Vesna
|
o ženske pa to ni res,toliko napišete v enem dnevu ,da ni moč sledit,bi mogle pod strogo omejit dva posta na osebo na dan ,da bi prišparala kaj na času. ful lepe slikce,bom še jaz prilepila kako,ker že dolgo nisem dala val gor. tablete za zobe kaj pa je to? oblačenje:bodi kratek rokav lai kanoterca,dolga majčka čez,in tanke bombažne hlače,in nogavičke,pa ene copatke mu dam,ma jih sezuje in še nogavice zraven .zgleda da mu je ful toplo,mama pa s seboj vedno še jaknico.pri nas je ful toplo,jaz sem v kratkih rokavih brez kanotire,me kar poti,je bilo danes 27 stopinj. mi smo bili pri zdravniku,ker je val ene tri dni slabo spal in močno jokal,pa sem mislila spet uhca,sva šla k zrdavniku,uhca ok,malo grlo rdeče,nič čudno ker se ful dere,mislim govori ma zelo naglas,in pa najbrž ga tako hudo zobki matrajo,je rekla dr.naj mu dam malo calpola preden gre spat 3 dni,in zdaj dva dni je delovalo. jaz sem cele dneve zunaj,ker je tako lepo,spet se počutim kot otrok,ko sem bila skozi zunaj,zdaj je ratalo tako fajn,ravno sem se ujela z ostalimi mamicami,vreme je v redu,kamor grem koga srečam,sosed je opazil in rekel da sem ful shujšala .na pa bo treba kmalu it delat.sploh ne vem kako nam bo uspelo,ker obadva delava petke in svetke. danes sem pa eno pametno skuhala,sem naredila testo za pico,in sem tela poskusit,če jo lahko naredim v ponvi dry cooker take male pice,usepelo,in sem si rekla,ma poskusim dat še v mikrovalovno testo,če bo kaj ratalo,celo stanovanje sem zakadila tako ,da sem se ustrašila,hitro klicala sosedo da mi pomaga,ker je zgledalo kot da gori,toliko dima.še zdaj zračimo. še malo slikic mojega srčka,pa grem spat ker sem že utrujena. imam tri zobke že sedim z sosedo