|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.10.2006 10:14:15   
piscancek
ojla babike!

še js se na hitrco javim. mi smo ok, lepo jemo,pridno spimo, kakamo pa ne!!!!!

danes je ze 9. dan ,od kar je princeska nazadnje kakala. js sem že živčna. sem klicala pediatrinjo, pa je rekla da je za dojene otroke to normalno. lahk kaka 5-9x na dan,al pa tud do 14 dni neuser posted image
je rekla,da ji naj dam te vetrovne kapljice,ker baje mal pospešijo prebavouser posted image , pr nas ne pomagajo ne kapljice, ne masaža,ne telovadba, ne ful sladek kamilični čajuser posted image
je rekla,da če je mala drugače ok, da ne joče in da se običajno obnaša, ne rabim skrbet. še sreča, da fajn prdi,tako da je ne zvija.

sem se odločla, da greva dans vseeno se pokazat, da bom js bolj mirna sama pri sebi, mogoč ji pa dajo kako svečko.
a ima katera še take probleme?

ptica- če boš hodla še kaj tu okol, naju poklič,gremo skup v šetnjo.
blagor vam gorenjkam,ko se lahk zmenite. ne bi bilo slabo, če bi se kdaj vse skup dobile, pa da se še v "živo" spoznamo.

naša princeska je danes stara 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ld

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.10.2006 10:50:52   
Splet.Ka
Ojla avgustovke.

Naše gorenjsko srečanje je res uspelo. Meni je bilo zelo všeč, da sem bla malo v družbi sebi podobnih. Če povem čisto po pravici, sem tašč in raznih drugih sorodnikov kar malo sitauser posted image .

Sploh nisem na tekočem, kaj se dogaja na RR, moram si čas vzet in prebrat, da lahko vsaki kaj napišemuser posted image .

Danes sem ostala brez zajtrka. Faraonke, ki se jih ne moremo znebit, so napadle kruhuser posted image . Zdaj moram celo kuhino pregledat, da niso šle še v kako hrano.

Kaj delate kaj čez dan s svojimi sončki?

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.10.2006 18:54:12   
najina pikica*
ojle
me veseli gorenke da vam je srečanje in čvek uspel user posted image ....ampak katera je napisala,da bo zaradi tega dež...user posted image ...user posted image ...
mi smo danes lovili še tiste zadnje žarke sončka,naslednje dni bo pa tak al tak slabo vreme in bomo morali bit po cele dneve notr user posted image
no ko se spet odpravmo na vaš konc se vam še jst z mojim žapčkom pridružim na čveku user posted image
tiasha77- a ti imaš tut novo glavo user posted image
ptica-tut jst se odpravim zadnji moment likat,ko na mojem  user posted image  zagledam zmečkane majce user posted image  pol vem da je nuja in da nima več nič zlikanga v omari user posted image
piščanček-upam,da sta to skakanjem rešili user posted image  in sta naredile veliko polente!!!verjetno je res najbol da se gresta pokazat pediatru...takole po telefonu nas kej hitro odslovijo,ko pa si že enkrat v čakalnic je pa malo drugače.
hruška-tale navavadni,nennapovedani in  predvsem nezaželeni obisk je pa od sile,pa kr sam si je postregu s hrano user posted image  user posted image ....upam,da si se jih znebila in jim dopovedala da niso zaželene user posted image ,drugače bi jih pa lahko primerjala s taščo,kaj praviš? user posted image  hehe

grem,cujne so se mi oprale jih grem obest....pol pa upam,da moj user posted image  pride iz službe,že četrti dan dela po cele dneve user posted image  ga z user posted image  kr mal pogrešava,ker sva skos sama.....razen ko me obišče "faraonka" user posted image ...pol si pa kr mal zaželim,da bi bila lahko z user posted image  sama...user posted image ...(mal heca,se so kr fajn tele naše tašče)

papa

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.10.2006 20:44:39   
Sandra*
Ojla!

No, pa mi je le uspelo dat včerajšne slikce v album. Upam, da katera od gorenjk ne bo slabe volje ker sem jih objavila, če pa keri ni prav pa naj piše jih bom takoj dala pod zasebni album.

Mark je danes bolj zaspane sorte, mal je na joški, mal pa spi. Zdele je zaspal tukaj zraven mene v lupinci.

Lep pozdrav!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.10.2006 22:48:14   
andrejaz
Srečanje gorenjk je bilo res prijetno. Pa kako so bili vsi otročki pridni.
Piscancek – ja prav zanimivo bi bilo, če bi se vse avgustovke spoznale v živo. Ko bodo otročki že precej večji, pa je možno izvesti tudi to
Naijina pikica – kar sporoči ko boš spet na našem koncu

Nea – kako pa to, da imaš ta starejšo v vrtcu samo popoldan? A ima tvoj takšno službo?

Hruška – ko smo imeli pri mojih starših faraonke kakih 12 let nazaj, smo imeli kruh raje kar na varnem v hladilniku

Piscancek – a ste kakanje že uredili?

lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.10.2006 23:15:11   
stuhica
ohoj

user posted image user posted image user posted image  hura za nas gorenjke super je blo in je treba stvarco ponovit- res so bli nasi sončki pridni, sicer so nas mimoidoči mal čudn gledal ampak kaj čmo je treba skrbet za nataliteto user posted image user posted image

andrejaz hvala tu za žabice iz hoferja sem jih nabavla, pa tud tiste bom vzela - aja pa upam da gres na volitve mi bo lahko vsak glas prav prsel tko da  je dobrodoslo če gresta z tvojim user posted image  morm še hruškico lobirat  za glas ce bo šla na volitve  dokler ni volilnega molkauser posted image user posted image user posted image   

sandra za sliko je cool nimam nic proti 
sam cajt si morm vzet pa da pogledam

hruska ja nasa mami ma tud faraonke to je edina slabost  teh blokov drgac je pa super aneda? a gres kaj na volitveuser posted image   ce ne ves kerga obkrozt se toplo priporocamuser posted image user posted image user posted image  

zdej morm pa nehat  s tem lobiranjewm da  nav ktera jezna....
ker vem da ta nasa politika je itak za en k.... ampak jest pravm da ce negres na volitve potem zberes nasprotnika ...

v gglavnem lepo bi blo če bi se res forumovke avgustrovke kdaj zbrale  sajk tudi to ni nemogoče...

grem se mi je mal alarm uiklopu pa upam da lazni

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.10.2006 9:53:08   
Splet.Ka
Ojla punce.

Zdaj čakam prijateljico, ki pride pogledat mene (no ja, pa Saro tudi). Sem prav vesela družbe, ki ni iz družine faraonkuser posted image .

Ja tašče so tudi nekaj posebnega. Samo jaz moji dopustim včasih celo centrifugiranje princeske, če mi prinese nekaj zmrznjenih kosil...ji moram nekako skozi prste pogledat, pa čeprav bi jo včasih kar ukinilauser posted image .

Piscancek, a ste ze kakali? Naša princeska se je podelala šele po dveh svečkah, pa je tudi pediatrinja rekla, da ni panike, ker več kot en teden ni kakala. Pa je potem rekla, da bi prehod vseeno moral biti malo manj oster, ne kar čez noč. Ker prej je kakala ene 5x na dan, potem pa en teden ničuser posted image

Stuhica, a mar kandidiraš? Ja pol te bomo pa obkrožli, ane. Da bomo imel vezeuser posted image .

Uživajte!

Cvetim...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.10.2006 11:22:11   
tiasha77
Zdravo!

Samo na hitro, preden levinja zarjove!

Piščanček - upam da se prebava kamlu uredi, da bo kakca polna plenica; drugač pa je res baje normalno če par dni ni nč, pri naši jst opazim da zdej ni več kakca po vsakem dojenju, ampak ene dvakrat na dan mal večji

Gorenjke - super da je srečanje uspelo, do slikic me ni pustilo, rabim geslouser posted image , sončka pri nas niste pregnale

Hruška - upam da faraonke preženete

Stuhica - tud men grozi da bom morala hodit na predavanja v lj in to ob četrtkih od 8.00 do 11.30, se pravi da bi bla z vožnjo vred odstona cca 6ur, to mi je kar mal huda, pa še dojenje, sploh jutranje bi šlo v malorouser posted image user posted image  moram danes poklicat pa vprašat, če bi lahko naredila samo seminarsko pa izpit, pa najdet moram eno, ki hodi, da dobim zapiske, mi je kar mal žal, saj je predmet ful zanimiv, pa predavanja najbrž tud, ampak mi je moja žaba trenutno bolj pomembna

Srečanje - sem absolutno za, mogoče v lj, to se mi zdi nekak na sredini vsehuser posted image , pa mogoč res raje ko bojo sončki malo večji

LP, T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.10.2006 13:32:19   
Nea
Hojla!

Pri nas danes sonček... prav lep jesenski dan

andrejaz - V Nemčiji mame lahko z otrokom ostanejo tri leta doma (da se razumemo, brez nobenega nadomestila ). Zaradi tega lokalni vrtci sprejmajo otroke šele od 3 let naprej.
Ker sem se odločila da bom šla delat ko je Ema bila stara eno leto, smo plac lahko dobili samo v enem privat vrtcu, ki pa nažalost ni v mestu v katerem živimo. Vrtec  sprejma otroke od 1-3 let, ponuja pa dopoldanski plac in popoldanski plac. Smo pač imeli to srečo da dobimo popoldanski plac, med 13-17h. Tako da sem do rojstva Lare tudi sama delala po 4 ure: odpeljem Emo v vrtec, grem v službo, vzamem Emo iz vrtca in potem domov.
Na srečo so od septembra, v vrtcu ki je v bližini naše hiše, odprli novo skupino za otroke med 2-3l. Tako, da Ema od novembra začne iti v ta vrtec, meni pa bo upam veliko lažje. Vrtec pa spet nima 'normalen' delovni čas: dela od 7:30-12:30 in potem od 14-16. To pomeni, da otroka moraš vzeti domov za kosilo.
Noro, a ne

piščanček -  Jaz bi na tvojem mestu počakala največ 10 dni, potem pa bi ji dala svečko. Tako sem enkrat naredila pri Emi in se ji je prebava potem spet uredila.
Naša Lara kaka vsakih 4-5 dni.

Lep dan vsem skupaj,
Nea

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.10.2006 14:08:07   
miši
čaw
evo mene z eno rokouser posted image
našo žverco komaj držim, skos miga, zelo je živa.
danes pa je motano vreme, še dobro, da sem perilo že prej oprala. pri nas ogromno peremo, še kje tako?

hruška, pri nas pa se je kakanje uštimalo, redno se pokaka dopoldan in pozno zvečer. tukj na RRju najdeš precej naravnih nasvetov, malo pobrskaj, poskusi popit malo donata ali pa pojej malo suhega sadja. jaz jem jogurte bioaktiv pa se mi zdi da se v mleku tut mal pozna. jaz bi ji svečko dala,če bi bla res kriza, da se ne navadi.

kaj počnete ostale? mi pojemo, se pogovarjamo, gledamo igrače, vrtiljak...papamo, spimo pa bolj malo.
jutri gremo v A v HM, moram kupit spalno vrečo pa še kako pižamco.
mi smo posteljico že spustili dol, ker je naša mala akrobatski fenomen, je že imela nogice čez ograjco da ne omenjam, da jo vako jutro "iščem" po posteljici.

evo, gremo plenico skidat user posted image
čaw

sandra, geslo si pozabla napisat?

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.10.2006 14:44:54   
piscancek
lp mamike

HRUŠKA-upam,da se faraonke kmalu izselijo, to more bit pa res zoprnouser posted image
STUHICA- ti pa si vsestransko aktivnauser posted image user posted image user posted image , upam da dobiš čimveč glasov, pa da pol zrihtaš kar obljubljašuser posted image user posted image .

hvala vsem za nasvete . danes je že deseti dan od kar je zadnjič kakala. sva bli zjutraj pri pediatrinji, pa sva dobili svečke. Sem ji dala polovičko, ker mi je blo pač grozno celo ji dat, pa nč. zgleda, da bi ji res mogla celo dat, sam js sem taka cmerika, kar se takih stvari tiče, sem kr user posted image , mal se mi je pa user posted image . je rekla pediatrinja, da če ji prva ne bo pomagala, naj proti večeru dam še eno, js upam, da jo druga požene.

miši- js jem zelo raznoliko in pestro , tud veliko bioaktiva in kefirja, pa imam zelo vredu prebavo- začuda, ker to je prvič v življenju, drugače sem že kot dojenček imela probleme z zaprtjem.
se že tk obremenjujuem s tem, da se mi o kakcu že sanja. blagor vam in vašim malčkom, ki imate fajn prebavo. upam, da se nam kmalu uredi.
hruška, a tvoja mala ima zdaj ok prebavo?

tud mi smo bli prejšnji teden v h&m-u. smo ji nabavli par fletnih stvari- se mi je kr mešalo.

pa igralni center sva ji kupla in je ful navdušena, se tk smeji, gruli in se zvija, da jo je veselje pogledatuser posted image user posted image , fajn stvar je to, res.

no, dans ko sva bli v zd, so mi jo še zvagali. težka je 4740g, kolk so bli vaši pikci pri 2mesecih?, velika pa je 57cm.

sem tud js hotla pogledat slikce od vas gorenjk, pa je sandra pozabila dat geslo...user posted image

lp

< Sporočilo je popravil piscancek -- 20.10.2006 14:46:18 >

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.10.2006 16:35:36   
Samoyedka
Halo pupe!

Andrejaz user posted image ful fajne pesmice, sem jih nakopirala v worda in je tega za skor 500 strani! Kak se bomo učili user posted image

Ptica, na Ptuju je menda res fajni dermatolog- sem nameraval jaz k njemu iti po porodu zarad aken, pa se mi je koža super sama poštimala jupi. Upam, da bosta fajn porihtala, pa da se mali revež ni kaj nalezel v čakalnici...eni so pa res bimboni, dohtarji pa sestre mislim. Aja, samo nekaj- zakaj ga pa v posvetovalnico nisi nesla? Takrat ne bi smelo biti bolanih otrok zraven, pri nas pediatrinja znori. Sva midva najinega zadnjič raje popoldne v posvetovalnico nesla, ker je dobil kilo, drugače pa ni bil kaj bolan. Pa zelo lepa sveča- a že imaš štacuno kje odprto user posted image ?

Piščanček, upam, da sta že pridelali z pupiko kaj- jaz bi kar lopatko pripravila, če naš ne bi kakal 10 dni, ker že vsak dan pridela robe za polno plenico user posted image . Najinega heroja sva vagala v torek in ima...6.050 kg! Koliko je pa velik, pa ne bi vedela, ga moram "raztegnit" pa zmerit, je pa kar dolg- zaenkrat še vedno bolj dolg kot širok user posted image

Moj user posted image je šel danes na prvi šiht po očetovskem dopustu (pa še nočna), ki je ful minil. Se mi zdi, da je prav z veseljem zbrisal od doma po skoraj 20 dneh hahaha

Ko berem poste, vidim, da so druge še v večjem zosu kar se zbujanja naših user posted image ponoči tiče- naš bunki se zbuja in je na vsake tri ure, kot bi imel budilko v plenički. Bi pa fuuuuuul pasalo enkrat ene 6 ur skup spati, pa zgleda še en cajt ne bomo prišli do tega. Sem v upanju kupila Novalac nočno formulo- punce, škoda denarja, na našega ni vplivalo niti petposto, se je drl že po dveh urah pa pol hehehe

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.10.2006 18:52:55   
Busybee
Žiujo dečve!

Koliko obrokov na dan imate? Naša bi najraje že na 4 prešaltala, pa ne vem če je to pametno. Ponoči imamo čisti mir - danes je npr. spala do 10 do 8. Spat je šla pa ob 10.

Nea - tile vaši vrtci so prav zanimivi, a potem starši vsi tako delajo, da lahko hodijo po otroke? Kako to, da ste pristali v nemčiji?

Jaz sem moji piki kupila tisto blazino, ki je bila v BC v akciji - čisto brez veze. Moram najti nekaj boljšega.

Nika še vedno spi v košari, ampak ji tudi že premajhna postaja. Kako gre to hitrouser posted image .

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.10.2006 22:29:45   
miši
piščanček, pri nas je deloval termometer, smo se ga poslužili 1x. malo namažeš konico s hladilnim mazilom in porineš v ritko konico in malo držiš, res ni nič roznega. naša se je potem čez 1 minuto tako pokala, da je skoraj čez previjalno letelo user posted image .

obrokov imamo mi še okrog 6, ponoči tudi ne, spi nekje od 23h do 6h in potem papica in potem še kako uro dremucka.

ta teden je pri nas kar pestro zvečer, Ajda se tako dere, da se nam že kar meša, verjetno je utrujena od dneva in podoživlja vse, no to traja kako uro, dve, potem pa pade dol in zaspi. čez dan spi tako po 15 minut, zelo trdno, potem pa se zbudi vsa nasmejana in dobre volje....uh, koliko časa še....blagor tistim, ki jim spijo čez dan po nekaj ur.
moram mal pojamrat.

fajn bodite mlade mamiceuser posted image

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.10.2006 22:45:03   
andrejaz
Slike iz srečanja – Sandra ni pozabila napisati gesla ampak je slike včeraj pozno zvečer na mojo željo zaklenila. Geslo pa dobite na zasebno sporočilo.

Stuhica – se bom potrudila iti na volitve in te obkrožit

Nea – koliko časa pa ste gor na porodniški z nadomestilom – a je tudi 1 leto tako kot pri nas? Delovni čas vrtcev pa je res pri vas precej čuden. A to pomeni, da kosila otroci nimajo v vrtcu in imajo samo kakšno malico? Kakšna pa je kaj cena vrtcev? Me prav zanima v primerjavi z našimi v Sloveniji.

Miši – tale tvoja punca pa je res živahna, da jo že sedaj iščeš po posteljici. Moja je pa zaenkrat še bolj umirjena.

lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   [Brisano sporočilo]
20.10.2006 23:17:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
21.10.2006 8:22:02   
melitkica
Dobro jutro avgustovke in sončki!

Imam malo časa, da se vam javim, kajti moj dragi in Azra spita, jaz pa bi morala likati, ker se je nabrala cela gora.

Kako lepo gorenjke, da ste se uspele srečat. Sigurno ste se imeli luštno. Tudi jaz sem za srečanje, vendar kjerkoli bo bom imela kar lepo pot. Ljubljana je kar od MS.

Tudi mi smo zrasli v enem mesecu 2 cm (56) in tehtamo dobrih 5 kilogramov. Tudi spimo zadnje čase. Slabše čez dan, sem pa srečna, da spi celo noč. Celo noč spi že en teden in se več ne budi. Želim si, da bi tako ostalo. Čez dan pa komaj dve, tri ure skup spravi. Takrat jo dam v ležalnik in se pogovarjam z njo ona pa ful nazaj grgra in se smeji. V posteljo jo položim in prižgem mobile, dam jo na tla oz. na igralno odejico in gleda razne igrače, gremo na spehod in že je konec dneva. Nato pa sledi kopanje in cartanje potem pa sladko spanje. To noč je postavila rekord, spala je od 22. pa do 6.30! Nisem mogla verjet. Drugače pa se še naprej dojive, mleko je v izobilju in naj samo je.

V sredo smo ji dali delat osebno, da bom lahko šla v Avstrijo.  Tako imamo blizu, pa tudi nekaj trgovinic je za otroke, tu pri nas pa samo Pikapolonica, BC in Katja&Alen. Pa še ti imajo kar nabite cene.

Miši - telovadili še nismo, pa tudi volja me je nekako minila. Je mogoče kaj narobe z mano, ne vem. Moj tudi ne kaže posebne volje, mogoče pa je z njim kaj narobe.user posted image  Upam, da se čim prej pogovorila in stvar urediva, kot se spodobi.

Nekako ne najdem čas za RR (da ne omenjam albuma), tu pa tam vas grem prebrat, ko pa kaj želim napisat pa se Azra prebudi.

Zdaj se bom poslovila, ker me že likalnik čaka.user posted image

Punce lepo se imejte, bodite zdravi in uživajte v cartanju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.10.2006 9:58:13   
tiasha77
Dobro jutro!

Gorenjke - andrejaz hvala za geslo, ste ful luštne pa mali pikeci tud, nč čudnega če so vas vsi gledali, če pa vas je blo tolk na kupuuser posted image

Včeraj smo meli pripravo za krst, pa smo ga na željo ostalih prestavl, tko da bo kar med mašouser posted image  kar meni ful ni všeč, ampak so nas preglasovali.
V BC smo namesto igralne blazine kupili prenosno posteljco (v akciji) in jo mamo postavljeno sredi dnevne in je tamali ful všeč, je čisto zadovoljna noter, se malo "igra", pa veliko brca (nogice dvigne že skoraj za 90 stopinj), včasih se ji celo uspe prevalit na bok. Ugotovila je, da ima spodnjo ustnico in jo včasih sesa, pa ko je lačna, rine rokice v usta,...kar lepo napreduje. Bruhala ni že cel teden (trkam po lesu), teža pa je po moje tud OK, saj je v 3 tednih dobila 400g (je bolj na spodnji meji), pregled mamo šele čez 2 tedna, tak dauser posted image

Piščanček - upam da je svečka prijela, verjamem da se ti mala smili, ampak svečke so tak narjene, da se hitro stopijo pri telesni temperaturi in jo kmalu ne čuti več, tko da kar pogumno; tale trik s termometrom je pa tud OK

Melitkica - kar pogumno s telovadbo, boš vidla da šivi zdržijouser posted image

Busybee - obrokov mamo nekje okol osem al pa še več, saj se dojimo na njeno željo

Nč punce, šibam pospravljat, pa v trgovino moramo, pa ... lep vikend, T

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
21.10.2006 11:02:43   
goda13
Dober dan!

Po dolgem času se spet oglašam. Gorenjke, kako vam zavidam, da se lahko tako srečujete in imate lepo. Jaz pa se moram sprehajati le sama, ker trenutno še čakam, da nekateri otroci še privekajo na svet, da se bomo lahko sprehajali. Najboljšo prijateljico ki je rodila mesec pred mano pa imam 31 km stran, tako da se samo slišiva.

Naš mali je še vedno priden in spi celo noč. Je pa v enem mesecu zrastel za 5 cm tako da je zdaj velik 61cm (bo velik po očku in mamici) in tehta 5710guser posted image

Komaj čakam, da posije sonce, da gremo na sprehod.

Uživajte

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.10.2006 12:06:36   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi smo z 1,5 ure dolgega sprehoda brez jokauser posted image . Sara je zaspala v kengurujčku in smo jo samo prestavili v vozičekuser posted image .

Goda13, ti povem, da me je srečanje gorenjk prav v dobro voljo spravilo. Končno sem bila v prijetni družbi nesorodnikov.

Melitkica, telovaditi začnita, ko bo obema pasalo. Če vama ne, to ni nič narobe, ko vama bo, pa kar v akcijo!

Miši, naša princeska je imela včeraj zvečer tudi žurko. Se je začela najprej na ful pogovarjat, pol pa tako dret, da niti dojenje ni pomagalo. Okol 23ih je končno zaspala in spala do zjutraj.

Busybee, naša ima včasih pomoje ene 10 obrokov na danuser posted image . No, kakšen dan tudi samo 8. In vsi trajajo neskončno...po kako uro.  Kaj bi dala za samo štiriuser posted image

Zdaj se morava pa s princesko pripravit za v Bohinj. Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.10.2006 14:40:25   
Anonimen
Pozdravljene!

En dan me ni bilo in ste se ful razpisale.

Včeraj smo bili pri dermatologu. Mali  se je ful jokal, je bil očitno že zaspan, ke rje zelo malo spal po poti. Vzel je vzorce in dal neko antibiotičnokremo, ki stane več kot 5000 sit. Ampak  ni problem, če bo le pomagalo. Sinoči sem ga namazala p ase mi zdi da je bilo zjutraj že kr boljše. Dermatolo gje rekel, da očitno ni alergičen ampak ima probleme s kožo. NAprej mormo uporabljat oljno kopel za vlaženje kože in poklicat ga moram v petek. Je pa res vredu zdravnik. Dvomim da bi mi ga tukaj v SG tak hitro poštimali. Veliko ljudi iz naših koncev hodi k temu dermatologu.

Samoyedka zakaj nisem nesla malega v posvetovalnco. Po pravici povedano sem mislila, da moram iti takrat ko ni posvetovalnice, ker imajo takrat tisti otroci posvetovalnico ko so naročeni. Drugič bom že tako naredila. Štacune še nimam odprte, ker ne vem če bi se jo tukaj v teh koncih splačalo odpret. Če pa kaj naročiš z veseljem nardim. Od poročnih sveč, sveč za kake obletnice, krste, božične, velikonočne. Če kaj rabiš kar povej.

Luka ponavadi čez dan spi po tri štiri ure skupaj. Drugače je pa v ležalniku in se pogovarjama, smejima on pa grgra in se ukvarja z živalcami ali ropotuljico.
Na dan ima pet do šest obrokov.

Melitkica jz tud nisem imela kake želje po telovadbi lep čas. Sedaj pa se je stanej izboljšalo. saj bo počasi!

Piščanček upam, da ste uštimale prebavo. Ko bo p aenkrat začela pa nehat ne ob mogla.

Stuhica ti si res neverjetno aktivna. A kandidiraš tudi poleg šole in otroka in moža? Faca!

Nea til evaši vrtci so pa res čudni. Koliko pa kaj stanejo jasli pri vas. Mene tud zanima kako to da ste pristali v Nemčiji?

Sedaj pa moram iti. Počasi se oglaša alarm. Potem pa na sprehod. Danes bomo sprobali športno varianto vozička.

lp

Našega nismo tehtali že lep čas. Verjetno že ima blizu sedmih kil. Dolg pa tudi ne vem koliko je. ga moram res en dan zmerit.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
21.10.2006 19:16:53   
najina pikica*
ojle....vidm,da ste ble pridne za čvekanje user posted image
morm se vam pohvalt jst sm pa spet položila en doktorat user posted image  mi je uspelo narediti albumček na RR...kaj pravte nism kr tako,po tolkem cajtu,ko sm probavala,bi bil pa že čas,da mi rata,a ne!!!user posted image  no slikice za avatar mi pa še ni uspelo pomanšat in prenest user posted image ,se bom tut to enkrat v prilki lotla user posted image
srečanje-tut jst sm zato,da bi se enkrat vse dubile,no al pa vsaj večina...sicer so pa ta srečanja tut v mostecu,pa še enkrat user posted image  letno jih priredi tudi RR,če se nemotim...!!!
piščanček-nš je velik63 in tehta 6800,star 3 mes in 10 dni(pri 2 mes je tehtal 5650kg in bil velik 57,5 cm)joj kok hitr rastejo user posted image
busybee-nš že ima obroke na 4 ure,ob 10h-14h-18h-22h in ponoč ko se,če se zbudi
stuhica-tut moj glas dobiš
ptica-super,da si fajn upravla pri dermatologu...upam,da bodo še izvidi bp user posted image
zaprtost-ko je bil nš žapček zaprt sm se tut jst poslužila postopek s konico toplomirja...in je pomagalo,čez par min. smo pridelali velikoooooo polente...hehe
goda13-dobrodošla,kje si se pa skrivala tolk časa?no jst pa še čakam,moja najboljša prijateljica pa še mora rodit,konec tega meseca....smo že vsi vshičeni v pričakovanju,kdaj bo user posted image

bodite pridne in veliko carklanja vam želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.10.2006 19:31:54   
piscancek
punce moje drage, js sem fuuuullll vesela- končno smo kakaliuser posted image user posted image user posted image

včeraj zvečer sem ji dala celo svečko in po manj kot 2min je mala začela pridelovat polentouser posted image user posted image , ni in ni je blo konc, sma bla tk veselauser posted image user posted image user posted image , bi pa skor rabla lopato, kot je rekla samoyedkauser posted image .  res je blo več kot pet rund polente,je bla pa ful lepljiva in take bele končke, kot bi bla skuta, je vsebovala.
končno nam je uspelo. termometer nam ni pomagal,smo prej vse probali, še le nazadnje smo ji dali svečko. mi pa ni jasno, kje je ves ta drekec počival 10 dniuser posted image

andrejaz- thx za geslo in pa za tiste linke zadnjič, je res ogromno pesmic, tako da bomo lahk cele dneve sam peli. midva sva ajdi 20cd-jev sposojenih iz knjižnice presnela,tako da imamo že kr neki materiala.

hruška- naša v postelji še ne uzvaja kakih akrobacij, še vedno se zbudi kot je zaspala. jo pa čez dan položim spat na trebuščka,sem ugotovila, da ji ful paše. čez noč jo pa kr na hrbet položim. kako pa ve daste vaše pikice spat?

melitkica- super, da je azra začela tk fajn spat,tud ajda še vedno tako lepo spi celo noč, mam pa js zjutraj že pri vratu vse trdo, ker se ponoči ne dojiva, mogoče bi si mogla preden grem spat izbrizgat neki mlekauser posted image

smo bli dans v BC in smo kupli te nove pleničke Helen Harper-a jih je katera že preizkusla? mi še vedno uporabljamo 2-ko, pa ve? Kdaj ste začele s 3-ko, ajdi so okol nogic še prevelike.

Ja gorenjke, prav fajne ste s svojimi sončki, bi se vam z največjim veseljem pridružla, ste mi lušte naredle. Če bi bla katera za to, da se še letos kje dobimo s svojimi sončki, bi bla js takoj za. user posted image

Telovadba- pr nas že telovadimo,sam še vedno nisem čist sproščena, me tam, ko me je zašil mal zategujeuser posted image , še vedno mam tak čudn filing, kot bi mi mal preveč skup zašiluser posted image , tak mali ušesek mi je naredu- razmišljam o reklamaciji, no bom še mal počakala, mogoč  se uredi.

Tiasha- svečka se ni imela časa stopit, je z drekcem vred ven nazaj cela prišlauser posted image

Ptica- upam, da bo vam ta kremica pomagala. a torej ni kriv prašek, kot so ti rekli v sg-ju?
kar se pa sveč tiče, bi bla pa dobra konkurenca pergerjuuser posted image .

lep večer, mi se zdaj šibamo čebričkat, pol pa papcat, mal počvekat in pol spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.10.2006 23:27:17   
miši
hej gorenjke,
če bo katera pri volji, v četrtek imam aerobiko v Lescah (KŠZ) ob 19.30, počasi bo treba nazaj v formo. user posted image  

vsem eno lepo nedeljo, mi bomo stari 13 tednov, v ponedeljek pa 3 mesece, jupi!
čaw
Taja

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.10.2006 10:50:41   
Anonimen
Ojla punce!

No danes je pa taka sproščujjoča nedelja. Ni mi treba kuhat, samo ta malega pazim.Danes gremo ktašči na kosilo ima namreč rojstni dan. Sicer bi to izpustila,pa ne morem. Drugače pa pri nas mož kuha ob nedeljah. jz itak čez teden. Kompromis.

Včeraj je našga malega nekaj prijemalo. Zvečer se je tako grozno jokal. Čeprav sem men zdi da to ni jokanje ampak dretje. Ma nič ni pomagalo. Sploh ne vem kaj ga je prijelo.me je prav srce bolelo, ko nisme vedlakaj mu je oz. kako mu pomagat. Pol je pa končno zaspal in je bil mir do treh zjutraj.

Piščanček verjamem da ti je odleglo. Uboga Ajda, verjetno ji je tudi pasalo, da je spravla iz sebe tone kakeca. A ni zanimivo kje se to nabira? Če je bil zadnjič prašek krvi, ne vem. Po moje že, ker je bil po tistem čist rdeč. Ko pa sem preprala vse cunje z prejšnjim praškom je iblo pa vredu.

Jz sem tud zato,da bi se kje dobile vse skupaj. NAjboljš bi blo res v Ljubljani.

Aerobika jz že pridno hodim 2x na tedn tle pri nas. Skušala se bom znebit preveč pridelanih kilogramov in groznih šlaufov okrog trebuha.

Slišim alarm, moram iti. Lepo nedeljo.

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......