|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
28.10.2007 9:05:13   
Tiamo
Dobro jutro, danes se je pramaknila ura, ampak smo spali samo do 7. Oprala sem že, malo preuradila Demino omaro, pospravila premale stvari in dala iz škatelj malo večja in zimska oblačila.Včeraj sva izkoristile lepo soboto in pospravile hiško na igrišču, jo oprale in shranile v klet za drugo leto.Danes gremo na kosilo k babici.Drugega nič novega, samo še slikca kako Demi zdaj pleza po postelji

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 30.10.2007 13:29:06 >

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.10.2007 9:19:08   
Jessy
Pozdravček tudi od mene! Končno sem dočakala vikend in krompirjeve počitnice, čeprav kaže, da bom v ponedeljek šla še na eno izobraževanje. Se bom probala zgovoriti, če se bo dalo!

Klarika, komot se dobiva na kaki pijački! Bom zelo vesela, če se srečava! Na ZS mi sporoči, kje bi se lahko dobili, pa kdaj (mi gremo gor v sredo, v soboto pa nazaj), pa še tel.  p usti,da  se ti javim.

Že nw ee mo rem          več pisat, ker         mi Neja  nag aja.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
29.10.2007 6:23:48   
nanka
Dobro jutro,

pa je spet ponedeljek, no ja ta teden bo vsaj zelo kratek, zame je delaven samo danes in jutri.

Zoja je malo zbolela, malo je bruhala in imela drisko, pa ni bilo nič hujšega. Najhuje je to da že dva dni nič ne je, samo pije. Tako da ji dajem veliko ledenega čaja in pa pomberke. To je edino kar ji diši. Upam da bo danes že boljša.

Ta teden enkrat gremo v Velenje na pokopališče, to bo pa tudi vse, drugače bomo doma in uživali v brezdelju.

Jessy lepo se imejte in uživajte.

Me že čaka čaj.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
29.10.2007 9:06:09   
Nončika
jutro!

Jessy: zs

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
29.10.2007 10:44:35   
Tiamo
Dan,

samo tok se javim, da vam rečem dober dan...sem čist delavna, sej veste volitveeeeee

Nanka, upam ,da Zojo ne bo nič hujšega in da bo kmalu začela normalno jest..

Aja, Kety, še to...Timonovo zaprtje je podobno k pri Demi, ko sva začeli z odvajanjem...psihičnega izvora, tako, da če bo imel še probleme, ko bo rekel kakat, pejta v en kot, ali nekam da bosta sama, reči mu naj skrči nogice, da bo šel drekec lažje ven in mu razloži, da je to super, da bravo k kaka itd...je na dobri poti, da se reši plenice.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
29.10.2007 12:08:24   
Jessy
Žijo!

Midve sva bili danes že 2 uri zunaj. Sva šli mojim pomagat urejat grobove, pa še kamenje smo šli nabirat ob vodo, tak da je bilo polno zanimivosti. Zdaj pa kuhava kosilo, po kosilu pa gremo še v gozd nabirat mah.
Je treba izkoristiti prelep dan, ker jutri bo baje spet dež.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
30.10.2007 7:05:39   
nanka
Samo da vas na hitro pozdravim, preden se vržem veselo na delo, uf bo dolg dan že vidim. Še dobro da sem v petek doma, si bova z Zojo privoščili šoping dan. Malo v Mullerja, malo v H&M, pa v trgovino s čevlji Zaza in tako naprej. Če bo katera kje v oklici se lahko dobimo na kavici.

Zoja je včeraj dobila drisko, tako da upam, da bo zdaj samo še boljše. Saj videti ji ni da bi imela virozo, samo driska, pa ne prepogosto in če ima dudo se ji dviguje in bruha. Včeraj nama je že skoraj uspelo dudo odstaniti, pa je ponoči tako jokala, da jo je dobila nazaj.

Včeraj popoldne smo bili v Velenju, tako da smo prižgali svečke in bomo imeli praznike doma.

Za dobro jutro dovolj.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
30.10.2007 7:50:11   
Tiamo
Jutro še od mene,

spali smo uredu, samo Demi ni mogla zjutraj vstati, je tako jokala in govorila še spala, še spala...potem me je čist zbrcala in stepla, ko sem jo hotela obleči, sem jo pustila 5 min, da se je ohladila in potem smo z jokom odšli v vrtec. V avtu se je že umirila in vprašala: Kdo pride danes po mene? Potem ti p s takimi izjavami polepša jutro.

V petek delam, tako, da nanka nič ne bo s kavo z moje strani.

Grem malo prevert, če sem kak mail dobila... 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
30.10.2007 9:06:06   
Jessy
Dobro jutro tudi z moje strani.

Jaz sem pravkar prišla iz zdravstvenega doma. Me že ves teden po malem boli grlo, danes me pa pošteno boli, zato sem se šla pokazat, ampak je le virusno obolenje zgornjih dihal, tako da nisem dobila nobenih zdravil. Se bomo samo z domačimi cajtali.

Spali smo vredu, Neja je pravkar šele ustala.

Je pa zadnjih nekaj dni postala prav obupna. Ima neke izpade ihte in želi uveljaviti svojo voljo čist povsod. Prav za vse je beseda SAMA in ne pusti, da bi ji pomagali vse od oblačenja naprej. Včasih mi kar malce živce načne zaradi tega, ker jo kar čakamo in čakamo, da se obuje. Groza! Upam, da kmalu mine ta reč.

Danes se bomo pa počasi pakirali, da jutri odjadramo, ko se zbudimo. Baje bo vreme zelo lepo tedni, tako da me še bolj vleče, da gremo.

Tudi jaz grem pokukat, če imam kak mail.
Čau

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
30.10.2007 11:32:29   
Nončika
ALO!

MI SMO PA SPALI BOLJ SLABO. NOEMI IMA ZAMAŠEN NOS, DUDA PA JE SEVEDA OBVEZNA. SEM JO PREPRIČEVALA, DA NAJ DUDO DRŽI V ROKAH PA NI ŠLO. NO KO PA JE MALO ZADREMALA JE SPUSTILA DUDO IZ UST. AMPAK PREBUJALA SE JE IN ISKALA DUDO. PRISTALA JE NA NAJINI POSTELJI IN KONEC. BAJE ZJUTRAJ NI IMELA VROČI, TUDI ČEZ NOČ NE. DOBRE VOLJE JE IN SE PODI NAOKROG.

V SLUŽBI MAM FULL GUŽVO. KONEC MESCA IN ME BOMBANDIRAJO Z RAČUNI. VSE MORAM UREDITI IN POŠLIHTATI. V PETEK PA DELAM. BLAGOR TISTIM KI NE DELATE.

V ČETRTEK NAS ČAKAJO OBISKI GROBOV. ČEZ PRAZNIKE PA SMO NA KNAP. MOJ JE DELAL V NEDELJO, VČERAJ, DANES FRAJ, JUTRI PA DELA. SMO ČISTO NA KONTRA SMENAH. KO ON DELA SEM DOMA, KO PA JE DOMA PA JAZ DELAM.

OK GREM NAZAJ DELAT, DRUGAČE BOM MORALA ŠE POPOLDNE DELAT.

LP.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
30.10.2007 11:59:29   
violinski
Nanka, pišem ti ZS, prosim, javi se, še preden greš v nakup čevljev user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
30.10.2007 14:06:18   
ery
Ojla,

Joj blagor enim, ki greste na dopust. Jaz bi šal tudi, upam, da nam kaj uspe it med novoletnimi prazniki.
nika je tudi začela uvelavljati svojo voljo in se prav tako hoče sama umit, oblečt , obut, vse sama. tako da tudi jaz že skoraj izgubim živce, ko jo je treba stalno čakat. user posted image  Ampak ok..

Drugače smo pa od petka naprej brez dude. user posted image  Kar naenkart. jaz sem šla v petek zvečer ven, ko sem okrog 2h prišla domov, se je Nika zbudila in hotla dudo. preiskala sem celo sobo, nato sem mojga zbudila, je pa rekel, da je nima, ker je rakla, da je zanič in preden je šla spat jo je sama vrgla v smeti.

Tako da se včasih še spomni na dudo, ampak ni nič joka, tako da jo moram kar pohavliti. Pravi pa, da jo je jež odnesel. user posted image  namreč ježek ji je ful pri srcu, ker je zadnjič moj ati prinesel ježke na hodnik in potem je tekel med Nikine noge, ful je dirkal...user posted image  Se je res smejala, in zato ji je dudo odnesel jež.

Drugače pa nič posebnega. V petek imamo vsi dopust, tako da sem doma, upam pa, da se bomo kam dal in da ne bo dolgcajt.
zadnje čase imam jaz obdobje, ko bi kar hodila kam ali popoldan ali zvečer.

Upam, da nas šefica kmalu spusti domov, moram it še v Citypark. pa upam, da ne bo pretirane gužve.

ja nič, punce fajn se imejte, Jessy, vi pa uživajte v Moravcih. papa

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
31.10.2007 0:05:59   
Jessy
Lep dober večer!

Ery, čestitam Niki za dudo! user posted image  Jaz sem pa Neji napovedala, da bodo tudi flašo odpeljali smetarji, pa je rekla samo JA. user posted image  Bomo mogli tudi to ukiniti, ker je eno samo cartanje z njo. Priznam pa, da je tudi praktična! user posted image

Prišla pa sem vas pozdraviti, ker jutri se ne bom več oglašala, saj bomo dopoldne že šli. Upam, da nam vsaj do 10h uspe štartati. Čaka nas polno postojank, tako da bomo gor šele okrog 4h ali pa še pozneje. Se bova pa s Klariko jutri dobile! user posted image

Lepo se imejte med prazniki!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
31.10.2007 14:11:22   
natasaxy
Dan. Vidim da ste vse odsotne. Tudi jaz sem komi čakala da bom dočakala nekaj dni frej. Komaj sem dobila v petek dopust (je šlo skozi), tako da si bomo malo odpočili. Mi smo spet v blagi obliki fasali laringitis, tako da smo od četrtka doma. Zdej že skoraj nič ne kašljamo, me pa valda skrbi, da se ne bo prepogosto tole ponavljalo.user posted image user posted image

Za praznike gremo malo svečke prižigat, jutri greva s tamalim k meni domov, pa na kosilo, malo žlahto pogledat in to je to - bo petek en dva tri tukaj.

Kaj bomo danes delali še ne vem. Pri nas je bil tudi prejšnji teden uspeh z dudo - tri dni smo bili že brez, tudi v vrtcu sem jim naročila, da je bil brez, no ko pa je zbolu, smo spet na starih tirih - dudo veselo vlečemo ne gre drugače. user posted image Enkrat se bomo že odvadili. Lulamo tudi zdej že kar pridno na stranišče, razno kakanje nam še ne gre - no pa včasih prepozno pove in so že hlače mokre. Zanimivo pa da v vrtcu noče it na stranišče, ga ne morejo pripravit, tako da se bolj varno počuti kar v plenički.user posted image

Grem zdej,...se še oglasim,...cao

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
31.10.2007 21:16:59   
Kety
Zdravo punce!

Jessy, uživajte v Moravcih!!

Nataša, pa ne spet laringitis. Držim pesti, da hitro mine in da se ne ponovi več.

Mi smo bili danes pri tašči na kosilu in na grobu od moževe babice. Filip je danes veliko spal na sončku v vozičku, Timon je bil pa cel dan malo čuden (ni hotel res čist nič jest), no, zvečer pa je dobil vročino, tako, da sem mu dala Calpol in čaj. Pač danes ni jedel, upam, da se čimprej pozdravi. Ne vem kje je fasal virozo, je pa ogromno bolnih, med drugim tudi moji starši, s katerimi je bil v stiku, ko so že bili bolni, ampak od tega je že skoraj 1 teden...user posted image

Timon in plenička sta najboljši par!!! Zadnjič sem ga po popoldanske spancu odvila in je bila plenička čist suha. Sem ga dala na kahlico in se je polulal ziher pol litra, res! No, pol sva imela na tak način do večera pleničko suho. Drugi dan sva zgodbo ponovila in je do 12ih zdržal bit suh (seveda sem ga sama dajala lulat, le enkrat je sam rekel, da bo lulal in sem ga hitro dala na kahlo). Potem pa je šel v spodnji štuk in preden sem atiju povedala, da je brez pleničke, je že rekel, da bo lulal in se je polulal. No, pol sem mu pa dala plenico gor, ker jo je sam hotel met. Tko, da tole odvajanje bo pri nas kar dooooolgo. Dude pa že od poletja nima več in ob vseh dudah, ki ležijo naokoli (od Filipa) niti ne pomisli, da bi si jo vtaknil v usta. Zanimivo!!Mogoče zato, ker se je sam odločil, da je ne bo več imel in verjetno bo tako tudi s plenicami. Ko bo sam odoločen, da je noče več, bo pa šlo...upam!

Sem pa imela cel teden paniko, ali mi Filip dovolj poje, ker zadnje čase nič ne spimo. Zbuja se na 3 ure tudi ponoči, zadnjič je bila pa res kriza, se je zbujal kar ne 1 uro. Groza! Pa sem mu šla aptamil naštimat, pa ni hotel pit (pa ga je že pil), joška je bila pa uredu, pa čeprav ni moglo bit kaj veliko notri...user posted image  No, po 1 tednu sem dobila tehtnico nazaj in sem ga prejle stehtala pred obrokom in po njem. Pojedel je 210g, sicer na obe joški, zdej bom pa vidla kakšna bo noč. Tehta pa sedaj 6.200g, v soboto pa bo dopolnil 4 mesece.

Sem bila dolga,....lahko noč!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
1.11.2007 21:36:16   
Jessy
Evo mene! Mi smo že nazaj iz Moravc! Smo imeli trojno smolo, zato smo že nazaj.
Vse se je lepo začelo. Ko pridemo skoraj do Sl. Konjic, me moj vpraša, če sem vzela ključ od apartmaja. Seveda ga nisem user posted image . Vs sem vzela, ključa pa ne. Smo se obrnili v Sl. Konjicah in šli nazaj v Ljubljano, kjer smo prevzeli ključ, ker sta nam ga njegova starša pripeljala na protido Ljubljane. Potem prispemo ob 19h do apartmaja. Grem do vrat in ne morem vtakniti ključa notri. Pride moj in nekaj poskuša, pa pravi, da zgleda kot bi bil ključ na notranji strani. Takrat se odklenejo vrata in notri so že bili drugi. user posted image  Ta apartma ima dva lastnika, ki se med sabo ravno ne razumeta dobro in je bil ta drugi lastnik gor, ker je "kao" spregledal, da je rezervirano. Moževa sestra, ki je druga lastnica pa pravi, da je on dobro vedel, da pridemo in da je nalašč šel gor, da dela zgago.
No, pa pustimo to...gremo potem vprašat v recepcijo Prekmurske vasi, če imajo kaj fraj, pa niso imeli, nato gremo v hotel, kjer komaj dobimo sobo za eno noč in zajtrkom. Hvala Bogu! Midva bi pot domov že prestala, Neji bi se pa zmešalo, saj je že tako bila va tečna in je komaj čakala, da je bilo konec vožnje.
Kar pa še ni bilo dovolj, je pa še moj zbolel in je imel vročino 38,3 C. Grozno, ja! Tako bi se v vsakem primeru danes vrnili, ker z vročino pa res ne moreš biti nekje drugje. Takrat ti paše le doma.
Smo se pa danes uspeli iti še kopat. Smo planirali že včeraj zvečer, pa smo se predolgo štimali za odhod in so nam ga prej zaprli, saj je med tednom le do 20h odprt. V glavnem, Neja je full uživala tiste 3 ure, kar smo se kopali. Sploh ni hotela biti nič na suhem, tako da je imela vso kožo nagubano.
Posledično je potem v avtu spala vse od Radencev pa do doma (2,5 ure).

Smo se pa celo uspele dobiti s Klariko in Noemi. Je že tudi za to srečanje kazalo slabo, a nam je uspelo! Klarika je full fajn ženska user posted image , zgovorna in preprosta, njena Noemi pa prava pravcata lepotička. Že na slikah je lepa, v živo pa le še bolj! Je pa res bolj suhica, tako da je Neja zraven nje zgledala kot en Rambo! user posted image  Upam, da se bomo še kdaj srečale, pa v bolj umirjenem času. Danes smo se dobile ravno takrat, ko je čas za spanje naših otročičkov, tako da sta na koncu že obe postali razdražljivi.

Toliko od mene. Grem zdaj še mojga malce pocartat, ker je res fajn bolan. Mu vročina kar ne pade.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
2.11.2007 7:27:20   
Tiamo
Dobro jutro,

Sem kar debelo pogledala, ko sem videla da je zadnji post tvoj Jessy...madonca ste imeli smolo, ampak vsaj malo ste se namočili in uživali, super, da se vama je s Klariko uspelo dobiti na pijači user posted image  Tvojemu možu želim, da se čim prej pozdravi, tale vročina je verjetno posledica živcev in nerviranja, kaj vse se vam je zgodilo.

Mi smo včeraj šli z avtobusom do žal, Demi je uživala, na Žalah bila pridna, edino hodila je po polžje tako da smo potrebovali kar nekaj časa da smo kam prišli.

Zdajle grem istak vlogo za znižanje vrtca, jo moram naslednji teden oddati.

se še javim

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
2.11.2007 8:18:55   
nanka
Dobro jutro,

joj Jessy ste pa imeli smolo, res, ampak konec dober. Super da sta se s Kalriko uspele srečati, res.

Javljam se vam od doma, čeprav so tudi za nas ti przniki bolj bolni kot zdravi. Zoja im že od petka prebavne težave, najprej je bruhala, potem pa še driskala, nič jedla. Z njo gre počasi na bolje, od torka nam pa Matic bruha in driska, pa še vedno ne kaže da bi šlo kaj na bolje. Ostalim nam je pa tudi kar nekaj slabo in trebuh nas boli.

Torej rrdeče tetke ne pričakujem jutri, sem pa danes zjutraj vseeno naredila test. Pokazala se je zelo rahla črtica, tako da še nisem prepričana. Danes grem kupit še CB in v nedeljo ponovim test. Sicer sem zelo vesela, ampak bom z veseljem počakala do nedelje.

Nas je včeraj na pokopališču tako prepihalo, da sem čisto zabasana. Po kosilu se odpravim proti Btc-ju malo po nakupih. Sem mislila da si bom privoščila že zjutraj, pa se nikakor nisem spravila od doma, zdaj moram pa še kosilo pripraviti, da otroci ne bojo lačni.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
2.11.2007 8:40:00   
Tiamo
nanka, čestitke...do zdaj ni bilo nikoli rahle črtice, jaaa noseča si, sem vesela, kot da sem jaz user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
2.11.2007 8:48:00   
zoya24
Nanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , rahla črtice je črtica. Čestitlke. No seveda poročaj še v nedeljo, kako bo.

Jessy ste imeli pa res smolo, jaz bi itak živčnega fasala. No važno, da ste se vsaj malo nakopali. Mi smo se hoteli iti danes, pa je Žiga čez noč ratal kar precej prehlajen, pa kašlja, tako, da verjetno ne bomo mogli iti.

Drugače je pa ta teden ful pasal, ko sem na dopustu, se pozna, sem pol mal utrujena. Sem pa danes noseča polnih 27 tednov, kar ne morem verjeti, kako gre čas mimo. Bomo počasi morali začeti pripravljati. Hiška je namreč padla v vodo, je eden ponudil kar konkretno ceno, pa nismo morali seči, tak da, ostajamo tu, dokler se spet kaj pametnega ne najde na trgu. Se bomo morali pa malo prilagoditi. No bomo že.

Nič grem malo k mojim dvema, lepo bodite in uživajte sončka.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
2.11.2007 9:16:23   
Jessy
Nanka, tudi jaz bi ti čestitala, saj sem tudi sama imela rahlo črtico in sem bila user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoya, a da si že tolk časa noseča??? Joj, kako gre hitro, kajne? Sicer ti bom pa zdaj bolj sledila, ker moja sestrica tudi pričakuje user posted image  sredi februarja. user posted image  Že komaj čakam! Pa držim pesti, da najdeta kako drugo hiško! To je res smola, sam kaj češ, če imajo pa drugi več za ponudit. Enkrat bo že tudi za vaju!

Tia, moj je resnično bolan. Vročina ni od živcev (slabo se je počutil že zjutraj, predno smoš li od doma), saj on prav nikoli ni živčen. Ko smo ključ pozabili, sem se jaz ful sekirala in če bi bilo po mojem bi šli kar domov, on pa mirno, da naj ne bom slabe volje, da se to lahko vsakemu zgodi in da se bomo pač nazaj zapeljali in bomo 2 uri pozneje na cilju. On je že od zmerom tak flegmatik. user posted image

Kety, glede pleničk kar počakaj, da bo Timon sam izrazil željo. Jaz sem vidla, da se je pri naši obneslo in naslednjič prav gotovo ne bom več pritiskala z odvajanjem, če bomo še kakega user posted image  imeli.
Kako je pa Filip jedel?

Jaz sem Nejo ta dva dneva pošteno zmedla s to pleničko. Ko smo šli na pot, sem ji jo dala gor, ker na avtocesti se pa res ne moreš kar od enkrat in kjer koli ustaviti. Kljub temu je pri vsakem postanku rekla za na WC. Včeraj pa ji pleničke nisem dala, ker smo šli še na kosilo in sem ji jo nameravala dat gor pred odhodom. Nakar sedi na stolu in je kosilo, pa pravi, da ima pleničko. Moj pa avtomatično pravi, da jo ima in ona se polula. user posted image  Smo se šle pol na hitrco preoblečt in pleničko dat gor. Do doma pa je ostala popolnoma suha - itak je pa celo pot prespala.

Grem zdaj pogledat, kaj dela v dnevni.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
2.11.2007 9:26:41   
Nončika
jutro!

Nanka, čestitke! pridružujem se besedam naše Tiamo. 4 otrok. lepo. jaz pa nisem ravno tip ki bi se odločil za več kot 2 otročička.

Jessy, hvala ti. tudi ti si full ok in tvoj tudi-pa še bolan povrhu. Neja je pa pravi zlati otroček. se vidi da ima rada otročke. čas ni bil ravno najboljši. pa veš kaj, Noemi sploh ni šla spat. zvečer ob 19h pa je rekla atiju naj jo pelje domov,ker je ona ajana.

gremo delat, čaka me full dela, kljub praznikom. ko da bi vsi ponoreli.

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
2.11.2007 9:26:50   
natasaxy
Živjo,

Nanka ja mislim da si user posted image . Ma SUPER! Vsaj eden ki konkretno skrbi za natalitetouser posted image user posted image .

Mi smo tudi včeraj šli na pokopališče svečke prižgat na dva konca (se je naš mali opekel na pokrovček od svečk - ja tako je če smo tako firbčniuser posted image ). Sva šla pa popoldne še enega dojenčka (4 mesece starega) pogledat od sestrične, tako da smo se imeli prav luštno, čeprav je naš mali kar ljubosumen kadar imam kakšnega dojenčka v rokah - ne vem kako bi bilo če bi imeli doma še enega.

Jessy ste imeli pa res smolo no,....se zgodi nimaš kaj,...boste pa drugič toliko bolj uživali.

Danes sva z Gašperjem sama, laringitis je izginil samo še pokašljujemo malo.

A vaši že znajo dobro pihnit skozi nos? Pri nas to nikakor ne gre in je to tudi psledica, da ne mormo čist nosa ščistit pol pa skoz skoz usta diha - edino fiziološko šibamo v nos?

Zdej pa greva malo v trgovino pa ven na sončka. Se še oglasim.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
2.11.2007 9:41:37   
Tiamo
A vaši že znajo dobro pihnit skozi nos?
Ja in ne, enkrat ji rata, drugič ne. Ponavadi bolj vase vleče k piha skozi nos, tako da je pri naš še vedno v uporabi fiziološka in pumpica, kdaj gre kar sama po pumpico in si kao spumpa smrkelj ven.

Zoya se premalokrat javi in potem pozabimo koliko časa je že noseča user posted image  

Moj se še vedno ni ohladil glede še enega otroka, oz. se nič ne pogovarjava o tem, ga pri miru pustim in čakam, da bo kdaj sam kaj rekel.

Včeraj je bil ta pravi očka, je Demi zrihtal zvečer za spat, ji dal čokolino za jest, jaz sem pa ležala in gledala film. Seveda sem poslušala dogajanje in dialoge, ki sta jih imela, sem se nasmejala Demi k ga zna tako prebrisano okoli prsta vrtet, ampak se ji ni dal.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
2.11.2007 9:55:40   
Nončika
Noemi zna pihat skozi nos. pogosto sama prime robček in pihne. seveda sledi ostanejo, to pa zbrišemo in je. za pumpico sploh slišat noče. fiziološka je uporabna stvar, da se ji malo bolj sčisti, seveda če uspe.

pogosto pa ji namažem hrbet z balzamom. LUFF BALZAM.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!