|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
17.12.2007 14:38:09   
Jessy
Ku-ku!
Kak ste? A vas je vse zametlo, ker ste se bolj švoh javljale dopoldne? user posted image  Pri nas ni nobene sile in snega je še vedno le za vzorec. user posted image

Ery, najpjre moram spet pohvaliti Niko! user posted image Na teh slikah pa zgleda še večja in starejša! user posted image  Drgač pa zgleda, da imava isto kuhinjo. A jo imaš od Gorenja (Prima)? user posted image  Pa vidim, da je bilo pri vas še kar snega v primerjavi z nami. Ampak, še obstaja upanje, da ga kaj zapade, pa upam, da ne ravno v tem tednu, ko se morem še parkar v službo peljat! user posted image

Tiamo, meni se zdi, da ste res veliko nakupili! Sem se mogla prav zasmejat, ko sem brala, kdo je nov lastnik cunj, ki ste jih kupili, kajti največkrat se pojavljaš ti! user posted image  Tudi jaz bi bila potrebna kakšne nove cunje, sam ne bo denarja za to, če hočemo it v toplice....mi pa oddih več pomeni. user posted image

Natasaxy, a vi imate pa danes Dedka Mraza? Pri nas je v službi jutri dopoldne, zato že pošteno razmišljam, če jo je sploh smiselno danes peljati na Dedka Mraza, ki je tu v kulturnem domu, ker bo vsega preveč. Pa še v petek jo bosta tast in tašča peljala na Dedka Mraza v Mercator, kar pomeni, da bi potemtakem kar 3x v enem tednu vidla tega "dečka". Po moje ga bom danes res kar preskočila.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
17.12.2007 14:50:11   
violinski
Dober dan!

No, tudi jaz tu in prisotna, k sreči se s školjko ne srečujeva več kot je potrebno. Aljoša je fasal herpes – verjetno posledica nehanja jemanja antibiotikov, ko otrokov imunski sistem oslabi. Ga pridno mažemo z justovo kremo za noge, ki je za to primerna (se smešno sliši, ma če pomaga je meni čisto vseeno, kako se sliši user posted image ). K sreči herpes ni velik in ga ne moti pretirano, le včeraj ga je mož ponesreči ruknil s šalom, ko mu ga je oblačil in je bilo malo jokca.

V soboto smo postavili smrekico in lučke, ampak smeh – samo postavili smo jo, nič je še nismo okrasili, to nas še čaka. Pekli smo kruh in hoteli peči piškote, vendar sem ugotovila najprej, da smo brez jajc in margarine, potem je šel mož to iskat in ko sem že skoraj vse umešala, sem ugotovila, da rabim tudi mandlje ali lešnike. Te smo kupili šele v nedeljo, zato sem v nedeljo umešala testo, nazadnje pa spet (počasno branje recepta) ugotovila, da mora testo počivati v hladilniku čez noč. Zato nas očitno šele danes čaka izrezovanje piškotov z modelčki. Hm, moram razmislit tudi, kje sploh so moji modelčki – od selitve jih še nisem videla user posted image Če ne bom pa z nožem zvezdice ven rezala, pojedli jih bomo v vsakem primeru.

Ta teden v popoldanskih urah ne pričakujem velikih naporov in obveznosti, upam samo na sonce, ki je napovedano od jutri dalje. Z možem pa greva danes malo po nakupih, ker otroke prevzameta tast in tašča.

Tia, to so bili super nakupi in dobro si se odrezala. Jaz imam tudi lahko kak tak budget za nakupovanje, pa mi nič ne pomaga, ker ko hočem kupiti kaj zase, moram ponavadi odšteti veliko denarja za en sam kos. Tko to je, če je treba za moje cote veliko več blaga ponucat, kot za tvoje user posted image Da o izbiri niti ne govorim, za številke večje od 42 je treba že z lučjo pobrskat.

Jessy, da ne bo potem Neja vsak dan zahtevala Dedka Mraza tudi v januarju! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
18.12.2007 7:12:10   
Tiamo
Dobro jutro,

Jessy pri nas ni nič snega, tudi za vzorec ne! Se pa ne javljam, ker je moj dragi dobil v službi nalogo, da naredi internet stran! Matr navadni trgovski potnik mora narediti internet stran in lih on je dobil to nalogo, le zakaj? Tako, da zdaj malo brskam po netu, oblikujem slike...uglavnem jaz delam internet stran, samo jo moram narediti na eazy, da jo bo moj razumel.

Zdaj sem v iskanju normalnega programa za izdelovanje, FP mi je za user posted image , CoffeeCup nima ravnila, kar me ful moti....verjetno se bom z nepomembnim problemom ukvarjala cel teden....

Včeraj sem že v vrtec nesla darilo za vzgojiteljico in pomočnika, paneton...a ve tudi kaj obdarujete vzgojiteljice in pomočnike?!

Violinski, ne boš verjela, ampak v avstriji sem penila k so imeli samo velike številke, L, XL in XXL...kar sem navlekla nase mi je bilo prevelkouser posted image  Še ene hlače sem probala št. 40 pa so mi bile prevelike, potem sem, probala 38 pa mi je pas zadaj štrlev ven, 36 so mi bile pa prekratke...tole s temi nizki pasovi mi je čist mimo, eni modeli se mi super prilegajo na mojo orng rit, eni pa ne. No, uglaven, v Orseyu, ker sem kupila največ stvari, bi morala imeti eno žensko zdraven, ker je bila gužva je moj zunaj čakal in nisem imela nobenega, da bi mi podajal stvari v kabino...tako, da sem bila na koncu čist prešvicana od oblačenja, slačenja, itd....moj je pa itak pizdil zunaj, ker je čist zmrznu. Ja, Jessy, kar veliko sem si kupila, ampak si že dolgo nisem nič, ok kako majčko...ampak za tale letni čas nisem imela pa prav nič..itak, bom pa verjetno že nasljedni teden zjutraj stala pred omaro in tuhtala kaj naj oblečem, ker spet ne bom nič imela.

Demi je v tem tednu dobila orng besedni zaklad...včeraj gre očka na balkon v kratki majčki, ona trka na balkonska vrata in pravi: OČKA HITLO NOTL, ZEBE TE..laufa po njegov pulover...NA OBLECI SE, PLEHLADU SE BOS...tok mi je lušna

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
18.12.2007 8:22:56   
Pikaču
Dobro jutro!

Mi imamo veliko snega, smo se v nedeljo že sankali in valjali po snegu, je tamala full uživala. Očka je naredu kuhano vino, pa sva ga srkala, je pasalo. Bili smo tudi zjutraj na obisku pri moji kolegici, ki ima majhnega kužka-maltežana in ga Ema carta pa lovita se po stanovanju.

Violinski
, tudi sama imam probleme z oblačili, da najdem kakšno večjo številko, ki se mi prilega, zato zadnje čase naročam kar pri Neckermannu. Mi odgovarja, pa še na obroke lahko dam in tudi vrnem, če mi ne odgovarja. Ampak mam srečo, vedno trofim dobro stvar. Mi je pa sedaj tudi sestra dala nekaj svojih stvari, ker je nosečka, pa jih sedaj ne potrebuje.

Jessy, ta Jap mi ni poznan. Upam pa, da boš uživala. Sama sem v petek izredno izredno uživala, plesala kot še dolgo ne, tud malo popila, ampak le za vzorec, ker sem mogla domov priti, sem se pa bala, da me bojo policaji kje lovili, pa jih na srečo ni blo. Dej mi povezavo do tvoje strani pošlji, da jo vidim in ocenim user posted image user posted image .

Ery, lepe slikice in Nika je zelo velika pa luštkana. user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
18.12.2007 8:25:50   
Pikaču
Tiamo, tudi sama se nasmejem naši, k take ven poka, da dol padeš. Ampak to tako resno povedo, da se morš nasmejat.

Demi je povrh vsega še pridna, k je očkatu prinesla pulover, da se je obleku. Ema pa očkatu ponavadi prinese copate, k jih ne nosi rad. Pol ga pa jaz malo kregam, pa Ema hitro steče po njih, pa meni pravi, mami ne očkata kegatuser posted image user posted image . V redu.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
18.12.2007 11:23:03   
ery
Ojla,

Joj kakšne pokajo vaši otročki, res so hecni... user posted image  V soboto smo imeli Dedka mraza v Koloseju, no imela ga je od mojega firma, pri nas itak nič ni (šola pa taka). Je dobila konjička za jahat, doma ima pa tudi enega. Ko ga je moj napihnil, gre Nika takoj po 1.konjička in pravi, da se lupčkata , in jihje dala z skupaj z "usti". Midva sva mislila, da bova umrla od smeha. Pa kje to poberejo no?? user posted image

Drugače je bil pester vikend.  soboto sem bila na Gospadarcu, ker je žžupan povabil vso to "lj.družino"... in moram rečt, da smo se tko zabavali kot že dolgo ne... Do 4h zjutraj. Itak smo šli privat tja, ker naša rvanteljica ni hotela slišat, da bi sploh kdo šel tja,,, a tam vidiš polno šol..ah...
Potem sobota, ob 9h zjutraj v ljubljano spet na Dedka mraza, ob 14h smo domov prišli, ob 18h smo šli s prijatelji gledat 5moških.com, potem na večerjo in v Lj.lučke gledat.

V nedeljo smo pa počiiivaaaaliii....

Ta teden še delam, pol pa dopuuust. 25.12. gremo malo v toplice pogledat za 4 dni, tako da se malček sprostimo.... in to je to... za novo elto me pa sploh nikamor ne vleče, najraje doma in spat...

Evo me že rabijo, najbolj, da to pišljem, d ame ven ne vrže....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
18.12.2007 11:34:45   
nanka
Dan,
sm doma na bolniški,ker je Zoja zbolela. Saj niti nisem točno izvedela kaj ji je , kaže da viroza. Zdravila ni dobila, izgleda pa kot laringitis. Pa še to samo ponoči, kašlja in se davi. Čez dan je kar OK, upam da bo kmalu bolje. Bom pa podaljšala bolniško do 27.12, tako da gem šele takrat v službo.

Matic je v Planici in pravi da je super, samo se mu že vleče in komaj čaka na petek.

Mi smo že obiskali vse dedke mraze in pobrali vsa darila, tako da smo zaključili za letos. Še dobro, ker je bilo vsega preveč.
Mi Imamo službeno zabavo v četrtek v Festivalni, pa ne bom šla, se mi čisto nič ne da.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
18.12.2007 13:28:50   
Pikaču
Nanka, naj se Zoja hitro pozdravi.

Men se pa tko ne da nič delati, da sam še čakam tretjo uro, da spokam domov. Oziroma greva s tamalo na obdaritev pride dedek mraz, pol pa na telovadbo. V mestu imamo tudi dunajski cirkus, tko da bova pa jutri oziroma pojutrišnjem šle, cena vstopnice je 10 eur, če sediš odzadaj, mislim, kako to služjo na veliko.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
18.12.2007 14:07:53   
Tiamo
Men se pa tko ne da nič delati, da sam še čakam tretjo uro, da spokam domov.
hvala enako...

Nanka, upam, da bo Zoja kmalu zdrava user posted image

Vse govorite o dedkih mrazih, pri nas v službi pa ni to nič zrihtano in sploh nevem kam jo naj peljem, da ga vidiuser posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
18.12.2007 14:49:54   
violinski
Tia, na gradu imajo en par predstav z Dedkom mrazom, nič ne vem, koliko je še fraj, ma se ti splača poklicat.

http://www.mini-teater.si/client.si/index.php

Nanka, user posted image  za Zojo pa user posted image  zate, da jo pocrkljaš in da te ne bo preveč skrbelo.

< Sporočilo je popravil violinski -- 18.12.2007 14:57:20 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
18.12.2007 14:59:55   
Tiamo
Hvala violinski, sem klicala brata, in bo prvo povprašal pri njih v službi, kdaj je oz. če je že bil.

Pa še tole, kok so naši otroci pametni, včeraj Demi gleda na A kanalu film, je bilo nekaj o božiču in me vpraša MAMI ZAKAJ JE DAL BOZICEK BRADO DOL? ZAKAJ JE TOK BOZICKOV? ji razložim, da so eni oblečeni v božička, da mu pomagajo, ker sam ne more tok daril raznostit, ona pa: NODI IMA PLASEK (prašek), gleda risanko Nodi reši božič in ima tam božiček en prašek ali nekaj, kar da nodiju, da ustavi čas?! Mi je zaprla usta in nisem vedela, kaj naj ji odgovorim, na koncu sem izjavila, da je Nodi risanka!!!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
18.12.2007 15:24:26   
Jessy
Zdravo!

Danes ste pa spet pridne s pisanjem!

Zoji pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi!

Tia, jaz sem spletno delala v Front Page-u, ker za drugo niti nisem vedela, da obstaja. Na začetku mi je bilo čist čudno, zdaj sem se pa navadila in mi je OK, je pa res, da še ogrooooomno stvari ne znam narediti.

Mi smo imeli dopoldne na šoli Dedka Mraza. Ta Dedek Mraz je samo za otroke staršev, ki smo v sindikatu. Lahko pa obdaruje tudi otroke staršev, ki niso člani sindikata, vendar morajo v tem primeru starši sami dostaviti darilo.
Je bilo pa zanimivo in luštno. Naša je vsa korajžna letela k njemu, tam pa obstala kot pribita in ni hotela nič povedati, niti koliko je stara ne, potem pa jo je brez darila ucvrla po mene, da sva šli skupaj ponj. user posted image  Ko sem jo vprašala, zakaj mu ni povedala koliko je stara, je rekla: "Zarad tega!" user posted image  Se je pa malo bala volka, ki je bil kot spremljevalec, na koncu pa se je opogumila in ga je hotela pobožati. user posted image  

user posted image

user posted image  

Ery, v katere toplice greste? Jaz tudi že komaj čakam!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
18.12.2007 17:02:05   
Tiamo
Jessy, kok je Neja pogumna user posted image  tudi jaz bo verjtno delal v front Page, ker moj drugega nič ne razume user posted image  evo naša balkonska kreacija, manjkajo še bunke in zvezdiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
18.12.2007 21:52:07   
Pikaču
Jezna kot user posted image user posted image user posted image user posted image , me je ven vrglo, k sem mela celo stran napisano.

Grem spat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
18.12.2007 23:10:18   
Jessy
Tiamo, a tako velika korita imaš na balkonu? Ta prva slikca mi je všeč, ker so malce zabrisane sledi in je bolj v megli. user posted image

Joj, da vam povem, kaj se mi je prej zgodilo. user posted image  Prideva z Nejo od telovadbe in se odločim, da počistim kopalnico. Pa vlijem v školjko tist Bref (2 v 1), pustim cca pol minute, morda 1 minuto. Vmes stopim v dnevno in mi začne nekaj fuuuuuul smrdeti. Pa grem takoj na WC in splaknem školjko ter prižgem ventilator. Ampak v dnevni je vedno bolj smrdelo. Pomislim, če se smodijo ta nove lučke, čeprav ni bil to vonj po plastiki, in jih izklopim. Še vedno smrdi in to konkretno. Pa začnem vohat sebe, če sem se slučajno s tistim Brefom kje polila, da mi tako smrdi, pa ni bilo ničesar. Nato sem si začela misliti, da mi je tist Bref malce vonj uničil in zdaj kar naprej to vonjam. Pa odmislim za nekaj minutk, vmes pa nesem odpadke v kompostnik, ki je cca 8 m stran od hiše. Ko stopim ven, zunaj fuuuuul smrdi, pri kompostniku pa še bolj. Takrat me zagrabi panika, oblečem Nejo v bundo in kapo ter jo mahnem k tašči. Smo šli vsi v izvidnico, kaj se dogaja. Njima zunaj ni nič smrdelo, meni pa fuuuuuuuul. Pa stopimo v stanovanje in pravita, da notri pa smrdi - po kloru. Gre tašča na WC in pravi, da tam najbolj smrdi - razlog je BREF. Sem potem luftala bajto celih 10 minut! Po kloru pa je smrdelo okrog in okrog hiše in to kar lep čas - zaradi odprtega ventilatorja user posted image .
Ni mi jasno, zakaj je to tolk zasmrdelo! Že ničkolikokrat sem to stvar uporabljala pri čiščenju in še nikoli se to ni zgodilo. Očitno je prišlo do neke kemijske reakcije, da je to tolk začelo smrdeti. Pišuka, sam zaskrbelo me je pa kot že dolgo ne. user posted image

Toliko od mene....imejte se fajn, pa se slišimo jutri!!!!!

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
19.12.2007 8:23:49   
Tiamo
dobro jutro,

pa kje ste vse?

Jessy prva slika je zameglena zaradi utripanja lučk, sem potem čakala, da lučke skoraj ugasnejo in naredila še eno fotko. Imamo kar veliko korito na balkonu, midva sva nasadila kar ciprese, ker za rože nisva, oz. nama vse pomrejo user posted image

Danes imamo v vrtcu zabavo...tako, da bom v službi samo do 15:30 user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
19.12.2007 8:58:43   
Pikaču
Dobro jutro!

Upam, da bom danes boljše sreče, kot včeraj zvečer pri pisanju posta. No, v glavnem, sem hotla pohvalit Tiamo za zelo izvirno dekoracijo na balkonu in sigurno so ti vsi sosedje fouš, k mate take lučke. Si pa dons napisala da je slika bolj slaba zaradi lučk, jaz sem pa mislila, da so te lučke od mesta, v ozadju.user posted image user posted image Če tko na hitrco pogledaš...
Jessy, internetna stran je super, zelo se mi pa dopade ozadje, kjer imaš vaše slike. Kje si pa kaj ti na slikah? Se skrivaš, a ne? user posted image Nisem sicer še šla čez celo stran, ampak bom.

Včeraj smo imeli pri meni v službi obdaritev, je Ema dobila knjigico z urco, je bla zlo vesela. So pa najprej imeli lutkovno predstavo, pa pol še ilustratorja, tko da je večina otrok že po pol ure začelo mencati in jokati, pa tud mislim da bi bila predstava čist ok, pol po eni uri je prišel božiček, na hitro dve pesmici zrecitiral in kot po tekočem traku začel deliti knjige. Emi glih ni blo preveč zanimivo, smo šle medtem lulat in kakat, da smo knjigo dočakale. Pol sem jo pa hitro v avto popokala in smo šle na telovadbo, kjer smo imeli zadnjo uro pred prazniki. Pol začnemo spet osmega januarja.

V Mercator centru danes začne voziti božični vlakec, bom naša dva tam poslala, ker imam tadolgouser posted image user posted image . Dela pa da se ven ne vidim, ampak bo že.

Tiamo, lepo se imejte v vrtcu! Tudi naši so imeli včeraj pa čajanko v vrtcu, so plesali in peli.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
19.12.2007 11:42:28   
ery
Ojla,

kako ste? Upam, da ste vsi zdravi, saj zdele razsja svega i svašta....

Joj, Jessy, kok ima Neja že dolge laske... Tolk je luštkana.... pa meni tudi deluje, da je starejša. Res....

Tiamo, pa ti si prava umetnica. Po moje bo Demi čisto po tebi. Obvladaš, ni kej...

A vam nekaj povem? Sicer ne bi razglašala še, ampka povem samo vam... včeraj sem naredila nosečniški test in je pozitiven...user posted image  user posted image   Marička, še dojamem ne.... Ampak , jaz imam navado biti tiho do prvega pregleda, da se vidi, če je vse ok, itd...

Tako da veste samo ve in moj dragi, ki je pa tako vesel, da kar skače in včeraj mi je skos stregel... ne more verjet, če ne vidiš....user posted image  

No tako zaenkrat.... A mislite, d alahko kaj škoduje, ker zjutraj nesem Niko zavito v kovter k stari mami čez travnik in je kar težko? Hm....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
19.12.2007 12:16:02   
nanka
Ery čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a potem si spet avgustovka? Super.

Pri nas je zdravje na psu, zjutraj od 4 naprej je bilo sranje, lajala je in dobila spet vročino, pa skoraj ni mogla dihat. SEm ji dala Daleron v flaško in je zaspala, zbudila se je pa malo boljše. Zdaj je začela kašljati in kihati. Upam da bo šlo zdaj na bolje. Pri zdarvniku dobiva pa samo inhalacije fiziološke.

Natasa Gašper je imel laringitis a ne? A je imel kaj vročine? Naša je imela dva dni, zdaj pa laja in je čisto brez glasu. A je Gašper dobil kakšno zdravilo?

< Sporočilo je popravil nanka -- 19.12.2007 12:19:49 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
19.12.2007 12:48:44   
Tiamo
A vam nekaj povem? Sicer ne bi razglašala še, ampka povem samo vam... včeraj sem naredila nosečniški test in je pozitiven... Marička, še dojamem ne.... Ampak , jaz imam navado biti tiho do prvega pregleda, da se vidi, če je vse ok, itd...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  od sreče, a sta delala na user posted image ?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
19.12.2007 12:49:46   
Tiamo
ery, samo ne obremenjuj se...nič ne škodi, če neseš Niko...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
19.12.2007 12:58:16   
Pikaču
Ery, to pa je zelo lepa novica. So mi kar solzice na očke prišle, k sem tvoj post prebrala. Tko sem vesela, pa itak, da bi tud sama mela še enga user posted image . Bo treba v akcijo.

Čestiiiiitammmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!

Poročaj kako si uredila zadeva z Dursom!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
19.12.2007 14:09:06   
ery
Kako bo z Dursom, bom poročala, EMA.

Ja hvala za čestitke...user posted image

DRUGAČE JE BILO PA NAČRTOVANO JA, SAMO SE JE RES TAKOJ prijelo. user posted image  Sva se pogovorila in oba hotla, čeprav mi je sedaj še malo smešno... Ne dojamem, ker se mi zdi to tako hitro... hihi... 

No sej s emoram naročit za pregled...

ja zdej tako zgleda kot bi samo enkrat letno hm.hm... , da bo spet avgusta... ali pa začetek septembra..sej ne vem...

no moram delat...hihi....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
19.12.2007 14:20:47   
Tiamo
ery, veš kaj ti najbolj škodi? DELO...prosim, če se zdaj nehaš sekirat in preveč delat v službi.

Ery, pa ni bil tvoj en čas tudi proti user posted image  Kok sem tečna s temi vprašanji, a ne? jaz k imam tako srečo, če bo moj enkrat hotu se sigurno ne bo prijelouser posted image  evo imam že travme...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
19.12.2007 14:30:44   
violinski
Ery! Čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Želim lepo nosečnost pa veliko sreče!!! Upam tudi, da se dobro počutiš.

Tiamo, travme na stran, a smo rekli, da bo poleti vse drugače? Jaz sem itak na tvoji strani, boš videla, da si bo tvoj premislil. Saj si vsi. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?