tiasha77
|
Čer punce! Takole: bili smo na morju 17 dni in smo ful uživali, jst bi kar nazaj . Zdaj smo že en teden doma, pa sem vas uspela prebrat, za pisat sem enkrat že napisala celo kačo, potem me je pa vn vrglo, nato pa mi ni in ni zneslo, ker imamo zdaj projekt Zojina sobica (končno ), pa en kup piknikov, pa vlaganje breskev, pa ... izgovor je cel kup, če nimaš prave volje za pisat. Zobkov še ni, čeprav so zgornje dlesni že lepo napete in se vidi malo belo, tako da čakamo ali bo prej zobek ali bo prej shodla, ker če se koga (ali česa) drži, že ful lepo šiba, tudi z eno rokico, pa par sekund že tudi samostojno stoji. Ko bo, pač bo ! Drugače je pa tudi moje porodniške že konec , sem uradno na dopustu, ampak sem prejšnjo soboto že delala, zares pa začnem 30.7. Zojo začnem uvajat v varstvo pa že 23.7. (čez en teden), pa me že skrbi kak bo šlo , dejte tiste, ki že delate (mislim da lampica, pa huanita) mal napisat kak je to potekalo. Naša pupa se je na dopustu ful navadla, da je z mano ali pa mojim možem in me kar skrbi kako bo prenesla novo osebo (varuško) in novo okolje, ker sem ugotovila, da rabi nekaj časa da se navadi na nove stvari, potem ko jih pa skapira, pa začne uživat. Pa še nekaj je (če se kateri ne ljubi brat, naj preskoči): zadnjič (sreda) je bila prvič v varstvu pri tašči (tko za 3 ure), pa ji je vmes zaspala in ko je na sprehodu zaspala in ju je dobil dež, jo je tašča hotla prestavit iz vozička v hišo, pa se je zbudila in pretrašeno jokala, potem pa se je drla in "klicala" mamamama. Potem so se hranile in igrale in ko sva prišla midva nazaj, je bilo že čisto OK. To soboto, ko pa sta šla tja z atijem nekaj pomagat delat, je pa takoj, ko je zagledala taščo in prišla v njeno hišo, začela jokat in so jo komaj potolažili. Sploh ni hotla bit pri njej v naročju. Zgleda da je mislila, da jo bo ati spet pustil tam. Tudi danes, ko sva šle pomagat vlagat breskve, je bil jok, ko jo je tašča prijela v roke, ko sem šla jst nazaj v avto nekaj iskat. Potem je bilo sicer malo boljše, ampak je skoz nekaj "tečkala". Tako da me zdaj skrbi, da se ne bo zgodba pri varuški ponovila, da bo prvič mogoče še OK, potem pa samo še jok, ko bo vidla hišo in njo . OK, tolažim se s tem, da bo tam več otrok, pa ji bo mogoče to zanimivo, ampak ne vem... Ima katera kako idejo, nasvet? Če jo pustim v varstvu pri mojih starših (ki so doma v isti hiši), pa načeloma ni problemov, tak da ne vem ali jo moti tašča ali njena hiša, ali se rabi samo navadit ? Ko sem jamrala o prenehanju dojenja tukaj pri avgustovkah, se je potem mala sama nehala dojit, tak da mogoče pa tudi tokrat uspe . Za nazaj: Čestitke vsem malčkom, ki že hodijo ! Huanita - moje iskreno sožalje (oprosti za zamudo), želim ti en lep prvi delovni dan, pa naj ti čimprej mine Najina pikica - super lepe poročne slikice in slikice z Nikovega prvega rojstnega dneva (čestitke z zamudo) Busybee - WB, smo te pogrešale Polly - če ste se že razširili, vam čestitam, če pa si to samo želite, pa upam, da uspe čimprej Nisaa - še malo pa bo, ne? Javi se kaj, ko boš imela 2 ! Melitkica - lepe slikice Nea - ja, vročina se je začela, še dobro da obstajajo bazenčki za malčke, da se malo pohladijo, tudi mi2 z Zojo sva ble v nedeljo na pravem "pool party"-u; drugače pa so padci tudi pri nas večkrat na sporedu, pa tudi če jo držim, ji uspe padet na rito ali na nos (je imela revca celo ustnico oteklo , ampak je hitro minilo) Andrejaz - mi še ne bomo kmalu prišli do frizerja, tak da ne vem Takole, punce, pa sem vam naložla eno dolgo kačo za prebrat. Zagotovo sem katero spustila in kakšen komentar tudi, pa mi prosim ne zamerit, ampak daje me poporodna pozabljivost . Moram vam priznat, da vas tudi jaz pogrešam in sem žalostna, če pridem na RR in ni na naši temi nič novega, tako da upam da se po dopustih malo poboljšamo in spet redno čvekamo, kaj pravite? Kako boste pa kaj praznovali 1. rojstni dan? Mi imamo v planu en malo večji piknik in to ravno na njen rojstni dan, ker pade fino na soboto ( a ne, hruska). Vsem mamicam avgustovkam želim, da vam v naslednjih dneh ne bo prevroče! LP, T
|