|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
2.11.2007 11:24:21   
Kety
Živjo!

Joj, Jessy, ste pa res imeli smolo. Dobri ste, da ste vseeno šli. Pri nas bi moj totalno pop....in bi ostali doma. Sem skoraj prepričana!

NANKA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da je to res to in se veselimo s tabo! Držim pesti, da bo test še enkrat pozitiven!

Pri nas je pa Timon zbolel in ful smrka in kašlja, pa spremlja ga vročina. Komaj gleda in noče spat. Sem pa sama z obema. Semi zdi, da bomo vsi zboleli...

Nič, moram šibat!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
2.11.2007 11:31:04   
natasaxy
Kety naj se hitro Timon pozdravi, pa upam da se ne bo še mali nalezel.

Midva sva bila v trgovini pa malo zunaj. Sedaj pa sledi počasi kuhanje kosila. No glede na to da smo se včeraj ful basali skoz, bo danes nekaj bolj na easy. Špinačna juha in sojin polpet.

Tiamo pri nas gre tudi kar sam po punpico in jo skoz vtika v nosuser posted image . Ko ma dosti je pa še mami na vrstiuser posted image . Jaz ga včasih pod noskom namažem z materino dušico če mi pusti in vse ne ramaže - tko da še vedno je najboljša varianta fiziološka.

Nič grem kuhat naprej,...cao bau

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
2.11.2007 11:33:12   
tina104
Berem vas skoz za pisanje pa kar časa zmanjka, ko pa je tako pestro dogajanje pri nas.

No, najprej moram čestitat tebi, nankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vauuuuuuu! Bom držala pesti, da bo vse šlo čim bolj gladko!

Škoda, da se je pri vašem dopustovanju tako izteklo, Jessy. Joj, moj bi verjetno bil kar živčen, če bi se zgodilo podobno. Namreč že tako se mi zdi, da je najraje doma oz. če že gre na dopust, ga prvi dan glava boli, potem ene tri dni je vse ok, potem pa spet tečnoba, da gremo domov.

Drugače sem ta teden doma. V ponedeljek sem si privoščila nakupovalno dopoldne, Aljaž je bil v vrtcu, v torek sem dopoldne čistila, Aljaž je bil v vrtcu. Potem me popoldne kliče moj in pravi, da je na kirurgiji, ker si je v službi poškodoval roko. Tako ima roko v longeti, na dlani desne roke ima baje kar globoko rano 3x2 cm. Aljaž se te longete kar nekako boji. Zdaj dva dni ga ati ni smel se prav dotaknit, za vse je bila mami. No, včeraj je ati rekel, da je že boljše in ga končno preprial, da ga lahko tudi z levo roko nese in zdaj je spet za ogromno stvari ati, ati, ati.
Včeraj in danes smo tako večinoma doma, jutri imamo namen it obiskat eno mojo kolegico na Koroško.
Drugače pa je imel Aljaž tudi predvčerajšnjem vročino, včeraj pa je kar fejst kašljal, bil pa skoz izredno dobre volje, danes je vse drugo v redu, samo spat je že šel zelo hitro, pa rekel, da ga boli vratuser posted image . Pa ponoči spimo bolj tako. Sumim zobke, eno petko.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
2.11.2007 11:35:29   
tina104
Aja, še to - Aljaž zna pihat skozi nos, ampak ponavadi noče, prav reče, da ne bo. Potem pa špricamo s sterimarom, kar je ponavadi tako težko, da ga oba držima, da nama uspe.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
2.11.2007 11:49:30   
Jessy
Klarika, Neja je pa celo pot prespala, ob 21h je pa že spat šla. Sem bila prepričana, da bo vsaj do polnoči pokonci, ker je toliko časa spala. user posted image  Ja, posebni so tile otročki!

Moj je pravkar vstal in je brez vročine user posted image ! Samo malo je prišel k sebi, že ima nore ideje za današnji dan. Predlagal je, da bi šli v Trst v kitajsko restavracijo. Me je kar minilo, da bi se danes spet vozila 2 uri v eno smer, tako da sem že rekla, da odpade in da bomo šli kdaj drugič. Moremo še na grobove iti, tako da sploh ne pride v poštev.
Drgač pa mojga res nič ne spravi iz tira. On se takim situacijam samo smeji in pravi, da ni nič narobe. Ja, tak je. Mene pa full jezijo take stvari, pa še iz večih vidikov gledam na to, npr. ko smo se obrnili, smo naredili 160 km več, kar je posledično določeno število € za diesel, pa še kar nekaj € za cestnine, saj smo plačali vse po 2x in to ta dražje cestnine. Pa da o zapravljenem času ne govorimo in o naši Neji, ki je tako težko čakala, da je bilo konec vožnje. Ampak, preživeli smo in upam, da se nam kaj takega nikoli več ne ponovi.
Smo pa ravno z mamo govorili in ugotovili, da smo v hotelu plačali za 1 nočitev za 2 osebi z zajtrkom toliko, kot bi plačali za 5 dni hišico, ki jo ona dobi preko invalidov v Prekmurski vasi. user posted image

Govorite o pihanju skozi nos. Neji to kar dobro uspeva. Sicer mora pihniti 10x, da se ji sprazni nos, ker ji od 10-ih poiskusov ene 3x uspe dovolj močno pihniti, da ga sprazni. Fiziološke že dolgo nismo uporabljali, pumpice pa sploh nikoli.

Zdaj pa grem kuhat naprej!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
2.11.2007 14:37:48   
petri85
O, Nanka, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem prepričana, da vama je uspelo! Pa že kar četrti otroček na poti...to pa je pohvalno, res!user posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela!!!!

Pa tako krasno vreme je te dni, prav škoda, tiste, ki delate...no sedaj ste gotovo že pri koncu....mi šibamo ven, ko se zbudita.

Smo bili dopoldne v Ljubljani...tamavčku kupili nove čevlje, ker sedaj pa res ne more več v copatkih zunaj skakat, pa najraje bi po tleh stopal (seveda s pomočjo, da ne bo pomote!)...no, pa sem že pozabila, da so te ta prve za mičkene nogice tako pregrešno drageuser posted image

Gašper, upam, da se ti laringitis ne bo več pojavljal!

Timon, pozdravi se!

Zoya, še malo pa boste zibali!

Jessy, res smola z dopustom! Ampak, saj bo naslednjič toliko lepše! Se je že moral tvoj doma pozdraviti!

David že lep čas fejst pihne v robček...tudi najraje sam, da potem brišem tist smrkljček po celem obrazu.
Pa ta teden, ko je zdrav mi nenormalno veliko je...ma nič ne pretiravam, če rečem, da poje skoraj za dva človeka...pri kosilo vedno hoče repete, pa za malico ogromno, no za zajtrk je že prej veliko...bi ga kar malo nazaj držala, pa pomislim, da ga kaka bolezen napade pa ne bo nič jedel in bo to ponucal...no, saj tudi kaka ogrooomno...že takoj zjutraj, ko se zbudi teče na WC kakatuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
2.11.2007 15:02:38   
zoya24
Petri ti prav zavidam, da ti tako lepo jesta. Žiga še vedno je kot piščanček, pa še to par stvari, če gremo kam na obisk, pa sploh nima časa jest, al pa samo sladkarije vase meče user posted image .

Pri nas se kosilo šele kuha, Žiga še spi, če popoldne ne bo imel vročine, gremo tudi mi malo ven.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
2.11.2007 15:09:22   
Nončika
Petri, ti prav zavidam. Moja Noemi je kot piščanček. jo prav prosim, da kaj poje. malo ji naložim na krožnik pa še to več kot polovico pusti.

zadnje dni mi je resnično malo. na teži se seveda tudi vidi. Jessyna Neja je pravi Rambouser posted image poleg moje Noemi. ni panike samo, da je zdrava. je po atiju, ne po meni.

Zoya očitno obe hranive piščančke. glavno da so zdravi. a ne Nanka?

lp, še malo pa gremo domov.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
2.11.2007 16:42:18   
Kety
Zoya, Klarika, nista sami s problemom hranjenja. Tudi naš Timon se pridružuje klubu piščančkov!user posted image user posted image user posted image user posted image  So dnevi, ko lepo je, večinoma pa se moram fejst truditi, da kaj poje (pametnega). Itak, da mu ni težko pojest piškot ali pa čokolado ali pa puding. Kosilo nam vedno in od vedno dela probleme....Grrrrr!

No, Timon je še kar revček, oči ima čisto rdeče in steklene, iz nosa mu curi 100 na uro, kašlja, kot star čikar,....upam, da bo jutri bolje.

Je mož peljal Filipa na sonček, jaz sem pa doma ostala in delam ob tem, ko Timon bulji TV. Sej ga prav dosti ne more gledat, malo zraven kinka, le tako da mir, ker v svoji sobi noče bit. Hoče bit pri meni v dnevni.

Petri, kje ste kupili posteljo za Davida? Pa krasen avatarček imaš. Res si pa lahko srečna, da nimaš težav s hranjenjem in sploh, da imaš taka angelčka.

Nanka,....res bravo za odločitev za 4 otročička. Jaz upam tudi še na enega, ampak prej moram neki narest iz svojega življenja (najt službo ali pa svojo firmo močneje zalaufat). Zdej sem pa itak čist zasedena z otroki. Sem rekla, da ko bo Filip star 2 leti bi poskusili imeti še 3, pa je moj rekel, da bomo lih iz te faze, da bi lahko kam šli, pa bomo spet imeli dojenčka....kar je res, ampak jaz pa tudi ne bom vedno mlajša in ne moremo predolgo čakati na 3 člana, čeprav bi imela tudi jaz 4.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
2.11.2007 16:47:31   
natasaxy
No če se že ravno od hrane in koliko pojejo otroci pogovarjate.

Prigoda izpred pol ure. Naš je tak jedec, da kdor ga vidi se samo čudi kam vse to dobesedno včasih zbaše. Že od malega zelo hitro je, pa tudi veliko je. Sem ena tistih mamic, ki mora vedno reči zdej je pa dovolj. No danes je dobil od bratranca en čokoladen bonbon. Seveda št. 1 njemu nič ne pomeni (dobili smo vsak po enega). Ker je videl da je vreča še polna čokoladnih bonbonov in sem rekla, da enega lahko poje potem pa je dovolj. Iz trme je tisti bonbon, ki je bil že v ustih napol pojeden vzel ven, ga vrgel na tla in se začel tako trmat, da mi je čist živčkeuser posted image . Ker smo bili zunaj - je seveda poleg tega še vsa budna od čokolade namazana. Sem ga poslala noter in v svojo sobo, kjer je tako razbijal, kričal, vriskal, butal po vratih, da ga je sigurno pol sosedov slišalouser posted image . Sem mu rekla, da ko se bo umiril, lahko pride ven, pa ni bilo učinka. Sem prišla ene trikrat v sobo - vmes je imel še nalogo dati copatke gor, kar seveda ni hotel. Pa sem vajo ponavljala - 5x sem zaprla vrata sobe in prišla nazaj pogledat če je se je že umiril. Ta zadnjič se je umiril, brez besed dal copate gor in rekel, da je utrujen, vzel dudo in šel na kavč spat za 5 minut- bolj se do konca skuhatuser posted image . Pol sva se pa pogovorila, da to res ni primerno obnašanje,...to se je zgodilo že parkrat v bolj mili obliki, danes je bilo pa za,...

Tako da ena ali druga skrajnost ni o.k. Pa mi vsak pravi, pa pusti ga naj je, veš kako je luštno gledat otroka k rad je,... ja že do določene mere. Mi se ravno zaradi tega sladkarij bolj izogibamo. Pa se včasih že vprašam če sem že jaz mal čudna al kaj? Najbolj da mu en dan pustim, da se naje v nulo, pol bomo pa vidli kako bo. Ni pa prijetna situacija, ko greš kam na obisk, pa hoče celo skledo piškotov pojest - pol pa jest prosim, če lahko prosim posravijo nekam, da nau vidu, pa je mir.

No opisala sem še nekaj naših smešnih prigod in oblik trme. Cao

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
2.11.2007 16:58:38   
nanka
Mi smo že opravili tedenski šoping.
Hvala vsem za lepe želje, ja nisem mogla zdržati in sem test opravila še enkrat. Je potrjeno, da bomo julija zibali.

Sicer do NS ne bom nikomur povedala, moram pa poklicati g. da se naročim na pregled in da vidimo čisto uradno.
Kety saj midva sva se na hitro tudi odločila prav zaradi let, ki me že preganjajo.

Hvala vsem še enkrat.

Zoya ti se pa približuješ cilju z avinsko hitrostjo, še malo pa bo.

Natsa jaz pa prav z užitkom gledam otroke, ki odpirajo usta in jejo brez problema, pa prav lušno jih je videti.
Zoja zaenkrat noče pihati nosa, ene dvakrat ji je uspelo ampak noče. Tako da imam borbe na kvadrat, d ji zlivam fiziološko v nos. Ponavadi pa še bruha, tako da ji zlivam v nos samo kadar je nujno potrebno.
Ta trma mi je znana, kot da bi govorila o Zoji, potem se pa greva katera je bolj trmasta

Grem tamalo skopat, da bom imela prost večer, ker gre očka na nogomet.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
2.11.2007 17:42:05   
jankobananko
Nanka, čestitam! user posted image user posted image user posted image  Naj vse poteka brez težav!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
2.11.2007 17:49:05   
Tiamo
nanka še enkrat ploskam in na jok mi gre.....

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
2.11.2007 19:14:06   
nanka
Tia user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
2.11.2007 19:17:45   
Tiamo
nanka nehiiii, ker zdaj pa res user posted image ..še dobro, da mojega ni doma,

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
2.11.2007 21:01:51   
Jessy
Nanka, čudovito! Čestitam še enkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
3.11.2007 15:08:29   
Pikaču
Nanka, to pa je novica, 4 otroček, super, super, super in čestitam. Pa lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prazniki so mimo, bili smo na grobovih in prižigali svečke, no Ema jih je user posted image , spekli se nismo, hvalabogu, čeprav je tisti nosek tko zraven svečk rinla. V četrtek smo bili v Celju na pokopališču, nato smo šli k moževemu bratrancu na kosilu v Šempeter. Ker pa je tko pihalo, je Ema začela malo smrkati in kašljati, ampak sem ji že dala sirup Prospan, pa je zelo pomagal.
Trenutno spi, kosilo smo pojedli, jaz sem pa za računalnikom in pišem nalogo, mora bit do petka narejena.

Aja, nosek si pa Ema tud že sama spuca, ampak moram obvezno za njo pobrisati, drugače pa ji ga pucam s fiziološko, pa potem sama orng pihne ven.

Popoldne gremo še v štacuno, mi je mehčalca, pa ariela zmanjkalo. Vreme je pa itak slabo, tko da na sprehod dolg ne bomo šli.

Lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
3.11.2007 20:41:47   
tina104
Vidim, da se pogovarjate o tem, koliko otroci pojejo. Pri nas je tako, da Aljaž nima meje pri sladkarijah. Če je na mizi čokolada ali keksi ipd., bi on jedel v nedogled, če ne bi pospravli. Sem tudi jaz včasih prav jezna, ko na vseh obiskih tako pretiravajo s sladkarijami. Saj imam tudi jaz zelo rada sladko, ampak jaz vsaj vem, koliko lahko pojem oz. da moram jest še kaj drugega kot sladkarije. Aljaž pa bi zadnje čase jedel samo sladkarije, čokolino, čokolino kroglice, rozine, med. Ta teden je sploh tak, da nič prav ne je. Ima pa vmes kak dan, ko je vse po vrsti in tudi v vrtcu pravijo, da vse je razen solate pa mogoče kakega zelja.

Malo si mislim, da so krivi zobki, se mi zdi ena petka, ker včeraj je bilo obupno podnevi - tečnoba, trma. Cel dan se je samo drl, ni hotel iz hiše, ni hotel jest, ni hotel pit, ni se hotel oblečt, samo dojil bi se. Danes je bil za 100% drugačen. Čez dan se sploh ni dojil, razen ene konkretne trme vmes je bil prav prijeten. Včeraj pa sem bila že čisto obupana in če bi me kdo vprašal, če si želim še enega otroka, bi mu sigurno rekla ne. Danes bi moj odgovor verjetno bil malo drugačenuser posted image

Se pa bojim kakšna bo noč, namreč danes se je zjutraj zbudil že ob petih in popoldnasko spanje je imel komaj od 16.00 do 17.00, potem je eno uro nekje bedel, potem pa me prosil, da gre spat in zdaj že od 18.00 spi. Po mojem se bo ob kakih pol štirih odločil, da je jutro. Sicer pa odkar se je ura prestavila, imamo spet zgodnje vstajanje, ponavadi okrog 5.00. user posted image  

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
4.11.2007 14:09:08   
Jessy
Kje pa ste vse?

Pri nas se je pred dvema urama prikazalo sonce. Ker Neji ni do spanja, se bomo zdaj kar na sprehod odpravili, dokler nam ne uide.
Drugače nič novega. Peremo in sušimo cunje, pa za zlikat jih imam tudi kar nekaj, tako da dela mi ne zmanjkuje.

Mejte se, pa se slišimo!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
4.11.2007 15:14:14   
Pikaču
user posted image Jessy, tudi pri nas je sonce, Ema in očka pa veselo spita že uro in pol.

Jaz sem zložila in zlikala že 2 stroja cunj, pa novega sem obesla, mislim, ne vem, od kje tolk teh cot. Sej sam perem pa likam. Ampak bo že, danes sem tudi nekaj plišastih stvari oprala. Pa mi jih Ema ni pustila zjutraj oprati, tko da sem jih zdej, k spi, edin enga medveda je s sabo vzela v spalnico, tko da ta pa kdaj drugič pride na vrsto.

Drugač smo pa mi trije bili zjutraj na sprehodu eno urco s kolesom, tko da malo smo dobili vitaminčka D, čeprav ni nič kaj luštno, ko se sonček skrije. Šli smo pogledat kravice, pa prašičke, kokoške, kužka, Ema full uživa, sam da živali vidi. Pa mucka je pa zakon, sam k se ne pusti ulovit.

Ko se bosta z očkom zbudila, bomo mogoče šli še kaj ven, čeprav ne verjamem, bomo rajši še eno omaro dali na balkon, k sem jo kupila, da bom sesalec pospravla noter, pa kakšne drobnarije, ki so ble zdej nastlane v Emini sobici (metla, smetišna).

Aja, še en nasvet bi prosila. Kupila sem vijolično, rumeno, zeleno barvo, vse tri v svetlejših odtenkih. Pa mi vseeno še ena barva fali, pa ne vem, katero naj dam. Namreč, v Emino sobico. Mogoče, oranžno?' A mi pomagate, jaz sem glede kombiniranja bolj skromna, al pa mogoče že te tri zadostujejo?
Tud te bodo lepo prišle na steno, čeprav..... Mah, sej si kar neki domišljam!?user posted image

Tiamo, a mi prosim poveš, kako slikico prilimam v zs? Lahko tud katera druga mi pove, če slučajno ve?

Lepo se imejte in se še kaj beremo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
4.11.2007 22:32:59   
Kety
Dober večer!

joj, kako lepi dnevi so za nami,...Timon je pa še vedno bolan in ne more bit nič zunaj. Ful škoda! Filip se na srečo zaenkrat še dobro drži in vsi ostali tudi.

Jutri ima Filip posvetovalnico in cepljenje, zato res ne sme zboleti.

Nič, itak je že ful pozno in grem spat. Sem tolk utrujena, da sploh ne vem kje se me glava drži,...

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
4.11.2007 23:17:36   
Jessy
Tudi jaz se javljam še pred spanjem!

Kety, upam, da bo Timon kmalu zdrav, pa da bo Filip jutri cepljen.
Ema, glede barv ti sama težko svetujem, ker ne sledim modnim trendom. Drgač se mi pa zdi, da si vredu barve izbrala, da ne manjka nobena več.

Mi smo šli popoldne res na en dooooolg sprehod. Sva jo komaj še animirala, da je prehodila celotno pot, kajti ona bi se pol poti kar najraje nosila.
Sva pa z mojim prišla danes do skupne ugotovitve, da kadar popoldne ne spi, začne zvečer trmariti s preoblačenjem ali čim podobnim. Vam povem, da sva skoraj 1 uro porabila, od trenutka, ko smo se lotili preoblačiti za spanje, pa do trenutka, ko je šla dejansko spat. Mislim, to ti pobere enih živcev. user posted image  Kar nekaj jo piči in noče slečt majčke, noče pleničke, noče se oblečt, ona bi kar naga v nedogled skakala naokrog... pol pa joče, da se vsa prepoti....Mahhh....res ne vem no....al je res krivo spanje, al pa sva ji morda preveč popuščala, da je zdaj taka. user posted image

Malce sem pojamrala, zdaj pa lahko grem spat, da bom jutri lahko delala. Že za dobro jutro bom telovadila - 2 prevala naprej vezano! user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
5.11.2007 6:36:39   
nanka
Dobro jutro,

no praznikov je konec, zdaj pa veselo na delo v nove zmage. Saj bodo kmalu božični prazniki tu.

Ema, meni so te barve ki si jih kupila zelo všeč in nebi dodajalo nobene druge, da ne bo preveč pisano.

Kety poročaj kako sta opravila s Filipom na pregledu.

Zdaj si grem pa skuhat čaj, aja pa kadim tudi ne že od petka. Ne vem kaj si naj zmislim v službi, ker jim nočem še povedati, točno pa spomnijo, da sem pri Zoji takoj nehala kaditi. Si moram izmislit en pameten izgovor.

Violinski, se vidiva danes?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
5.11.2007 8:59:39   
ery
oJLA PUNCE.

Najprej čestitke Nanka. user posted image user posted image user posted image  Ful, ampak res ful sem vesela zate. Joj jaz bi bila tud nosečka srečka, pa ne morem, ker moj pravi, da dokler bo pod to streho ne bo nič. Selili se pa itak ne bomo, to je jasno. ah.. Bom kar drugega očija poiskala... user posted image  Tako rada bi videla, da ne bi bilo več kot 4 leta razlike.. ampak pač moj je trmast, in pravi, da pod temi pogoji ne bo imel otroka. Sicer imava pa midva tudi malo krize, tako da je res bolje, da ne hitiva.

Jessy, joj pa ne moreš verjeti, kakšna smola no. Ampak si pogumna in faca, da si tole spejala, v bistvu, da je tvoj mož tako potrpežljiv. Moj bi po... in peljal samo domov.

pa ful fino, da sta se s Klariko dobili. Joj vse se emd seboj že poznate, sam še jaz nobene nisem vidla...

Aha, vprašat vas moram kje ste kupile čeveljčke tople za otročke? Ker nika ima za zdaj samo škornje za dež, supergice so ji pa že skoraj premajhne. SEm jo pa izmerila, je velika 97 cm in težka 15 kg.
Aja, pa spet ima dudo za spat. Sem se preveč hitro hvalila. V enem tednu jo je tolk pogrešala, da je bila čisto fertik. Zmedena, zoprna, trmasta, ni in ni hotla zaspat, pa se je moj odločil, da ji da nazaj, sedaj pa spet spi. Ampak jo ima samo za zaspta, ponoči ji pa vzamem.

Ah bo že....

Tolk za zdej, ker moram it delat.... Komu se da.... meni ne....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.11.2007 9:08:54   
Tiamo
Dobro jutro,

kavo sem že popila in prižgala še dva cigareta, še zate nanka k ne kadiš veš. A kaj bi si izmislila, zakaj si nehala kadit...zaradi zakona o prepovedi kajenja ali pa da si za 1. novembra nehala kadit!!!

Ema barve si dobro izbrala, glede nasveta ti nemorem pomagati, ker nevem kaj imaš v mislih, kako bosta pobarvala sobico. lagko si pomagaš s temle krogom za barve

user posted image
še par idej
user posted image
user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?