|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.4.2007 22:24:12   
sončnica13
Imam ob 5-ih vaje, pa še user posted image bo zmano, tak da bi se dal kaj zmentuser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
12.4.2007 22:24:22   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

No, smo praznovali že danes, ker ima tast danes rojstni dan, moj user posted image  pa jutri. Kakšne rojstne datume imamo tast 12.4,   tašča 12.5     mojuser posted image  13
.4 i   n jaz 13.5

Dobr ste se to zmeniluser posted image user posted image user posted image .
Torej bo Kimi dobil eno, ki je roj. 17.9.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3777
12.4.2007 22:26:12   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Kje se pa Tanyka potika, ko je nič ni?

ČER

Saj  vas berem, pišem bolj malo, zdaj mi ni več, čez dan pa me otrokeca okupirata.
Smo ok pričakujemo tretji zobekuser posted image
Kje pa je HuAnita???????????

Čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
12.4.2007 22:26:17   
goda13

Imam ob 5-ih vaje, pa še user posted image bo zmano, tak da bi se dal kaj zmentuser posted image

Pokliči me, upam, da imaš še mojo št. če ne ti jo pošljem

Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 22:28:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
12.4.2007 22:34:24   
sončnica13

Ja imam. Se slišiva

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
12.4.2007 22:35:31   
goda13

Ja imam. Se slišiva

Upam, da bomo do 4-ih že doma

Neposredna povezava do sporočila: 3782
12.4.2007 22:36:07   
sončnica13
ups-ful mejčkena slikca, bom kot kaže mogla mal preuredit

Neposredna povezava do sporočila: 3783
12.4.2007 22:44:23   
Vesna
o ženske pa to ni res,toliko napišete v enem dnevu ,da ni moč sledit,bi mogle pod strogo omejit dva  posta  na osebo na danuser posted image ,da bi prišparala kaj na času.
ful lepe slikce,bom še jaz prilepila kako,ker že dolgo nisem dala val gor.
tablete za zobe kaj pa je to?
oblačenje:bodi kratek rokav lai kanoterca,dolga majčka čez,in tanke bombažne hlače,in nogavičke,pa ene copatke mu dam,ma jih sezuje in še nogavice zravenuser posted image .zgleda da mu je ful toplo,mama pa  s seboj vedno še jaknico.pri nas je ful toplo,jaz sem v kratkih rokavih brez kanotire,me kar poti,je bilo danes 27 stopinj.
mi smo bili pri zdravniku,ker je val ene tri dni slabo spal in močno  jokal,pa sem mislila spet uhca,sva šla k zrdavniku,uhca ok,malo grlo rdeče,nič čudno ker se ful dere,mislim govori ma zelo naglas,in pa najbrž ga tako hudo zobki matrajo,je rekla dr.naj mu dam malo calpola preden gre spat 3 dni,in zdaj dva dni je delovalo.
jaz sem cele dneve zunaj,ker je tako lepo,spet se počutim kot otrok,ko sem bila skozi zunaj,zdaj je ratalo tako fajn,ravno sem se ujela z ostalimi mamicami,vreme je v redu,kamor grem koga srečam,sosed je opazil in rekel da sem ful shujšalauser posted image user posted image .na pa bo treba kmalu it delat.sploh ne vem kako nam bo uspelo,ker obadva delava petke in svetke.
danes sem pa eno pametno skuhala,sem naredila testo za pico,in sem tela poskusit,če jo lahko naredim v ponvi dry cooker take male pice,usepelo,in sem si rekla,ma poskusim dat še v mikrovalovno testo,če bo kaj ratalo,celo stanovanje sem zakadila tako ,da sem se ustrašila,hitro klicala sosedo da mi pomaga,ker je zgledalo kot da gori,toliko dima.še zdaj zračimo.
še malo slikic mojega srčka,pa grem spat ker sem že utrujena.
imam tri zobke
user posted image
že sedim
user posted image
z sosedo
user posted image

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

Neposredna povezava do sporočila: 3784
12.4.2007 22:47:45   
goda13
Vesna-lepo da si se oglasila po dolgem času.

No, tudi jaz grem počasi v vodoraven položaj, ker je bil danes zelo pester dan, jutri pa še eden.

Lahko noč

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
12.4.2007 22:59:08   
sončnica13
Kakšen frajer!!!

Zdej grem pa tud jest spat-me čaka en delaven danuser posted image

Pa lahko noč vsem!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
12.4.2007 23:01:33   
Tanyka

Dober večer Tanyka. Že neki časa študiram, ti moreš bit pa mlada.

Zakaj tak misliš? Koliko let mi  daš?

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 12.4.2007 23:15:41 >

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 3787
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 9:35:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
13.4.2007 9:36:06   
TODI
Haloo!!

Danes sem pa jaz prva. user posted image  user posted image .

No mi se še vedno matramo z zobmi. četrti mislim da je že malo pokukal tolk da ga že začutim, peti pa še ne bo pa vsak čas.
Huanita, sedaj te pa razumem kako je to ko grejo zobi ven, se mi kar rola, pa še pol tako ni kot pri tebi. Tolk je sitna, če se malo udari po dlesni že noče več jest ali pa piti, sam po rokah bi bila in ponoči se tako stoka in premetava  , da bo kmalu rabila zakonsko posteljo, ker ji bo njena preozka user posted image  user posted image .

Goda13 mate pa res fajne datume rd a ste se po njih iskali?? user posted image  user posted image

Mene pa zanima kje so kaj Ptica, piščanček, pa tudi Huanita se ni že doolgoo oglasila user posted image

Kolk mate pa kaj še + kg?? Jaz sem po končanem dojenju pridelala še +3 na 3 podlage, tako da če hočem iti v službo moram dat dol, ker drugače ne bo nič in bom mogla zamenjati celo garderobo.

No tolk za sedaj!!

Lep dan želim, pri nas je tak sonček, da je kar škoda sedeti not!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
13.4.2007 9:37:12   
TODI
Bambina si me prehitela, sem tolk časa pisala post user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
13.4.2007 19:00:46   
lampica
Ojla punce!

Še jaz se moram malo oglasit. Sem tulk utrujena. Včeraj in danes sva bial z mali m v mestu in sem se tulk nahodila. Včeraj sva se domov vsaj peljala, danes sva pa morala peš. Sedaj sem pa še nekaj pekla in zdaj pa počitek.
Imam trenutke zase, ker tavelikega in tmalega ni doma. Sta šla na dolgo vožnjo.

Todi- o kilogramih raje nebi. Jaz sem ista kot sem bila noseča. tak da mi manjka samo še kak mesec in lahk rodim. Ne vem od kod ti kg, če sem skoz v gibanju, jem pa tudi ne toliko.

Tile vaši otročki so pa res luštkani. Ful lepe slikice.

Goda - a ni imel tvoj včerja okroglo?Moram povedat, da je moje presenečenje uspelo. Užila ga bova pa oba.

Sedaj pa moram iti, me kličejo drugam!

lp

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
13.4.2007 20:37:23   
tiasha77
Bok!

Najprej vam moram povedat, da Zoja pijeuser posted image , danes je spila cca 300ml iz flaške, sicer ni bila voda, ampak mešanica pomarančnega soka in vode, ampak ni važno, samo da otrok pijeuser posted image , do zdaj je iz šalčke ali kozarčka naredila tu pa tam par požirkov, danes se je pa kar nacejalauser posted image .

Danes smo šle pogledat v vrtec, so imeli teden odprtih vrat in ji je bilo od daleč (in v mamini bližini) kar zanimivo, bomo videli kako bo čez kako leto. Potem sva pa malo zapravljali in se veliko sprehajali. Sem pa ful vesela, ker je včeraj rodila od kolega ženauser posted image .

Ups, alarm...user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
13.4.2007 20:47:56   
tiasha77
Aja, pa danes sem klicala k pediatru, da se naročimo na pregled za 9 mesecev, pa me je sestra naročila 23.5.user posted image , to je že skoraj 10 mesecevuser posted image , zgleda da majo tok otročkov, da je prava gužvauser posted image , pa sej ni tok važno, ker vidim da mala dobro napreduje.

Goda13 - vi ste pa res fajn poštimali z datumiuser posted image

Vesna - mali je pravi frajerček s tisto rutico

Tanyka - jst bi tud dala tam od 22 do 25 letuser posted image , to je za mene še ful mladouser posted image

Čez dva tedna bomo pa že na dopustuuser posted image , upam da takole
user posted image  Za konec pa želim vsemuser posted image  

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
13.4.2007 20:59:27   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Goda - a ni imel tvoj včerja okroglo?Moram povedat, da je moje presenečenje uspelo. Užila ga bova pa oba.

lp

Ga ima danes 31. Lepo, da je presenečenje uspelo.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
13.4.2007 21:27:22   
TODI
Dober večer!!

Me neki zanima a se vaši user posted image  tud tok kobacajo in obračajo preden zaspijouser posted image
Naša se tolk da je to obup in  tako težko zaspi, da nevem kaj naj počnem z njo. V naročju tudi več noče biti, da bi jo tako uspavala, kot sem jo. No saj ne da bi se pritoževala, mi je kar fajn, da je več ni treba prenašati po hiši, sam vseeno.

Drugače pa kar se tiče ušeskov mislim da gre na bolje user posted image , smo bili pa tudi zunaj, le da sem ji dala trak, ker se mi zdi še prekmalu da bi bila brez, saj jo je ušesek še tri dni nazaj bolel.

Tiasha a ti pa kar na dopust le fajn se imej in uživaj!!! A že greste na morje?
Mi planiramo morje julija, saj bo treba iti avgusta že v sužbouser posted image .

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
13.4.2007 21:46:07   
Tanyka

Tanyka - tam enih 23 ti dam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 3796
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 22:22:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
13.4.2007 22:27:37   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Dober večer!!

Me neki zanima a se vaši user posted image  tud tok kobacajo in obračajo preden zaspijouser posted image
Naša se tolk da je to obup in  tako težko zaspi, da nevem kaj naj počnem z njo. V naročju tudi več noče biti, da bi jo tako uspavala, kot sem jo. No saj ne da bi se pritoževala, mi je kar fajn, da je več ni treba prenašati po hiši, sam vseeno.

Ja, naša žabica tud ful brca in se premetava levo-desno, preden objame zajčka in zaspi.

Drugače pa kar se tiče ušeskov mislim da gre na bolje user posted image , smo bili pa tudi zunaj, le da sem ji dala trak, ker se mi zdi še prekmalu da bi bila brez, saj jo je ušesek še tri dni nazaj bolel.

Super, da je boljše!

Tiasha a ti pa kar na dopust le fajn se imej in uživaj!!! A že greste na morje?

Ja, neke vrsteuser posted image , samo kopanja pa še ne bouser posted image

Mi planiramo morje julija, saj bo treba iti avgusta že v sužbouser posted image .

Mi pa bomo šli zadnji teden junija - upam da jadratuser posted image user posted image user posted image , pa potem še do 20.7. kam, najbrž kar k sosedom, ker grem konec meseca že delatuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 22:28:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3799
13.4.2007 22:43:46   
sončnica13
Hvala!!!

Naš pa resno ful lepo zaspi, mal glavo dviguje (zmeraj na trebuhu), pol jo pa na stran obrne in zaspi s palčkom v ustihuser posted image

Mi tud gremo na morjeuser posted image , pa mormo prej še osebno zrihtat. Ta vikend ga bova probala poslikat, če nama pa ne bo uspel porihtat tako kot se zagre, ga bo pa pač treba pelat v mixi-ja
A ste ve že vse nardile osebne za vašeuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Reflux
Balonchy

Kdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?

Do dveh mesecev (47%)

Do šestih mesecev (20%)

Do desetih mesecev (6%)

Do enega leta (6%)

Kasneje (5%)

Nikoli (16%)

Število vseh glasov: 591

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!