violinski
|
Čer. Jessy, škoda za uroinfekt. Vem, da ni prijetno, vendar mislim, da bo ta Primotren precej pomagal. Tako ti bom povedala - zelo veliko otrok, ki jih jaz poznam ima ta refluks, o katerem pišeš, od kolegice deklica je imela celo na obeh ledvicah in na eni se je tekom treh ali štirih let popravilo samo, za eno pa so, nazadnje ko sva s kolegico govorili še čakali, kako se bo izteklo. Če se nekako do šestega leta ne bi popravilo, bi operirali. V resnici pa ne vem, kako je sedaj. Kakorkoli, ta deklica je bila vsa ta leta nonstop na Primoetrenu, pa kopanje v bazenu, dokler se ni naučila sama lulat je imela mislim da kar prepovedano - problem je namreč, če se vrača urin v ledvico in je po možnosti pomešan še z bazensko vodo. Vsaj tako sem jaz to razumela. Seveda, ko je deklica začela kontrolirano lulat, se pravi na kahlo in na WC ni bilo več ovir, pač sta vedno opravili na stranišču in šele potem šli v vodo pa tudi dogovorjeni sta bili, da če jo tišči, da gresta ven. Jaz resnično upam, da Neja nima tega. Deklice, vidim, da ste veselo začele na drugem (četrtem???) otroku . Ma prav super. Tina, ne vem, katera je napisala, da če boš čakala 'pravi čas', da se ti nikoli ne bo zdel pravi, ampak je prav napisala. Včasih je pač treba tvegat. Odvisno od tega, kako si pripravljen na spremembe. Glede dojenja se ti po moje ne bo treba preveč sekirat, če je slučajno res, da si noseča, boš pač prej ali slej morala Aljažu razložiti, kako in kaj in sem prepričana, da bo razumel. Mislim, da ima spet Seven izkušnje s tem - pri tem da je ona zanosila z Emo, ko je bil Jakob še dosti mlajši, kot je Aljaž. Ma verjemi, da se nazadnje nekako izteče, in niti sam človek ne ve, kako, pa se. Tia, nič frustracij. Boš videla, tudi tebi se bo enkrat nasmehnila sreča. Mogoče pa res ni še čas. Čeprav tebe drži. Ampak enkrat bo Demi zrasla in tudi tvojemu se bo zaluštalo še ene štruce in drobnih rokic in frotirastih igračk in vonja po pobruhanem mleku (to zadnje je seveda šala). Če pa ne, pa nič zato, boš toliko več časa in energije lahko vlagala v Demi. Ona ti bo itak samo hvaležna za vso tvojo skrb. Nanka, upam, da se tvoja otroka hitro pozdravita. Ery, meni je tako hudo, ko berem, kako si razpeta med starše in moža, in hkrati popolnoma razumem njega, da je tako užaljen. Na žalost je tako, da je zapleteno živeti s starši, že s svojimi, kaj šele s tujimi. Klarika, celo v istem gospodinjstvu, moj poklon, da vam znese. Pa še malo glede imen - tudi jaz sem ob prvi nosečnosti imela Tjašo na spisku, ime Matic mi je všeč, ni pa eno od meni najbolj priljubljenih. Matija malo bolj. Ampak jaz sem pač na ta imena, ki se končajo na -a tudi pri fantih. Se vidi, že moža sem tako izbirala, pol pa še sinovo ime. Enkrat sem se šalila, da bo moj tretji otrok Petja, ne glede na to, ali bo deklica, ali fant . Pa ne verjamem, da bo, ker tokrat bo pa res moral biti možev izbor, glede na to, da sem prvih dvakrat imela jaz večji vpliv pri izbiri..... No, pri tem, da moj mož pravi, da tretjega ne bo. Ampak mogoče bo takrat, kot pri Tii drugi. A sem spet toliko naložila, da boste težko odložile. Bolje, da grem malo pančat. Lahko pa bi šla malo višat povprečje frekvence intimnih dogodkob pri Slovencih, starejših od 30 let. No, med življenjskimi partnerji, da ne bo nesporazumov.
|