tina104
|
Nisem še vas nič brala, bom kasneje. Mi smo nazaj iz morja, prišli smo včeraj, torej en dan prej kot načrtovano. Pač smo prišli prej, saj ne vem, se mi zdi, da smo se že malo naveličali na morju. Bilo je sicer čisto fajn, še posebej sem bila zelo zadovoljna s samim apartmajem. Tudi moj je rekel, da sem pa bi še šel enkrat (drugače vedno pravi, da gremo vsako leto drugam, tudi jaz se bolj k tej možnosti nagibam). Aljaž je bil, ko je videl morje, ful navdušen, ampak potem pa se ni kaj veliko kopal, niti ni ful veliko se igral s kamenčki ipd. Najbolj zanimivo mu je bilo plezanju po kamenju in pa v apartmaju. Sploh ni hotel ven. Cel dan je zlagal posodo iz elementov in noter, mešal, kuhal, pometal, skakal po postelji in blazinah. Tako smo potem velik del dopusta preživeli notri. Ko je šel Aljaž spat opoldne, sem jaz šla plavat, tako da sem se res naplavala. Drugače se mi zdi, da v tem kraju res še manjka kaka trgovinica ali kak mali lokal. Smo se morali skoz voziti drugam v trgovino. Zvečer smo nameravali hodit v mesto, potem smo to naredili samo 2x in nič več. Razlog? Aljaž je samo tekal v tisti gužvi, vse kar je videl, se je drl, da bi imel (palačinke, kokice, sladoled, vožnja z avtekom...). En dan smo šli tudi v lunapark, tam še je le bila kriza. Peljal se je v avteku in z nekim avto vrtilakom, potem pa še 2x z onim vrtiljakom, ki se vrti in spušča ter dviga (miki miška vrtiljak), potem se je tako drl, ko sem ga dala dol in rekla, da je dovolj, da groza. V apartmaju pa je bil res ful priden, se sam igral, neverjetno. To še niso vsi naši pripetljaji oz. doživljaji. Eden najbolj zanimivih je ta, da nama je z dragim 1x počil kondom in to po mojih izračunih ravno kaka 2 dni pred ovulacijo. Po tem dogodku je bil moj kar nekaj časa ful zamišljen, potem pa izjavil, da gre stavit, da se bo prijelo in da če se bo, še potem kar enega naredimo. Pa potem je že razlagal, kako bo preuredil v hiši prostore, da bodo otroci imeli svoje sobe. Pa še spraševal me je, če sem že zbrala ime. V glavnem, svašta. Vam poročam razplet čez kaka dva, tri tedne, čeprav imam vseeno občutek, da ne bo nič. Še potem kaj napišem, če bo čas, ko malo preberem, kaj se dogaja.