klaja
|
Spet sma ostali zadaj, saj še nima nobenega zobka! Se mi zdi, da jo muči že ene 4 mesece pa še zmerom nič. Slini se pa drgne dlesni, zgleda da jo ornk matra. Trmasta pa je ko mali , ko se razgibavama zmeraj začne tulit, ko ni po njenem. Pa ji začnem ploskat ali pa kaj zapojem in se že smeji. Vendar ne popuščam niti malo, že v porodnišnici so mi rekli, da taki otroci še bolj izkoriščajo in sem si to dobro zapomnila. Ji kar povem, da ne more bit po njenem in konec, če pa kaj bolj s hudega rečem, pol se pa smeji. Takrat mi šele grejo lasi pokonci. Vglavnem vztrajam, pol se pač malo kregava. Danes je pa bila ful dobre volje, lepo je jedla in tudi spala, tako da sem lahko celo hišo sčistla (vse tri etaže), zdaj sem pa crknjena. Pri kosilu pa sma se spet jezili (naredila sem ji pire in rdečo peso), bolj sem pazla, da ne bi spravli pese na cote, bolj je rogovilila in si vlačla slinček čez glavo, pa plenico, pa se brisala v rokav, pa še po ležalniku malo naflocala. Na koncu pa je še naredila brrrr in sem bila še jaz cela rdeča. Sem rekla da ji pese več ne dam, pa naj bo zdrava za jest ali ne. Mogoče, ko bo lepše jedla, drugače bo spet vse v rdečem. Pearl - a deževalo je danes, nič ne vem o tem? Kje pa so danes vsi moški, tudi midve sma sami!? Je rekel, da bo ostal dalje v službi, samo zdaj pa je že malo preveč, zjutraj od šestih, pa ga še ni domov . Nevem, nevem, kje se mi potika?
< Sporočilo je popravil klaja -- 2.3.2007 21:24:06 >
|