pa še pol ure prej..ob 4:30 se mi pa zdi,  da ne bi zdržala tempa...edino če si BIOS popravim oz. na netu dol potegnem kakšno nadgrado, user posted image  samo za moj BIOS je sigurno ne bi našla. Violinski, blagor tebi k si na morju. Se pravi imajo vrtci kar podoben sistem. Včeraj sem bila polno zaposlena, sem rihtala bratu računalnik. Demi je bila tečna k drekec. Kašlat je kar orng začela, iz nosa ji teče..je pa pije pa še normalno. Nevem, a naj ji dam kaj proti kašlju user posted image  Se mi zdi, da je tale Bronhumunal naredil da kašlja, ker se izkašljujeuser posted image  Ponoč so bile spet žurke, že tretji dan, zaspana rata šele okoli 23 (pa podnevi je spala mogoče 20 min), zaspi v svoji postelji, se ob 1 zbudi in joka in joka. Potem jo vzamem in jo dam v najino posteljo, kjer joka in jamra...ko jo padam na svoja prsa pa spi k top in tako spive, dokler se ne odvali zdaven mene in spet vsake pol ure jamra. Upam, da se ne bo navadla najine postelje, a ne..pa tok sem kdaj govorila v najini postelji pa nikoli, ampak v takih situacijah jo zveseljem sprejmem, samo da spi. Zdaj pa še vedno spi. Mi verjamete, da sem zmatrana k hudič, pa glava me boli, pa bolna sem...ponoči sem se mogla stuširat, ker mi je vse skoz prišlo. Včeraj je bila eno uro Demi tako, kot sem jo navajena, dobrovolna in ne boste verjele kaj je začela delat ŽVIŽGA..na notr in na vzven. Se igra z liki in zdraven žvižga, smo se tok smejali. A sem rekla, da bo prej znala žvižgat, kot pa pihat iz nosa. Čiščenje noska ne predstavlja več takega problema (ednino ponoč), zdaj ploskamo zdraven k je tok pridna, in je potem važna in govori se se se (še še še). Iam pa tok rdeča lička, je k kmečko dekle..se pravi so zobje, ki ji ne dajo miru. Tolažim se s tem, da ji morajo ven priti še zgornje 3 in potem še 5, se pravi še 6 zob in smo rešeni vsega hudega.   Danes je v Lj, lep sonček... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 774
8.10.2006 10:20:52   
nanka
Dober dan,

mi smo spali super. Se pa že bojim zobkov, ker ima vse dlesni bulaste in jih pričakujemo vsak dan. Pa mislim, da bodo kmalu, ker ji hrana nič kaj ne diše.

Jessy, ja Outlet je tudi v Btc-ju in to nasproti Merkurja, je pa dosti več blaga kot na Rudniku. Sem bila poplodne tudi na Rudniku, pa ni bilo nič pametnega. Sem bom še prišla, se splača.

Tia, sem pogledala račun in ugotovila, da sem dobila 30 % popust samo na tiste hlače, ki prej niso imele popusta. Se pravi črne hlače Odyssee so bile prej 9.990, s popustom sem dala 4.995, kavbojke pa so Bros in so bile polna cena 11.990, s popustom pa 8.393. Za dvoj hlače sem dala 13.388 in so oboje krasne.

Jessy, vsi ste pa dobro obnovili zaloge.

Tia, a imaš kamero, da snemaš te nove podvige Demi? Čez par let bo zelo zanimivo Demi ko se bo gledala.

Zdaj pa šibam pospravljat, ekr dobimo obiske 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?