tiasha77
|
Takole, pa sem vas prebrala, ste kar dobro načkvekale v tem tednu, ko me ni bilo. Praznikov in dopusta je žal konec, imeli smo se super. Moja starša sta rezervirala en super apartma, je blo skor več placa kot doma, pa še fino je blo, da sta mela varstvo in sva se z mojim možekom lahko fino nasmučala (tko 3 urce v kosu), vmes je tamala pojedla eno kašico in šla na en dolg sprehod z njima. Vreme je blo super sončno, sneg pa žal samo umeten. Na silvestrovo se je mala obrnila s hrbta na trebuh in se mi še zasmejala, tak da se je tudi njej dopadlo. Ko je malo po polnoči začelo pokati, se je sicer zbudila, vendar sem ji uturila dudo, pa medvedka si je poteglna čez oči, da je ni motlo bliskanje, potem je pa spala dalje. Nove avgustovke - dobrodošle , pa oglaste se še kej Ptica - pridna kot vedno, svaka ti čast Najina pikica - sem se dodobra nasmejala ob tvojih slikah, ma ne sekiraj se, ste pa prav luštna mlada družinica, pa čestitke za pol svečke Miši - čestitke za krst, ste res meli pravo malo ohcet, pa sej tko je prav, to je velik dogodek za malo princesko Huanita - upam da kmalu ozdravite, pa da bo z newbornom kmalu bolje, pa ne se sekirat, tud jst sem že slišala da tamalo razvajam, ampak jst ne morem drugače in mislim da ni tako hudo, sej vsaka mama najbolj ve, kaj je prav za njenega otročka Samoyedka - tale tvoja kombinacija (jabolko s kakijem) se sliši prav jami, mam rada take kašice, ki jih lahko še mamica do konca poje , drugač pa naša najbolj obožuje bučke s krompirjem, al pa jabolko z banano, no ja pa korenček je tud ok, če ma ktera kak fajn recept kak nardit špinačo al pa blitvo, se priproročam Nisaa - ja otroko naj bi na obrok pojedel cca 120g kašice, če pa jo manj, pa naj bi blo ostalo mleko (tako je men reku pediater), pri nas je pa tako, da poje čisto različno, včasih cel frutek oz. tok domače kašice, včasih pa samo pol al pa četrt tega, tudi mi smo se s 3. na 4. mesec zredili samo 300g, tak da ji kar dam 2x na dan kašico, enkrat dopoldan okol 11-tih, drugič pa popoldan okol 17-tih, vmes se dojimo, potem pa ji dam še zvečer pred spanjem, tam okol 20-tih, če vidim da je ful lačna, malo rižolinota Slikice - vse so prav luštne, vas je tak lepo videt, ko uživate s svojimi malčki Kapica - mi jo damo po kopanju gor, po naročilu patronažne (očitno to ni v modi samo na gorenjskem ), jo ma pa gor cca pol urce, tak da se malo ohladi Kašica - naša najbolj obožuje bučke s krompirjem, al pa jabolko z banano, če ma ktera kak fajn recept kak nardit špinačo al pa blitvo, se priproročam Krema za obraz - zaenkrat nobena, je pa tale bubchenova baje super Kopanje - v petek mamo sestanek, v ponedeljek pa baje začnemo s tečajem, komaj čakam Tolk zaenkrat, grem počasi v mižavce!T
|