Pikaču
|
Jessy, tudi pri nas je sonce, Ema in očka pa veselo spita že uro in pol. Jaz sem zložila in zlikala že 2 stroja cunj, pa novega sem obesla, mislim, ne vem, od kje tolk teh cot. Sej sam perem pa likam. Ampak bo že, danes sem tudi nekaj plišastih stvari oprala. Pa mi jih Ema ni pustila zjutraj oprati, tko da sem jih zdej, k spi, edin enga medveda je s sabo vzela v spalnico, tko da ta pa kdaj drugič pride na vrsto. Drugač smo pa mi trije bili zjutraj na sprehodu eno urco s kolesom, tko da malo smo dobili vitaminčka D, čeprav ni nič kaj luštno, ko se sonček skrije. Šli smo pogledat kravice, pa prašičke, kokoške, kužka, Ema full uživa, sam da živali vidi. Pa mucka je pa zakon, sam k se ne pusti ulovit. Ko se bosta z očkom zbudila, bomo mogoče šli še kaj ven, čeprav ne verjamem, bomo rajši še eno omaro dali na balkon, k sem jo kupila, da bom sesalec pospravla noter, pa kakšne drobnarije, ki so ble zdej nastlane v Emini sobici (metla, smetišna). Aja, še en nasvet bi prosila. Kupila sem vijolično, rumeno, zeleno barvo, vse tri v svetlejših odtenkih. Pa mi vseeno še ena barva fali, pa ne vem, katero naj dam. Namreč, v Emino sobico. Mogoče, oranžno?' A mi pomagate, jaz sem glede kombiniranja bolj skromna, al pa mogoče že te tri zadostujejo? Tud te bodo lepo prišle na steno, čeprav..... Mah, sej si kar neki domišljam!? Tiamo, a mi prosim poveš, kako slikico prilimam v zs? Lahko tud katera druga mi pove, če slučajno ve? Lepo se imejte in se še kaj beremo.
|