petri85
|
Dan! Joj, kakšen turoben dan je danes!!! Zgleda, da bo treba kar cel dan imeti luči prižgane v stanovanju, da se bo sploh kaj videlo! Pa še fajn mraz je zunaj, da nam res ne kaže drugega kot dan prebiti med 4 stenami. Jaz bi tko rada še lepe dneve.... Ery, prav hudo mi je, ko sem brala, kakšne probleme imate doma s starši! Tudi midva sva kar nekaj časa razmišljala, da bi si svoj domek uredila v zgornjem štuku pri enih od staršev, pa so moji ves čas naju prigovarjali, da bo 100% bolje za naprej, če greva na svoje. Res je bilo veliko več str., ampak so nama pomagali, sva pa sedaj saj čez cesto, povsem zase in imava ljubi mir. Že sedaj vidim, ko svak ureja tisti štuk, ki sva ga midva nameravala - vse stvari od oken dalje morata menjati po tastovih navodilih...onadva se zaenkrat s tem strinjata, ampak jaz bi pa verjetno že znorela, tako, da sem prav vesela, da je tako kot je! Zato, Ery, upam, da tud vidva najdeta kako začasno rešitev in zaživita na svoje, ker bo to verjetno bolje tudi za Niko! Držim pesti! Sjug, hvala za geslo! Sem pogledala tvoja malčka - sta prav simpatična oba!!! Vidim, da se sedaj pa res vsi pogovori vrtijo okoli služb! Kar pridno delajte, saj bomo vse morale prej ali slej - čeprav je še daleč leto 2008, se zavedam, da bo tu kot bi mignil, vmes se nam bo pa zgodilo še marsikaj! Mi imamo sedež Romer king ts plus (9-18 kg)- pa zares fajn vidi čez okno, sam pri nas ga večinokrat po parih km zmanjka, tako, da mu tisti čas ne koriti prav veliko , koliko vidi! Violinski, se vidi, da sta najina dva iste sorte - tudi moj že ene 8 let prisega na ure Gul! Vsake toliko časa kupi nov pasek, pa je ura kot nova. Sedaj sem mu predlagala, ko gospod prehaja v bolj zrela leta , da bi si naštimal tako s kovinskim, pa tud nič drugega noče pogledat kot samo Gul. Tako, Tia, jaz ti iz lastnih izkušenj lahko povem, da so te ure res dobre, pa tud izbira je kar dobra! Kar se Davida tiče - nas vsak dan preseneti s kakšno, po svoje prirejeno besedo: - ačen (lačen) - tatar (traktor, ki ga najbolj fascinira in jih je tudi največ videti v naših koncih te dni) - ato (avto) - zači(zajček) - kak (ko vidi kaj umazanega in ko se že pokaka ) - memen (Klemen- njegov stric) - oponaša pa samo kužka pa mucija (vov, vov in mav) - pa seveda strari repertuar: mama, ata, baba, amam, papa(to velja, da kdo drug je), ta-ta (to pomeni pa-pa) Drugače pa cele dneve skače, teče in pleza vsepovsod, kjer se da, da me je včasih kar groza, ko vidim, kako nerodno potem spleza ali pa pade dol - ampak to nič ne boli, če ga kao ne vidiš oz. sam tako hoče! Pri meni se vidi, da sem pa sedaj že v zadni četrtini mojega popotovanja do novega otročička, ker imam skoz ene preglede. Sladkorne nimam, včeraj sem dobila novo injekcijo za rh-, drug teden pa imam še zadnji bolj podrobni UZ! Počasi bo trba začet pripravljat stvari za novorojenčka - je pa res da je v drugo vse bolj umirjeno, če se spomnim lani smo imeli že dva mesca prej vse tiptop pripravljeni in nabavljeno, sedaj pa ni panike! A pol se bomo zmenile za kako kavo al ne? Tako, sem se mal razpisala..zdej pa uživajte do naslednjič!
< Sporočilo je popravil petri85 -- 5.10.2006 11:26:39 >
|