Jessy
|
Evo mene! Mi smo že nazaj iz Moravc! Smo imeli trojno smolo, zato smo že nazaj. Vse se je lepo začelo. Ko pridemo skoraj do Sl. Konjic, me moj vpraša, če sem vzela ključ od apartmaja. Seveda ga nisem . Vs sem vzela, ključa pa ne. Smo se obrnili v Sl. Konjicah in šli nazaj v Ljubljano, kjer smo prevzeli ključ, ker sta nam ga njegova starša pripeljala na protido Ljubljane. Potem prispemo ob 19h do apartmaja. Grem do vrat in ne morem vtakniti ključa notri. Pride moj in nekaj poskuša, pa pravi, da zgleda kot bi bil ključ na notranji strani. Takrat se odklenejo vrata in notri so že bili drugi. Ta apartma ima dva lastnika, ki se med sabo ravno ne razumeta dobro in je bil ta drugi lastnik gor, ker je "kao" spregledal, da je rezervirano. Moževa sestra, ki je druga lastnica pa pravi, da je on dobro vedel, da pridemo in da je nalašč šel gor, da dela zgago. No, pa pustimo to...gremo potem vprašat v recepcijo Prekmurske vasi, če imajo kaj fraj, pa niso imeli, nato gremo v hotel, kjer komaj dobimo sobo za eno noč in zajtrkom. Hvala Bogu! Midva bi pot domov že prestala, Neji bi se pa zmešalo, saj je že tako bila va tečna in je komaj čakala, da je bilo konec vožnje. Kar pa še ni bilo dovolj, je pa še moj zbolel in je imel vročino 38,3 C. Grozno, ja! Tako bi se v vsakem primeru danes vrnili, ker z vročino pa res ne moreš biti nekje drugje. Takrat ti paše le doma. Smo se pa danes uspeli iti še kopat. Smo planirali že včeraj zvečer, pa smo se predolgo štimali za odhod in so nam ga prej zaprli, saj je med tednom le do 20h odprt. V glavnem, Neja je full uživala tiste 3 ure, kar smo se kopali. Sploh ni hotela biti nič na suhem, tako da je imela vso kožo nagubano. Posledično je potem v avtu spala vse od Radencev pa do doma (2,5 ure). Smo se pa celo uspele dobiti s Klariko in Noemi. Je že tudi za to srečanje kazalo slabo, a nam je uspelo! Klarika je full fajn ženska , zgovorna in preprosta, njena Noemi pa prava pravcata lepotička. Že na slikah je lepa, v živo pa le še bolj! Je pa res bolj suhica, tako da je Neja zraven nje zgledala kot en Rambo! Upam, da se bomo še kdaj srečale, pa v bolj umirjenem času. Danes smo se dobile ravno takrat, ko je čas za spanje naših otročičkov, tako da sta na koncu že obe postali razdražljivi. Toliko od mene. Grem zdaj še mojga malce pocartat, ker je res fajn bolan. Mu vročina kar ne pade.