violinski
|
UUUUUuuuuu, klarika super!!! BRAVO! Ti želim, da bi ti bilo lepo na delovnem mestu in da te ljudje ne bi preveč gnjavili, ne nadrejeni ne stranke !! Uh, kaj ste se razpisale v teh par urah! Ma pridne. Tia, veš na koga me je spomnila Demi, ko si napisala, da ima dudo tako postrani in da jo grizlja? Nate s čikom. Evo, kdo ji je za zgled. Saj sem ti rekla . Pa nehi ti kadit in bo nehala tudi ona dudlat . Zdaj sem se lotila pisat, ampak komaj čakam, da grem pogledat vaše albume, se že veselim naših dvoletnikov na slikah! Bom prihodnji teden tudi jaz kaj objavila, imam par lepih slik, pa jih nisem še dol s fotoaparata dala. Jessy, čisto možno je, da je antibiotik že prijel, saj tej otroci so pač majhni, pa se jih hitro vse prime - slabo in dobro. Nam so Aljošo spet komarji pojedli, je čisto bogi, pa vse ima že spraskano, ampak mu dajemo pol žličke Flonidana zjutraj, da ne bi tako srbelo in se spet vnelo, kot prejšnjikrat. Pa v morju smo čofotali včeraj in je skoraj splaval na črvu. Upam, da bo morje pomagalo pri celjenju teh komarjevih ran. Bomo šli danes spet. Aljoša ne pije mleka ponoči, samo vodo, pa jo ima kar v aventovem lončku, tako da je pri njemu v postelji nonstop. Tokrat smo lonček pozabili doma in je ponoči brez, ni sicer nobene panike, ampak je potem ves dan tako žejen, kot bi ponoči dehidriral. Je tudi res, da tu je tudi ponoči 26°C pri odprtem oknu in bi bilo fino, če bi imel lonček. Zadnje čase se tudi Aljoša pritožuje, da ne gre spat, pa potem je v posteljici in zna tudi do devetih, pol desetih, prejšnji dan celo do pol enajstih žebrnjat in pet pesmice, ampak ven iz posteljice ne gre in to je meni zakon. Jessy, a tvoj mož je pa Nejo kar ven dal in v kuhinjo nesel? Mojadva imata strogo prepoved it ven iz postelje enkrat ko je pravljica prebrana in pesmica odpeta. Edino Lana gre lahko lulat sama, ampak samo lulat, roke umit in takoj nazaj. Stranišče je pa točno nasproti njune sobe, tako da si po poti ne more nič izmislit. Bitke pa so, ja. Za opoldansko spanje je lažje, ker gre Aljoša sam in Lana eno uro za njim, zvečer imata pa žurke v sobi. Malo smeha, malo joka. Sicer za popiz*** ampak bomo preživeli. Je pa postal neverjetno ihtav. Samo čakam, da mine, ker v ihti zna tudi kaj mahnit, brcnit ali kaj. Ne glede na to, kdo mu stoji naproti. Jaz se večinoma jezim nanj, ma ne vem, če ne bi bilo bolj prav, da bi ignorirala. Samo če mahne tko mal po zraku, je v redu, ma če mahne po meni ali Lani ali možu, se mi pa film utrže. Ker nimam pojma, kje mu je to padlo na pamet. No, grem zdej, pa se še vrnem.
|