|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
25.9.2007 12:28:33   
Kety
Sorry Tiamo, jest pa zdele tud nimam nič časa za čvek....

Kako se pripopa sliko v post, da mi ni treba dajat v album?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.9.2007 12:34:40   
Pikaču
Hojla!

Tiamo, luštkan sedež ste kupili, tudi sama sem izbirala med Maxi Cosi in Romer, vendar sem potem kupila slednjega. Mislim pa, da Maxi Cosi XP nima naslona za poležati, ali ima? Kolikor sem seznanjena, je XR za poležati. Mogoče se je kaj spremenilo.
No, kaj nimaš kaj za početi? Sej kakor si že rekla, da pri tej mizerni plači, ki jo dobimo, se moramo še nekako zamotiti. No, sama se v kratkem selim v nove prostore, pa bomo bližje šefom, potem bo pa treba bol paziti. Bom pa več doma pisala, ampak ti povem, da sem zvečer tko zmatrana, da se mi res ne da še za računalnik vsest.
Včeri sem zraven Eme zaspala in sem bila še v kratkih rokavih user posted image in me je tko zazeblo,da ko sem se vstala, sem se šla samo preoblečt v pižamo in pod kovtr. Še prej pa radiator prižgala.
No, Ema je že tretji dan suha ponoči, podnevi lepo pove za lulanje, za kakanje pa še ne, je v vrtcu včeri v hlače, pol je pa šele rekla, da gre kakat, ko je blo prepozno, ampak nič zato, važn da je brez user posted image user posted image user posted image pleničk.

Tudi mi imamo dva avta in v vsakem avtosedež.  Pa tud naša babi ma enga, če jo gre v vrtec iskati. Tko da smo kr založeni.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.9.2007 12:35:20   
Tiamo
jo moraš dati prvo v album, potem copy in v postu paste....

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.9.2007 12:43:20   
Tiamo
ema, tudi jaz sem se odločala med Maxi Cosi in Romerjem. Ta Cosi ima čist malo za poležat naslon, tako kot romer. RAzlikuje se v tem, da se pri romerju da spodnji del širit in ožat pr bokih in za kaka cm večjo bočno zaščito. Potem smo se odločili za Cosija zaradi barve, ki paše v naš avto..no potem so me pa še na blagajni razveselili, ker je bil znižan na 99,99eur (sem videla spodaj akcijo, samo sem mislila, da je samo za enega Cosi-ja take čudne šekaste rdeče barve).

Bravo za Emo, da je suha...upsi pa bodo, pri Demi so še vedno, sploh v vrtcu k se zaigra in ji uide. Jaz pa sploh nemorem določit a je zjutraj plenica suha ali ne user posted image  K jo vaham nič ne vonjam, ko tipam se mi zdi polna, ampak se mi zdi bolj nagužvana in zato polna, topla je itak...mah, ponoči bo imela plenico, sigurno še čez zimo, če jo sama ne bo hotela stran dat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.9.2007 13:08:51   
Pikaču
Pa jo probaj dati spat brez pleničke, boš vidla, kako bo. Jaz ji dam do 20 ure pit, pol pa molim, da ne bo kej rekla za pit, k drgač tud zlo velik popije. Ampak, moram potrkat, zdej v treh dneh ni bla po 20 nič žejna. Mogoče se bo tudi tvoja Demi odvadla čokolinota po flaški (mislim, da sem si zapomnila prav)?.

Ne vem, jaz sem se kr odločila, da jo odvadim ponoči in podnevi brez pleničke, saj je veliko različnih mnenj, da ponoči pa še lahko ma, podnevi pa ne. Se mi zdi, da je tudi otrok mogoče bolj zmeden, če čez dan nima nič gor, ponoč pa. Ampak v redu, bluzim, spet.

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.9.2007 13:15:42   
Tiamo
Ema19, Demi se je odvadla samo ponoči pit, predno gre spat oz. v posteljic, v pižami popije še flaško mleka ali čokolina in spi že k top. Itak, pa sama reče za pleničko za spat...v vrtcu je za spanje nima. Meni se ne zdi nič zmedena, točno ve...še k smo se iz Čateških peljali domov, me je prosila, mami peničko spala...

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.9.2007 13:38:14   
violinski
Živjo!

Tiamo, žal, za kavo bo bolj malo časa, vsaj dokler so otroci. Jutri pa že začne dež in od jutri dalje močno dvomim, da bomo še lahko zunaj na kavi sedeli. Ti boš sploh imela težavo zaradi kajenja - boš zunaj zmrzovala user posted image .

Jutri torej peljemo otroke dol k mojim.

Dober sedež ste kupili, Tia, imamo tudi mi tega, le da smo vzeli oranžnega. In prav tako smo dali 99€ zanj, samo ne v BC ampak v Arielu, ker je takrat bila tam akcija (te akcije si podajajo, enkrat eden, enkrat drugi). Aljoša sedi v Roemerju, kar je meni škoda, ker se mi zdi, da bi bolje sedel v Maxiju, Lana je pa že toliko velika, da bi lahko bila v Roemerju (je malenkost manj obložen), ampak zaradi barve je hotela Maxija - Maxi je oranžen, Roemer pa rdeč. Pa naj ji bo.

Danes smo v Cicibanu kupovali jesenske čevlje za Lano, spet sem kupila unisex, ampak tokrat mi ni bilo tako všeč, da sem to naredila, ker že ima manj stvari za kombinirat. Zato sem ji privoščila še ene lila superge, tako da jih bo lahko imela tudi na kakšno krilo. Čeveljcev 'za na lepo' ji nisem kupila, ker se mi zdi škoda, dandanes so tudi supergice take, da so dovolj luštne za na krilo.

Izmerili smo ji nogo 28, kar se mi zdi čisto grozno. Pa niti še 4 leta nima. Ko jih bo imela 14, bo imela nogo 48? Aljoša se je takoj javil, da tudi njemu izmerimo nogo, in ima 24,5 oz. 25, ker polovičnih številk ciciban nima. Ker pa smo mu pred kratkim dali Lanine jesenske superge št. 24, sem zdaj čisto nesrečna, ker nisem prepričana, da imam superge 25. Imam pa sigurno kake čevlje 25, kar mu lahko zadostuje do prvega snega.

Ema, ful pridni za pleničko, sploh, da je tudi ponoči nimate. Kar se kakanja tiče boš pa videla, se bo kmalu dovolj zgodaj spomnila. Samo če se zelo mudi, naj ne poskuša sestavit stavka - "mami, kakat moram", ampak naj se kar zadere "kakat!" in teče na kahlico. Včasih je to problem, ker razmišljajo, kaj morajo reči, če jih tišči, potem je pa že prepozno. Poskusita takole. Pri Lani je že za lulanje delovalo. Še preden je povedala, kaj je sploh narobe, je že tekla proti kahlici, sproti pa se je drla "Lulululululululu!"

Pri Aljoši seveda nič od tega ne deluje. Zasmrdi od njega, pa ga vprašamo: "a si kakal?" on pa se nasmeje do ušes in reče "Jaaaaaa!" Ali pa noče odgovorit. Odvisno, kakšne volje je.

Kety, še za slikice v postu - če nimaš Internet Explorerja tega ne moreš narediti. V IE pa to enostavno na slikici, ki jo najdeš na netu stisneš Copy, v postu pa Paste.

Še o barvanju sten - meni so vse te nalepke, ki jih je mogoče dati gor ali dol s stene premajhne. Jaz bi rada imela velikaaaaaaaanske motive, pa čeprav bi to bil Nodi ali Nemo ali Strela McQuinn, čisto vseeno je, samo da bi bili res veliiiiiiki. Takih pa pri nas ni, zato razmišljam o risanju na steno.

Grem gledat, če me v službenem mailu kdo rabi user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.9.2007 14:03:02   
Tiamo
Ti violinski, bom tudi notr zdržala na kavi brez čika!!!!

Mormo se dobit, ker drugače ti bom preko pošte poslala oblačila, jih bo Aljoša prerastel.

Demi ima pa zdaj novo foro, jo kaj vprašaš in ona: HMMMMMM, HMMMMMM, HMMMMMM...pametno premišljuje, seveda se potem smejimo...zdaj poje Ja sam djevojka sa sela, je originalna, jo bom probala posnet...samo k jo snemam noče pet, tok je prefrigana.

Violinski za stene ti pa svetujem takole, jaz sem Nodija sprintala, ga povečala na fotokopircu, prerisala na risalni papir in prebarvala. Samo je bil velik kot dva risalna lista skupaj, to je zate verjetno premali. Za v vrtec, sem pa enkrat naredila takole, da sem sliko čebelice Maje, sprintala po delih, glavo , trup in noge..to povečala na fotokopirca in vse skupaj zlepila in prerisala na ogromen plakat...tako je čebelica Maja bila večja od Demi.

Če bi kaj takega poiskusila, mi povej, ker imam doma še veliko teh plakatov (belih, nič porisanih user posted image ).

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.9.2007 15:03:49   
Tiamo
Jessy, čakam in čakam in čakam....mah, evo grem ...te berem verjetno jutri, ker danes moj dela "nadure", enega italijana uvaja v peko hruha al neki podobnega ... verjetno ne v peko, ker ne zna spečt kruha, edino če mi je kaj zamolčal....tako, da bove z Demi do večera verjetno pri babici.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.9.2007 15:40:32   
Jessy
Tia, žal mi je, ampak prejle sem vas samo na hitro prebrala, medtem ko se mi je kuhalo kosilo, zdaj pa se je Neja zbudila in jo peljem k frizerju, tako da spet nimam časa za pisanje. Morda uspem zvečer.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
26.9.2007 7:04:43   
Tiamo
Dobro jutro,

Jessy vidim, da nisi uspela nič napisati in druge tudi ne!

Nanka, se kaj pri vas dogaja, da si tako tiho, je že viden kak user posted image ?

A katera ve kaj se dogaja z Ery?

HM, Ema19, danes imave ta dolgo?

Kety, si šla včeraj v BTC?

Jaz sem včeraj prodala avtosedež Brevi user posted image , tok so se grebli.

Grem popit kavo..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
26.9.2007 7:41:53   
nanka
Dobro jutro,

šele zdaj se mi uspeva malo javiti, ker se se takoj jutraj zapodila v delo.

Tia, ali se kaj dogaja še ne vem ( upam), amppak gleda na prejšnji mesec sem se odločila, da bom test delala šele drugi teden v petek, čeprav mi ni čisto jasno, kdaj naj bi točno prišla ( zadnja je bila zadnji dan avgusta).

Tia, tebi uspe pa vse prodat, jaz imam tudi dve stavri za prodat, pa mi nekako ne uspe slikat in na bolho spravit. Upam da bom imela toliko sreče kot ti. Imam pa voziček in stolček za hranjenje. Saj si bom vzela čas, enkrat.

Moram letet, se kasneje še ogalsim.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
26.9.2007 7:48:22   
Tiamo
Nanka, meni uspe prodat ta velike, mal dražje stvari...npr. bodijev za 1 eur pa noben ne mara oz. se ne ubadam več s kupci, ki jim moram meriti vse možne šive..groza, če je številka 86 je pač številka 86. Sem pa že tok, da povem a je manjša ali večja!!!

Včeraj sem z avtosedežem oddala še par cunjc...

Drugače je zate pripravljena škatlja oblačil, ki si mi jo dala za sestrično.

Veš kaj glede user posted image , pa ga delaj šele v ponedeljek user posted image , držim pesti...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
26.9.2007 8:05:52   
Pikaču
No, da se malo oglasim, kavico sem že popila, malo vam napišem, pa nazaj na tadolgo sredo (do 17:00). Sicer pa imam danes vpis v 2. letnik študija, tko da grem malo prej ven, ker moram bit ob 16 že na šoli, ampak mam šolo pa itak 100 m od službe, tko da... Tiamo, sej bo hitro minila ta sredauser posted image !

No, Ema je včeri bla pridna kar se lulanja pa kakanja tiče, danes ponoči okrog 2 pa je začela jokati, da bi pila in da je žejna, pa sem mogla it po čajčka, da je pila. No, pa sem pomislila, sigurno mora bit kakšna luna dons, in glej ga zlomka, res je danes na koledarju narisana prazna luna. Tko da bo še pestro, k naša moram rečt je kr občutljiva na to lunco, je bil tud petek, 19.08. ko se je rodila, v znamenju lune.

Jaz sem dozdej dala samo ene telefončke na bolho, pa ni blo nič zanimanja, no če bom kej mela za prodat, se bom obrnila nate, Tiamo, k vidim, da ti kar uspe prodati stvari. user posted image Sicer pa otroških stvari itak ne morem nič prodajati, k zdej vse znosim svoji sestrici, ki pričakuje dojenčka v januarjuuser posted image . Pol mi bo pa morala itak nazaj dati, če bomo še mi kakšnega meli, ja, ja....

V glavnem talele šola mi bo ves gnar požrla, sem plačala 650 EUR, pa šele 1. obrok, tko da talele mesec sem bolj na kratko. Ampak učim se pa itak tud zato, da bom kakšno dobro službo pol dobila pa se mi bo ves denar povrnil, kajne?

No, pridne bodite in se beremo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
26.9.2007 11:09:26   
Tiamo
Kety sem vprašala kolegico za oblačilca,pa žal nima nič oziram je že vse oddala. Če imaš čas, poglej na ta link  http://pravljica13.moj-album.com/ ta punca ima lepe stvari.

ema, tele srede se mi vlečejo v nedogled že od torka user posted image

aja, še to sem pozabila povedat, da mi je soseda šenkala posteljico z varnostno ograjo...v četrtek jo dobim, potem moram še jogi kupit...pol jo bomo pa počasi preselili...

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
26.9.2007 11:44:41   
Tiamo
da vam povem še včerajšno štorijo pred spanjem.

Demi zrihtam za spat, jo dam v posteljico, se še ene 15 min igra z medvedkom in potem začne nekaj jamrat in me klicat. Sem ji kar iz spalnice odgovorila, da sem v postelji in da mora spat. Potem, kakor ona zna, reče: Mami plosim sem! Grem v njeno sobo, jo vprašam kaj je, ona pa: Mami krokodil, jaz: kje je, ona: tukaj v postelji, jaz: a ga po riti in ga dam stran, ona: ne, mami velik je, oci pretepu ga bo. In potem je moral očka pridt v sobo, se stepst s krokodilom in potem smo šli spat.

Kaj se vse ne spomne oz. kok ji je začela domišljija delat.... 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
26.9.2007 13:54:43   
nanka
Tia izgleda, da so postali precej nabriti tile naši palčki.

Pe še ena od Zoje.

Tjaša najrajši bere knjige v svoji sobi, to dela vsak popoldne. Zaddnjič gre Zoja k njej v sobo, ker že doseže kljuko, odpre vrata in Tajšo čisto resno vpraša: Taša pa ka je narobe s tabo? Tjaša jo debelo pogleda in se začne mejati. Zoja pa : to ni šmešno Tjaša, in ji žuga s prstom. Umirali smo od smeha vsi štirje. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
26.9.2007 14:03:44   
Tiamo
Nanka, res nemorem verjet kaj se vsega ne spomnijo...

moram si malo poste skopirat, ker tole bo na stara leta dobr brat za lahko noč...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.9.2007 14:09:53   
nanka
Ja ti kar spravi, jaz bom hodila p k tebi na kavo, pa bova skupaj brale.

Naj ti čimprej mine današnja sreda.

Odhajam domov, lepo se imejte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.9.2007 14:18:51   
Tiamo
Nanka, a že domov?

Na kavo boš itak hodila, brale nama bodo pa Demi in Zoja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.9.2007 14:36:40   
Jessy
Jaz vas ponovno samo na hitrco pozdravljam. Zdaj kuham, potem pa šibam v ZD po bolniško za prejšnji torek, ko smo peljali Nejo na pregled, potem pa imam roditeljski sestanek in morem biti vsaj pol ure prej, da še vse malenkosti pripravim.
Pa bo dan spet hitro naokoli.
Mejte se!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
27.9.2007 6:43:53   
Tiamo
Jutro,

smo padle na drugo stran, tako da nas samo dvigujem....zdajle moram nekaj na strežniku naredit (ker še nobenega ni), tako da se kasneje tipkamo...oz. se bom sama s samo tipkala user posted image user posted image  ..upam, da se nanka javi med tem

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
27.9.2007 6:51:22   
nanka
Dobro jutro,

se samo na hitro javim, danes je pri nas ogromno dela, ker so odšli na štiridnevni sindikalni izlet, tisti ki smo ostali delamo za vse.

Pri nas ni nič novega, komaj čakam današnjega popoldneva, ko bom lahko noter in ne bo nobenega norenja, pa še dež pada.

Včeraj smo Maticu kupili čelado za motor, ker se je začel uči voziti motor.

Zdaj pa veselo na delo, da čimprej mine.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
27.9.2007 9:38:58   
tina104
Kar zmanjkuje mi časa zadnje dni. No, uspela sem vas prebrat in sem se prav nasmejala vašim otročičkom oz. njihovim izjavam.
Pri nas je v zadnjih dneh to zanimivo, da skoz ponavlja, da je velik oz. velik fant. Zadnjič ko sva šla v vrtec, je šel sam in tu ful važno in potem je ena starejša gospa šla mimo in rekla nekaj takega: taki mali, pa tak gre... in on leti mimo nje pa komentira: jaz veliki!
No, ko hoče zizo zvečer, mu rečem, da je veliki fant in da tega pač ne rabi, pa pravi: ne, jaz mali. Pa ga vprašam, kdaj bo pa velik, pa pravi: še dve uri.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
27.9.2007 10:16:55   
Tiamo
No, ko hoče zizo zvečer, mu rečem, da je veliki fant in da tega pač ne rabi, pa pravi: ne, jaz mali. Pa ga vprašam, kdaj bo pa velik, pa pravi: še dve uri.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Demi ima podoben odgovor, ko jo vprašam, če greve nohte strišt na nogah, pravi: DRUGIČ

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?