HuAnita
|
SMETANA!!!!! Ej, punce, meni je zelo žal, ampak v paniki, ko je moj newborn koncertiral, ko sem plačevala, sem plačala le belo kavo, pozabila pa, da sem jo zmazala s smetano!!!!! Se opravičujem tisti, ki je morala plačati več - če si ji lahko kako oddolžim, naj sporoči... Todi, po mojem ti nisem povedala nič pametnega, vsaj spomnim se ne, se pa opravičujem, ker si me morala čakkati - tako je, ko pride kmet z dežele v mesto Same oči so ga, če pa je v tašengeldu še kaj dindin, pa hop zapravljat... Mknuple - a res? Mali nikakor ni mogel zaspati, jokal pa ni, samo nekaj dogel, pa skoraj si je rokav pojedel, pa pogledam na uro - ja, valda, saj že skoraj 3,5 ure ni jedel - sicer pa je na max. 2 uri (žal tudi ponoči ) Kako dolgo nazaj si pa še dojila? Morda se da še kaj narediti, če ti je do tega... Obrni se tudi na Seven, ti bo vse razložila, pa še iz MB je. A druge pa ste šle še potem šoping, pa zvečer domov prišle? Hja, luksuz imate, kaj naj rečem. Meni je bil pa luksuz to, da je prišla moja mama, da se je igrala s Capinko - btw. v Muellerju sem ji nabavila set za zdravnico - ful poceni, pa vse popoldne nas je špikala in nam merila temperaturo Carko, kako se je zamotila!
|