|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
4.9.2006 20:01:08   
Jessy
Pozdravljene!

Nič nisem brala, niti gledala za nazaj, ker se mi enostavno ne da. Bom to storila ob priliki, ampak najprej morem pridobiti nekaj spanca, saj sem vsak večer spala le 3 ali 4 ure.
Bilo je enkratno, ker je bila ta prava klapa!
Tudi Neja je vredu prestala čas, ko me ni bilo. Včeraj sta me prišla obiskat in je tako uživala v ta mičkenem bazenčku, da jo je bilo prav veselje gledat. Začuda me je bila celo vesela! Tudi danes, ko sem prišla domov, je stegnila roke proti meni in me objela in se me držala kot klop.

V glavnem...jutri spet šibam v službo...ob prvi priliki pa preberem kaj ste čvekale te dni, ko me ni bilo!

lp

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 476
4.9.2006 20:50:38   
violinski
Dober večer!

Jessy, dobrodošla nazaj. Tudi jaz sem s čisto grozo opazovala, kako se danes zjutraj nič kaj ni dogajalo na avgustovkah, sem mislila, da bo najmanj 10 postov, potem mi je pa postalo jasno, da je zunaj tako lepo, da ni čisto nobene izbire in sem napokala otroka na sprehod.

Tia, super, da je Demi že bolje, zdej pa samo držimo pesti, da bo do petka čist perfektna.... Se bomo takrat odločale, če se vidimo v soboto, ali ne, prav? Tudi Žiga je že boljši, super!!

Aljoša vedno več hodi, ampak izključno doma. Danes sem ga zunaj, na sprehodu postavila na tla, da bi me nekaj počakal, da bi uredila in ga je imelo da bi se raztrgal od joka, dokler ga nisem spet vzela v naročje. Mislim, da je res popolnoma skrajni čas, da gre v vrtec. Poleg tega sem danes popolnoma nepričakovano opazila, da mu je že izrastla desna zgornja štirica (na otip je že toliko velika, da je prav gotovo že vsaj en teden zunaj). Opazila pa sem šele danes, ker se je nekaj čisto brez veze cmeril in me je zanimalo, če ga mogoče dajejo zobje. Mož pravi, da je čutiti, da bo tudi leva štirica kmalu zunaj, ampak meni se ni zdelo. Verjetno imava precej subjektivne občutke user posted image user posted image

Nanka, super je, ko praviš, da je Tjaša že ven iz tistega 'jezikanja' ki pride med 10 in 15, ampak se bojim, da je zdej obdobje čiste tišine, vsaj kar se tiče staršev, kar je pa mogoče še hujše, kot tisto prej. Vsaj taka sem bila jaz. Nekje od 15 leta naprej sem večino stvari/neumnosti, ki sem jih naredila, staršem raje prikrila. Ko so prišle na dan je bilo sicer slabše, ampak med prikrivanjem sem se pa počutila strašno pametno, da kako sem jih pretentala. Roko na srce, nekaterih še danes ne vedo user posted image .

Miševi, kar pogumno dalje, sem prepričana, da je danes bilo čisto drugače. Prav je, da si ji razložila čisto vse, kar se ti zdi, da je naredila narobe, ne glede na to, če je popolnoma vse razumela tisti trenutek, ko si jo oštevala. Saj tudi jaz to poskušam, zavpijem pač 'samo' tisti trenutek, ko je še totalno not v šunku nagajanja, ali če ji okrog 15x rečem, naj nečesa ne počne, pa naredi vseeno (kar me najbolj grozi je to, da če 15x rečem čisto nič ne pomaga, če pa 1x zavpijem, je pa takoj mir). Če kasneje izvem, da je kaj bilo, nima več smisla vpiti, takrat gre skozi samo še pogovor. Pa čeprav je bolj pridiga kot pogovor.

Tina, škoda, da je Aljaž jokal, pa saj verjetno sploh ne joče, ko te ni v bližini, samo ko odhajaš. Malo se sam sebi smili, ker je navajen, da si blizu, ko se obrne okrog sebe, ampak ko se zaigra, mu je verjetno v redu. Spomnim se enega fantka, ki je prvo leto hodil v vrtec z Lano - vedno je jokal, ko ga je mami tam odložila, predtem sta se pol ure poslavljala pa lupčkala, pa za njo je gledal skozi okno in ji mahal (je ona tako hotela), pa ona je jokala, ker je on jokal.... In se je kake 10 minut po tem, ko je odšla, popolnoma pomiril in se igral in smejal z drugimi. Z Lano sta se še posebej imela rada in se dobro razumela, ker sta bila enako stara. Ko ga je pa oči pripeljal v vrtec, mu je pa mirno dal enga lupčka in se šel direktno igrat. Brez ceremonij. No, njegova mama je šla v tak esktrem s temi njenimi reakcijami na njegove solze, da ga je potem dala drugam v vrtec, tam, kamor je hodila tudi njegova starejša sestra, v bližnjo stavbo, kjer so bili starejši otroci (od treh let naprej, fantek je bil star šele 2 leti), pod pretvezo, da mu bo lažje, ker bi naj bil bližje svoji sestrici, ki bi ga lahko hodila tolažit. Hja, no, jaz mislim, da ni bilo po selitvi v novo enoto nič bolje, kvečjemu težje, ker je prišel v čisto novo okolje, med starejše otroke, ki jih sploh še ni poznal, medtem ko je v prejšnji skupini že razpredel mrežo prijateljstva. No, pa nič ne morem reči, ker v resnici ne vem, kako je bilo. Tisto so samo moje domneve.

Lana pa, naprimer, z vključitvijo v vrtec ni imela večjih težav predvsem zato, ker je rada jedla. V vrtcu pa petkrat jejo. V roku osmih ur. In če bi ji slučajno kak trenutek postalo hudo, bi ji dali kruh v roke, pa bi že bila kot nova user posted image  (to ima po mamici).

< Sporočilo je popravil violinski -- 4.9.2006 20:57:02 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.9.2006 8:18:21   
nanka
Dobro jutro,
midve sva že pridne in pospravljava stanovanje, da se greva kasneje potepat. Izkoriščava še zadnji skupni mesec. Vsak dan greva k babici, pa ji je kar všeč.

Tia, danes gresta pa v vrtec pogledat, lepo se imejta.

Jessy, no pa si preživela prvo daljšo odsotnost, lepo da si že nazaj.

Violinski, zaenkrat je Tjaša še zgovorna in vse pove, ne vem pa kako bo ko bo imela prvega fanta, takrat se pa pomoje vse spremeni in ne pove več veliko. Bomo videli in se pustili presenetiti.

Lep dan

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.9.2006 13:19:51   
Tiamo
Dan, midve sve preživele vrtec user posted image .  Bilo je takole, zjutraj sva okoli 7:30 prišle, sem jo preoblekla v copate in je že šibala po sobi. Ob 8 je bil zajtrk, polnozrnat kruh, sala in čaj. Demi se je lepo usedla za mizico na majhen stolček in lepo sama jedla salamo, potem je še iz sosednjega krožnika pojedla salamo, kruha je pa mogoče dva griza. Čaja ni hotela pit, ker je bil sladkan, tako, da je pila svojega. Še predno so pojednli je začela poc pocati po mizi in vsi so jo oponašali, tako da je bil živ direndaj, ampak lušno noben se ni pritoževal. Ko so pojedli so jih previli, Demi niso, ker sem bila jaz tam. Potem pa igrat, Demi jih je naučila, kako priti na topogan, ne da bi šel po stopnicah...po topoganu gre ona gor user posted image . Potem so šli se v atrij igrat, kjer so skupaj z najmlajšimi in pol leta starejšimi, uglavnem cela veselica v atriju (je zelo velik atrij, tako, da imajo v atriju plastične hiške, gugalnike za otroke, blatine, topogane, tricikle, kamiončke,...). Potem so rekli mamicam, da naj gredo za 30 min ven in jaz sem šla z njimi, ne bi smela ker sva uvajali prvi dan, one so že 2-3 dan. TAko, da so me po 15 min klicali, da Demi joče...ko sem prišla se je že umirila in sploh ni bilo panike. Potem je sledila malica banana, je pojedla..smo se previli in počasi sva šle domov.  DAn je uspel, moti me samo to, ker spijo na ležalnikih, Demi se v posteljici še tok premetava, da ne vem kako bo na ležalniku? So rekli, da jo bodo dali prvo v posteljico (imajo samo 2), pa bodo vidili. Demi je tretja najmljaša, samo ena punčka še ne hodi. Jutri vzamem seboj fotoaparat in vam še dokumentiram s slikami vrtec. zdaj grem kuhat in čakat serviserje da mi popravijo hladilnik.

Nanka, Demi še ni bila cepljena.

KATERA BI PRIŠLA TO SOBOTO NA PIKNIK? JAZ BOM VERJETNO BREZ AVTA, AMPAK BOM ZA PREVOZ POSKBELA. PA ŠE TO, ZDAJ BI PRINESLE SEBOJ SAMO PIJAČO;LEDENI ČAJ,FANTO,VODO,PIVO !? ZA HRANO BI PA PIZZE NAROČILE, ČE STE SEVEDA ZA?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 5.9.2006 13:26:19 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.9.2006 13:52:28   
Tiamo
Glede  vrtca sem še to pozabila, ker nevem katera je pisala, da je babici rekla (tbabica ga čuva), da ko se je, se je za mizo. V vrtcu jim pustijo letat od mize in potem nazaj po eno žlico hrane..pravi vzgojiteljica, da je to čist normaln in da se nekak reda začnejo učiti pri 1,5 leta ali kasneje. Ni pa nič narobe, če je že prej priden in je pri mizi. Demi ni taka, je nabita z energijo in ne zdrži 10 min, da bi normalno pojedla.  V Deminem vrtcu imajo na voljo Hugginske, tako, da mojih ne bom nosila v vrtec. Ne uporabljajo vlažilnih robčkov, ampak mokre tetra plenice, kar mi tudi ustreza. Zdaj porabila zadnji paket mullerjevih pampersk Activfit, pa sem kar razočarana, se je Demi skoz na rito leplo nekaj belega..k da bi šla vata dol. In to so bile čist male bele pikce vatk. Zdasdj imave navadne pamperske iz mullerja, pa je kdaj zjutraj malo mokra pižama. A je katera probala že od Spara plenice? 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 5.9.2006 14:04:37 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.9.2006 14:23:19   
Badeja
Tudi mi smo avgust 2005 in bi se vam pridružili pri vašem čvekanju. user posted image user posted image

Glede šparovih pleničk, midva sva dobila 1 poskusno, ko sva kupila ene druge plenice. Jaz resnično z njimi nisem bila zadovoljna, ker so se mi zdele ful ful trde.

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.9.2006 15:14:13   
nanka
Barbara, pozdravljena, daj nam povej kaj več o detetu, lepo da si se nam pridružila.

Demi user posted image  za prvi dan vrtca, super da ni bilo večjih težav.

Meni se zdijo vse pleniceuser posted image , ji ponoči čisto vse premočijo, sicer je res da veliko spije, pa vseeno. Zdaj ji reduciram nočno pijačo, pa mi ne uspeva najboljše. Čez dan ima huggiske 3, ponoči pa Mullerjeve activ fit 4. Sem probala že skoraj vse plenice, samo sparovih še ne.

Jaz sem ZA v soboto in komaj čakam da vas spet vidim. Za pice se strinjam, prinesem Fanto, a bo 6x1,5l dovolj, ali prinesem dva zavoja? Pridem pa z Zojo sama, očka ima drugega dela preveč, otrokoma pa tudi ni.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.9.2006 20:18:15   
violinski
Lepo pozdravljena, Barbara, med nami!

Jaz sem popolnoma izmučena, Lana se je zjutraj zbudila z vročino in je potem ostala kar doma. Ves dan sem že not in Aljoša tudi, se mi zdi, da se nama bo zmešalo. Preko dneva je že bila boljša, zdaj zvečer je pa spet zakuhala, glih toliko, da sem ji dala Calpol, da bo mirno spala. Jutri bo še doma, če pa jutri ne bo imela vročine, gre v četrtek spet v vrtec.

Na piknik prideva, glede na to, da boste vse brez 'odraslega' spremstva, še razmišljam, če bosta mož in Lana prišla z mano, ali ne. Odvisno od odziva ostalih.

Tia, vidim, da se vrtci med sabo blazno razlikujejo. Sicer ne vem, če je sedaj kaj drugače, vendar ko sem pred dvema letoma uvajala Lano, je bilo tako: naprimer sploh nimajo sladkanega čaja, še meni je bil grenek, ko sem ga pila, otroci so ga še kar radi pili, Lana pa je vedno vlekla svojo vodo. Čisto me je presenečalo, kako je bilo mirno, pomočnica vzgojiteljice jim je prižgala glasbo (ne otroško, ampak eno tako 'etno', medtem ko so naslednje leto poslušali kubanske ritme) in potem so se mirno igrali. Ta mir me je vedno presenečal. Seveda sedaj, ko so tri leta stari, ni o njem več ne duha ne sluha user posted image .  Enako tudi pri kosilu, vedno so se morali vsi najprej posesti okrog mize. Pa ni bilo nič opozarjanja, ker so drugi otroci bili tam že dva meseca, Lana je prišla šele novembra, preprosto so se ta starejši posedli že sami, ko je prišel voziček v sobo, ostale je posedla vzgojiteljica, vsem dala slinčke in mirno so počakali, da je vsem nalila v krožnike in postavila nekam na sredino mize (izven dosega rok). Potem sta jih nafutrale - tiste, ki še niso znali sami. Tudi Lana še ni hodila, ko je šla v vrtec, je shodila šele mesec kasneje.

Aja, še za Activfitke - odkar so jih naredili tele z mrežico, se muckajo. Enkrat bolj, enkrat manj. Se mi je pa včeraj prvič zgodilo, da je ven prišlo eno zrno gela, do sedaj se mi še nikoli ni.

Grem počivat, sem res čisto fuč.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.9.2006 20:37:31   
tamala83
Pozdravljena Barbara

Nisem nič brala za nazaj ker mi enostavno ni.

Praznovanje je bilo kar vredu, samo kaj se je tašča razpizdla in mi vse pokvarila in še to pri torti. user posted image  babji. Danes sem jo prvič od sobote vidla in sem ji povedla kaj ji gre. Vglavnem je ona preveč zaščitniška do svojih sinčekov, in ker so moški igrali nogomet pred torto, se potem moj "svak" star 23 let ni takoj preobleko in je zagnala paniko. ker je takrat  že se torta razrezala in je mu je začela gnjavit, sem jo jaz vprašala, kolko je star da tega ne ve, moj ata pa še je samo dodal, naj ga gre previt, pa se je ženska tak razjezla, da je vrgla tisti kos torte po mizi in šla vsran. Sej pol je prišla nazaj, samo se jez več nisem menle z njo. Zdaj sem ji povedala, da to ni prav in da tega nebi smela narediti.

mi smo bili danes že drugič v vrtecu. Ko sem jo pripeljala ni nič jokala, niti papa mi ni dalauser posted image . Ko pa sem prišla po njo, pa je jokcala, ker je bila že zaspana. zmes je bila zelo pridna, samo, ko so šli iz igralnice na dvorišče je balje imela neko krizo in je zelo jokala, pol pa se je umirla. Tka da vseeno user posted image  za našo Emo.

jaz na piknik ne pridem, ker imamo septemra vsaki vikend neki roj dan. Ta vikend jaz naslednji teta, zadnji pa bratranec 18 roj. da. tak da spet nebo šlo. Žaluser posted image .

črem še malo okoli

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.9.2006 20:50:16   
Badeja
No, pa da vam malo povem o moji družinici.

Najin Jan je bil 31. avgusta star 1 leto. Je kar veliki deček- 80 cm in 10 kg.
Je velik dobrovoljček, le z uspavanjem in spanjem imava velike težave. Verjetno je to povezano z neznosno alergijo, ki jo je imel. Takrat mi 2 mesca in pol ni spal ne podnevi in ne ponoči. Lahko rečem le, hvala moji mami, da mi je pomagala v teh trenutkih in prebedela marsikatero noč, da sem se spravila k sebi. Na začetku pa kolike, vsak dan 4 ure, skoraj 4 mesece. Ves moder v obraz, brez sape. No, zdaj se je vse umirilo, hvala bogu. Paziva malo pri prehrani zaradi jajčke.

Tako, da je naše prvo leto bilo kar pestro. Drugače pa pravi smeško, brihten, raziskovalec, pred kamero pravi pozer user posted image , cartek( dedi, babi na prvem mestu, za njima pa midva)user posted image user posted image user posted image ...

Hodimo še sicer ne, pač pa na veliko plazimo in govorimo...

Lp vsem skupaj, violinski lahko nočko, skupaj z nanko pa hvala za dobrodošlico! 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.9.2006 20:51:51   
Badeja
... pa seveda tebi tamala. Sem predolgo pisala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.9.2006 21:21:58   
miševi
Barbara 2, dobrodošla med namiuser posted image !

Violinski, Lani pošiljam eno user posted image  za zdravje!!! Verjamem, da si utrujena, le spočij se.

Naju ne bo na piknikuser posted image -  moj namreč praznuje rojstni dan. Pa drugič (upam, da bo še kdajuser posted image ).

Sicer bom danes bolj kratka -  vzrok, da pišem je ta, da je Jure resnično shodiluser posted image (ne tisti korak, dva, to je že prej). Notri, zunaj, ni važno kje. No, lahko bi edinole rekla, da je bolj poletel kot shodil, ker če vidi atija, da otresa češpljo leti po malico kot bi imel raketo na rito privezanouser posted image .

Drugače pa čestitam vsem vrtičkarjem za uvajanje. Nika je sedaj že čisto v redu, v vrtcu pa itak uživa.

LP

< Sporočilo je popravil miševi -- 5.9.2006 21:26:42 >

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.9.2006 12:03:12   
natasaxy
Oj.

Barbara pozdravljena. Ne morem verjeti, da smo že štiri tukaj na forumu, ki smo rodile 31.8.

Tudi midva sva bila včeraj v posvetovalnici. No tako veliki nismo, imamo 75 cm in 9.700g. Bila sva cepljena, rekla je, da se lahko reakcije in vročina pojavijo čez kakih 10 dni, ni pa nujno. Drugače pa nič posebnega ni rekla, niti se nama ni dosti posvetila, ker je bila gužva in še en kup telefonov je imela vmes. Tako da je samo spraševala če že hodimo, pogledala kako je z ravnotežjem, pa kožica pri luliju, pa jajčka, ušesa in grl, pa sva šla domov.
Mi pa je rekla, da naj potem spomladi pokličem za ponovni pregled. Pa za zobozdravnika nama je dala listek, kam se lahko obrneva.

Za soboto jaz nič ne morem rečt. Moj ima že dober teden tako pesto v službi, da dela po cele dneve - zjutraj gre ob petih in je že enih parkrat prišel pozno zvečer domov. Tako da bomo videli - če bo za vikend prost, ga bomo skupaj izkoristili, ker tudi pol ure na dan nisva skupaj.
Zelo pa bi rada prišla. Vas še obvestim.

Zdej grem pa kosilo do konca skuhat,...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.9.2006 12:48:22   
Kety
Ojla!

Pa se spet malo oglašam...ni kaj...ni več časa za nič! Zidamo in hitimo, da bo pred zimo fertik, vmes skočimo malo na morje, potem je za pospravit ogromno sadja in zelenjave, v glavnem zvečer zmučena padem v posteljo v upanju, da bomo prespali noč. Pa se to ne zgodi. Timon se obvezno vsako noč zbudi okrog 4:30 - 5:00, da mu dam flašo vode. Če tega ne dobi je tak jok, da ga ne morem pomirit. Potem pa takoj zaspi. Bo treba ukrepat in ga odvadit tega. No, danes je sicer prespal noč, ampak to je izjemno!
Barbara, lepo pozdravljena med nami! Je pa kar nekaj novink padlo zraven!user posted image user posted image  Pa vse ste na 31.8. rodile!

Mi smo imeli v četrtek posvetovalnico. Veliki smo 77cm in težki 9.300g, obseg glavice 48cm. Bil je cepljen proti rdečkam in še dvem stvarem (user posted image ). Zdravnica je bila presenečena, da je že shodil (je bila pri 9 mesecih mnenja, da bo pozno). Lulčka je pogledala, pa premalo dajemo kožico dol, tako, da smo na tem področju zelo slabo napredovali. Do 1,5 leta imamo še čas, potem pa operacija, če ne bo šlo drugače.user posted image  Drugače pa brez posebnosti, niso nič preverjali kaj zna, pogledala mu je grlo in zobke no in smo končali. Mečavo ima pa še vedno ful odprto in moramo nadaljevati z 10 kapljicami.

Timon hodi, kot bi hodil že vsaj 2 meseca. Brez problema je že takoj vstal brez opore, stopi čez kak rob, ki ni previsok (sicer spuza čez), obrača se,...no in posledično je tako suhcan. So ga res same oči.

Glede piknika, midva s Timonom prideva, moj pride zraven če bo še kak očka, drugače bova sama. Se strinjam za pizze. Super ideja!!!

Mene pa že 1 teden matra leva joška. Se mi je naredila neka zatrdlina in me na otip boli. No, včeraj sem šla pod tuš in si z vročo vodo malo masirala in si potem poskusila stisnit in ne boste verjele - priteklo je mleko. Tako sem ugotovila, da imam zastoj mleka v žlezah. Ne morem verjet, da se mleko še vedno tvori, ko pa že 3 mesece ne dojim. Mene je bilo strah, da je kaj hujšega in sem že skoraj klicala G. Potem pa mi je sestrična povedala, da je možno, da je še vedno mleko notri...jao, in je bilo res!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.9.2006 12:50:51   
Tiamo
dan barbara pozdravljena, škoda da se nisi prej javla, ko si rodila, bi skupaj jamrale kako najina otroka ne spita in se ponoči pogovarjale..samo si rodila lih en mesec za mano. Velik deček je tale tvoj Jan, tudi moja Demi je imela pri 11 mesecih 80 cm in nekaj čez 10kg. Tudi današni dan v vrtcu je uspel, Demi je jokala ko sem šla ven, se hitro pomirila...še enkrat vmes jokala k je en deček jokal in bila vse do mojega prihoda pridna...odsotna sem bila 45 min. Zdaj spi k top. Sem objavila slike, geslo enako - katera ga nima naj mi pošlje z.s.  Kety lepo da se spet javljaš, Timon je orng napredoval, super za cm in težo. Mojega verjetno na piknik ne bo, ker bo bil zdraven, ko se bo delal servis avta.Kety, prosim če si greš zatrdlino pregledat k ginekologu in to čim prej. Ti povem zgodbo, ko se vrneš iz pregleda.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 6.9.2006 12:57:29 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.9.2006 13:55:33   
Badeja
Še enkarat hvala vsem!

Kety, do otrokovih 4 let ima kožica čas, da gre dol. Jaz ne bi nič hitela z operacijami. Tako mi je tudi rekla pediatrinja- ona ima 4 fantke. user posted image
Sicer pa vsak ima svoje mnenje. Glede tega si pediatri full niso enotni.

Midva pa na cepljenje morava čakat, da naju pokličejoi iz bolnice, ker je alergičen na jajčko. Me je kar strah, kako bo potekalo. Samo moram bit optimistična.

user posted image user posted image user posted image  Čestitke za Demi, da je tako pridna v vrtcu.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.9.2006 14:00:41   
Kety
Tia, ne me strašit! Pa saj sem ugotovila, da je mleko. A misliš, da je kaj drugega? Bom jutri vseeno klicala G. in jo vprašala.

Barbara, upam, da naša P. ne bo delala panike. Bo že!

No, midva mava zdele prvič zobozdravnika...me zanima kako bo! Pomoje sploh ust ne bo hotel odpret, saj jih že meni noče, ko mu jih hočem čistit. Bova mogla it pomoje kar z umazanimi zobmi tja!user posted image

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.9.2006 14:33:05   
Badeja
Sporoči kako bo user posted image . Me prav zanima. Midva še nisva bila.

LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.9.2006 14:38:08   
nanka
Dan,

uf danes je pa vroče zunaj, sva se ravno vrnili iz sprehoda, zdaj pa čakam da me Tjaša pokliče, da jo grem iskat, ker od avtobusne postaje pa do doma je 3 km za pešačit.

Jure user posted image  za korake.

Tia, kdaj boš pa Demo pustila v vrtcu dlje časa?

Kety, Timon je pa lepo napredoval v teži, super.

Letim, je že telefon zazvonil.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.9.2006 15:49:49   
Tiamo
Nanka, v ponedeljek bo šla že za cel dan v vrtec jaz pa v službo, jutri jo bom pustila samo do spanja, za naprej do petka bomo pa še videli. Zakaj sprašuješ?  Nanka dosti fante bo en privez, jaz prinesem en privez ledenega čaja

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 6.9.2006 15:54:42 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.9.2006 19:53:39   
nanka
Tia, kar tako me je zanimalo, ravno zaradi spanja. Sem mislila, da si jo pustila tudi že spati. Saj veš, babji firbec. Se je kar lepo ujela, super.

Drži. prinesem en zavitek fante.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.9.2006 20:44:43   
Jessy
Še vedno nimam nobenga časa za RR, tako da nisem uspela ničesar prebrati! Sporočam samo, da nam v soboto ne bo zneslo priti na piknik, ker smo vabljeni drugam. Vseeno se imejte kar se da lepo! Vreme bo pa tudi lepo!

Šibam delat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.9.2006 21:46:13   
tina104
Na hitro sem vas uspela prebrat. Imam pa jaz tudi zadnje dni zelo natrpan urnik.

Barbara, pozdrav še od mene!

Kety, glede zatrdline - po mojem je res mleko, da pa boš bolj gotova pa idi do G.
Glede kožice - naš pediater je Aljažu še nikoli ni pregledal. Eni pediatri celo pravijo, da ni treba s kožico nič "telovadit". Res, različna so mnenja.

Na piknik me ne bo, ker sama z Aljažem ne upam it na pot.

Demi, user posted image  za uspešno uvajanje v vrtec.

Moram pa še malo pojamrat. Aljaž je bil včeraj v vrtcu 5 ur in je skoraj ves čas jokal. Seveda je bil potem čisto hripav. Danes je jokal, ko sem ga oddala in to res zelooo, potem je bilo baje kar bolje kot včeraj. Upam, da gre na bolje. Danes je imel zraven svojo odejico in ga je zgleda malo pomirila. Celo za pol ure je uspel zaspat. Včeraj ni spal, pa čeprav 7 ur pred tem nič ni spal. Zdaj kašlja in iz nosa mu teče. Drugače je danes popoldne bil res dobre volje. Upam, da ne zboli.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.9.2006 22:00:16   
petri85
Čer!

Najprej toplo pozdravljam Barbaro med nami! Lepo, da si se nam pridružila!

Juretu pa čestitke za hojo!

Lani pošiljam eno user posted image , da se pozdravi!

Me veseli, da se vaši otročki tako lepo privajajo na vrtec!
Tina se mi prehitela med pisanjem...držim pesti za Aljaža, da ne zboli, pa da bo že jutri manj jokal!

Kety, ti se pa kar pojdi pokazat k G, da ne bo kaj narobe!

Morda sem zgrešila...kdaj pa naj bi bil v soboto piknik? Midva vas verjetno prideva le pozdravit, če bo ura ta prava. Za dalj časa pa ne bi ostala, ker moram jaz še kaj energije prišparat za drug teden:)

Drugače pa sva že sama - David niti ne opazi, da sva cele dneve brez atija, mamica ga pa že sedaj močno pogreša! Drugače nama pa kar lepo gre! Možek se je pa tudi že privadil na drug čas, obupno vročino in nevihte, ki jih spremljajo že vse dni.

Jaz sem pa zares zelo zadovoljna z Mulerjevimi plenicami - do danes še ni nobena premočila. Sta šla v soboto mož in David sama po nakupih, ker sem se jaz potepala. Pa mož ni vedel(čeprav ga mnogokrat previje!) katero št. plenic ima sedaj David in mu je David potegnil prave ven. Mož je bil še vedno povsem v dvomu, ker se ga je zmotilo da so te plenice do 25 kg, pa punčka je bila čiszt prevelika na sliki...no sta jih vseeno vzela in doma ugotovi da os res prave! Še dobro da je imel Davida s seboj!

Tako, lepo se imejte, pa kej več napišite...sem mislila kolk branja me čaka, pa ni bilo tako!

Čau!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 6.9.2006 22:07:22 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.9.2006 22:11:38   
Kety
No, pa smo vse zrihtali. Timon je šel spat ob 21ih, jaz pa sem zdele zaključila z kuhanjem paradižnikove mezge (6 litrških kozarcev) in dala prat, da se ponoči opere.

Pri zobozdravniku je bilo super, Timon je bil priden do takrat, ko je bilo treba odpret usta. Takrat je iz protesta zajokal, ampak je takoj nehal. Zobozdravnica mu je hitro pogledala zobe (se mi zdi, da v tako kratkem času ni mogla kaj dost videt) in to je bilo to. Vprašala sem jo za tabletke, pa je rekla, da je odločitev moja. Se nisem za njih odločila. Rekla je, da do 3 leta ne perem zobkov z nobeno zobno pasto, samo s krtačko in vodo in to vsako jutro in vsak večer po zadnjem obroku in tudi čez dan, če bo jedel kaj sladkega. Čez pol leta se spet naročiva za pregled.

Sem pa danes govorila s svojo teto, ki je patronažna in mi je potrdila, da gre za mleko in da ostaja tudi še po pol leta po prenehanju dojenja. Je rekla, da če bi si začela črpat, bi se mleko spet začelo tvorit, tako kot na začetku dojenja. Tako, da sem se malo pomirila, je rekla, da naj čimbolj pri miru pustim, če pa se mi naredi zatrdlina pa ravnam tako kot sem sedaj, ampak čim manj, da se mi ne bi še bolj delalo mleko.

A pol nas bo ful malo na pikniku?!user posted image  A bi potem raje prestavili??

No, zdej sem pa zmozgana in grem spat.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......