najina pikica*
|
ojle punce! midva z našim žapčkom imav dans za seboj uspešen dan,zjutraj sva bila pri zdravniku,splošni sistematski,vse je ok,tale telovadba pomaga...naju je pohvala,da je v slabem mesecu zelo veliko napredoval in ga ne več vleče tako v L-stran,skratka lepa novica sm se ful oddahnila!plučka so čista nič več ne hrope,izgleda da je mal fasu virozice ampak je že mimo skratka,dobili smo 3-pikico,dala sva kri za pregled hemo. in dala vodo...veliki smo 69,5 cm in težki 8020kg,naslednji pregled imava šele v mesecu aprilu...tako sva se mal rešila teh dohtrčkov! ga je pa ful zmatrala in mi je spal od 11h pa do 13h pojedu svojo papico in spet zaspal...in še pana in pana.... je pa bil ful priden! vam pa moram napisat...ko sva vstopila v ordinacijo je tam jokala ena pupa in naš žapček je hotel bit solidarni fantek in je že nabiral,da ji bo pomagal jokat.... a niso teli naši otročički pravi mali .....( od sreče).... drugače pa jutri štartava z GH zelenjava in sadja,mi je sestra toplo priporočala,da naj hrane nemiksam ampak,če se le da stisnem z vilico al pa naribam na ribežen,ker le tako vsanejo vit. v hrani,v miksanju jih pa veliko uničiš! hruška-mene tut zanima kaj si si zadala v letu 2007 *jst sm si,da bom shujšala,imava z mojem konec maja poroko,pa bi rada bila "fit".....sm rekla,da bom takoj po novem letu,no ja pa sm zdej prestavla na ponedeljek,imamo v ned. neko praznovanje... ....drgač imam pa tut jst grozen apetit,bi se kr basala in basala ,tako da bo kr težka....težko nalogo sm si zastavla! *no drugi teden pa še ena sprememba,se grem pobarvat v svetlo rjavo in pustla bom mal premenov,tako ne bom več blondinka....morda mi to kej pripomore pri prilepljenju slikic na RR ptica-tele koline.....mjami a!krvavice,klobase,...... ....ups se morm spomnt na prvo spremembo,ki jo bom uvedla v letu 2007.... obiski in nošenje-jst pa kr jasno povem,da ne želim,da tamalga prenašajo,kot vrečo krompirja sem in tja...nočem,da je pretirano navajen na roke in nošenje,vsaka stvar mora imeti mejo in tudi ta!oni so zmalim 1 uro jst pa ga imam cele dneve,ko pa se enkrat navad na ugodje na rokah,ga tega težko odvadiš....da nebo nesporazuma sej ga cerklamo,samo ne dovolim da ga prenašajo sem ter tja,predvsem pa sem elergična,če ga takoj dvignejo in prenašalo ko tamal samo mal zacvili! takrat se mi pokonci postavi vseh miljon las na glavi!!!!! grem mali se je zbudu....greva mal potelovadit.....papa in ld
|