|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
31.12.2006 16:34:23   
najina pikica*
ojle babike....še zadnjič v tem letu!user posted image
me zelo veseli,da sm vsaj vas spravla v dobro voljo....se bom po novem letu spravla tiste slikce prlepit...no pa upam na kej več sreče pri pravilni izbiri velikosti user posted image
bambina-hvala za ZS,razultat bo javlen po novem letu user posted image
janca-dobrodošla user posted image
mi smo v veliki pripravi na prihod novega leta,sm se spravla pečt,od štrudla,do piškotov,zdej mi je pa samo še ostal sadni kruh...čakam da se testu dvigne user posted image ,pardon da se testo dvigne user posted image  mal za šalo....morm izkorist še teh par ur papcanja,ker po novem letu nebom več imela takega fajn uržaha...za papcatuser posted image

skratka punce:
.....globoko v dušah pravljice spijo,a včasih se pravljice tudi zgodijo....naj se Vam v prihajajočem letu 2007 zgodi tudi vaša pravljica!....

zdravo,srečno,veselo,polno ljubezni in uspeha vam zelim v novem letu 2007!

user posted image                                             petra,pedo in nik

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
31.12.2006 16:57:08   
matejas
No, končno se vam tudi jaz pridružujem, sicer zadnja v tem letu, pa vendar.
Naša Enya je prijokala na svet 20.08.2006, velika 51cm in z 3410g. Sedaj je stara že 4 mesece in je zelo navihana. Skozi bi bila na rokah in gledala , kaj se okoli nje dogaja. Čez dan spi 2-3x po 20min in tudi ponoči se zbuja 3-4 krat na nočuser posted image . Se še samo dojima.
Lepo je slišati in videti, kako so naši avgustovčki že velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pošiljam vam lepe pozdravčke in preživite še zadnji večer v tem letu, kar se da najlepše.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   [Brisano sporočilo]
31.12.2006 19:56:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
31.12.2006 22:43:09   
Tanyka
Evo, še jaz letos zadnjič.

V novem letu naj bodo:
                    dnevi srečni in zdravi,
                        poti uspešne
                    in nasmehi zadovoljni.    

SREČNO 2007

user posted image  

Želijo
Tanja, Lara, Rene, Matej

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.1.2007 0:16:24   
stuhica
Drage Avgustovke inuser posted image sončki ter sončie!

Kot prva naj vam v tem novem letu zaželim veliko sreče user posted image  zdravlja, poslovnih uspehov user posted image in predvsem osebnih užitkov user posted image  pa še kakšnega user posted image  za povrh!user posted image user posted image user posted image

Upam da fajn praznujete naš user posted image  se je zbudil ob pokanju točno ob polnoči se malce nakremžil,ko je videl mene se je mal nasmehnu in zaprl učke ter zaspal nazaj! Tko da mi je prvi čestital novo leto!user posted image user posted image user posted image  

Ker naš dragi atek dela mi družbo dela ringa rja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
   [Brisano sporočilo]
1.1.2007 1:15:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
1.1.2007 13:57:16   
Nea
Hojla!

Še enkrat vsem skupaj želimo veliko osebnega zadovoljstva, ter zdravja in sreče v Novem 2007 letu!!!

Upam da ste lepo praznovali.
Pri nas se je z obiski super končalo. Res je da sem včeraj non-stop nekaj kuhala, pospravljala... ampak na koncu se je splačalo. Ema se je igrala z otroci (3.5l fantkom in 6 letno punčko) Lara pa je zdržala do 1h in potem padla v komo do 7ih zjutraj. Sem najprej mislila, da jo bo strah petard in pokanja, ampak je punca vsako raketo spremljala z velikim navdušenjem user posted image

Danes pa imamo dan počitka, jutri pa spet navalimo na parket. TOkrat v drugi sobi.
Škoda da zunaj piha močen veter, drugače bi en sprehod super pasal.

Uživajte v praznikih,
Nea in družina

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
1.1.2007 17:20:53   
Splet.Ka
Dober dan.

Srečno leto vam želim!

Ste lepo praznovali? Mi smo bili na koncu sami, smo šli malo ven, potem pa smo doma čakali polnoč. In Sara se med petardami ni zbudila!user posted image

Danes se nadaljujejo praznični obiski, eni so že šli, drugi prihajajo. Vmes smo skočili ven, pa user posted image  je bil danes v službi, pa menda je bil kar potres pri nas....mi ga nismo nič čutiliuser posted image .

Lep p preostanek praznikov!

Uživajte

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
1.1.2007 21:35:42   
tiasha77
čer punce!

Prišli z dopusta nazaj, za nocoj vam želim samo user posted image   več jutri, ko vas preberem za nazaj!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
1.1.2007 22:29:55   
mojcab
Zdravo,
evo mene. preživeli smo tele praznike. Doma sem iz centra SG. ja. noro .mislim teli ognjemeti, so nas res totalka obdelovali.
Sinoči na silvestrovo je bilo kar pestro. V dnevni sobi se sicer ne sliši tako fejst, potem pa sem šla Ano dojiti v spalnico in ko sva ležali na postelji, je še mene strašilo vsepovsod. Si predstavljate, da bi bilo ta čisto zaresuser posted image user posted image user posted image  pol bi bil pauser posted image  uf raje ne pomislim.
piščanček: zadnjič sem te videla v mestu, ko si šla na pošto. (v enem svojem postu si imela slikce in sem te seveda pogledala). ampak sem imela družbo, tako,da ti nisem kaj žvižgala.
v glavnem jaz vozim rjav quinny 4kolesnik, običajno imam rdečo daljšo jakno. če me srečaš popoldne, imam zraven še starejšo Evo-3 letnico.
te bom naslednjič pocukala za rokav, ko se spet srečava. na katere konce pa kaj hodiš?
Samoyedka. vidiš, da sem našla kje se "berete"

katera je tule še iz SG? bomo morale eno srečanje organizirati.

Ali ima že kateri otrok kakšen zobek? pri nas je na pohodu. smo kupili Calgel in mažem...pa jokamo zvečer kot za stavo!

se beremo...

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
1.1.2007 22:36:27   
HuAnita
Pozdrav 'novim' avgustovkam! Človek bi mislil, da ste šele zdaj rodile...user posted image user posted image user posted image , da ste se nam tako poznoi pridružile.
Malo sem preletela za nazaj,ker imamo valda spet pestro: Capinka vneto uho (je zaradi gnojčka iz nosu 2 dni bruhala kot za stavo, revica je skoraj dehidrirala, čisto temen urin je že imela), newborn pa .... ah, kaj bi izgubljala besede - jok, jok, jok, pa sicer je tako priden, ampak ga nekaj daje, če bo še ju3 tak, ga peljem k dežurnemu - v 24-ih urah je že 6x kakal, driska, pA TAK SITEN JE (SE PA ŽE MALO VIDI 2. zobek!!! - tako da se tolažimo, da je to to, samo kaj pa, če niuser posted image )
Spokojnega in srečnega vsem!!!
Jaz sem prve ure novega 2007 preživela v sranjuuser posted image  - Petja se je 4x ponoči podriskal - juhu, pa nosila sem ga od 23. v starem letu, pa do 3.00 v novem. Čim sem se usedla, je začel jokcati, in stokati, očito ga je pač le to pomirjalouser posted image  
(pa očitno znam dodobra pokvariti in razvaditi svoje otrokeuser posted image )
Lepo se imejte, grem še malo potelovadit - beri moj podpisuser posted image

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.1.2007 9:18:28   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Vsem srečno in zdravo ter zadovolstva polno leto 2007!

Mi smo praznovali Silvestrovo kar doma. Prišla sta še dva kolega. Najprej smojedli in še enkrat jedli, pol smo malo kartaqli, da je čas hitreje minil. Potem smo dokčakali novo leto in nazdravili s šampanjčkom. Po nazdravljanju smo šli pa ven gledat ognjemete. Luka je vse skupaj prespal. Zbudilo ga ni niti pokanje petard.

Mojcab jz sem pa iz okolice SG. S Piščančkom sma se že spoznale, tak da lahk se kdaj dobimo.

Stuhica- je moralo biti pa kar grozno sam biti doma za Silvestrovo. Kaj čmo služba je služba, a ne?

Danes bomo kar bolj doma malo še počivali. Jutri grema pa z Lukatom intaščico na koline k moji teti, možek pa v službo. Spet bo veselo.

No toliko zaenkrat, lepo se imejte še naprej!

lp

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.1.2007 11:08:12   
Vesna
srečno in  zdravo novo leto vsem mamicam in njihovim avgustovskim sončkom.mi smo kljub vsem dobrim namenom,da bomo preživeli silvestrovo v postelji,prav žurersko praznovali,šli smo k prijateljem,ki imajo 1 majhnega fantka  in enegauser posted image v trebuščkuuser posted image .pokonci smo bili do 2eh zjutrja,val je spal le pol ure vmes ,in drugo vztrajno gledal.
preveč smo jedli,je že na mizi knjiga razstrupljanje telesauser posted image ,kdaj se je bom pa lotila v praksi je pa vprašanje.
val je začel v tem letu kričat na ves glas.
še ena slikca z silvestrovega
user posted image
user posted image
lp vesna in val

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.1.2007 19:16:36   
Splet.Ka
Dober večer.

Se vidi, da so prazniki, smo čisto razpuščeneuser posted image .

Mi smo se imeli fino, veliko smo hodili okoli, imeli smo veliko obiskov, skratka uživali smo.

Piškotov mi še vedno ni ratalo spečt...ampak ena izmed novoletnih obljub je bila tudi bolj zdrava prehranauser posted image .

Huanita, upam, da ste kaj bolje! Sem se danes v avtu spomnila nate, ko je bila pesmica huanitauser posted image .

Vesna, luštne slikice.

Nisaa, a maš ti belo bundo? Smo se danes peljali mimo ene z vozičkom, ki me je po slikici spominjala nate.

Nea, sem ravno pri poročilih slišala, da se po novem v Nemčiji ful splača rojevati, menda so ful povečali nadomestila!

Uživajteuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.1.2007 19:47:30   
mojcab
Zdravo!
torej bo v SG srečanje mamic z vozički! predlagam slaščičarno Šrimf v mestu, ali Mercator santana cafe. Naslednji teden enkrat. kaj pravite? javite se in poforčkajte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.1.2007 20:04:00   
Nisaa
No evo pa je še eno leto mimo ,ja smo kar mirno preživeli jst sem že ob enih zaspala čeprav so baje do pol treh pri sosednjem bloku zuni mel musko sam jst sem čist v sapnc padla nč slišalauser posted image je blo pa tole novo leto čist drugačno od lanskega ,seveda pričakovano .Lansko leto  nas je blo 14 letos pa samo 5 hehe pa še nas 5 je blo bolj zaspanih kot živahnih!
Hruška ja vrjetn sem bla jst mam res belo bundo a si me v Radovljici vidla vrjetn je bla še kolegica zraven!user posted image
Sem vas hotla vprašat tiste ,ki vašim že dajete kašice pa te stvari,rečmo od frutka tisto tamalo  kolk nej bi pojedel za en obrok naš je danes ves frutek pojedel.Dobi ga 1x na dan včasih ga poje samo polovico,ostalo čez dan pije mleko,se mi pa zdi da se skor nič ne redi pri treh mescih je mel 6 kg zdej pri 4 mescih ima pa 6400g .A ve vašim že kej več obrokov dajete gh na dan???Mal mi povejte no sej pri drugem bo že bolš user posted image user posted image .Jutr tedn mam že ginikologinjo jupi komi čakam da zvem, kdaj mam rok poroda  sam upam da nebom kakšen šok dožvela da nebo prehitro1
Nč punce mejte se midva Z Majem greva te dni enkrat na prvo ceplenje  če ga sploh bojo ker đše mal hrope včasih ,uglavnem se beremo čao čao!!!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
2.1.2007 21:03:27   
tiasha77
Takole, pa sem vas prebrala, ste kar dobro načkvekale v tem tednu, ko me ni bilo. Praznikov in dopusta je žal konec, imeli smo se super. Moja starša sta rezervirala en super apartma, je blo skor več placa kot doma, pa še fino je blo, da sta mela varstvo in sva se z mojim možekom lahko fino nasmučala (tko 3 urce v kosu), vmes je tamala pojedla eno kašico in šla na en dolg sprehod z njima. Vreme je blo super sončno, sneg pa žal samo umeten. Na silvestrovo se je mala obrnila s hrbta na trebuh user posted image  in se mi še zasmejala, tak da se je tudi njej dopadlo. Ko je malo po polnoči začelo pokati, se je sicer zbudila, vendar sem ji uturila dudo, pa medvedka si je poteglna čez oči, da je ni motlo bliskanje, potem je pa spala dalje.

Nove avgustovke - dobrodošleuser posted image , pa oglaste se še kej

Ptica - pridna kot vedno, svaka ti čast

Najina pikica - sem se dodobra nasmejala ob tvojih slikah, ma ne sekiraj se, ste pa prav luštna mlada družinica, pa čestitke za pol svečkeuser posted image

Miši - čestitke user posted image  za krst, ste res meli pravo malo ohcet, pa sej tko je prav, to je velik dogodek za malo princesko

Huanita - upam da kmalu ozdravite, pa da bo z newbornom kmalu bolje, pa ne se sekirat, tud jst sem že slišala da tamalo razvajam, ampak jst ne morem drugače in mislim da ni tako hudo, sej vsaka mama najbolj ve, kaj je prav za njenega otročka

Samoyedka - tale tvoja kombinacija (jabolko s kakijem) se sliši prav jami, mam rada take kašice, ki jih lahko še mamica do konca pojeuser posted image , drugač pa naša najbolj obožuje bučke s krompirjem, al pa jabolko z banano, no ja pa korenček je tud ok, če ma ktera kak fajn recept kak nardit špinačo al pa blitvo, se priproročam

Nisaa -  ja otroko naj bi na obrok pojedel cca 120g kašice, če pa jo manj, pa naj bi blo ostalo mleko (tako je men reku pediater), pri nas je pa tako, da poje čisto različno, včasih cel frutek oz. tok domače kašice, včasih pa samo pol al pa četrt tega, tudi mi smo se s 3. na 4. mesec zredili samo 300g, tak da ji kar dam 2x na dan kašico, enkrat dopoldan okol 11-tih, drugič pa popoldan okol 17-tih, vmes se dojimo, potem pa ji dam še zvečer pred spanjem, tam okol 20-tih, če vidim da je ful lačna, malo rižolinota

Slikice - vse so prav luštne, vas je tak lepo videt, ko uživate s svojimi malčki

Kapica - mi jo damo po kopanju gor, po naročilu patronažne (očitno to ni v modi samo na gorenjskemuser posted image ), jo ma pa gor cca pol urce, tak da se malo ohladi

Kašica - naša najbolj obožuje bučke s krompirjem, al pa jabolko z banano, če ma ktera kak fajn recept kak nardit špinačo al pa blitvo, se priproročam

Krema za obraz - zaenkrat nobena, je pa tale bubchenova baje super

Kopanje - v petek mamo sestanek, v ponedeljek pa baje začnemo s tečajem, komaj čakam

Tolk zaenkrat, grem počasi v mižavce!T

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
2.1.2007 22:48:14   
miši
čaw bejbe

uh, našo sem zdaj že četrtič nesla v posteljico, se zbuja in potem dere do onemoglosti, jo dvignem in takoj zaspi nazaj....res si zadnje dni močno drgne dlesni, vse kaže,da nekaj bo, sicer ni pa nič videti na oko.

Tjaša, super,da ste uživali,sem vam fovš smučanja. kako narediš bučke s krompirjem? bučke olupiš, skuhaš?

Nisaa, pri nas je tako kot pri Tjaši, pojemo kašo za malico, vsaj 5 žličk sigurno, danes je zmazala ful pirejčka s korenčkom. čez kake pol ure-uro ji potem damo še flašo,ker sama tako želi. sicer pri nas jemo Hippove kaše,ker imajo certifikat biološke pridelave živil, no, če se le da pa ji sama naredim. v tem času je težko dobiti breskve pa marelice...naj vam tekne, saj ti bo sinko sam dal vedeti kdaj ima dosti, vsaj pri nas je tako. po hranjenju pa seveda obvezno še sama oblizne žlico in se igra.

Huanita, ne morem pomagat, tvojim postom se vedno nasmejem. ej, držim pesti,da bo vaša zverinica prenehala z dretjem in da ti bo kmalu lažje. si pogumna in zelo potrpežljiva mamica user posted image

hruška &Co. se vidimo v četrtek, naslednji teden pa gremo čofotat. me prav zanima kako bo. naša pupa zdaj že par dni kar spi do 9h,upam,da spet pridemo na staro uro-ob 8h, danes je malo prej zaspala,bomo vidli.

nočko vsem

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
2.1.2007 23:46:47   
LanaM
glede naraščanja teže... mislim, da ni nič narobe, če se ni ne vem kolko zredil... namreč; kar se tiče pridobivanja na teži - nekako po trejtjem ali 4. mesecu se naraščanje teže počasi umiri. dojenčki se ne redijo več tako hitro. Moja je imela pri 3 mesecih 6490 g, pri 4,5 mesecih 7100 g, pri pol leta pa 7640 g. tako da mislim, da ni potrebno dodajati več obrokov ali več hrane... razen če bi pediater teko rekel. naša bo stara 8 mesecev, pa ima na dan samo 1 obrok sadne ali zelenjavne kašice, drugače pa se ostale oborke še doji. No.. takšno je moje mnenje glede teže in povečanja obrokov oz. hrane

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
2.1.2007 23:56:06   
mojcab
mi se sedaj pri 4 mesecih in 1 tednu ukvarjamo s pravim dretjem do konca naprej med 21 in 22 uro...

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=3&id=169&kat=19&podkat=

ste imele kaj podobnega tudi ve?

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.1.2007 12:35:42   
najina pikica*
KUKU tud iz naše strani po novem letu!!!!user posted image
mi smo ga tut prebedeli in prežurali.imeli smo obisk še dveh maldih držin,tako da nas je bila polna bajta mejckenih sončkov in tistih "mal" starejših...skratka imeli smo se ful luštno,no nš je šel pančkat tako kot ponavadi ob 21h ampak se je ob 22.30 že zbudu in bil buden do 2 ure,čist se mu je sesu ritem!skratka nazdravil je svoj prvi silvester!user posted image
no ja da smo se na polno napapcal verjetno ni treba preveč povdarjati...user posted image ...z novim letom smo pa tako al tako sklenili,da bomo mal pazli na prehrano in kile user posted image
no poleg silvestra smo pa mi praznovali še 6mes,nš žapček je bil 1.1 star 6 mes....JOJ KOK GRE CAJT HITR!
tiasha77-lepo,da si se spomnla....za našga žapčka user posted image
matejas-dobrodošla
huanita-pri nas še ni ne duha ne sluha v zobkih,čeprav se slini že od 3 mes,kot polž in nam bo pojedu vse prste,k ga tok dlesni srbijo...no drugač pa user posted image  če se pokažeta...upam,da sta pri dežurnemu uspešno uredila! 
vesna-joj kaka lepa mama božičkica si user posted image

mi imamo pa jutri zj ponovno posvetovalnico,in jupi uvajanje goste papice,ter verjetno pikico!sicer nevem če jo bo dubu,sm svake tok časa zaslišala mal hropenja v plučkih user posted image  tak da moram pediatrinjo opozorit na to!

morm šibat,se je pokazu sonček in ga gremo mal izkoristit...jutr pa pričakujemo KONČNO snegec!!!!               papa

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
3.1.2007 15:30:15   
Nea
Hojla!

Vidim, da nas je vsak dan vse več avgustovk. Dobrodošle!!!

Pri nas je včeraj spet bilo veliko hrupa v hiši. Na vrsti je bilo polaganje parketa v drugi sobi. Ostal je še majhen hodnik in pucanje, kar seveda čaka mene. Ampak, glavno da je glavno delo končano.
Včeraj smo končno videli prve snežinke. Ema je bila ful vesela in je takoj hotela na sprehod. Ko pa smo prišle ven se je sneg preobrnil v dež user posted image Vseeno, pa smo za pol urice skočile ven, tolko da se otroka zlufatata: jaz s kapo, Ema z dežnikom, Lara v vozičku pod nailonom. Danes pa se spet sonček kaže user posted image

hruska - to z dodaki v Nemčiji je eno veliko sruser posted image . Mislim, da sem že pisala, kako mamice tukaj na porodniški, razen otroškega dodatka, ne dobimo nobenega denarja. To je veljalo do 31. decembra 2006. S 1. januarjem pa so uvedli novi zakon s katerim vse mamice dobijo največ 65% neto plače, in to samo v prvem letu porodniške (za tiste ki ne veste, porodniška lahko traja do 3l). Fora pa je, da to velja samo za otroke rojene v letu 2007. Se pravi, če se je otrok rodil 31. 12. 06 mamica ne dobi nobenega nadomestila. Je pač imela smolo. Veliko mamic in žensk se je pritoževalo, ampak spremenili ne bodo nič. Zdaj vidite, da je celotni sistem za mamice z dojnčki veliko boljše urejen v Sloveniji kot tukaj. A da o vrtcih sploh ne govorim...  

Včeraj okrog 21h sem se šla kopat, mož pa je pazil na Laro. Glede na to da vsak večer gre spat med 21:30 in 22h sem mislila da imam dovolj časa, da se malo zrihtam. Ampak, takoj ko sem šla pod tuš sem joj slišala jokat... Čez 10 minut pridem v dnevno, Lara me zagleda in se v trenutku jok spremeni v glasen smeh. Ne da bi karkoli povedala, me je prepoznala. Mož ni mogel verjet ... To so majhne stvari ki nas delajo neskončno srečnim

HuAnita – upam da ste se pozdravili. Nočem te strašit, ampak poznam dva otroka, ki sta dneve in dneve jokala, dokler jima vsi zobki niso pokukali ven. Držim pesti, da tvoj newborn ni iste sorte!!!
Glede razvajanja... Lara tudi zahteva veliko pozornosti. Dopoldan se še lahko igra sama, popoldan in zvečer pa hoče da jo nosimo, al pa da smo zraven in se z njo igramo. Sem že  slišala, kako jo razvajam in kako smo  jo navadili na roke, ampak halloo... nisem še videla otroka ki je po cele dneve ležal sam in se igral.
Po drugi strani pa čas tako hitro beži, da je to nošenje  bolj crkljanje kot karkoli drugega   Tolko za danes. Grem Emo zbudit, pol pa verjetno gremo na sprehod. Danes smo že enkrat bili.   Ciao, Nea

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
3.1.2007 17:03:29   
tiasha77
Zdravo!

Bom na hitro napisala, upam da mi uspe do konca, preden se mala zbudi!

Miši - moj recept: skuham en krompirček, pa ko se nekaj časa že kuha dodam še pol na kolobarje narezane bučke (dobro umite, kar z olupkom), kuham še kakih 10-15min, potem pa zmiksam in to je to; sem pa razmišljala da bi ji dodala še kako kapljico olivnega olja

LanaM - ja super, če si imela dovolj mleka da si tako dolgo dojila, pri nas je mleka začelo zmanjkovat, flaške pa noče, tko da smo kar na GH prešaltali, zdej je pa sita in zadovoljna, je pa stara že 5 mesecev; ja pediater mi je svetoval dodajanje, on je sicer mislil na umetno mleko, pa če ni šlo, smo pa tko rešli

Mojcab - mi takih težav nimamo, smo imeli na začetku malo več joka zvečer, samo smo ugotovili, da je bila samo huda lakota, upam da se kmalu poštima

Nea - super da ste parket poštimali, pa res smola za dodatek

Huanita in Nea ter ostale - tukaj je en link o "razvajanju" http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1233103, men je blo ful zanimivo, ker sem tud jst nekaj instinktivno tako počela oz. počnem

Takole, pa mi je uspelo napisati vse! Imejte se lepo, pa upam da bo tudi pri nas kmalu taka idila!T

user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.1.2007 10:06:53   
Vesna
ojla ženske!nimam časa nič pisat,ker je Val že nekaj dni mala sitnobica,od teh praznikov naprej se kar nekaj dere,ne joče amapk dobesedno kriči in godrnja.ne vem kaj mu je.je pa tudi zaprt,sem mislila da sem mogoče preveč sladkarij in čokolade pojedla,se pozna na kilogramihuser posted image ,upam da mi bo smučarski kombinezon prav,ga bom rabila čez tri tedne ker gremo smučatuser posted image .
Od kar mu dajem gosto hrano mi tudi dosti bruha,t ako bolj gosto,in se noče več tako dojit,ali pa ni več lačen na tri ure,ne vem  več.ponoči pa moram ustat kakih 5x zmeraj slabše je.
a katera ve od katerega meseca naprej ni nujno ,da je ponoči,najraje bi ga samo dojila.
miši kako veš da je še lačna?
najina pikica hvalauser posted image
huanite
upam da čimprej ozdravite
tiasha kako sem fouš za tako uživanje silvestrovega
kašice jaz mu dajem surove,tako mi je patronažna rekla,pa najprej samo eno vrsto sadja,ma mu ni najbolj všeč sadje,mu je bolj zelenjava,pa še skuhana je ,včeraj mije sedel v naročju pri kosilu in sem jedla pomfri,pa ko sem nesla vilico proti mojim ustom,se je kar proti pomfriju zapodil in odpiral ustauser posted image .eko kaj bi on rad.
krema za obraz jaz mu dajem becutan,ma bom kupila od mustele ker so za nežno kožo,val ima dostikrat rdečo ko menja temperaturo ambienta,in pride v poštev hladilno mazilo,ne bi mu rada dosti pacala,pa bi rada samo eno stvar .od bubchen pa ne prenese,ker je alergičen na kamilico.
lp vsem fajn se mejte

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.1.2007 11:09:55   
Anonimen
Pozdravljene!

Včeraj sva midva spet manjkala. Šla sma k moji teti na koline. Ker so bili vsi moški zaposleni in prašiče so poklali že prešnji dan, smo imele ženske nalogo pripravit meso za klobase in salame. Na koncu smo se jih še celo lotile, ker še mojega ata ni bilo, da bi alhko nadaljevali. v glvanem smo ženske vzele zadevo v svoje roke in jo celo dobro opravile.

Luka je bil včeraj kar dosti siten. Se vidi , da ni navajen prostora. Skozi je samo nekaj jokal, ko je bil že tolk utrujen, ni mogel spati. Ko pa je zaspal konmčno za urco, je bil pa kot prerojen.

Opažam, da ga zadnje dni ful matrajo dlesni. Predvsem proti večeru je hudo.

Zdaj sem pa rekla, da moramo biti nekaj dni doma. Ker tile obiski in obiskovanje ljudi je pa že naporno. Poleg tega vsi hočjo nosit Lukata okrog in ga razvajajo po svoje. Ko pa sma sama doma, fantiček misli, da bom jaz cel dan letala z njim po stanovanju. Na koncu itak najbolj nastradamo mamice. Pol pa slišim stare bicike, da je ja treba mal otroka nosit, pa guncat in ne vem še kaj. Jz ga cartam toliko kot se meni zdi primerno. Ooo sem se mogla kar mal razjezit, pol je bil pa mir.

Danes mi je pa tak en len dan. Ko se luka zbudi boma šla malo na sprehod. Kaže se sonček.

Pri nas še vedno nič ne dodajao GH. Zadnjič sv abila pri svakinji na obisku in mi je rekla, da sva midva z možem stroga starša, ker še ne dajema GH. Potem pa je htela dat Lukatu kr eno kašico, ki jo je njena hči. Halo!!! Če še ni dobil nobene GH, mu je tud ona ne bo dala. Joj o so eni čudni. Ko bo čas za GH, jo bo že dobil.

Kapica- pri nas jo še vedno dajemo na glavco, dokler se malo ne ohladi. tudi po naročilu patronažne. čeprav je rekla, da sam prvi mesec.

Tak zdaj grem pa pogledat če je opralo, pa vrečt v sušilca. Pol pa malo kuhat. Danes bodo čufti in pire krompir.

lp

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

kašica
Ines_L

Katere kašice kupujete otrokom?

Bebivita (16%)

Hipp (28%)

Alete (2%)

Frutek (53%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!