Kety
|
Čer! NAJPREJ...DEMI...VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEE! dA BOŠ ŠE NAPREJ TAKO BRIHTNA IN VESELA PUNCA. TIA, TUDI TEBI ČESTITKE OB OBLETNICI PORODA. SI RES LAHKO PONOSNA NASE IN NA SVOJO PUPIKO!!! No, tako, otroci spijo in mam malo časa. Ob 23ih pa še Filipa zadnjič previjem in nahranim pol grem pa tudi jaz spat. Danes je bilo pestro, sem imela dopoldan obiske (žal Tia, so se zavlekli do 13ih, pol je pa tašča prišla po Timona šele ob 14ih), Timon se je ful igral z mojo sestrično, ki je stara 7 let, danes ni šel popoldan nič spat in sem ga zvečer dala v posteljo že ob 21ih. Malo je protestiral in spet poskušal tisto z jokom, pa sem mu dala v posteljo njegov avto in je mirno zaspal po kakih 10 minutah igranja. Upam, da bo jutri prej vstal, da bomo spet na normalnem ritmu spanja, saj je zaradi poznega odohoda spat zvečer, zjutraj spal tudi do 10:30. Tia, jutri bi mogla it dopoldan neki v BC, bom vidla kdaj bom opravila in te pokličem, ker jutri gre spet Timon k babici. Punce, kako je s pooblastilom, da dovoliš, da gre tvoj otrok s starimi starši čez mejo. Moji bi radi vzeli Timona na Krk, pa zdej ne vem kako to pooblastilo izgleda. A je katera to že urejala???? Vijolinski, tudi jaz sem se ubadala z e-otroškimi dodatki in so pravi jajc tile obrazci. Sploh ni dobro narejeno. Ima še CSD Šiška boljš. Mislim, podn od podna!! No, danes je zadnji dan da oddam, tko, da bom poslala preko e-uprave tako kot je, pol naj se pa oni ubadajo z estetiko izpolnjenega obrazca!! Mi bomo pa Timona praznovali septembra, ko pridemo iz morja, verjetno!!
|