violinski
|
Živjo! Tiamo, žal, za kavo bo bolj malo časa, vsaj dokler so otroci. Jutri pa že začne dež in od jutri dalje močno dvomim, da bomo še lahko zunaj na kavi sedeli. Ti boš sploh imela težavo zaradi kajenja - boš zunaj zmrzovala . Jutri torej peljemo otroke dol k mojim. Dober sedež ste kupili, Tia, imamo tudi mi tega, le da smo vzeli oranžnega. In prav tako smo dali 99€ zanj, samo ne v BC ampak v Arielu, ker je takrat bila tam akcija (te akcije si podajajo, enkrat eden, enkrat drugi). Aljoša sedi v Roemerju, kar je meni škoda, ker se mi zdi, da bi bolje sedel v Maxiju, Lana je pa že toliko velika, da bi lahko bila v Roemerju (je malenkost manj obložen), ampak zaradi barve je hotela Maxija - Maxi je oranžen, Roemer pa rdeč. Pa naj ji bo. Danes smo v Cicibanu kupovali jesenske čevlje za Lano, spet sem kupila unisex, ampak tokrat mi ni bilo tako všeč, da sem to naredila, ker že ima manj stvari za kombinirat. Zato sem ji privoščila še ene lila superge, tako da jih bo lahko imela tudi na kakšno krilo. Čeveljcev 'za na lepo' ji nisem kupila, ker se mi zdi škoda, dandanes so tudi supergice take, da so dovolj luštne za na krilo. Izmerili smo ji nogo 28, kar se mi zdi čisto grozno. Pa niti še 4 leta nima. Ko jih bo imela 14, bo imela nogo 48? Aljoša se je takoj javil, da tudi njemu izmerimo nogo, in ima 24,5 oz. 25, ker polovičnih številk ciciban nima. Ker pa smo mu pred kratkim dali Lanine jesenske superge št. 24, sem zdaj čisto nesrečna, ker nisem prepričana, da imam superge 25. Imam pa sigurno kake čevlje 25, kar mu lahko zadostuje do prvega snega. Ema, ful pridni za pleničko, sploh, da je tudi ponoči nimate. Kar se kakanja tiče boš pa videla, se bo kmalu dovolj zgodaj spomnila. Samo če se zelo mudi, naj ne poskuša sestavit stavka - "mami, kakat moram", ampak naj se kar zadere "kakat!" in teče na kahlico. Včasih je to problem, ker razmišljajo, kaj morajo reči, če jih tišči, potem je pa že prepozno. Poskusita takole. Pri Lani je že za lulanje delovalo. Še preden je povedala, kaj je sploh narobe, je že tekla proti kahlici, sproti pa se je drla "Lulululululululu!" Pri Aljoši seveda nič od tega ne deluje. Zasmrdi od njega, pa ga vprašamo: "a si kakal?" on pa se nasmeje do ušes in reče "Jaaaaaa!" Ali pa noče odgovorit. Odvisno, kakšne volje je. Kety, še za slikice v postu - če nimaš Internet Explorerja tega ne moreš narediti. V IE pa to enostavno na slikici, ki jo najdeš na netu stisneš Copy, v postu pa Paste. Še o barvanju sten - meni so vse te nalepke, ki jih je mogoče dati gor ali dol s stene premajhne. Jaz bi rada imela velikaaaaaaaanske motive, pa čeprav bi to bil Nodi ali Nemo ali Strela McQuinn, čisto vseeno je, samo da bi bili res veliiiiiiki. Takih pa pri nas ni, zato razmišljam o risanju na steno. Grem gledat, če me v službenem mailu kdo rabi
|