Splet.Ka
|
Dober dan. Mi odštevamo dneve do prve svečke (ane, Tiasha ). Res gre hitro. Mi smo srednje zdravi. V bistvu se Sari uroinfekti ponavljajo, tako da sva zadnje čase 2x na teden pri zdravniku. Ko dobi vročino, pa potem noče jest in mi dobesedno visi po cele dneve "na joški". Glede na to, da se mi porodniška izteka, je to kar nerodno . No, drugače smo bili pri miši na megazabavi (in premieri, da bomo videli, kako zgleda prvi rojstni dan). Prav fino smo se imeli! Včeraj smo se pa srečali s stuhico in smo skočili na en sladoled v slaščičarno. Prav rada se srečujem s forumovkami! Tiasha, a potem je to uvajanje res grozno . Mi začnemo 20. avgusta. Aja, spraševala si za povštrček...mi ga še ne uporabljamo...nič ne kaže kakšnega zanimanja za kaj takega. Jaz drugače začnem hodit v službo konec avgusta, ampak že zdaj nimam nič časa. Malo še honorarno delam, en kup stvari je vedno treba uredit, pa pri zdravnikih smo veliko, pa rojstni dnevi so,... Po cele dneve dirjamo naokoli . Huanita, kakšna seksi slikica. Kako je v službi? A knedl pa kar hodi? Bravo Nisaa, še malo, pa boste skupaj doma. Vsak dan se spomnim na vas in držim pesti! Nea, kaj so to štramplice? Žabice? Drugače je tudi tukaj čudno vreme. No, samo da ni kakšnega hujšega neurja. Polly, a nisi ti enkrat napisala, da si noseča? Če je odgovor pritrdilen, čestitke. Če sem pa (spet, to se mi nonstop dogaja) kaj zamešala, se pa globoko opravičujem. Melitkica, ne se sekirat zaradi foruma. Ni vredno. Ti lepo klepetaj tu in tam, te prav rada berem! Vse naštete in nenaštete, lep pozdrav!