|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.3.2007 12:22:07   
kapesanta
ojla, mi imamo pa prvi zobek - a je še veliko julijčkov/k brez? Upam da se zdaj ne bo več ob 2 ponoči zbujal... jemo pa že normalno.

Madonca ste pa pridne - eno uro sem rabla da sem vse prebrala - pa še to na hitro, tko da sploh ne vem kva vse sem prebrala....

MALICKI - kej so zdej moji recepti? Še vedno prekladam škatle s kašo in se sprašujem kva naj z njimi....

ALISA - bon za BC sem tud jaz dobila pred 2 dnevoma. Za Ariel pa nisem bla dost pridna... Ne bom te nč popravljala, si super uredila seznam user posted image

SUPER NOVA - tele kopalke za večkratno uporabo - kakšne pa so? Kaj pa ko se pokaka? A se lahko kuhajo? Men tistih za 1x uporabo počasi zmanjkuje, pa ne vem kaj naj kupim naprej.

PEARL - nč še nism zrihtala s 4 urami - zaenkrat delam doma, ko imam voljo in čas, ure si pridno zapisujem in jih bom probala pol izkoristit, upam da mi bojo šli tolk na roko. Jaz bi tud kako šolo ličenja... imam doma šminke, pa senčila, pa svinčnike, pa se nikol ne namažem, ker se mi zdi da se ne znam... Edino nohte pa rada flodram, lakov mam za cel predal.... A ti maš tud deca računalničarja?

KLAJA - vi pa pridno rastete, ja fino da nas lovite, no. Jaz bi bila čist vesela vsake družbe, sam moj bi pa verjetno že drugi dan domov pobegnil....

SOLATJA - bravo punca, nobl si tole juhco uredila.... Ko pridem z dopusta se ti pa jaz radevolje napovem - verjetno bom zraven še kakšno pleničko pripeljala - kaj je fajn, k je vedno za vsako bedarijo al pa še koga drugega...

JANČIKA - kake super slikce, ful ste cortkani.... Drgač pa sej ti si že pri prvem dala skoz tisto fazo, ko je blo vse tipitopi za otročka, zdej pri drugem lahko pa uživaš user posted image .

NATY-TAJA - ti kar pridno v diplomsko piši - sej te bomo počakale, boš že še no prinesla....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.3.2007 12:29:18   
kapesanta
No sem tolk dolg pacala odgovor, da ste že pisale vmes...

DARCY - naš leži ponoči kot klada - sam rokice da ven izpod kovtrčka (5 sekund po tistem ko mu jih dam spodaj). Sploh ne vem če se kaj zbudi, včasih mal pojokca, ampak to za par sekund, tko da pomojem v spanju. Jst bi tud masažo - no sej jo bom, sem mojem že napovedala, da se bom na dopustu razvajala... Jst se tud velikokrat vozim z odpetim pasom (iz enakih razlogov user posted image ), bom zdaj mal mirkala, da ne bom hlač lovila, če bom morala pokazat obvezno opremo.

NATY-TAJA - bravo za sedenje - mi smo zaenkrat še vedno v kontra smer naravnani - iz sedečega v ležeč položaj user posted image .

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.3.2007 12:32:26   
Jančika_
Naty, ne, žal nimam tu nikogar, ki bi lahko ta čas popazil na Kajetana. Saj se z nekaterimi sosedami na splošno dobro razumem, ampak z nobeno tako, da bi ji rekla za varstvo. Sem se pa zdajle ravno zmojim atijem zmenila, da bo prišel ta čas sem popazit malega, ker ob petkih prej konča s službo. Pa je bil ful vesel, ko sem mu rekla, če bi lahko prišel.

Darcy, ne vem, če sem prav zasledila, a si ti iz CE? Malo namreč razmišljam, če bi se Celjanke redno dobivale, tako kot smo se pred dvema letoma ob sredah dopoldan v Planetu. Pa zbiram kandidatke. Iz prve runde smo že tri spet v prometuuser posted image . Grem zdajle odpret temo na Srečanja, pa se tam kaj javite, če ste zainteresirane.  Tule: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1364155&mpage=1&key=&#1364155

Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.3.2007 19:40:44   
Angellina
Danes je blo pa pr nas kruto. Mark je spal od pol petih zjutraj, do popoldneva, le pol ure. Rešila me je mami in ga vzela k sebi. Hvala mami user posted image . Jaz sem si privoščila eno urno kopel, obrila sem si vse dlake user posted image , posrala par tem po rr-ju, zdele pa greva z možekom na pizzo. Pa enga Ica bom strla, da bom še bolj trčena k sem že!
Aleluja! Lahko noč vam želim, moja bo tokrat namenjena spanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.3.2007 20:39:55   
pearl
Mi se pa tak deremo, ampak jaz mam malco pol ure. Sem bla cel dan sama z Vanesso. Me kar zanima kaj bo jutri.

Darcy Jutri imamo šolo v Hočah.Škoda, bi lahko kako rekle.

Ne morem verjeti, Vanesso sem le prevzela, sva se spravili na tla in veselo piševa, je pridna ko bubuka.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.3.2007 21:23:06   
klaja
Spet sma ostali zadaj, saj še nima nobenega zobka! Se mi zdi, da jo muči že ene 4 mesece pa še zmerom nič. Slini se pa drgne dlesni, zgleda da jo ornk matra.

Trmasta pa je ko mali user posted image , ko se razgibavama zmeraj začne tulit, ko ni po njenem. Pa ji začnem ploskat ali pa kaj zapojem in se že smeji. Vendar ne popuščam niti malo, že v porodnišnici so mi rekli, da taki otroci še bolj izkoriščajo in sem si to dobro zapomnila. Ji kar povem, da ne more bit po njenem in konec, če pa kaj bolj s hudega rečem, pol se pa smeji. Takrat mi šele grejo lasi pokonci. Vglavnem vztrajam, pol se pač malo kregava.

Danes je pa bila ful dobre volje, lepo je jedla in tudi spala, tako da sem lahko celo hišo sčistla (vse tri etaže), zdaj sem pa crknjena.

Pri kosilu pa sma se spet jezili (naredila sem ji pire in rdečo peso), bolj sem pazla, da ne bi spravli pese na cote, bolj je rogovilila in si vlačla slinček čez glavo, pa plenico, pa se brisala v rokav, pa še po ležalniku malo naflocala. Na koncu pa je še naredila brrrr in sem bila še jaz cela rdeča. Sem rekla da ji pese več ne dam, pa naj bo zdrava za jest ali ne. Mogoče, ko bo lepše jedla, drugače bo spet vse v rdečem.

Pearl - a deževalo je danes, nič ne vem o tem?

Kje pa so danes vsi moški, tudi midve sma sami!? Je rekel, da bo ostal dalje v službi, samo zdaj pa je že malo preveč, zjutraj od šestih, pa ga še ni domovuser posted image .

Nevem, nevem, kje se mi potika?

< Sporočilo je popravil klaja -- 2.3.2007 21:24:06 >

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.3.2007 21:32:13   
Jančika_
Klaja, moj jo je tudi stegnil in sicer snemat s kamero neko tekmo v malem fuzbaluuser posted image .

Pismo rosno, Kajči je zaspal šele ob devetih (drugače zaspi ob pol sedmih). Blazno fajn se mu je zdelo kričat v postelji, pol sem ga pa ven vzela, pa je eno uro poskušal vstati ob opori (brez pravega uspeha), potem je do roba nafilal plenico in šel spat. Zgleda, da mu je fizkultura uštimala prebavo. Jao, sem crknjena (pa nimam niti slučajno treh etaž za pucat - tri etaže, Klaja, v kaki graščini pa živiš???).

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.3.2007 22:59:31   
klaja
Še daleč od tega da bi bila graščina. Zgornjo etažo imamo mi 3je, na sredini sta moja mama in ata, spodaj pa je "klet" oz. prostor za obiske,... Odkar smo se preselili v hišo (pred 10 leti) sem imela nalogo, da je vsak petek na vrsti čiščenje. In tega se držim še sedaj. Ponavadi si mami sami sčisti, včasih pa ji jaz, ker ne morem več gledat praha, ki se nabira po policah (ona pospravi bolj na hitro in ponavadi samo pomije po tleh). Mene pa nervira vsaka drobtinica in prah ter me to močno živcira. Tako da meni ostane naša etaža, stopnišče in kletni prostori. Ker pa kosilo kuham v njeni kuhni za vse štiri (našo kuhno namreč šparam) vidim vsako umazanijo,.........

Mojga še vedno ni in ni in ni,...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
3.3.2007 13:33:23   
pearl
Mene pa zanima kak vam uspe ohranit čisto (pospravljeno) dalj časa. Ko jaz pospravim je v naslednji minuti že bomba, pa ne na račun Vanesse. Sem se odločla, da mora biti en prostor zmeraj pospravljen, zdaj bi že rada šla na drugega. Pa tak je fajn, če je vsaj malo pospravljeno, se mi zdi da lahko tak fajn dihaš. Mogoče bo boljše, ko bo večje stanovanje, se bo svinjarija malo porazgubila.

Evo tudi jaz zdaj grem še malo pospravljat, ker moja dva otroka pančata po kosilu.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.3.2007 14:22:20   
Angellina
Dober dan user posted image

Kapesantaaaaa čestitke Roku za prvi zobek! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi ga še kr čakamo. Najbrž bodo kar vsi na enkrat ven prlezli, če nas ne bo prej sitnost in slina, ki spremljata ta velik dogodek spravila ob pamet.

Jančika user posted image ti si full smešna! Do doba je nafilal plenico in šel spat user posted image user posted image user posted image user posted image . Crkneš user posted image user posted image user posted image .

Klaja a bi se ti z mano družla user posted image ? Midve bi se pa full razumele user posted image . Ker moj najljubši hobi je pospravljanje. Full uživam v tem, kar še potrjuje okvaro mojih možganov. Ko sem bila stara 17 let, sem hotla posptati snažilka user posted image . Enkrat ko sem bila v šoli popoldan dežurna-saj veste ko čepiš tam za eno klopjo kot kura na jajcih, sem še pred prihodom snežke, pometla, pomila in pospravla vse garderobe user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bla na koncu tako crknjena, da sem komaj šla na vlak. Sam srečna sem bla pa nepopisno, smežko je pa itak kap user posted image . pol mi niso več dovolili biti dežurna...so se bali, da se mi spet strga user posted image user posted image user posted image .

Marka sem spet oddala. Dans zabava taščo. Je čist vshičena. Jaz sem pa vse pospravla, počistila, oprala vse kar se je dalo stlačt v pralni stroj, zdele se bom pa mal afnala. Mau kasnej bova šla pa z mojim sprobat savno. Jeeeeeeeeeej po 3 letih sva zaključila projekt savna user posted image . Zdej bom lahk načrtno švicala ko konj in preživela pol ure ob gledanju nagega moža. Nobl ni kej. Upam, sam na ne bo kje hotu...se mi ne da sploh user posted image .

Ne da se mi več nč, omedlela bom, grem kr spat!

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.3.2007 20:13:27   
Naty*Taja
Hoj babe! Mi smo imeli pa en naporen dan! Smo dopoldan pospravljali - pa ne zato, ker bi bila jaz tak manijak na pospravljanje kot kapesanta in angi, ampak zato, ker je bila res nuja!!!! Pa če imaš večje stanovanje, ni nič manj razmetano, sam več je razmetanega!!!!!!Definitivno in preverjeno! Pa bognedaj, da imaš kako rumpl kamro!Tisto pa itak nikol ne pospraviš!
No ja, jaz zdržim brez non - stopnega pospravljanja, sam ko me pa razp... pa vse tri naženem ven in pucam ko nora - tak kot danes!
Pa ni mi bilo treba kuhat, ker smo šli k kolegici na kosilo! Bilo je supre. tamaladva sta se prej dobro naspala in sta bila cukra! Tamala je podrla rekord! tri ure skup je spala dopoldan!
Zdej sem pa prijetno utrujena od divjanja s tamalimi - kolegica ima junijčka in pa pet let staro pupo, pa našadva, mater sem uživala! Janči jaz bi tudi kr še keke dva! user posted image
Lepo in dolgo,  lahko nočko vsem!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.3.2007 20:14:55   
Naty*Taja
Aja, kapesanta - čestitke Rokcu za prvi zobek!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.3.2007 21:27:38   
Jančika_
Naty, Kajči je tudi čoril tri ure dopoldan, sem šla parkrat pogledat, če še živi. Ponoči sva ga pa od joške odvajala - se je enkrat zbudil in je dobil samo vodo, ki je ni hotel, pol se je pa tričert ure malo jajcal (mož je bil skoz pri njem)in spal do 7.15user posted image . To smo si lahko privoščili, ker je Vasja spal pri babici in dediju (spita v isti sobi in ni šans, da tvega, da se še on zbudi). Danes je pa doma, tako da lahko samo upam, da je Kajči že včeraj dojel lekcijo - drugače bo pa on meni dal kakšnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.3.2007 21:49:31   
solatja
drage dame, js že na tričetrt spim.... včeri je bla moja cimra tu in je blo super. ne vem, kaj ste spet jamrale o nekem dežu: midve sva meli kosilo zuni, v Rustiki, tam za teniškimi igrišči v Portorožu, če kera ve. in na sprehodu sma ble brez bund in jakn in ta malaje bla brez dekce, skratka fenomenalno toplo. sem pa misla, da bom tistga kelnarja nekam gnala: sem vprašala, če majo kak stolček za tamalo in reče da ja, ampak da ma zdej tako gužvo, da mi ga res ne more prnest in da si lahka grem sama po njega user posted image user posted image user posted image   katastrofa!! je blo pa res fajn drgač: tk toplo mislim, da letos še ni blo. in dans dopoldne isto, prav fajn je blo tuki zuni pred hišo, v jopci ji je blo toplo: me zanima, če smo dobili kej barve, ker je ona dans mal rdeča po ličkih, js pa tud. user posted image user posted image user posted image človk ne more verjet, da je začetek marca!!!!
dans smo pa meli ene kolege na obisku od kosila naprej (sta šla na masažo v Wai Thai) in je blo ful dobr, sam prešetali smo se pa tud ko norci. smo šli vse do tistih skladišč od Droge, skoz ob obali, smo hodli kake 2,5h. ne morm verjet. in ta kolegica je bla v kikli in petkah in brez problema. user posted image user posted image user posted image kje so že petke???? čist noro.

sicer pa ne vem, kaj je blo dans narobe z Gajo Heleno, ker cel dan praktično ni spala. zbudla se je že ob 7h in do 14h je spala niti eno uro!! pa ponavadi se dokončno zbudi okol 10h, 11h! in pol še obiski in sprehod tk da je do spanja ob 20.30 spala res še kako uro zravn. sploh ne štekam. in ne zaspi več na prsih! dans mi je od 3 poskusov zaspala sam 1x, pa še to zvečer in pol je spet umaknla glavo stran od mene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne štekam nč več. upam, da bo ponoči spala, ker ne morm več. včeri sem šla spat šele ob 1h (neumno neumno neumno!!!) in tale sprehod in pomivanje posode... zdej grem se zrihtat in spat.

drgač pa čestitam za prvi zobek Roku (upam, da je to nenormalno obnašanje posledica prihoda št. 3).

morm it, se je zbudla...                                                                     

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.3.2007 13:37:51   
super nova
SUPER NOVA - tele kopalke za večkratno uporabo - kakšne pa so? Kaj pa ko se pokaka? A se lahko kuhajo? Men tistih za 1x uporabo počasi zmanjkuje, pa ne vem kaj naj kupim naprej.

Zdravo, Kapesanta veš, da o tem da bi se pokakala sploh nisem razmišljala, saj naša kaka 1x na dan in to zmeraj ob dopoldanskem obroku. Drugače pa mislim, da če se pokaka pač kakeca ven streseš (v stranišče) in jih opereš pa je. Sicer se ne smejo ven kuhati lahko pa jih opereš na 40 stopinj, glih tako kot druge kopalke. Stanejo pa nekje 12 € in nekaj centov, ne vem točno, mi smo jih zdaj že večkrat uporabili in se zelo dobro obnesejo. Lp.
Pri nas je danes ful lepo toplo, tako da so moški šli ven s tamalo, da mami malo pospravi in še lase si moram oprat, pol pa za njimi. Čao!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.3.2007 13:41:14   
super nova
Aja, pa še to, mi smo še zmeraj brez zobkov, še jih ne pričakujem, zgleda da bo tako kot pri ta večjem, ki je prvi zobek dobil, ko je bil star 11 mesecev. Takrat sem se sekirala zdaj pa se več ne.

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.3.2007 20:43:27   
Jančika_
Ojla, babe. Ne bi se rada preveč hvalila, ker takoj, ko se pohvalim, dobim po kapselnu - ampak moje dete je spalo od 18.30 do dveh, spilo malo vode in spalo do 7.30. Nebesa! Sicer je mati celo noč nekaj kolovratila, ker sem si morala spumpat levo joško, da mi je ni razgnalo, ampak sem ipak vesela.

Zdajle sem pa zmazala tako porcijo regrata, da me je sram povedat, ker se ne boste hotele družit z manouser posted image . Sem mislila, da ga bom imela za tri dni, pa je trajal točno pol ureuser posted image .

Jutri zjutraj imam pa pregled zarad mojih klinčevih sinusov. Saj ne vem, kaj bi raje - da kaj najdejo ali ne. Ker če ne, pol sem v buli, ker ne ne da nič popravit, a ne.

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.3.2007 21:33:16   
kapesanta
NATY TAJA:
Smo dopoldan pospravljali - pa ne zato, ker bi bila jaz tak manijak na pospravljanje kot kapesanta in angi, ampak zato, ker je bila res nuja!!!!
- Halooooo - zdej sem pa mal užaljena, ker definitivno nisem manijak na pospravljanje - kar moža vprašte... Sploh ne vem kje si me našla - jaz hišo pospravljam na 14 dni ob četrtkih zvečer, ker se spomnim, da mi v petek pride ena teta pucat. To sem pa sklenila takoj ko sem zvedla da sem noseča: hišo bojo čistili drugi, ker bom jaz z bebiko. Sprot pa pospravim tisto kar je res treba - PRAVZAPRAV SEM ZLO OUT (matr sliš ko da se hvalim s tem user posted image  - sam s tujim perjem se pa ne maram kitit) Kar se tiče Angi pa - svaka čast.

SUPER NOVA: naš se tud načeloma samo dopoldne, ampak sej veš kak delujej Murphy.... sigurno bi se glih v vodi in to z drisko.....

Pa hvala vsem za čestitke za prvi zobek - pišuka ziza že boli (ampak grize pa sam desno user posted image , zgleda da leva ni tko okusna).

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 4.3.2007 21:35:23 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.3.2007 7:40:48   
Angellina
Jutro!

Sem vam hotla že ponoč par besed o mojem dramatičnem počutju napisat, pa sem šla raje ležat. Itak ni mel veze, ker sem bla čez  5 min spet pokonc. V glavnem okrog 2-h  sem ponucala zadnji živec in zanimalo me je, kako bi zgledala, če bi se mal zahojsala user posted image . Ja...kot vstaneš ta 35-tič življenje ni več zabavno user posted image .

Kapesanta dej ga no srat, kaj meni vsaka čast? K pospravim tole našo "omaro"? Phahahahahhaauser posted image
Veš če pa tele naše kvadrate ne morem spucat, pol se pa vse neha.

Dans mam ob 11-tih razgovor. Sicer sem izvedela, da gre ženska, ki naj bi jo nadomeščala že aprila na porodniško, kar pomeni, da bi morala takoj začet, če bi me seveda izbrali. tko, da to odpade. Grem pa vseeno tja. Mam ravno varstvo za Marka, pa bom izkoristila....grem mal med ljudi user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, men se pa res dogaja user posted image .

Super nova, če hočeš se lahko midve zdej ob stran drživa, ker Mark tut še nima zobka. Sicer je pa to itak bolj fensi, da vete.

Mark se je včer pr kosilu tok smejal, da sem skor pod mizo padla. Sem mu govorila: a maš polžeka? A maš polžeka v Hlačah? Kej ga pa maš? Ati ma tut polžeka... pa se je tok na glas smeju, da se mu je kar zaletaval. In to ves čas ko sva jedla. Je bil tak cuker!

Grem zdej polžeka previt.

Papa

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.3.2007 7:49:53   
Alisa
Jutro,
Kapesanta - Vse čestitke Roku za 1. zobekuser posted image user posted image user posted image

Anže je ratal pravi user posted image , kar nekaj tečka pa bi spal pa nebi, in ta njegov stokanje mi kar načenja živce, ker kar ne ve kaj bi rad, spal, jedu, igral, eg grozn je ratu.
Evo je že začel,
caw

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.3.2007 8:37:22   
ElaM
Punce, živjo,
po dolgem času se malo oglašam. Saj berem vas redno, za pisat pa kar ni volje.
Evo, še ena se javlja, ki ima brezzobega otroka.user posted image  Je tamala tečna že od 4. meseca in so bili skoz krivi zobje, zdaj sem se pa sprijaznila, da bo verjetno kaj drugega. Je pa fejst boga, skoz si drgne dlesni, ki ima čisto bele, prav čutijo se zobje, samo prebije nobeden. No, enkrat bo že, nobeden še ni brez ostal.
Sicer smo pa močno občutili tale lunin mrk, tamala včerej ni spala vsega skupaj 3 ure, je skoz čebljala in imela samogovore. Skratka ni bila sitna, ampak jaz itak ne morem spat, če je dete budno.user posted image  Kar malo zavidam mojemu, ki nič ne sliši, če pa že, se samo okrog obrne in drnjoha dalje.user posted image
A gluten že vse dajete? Naša je prvo dozo dobila včeraj. Imamo celiakijo v daljnjem sorodstvu, pa sem se kar držala meje 8. mesecev. Sicer pa je vse, še najmanj je navdušena nad korenjem. Tko, da jo z njim ne mučim.

Punce, lepo se imejte, ker bo moja punca ravnokar dušo spustila.user posted image
papa

< Sporočilo je popravil Irmy -- 5.3.2007 8:38:02 >

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.3.2007 9:50:18   
malicki
Dobro jutro user posted image  jaz sem se šele malo prej spravila iz postelje. Sva s pupo še malo poležavale in se cartale.

Se ponavadi javim na vsake tolko čase, pa me čaka en kup postov za prebrat.

Kapesanta jaz kuham čisto preprosto, tudi začimb ne uporabljam še nobenih.
Skuham pa različno zelenjavo (cvetača, brokoli, korenček) in posebej kašo (ali ajdovo, ječmenovo...) in potem to oboje skupaj zmešam in zmiksam s paličnim. Ponavadi je pregosto in razredčim še z juhco v kateri se je kuhala zelenjava.

Alisa bom probala to z zeljem. Mi niti na kraj pameti ni prišlo da bi zelje naredila. Si bom morala začeti zapisovati recepte.

Pa še naš jedilnik:
Zjutraj (nekje med 7.-8.h): dojenje
Malica (9.-10.h): sadna kaša
Popoldan (13-14h): dojenje
Popoldan (15-16h): kosilo
Malica: dojenje
Večerja: dojenje + riževa kašica

Ta mesec bom uvajala mlečne izdelke in postopoma ukinila popoldansko dojenje.

Shujšala sem že skoraj 5kg in pristala na prednosečniški teži. In z velikim veseljem sedaj oblačim kavbojke ki jih še pred 2 mesecema niti čez rit nisem dobila user posted image  
Začela sem pa tudi tekat in včeraj sem si zadala cilj, da se udeležim enga maratona - malega, do 10km, user posted image  in user posted image  pa me bosta spodbujala.
Sem ugotovila, da sem prav pogrešala tekanje in ne vem zakaj sem potrebovala skoraj 8 mesecev da sem se ga spet lotila.

Tako da zdaj grem še malo brskat po internetu na to temo user posted image

Punce lepo se imejte, jaz grem potem hitro ven, ker je napovedanih 14stopinj.

Klaja čestitke za odločitev user posted image  upam da vama čimprej rata user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.3.2007 10:00:12   
sašaš
Ojla čvekulje! user posted image

Sploh ne vem, kdaj se mi bo uspelo prebiti čez vse poste! Sem bila tako bolna, da vam raje ne govorim! user posted image  In v tem času ste pa res uspele naklofat... No, jaz se zdaj počasi sestavljam skupaj.

Ela je glih zaspala jaz pa grem kar takoj za nazaj prebirat - odgovarjat verjetno ne bom uspela.

Vi pa ven na sončka, ok!? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.3.2007 10:15:16   
Naty*Taja
Kapesanta oprosti, sem verjetno kej zamešala. user posted image  Sicer pa sej to ni blo mišljeno slabo - prej pohvalno.
Malicki - tamle na forumu hujšanje - montignac se punce spravljajo skupinsko (prek foruma seveda, drugač pa vsaka zase) laufat!
Naša je pa zdej tudi tečka, pa ponoči skor nič ne spimo, ne vem kaj ji je?!?!?!?
morem gret

MONTIGNAC

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.3.2007 13:01:10   
Jančika_
Malicki, lej fajn link, tu imam jaz tekaški dnevnik. Pa še link do začetniškega programa in link do zelo hvaljenih programov za različne razdalje Hala Higdona:
http://www.coolrunning.com/

http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml

http://www.halhigdon.com/

Jaz imam namen iti 19. maja na Maraton treh src v Radence, in sicer na 10km. Potem pa bi rada na domačem terenu konec junija tekla na 21km, ampak malo dvomim, da bom že pripravljena; če ne bom, bom šla pa na 10 (v Celju imamo Mali maraton državnosti).

No, ORL špeci je našel v moji levi nosnici 2,5 cm velik polip, kar se mi zdi grozno veliko in malo sumim, da se je zmotil pri zapisovanjuuser posted image . Mogoče je mislil mm? Potem sem šla na rtg sinusov (iz slik se en klinc spoznam, tak da jih ne bom komentiralauser posted image ), drug teden pa imam še alergologa - potem pa nazaj na orl, pa da vidim, kaj bo stric rekel - a je mislil mm ali cm, pa če ima še kaj drugega za povedat. Je bil pa ful prijazen in tudi na rtg me je skor kap - sem mislila, da mi bojo dali datum za slikanje, pa je rekla ona tam za šaltrom, pejte kar tjale, a mate koga, da vam pazi otroka, vam ga bom pa jaz - in sem zrihtala v 5 minutah vseuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?