Tiamo
|
Dobro jutro, Jessy pri nas ni nič snega, tudi za vzorec ne! Se pa ne javljam, ker je moj dragi dobil v službi nalogo, da naredi internet stran! Matr navadni trgovski potnik mora narediti internet stran in lih on je dobil to nalogo, le zakaj? Tako, da zdaj malo brskam po netu, oblikujem slike...uglavnem jaz delam internet stran, samo jo moram narediti na eazy, da jo bo moj razumel. Zdaj sem v iskanju normalnega programa za izdelovanje, FP mi je za , CoffeeCup nima ravnila, kar me ful moti....verjetno se bom z nepomembnim problemom ukvarjala cel teden.... Včeraj sem že v vrtec nesla darilo za vzgojiteljico in pomočnika, paneton...a ve tudi kaj obdarujete vzgojiteljice in pomočnike?! Violinski, ne boš verjela, ampak v avstriji sem penila k so imeli samo velike številke, L, XL in XXL...kar sem navlekla nase mi je bilo prevelko Še ene hlače sem probala št. 40 pa so mi bile prevelike, potem sem, probala 38 pa mi je pas zadaj štrlev ven, 36 so mi bile pa prekratke...tole s temi nizki pasovi mi je čist mimo, eni modeli se mi super prilegajo na mojo orng rit, eni pa ne. No, uglaven, v Orseyu, ker sem kupila največ stvari, bi morala imeti eno žensko zdraven, ker je bila gužva je moj zunaj čakal in nisem imela nobenega, da bi mi podajal stvari v kabino...tako, da sem bila na koncu čist prešvicana od oblačenja, slačenja, itd....moj je pa itak pizdil zunaj, ker je čist zmrznu. Ja, Jessy, kar veliko sem si kupila, ampak si že dolgo nisem nič, ok kako majčko...ampak za tale letni čas nisem imela pa prav nič..itak, bom pa verjetno že nasljedni teden zjutraj stala pred omaro in tuhtala kaj naj oblečem, ker spet ne bom nič imela. Demi je v tem tednu dobila orng besedni zaklad...včeraj gre očka na balkon v kratki majčki, ona trka na balkonska vrata in pravi: OČKA HITLO NOTL, ZEBE TE..laufa po njegov pulover...NA OBLECI SE, PLEHLADU SE BOS...tok mi je lušna
|