Pikaču
|
Tudi sama mislim, da če je starostna razlika med otrokoma primerna, se prov lepo zaigrata in se imata fajn. Vsaj upam, da bo tako, moja Ema sicer pravi, da bi mela sestrico ali bratca, čeprav včasih reče da pa ne. Pol pa na trebuščka pokaže pa na teto se spomnimo, k nosi dojenčka v trebuščku, pa je prec debata. Ste mi tud malo vzpodbude dale, da se bova res odločila za še enega. Tudi sama bi prosila za kakšne pesmice, če jih imate, me z Emo bi jih tud poslušale. Kdo je pa Miševi? Tud kakšna avgustovka, ki se že dolgo ni javila? Spet sem firbec! Sama sem malo bolna, imam poln nos, pa ravno malo čajčkam. V službi smo se preselili v nove prostore, pa nam še niso zrihtali oknov, mi mrzu zrak noter uhaja. Zdej pa mam, nahod. Danes sem se ob pol treh ponoči zbudila in šla čaj pit pa tv gledat, je bil glih BB na rtl. Sej pol pa spet nazaj nisem mogla zaspat. Zjutraj smo pa se z Emo skupi zbudile pa me že 2 dni ne pusti od sebe, k pravim da grem v službo. Jo moram nekako zamotit, da pozabi, pol pa na hitrco zbežim. Največkrat prižgem telebajske in ji dam kakšen piškotek ali prepečenec. Imam tadolgo, do 17, ampak bomo že, kva pa čmo. Pol pa hitro nekaj v shoping, sem vidla za Emo v La scarpi ene luštkane škorenjce. Za 20 EUR. Zase pa itak da nisem nič našla. Tiamo, vlogo za znižano plačilo vrtca je potrebno odnesti na občino, al ne? No, moj tud mora delati na volitvah, je član komisije. Tud sama sem bila prejšnja leta v komisiji, zdej sem pa možeka poslala. Ta vikend bomo imeli četvorno praznovanje. Praznujejo moj oče, mami, tašča, sama imam god. Tko da mamo sama kosila, super, mi ne bo treba nič kuhati, božji mir bom mela. lp
|