Sandra*
|
Pozdravljene! Res, da se že nekaj časa nisem javla, ampak začnem pisat, pa kar ne vem kaj bi napisala. Danes sva imela spet posvetovalnico. Mark je dobil tretjo pikico in moral se je polulat v vrečko. Vse se je zgodilo brez kakršekoli solzice. Jupi. Nove mere so: teža: 9070g in 72,5 centimetrov. Kar se hrane tiče, Mark že kar veliko je. Včeraj sem mu dala mal pomaranče za pocucat pa mu je blo všeč čeprav se je zraven pačil in mižikal kakor da je limono. Sadno skuto sem mu dala od ljubljanskih mlekarn, marelico (dve žličke), samo za poizkusit. Drugače pa je: dopoldne: sadni obrok: kuhane suhe marelice, jabolko, hruško, piškote stopljene v kropu, breskev kašico opoldne: kus kus, polenta, krompir, riž, bučke, cvetača, špinača, koruza, korenček, koleraba, paradižnik (čisto malo, v juhici), makarone v juhici, govejo juho z rezanci zvečer: polenta, gres, gres od milupe, kašica hipp s piškoti in mlekom, vmes včasih zmešam malo jabolčka ali kuhanih marelic (žličko) ponoči: dvakrat joška, kako je pred tremi meseci zdržal od 8 zvečer do petih zjutraj brez joške zdaj pa dvakrat, scrklanček mali čez dan: joška po potrebi, ko se dere in drugo ne zaleže Zelo pa bi bila vesela če bi kaj vode ali čaja popil, pa sam grize flašo. Zaenkrat smo kar zdravi, sam z noska mu kar pogosto teče. Danes sem mu šla kupit novo kapo. Ker mu pri obeh, ki jih ima gledajo ušesa že ven (pač premajhna), pa sem komaj v pikapolonici najdla eno: ma celo zimo ni imel tako tople kape kakršna je ta, ampak nekaj srednjega sploh nimajo, imajo že čist spomladansko robo (čist tanek bombaž, to pa se mi zdi vseeno premalo za zdaj). So me vsepovsod čudno gledali da zdaj iščem novo kapo. Krofe pri nas peče tašča. Letos jih je za pusta spekla okrog 2000, nisem se zmotila v številki. Ima privat pekarijo in morem rečt, da so ful slastni samo, ko ne bi po celi hiši potem smrdelo. Srečanje: če bo sem za!!! Lokacija??? Datum in ura??? Še par slikc pripopam potem pa na kavč............
|