|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
13.8.2007 15:01:03   
tina104
Nisem še vas nič brala, bom kasneje.
Mi smo nazaj iz morja, prišli smo včeraj, torej en dan prej kot načrtovano. Pač smo prišli prej, saj ne vem, se mi zdi, da smo se že malo naveličali na morju. Bilo je sicer čisto fajn, še posebej sem bila zelo zadovoljna s samim apartmajem. Tudi moj je rekel, da sem pa bi še šel enkrat (drugače vedno pravi, da gremo vsako leto drugam, tudi jaz se bolj k tej možnosti nagibam). Aljaž je bil, ko je videl morje, ful navdušen, ampak potem pa se ni kaj veliko kopal, niti ni ful veliko se igral s kamenčki ipd. Najbolj zanimivo mu je bilo plezanju po kamenju in pa v apartmaju. Sploh ni hotel ven. Cel dan je zlagal posodo iz elementov in noter, mešal, kuhal, pometal, skakal po postelji in blazinah. Tako smo potem velik del dopusta preživeli notri.
 Ko je šel Aljaž spat opoldne, sem jaz šla plavat, tako da sem se res naplavala. Drugače se mi zdi, da v tem kraju res še manjka kaka trgovinica ali kak mali lokal. Smo se morali skoz voziti drugam v trgovino. Zvečer smo nameravali hodit v mesto, potem smo to naredili samo 2x in nič več. Razlog? Aljaž je samo tekal v tisti gužvi, vse kar je videl, se je drl, da bi imel (palačinke, kokice, sladoled, vožnja z avtekom...). En dan smo šli tudi v lunapark, tam še je le bila kriza. Peljal se je v avteku in z nekim avto vrtilakom, potem pa še 2x z onim vrtiljakom, ki se vrti in spušča ter dviga (miki miška vrtiljak), potem se je tako drl, ko sem ga dala dol in rekla, da je dovolj, da groza.
V apartmaju pa je bil res ful priden, se sam igral, neverjetno.

To še niso vsi naši pripetljaji oz. doživljaji. Eden najbolj zanimivih je ta, da nama je z dragim 1x počil kondom in to po mojih izračunih ravno kaka 2 dni pred ovulacijo. Po tem dogodku je bil moj kar nekaj časa ful zamišljen, potem pa izjavil, da gre stavit, da se bo prijelo in da če se bo, še potem kar enega naredimo. Pa potem je že razlagal, kako bo preuredil v hiši prostore, da bodo otroci imeli svoje sobe. Pa še spraševal me je, če sem že zbrala ime. user posted image  V glavnem, svašta. Vam poročam razplet čez kaka dva, tri tedne, čeprav imam vseeno občutek, da ne bo nič.

Še potem kaj napišem, če bo čas, ko malo preberem, kaj se dogaja.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
13.8.2007 15:26:14   
zoya24
Ojla,

sem dodala par slikic v album, če katero zanima, geslo je ostalo enako.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.8.2007 15:42:38   
tina104
Samo glede vremena na morju še, ko vidim, da ste o tem debatirale. Moram rečt, da smo imeli kar lepo vreme. Deževalo je v glavnem ponoči, samo 1x podnevi kake dve tri ure. Pihalo je občasno, ampak ne prehudo. Je pa bilo morje res kar hladno, zadnji dan sem po tem, ko sem se naplavala, se morala it tuširat s toplo vodo in v dolge hlače ter jakno oblečt, ker me je tako zeblouser posted image . No, na plaži sem še vseeno slišala, kako je voda toplauser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.8.2007 16:05:51   
violinski
Tina, evo, pa imam spet solze v očeh. Jaz ti želim, da bo tako, kot si želita vidva, če bo to nov user posted image  pa HURA!!!user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.8.2007 18:35:25   
Jessy
Tina, dobrodošla nazaj! user posted image  A ne, kolk bi bila potrebna tam kaka trgovinica! Jaz sem jo tudi pogrešala.
Drgač pa bi ti kar čestitala za morebitno novo user posted image . Bom malčk držala pesti, da se kaj prime! Ob takih trenutkih najraje kaj rata! user posted image

Zoya, vaše slike s praznovanja so izredno lepe! Tudi tebe moram pohvaliti, da dobro zgledaš! user posted image  Sem te že malce zgrešila! torta je pa tudi zelo zelo lepa. A ste jo kje naročili?

Prej sem ravno post oddala, ko se je Neja zbudila. Spala je točno 2 uri. Kar malo glede na to, da je bila noč krajša. Drgač pa danes vsi nekaj jamrajo, da so slabo spali in da so bili proti jutru že naspani. Upam, da bo ta noč kaj daljša! user posted image

Zdaj grem pa koruzo jesti. Je ravno kuhana.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.8.2007 19:04:21   
zoya24
Jessy hvala za pohvale! Torto smo pa naročili, tam kot lansko leto, pač pri enem slaščičarju, je pa bila tako kot lani, tudi letos fuuul dobra.

Kety krvavim ne več od 12. tedna dalje, do zdaj se torej še držim, cca 4 tedne torej ne krvavim. Slabosti so se pa tudi umirile, tako, da zdaj lažje shajam, predvsem me ni več strah, ko jem, da bom čez 1 uro vse ven vrgla.

Tina super, da ste se imeli fino, tudi juaz navijam za nosečnost, takšna presenečenja so meni najboljša user posted image user posted image .

Moram iti, me Žiga preganja, da je lačen, tudi čudeži se dogajajo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.8.2007 22:01:30   
petri85
Žiga, vse najboljše ob drugem rojstnem dnevu!!!

Zoja24, a mi lahko na ZS prosim sporočiš, kdo vam je delal torto, če je iz okolice Domžal, ker mi je res lepa!? Hvala! Jo moramo tudi mi še naročiti, upam, da bo do petkauser posted image  Žiga je pa tak fletko! Pa ti tudi kar žariš! A trebuščka verjetno še nimaš, kaj? Pri nas bosta tudi naša fanta konec februarja dobila družbo, sestrično ali bratranca!user posted image  Sem še hotela vprašati, če sta to sestri ki sta tudi na RR..ju včasih zasledim - sta mi ful simpatični s spisanjem!

Smo imeli računalniški mrk zaradi moževe dobroteuser posted image ...pa ne bi o tem.

Mi imamo ta teden kar pestro...v znamenju srede, ko imata tašča abrahama in R rojstni dan, ter petka, ko bomo praznovali Davidov rojstni dan, v pon. pa še rojstni dan moje sestre, ki ga bomo vrejetno obeležili že v nedeljo.

Danes pa je sestrična od moža rodila punčko Rebeko! user posted image user posted image user posted image

Tina, dobrodošla nazaj! Glede možne nosečnosti, pa držim pesti, da se izteče tako, da kot si sama najbolj želita!

Klarika, tudi ti dobrodošla spet med nami!  Tvoja Noemi, pa upam, da bo kmalu brez modrice! Ubogica!

Ta teden ima mož dopust in je res tako fino! Benjamin je postal ful aktiven..že malo kobaca, puza pa že en čas, pa se sam lepo vsede, tako, da se sedaj že res krasno zaigrata! Joj, jaz sem tako ponosna nanju!
Rasteta pa tako hitro...

user posted image

< Sporočilo je popravil petri85 -- 13.8.2007 22:12:02 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.8.2007 22:20:18   
petri85
Kaj pa naše srečanje - a bi se dobile ta teden???? Bi res pasal kak čvek v živo ob kavi, kaj pravite?

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.8.2007 23:24:14   
violinski
Joj, Petri, kaka cukrčka!!!! Bravo, ful sta famozna, ta vaša dva fanta!!!

Za kavo bi jaz bila, ampak jutri mi že dol letimo in smo nazaj šele v nedeljo. Mogoče bi šlo prihodnji teden?

Zoya, te lahko prosim, da mi pošlješ geslo na ZS? Res bi si rada pogledala vašega fanta pa torto, ki jo vse tako hvalijo!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.8.2007 7:09:35   
Tiamo
Jutro,

ste me pogrešale...na hitro sem preletela tole zadnjo stran postov...Žigcu čestitke, mal pozno ampak iz srca...

tina mi poveš znamko kondomov user posted image user posted image

Nič, grem delat...spet sem čist napsihirana zaradi tele moje službe, včeraj in danes prihajam na šiht on 6:30, ker na lokaciji menjajo opremo, tla itd....in jaz se moram spet po tleh vlačit da pritikam kable, pol vsi mislijo, da sem še električar, telefonist in še kaj zdraven....me že glava boli kaj bo danes, samo upam, da ne bom popizdila, ker je včeraj malo manjkalo....

Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.8.2007 8:40:39   
violinski
Dobro jutro!

Tia, ti kar, včasih je treba mal tko ****, da se pol zadeve normalizirajo. Drugače je pa tudi moj mož danes bil že ob 4h na šihtu, ker so menjavali opremo na glavni liniji med njimi in mrežnim provajderjem in so za nekaj časa morali izključit komplet povezavo po celi Slo. K sreči je šlo vse v redu, tako je bil ob pol sedmih že doma in mi pomagal otroke spakirat, da smo šli vsi skupaj nazaj na šiht. Samo še danes, jutri pa že user posted image .

Kety, če boš kaj na MSN pošpegaj za mano.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.8.2007 9:05:23   
Jessy
Petri, za slikco same pohvale! user posted image user posted image user posted image  Na tej sliki sta kot bi bila dvojčka. Neverjetno sta si podobna, pa še podobno sta oblečena. Res sta prava cukra in si lahko ponosna nanju! user posted image

Za srečanje sem jaz ZA. morda res naslednji teden, vendar ne v ponedeljek, ker bomo najbrž leteli v Gardaland.

Tia, za tisto znamko kondomov se pa res splača pozanimat. user posted image  Za službo pa ti lahko rečem samo to, da stisni zobe, ker bo kmalu bolje!
Današnja noč je bila spet normalna in sva vstali šele pred kratkim. user posted image  Očitno je mlaj res naredil ta svoje.
Gremo se zdaj umivat in previjat!

Nekej me še zanima. A tudi pri vaših malčkih, ki so še v pleničkah, zjutraj tako plenica smrdi po urinu? To je nekaj tako ogabnega...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.8.2007 9:13:52   
violinski
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Za srečanje sem jaz ZA. morda res naslednji teden, vendar ne v ponedeljek, ker bomo najbrž leteli v Gardaland.

Leteli???? Upam da to pomeni, da boste hitro vozili, ne prav z avionom? Pa misliš, da se vam splača it, Neje tako ali tako na polovico atrakcij ne bodo spustili, ker je premajhna? Al gresta bolj zato, da se vidva malo zdivjata?

user posted image  Očitno je mlaj res naredil ta svoje.
Gremo se zdaj umivat in previjat!

Pri nas ni bilo dosti bolje danes. Oba sta padla iz postelj - Aljoša se je toliko mongal, da je padel skozi majhno odprtino, ki jo ima v ograjici zato, da zjutraj sam ven prileze (še vedno spi v kinderpetu in bo tako tudi ostalo, dokler se bo ponoči metal vse naokoli), Lana pa dvakrat iz svoje postelje, ker že nekaj časa spi brez ograjice. Kaj čmo, ni bila ravno naša noč.

Nekej me še zanima. A tudi pri vaših malčkih, ki so še v pleničkah, zjutraj tako plenica smrdi po urinu? To je nekaj tako ogabnega...user posted image

Obupno, ogabno, za user posted image , res. Še posebej, ko ti zjutraj zlezejo na ta veliko posteljo in se pol mečeta naokoli, pa vsake toliko kakšna opleničena rit pade na tvoj obraz. AAaaaaaarghhhhh! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.8.2007 10:20:04   
ery
ojla

user posted image user posted image  Ampak najprej da pripomnim... ja res obupno smerdi zjutraj plenica po urinu... Groza.. Jo hočem takoj slečt, pa ne pusti, ker hoče še skakat po postelji...

Punce, a mi lahko daste samo nasvet.. moj hoče za Niko sobo kupit Mali princ..itak je ful dobra.. hoče pa kupit v kompletu, tudi pisalno mizo... A se to res splača, je potrebno? ne vem zakaj tko hiti s to otroško sobo...sam pisalne mize po moje, da še ni treba..pa da ima noter raje igrače..., ker je bolj majhna sobica...user posted image

Petri, kolk sta fletkana tvoja fanta. user posted image  Ful!!! Res si lahko ponosna nanju!

hehe, Tina, mogoče bi bilo pa usojeno, da poči kondom in je na poti drugi baby... A ne bi blo fino? Midva sva pa kar brez, ker mi s kondomom ni fino in se greva "daj ga ven"...user posted image

jessy, glede zaspanosti.. ah kje, Nika je tko zalimana zjutraj, da je kriza. Mora spat vsaj do 9h. Tko da, saj sem rekla, zaspi v dnevni na sedežni in gre kar sama, ko je zaspana..
Sploh ne vem kdaj bom dala slikce od morja gor.. Joj...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.8.2007 10:27:57   
zoya24
Ojla,

Petri kok sta cart, sploh ker sta podobno oblečena user posted image user posted image user posted image .

Punce hvala za pohvale, Petri trebušček še mi še ne vidi, mogoče malo zvečer, zjutraj pa le ko ležim, lahko zatipam maternico, tudi gibov še ne čutim. Pa se mi zdi da se mi je tak čas že v prvi nosečnosti že malo poznalo user posted image .

Jessy jaz nimam občutka, da bi plenica ful smrdela, mogoče malo bolj, je pa res, da Žiga ponoči že zelo dolgo časa sploh ne lula, mogoče se proti jutru polula enkrat, ker je ponavadi čist prazna plenica.

Boga Tia si že skoraj pol službe nardila, preden sem jaz sploh rit dvignila, no upam, da boš čimpreje kaj boljšega dobila.

Petri in Violinski sem vama poslala ZS.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.8.2007 12:53:39   
Kety
Ojla čvekice!

Tia, sem te dons hotela poklicat za kavo, pa imam toliko obveznosti, pa še fuuul sem zaspana, ker je bila noč bolj tako tako. Filip je non-stop neki jambral, jedel je pa ob 2eh in ob 5ih. Jaz pa čist skrokna.

Timonov urin ima tudi zjutraj močnejši vonj, ampak ni take sile. Bolj se mi zdi da voham mleko, ker ga spije zvečer in potem ponoči nič drugega in gre potem vonj po mleku ven user posted image ....

Petri, tvoja fanta sta pa res cute!!! A imata veliko enakih oblek? Se mi zdi, da si že enkrat imela slikice, ko sta tudi enako oblečena. Pa oba tako blond, a sta po očku?

Zoya, jaz tudi nimam tvojega gesla za album in bi si rada pogledala tvojega fantiča. Prosim!

Vijolinski, dej mi še enkrat na ZS mail naslov za MSN, ker ga nimam več, zato te nikoli ne potipkam user posted image  .

Tina, imam občutek, da si kar vesela, da je počil kondom. Tudi jaz držim pesti, da bo tako kot si želita. Tii pa le zaupaj znamko kondomov!

Danes sem imela poporodni pregled pri svoji G. Čakam na izvid krvi, drugače pa je vse ok, je rekla, da se mi sploh ne pozna da sem rodila, da je že vse na svojem mestu. Me je vprašala, če bomo imeli še kakšnega in da mi želi punčko, da ji bom lahko ta dar dala naprej (to, da imam telo za rodit). Je rekla, da izbiramo zelo lepa imena za naše fante. Se mi je kar fajn zdelo....sem bila važna!

Jaz bi šla tudi z vami na kavico!!!!!!!!!!!!!! Sej, z Vijlinski upam, da se srečam, ampak bi rada tudi ostale še kdaj videla, ker se mi zdi, da smo tko ena big happy family....a veste da že skoraj 3 leta čvekamo skupaj!!! Od začetka nosečnosti naprej, fuuuul lepo.....

< Sporočilo je popravil Kety -- 14.8.2007 12:58:38 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.8.2007 14:06:37   
Jessy
Bom šla kar po vrsti.

Violinski, mi bomo "leteli" kar z avtom v Gardaland. Računamo tja do 5 ur vožnje, v najboljšem primeru 4 ure. Tja se odpravljamo zato, ker so naredili ogromno novega, primernega ravno za te malčke. Spomladi je bila moja sestra pa je rekla, da še tistega niso uspeli pregledati v celoti. glej pod fantasy Potem si pa lahko ogledaš še vse tiste ta stare fore, kot so gusarska ladja, faraonova piramida, džungla, pa še kaj bi se našlo.

Praviš, da sta kar oba padla s postelje. Ti smola! Pa se ni nihče udaril?

Ery, tvoj dragi razmišlja čisto prav, ker bi rad Malega Princa in ravno zato ni potrebno vsega že danes kupiti. Tako midva kupujeva "po obrokih", kar se pač trenutno rabi. Ravno zato sva izbrala Malega Princa, ker se tu to da. Midva bova dala zrisat celotno sobo, s pisalnimi mizami vred, vendar bova kupila le posteljo, ker bova to kmalu rabila. Ko bo pa čas pokazal, da rabimo še ostalo, bomo pa zrisano sobo pogledali in naročili še tisto, kar bomo rabili.

Zoya, kdaj so ti pa postavili rok? Vem, da si februarka, sam nič pa ne vem, kdaj? user posted image

Kety, to da se ti ne pozna, da si rodila pa čist verjamem, saj sem že na našem srečanju opazila, da si take konstrukcije. Me malce spominjaš na sestrično, ki je ista kot ti. Vitka v mesecu po porodu.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.8.2007 14:27:26   
zoya24
Ojla,

jaz sem se že fino napapcala, zdaj pa šibam po malega v vrtec.

Jessy rok imam 1.2.2008, če bo kak teden prej, se ne bom nič pritoževala. No sej lahko bi se zmenila za CR okoli 38 tedna, glede na to, da sem ga že imela, samo bom tokrat poskušala naravno, pa bomo videli. Sva se pa z mojim že skoraj odločila za imena, če bo punčka bo Zoja, če pa fantek pa Matic. No za punčko sva 100%, sva imela že pri prvem to ime izbrano, za fantka se pa zna še kaj spremeniti, čeprav dvomim.

Nič zdaj pa res šibam po malega.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.8.2007 14:29:28   
Jessy
Ahaaaaaa, zato torej tak nick! Lepa imena! user posted image user posted image user posted image  Pol pa še enga otročka naredita in mu dajta ime Tjaša in pol boste isti kot nanka! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa nič ne hiti z rojevanjem, če bi se ti pa že slučajno mudilo, potem pa svetujem 14.1. To je en tak zelooooo lep datum. Sam, kot sem že rekla, nič ne hiti! Lepo počasi! user posted image  je rad v trebuščku!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.8.2007 14:39:09   
zoya24
Jessy na Matica od Nanke pa sploh nisem pomislila, ma res mal hecen zdaj to zgleda user posted image . NIč Nanka otrok daješ res lepa imena, pol pa mal kopiram user posted image .

Jessy če bomo imeli res še kakšnega, bo punčka Ema, Nanka ti pa hitro v akcijo še enega fantiča naštimat, pol bom pa videla, kaj bo, če bo fantek user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.8.2007 14:46:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoya24

Jessy na Matica od Nanke pa sploh nisem pomislila, ma res mal hecen zdaj to zgleda user posted image . NIč Nanka otrok daješ res lepa imena, pol pa mal kopiram user posted image .

Jessy če bomo imeli res še kakšnega, bo punčka Ema, Nanka ti pa hitro v akcijo še enega fantiča naštimat, pol bom pa videla, kaj bo, če bo fantek user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Ja, res je! Nanka izbira zeloooo lepa imena! user posted image user posted image user posted image  Ema je pa meni tudi zelo všeč!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.8.2007 10:00:00   
Jessy
Lep pozdrav!
Kako ste danes? Sonček se pripravlja, da posije, torej bo lahko še lep dan!
Midve sva skoraj od 9h že pokonci, zdaj jo je tast peljal na sprehod, tako da sem sama, ker moj še veselo dremucka. Ja, enim se godi!
Kosila mi tudi ni trebak uhat, ker smo povabljeni k mojim staršem. V kraju, kjer so doma starši, je danes ta velik praznik, tako da se bo čez cel dan nekaj dogajalo, zvečer pa gremo še na zabavo z Mambo Kingsi in tudi z Nejo. Dokler ne bo utrujena, bomo dol, če ne bo preveč sitnarila, drugače pa jo pripeljem spat in tašči v varstvo. user posted image  To bo vesela, ko ji bom ob 23h pozvonila in izročila babyfon.user posted image
Včeraj zvečer sem skuhala tudi kmremšnite, tako da sem za sladico pa jaz poskrbela, da ne bo zmerom mama za vse, čeprav vem, da je spekla orehovo potico.
In danes stopim na tehtnico in me skoraj na rit vrže, ko ugledam številke.user posted image Saj sem čutila, da so se hlače spet nekam skrčile, sam da so se pa tolk, si pa nisem mislila. Saj čudnega ni nič, ko pa tako rada sladko jem. Včeraj sem 2/3 Vienette sama požrla.user posted image
Spet se bo treba mal v roke vzet!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.8.2007 17:57:29   
Jessy
Spet moram malce pojamrati. Kaže, da ima Neja vnetje sečil. Cvili, ko lula in pravi, da jo peče user posted image . Ritka ni nič vneta, torej jo lahko peče le urin. Vročine nima, urin ima pa kar močan vonj. Jutri jo bom peljala k zdravnici. Upam, da ni hujšega.
Doma nimam nič takega, da bi ji lahko ponudila za lajšanje. Sem ji skuhala planinski čaj, čeprav ni primeren za te zadevce. Važno, da pije, se mi zdi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.8.2007 21:42:58   
Tiamo
Čer, sem hitro pokukala na RR in vidim, da se spet Jessy sama pogovarja. Jutri imam  spet tok dela, da nevem če bom utegnila, kaj pisati. Jessy k si spraševala o vonju urina, Demi tudi kdaj smrdi zjutraj plenica, kdaj pa ne..v večini ne. Drugače zdaj hodi skoz na školjko lulat in kakat, tako da nevem, če kaj smrdi, jaz nič ne voham. Upam, da si Neja ni hudo prehladila sečil ali da ima kako hudo vnetje. Demi mi je pa včeraj driskala (še dobro da na stranišču user posted image ), cca 5 min zatem reče, da ima v ustah avua, jaz gledam a ji še desna petica raste in kje ima avua...in potem sem skoraj bruhanje dobila v obraz ...kljub bruhanju, se je moj dragi smejal, ker sem jaz kar na rit padla, tok hitro sem se umaknila. Pa sem rekla, evo rota virus k spet razsaja v vrtcu, kličem v ZD, če je kak preventivni ukrep, pa so mi rekli, da ne, da naj ji takoj k bruha ali kaka, ponudim tekočino in da pri 2.letnikih ni več panike za izušenost in dehidriranost, če jim seveda daješ veliko zapit. No, noč je prespala, danes pa sploh ni kakala, bila dobre volje in tako gre jutri v vrtec. Petri tvojedva sta pa taka cukra za pojest, takole isto oblečena...ob Ketyini sliki v avatrju mi gredo pa kar mravljinci k je Timon tok nežen.... Kety ti si itak že med nosečnostjo bila taka k si, samo žogico si imela pod majico. Kety in violinski, če se dobita na sprehosu ob obali, ne čvekejta preveč, da ne bo dežuser posted image  pa lepo se imejta in uživajta, spočita se itd. evo dve slikci, kako sem zrihtala igriščeuser posted image  user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.8.2007 22:00:42   
violinski
Dan,

joj, Jessy, kakšna kriza. Imaš pa prav, važno da pije, pa nič kislega, da ji ne boš dajala šipkovega čaja ali česa podobnega. Mislim, da je Seven enkrat pisala, da so brusnice zakon za te stvari, da hitro pomagajo. Ne, zdaj se spomnim, Kety je bila, ko je bila noseča za Filipa in je imela vnetje. Če imaš brusnice, ji pa namoči, da bo pila brusnični čaj (pri nas doma je edino brusnična marmelada za primer, da jemo kotlete, ampak sem prepričana, da bi jaz tudi s tem poskusila, samo da bi olajšalo, da lilanje ne bi tako peklo. Upam, da bo minilo samo od sebe, včasih se tudi to zgodi. Če ne pa en deci piva user posted image To zihr pomaga!! user posted image

Prej si pisala, da so se ti hlače skrčile. Se zgodi, ja, še posebej, če tako rad dobro ješ, kot jaz in ti user posted image . Ma veš kaj, ne se sekirat. Dandanes prodajajo hlače z veliko elastana pa še take, ki imajo lastiko v pasu, pa tunike so moderne, tako da se hitro uštimaš ne glede na konfekcijo. Jaz imam sebe malenkost preveč rada in sem raje sita in dobre volje, kot lačna in sitna. Kaj čem, smotana sem.

Tia, joj, kako je pa pri vas lepo!!!! Tale hiška je prav super, eno tako so imeli tudi zraven enega bifeja tam blizu, kjer sem prej stanovala in je bilo za otroke tako specialno, da je kaj. Škoda, da se je po dveh letih kar precej uničila, je pa res, da je bila postavljena v ulici bifejčkov in sem prepričana, da je niso otroci čisto nič uničili. Mizica in klopce bojo pa idealni za popoldanske klepete, se mi zdi user posted image No, upam da Demi res nima rota. Medve s Kety pa ne bova čisto nič krivi za dež, ker bo v soboto itak padalo, čeprav sem nekako 99,9% da tu pri nas ne bi niti kapljice. Škoda, da mi prav v soboto ne bomo več tukaj, ker menda ima namen padat vsepovsod po Sloveniji.

Želim lahko noč in zdrave otroke!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kopanje v bazenih med nosečnostjo?
Katka123 RR

se ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?

DA (11%)

NE (83%)

Ne vem (6%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!