|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
17.8.2007 10:49:46   
Jessy
Nanka, si bila pa res pridna, saj si me še prehitela s slikami! user posted image  Zoja je tolk simpatična! Pa meni se sploh ne zdi več tako suha. Se mi zdi, da je glih ta prava! Prav fina je! Sklepam, da je na zadnji sliki Tjaša? Lepa punca! Moraš še Matica kje dobiti, da ga vidimo! Očitno pri vaši hiši delate lepe otroke, zato še bolj držim pesti, da vam takoj v prvo rata! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
17.8.2007 10:59:39   
Nončika
Tia,na na mesec dni pa že ne. saj smo bili na morju pred 1tednom, RD bomo pa slavili komaj jutri.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
17.8.2007 11:00:27   
Tiamo
Nanka si prepričana, da si prave slike objavile, ker tole ni Zoja user posted image user posted image  Čist drugačna, lepa šminkerka, nič preveč suha in zgleda velika...ja, ja Jessy na zadnji je Tjaša, jaz sem jo videla v živo in je tako lepa, pametna, lepo vzgojena in seveda komunikativna...res lepi otroci...Nanka, a na tisti si pa ti za Zojo k ima torto, si shujšala????

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
17.8.2007 11:01:35   
Tiamo
Tia,na na mesec dni pa že ne. saj smo bili na morju pred 1tednom, RD bomo pa slavili komaj jutri.
čakam  mesec dni na katerekoli slie od Naomi..od male pupe, do zdaj...evo zdaj imaš pa delo....user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
17.8.2007 11:09:44   
Tiamo
Tia, si že nabavila kondome? Po moje je Tina poleg teh kondomov izvajala tudi prave akcijske poze z možem, tak da verjetno samo ta prav kondom ne bo zadosti. Bo treba še vredu akcijo izvest! Pa da bi ti le uspelo!
Ja, Jessy, verjetno imata ful hude poze...more razložit to zadevo, da bom med srečnimi zaradi počenega kondoma user posted image

Tole z dudo mi ni take panike, k vrtcu je nima, samo k je tečna jo hoče in za zaspat. Nevem, če bi reskirala eno noč..teb je lažje k si doma Jessy (trenutno), da bi pa reskirala soboto in da sem potem celo nedeljo in še cel teden povožena mi pa lih ni.
Za mleko pa nevem, a je razvada ali ne? če mi gre spat ob 19. do 19:30 (kot je hodila pred cca 1 mesecom), se je zbudila okoli 4:30 in hotla mleko to je več k 8 ur in je lahko lačna..če ji dam zvečer več jest, je še prej lačna oz. prej ponoči hoče mleko...tako, da nevem....

Super, da ne Neja bolje user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.8.2007 12:05:06   
Jessy
Tia, imaš čist prav. Jaz sem se res ravno zarad tega odločila, da vzamem dudo, ker sem komot budna, saj mi ni treba nikamor. Zato sem pa to hotela do časa, da se ne bi zavleklo še za kako leto. Saj, če se ji ne bi poznalo na zobeh, potem se ne bi tako zagnala v odstranitev dude, sam ker je pa zobozdravnica rekla, da se ji vidi, sem pa rekla, da je treba to res vzeti stran.

Ja, Tina, jaz tudi čakam na kake detajle o pozah. Sicer men ne rabi počit kondom, sam kaka nova vragolija pa zmerej pride za prav! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.8.2007 12:09:27   
Tiamo
Ja, Tina, jaz tudi čakam na kake detajle o pozah. Sicer men ne rabi počit kondom, sam kaka nova vragolija pa zmerej pride za prav!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.8.2007 12:09:50   
Nončika
Jessy, kaj se ji je vidlo na zobeh? saj po sliki sodeč ma kar lepe zobe.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.8.2007 12:12:03   
Tiamo
Saj, če se ji ne bi poznalo na zobeh, potem se ne bi tako zagnala v odstranitev dude, sam ker je pa zobozdravnica rekla, da se ji vidi, sem pa rekla, da je treba to res vzeti stran.
Pri nas je pa zdravnica rekla, da se ne vidi, da ima dudo...samo ji jo bom mogla vzet, ker mi je že prav smešno k je velika punca, brez plenic in s tisto dudo, pa ne da bi jo cucala, ona jo grize , jo ima postrani v ustih (kot zobotrebec)...mah nevem, mogoče k bo imela vse zobe, bom reskirala eno noč, samo kot jaz Demi pozna, bo ta noč trajala ves teden...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.8.2007 12:25:52   
Jessy
Ja, na slikah zgleda, da ima lepe, sam od blizu se pa res vidi (še jaz, laik), da so enice in dvojke bolj stisnjene skup, pol se pa čeljust spet razširi. Saj se ne vidi veliko, je pa vidno vseeno. Pravijo pa, da ko nehajo dudat, da grejo same spet na svoj konec.

Tia, al pa probej tisto taktiko, ki so jo punce že pisale, da so cucelj od dude počasi strigle in ko ga je zmanjkalo, so dudo samo še v roki držali.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.8.2007 12:28:49   
Tiamo
Tia, al pa probej tisto taktiko, ki so jo punce že pisale, da so cucelj od dude počasi strigle in ko ga je zmanjkalo, so dudo samo še v roki držali.
prvič slišim user posted image  al pa premalo berem...matr, pa mi je že ene 5 dud, sama zgrizla, pa sem šla po nove, ker sem se bala okužbe, ki lahko pridejo s preluknanim cucljem...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.8.2007 12:35:17   
Nončika
punce!

klarika je dobila drugo službo. v ponedeljek začnem delat na Ptuju, potem pa v novi poslovanici v Lendavi.user posted image user posted image user posted image

končno me je direktor poklical in odhajam z javnih del.user posted image saj rečejo obljuba dela dolg. no ne vedno in v vseh primerih, v tem pa je obveljalo.

vam bom poročala o vsem.

lp, klarika

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.8.2007 12:43:34   
ery
Nanka, super slike!! user posted image user posted image  Pa Zoja je res cortkana in tudi velika se mi zdi. tjaša je pa sploh lepa punca! Bravo za take otroke!

Jessy in Tia, glede sedežne..sedežna je oranžne barve, čez imam pa taka pregrinjala v zelenem, ki jih je soseda zarobila. kao pouštčki za glavo...

Ful nimam cajta danes pisat. Groza.

Klarika čestitam za službo! Ali lahko poveš kaj si prej delala in kaj boš sedaj?

Evo moram it, ker so pripeljali ene omare za učilnico..grrr....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.8.2007 12:50:16   
Nončika
Ery, do sedaj sem bila na javnih delih-kot občinski informator. delala sem vse po vrsti od administracije do prodaje v trgovini. bila sem deklica za vse.

zdaj pa bom vodja oddelka v enem trgovskem centru. točno kaj in katera dela bom opravljala pa izvem šele v ponedeljek.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.8.2007 12:52:09   
Tiamo
klarika čestitke, upam ,da boš srečna v novi službi in da se boš dobro počutila...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.8.2007 12:54:42   
Tiamo
ery, sem mislila, da je sedežna v oranžno zeleni barvi v originali, sem šla zdaj še enkrat pogledat in res vidim pregrinjala...super je, pa zelena ful paše na oranžno...

Ery, ti si pa tudi ena trlica, čist shirana....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.8.2007 12:57:20   
violinski
UUUUUuuuuu, klarika super!!! BRAVO! Ti želim, da bi ti bilo lepo na delovnem mestu in da te ljudje ne bi preveč gnjavili, ne nadrejeni ne stranke user posted image !!

Uh, kaj ste se razpisale v teh par urah! Ma pridne. Tia, veš na koga me je spomnila Demi, ko si napisala, da ima dudo tako postrani in da jo grizlja? Nate s čikom. Evo, kdo ji je za zgled. Saj sem ti rekla user posted image . Pa nehi ti kadit in bo nehala tudi ona dudlat user posted image .

Zdaj sem se lotila pisat, ampak komaj čakam, da grem pogledat vaše albume, se že veselim naših dvoletnikov na slikah! Bom prihodnji teden tudi jaz kaj objavila, imam par lepih slik, pa jih nisem še dol s fotoaparata dala.

Jessy, čisto možno je, da je antibiotik že prijel, saj tej otroci so pač majhni, pa se jih hitro vse prime - slabo in dobro. Nam so Aljošo spet komarji pojedli, je čisto bogi, pa vse ima že spraskano, ampak mu dajemo pol žličke Flonidana zjutraj, da ne bi tako srbelo in se spet vnelo, kot prejšnjikrat. Pa v morju smo čofotali včeraj in je skoraj splaval na črvu. Upam, da bo morje pomagalo pri celjenju teh komarjevih ran. Bomo šli danes spet.

Aljoša ne pije mleka ponoči, samo vodo, pa jo ima kar v aventovem lončku, tako da je pri njemu v postelji nonstop. Tokrat smo lonček pozabili doma in je ponoči brez, ni sicer nobene panike, ampak je potem ves dan tako žejen, kot bi ponoči dehidriral. Je tudi res, da tu je tudi ponoči 26°C pri odprtem oknu in bi bilo fino, če bi imel lonček.

Zadnje čase se tudi Aljoša pritožuje, da ne gre spat, pa potem je v posteljici in zna tudi do devetih, pol desetih, prejšnji dan celo do pol enajstih žebrnjat in pet pesmice, ampak ven iz posteljice ne gre in to je meni zakon. Jessy, a tvoj mož je pa Nejo kar ven dal in v kuhinjo nesel? Mojadva imata strogo prepoved it ven iz postelje enkrat ko je pravljica prebrana in pesmica odpeta. Edino Lana gre lahko lulat sama, ampak samo lulat, roke umit in takoj nazaj. Stranišče je pa točno nasproti njune sobe, tako da si po poti ne more nič izmislit. Bitke pa so, ja. Za opoldansko spanje je lažje, ker gre Aljoša sam in Lana eno uro za njim, zvečer imata pa žurke v sobi. Malo smeha, malo joka. Sicer za popiz*** ampak bomo preživeli. user posted image Je pa postal neverjetno ihtav. Samo čakam, da mine, ker v ihti zna tudi kaj mahnit, brcnit ali kaj. Ne glede na to, kdo mu stoji naproti. Jaz se večinoma jezim nanj, ma ne vem, če ne bi bilo bolj prav, da bi ignorirala. Samo če mahne tko mal po zraku, je v redu, ma če mahne po meni ali Lani ali možu, se mi pa film utrže. Ker nimam pojma, kje mu je to padlo na pamet.

No, grem zdej, pa se še vrnem.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.8.2007 13:01:15   
ery
hehe, Tia, sem vedla, da si mislila, da je taka sedežna v originalu...

veš, nisem shirana... user posted image  taka sem že celo življenje, jem, pa jem, pa jem, pa se mi nikjer ne pozna. V službi niso mogli verjeti, da lahko tolk pojem... Najbolj sem bila zadovoljna s sabo, ko sem bila noseča. joške sem imela, pa rit... user posted image  

Pač tako je....

Joj...kar tukaj pišem, pa berem, pa imam eno drugo delo...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.8.2007 13:10:26   
nanka
Ja hvalauser posted image , ja na zadnji sliki je Tjaša, pa malo sem shujšala, 6 kg, samo še nisem zadovoljna, še ene 6 bi jih nujno morala.
Ene imate pa res srečo z kilogrami ni kaj. Jaz hrane ne smem niti pogledati, ker takoj dobim kg gor.

Matic je pa tudi na predzadnji slikici, tam kjer je Zoja pri torti, sedi na njeni levi strani.
Zoja pa na slikah nikoli ni izgledala suhec, saj tudi meni ne dokler je ne dam na tehtnico.

Tia kako si pa ti videla da sem shujšala, saj ni vidno, na tisti sliki že ne.

Ery, meni je tudi sedežna ful všeč, prav super oranžna barva.

Violinski uživajte in plavajte, za pike komarjev sem pa jaz kupila super kremico v DM, namažem po piku in takoj neha srbeti, tako da se nihčne nič več ne praska. (helpic gel). Borbe s spanjem so tudi pri nas, samo mi se ne damo. Pije pa samo soka in nič drugega, čeprav na morje smo šli brez flaške in sploh ni bilo nobene panike. Je bila iz kozarca tudi ponoči.

Vidve ji kar dajajta mleko ponoči, jaz bi ji ga tudi, samo če bi ga hotela.

< Sporočilo je popravil nanka -- 17.8.2007 13:11:45 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.8.2007 13:21:21   
petri85
Jure, Jan in naš sonček David, vse najboljše ob 2. rojstnem dnevu!

user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.8.2007 13:24:20   
Jessy
Pišuka, tako hitro sem tipkala, pa čist malčk napisala, pa me je kar ven vrglo. user posted image

Povedala sem to, da sem tudi jaz mislila, da je od Ery sedežna v originalu. Zdaj moraš še povedat iz katerga materiala so ta pregrinjala, ker bi jaz tudi popestrila našo zeleno sedežno.

Violinski, moj dragi tako rad vzame Nejo ponoči iz postelje in jo carta. Se vidi, da je njegova ljubica. Jaz sicer s tem nisem zadovoljna, sam se mu ne da dopovedat. Pravi, da je zadosti, da sem jaz sitna. To bo še trpel pred njo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.8.2007 13:26:14   
Jessy
Joj, Petri, jaz kar pozabim na ostale slavljence. Se opravičujem vsem!

VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM!

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.8.2007 13:37:38   
tina104
Vse najboljše David, Jure in Jan! Vse naj pa še Žigcu in Vidu (nisem še prejšnje dni voščila)!

Nanka in ery, sem pogledala slikice. Res se tudi meni ne zdi Zoja tako grozno suha, za Niko pa sem tako že zadnjič rekla, da je neverjetno velika! Se pa znajo ti naši otročki res ful pačit. Pa to obuvanje velikih čevljev je tudi pri nas aktualno.

Tia, da poročam glede poz  user posted image  - ja no ... lahko rečem, da sva bila malo bolj razgreta in aktivna kot v povprečju, čisto podrobnosti pa naj ostanejo skrivnost.

Klarika, čestitam za novo službo, upam, da ti bo fajn.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.8.2007 13:37:45   
Nončika
VSE NAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENCEM!!!!!!

nanka, kaj pa če mate tehnico fuč. se hecam, pri nas je podobna situacija, no saj veš. a Zoja mleka noče. se vidi da sta najini svetlolasi deklici na isti valovni dolžini. moja mleka ne spije več kot deci, pa še mlečni izdelki ji ne gredo kaj v slast.

za novo službo pa bomo vidli kako in kaj, upan samo da bo dobro.

Jessy, kaj vse bi jaz dala, da bi bil moj dragi vsaj pol tako priden čez noč kot je tvoj. ( seveda mislim glede Neje, ne kaj drugega mislit) Noemi se lahko pol ure dere, prevrača in cvili, njeni ati pa ne bo prsta mignil in ji kaj dal ali storil kaj za njo. vse mora narditi mami. saj je že stvar pogruntala, rajši se zdere mami kot pa ati, saj zna da mami vstane in ne ati.
torej sem vsako noč jaz dežurna, ati pa samo tedaj, ko se jaz že zderem in ga prebudim, ter pošljem k Noemi. enostavno se ne bo premaknil.

lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.8.2007 13:40:23   
nanka
David, Jure in Jan, vse najboljše za 2. rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

prijatelji
Siana

Si vzamete čas za prijatelje kljub otrokom?

DA (69%)

NE (31%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!