|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
31.7.2007 19:42:43   
petri85

user posted image , želimo ti vse najboljše ob rojstnem dnevu!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
31.7.2007 20:47:38   
Tiamo
še enkrat hvala za vse čestitke....  jaz sem zmatrana k hudič, pa še M sem dobila user posted image  rojstni dan uspel, pinate niso razbili, ker jo je bilo škoda..ste prav napovedale...v vrtcu so se imeli prelepo in Demi je uživala...slike na linku  Tina ja v vrtcu prazujejo, samo tort in ostalih sladic se ne sme nosit, edino zavite rolade in podobne zadeve pa lahko. Jaz sem prinesla 6 l soka, 2 vrečke smokija, bombone v pinati (gumi medvedke in mehke žele bombone, potem sem prinesla bombone, svečki, lončke, lubenico (ki je bila namesto torte) in tiste piščalke, ko v njih pihneš se odvrti papir. Drugače so imeli s polžem ful dela, so ga božali, peli pesmico polžek leze, najbolj je bilo pa seveda zanimivo iskanje luknje in kje so bomboni, še večje veselje pa ven jemanje bombonov. Doma smo imeli samo malo torte, se na sliki bolj slabo vidi, ampak je bila zelo dobra..bravo jaz user posted image  Grem v ležeči položaj, ker sem čist prekurjena...se jutri tipkamo.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
31.7.2007 22:20:44   
Jessy
Tia, super slikce so! Bo imela res lep spomin na praznovanje. Polžka bi bilo pa res škoda razbiti, ker je izredno lep. user posted image user posted image user posted image
Sem vidla, da ima Demi tudi tisto igo s povezavami, kjer vzpostaviš kontakte. Neja jo ima tudi, vendar modro in se mi zdi, da je še pretežko zanjo, saj je kar zapletena reč in moreš že kar nekaj stvari poznati, npr. razvoj žuželke (jajčece - ličinka - buba- odrasla žival).
Tudi torta je prav lepa ratala! Še bolj važno pa, da je dobra!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
31.7.2007 22:32:36   
Kety
Čer!

NAJPREJ...DEMI...VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEE! dA BOŠ ŠE NAPREJ TAKO BRIHTNA IN VESELA PUNCA. TIA, TUDI TEBI ČESTITKE OB OBLETNICI PORODA. SI RES LAHKO PONOSNA NASE IN NA SVOJO PUPIKO!!!

No, tako, otroci spijo in mam malo časa. Ob 23ih pa še Filipa zadnjič previjem in nahranim pol grem pa tudi jaz spat.
Danes je bilo pestro, sem imela dopoldan obiske (žal Tia, so se zavlekli do 13ih, pol je pa tašča prišla po Timona šele ob 14ih), Timon se je ful igral z mojo sestrično, ki je stara 7 let, danes ni šel popoldan nič spat in sem ga zvečer dala v posteljo že ob 21ih. Malo je protestiral in spet poskušal tisto z jokom, pa sem mu dala v posteljo njegov avto in je mirno zaspal po kakih 10 minutah igranja. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo jutri prej vstal, da bomo spet na normalnem ritmu spanja, saj je zaradi poznega odohoda spat zvečer, zjutraj spal tudi do 10:30.

Tia, jutri bi mogla it dopoldan neki v BC, bom vidla kdaj bom opravila in te pokličem, ker jutri gre spet Timon k babici.

Punce, kako je s pooblastilom, da dovoliš, da gre tvoj otrok s starimi starši čez mejo. Moji bi radi vzeli Timona na Krk, pa zdej ne vem kako to pooblastilo izgleda. A je katera to že urejala????

Vijolinski, tudi jaz sem se ubadala z e-otroškimi dodatki in so pravi jajc tile obrazci. Sploh ni dobro narejeno. Ima še CSD Šiška boljš. Mislim, podn od podna!! No, danes je zadnji dan da oddam, tko, da bom poslala preko e-uprave tako kot je, pol naj se pa oni ubadajo z estetiko izpolnjenega obrazca!! user posted image

Mi bomo pa Timona praznovali septembra, ko pridemo iz morja, verjetno!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.8.2007 6:46:20   
nanka
ALJOŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN, VELIKO ZDRAVJA, VESELJA IN VELIKO user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.8.2007 6:48:53   
Tiamo
ALJOŠA VSE NAJ NAJ IN TUDI TEBI VIOLINSKI ČESTITKE ZA ROJSTVO TAKEGA KORENJAKA.

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.8.2007 6:51:35   
Tiamo
Kety za danes poklič sem itak do 17 ali 18.

Glede potrdila pa greš v tobačno s seboj imaš tvoj dokument, od Timona in podatke s katerim gre čez mejo...potem ti izdajo tak kartonček in to je to. Za plačat je neki malega v tolarjih vem da je bilo 180 sit, grem na kavo....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.8.2007 9:26:02   
Jessy
Aljoša, danes si pa ti na vrsti! Vse najlepše ti želimo!!!
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.8.2007 9:40:58   
petri85
user posted image

Lepo praznuj! Svečka ne pomeni letuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.8.2007 10:45:37   
violinski
Hej, hvala, punce!

No, danes je pa zame čas za dihanje user posted image .

Mam slikce z RD, pa jih moram v album naložit, da vidite moje otroke. Pošljem link, ko bodo!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.8.2007 11:03:38   
tina104
Vse naj naj naj naj... Aljoša, tudi iz moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.8.2007 11:14:21   
violinski
Hvala tudi tebi, Tina!

Zdaj pa še link. Samo par slikic.

http://www.moj-album.com/vstopnica/6gnr57uavn/

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.8.2007 11:58:16   
Kety
Čao!

Danes pa želimo Aljoši VSE NAJBOLJŠE IN ŠE VELIKO TAKO PREŠERNIH NASMEŠKOV!!!

Vijolinski, kolk sta pa tvoja dva cute!!! Pa Lana je že tako velika punca, kar pozabim, da tudi ona raste skupaj z Aljošo. A se mi prav zdi, da ima Aljoša tvoje okice, pa čeprav bolj svetle?! Pa super torta!!

Tia, dej mi sporoč, ko boš nazaj v Mostah, da greva na čvek. Zdele mi je glih zaspal, ampak sej ga sam v voziček preložim,...hrano imam pa itak vedno sabo!user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.8.2007 13:38:27   
Tiamo
user posted image  Kety ima nov super avatar ....itak že veš da sem naza jv Mostah, tako da čakam tvoj klic.

Violinski zdej si že odihala? Violinski, tale "naš" Aljoža je pa vse bolj podoben mamici, al se motim? Oba sta tok srčka, evo ob takih slikah me ful prime še za enega user posted image

Jessy, tista igra povezav je ful zanimiva, Demi je dobila obe modro in zeleno, zelena se mi zdi malj lažja, saj una slika k živali skrivajo glave v drevesa in je potrebno na pravo glavo pritisnit...Demi je itak pogruntala, da piska, če obe palčki daš v eno luknjico, se znajde.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.8.2007 13:56:10   
Jessy
Violinski, res imaš prava dva lepotca!!! user posted image  Pa torta je tudi prava pogrutavščina! Res zanimivo! Si bom zapomnila! user posted image
Kety, tudi jaz moram pohvaliti avatar. Takoj mi je padel v oči! user posted image

Tia, mi moremo sploh še baterije kupiti za v to igro, ker jih ni bilo zraven. Bomo vidli, kolk ji bo šlo to od rok!

Mene pa spet glava boli! user posted image  Čudno, ko pa nimam nobenih naporov, edino, če je za mano prišlo.

Da ne omenjam, kolk se je Neja scartala te dni, od poškodbe. user posted image

Grem na kavč!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.8.2007 13:57:47   
Tiamo
Jessy nov vrjela da tudi mene boli glava že cel dan, pa ne boli kr čund pritisk imam v čelu user posted image  verjetno od M in vremena..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.8.2007 14:07:53   
Jessy
Tia, pol sva pa popolnoma na istem. Tudi jaz imam user posted image ! Zdaj pa res grem vodoravno, ker Neja že spi!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.8.2007 14:22:25   
Tiamo
blagor teb, jaz čakam, da Kety pokliče in greve na kavo oz. bom pila cocacolo k mi kdaj pomaga pri M težavah...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.8.2007 15:33:59   
Jessy
Tia, kako je z glavo? Jaz sem že dobra. Sem zaspala za 1 uro in sem kot prerojena! Zdaj se pa že s čokolado bašem.user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.8.2007 15:48:40   
Tiamo
Bolje mi je ker sem lih iz pijačke s Kety. Filip k da ga ni, spal k top. Mal sva se načvekale in zdaj spet tuki viset do 18...bom verjetno samo na RR, ker sem za danes že naredila, vse kar sem imela za naredit in še več user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.8.2007 15:54:48   
Jessy
Joj, ti dojenčki! Na našem praznovanju sta bila kar 2 dojenčka, eden ima 3 in drugi 4 mesece. kot da ju ni bilo. Pridna, pa luštna za pojest!
Dej, Tia tvojga naštimej, da še enga user posted image  nardita. demi je tolk pridna punca in kmalu se bo znala sama porihtat, da bi res lahko imeli še enga. Stroški s ta drugim user posted image  so minimalni, saj rabiš le plenice, pa hrano (zaenkrat), če bo pa vrtec za ta 2. otroka zastonj, pol pa tja do šole skoraj nimaš stroškov. Do takrat se vama pa tudi kakšna zelena veja ponudi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.8.2007 16:01:44   
Tiamo
jessy k se ga ne da prepričat...čist ven pade, samo da začnem temo...zdaj ni več denar glavni ralog, ampak on, da ne bo zdržal, da se mu bo zmešal, da on ni za otroke itd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

sem raje zbrisala, kar sem naprej napisal, da ne bo slučajno bral.....

samo upam, da mu kdaj rata odpreti svojo sladolednico ali slaščičarno, ker to mu je zdaj glavni cilj...a ne pol bo pa kao denar in pol bo imel pa mogoče še enega .....itak računovodkinjo že imam to je Kety, sem sanjala, da je odprl slaščičarno in Kety je bila naša računovodkinja...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.8.2007 16:03:25   
Jessy
Res je hudo, da imata tako različne želje. Ma, vseeno imam upanje, da se bo spremenil in boste kmalu kaj začeli delati na user posted image .
Zakaj bi se mu pa zmešalo ob otrocih? A ga Demi znervira la kako? Po moje samo tako misli!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.8.2007 16:09:13   
Jessy
No, moje dete se je prebudilo in je čas za akcijo! user posted image  Se tipkamo zvečer!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.8.2007 16:33:12   
Tiamo
Jessy, jaz mu pravim, da ga ne razumem, kako ga lahko ob otrocih znori...ga nervira kdaj Demi k je tečna...samo, da bi ti pa povedala kaj ga zares muči pa nevem...meni se zdi da je bolj njegov problem, da je on edinček in njegovo težko otroštvo (k spet ni bilo tok težko, ampak za njega je bilo..starša sta se ločila k je bil cca 2 leti star, bolj bil z babico itd)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.