piscancek
|
punce moje drage, js sem fuuuullll vesela- končno smo kakali včeraj zvečer sem ji dala celo svečko in po manj kot 2min je mala začela pridelovat polento , ni in ni je blo konc, sma bla tk vesela , bi pa skor rabla lopato, kot je rekla samoyedka . res je blo več kot pet rund polente,je bla pa ful lepljiva in take bele končke, kot bi bla skuta, je vsebovala. končno nam je uspelo. termometer nam ni pomagal,smo prej vse probali, še le nazadnje smo ji dali svečko. mi pa ni jasno, kje je ves ta drekec počival 10 dni andrejaz- thx za geslo in pa za tiste linke zadnjič, je res ogromno pesmic, tako da bomo lahk cele dneve sam peli. midva sva ajdi 20cd-jev sposojenih iz knjižnice presnela,tako da imamo že kr neki materiala. hruška- naša v postelji še ne uzvaja kakih akrobacij, še vedno se zbudi kot je zaspala. jo pa čez dan položim spat na trebuščka,sem ugotovila, da ji ful paše. čez noč jo pa kr na hrbet položim. kako pa ve daste vaše pikice spat? melitkica- super, da je azra začela tk fajn spat,tud ajda še vedno tako lepo spi celo noč, mam pa js zjutraj že pri vratu vse trdo, ker se ponoči ne dojiva, mogoče bi si mogla preden grem spat izbrizgat neki mleka smo bli dans v BC in smo kupli te nove pleničke Helen Harper-a jih je katera že preizkusla? mi še vedno uporabljamo 2-ko, pa ve? Kdaj ste začele s 3-ko, ajdi so okol nogic še prevelike. Ja gorenjke, prav fajne ste s svojimi sončki, bi se vam z največjim veseljem pridružla, ste mi lušte naredle. Če bi bla katera za to, da se še letos kje dobimo s svojimi sončki, bi bla js takoj za. Telovadba- pr nas že telovadimo,sam še vedno nisem čist sproščena, me tam, ko me je zašil mal zateguje , še vedno mam tak čudn filing, kot bi mi mal preveč skup zašil , tak mali ušesek mi je naredu- razmišljam o reklamaciji, no bom še mal počakala, mogoč se uredi. Tiasha- svečka se ni imela časa stopit, je z drekcem vred ven nazaj cela prišla Ptica- upam, da bo vam ta kremica pomagala. a torej ni kriv prašek, kot so ti rekli v sg-ju? kar se pa sveč tiče, bi bla pa dobra konkurenca pergerju . lep večer, mi se zdaj šibamo čebričkat, pol pa papcat, mal počvekat in pol spat