zoya24
|
Ema in Gašper vse najboljše!!! Še včeraj sem napislaa, da smo zaenkrat zdravi, no danes pa bolani. V bistvu je že včeraj v vrtecu dobil vročino, ko sem prišla po njega, jo je imel okoli 39. Nato sva prišla domov, dala svečko in je padla, zvečer je spet narasla na 39, danes se suče okoli 38 stopinj. Ima pa kar precej zelenega izcedka iz nosu in seveda čist zabasanega. Upam, da je samo virozica, popoldne greva k zdravniku, že zaradi moje bolniške. Tina pri nas je bilo tako, da sem Žigo uvajala 4 dni, od tega je bil 4 dan sam nekje 3 -4 ure, pač do kosila. Nato je pa zbolel in smo bili en teden doma, ko sem ga pa nato pripeljala v vrtec, mi je vzgojiteljica rekla, naj ga kar pustim še za spanje in sem ga res. Pa ni bilo velike krize. No to je bilo v ponedeljek, do srede sem bila še doma, za vsak slučaj, v četrtek sem šla nato v službo. Tako, da ga kljub bolezni, nisem še enkrat uvajala. Drugače pa gre Žiga, če je le mal smrkav v vrtec, če nima vročine in je drugače OK, tudi zdravnica nam je rekla, da lahko. Iz noska nam teče itak skoz odkar smo v vrtecu, vsaj malo. Pa vsem v vrtecu tudi. Tina saj boš videla, da bo šlo. Prve dneve v službi ti bo verjetno malo čudno in boš skoz razmišljala, kako in kaj, pa če joka, pa če je jedel....., nato se pa navadiš, pa ne misliš več toliko nato. Pa mali se tudi navadijo, itak ni fajn preveč zavlačevati z uvajanjem, ker je potem še slabše. Natasa, tole, da nimaš povračila za vožnjo in malico je pa mal čudno, mislim, da je to itak z zakonom določeno in ti vsekakor pripada. Mogoče so z malico mislili le, da ni posebej organizirana, ampak si jo moraš pač sam nabaviti, tako kot pri nas, vendar kljub vsemu dobiš povračilo za malico. Naj ti dajo osnutek pogodbe za v pogled, vse te zadeve morajo biti notri opredljene, če ne, jih pa čisto natančno izprašaj. No kar se tiče parkiranja, sama delam v centru Ljubljane (pri Križankah) in seveda tudi nimam kje parkirat, oziroma imam, le da je plačljivo. Pač ne parkiram tam, ampak v Trnovem in imam ene 10 minut hoje peš do službe. Kako bi se jaz odločila ne vem, vsekakor bi jih vse povprašala, tudi o delovnem času, mogoče se pa da kaj dogovorit, saj izgubit nimaš kaj, sploh če se odločah, če bi sploh šla v to službo. Nič, grem zdaj dat juhico kuhat, da bo pripravljena, preden se Žigi zbudi. Lepo bodite!
|