Kety
|
Poročam naše stanje! Timon še vedno bolj redko kaka, nič noče jest, razen čokolešnika z 7 žiti, pa še tega poje le par žlic. čaja iz borovnic noče pit, občasno popije malo vode. Groza! Upam, da ga bo napadla lakota in da bo potem jedel. Pri Filipu je že tako. Skoz je lačen, jaz pa nimam dovolj mleka. Po flaški noče pit nič, aptamil mu potem na silo dajem po flaški, tako, da ne more narest drugače kot pogoltnit. Se matam pol ure, da mu spravim dol vsaj 30-40ml. Jaz samo upam, da bom dobila mleko nazaj, čeprav se mi ful čudno zdi, da ga še ni dovolj, ker je ponoči na 3 ure jedel in to iz obeh, pa tudi čez dan ga vsaj na 1 uro in pol pristavljam, oz. ko on hoče. Zdej pa ne vem a bo ali ne?! Danes bo tretji dan, ko bo dobil banano. Upam, da bo danes kaj več kot 2 žlički pojedel. Drugače se mi pa zdi zdrav, saj tudi ponoči ne joka več, ampak takoj ko poje zaspi. Mi ga ni treba več nosit. Jaz sem tudi že bolje, le kašljam še, no, pa utrujena sem za crknit. Božič je šel mimo kot da ga ni bilo. Nobenega božičnega vzdušja, samo jok otrok po celi hiši. Jutri bomo morali malo zapustit hišo, ker drugače se nam bo zrolalo, vsaj meni. Sem že sita, da smo skoz doma. Včeraj sem Filipa za 10 minut peljala na zrak, pa me je zvečer takoj grlo bolelo. Danes pa ne bo šel ven, ker se mi zdi premrzlo - prepusto . Mož ima še vedno malo vročine, ampak je tudi že ok, tko, da malo lahko nanjga računam. Včeraj bi tako rabila malo pomoči, pa sem pričakovala, da bo tašča kaj prišla, pa je bila preveč zaposlena z ne vem s čim . Itak! Mojim pa nisem hotela težit, ker je bila mami že v soboto cel dan, pa prespala je do nedelje, potem sta pa še 1x prišla ati in mami v torek za cel dan. Lahko bi tudi malo njegovi pomagali, no pa je tast le poklical, kje so njegovi pancarji, da bi šel rad smučat! Tašča pa je imela tolk dela, ne vem kaj..... Nič, danes sploh ne vem kaj naj kuham,...da bi jedel tudi Timon, se pa tudi jaz že slabo počutim, ker par dni nismo nič konkretnega jedli, takega, da bi temu lahko rekel kosilo!
|