|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
17.8.2007 13:44:30   
nanka
Klarika tebi pa čestitke za novo službo, dobro plačo in super sodelavke ti želim.

Ja da je tehtnica pokvarjena pa tudi jaz mislim, Zoji kaže premalo, meni pa preveč.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.8.2007 13:46:16   
violinski
Pa glej mene, toliko sem pisala, na slavljence pa pozabila!

David, Jure in Jan, VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.8.2007 14:01:59   
tina104
Violinski, lepo si tisto napisala, da nikoli ni pravi čas. Za prvega otroka sva se odločila kljub temu, da še nisem imela službe in sem še diplomo pisala. Vedela sem, da če že dobim službo, še vsaj par let ne bom dobila za nedoločen čas in sva pač rekla, da bomo poskušali naredituser posted image . Je trajalo 7 mesecev ali še več. Marca sem nehala jemat KT, zanosila pa decembra.

Naj še jaz malo pojamram, kako čudno noč smo imeli. Zvečer je šel Aljaž brez problema v posteljo malo pred deveto, jaz z njim in sem zraven zaspala. Ob pol enajstih me je zbudil, ker je lezel preko mene. Brez besed je z odejo v roki šel v kuhinjo. Sem mu rekla, kaj tam dela, da je noč in naj gre spat. Je šel v dnevno sobo in legel na kavč ter v trenutku zaspal. Ker me je bilo strah, da bo dol padel, sem ga nesla v njegovo posteljo. Po 5 min je prišel v najino sobo, zlezel na posteljo, hotel zizo. Potem je bil še eno uro popolnoma buden in se kotalil po postelji, ni pa tečnaril. Potem je ob zizi zaspal, jaz pa zraven. Sem ga založila z odejo. Čez kako uro nas je zbudil jok - padel je iz postelje. Zgleda ni bilo kaj hujšega, je tisto odejo z brcanjem spravil iz postelje, se mi zdi, da je potem na odejo padel. Saj ne vem, tako sma se prestrašla z mojim, da groza. Še cel ostanek noči ni hotel v svojo sobo, se nonstop obračal, brcal, se budil. Danes več ne bo spal pri nama, sem rekla, ker to nikakršno spanje. Ko je bil majhen, je bilo super spat tako skupaj, zdaj pa res nima niti malo mira. Pa kaj je bila polna luna ali kajuser posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.8.2007 15:56:57   
Jessy
Klarika, čestitam za novo službo! Da bi se le fajn imela, pa seveda dobro plačo tudi, a ne!?

Tina, jaz si tudi ne predstavljam, da bi Neja spala pri nama, ker če pomislim, da je lani na dopustu spala pri nama in da jaz v tistem tednu nisem spala skoraj nič, potem raje nekaj dni poslušam jok in stok, kot da tako spim. Mene je bilo stalno strah, da bo padla iz postelje, ali pa da bi jo kdo od naju pomečkal.
Vsekakor upam, da boste naučili Davida spati v svoji postelji, ker le tako se bosta tudi vidva vredu naspala.

Tai, tisto o rezanju dude sem pa jaz TUKAJ prebrala. Morda bi pa uspelo! Probej!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
18.8.2007 7:05:06   
Tiamo
Dobro jutro, tudi jaz sem pozabila na slavljence 
David, Jure in Jan, VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
18.8.2007 7:21:30   
Tiamo
danes k bi lahko spala pa nemorem user posted image  danes naj bi šli na Bukovo, vreme upam, da bo user posted image , samo očka ga nam nekaj sračka, od ponedelka mu je že slabo, od srede naprej pa driska samo vodo user posted image , pa ne da bi šel k zdravniku..mah ti deci Nanka, takoj sem opazila shujšanost (nevem kako, ampak takoj sem te opazila zadaj, gledam in gledam in sem si rekla, punca je orng shujšala), da te manj skupaj, uf 6 kg si dala dol to ni malo, je zelo veliko. Čestitke user posted image   Tina, Demi je samo enkrat spala pri nama, ko je bila bolana..pa nič nismo spali, pa sama itak noče spat pri nama! Tinaaaaaa, a sta kake nove poze iznajdla, da je taka skrivnostuser posted image  Klarika jaz sem imela podobne težave z očkom, isto kot tvoj, spal k top tudi če se je drla. Sem lansko leto in predlanskim prav jamrala, samo letos pa čist druga pesem, ustane jo gre pomirit..čeprav to naredi malkrat in še vedno potem jaz vstanem, ker se Demi ne pomiri, ampak važen je namen. Kaj pa drugače čez dan? Se ukvarja z njo? Od Demi očka je res ratal čist drugačen, se ful ukvarja zdaj z njo in ona z njem..edino nevem v čem je proble, če imamo obiske ali sva kje midva na obisku, se pa ne bo ukvarjal z njo, kot da bi ga bilo sramuser posted image  Amapk tudi ta led bo enkrat prebil, ker verjetno ga je sram, saj k se doma igrata se afnata, popačeno govorita, pojeta itd...pred drugimi pa res mora biti dec in ne en klovnuser posted image -vsaj jaz menim, da je v tem problem k ga poznam...ampak to me sploh ne moti. Včeraj je lepo zaspala ob 20:10, sem ji prvič prebrala pravljico, je ležala in poslušala in seveda oči imela na pecljih, da je videla slike v knjigi..ko sem prebrala knjigo, je prosila še za eno,sem začela brat in po parih vrsticah rekla, da je konec in da zdaj moraspat...se je obrnila in zaspala. Zbudila se je okoli 1 z jokom, grem pogledat, sedi v posteljici in ihti, jo objamem, pobožam, rečem, da ni nič hudega in da naj zaspi nazaj. Se uleže jo še par sekun božam po hrbtu in zaspala je. Je nekaj grdo sanjala, upam, da ne vsebine knjige k sem jo brala, prebrala sem ji 12 slonov, lušna knjigica, stara tok k jaz user posted image  in se gre kako punčka vabi slone na obisk, kako pijejo kavo in potem gre spat... že nakladam, punce Violinski in Kety, lepo se imejta in srečno pot....  grem popit kavo... 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
18.8.2007 9:24:43   
Jessy
Dobro jutro!
Jaz sem se tako utrujena zbudila, pa sem spala celo noč, edin ob 4h sm se zbudila, ker mi je bilo tako vroče. Sem pol rolete dvignila, da se je ohladilo in sem okrog 5h zaspala nazaj. Nejap a je spala celo noč.user posted image

Včeraj zvečer sem drastično ugotovila, da je danes sobota, jaz pa sem bila 100%, da je petek! In tako me je dragi prikrajšal za en cel dan in bo tako moj dopust še krajši. user posted image

Klarika, zdaj ko sem brala Tiin post, sem se spomnila, da nisem nič pokomentirala o skrbi Nejinega očeta ponoči. Glej, stvar je taka, da moj hodi spat izredno pozno, okrog 4h, pa tudi ob 5h, pa čeprav ima ob 9h službo. In ker je že pokonci, poskrbi še zanjo in tako meni ni treba. ČE pa gre spat, ga pa tudi atomska bomba ne zbudi in takrat pridem na vrsto pa jaz. Čez dan je tako malo doma, da kakega hudega ukvarjanja ne morem niti pričakovati, res pa je, da če kam gremo, da se tam pa le on z njo ukvarja, jaz sem pa bolj prosta. On je itak tak tip človeka, da se v družbo bolj težko vključi, če se ravno ne govori o elektroniki in telefonih, tako da nima niti potrebe sedet v družbi in se tako Neji posveča. Men pa čist ustreza, da je tako.
Je pa res, da se je zelo spremenil, saj na začetku najbrž ni niti vedel, kaj naj z njo sploh počne. Zdaj, ko se jo da pa pripraviti za kakšno neumnost narediti, pa je postala zanimiva in se zelo zaigrata proti večeru.

Nič, morem it Nejo preoblečt in umit, ker je še u pižami.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
18.8.2007 12:10:20   
tina104
Aljaž je prespal današnjo noč v svoji sobi, sicer se je 1x vmes zbudil, ampak vseeno. Zgleda je pomagalo, da sva se zvečer pogovarjala, da bolje, da spi tu, da v najini postelji lahko dol pade, pa še v njegovi postelji smo se malo zvečer igrali.

Moram še jaz malo pokomentirat skrb atija za Aljaža. Ati že od njegovega rojstva praktično enakovredno meni skrbi zanj (samo zize nimauser posted image ). Ponoči sicer zdaj jaz večinoma vstajam, če pa pride kaka noč, ko ful joče ali je bolan ali kaj takega, pa tudi on vstane. On se še igrat gre z njim sredi noči, če noče spatuser posted image . Drugače  ati res veliko dela, ampak ko ne dela, pa je skoraj skoz z Aljažem, še na kavo (oz. pivo) zadnje čase redko gre s kolegi. Že od rojstva sta ogromno skupaj in Aljaž je ful navezan nanj. Tudi ko smo kje drugje, se ukvarja z njim. Pa nohte mu tudi on skoz reže, jaz sem mu do zdaj samo 1xuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
18.8.2007 16:06:43   
Jessy
Tina, priden je ta tvoj možiček! Smo vidle že na srečanju, kako dobro mu gre od rok! user posted image user posted image user posted image

Neja je pravkar ustala in pojedla. Zdaj sva si umivali zobe in ugotovim, da ji poganjata še obe zgornji petici ven, s tem, da ena že malce kuka na dan. A je pol kaj čudnega, da mi noče jesti?
Z antibiotikom imamo pa tudi kar muke za dajat. Zdaj je pogruntala, da tudi s šprico dobi antibiotik in se je začela upirat, tako da porabim skor 15 min, da jo na finto vržem. Da te vse mine!

Zdaj se bova odpravili malce ven, zvečer pa jo bova vzela s sabo, ko gremo s prijatelji ven na pico. Me zanima, kako bo sedela tolk časa.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
18.8.2007 23:29:06   
Kety
Pozdravček z morja punce!!

Vijolinski, žal še nismo prišli do tega, da bi šli kam dlje kot do Ankarana,...logistika z dvema otrokoma nam še malo škriplje. Čeprav s Filipom ni nobenih težav, ker še vedno večino dneva prespi, Timon pa zvečer itak noče it spat, čeprav je crknjen v nulo. Zaspi pred TV-jem v sekundi, ko se umiri.

Se moram pohvalit,...no, Timona. Je čisto brez dude, jo je sam zavrnil, tako da nismo imeli nič težav z odvajanjem. Lulat hodi sam, če le nima hlačk na sebi, bomo videli kako bo, ko bo oblečen. Pa ful uživa v vodi in plava z rokavčki kot profesionalec. Ne morem verjet, take spremembe....ni kaj, fant raste!!!

Vas preberem kasneje za nazaj, pa albume bom tudi pogledala ko bo več časa!

Uživajte!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
18.8.2007 23:44:09   
petri85
No, tako, pa so vsa praznovanja, poroka za ta teden mimo..še drug teden naredimo žurko za prijatelčke, potem bo pa za en teden mir, kar se tiče praznovanjuser posted image  Na koncu sva se odločila, da torto sama narediva, pa nama je za 1. kar uspela(no, jaz se ne primerjam z Jessynimi mojstrovinami!) Pa tudi ful dobra je bila!

Jessy, upam, da se Neji zdravje izboljša! Pa res nima ta največje sreče v zadnjem mesecuuser posted image  No, važno, da je ne peče več! Pa upam, da nima refluksa!

Ery, ful luštne slikice, pa res je velika t voja Nika! Pa šele sedaj sem ugotovila iz kje izhaja tvoj nick in moram reči, da vajini imeni ful skupaj pašetauser posted image

Nanka, tvoji otroci so tudi tako fejst! Pa Zoja res ne zgleda presuha! Sem te še hotela vprašati...a Zoji sedaj, ko je suha, bodiji niso nič odveč??? Meni so ful nerodni za odpenjat, smo jih že pospravili, ima David veliko hitreje gatke dol, kot pa da odpne bodi.

Naš očka tudi ponoči dostikrat spedena otroka, če se zbudita (no, če Benjamin zahteva hrano, ga pa ne moreuser posted image )

Tia, tvoja pa upam, da se ogreje še za enega!

Klarika, čestitke za novo službo!

Kety, uživajte na morju! Timon, bravo!user posted image

Sem dala nekaj slkic v album.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.8.2007 1:24:41   
Jessy
Evo, še mene, direkt iz pohajkovanja. Smo vzeli tudi Nejo s seboj, vendar smo jo pripeljali vmes spati, varuška je bil pa tast.

Kety, Timon je pa res že vredu fant, da se je kar sam odločil, da odstrani dudo! Pa suh bo tudi vsak čas! user posted image user posted image user posted image

Petri, tvoja dva fanta pa lahko nenzansko uživata na vseh tistih profesionalnih igralih! Je to dobil za roj. dan? Res, enkratno! Pa vidim, da imamo enak bazen, le da ga mi še nismo napihnili. Ste dali notri toplo vodo?
Fotke so res super, sploh tista, ki je kombinirano črnobela in barvna. Kako ste to naredili?
Pa tudi torto moram pohvaliti! Res je lepa in verjamem, da je bila tudi dobra! user posted image user posted image user posted image

Neja je res že mnogo boljša. Peče je skoraj ne več. Kadar jo peče reče, da bi pila sirup, ko je pa čas zanj, pa skoraj doktoriramo zraven. Upam, da ne bo potrebno dolgo piti te zadeve, ker drgač mi bo zmanjkalo idej.

Mislim, da je čas za spanje! Jutri bo spet nov dan in najbrž bo Neja kot nalašč zgodaj pokonci!
Lepe sanje, al pa dobro jutro! Odvisno, kdaj boste brale! user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.8.2007 10:12:35   
nanka
TIMON vse najboljše za 2.rojstni dan, veliko zdravja in veselja z bratcem Filipomuser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.8.2007 10:21:11   
Jessy
Timon, vse najlepše za 2. svečko!

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.8.2007 13:07:59   
petri85
Timon, vse najboljše ob 2. rojstnem dnevu!!!!

Jessy, hvala za komplimente! Za RD je David dobil hiško in traktor. V bazen točimo kar mrzlo vodo, dodamo le kako vedro vroče vode. Se pa pod črno folijo, s katero je pokrit, voda ful segreje, tako, da ima tam okrog 26-27°C. Fotografije pa obdelujem v photoshopu.

Sedajle otroka spita, midva kuhava kosilo, potem pa gremo spet na kolo. Komaj sem čakala, da pride ta čas, da lahko vsi skupaj kolesarimo! Fanta pa ful uživata na kolesu!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.8.2007 14:43:44   
tina104
Timon, vse najboljše ti želim tudi jaz! user posted image user posted image user posted image

Petri, ful lepe slikceuser posted image . Res imate lepo urejeno. Ali se David že zna sam vozit s tem traktorjem? Naš ne obvlada ne tega, ne vožnje s kolesom, niti ga to ne zanima, pa bi jaz ful rada, da bi se še na ta način malo gibal, ne pa da samo nekje v višine plazi, da samo gledam, kje bo zletel na glavo.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.8.2007 19:43:30   
nanka
Vau Petri kako imate krsno na vrtu, otroka uživata sto na uro, pa kakšen trajtor ima David, mi ga tudi kupujemo.
Glede bodija je pa tako, da ji ga oblečem samo kadar sva doma, da ima odpetega, ali pa če je hladno, ker nimam nič tankih majčk z dolgimi rokavi. Moram v šoping in nabaviti te majčke, ker jih bo zdaj kmalu rabila. Naša ima vedno mrzle rokice in nogice, tako da jo kar moram obleči.

Kar se tiče pa našega očkata in otrok, pa kap dol, ponoči so že od Tjaše naprej njegovi, jaz niti ne vem kdaj in kolikokrat je vstal.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.8.2007 19:45:16   
nanka

Monja – Dominik 28.7.
Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski - Aljoša 1.8.

Ery   -    Nika  2.8.

Klarika - Noemi 2.8.
Jankobananko-  Jan 2.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.
Tajica - Žak 13.8.

Majapro- Vid 14.8.  
Miševi - Jure 17.8.

Nelči   - Jan  17.8.
Petri85- David 17.8.   
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

Teya    -  Nejc  28.8.
Natasaxy- Gašper 31.8.
Seven-      Ema  31.8.

Malo nam dvigam seznam, ker jih še kar nekaj praznuje

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
20.8.2007 7:52:38   
Tiamo

Timonu z enodnevno zamudo želim vse naj naj, da bi bil tako priden kakor je in da bi skrbel za svojega bratca...ob enem čestitam Kety za porod pred dvema letoma user posted image

Danes pa praznuje Aljaž, ki mu želim, da bi bil še naprej tak k je z občasnimi tečnobicami. Tina tebi pa čestitke za rojstvo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
20.8.2007 8:08:38   
Tiamo
no, pa dobro jutro,

današnja noč je bila user posted image , Demi je skoz nekaj tarnala, pa mleko in mleko...nevem kaj ji je. Vstala sem sugurno ene 6krat in šla do nje jo božala in jo spraševala kaj ji je, ona pa skoz mleko bi, enkrat sem ji ga dala, potem pa nič več...zjutraj, ko sem jo zbudila, je bila kar dobre volje.

Čez vikend se nam je dogajala, v soboto smo šli na Bukovo, z nami je šla še babica od mojega, je zadaj sedela pri Demi in pred Idrijo, tak k so ovinki, je Demi začela tuliti, tako da sem mogla jaz iti zadaj sedet...mah babica jo je skoz "dražnala" in seveda je Demi počilo, pa bolj sva ji govorila, naj jo pusti pri meru, bolj je "dražnala". Posledica, da sem jaz sedela zadaj, je bila, da mi je bilo potem tok slabo, da sem komaj zdržala do Bukovega...potem sem sigurno eno uro prihajala k sebi. Na Bukovem je bila Demi pridna, smo šli peš do sosednje kmetije, kar daleč, kjer smo šli gledat, krave, putke in piščančke..demi se je odločila, da da dudo piščančkom...ker so bili zaprti in je bila mama koklja napadalna, sem jo pregovorila, da da dudo majhni muci in res jo je dala. Potem je vsem govorila kok je velika, da je dala dudo majhni muci. Nazaj grede v avtu je tarnala za dudo in ko je začela orng tuliti, je očka ni mogel več poslušati in ji dal dudo, čeprav sem jaz grdo gledala. Ampak je rekel, da naj še kak mesec počakam, saj je komaj iz plenic in da je prevelik šok zanjo user posted image

Včeraj smo bili na Krvavcu, je ful uživala ko se je peljala z gondolo...očka manj, v gondoli je mižal, se držal, bil čist potem in mrzel (se boji višine), jaz sem se mu tako smejla, da so mi solze tekle. Gor je Demi pokazala, da je taprav hribolazec, sma j hodila večji del poti do zgornjega doma na Krvavcu, malo sem jo nosila, dol je šla tudi sama, najbolj ji je v veselje, hodit oz. tečt dol, tako, da sem mogla orgn pazit, da nisva kje padle. Je pa gor si spucala pljuča, je kašljala kar ene par minut, jaz nisem nič (pa bi pričakovala, ker kadim...še nimam tok umazanih pljučuser posted image ). Je pa gor bilo lušno vroče, ampak je zapihal kar hladen veter, tako , da smo bili v dolgih rokavih.

Zvečer je spet težko zaspala in ponoči tečnarla, nevem kak obdobje je spet prišel.

Aja, pa včeraj me je kar pošteno hotela namlatiti...nisem ji pustila na krvavcu na tobogan, ker je bil visok i nveliko otrok ta velikih...in je bila tako jezna, da me je tepla in ščipala user posted image , seveda jih je dobila kar pošteno čez rit in potem jokat in se k meni stiskat....

Petri kako imate lepo na vrtu, super ste zrihtali, pa v traktorju sta mi ful dobra tvojedva tamalčka...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
20.8.2007 8:35:29   
ery
Dobro jutro..

kaj ste se razpisale čez vikend... Ste bile res pridne..

Tia, mi smo bili tudi na Krvavcu včeraj,. user posted image  A ni bilo luštno? Škoda, ker se nismo srečale. No, mi smo šli gor okrog 14h, prej smo pa imeli kosilo pri stari mami.

kaj naj reče, vikend je bil super. V soboto smo šli v nabavo dopoldan, pa na kavico, popoldan smo dobili dvoje obiske, zvečer sva šla pa z mojim malo ven, sva prišla ob 2h domov. Res je blo fino.
Včeraj pa kosilo, pa Nika je živalim, ki jih ima soseda od mame skos travco dajala (kozličkom), so bili čisto majhni, ful luštkani.. user posted image  , pol smo šli pa na Krvavec.

Ja fajn je blo. še z mojim se nič nisva skregala. user posted image  A vam nekaj povem? Preden smo se z našimi skregali, sva se z mojim dost kregala, ampka to samo zaradi mojih dveh, ker sta me skos nekaj "sekirala". Recimo, če je bil v službi, jaz sem vedela, da je na žurki, valda, da bo meni povedal in kaj briga njiju..Onedva sta me pa skos spraševala, kje je, pa zakaj ga še ni, bla bla... In pol sem rekla, da dela, obenem sem bila pa živčna, češ kaj mi težita, zaradi tega sem pa skos klicarila mojga kdaj pride, in itak sva se pol skregala..

No zdaj s epa res razumeva, ma super je... Res sem vesela, da ga imam... No, da ne bom preveč hvalila, saj tudi znori...user posted image , ampka ok.

Če imeta že temo kolk se očiji ukvarjajo z otročki... naš oči se ukvarja kar dost, ampka ne s tem, da bi ji knjige bral in to, ampak se spusti v njeno raven in se pol igrata, kotalita, polno je smeha... V družbi sem pa jaz tista, ki je bolj z njo, ker se on rad čveka...
Ponoči in zjutraj pa moram jaz vstati, ker je on tak zaspanc..no, tako kot pri Jessy-njega tudi bomba ne bi zbudila...

Moram it...

papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.8.2007 9:09:33   
Tiamo
ery, škoda da se nismo videli na Krvavcu...mi smo gor prišli okoli 15:00 in bili do 17:30. Ja luštno je bilo, muzika itd...bi se mogle prej na RR zmenit oz. povedat kam gremo, da bi se gor našle.

Vidim ,da so kar vsi naši očki iz podobnega testa, edino od Aljaža očka iztopa iz vrste avgustovskih očkov. Od violinski mi je še sumljiv, je tudi zelo podoben Aljaževemu, vsaj menim tako, ker je violinski ta zaspane sorte user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.8.2007 10:00:22   
violinski
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

Od violinski mi je še sumljiv, je tudi zelo podoben Aljaževemu, vsaj menim tako, ker je violinski ta zaspane sorte user posted image

Lumpa! Kako me ogovarjaš!!!
Ma imaš 100/h prav. Jaz noč prespim, on pa vstane. To noč je vstal menda vsaj 4x, ampak zaradi Lane. Aljoša je spal ko top. Lana pa da jo lulat, pa žejna, pa kakat, pa lulat, pa kaj jaz vem kaj.

Sicer smo pa vse popldneve skupaj, vse vikende, po nakupih gremo skupaj, na igrišče gremo skupaj, Aljoše nisem previla že več kot pol leta, ker to počne on, tušira ju on, edino fenam ju jaz, pa ko jesta sva zraven (bolj za varnost, da Aljoša ne polije vsega), no, vse si razdeliva. Moj sesa, če smo kak vikend doma, jaz likam, predvsem delikatne zadeve in hlače, on pa kuhinjske cunje pa T-shirte, otroške stvari pa oba rada likava, pa je pol odvisno, kdo je 'pri mizi'. V omare vedno jaz pospravljam, pa rože vedno jaz zalijem, vse ostalo pa pola pola. Edino za kuhanje je odvisno - kuham ponavadi takrat, ko otroka spita, pa če se zbudita ju on animira, če pa spita pa tudi on kakšno urco počije, če se mu pa ne počiva pa očisti zelenjavo, naprimer. Delovni čas imava enak, taksi službo se grem jaz, edino Aljošo pelje on not v vrtec pa z njim tudi od njegovega vrtca do Laninega pride peš, jaz pa z avtom, pa tam vse skup poberem.

Se moram pa še pohvalit, če se še nisem, otroka sta plavala s črvi, brez rokavčkov. Aljošo smo bolj držali, ker on je pač divjak in bi bil v trenutku glu glu pod vodo, Lana je pa kar nekaj zamahov naredila.

Zdej pa letim dalje, moram neki nujno danes narest. Ma se še javim

O, grda, violinski, grda, pozabila na slavljence:

VSE NAJBOLJŠE TIMON IN ALJAŽ!!! Da bosta še naprej taka cukrčka pa da bosta dobra starejša brata svojim mlajšim sorojencem!!!

Čestitam Tina in Kety za obletnici porodov!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.8.2007 10:58:04   
nanka
ALJAŽ vse najboljše za 2. rojstni dan, veliko zdravja in veseljauser posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.8.2007 11:39:26   
Tiamo
user posted image hehe violinskiuser posted image  tako lepo si napisala kaj vse počneta in ne počneta skupaj, da sem ugotovila, da tudi moj ni tok švoh, si me spomnila, da le ne počnem vsega sama, kar se mi ponavadi zdi...

Tako likam jaz že kako leto ne, edino srajce in par majčk, moj se je preizkusil v likanju, pa nima smisla, pač mu ne gre (pa se je trudil). Drugače vsako soboto ali nedeljo posesa, kdaj tudi med tednom, vedno nosi smeti, vedno pripravi večerno mleko za Demi. Omare pospravljam jaaz, edino dve njegovi on, k ima notri "moške zadeve: vijake, vrtavko itd), kuhat žal ne zna, pripravi pa npr. kak narezek, vedno pospravi mizo za nami, pomije stekokeramično ploščo. Pomivam posodo jaz itak sproti, on pomiva in prekuhava Demine flaške, dude, pumpe za nos in ostale zadeve. Zdaj Demi daje on na WC, če je doma...edino rit ji še ne obriše, ker pravi da nima občutka in se boji da jo bo preveč na grobo. Tuširam Demi vedno jaz, oz. se skupaj tuširave, kopam jo tudi jaz, očka npr. jo čuva, če moram jaz kaj vmes naredit..problem pr kopanju je za očka v tem, da imammo malo kopalnico in tuš kabino, pri kopanju jaz sedim na tleh zdren tuš kabine, očka k je večji in močnejši težko tam sedi in ga začnejo bolet kolena, vendar pa nama pripravi vse, brisače, fen in pospravi zanama kopalnico po kopanju, k zgleda kot da je prišel cunamiuser posted image V trgovino pa hodimo ali skupaj, ali pa kot se zmeniva, če imam as jaz med službo, večrat pa on ko gre iz službe.

..sem šeenkrat prebrala tale svoj tekst in sem ugotovila, da je kar priden ratal, lahko bi bil še bolj..telih 14 dni k je imel probleme z odvajanjem in bolečim trebuhom, pa res ni nič naredil, ampak mu je oproščeno....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.