violinski
|
Čer! Kako vas zamujam!! Filmčka še nisem uspela pogledat, bom takoj, ko bodo na TV reklame . Snoči sva otroke peljala v SG, potem sva prišla domov in sva delala do poznega, da je bilo zjutraj vse pripravljeno za polagalce podov. Ob enih sva šla spat, jaz nisem zaspala vsaj do dveh, potem pa vem, da sem bila ob petih že spet totalno budna in nisem zaspala dokler nisem pač morala vstati za službo. V službi je bilo noro, kot vedno na začetku meseca, tako da vas nisem uspela niti prebrati, kaj šele kaj vam napisati. Bolančki, upam, da boste kmalu zdravi, no, saj Demi je že, zdaj pa še Aljaž, pa bo takoj vse v redu. Kolikor vem, mojadva uživata pri babici, je ful sončno in ker je okrog hiše veliko prostora sta nonstop zunaj. Poleg tega imajo v SG skozi ene par sosednjih mest tudi kolesarsko stezo in se maladva dnevno podita po njej - Lana poganja sama, Aljoša se pač vozi na triciklu. Moram pa reči, da sem bila zadnjič presenečena, ravno Jessy me je spomnila na to - Aljoša namreč že dolgo skače in tudi že kar dobro sonožno skače. S pločnika sploh ne stopi več, le skoči, enako z zadnje stopnice. Seveda, ga moramo pri takih skokih držati za roko, pri skokih po ravnem pa ne. In mi reče svak, da je to že zelo zgodaj, da je moj nečak začel skakati šele pred kakim letom tako, da si upa se odlepiti od tal, se pravi, ko je imel 4 leta. Je pa sedaj npr ful gibčen in ful telovadno razpoložen, tako da je ful zanimivo opazovat te različne razvojne stopnje.... Gobarkam zavidam gobe. Jutri grem na tržnico. Ne, res!! Jutri bom spet lahko kuhala in spala doma - aja, to sem vam čisto pozabila povedat: ker so pri nas nalili izravnalno maso, da bodo lahko jutri položili nove pode, bova danes spala v najinem starem stanovanju. Trenutno sedim v postelji v pižami, gledam TV in tipkam vam tole sporočilo, pa čakam Hallo Kitajca, da prinese večerjo!!! Se prav veselim takega romantičnega večera v dvoje..... Itak, da bom po večerji padla dol od utrujenosti, ampak trenutno se veselim že samo misli na to, da si lahko privoščiva tole. Zdej pa naprej TV, pa se jutri prav gotovo kaj javim!
|