Jessy
|
Se pozna, da je vikend in ni nobene nikjer! Upam, da fajn uživate kljub slabemu vremenu! Mi smo danes malce dlje poležali, do 9.35. Je prav pasalo, ker sva midva včeraj šla spat skoraj ob 2h, ker sva imela obiske, pa smo se kar fajn naklepetali in tudi malce napili . Smo praznovali prijateljev roj. dan, pa sta tako dobra, da kar k nam vse prineseta, da smo lahko dlje, ker če bi mi šli k njima, potem bi zaradi Neje najkasneje ob 21.30 šli. Ja, prav fajn je pasalo! Z njima se res dobro razumemo in smo se že zmenili, da gremo za novo leto, od 27.12. do 1.1. v Moravce v apartma. Tokrat bo zagotovo prazen , ker so zamenjali ključavnico. Včerajšnje sonce sva z Nejo tudi izkoristili za en daljši sprehod. Sem bila prijetno presenečena, kako toplo je bilo na soncu. Škoda, ker ga danes ni, ker bi še lažje šle, saj mi ni treba kuhati kosila, ker gremo k mojim na kosilo, ker je oče prejšnji ponedeljek praznoval, pa ker smo mi imeli še drugo praznovanje, sta prestavila na današnji dan, da ni vse na isti. Pa še to morem povedat, da sem včeraj šla nakupovati za Miklavža. Žalostna je izbira pri nas. Vzela sem ji od Fisher Price en hlev v katerem so živali, pa tudi neke glasove dajejo od sebe, potem sem ji vzela še lesene puzzle, mislim da iz petih kosov, ampak so notri vsaj 3 različne za sestaviti. Kupila sem eno pobarvanko, pa nekaj sladkarij (čokoladno jajce od medvedka Pu-ja, pa enega od pingvinov, slane palčke pa smarties bonbone). Te dni skočim samo še v knjigarno pogledat, če imajo kakšno lepo knjigo v katerem so zajčki, ker je bila taka njena želja. Me je presenetila, ker si ni izbrala medveda. Igračko medveda smo pa črtali iz seznama, ker ga ji je ta teden tast prinesel (še enga ) in sem rekla, da jih ima pa čisto zadosti in naj pove Miklavžu, da ga ne rabi več. Zdaj pa vsak dan kliče po telefonu in govori Miklavžu, da medveda ne rabi več in da naj kaj drugega prinese. Ema, naša je pa full čudna s temi pesmicami. Včasih bi jih v nedogled poslušala, včasih pa se kar ujezi, če sliši pesmice in pravi, da naj ugasnem. Tako se večkrat zgodi tudi v avtu, da noče poslušat pesmic. Imam občutek, da veliko raje pleše kot poje. Takole...zadosti sem vam naložila, zdaj pa zletim pod tušek, potem pa se zleknem k Neji na kavč pod deko.