Naty*Taja
|
Zdravo babike! Mi smo imeli dva dni totalno gužvo! Smo bili v soboto na Rogli, kjer smo se sprehajali in sankali. Tavečji je bil ful navdušen nad snegom. Oba sta bila tako zmatrana, da sta celo pot nazaj spala! Včeraj smo imeli pa na kosilu pričici s familijami in je bil tak džumbus!!! No naša mala tudi na previjalni ne da mira. Sicer se še ne obrača je pa lepo samo vprašanje časa, kdaj jo bo prijelo!! Mater, tavečjega sem lahko pustila gor in skočla na drugo stran kopalnice, ker je vedno čist pri miru ležal, ta je pa totalno nasprotje! Jo dam na tla na hrbet, pa se gospodična hitro obrne in na vsak način hoče bit na vseh štirih. Pa se postavi, se malo guga, potem pa ji nogice zdrsijo nazaj.... tole ponavlja tako dolgo, da pride do kake ovire, potem se pa obrne in jovo na novo! Tečkat začne pa ko je že lačna al pa pokakana. Pa take dolge roke je dobila! Madona doseže vse kake pol metra radija okrog sebe, tak da mi je ravno prejle telefon dol vrgla! Je že kr veliko, ker zgleda, da pa res nima več dost maminga mlekca! Sej pri 9200g res že kej rabi, a ne? Tole s kahlo je pri nas tako kot pri Jančiki. Se mi enostavno ne da! Pa tudi ne vem točno, kdaj kaka, ker je kot prvo nimam cajt spremljat kr naprej, drugič je pa tudi to, da se včasih pokaka brez napenjanja, tak da samo prismrdi od nekod... Mi bomo tudi s tavečjim na kahlo počakali do spomladi, ko bo bolj toplo, da ne bo treba tolk slačit! Je kr zoprno, če greš zdejle ven in tamalega pritisne lulat - pa dobi tisto bibo ven izpod kombinezona!! Nak , bomo kr počakal! Naš tavelik je zadnjič v vrtcu menjal skupino in je spet ena sprememba, tak da itak ni dobro preveč naenkrat! Je pa zdej ful boljš - pride domov in ni več tako razdražen, kot prej. Se vidi, da so stalnihv tej skupini samo trije zaenkrat in da ima vzgojiteljica dost časa se posvečat tem škratom!! Bravo pa za Julijo in Marka, ki tako lepo kakata! No Klaja , vidiš, da je tudi Julija pred našimi v določenih stvareh!! Po tvojem opisu sodeč jo moti kakat v pleničko, ker jo tišči?! Je od sosede mali imel skoz probleme s tem. Ni namreč mogel kakat v pleničko in je potem zadrževal, tako da sta mogla na klistiranje hodit vsake par dni!! No ko je pa plenice stran dal, pa nobenih problemov več!! Ja,ker je imel pod seboj luknjo in ne plenice! Ko se skoz meno o tem kdo ima dva - Solatja ti si tudi nekaj omenjala??! Sej si bila ti? Vem da ena od tanovih, pa se mi ne da nazaj gledat! Torej nisva samo midve z Jančiko v tem zosu?? Sej zdej bom pa nehala, da vas ne bo minilo, ko bo preveč za brat! ČAO