|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
30.11.2007 12:07:56   
natasaxy
Oj,

Tiamo sem se prav nasmejala tvojemu postu o dudi. Jaz če jo skijem je samo jok zadnje čase, tako da mu raje pustim, da jo vleče pa je,...rezala jaz jo še nisem, muci smo jo že dali. Dober mesec nazaj je bil že tri dni brez (no takrat tudi čez dan ni pomislil nanjo) - potem smo pa zboleli za laringitisom in je bilo konec veselja - je bila prva misel duda in pika.

Ja glede daril in obljub se strinjam s teboj Tiamo, ampak včasih mi drugega ne pade na pamet ob njegovih izpadih in potem je prva izjava, da če ne bo priden ne bo Miklavž daril prinesel, ampak itak ne pali. Drugače ga jaz tudi pustim v sobi da se zdere in včeraj je to trajalo dobre pol ure. Prej mu nisem pustila iz sobe, no ko se je vsaj približno umiril smo se pogovorili in je bilo malo boljeuser posted image

Skratka pestro je zadnje čase,...ne vem kako bi zmogla, če bi imela še enega takega, pa da potem oba nastopita proti mamiciuser posted image user posted image

Grem na malico,....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
30.11.2007 12:58:01   
Nončika
alo!

saj veste, ko ni mačke miši plešejo. nimamo šefa in se mamo kar fajn.

ery, hja tile šefi, v tvojem primeru ravnateljica. jaz sem od svojega nadrejenega dobila kar lepe besedice. za eno stvar se moram pobrigat pa sploh ne vem kje začeti. se je stvar dogajala preden sem začela delat, zdaj pa misli, da bom jaz sama celo stvar rešila. poleg tega je pa delala tole stvar punca, ki je trenutno na porodniškem. tak, da ni ravno rožnato.

pa še ta glavna z računovodstva me je malo spucala. sicer po telefonu, ampak hvala bogu, da ni vidla mojih grimas.

lp,k

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
30.11.2007 13:17:24   
Nončika
Tiamo, kako si spremenila svoje ime iz Tia.. v Tiamo?

Prišlo je do neke brke in bi rada spremenila svoj nick.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
30.11.2007 13:49:17   
Jessy
Klarika, mislim, da se moraš javiti enemu moderatorju.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
30.11.2007 13:52:16   
nanka
Da se vam še sama malo oglasim, zdaj ko gre delo že čisto h koncu.

Natasa, naša je pravi mali odvisnik od dude, naenkrat ima tri, eno v ustih in v vsaki roki eno. Brez tega je čisto izgubljena in je niti še ne odvajam. Je pa bila Tjaša ista, smo obuali nad njo in dudo, pa se je zgodilo kmalu po 3 rojstnem dnevu tole:
pride domov iz vrtca z dvema dudama in me vpraša, če je velika punca. Pravim ne, ti si mala punčka, ker imaš dudo in kuham naprej. Nekaj časa sedi na sedežni, dudi je odložila na mizico in ju gleda, jaz pa njo. V trenutku pograbi dudi, jih stalči v usta in pravi, ne mami jaz sem majhna punčka in gre z obema dudama k babici. Jaz kuham kosilo naprej kot da se ni nič zgodilo. Pride Tjaša čez eno uro nazaj, vrže dude na mizo in pravi, ne jaz sem velika punčka. Pa ji rečem, če si res velika vrži dude v peč ( smo imeli gašperčka v dnevni sobi) in res odprem vrata, ona vrže dude v peč in prisežem, da ni niti enkrat več vprašala, kje so dude. Pa je bila tri leta odvisnik, da sem se že ustrašila le kako jo bomo odvadili. Tako da zaenkrat Zoji nič ne težim, ko bo pripravljena bo ostala brez. Je pa sigurno lažje, če se otrok sam odloči, da je ne potrebuje.

Sem rajši poslala, da me nebi ven vrglo.

V glavnem, Matic je bil pa star malo več kot leto, ko so mu začeli zobki rast zelo intenzivno, se mu je začelo kar dvigovati, ko je samo videl dudo. Tako da jo je sam vrgel stran brez vsake travme. In to je bilo to.

Tako drage moje, lep vikend vsem, uživajte v vikendu, začenja se veseli december.

< Sporočilo je popravil nanka -- 30.11.2007 13:57:33 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
30.11.2007 14:02:26   
natasaxy
Nanka si me kar malo potolažila. Upam, da se bo pri nas tudi kaj takega zgodilo. Pri nas je tako, rečem Gašper a nisi ti že velik fant. Včasih pravi, da je velik, ampak dude ne da, včasih pa pravi, da je še dojenček k imam dudo, tko da, kdo bi jih razumel. Se pa jaz spomnim mojega brata, da jo je imel tudi do enega skoraj četrtega leta - pa ima danes moram rečt lepše zobke kot jaz. Tako da ne vem kaj sedaj drži.

Še malo pa gremo domov,....tko sem že sita vsega danes,....že v glavi mi zvonijo teli telefoni grdi!

Se še kaj javim,...čao

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
30.11.2007 15:03:44   
Pikaču
Prej sem pozabila povedati, kako je naš malček, ker sem vas najprej brala pol pa malo odgovarjala na vaše debate in sem čist skrenila od bistva.
Ema je bila danes doma, je včeraj zjutraj v vrtcu zbruhala cel zajtrk in cel dan je bila bolj kot ne nejevoljna. Spala sicer je, ampak pri igri pa ni veliko sodelovala, tako je povedala vzgojiteljica. No, popoldne je pa dobila vročino 38, pa kr spala bi, no pa sem jo potem ob 20 dala spat, ko sem prišla od izpita.
Ponoči je blo super, nič vročine, sem ji tudi pred spanjem dala Calpol, je pa nosek mela čist zapacan, tko da je zlo težko dihala. Ko sem zjutraj odšla, je tašča prišla k njej, je spala še ene 10 minut pol pa auf.
Vročine danes nima, je zlo razpoložena, ravnokar pa spi. Nosek pridno pucam s fiziološko, namazala sem jo po prsih z Fitobalm bambi.

Sama pa grem še en stroj cunj zlikat. Sobica je prišla!!!!!!!!!!!!!!!Grem še monterja poklicat.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
30.11.2007 15:38:43   
Nončika
natasaxy, Noemi pa reče, da je ona velka punca, ko pa ima dudo pa je ona mala punčika. ni mala bebica ona je samo mala punčika. in to striktno pove, ni beba je mala punčka. za smejat ko to reče.

grem domov, vikend se zača.

pa lep vikend vsem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
30.11.2007 15:39:50   
Nončika
jessy, ena p je ugotovila kdo sem. ne prebavljam je najbolj. bo že. sicer pa kaj njo briga kdo sem in kaj pišem.

lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.12.2007 10:02:20   
Jessy
Dobro jutro!

Spet lepo sonce sije! user posted image  Jaz drugače čakam, da zapade kaj snega, ker bo takoj malce topleje, pa lepše tudi. Zaenkrat nič ne kaže na sneg. Malce sem upala, da pade v teh dneh, ko sem bila doma, saj ko hodim v službo ga res ne maram. user posted image

Danes popoldne si bom končno vzela čas in se odpravila po nakupu za Miklavža. Me prav zanima kaj bom sploh dobila.

Drugače pa nič novega pri naši hiši.

Klarika, to res ni prijetno, da kdo, ki ti ni všeč, ve, kdo si, ampak saj se ji verjetno ne bo dalo raziskovati kje in kaj pišeš. Sicer pa se lahko še zmerom spremeniš, čeprav te bo verjetno vseeno našla, če te je zdaj.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.12.2007 14:55:55   
Pikaču
Hojla!

Da se malo oglasim in vam zaželim lep dan, čeprav me z Emo se pa kar noter držimo, k mamo obe nos še malo zapacan. Je pa veliko boljše, jaz sem pa od nje fasala. Trenutno spi, jaz pa sem pospravila kabinet, sem malo stvari zložila, pa finance pregledala, ampak bi blo boljš če jih ne bi. Kriza!!!

Tiamo, včeri sem Emi naštimala dvd, pa je gledala pikija, danes se je pa samo zbudila in takoj skočila pred računalnik, pa je rekla da hoče Pikija user posted image . No, potem sva pa še mogle pesmice poslušat, pa ti povem,da je kar norela zraven, tko so ji všeč. Še posebej Ko si srečen, zima zima bela, ole majole, katarina.....Pravljice jo glih ne ganejo preveč, ampak bodo pa kasneje. Lahko pa ji dvd dam samo na računalnik, ker moj dvd player noče kopij (je od gorenja). Jih ne zazna, samo original. No, je pa res, da smo ga dobili za darilo, tko da ga nisem sama kupila in nisem mogla vedet, da ne predvaja kopij. Sem pa vidla v Mercatorju imajo božične dvd-je, pa ji bom enga kupila.
Naš očka je na inventuri že dva dni, pravi da je full zmatran, ga bomo zvečer malo crkljale z Emo, pa bo boljše volje. Še vsaj ta mesec ne gre na novo delovno mesto, pa je še zaradi tega slabe volje.

Men se je že v četrtek sesalec pokvaril, pa sem že nov del naročila iz Ljubljane, pa so rekli, da mi ga bodo šele to sredo dostavli. Mi ga je pa sestra dala, zraven pa pozabila dati krtačko, se mi pa res ne da zdej delat 20 km da pridem do nje in vzamem krtačko. Tko da sem samo malo z mokro krpo pobrisala, da zdrži do drugega tedna.

Zdej se grem pa malo na kavč vržt, če se Ema prej ne zbudi.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
2.12.2007 10:00:02   
Jessy
Se pozna, da je vikend in ni nobene nikjer! Upam, da fajn uživate kljub slabemu vremenu!

Mi smo danes malce dlje poležali, do 9.35. Je prav pasalo, ker sva midva včeraj šla spat skoraj ob 2h, ker sva imela obiske, pa smo se kar fajn naklepetali in tudi malce napili user posted image . Smo praznovali prijateljev roj. dan, pa sta tako dobra, da kar k nam vse prineseta, da smo lahko dlje, ker če bi mi šli k njima, potem bi zaradi Neje najkasneje ob 21.30 šli. Ja, prav fajn je pasalo! Z njima se res dobro razumemo in smo se že zmenili, da gremo za novo leto, od 27.12. do 1.1. v Moravce v apartma. user posted image  Tokrat bo zagotovo prazen user posted image , ker so zamenjali ključavnico. user posted image

Včerajšnje sonce sva z Nejo tudi izkoristili za en daljši sprehod. Sem bila prijetno presenečena, kako toplo je bilo na soncu. user posted image  Škoda, ker ga danes ni, ker bi še lažje šle, saj mi ni treba kuhati kosila, ker gremo k mojim na kosilo, ker je oče prejšnji ponedeljek praznoval, pa ker smo mi imeli še drugo praznovanje, sta prestavila na današnji dan, da ni vse na isti.

Pa še to morem povedat, da sem včeraj šla nakupovati za Miklavža. Žalostna je izbira pri nas. Vzela sem ji od Fisher Price en hlev v katerem so živali, pa tudi neke glasove dajejo od sebe, potem sem ji vzela še lesene puzzle, mislim da iz petih kosov, ampak so notri vsaj 3 različne za sestaviti. Kupila sem eno pobarvanko, pa nekaj sladkarij (čokoladno jajce od medvedka Pu-ja, pa enega od pingvinov, slane palčke pa smarties bonbone). Te dni skočim samo še v knjigarno pogledat, če imajo kakšno lepo knjigo v katerem so zajčki, ker je bila taka njena želja. Me je presenetila, ker si ni izbrala medveda. Igračko medveda smo pa črtali iz seznama, ker ga ji je ta teden tast prinesel (še enga user posted image ) in sem rekla, da jih ima pa čisto zadosti in naj pove Miklavžu, da ga ne rabi več. Zdaj pa vsak dan kliče po telefonu in govori Miklavžu, da medveda ne rabi več in da naj kaj drugega prinese. user posted image

Ema, naša je pa full čudna s temi pesmicami. Včasih bi jih v nedogled poslušala, včasih pa se kar ujezi, če sliši pesmice in pravi, da naj ugasnem. Tako se večkrat zgodi tudi v avtu, da noče poslušat pesmic. user posted image  Imam občutek, da veliko raje pleše kot poje.

Takole...zadosti sem vam naložila, zdaj pa zletim pod tušek, potem pa se zleknem k Neji na kavč pod deko. user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
2.12.2007 14:19:54   
Tiamo
Mi smo pojedli, očka počiva, jaz sem pospravila, Demi pa že 5ič gleda risanko Nodi reši božič user posted image  Jessy si ji pa veliko kupila. Demi je čist navdušena nad iskanjem škatljice, ki jo prinese dobri mož. Potem ji povem pravljico ki je notri in včeraj sem ji dala, en piškotek v obiki zvezdice, danes je pa dobila čokoladno jajce Medved Pu. Jessy super je tale jajček, notri je en lik iz medvedka Puja, pa vrvica, da se obese na jelko. Jaz jih bom še kupila... Včeraj sva imele cel dan obiske, sem bila čist zmatrana. Demi je že dobila darilo mizo z orodjem, je pa res zanimivo tole orodje...je tehnični tip. Danes sva dopoldne delale voščilnice, jaz sem ji izrezovala iz papirja like, ona je pa lepila na papir. Sva pred časom že z vodenkami risale, ta papir sem potem prepognila, naredila rob, izrezala snežake, zvezdice, itd..takole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
2.12.2007 17:06:53   
Jessy
Super sta to naredili! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
2.12.2007 22:23:40   
Pikaču
Ve pa res odlično ustvarjate, Tiamo, po moje bo Demi taprava umetnica, tko k mami. Sedaj si mi pa dala dobro idejo, pa bomo tud me z Emo kakšno voščilnico domačo naredile. Grem takoj jutri v nabavo materiala.user posted image Čeprav večina ga je že doma, edino kakšne bolj trd karton rabim.

Naša je pa začela zvečer govort, pa na stranišče, pa pila bi, pa mami kaj delaš, kaj pa očka dela????user posted image user posted image  Vem, da je bilo pred časom že govora o tem, na, zdej pa mamo tud to štorijo pr nas. Sama sem pa glih imela mokre lase, k sem si jih oprala, pol me je pa že začel zebst v glavo, pa sem ji rekla, da se grem posušit, pa ne morte verjet, je celo ostala v posteljici pokrita. Pol pa pridem nazaj, pa pravi, mami si laske sušila, pa pravim da ja, ona pa no pol pa pejmo spat.user posted image  Sem se nasmejala, je taprava faca. Prej smo pa mogle dvakrat na stranišče, pa dvakrat pit, ...

Grem še cunje zlikat za jutri, pol pa k Emi pod kavter.

Lahko noč!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
2.12.2007 23:37:23   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Ema je pa faca! Kak je fajn povedala! user posted image user posted image user posted image

Naša je pa pred spanjem imela pevski večer. Ji je ati naštimal eno muziko na telefonu, potem je pa pela in pela in je še kar trofla angleške besede. Sem jo posnela in če se mi bo dalo filmček poštimat za objavo, vam bom pokazala.

Drugače sem vam pa hotela povedati, da sem prejle pisala Miklavžu. user posted image  Sem mu dala pismo pod telefon in je že prebral, zdaj pa hodi po stanovanju kot maček okrog vrele kaše, ker išče informacije, kdaj sploh je Miklavž. user posted image user posted image  Navsezadnje ni čudnega, da ne ve, ko pa ga oni nikoli niso imeli kot otroci.
Me zanima, če bom dobila, kar sem napisala. user posted image

Zdaj pa grem spat, jutri pa v službo! Jupi! user posted image  Se že prav veselim! user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
3.12.2007 6:14:18   
nanka
Dobro juro,

Vau Tia, vidve pa sta imeli ustvarjalni popoldan, kresne so. Jaz nisem pa čisto nič ustavrjalna, tako da se to pri otrocih pozna, nismo nikoli doma izdelovali čestitk. Če sem čisto poštena jih tudi pišemo ne.

Jessy, Neja bo pa res dobila ogromno stvari, naša dobi samo eno knjigico od Fischer price-a, in kakšno sladkarijo. Sicer ona bi najrajši čigume, pa jih mami sploh ne dovoli. Če jih pa najde.......

Ema, ste imeli kar zanimiv večer, tole pogovarjanje je postalo prav simpetično, pa kako pametno sprašujejo.

Zoya začni uživati, noge v luft, pa nič kaj preveč delat. Doma je njlepše.

< Sporočilo je popravil nanka -- 3.12.2007 6:18:00 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
3.12.2007 8:20:54   
Tiamo
Jutro,

no nič kaj dobre novice nimam, včeraj zvečer je Demi začela kihati, čez dan slabo jedla in ponoči ob 23 se je zbudila in prosila za vodo, jo potipam in je bila vroča. Potem jo je kao kakat, nič ni kakala, sva zmerili temperaturo 37,8. Potem je pa do 1, me skoz klicala, enkrat je imela lasek v ustih, verjetno ga je res imela, ker je skor bruhala, tok je kašljala, potem je hotela čokolino...sem ji naredila od Milupe čoko, ki se zmeša z vodo in je rekla, da je zanič. Danes jo čuva babica.

No, vidim, da so vsi tamalčki face. Ema je že začela s "pametnimi" user posted image  Demi ima vsak dan nove fore, tako, da jih sproti pozabljam k jih je tok. Najnovejša je tale: očka se igra z njeno igračko in ona očke ne, to je od Demi igračka, bos pokvalu...zdaj je vse ...to je od Demi, to je Demi soba, pejt ven, to je od Demi ...včraj sem stisnila sok iz pomaranč, ji ga dam za probat in ona OOOO kako je dobl, oooo kako je sladek....

Jessy, prav rada bi slišala Nejino petje...jaz moram enkrat Demi posnet v avtu, kako ona poje, zdaj ji moramo skoz vrteti, mi gremo pa na morje in mrtvo reko...pri mrtvi reki se prav dere, namesto reka, reče riba ...moram posnet, ker nama z očkom tečejo solze od smeha k ona poje....

Glede ustvarjanje, je tole ustvarjanje zame prava sprostitev...sej mi je lih sodelavka rekla, da me ful vidi v vrtcu ali šoli, da nekja jaz ustvarjam itd...ah bom že, lih zdaj sem gledala razpis in je razpisano mesto za učitelja računalništva na OS vič, samo mi je predaleč, do tja z avtobusom izgubim sigurno 1 uro, če ne več. Da bi kupili še en avto so pa potem stroški tok večji, da bi bila s plačo na istem, samo na času bi pa izgubila, ker took slabo mi pa tudkaj spet ni...no vsaj prepričala sem se da mi ni slabo, tako lažje živim in hodim v službo.

grem popit kavo...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
3.12.2007 13:03:19   
Pikaču
Tiamo, kakor veš, je tudi Ema bila v petek doma, k je dan prej bruhala, popoldne pa še vročino dobila. No, petek in sobota dopoldne sta bila ok, zvečer pa je dobila spet vročino 38, nedelja in danes pa nič. Nosek sva spucali skoraj čisto, vendar mal še ven teče. Ji pa kar orng s fiziološko sperem, sej zdej se že kar sama uleže, pa dam v noska pol pa močno pihne, obvezno pol pa še ona meni pa očkatu nakaplja v noska.

Drgač sem pa šla ravnokar v Muellerja po material za voščilnice, sem kupila garnituro za oblikovanje, pa take luštne oke majo za nalimat. Ema bo navdušena, pa nove škarjice sem ji kupila. Aja, pa zjutraj se je spomnila na čigumi, ne vem sicer od kje, ampak me je trikrat vprašala, če bom kupila čigumi, pa sem rekla da ja.
Pol pa še ko sem odhajala, mi je rekla, mami, boš kupla čigumi, pa sem rekla da ja. Ker drgač joka, ko grem jaz v službo, seveda, če me vidi, da grem. No, čigumi je že kupljen, čeprav ga sploh še ni žvečla.

Pa vaši malčki, jim dajete čigumije? Danes bom šele oddala pismo za miklavža, sama pa grem jutri ali v sredo po nakupih. Sem že pozna, ampak kaj čmo, če me pa cajt lovi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
3.12.2007 13:10:55   
Tiamo
Pa vaši malčki, jim dajete čigumije?
ne, Demi sploh neve za da obstaja čigumi. Mene je teh čigumijev in ostalih bombonov strah, da se ji kje ne zatakne oz. spolzi v sapnik. Demi itak ni navdušena nad sladkarijami, rada je imela gumi medvedke, med vikendom je celo pojedla 2 koščka milke (druge čokolade ne je), od kinder jajčev čokolado samo proba, od čokoladnega jajčka Pu je pa pojedla samo ta beli del.

Ema upam, da boš slikala kar bosta ustvarili. jaz sem material dobila v cvetličarni, uglavnem je bil odpaden material.

Demi zdajle spi, jedla ni nič, je bolj mirna pravi babica, upam, da bo prespala, se prešvicala in bo jutri že bolje.

A je katera kaj pesniško nadarjena??? Rabim kak verz za te voščilnice...rada bi v stilu, da je to Demi naredila te voščilnice user posted image  kaj v tekem smislu

Naj vam Demina ustvarjanja polepšajo praznike ob enem pa vam želimo veliko sreče,....

Koliko barv je Demi uporabila, toliko želja naj vam se uresniči v prihajajočem letu....

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
3.12.2007 15:20:57   
tina104
Naj še jaz sporočim, da je tudi Aljaž doma, ima ful drisko. Drugače je mogoče malo bolj miren in cartljiv, ampak sicer mu ni videt, da je kaj narobe. Sva bila pri zdravniku in je rekl, da je rotavirus in da mora bit cel teden doma. Sem si vzela bolniško, prvič do zdaj, razen en dan lani, ko je bil v bolnici, sem bila zraven. Mi je kar čudno, ko nisem šla v službo in sem se malo tako bolj počutila, ker bodo zdaj druge sodelavke nastradale, ko bodo mogle nadomeščat. Poleg vsega je še ena druga na bolniški,tako da je kar kriza. Ampak mi res nimamo drugega varstva. Moja mama in sestra delata, moj ata tudi, moj dragi nima več staršev. Edina možnost bi še bila, da gre moj na bolniško, kar je do sedaj vedno hodil,je pa malo problem, ker je ravno dobil novo službo in se mu zaenkrat ful dopade in bi rad tu ostal. Šefi pa nimajo ravno radi bolniških. Pri meni v službi je pa tudi tako, da tu je sicer fajn, ampak tu ni prihodnosti, ker je res že ostalih čisto dovolj in ogromno jih je, ki imajo že po več let za določen čas.

Tia, jaz tudi mislim, da bi ti bila za v šolo. Že ko si zadnjič pisala, kako se pogovarjaš  z Demi, če je npr. jezna, mi je to bilo ful všeč in mislim, da je res pravi tak pristop. Če bi učila računalništvo sicer ni ne vem kake ustvarjalnosti tu, ampak če je to na OŠ, potem še vedno lahko imaš kak tak ustvarjalni krožek. Jaz imam to in mi je ful fajn, edini problem je, ker šola ne da denarja za material za ustvarjat, otroci nič kaj veliko ne prinesejo in potem moram sama za material poskrbet.
Če delaš v šoli, je zelo dobro, če je blizu, ker je večkrat tako, da moraš popoldne nazaj - konference, sestanki, prireditve ... - če si daleč doma, potem cel dan preživiš v šoli, ker se ti ne splača vmes domov.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
3.12.2007 15:33:31   
tina104
Naš še ni dobil žvečilnega, pa mu ga tudi ne nameravm še dolgo ne dat. Sama sem jih včasih kar precej žvečila, potem pa sem prebraa, da so noter same nepomembne oz. celo škodljive reči, pa sem se mu kar odpovedala.
Tudi sicer mu ne kupujem sladkarij, ker jih že tako preveč dobi. No, saj mu kupim kaj, ampak to npr. kake čim bolj navadne kekse, kako energijsko ploščico, ki se najde na polici s hrano za otroke, poleti sladoled. Tudi doma dobi kake slaščice, predvsem doma pečene. Čokolado ima ful rad, je drugje dovolj dobi doma mu je ne dajem, če je le možno. Bonbonov tudi ne, no razen vitergin občasno.Tudi za Miklavža sem rekla, da otroci od mene ne bodo dobili nobenih sladkarij. Sploh ta večji nečak bi samo sladkarije jedel in potem sploh ne je prave hrane.
Danes sem nameravala kupit darila za Miklavža, pa v tej naši trgovini ni bilo neke izbire. Gledam namreč sestavljanke. Tako sem samo 1 cd z otroškimi pesmimi kupila, pa ga je že Aljaž videl, tako da sem mu rekla, da je bil prej Miklavž tu in je to prinesel. Mu je bil ful všeč CD, je 2x poslušal. Za Miklavža sicer ne nameravam veliko kupovat.

Tia, ne vem, če sem napisala, specialne so te vajine voščilnice. Trenutno nisem pesniško nadajena.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
3.12.2007 15:57:07   
Jessy
Ojla!

Najprej Demi in Aljažu vsakemu eno user posted image  za boljše zdravje! Tina, upam, da nima rota virusa, ker potem boš še ti lahko nastradala! Je pa res zoprno v šoli manjkati. Je pa tako, da ko je otrok bolan, potrebuje mamico ob sebi, pol pa služba gor ali pa dol. Ne rečem, če je otrok tako malce bolehen, da mu ni sile, če je pri komu drugemu v varstvu, ko pa je fajn bolan, mora pa le mamica biti zraven. Vsaj jaz tako gledam na to. Prejšnjič, ko je bila Neja v bolnici, tudi pomislila nisem, da ne bi bila z njo, pa čeprav mi ni pripadala bolniška za čas, ko je bila v bolnici. Sem se s šefi zmenila, da mi pišejo za doprinos in bom raje tista 2 dni dodelala.

Tiamo, če bi rada slišala Nejino včerajšnje petje, vključno z afnanjem, potem mi malce osveži spomin, ker sem že pozabila, kako se imenuje tisti program za "krčenje" filmčkov, saj ima moj možiček nešteto programov na računalniku in se izgubim med njimi, če ne vem točno, kaj iščem. Pa še to mi moraš povedati, kaj je že tisto za ena internetna stran, kjer tudi ti objavljaš Demine filmčke, ker sem tudi to že pozabila, kje je, pa čeprav sem tudi Nejo že tam objavljala. user posted image

Pa za kakšne pesniške navdihe tudi nisem ravno nadarjena. To mi nekako nikoli ni šlo. Vedno od kje kaj prepišem.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
3.12.2007 16:23:22   
Jessy
Tiamo, converter sem že našla, sam to mi povej v katero obliko morem jaz zdaj to spremeniti!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
3.12.2007 16:26:03   
nanka
Sorry, Tia, jaz še ustvrjalno nisem nadarjena, kaj šele pesniško. Vedno sem sovražila domačo nalogo napiši pesem.

Saj Zoji tudi jaz ne dam čigumi, pa kaj ko sta doma dva starejša otroka in jih imata kaj pa jaz vem kje, tamala jih pa vedno najde, kot lovski pes za čigumije je. Nikjer jih ni, ona jih pa najde. Zdaj sem jima prepovedala kupovati sadne, ker pekočih pa ne mara.

Bolančki, hitro se pozdravite.

Zdaj vas pa zapuščam, Matica peljem na nogomet, Tjašo pa na inštrukcije v Šiško, ajoj tale fizika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kdaj so vaši otroci prespali celo noč?

pred 3. mesecem (34%)

med 3. in 6. mesecem (20%)

med 6. in 9. mesecem (12%)

med 9. in 12. mesecem (5%)

med 12. in 18. mesecem (11%)

po 18. mesecu (17%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!