|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.2.2007 10:00:47   
plenicka
Dobro jutro vsem.
Klaja, glede štrlečih ušes, ne vem ali je tvoja hujša ali moja. Žigatov oče mi je rekel, da naj mu jih prilepim, ker mu res preveč štrlijo in to ni lepo????!!!! Ne bom preveč komentirala, komentarje prepustim vam.
Žigcevega očeta skrbijo ušeski, ne skrbi ga pa, zakaj se bogi otrok vsakič, ko ga vidi joče. In to ni navaden jok. To je jok prestrašenega otroka....

Evo, pa smo brez sončka...še nekaj dni, menda. Bo kar pestro v zaprtih prostorih s temi našimi malčki...

Jančika, iz srca vam želim, da se pozdravite in to čimprej!!!

Bodite v cvetju!

LP

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
7.2.2007 10:02:43   
Alisa
Jutro,
v Čatežkih je voda topla mislim da tam okrob 32 stopinj.
Jaz imam sicer bolj take izkušnje; poleti ko smo bili tam je bilo super ker je bilo toplo in smo bili zunaj.
Smo pa bili kakšne 4 tedna nazaj v Snoviku je pa tak Men je bilo vroče in sem se vsaj malo ohladila v vodi, čeprav je bilo tud tam okrog 32 stopinj. Anže je pa bil v samo v bodyju in je bil v obraz kot kuhan rak. Njega nisem dala nič v vodo, ker je takrat imel še malo boga ličkauser posted image . Je pa tako živahno gledal not v bazen in cvilil, ko je ateka vidu noter. Se mi je Anže kar malo smilil pa tok ma vodo rad.
Bomo ga pa naslednjič mal sfrišal v bazenu.

Ne Sašaš smučanje je odpadlo user posted image , ker so zaprli progo za nočno smuko, ker je deževalo. Tako da je to moje veselje do smučanja padlo v vodo.
Moj dragi gre pa v nedeljo smučat v Cerkno z službo, imajo kao neko tekmovanje. Tako da upam da bo lepo vreme, da bom kam lahko švignila tudi jaz.

Ja nič grem,

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1527
7.2.2007 10:27:53   
super nova
Pozdravljene, tudi na našem koncu je danes zanič vreme. Sicer zgleda, da je nehalo deževati in bova lahko šle malo na potep, ker drugače je za znoret če si cel dan notri.user posted image

To glede ušes pa se meni ne zdi nič hecno, saj jaz naši pikici tudi desno uho ponoči zraven prilepim, ker si je prej zmeraj uho tako naštimala, da je imela obrnjeno in zlepljeno zraven h glavici pa ji je že pošteno štrlelo v primerjavi z levim ušesom.user posted image  Ne vem sicer, če to kaj pomaga, meni se zdi da je zdaj boljše, kot prej. To je bila sicer ideja mojega moža, se mi je na začetku tudi zdela nekoliko neumna, zdaj pa ne več.user posted image

Mi tudi razmišljamo o kopanju v zimskih počitnicah, ko bo starejši doma, pa bo vas prosila, če napišete katere oz. kakšne pleničke uporabljate (nisem še nič gledala pa ne vem, če jih je več vrstuser posted image ). Čao!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
7.2.2007 10:31:42   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš
Ja, kapice pa le na trdno zavežite zvečer svojim user posted image , da ne bo komu ušesek celo stran padel (sori Klaja, ampak ta je pa res dobra - da ne bodo ušeska štrlela!) user posted image

Ja, saj vem da je dobra! Glede na to kaj je Julija že prestala, se prababica spomni da moramo pazit na ušesa. Ma saj sem ji rekla, pa sem si potem mislila, dvakrat na leto jo vidim, pa bom raje take izjave preslišala.

No, danes sma že nazaj iz fizioterapije. Sma jo imeli po 14 dneh in je bil jok in stok. Lahko bi rekla pravo kričanje, nikakor je nisma mogli utišat. Zdaj pa spi, ker je krepko utrujena.

V ponedeljek pa gremo na pregled na pediatrijo v Ljubljano, da vidimo kakšno je stanje in ča nam bodo zdravila ukinili oziroma zmanjšali dozo.

Sem pa fizioterapevtki rekla, da se pri hranjenju začne zategovat nazaj. Hranim jo v ležalniku, saj če jo dam v stolček kar leze nekam, tudi če jo imam pripasano. In mi je svetovala, da naj jo hranim tako, da jo imam v naročju. Torej bomo ležalnik za nekaj časa pospravili. Jaz pa se moram pripravit na packanje, zdaj sem jo lahko krotila, ker sem imela obe roki prosti, zdaj bo pa katastrofa............

Grem še sedaj malo pospravit, preden se zbudi. Potem pa na sprehod, je nehalo deževat.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
7.2.2007 10:38:18   
klaja
Ups, sem dala kar vse pod izvirno. Se opravičujem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
7.2.2007 10:48:22   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Bom pa sprobala najnovejši utrjevalec za lase - a če ne prime vrnejo denar? user posted image

Če vašemu tipu las ne ustreza, lahko preostanek vsebine v lončku še vedno pojeste. Bio kašica je izredno hranljivega in dobrega okusa, odlična pa je tudi v boju proti prhljaju ali kot vlažilna maska za obraz. user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
7.2.2007 12:36:07   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Tko da ne kupujte več lakov, pen in voskov, Hippova kašica z cvetačo je kot nalašč za ekstremno obstojnost vaše pričeske! Za samo 0,95 eur bo vaša pričeska trajala in trajala... Ob nakupu treh kašic, dobite šetrto povsem brezplačno. Pohitite, izdelki so navoljo do razprodaje zalog! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri bi jo mi mahnili v Čateške...Kakšna je voda tam? Je dovolj topla?
Pa tiste, ki ste že mele tak podvig v kopališče, kako ste se imeli?

Voda je po moje dovolj topla, samo včasih zna bit problem kvalitetauser posted image če ma otrok bolj občutljivo kožo ne priporočam. Mi smo doma dokaj blizu, pa gremo raje v Šmarješke ali pa Dolenjskeuser posted image , sva se z mojim že pogovarjala, da bi jutri šli, če bo slabo vreme. Drugač pa je fino, če maš Fredov obroč, da ni treba met malega skoz na rokah, pa naša po plavanju poje eno kašico in zaspi kot polhekuser posted image tak da priporočam, mogoče bi blo za vašega Marka boljš kopanje v večernih urahuser posted image user posted image user posted image .

LP, T

Neposredna povezava do sporočila: 1532
7.2.2007 12:39:02   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sem pa fizioterapevtki rekla, da se pri hranjenju začne zategovat nazaj. Hranim jo v ležalniku, saj če jo dam v stolček kar leze nekam, tudi če jo imam pripasano. In mi je svetovala, da naj jo hranim tako, da jo imam v naročju. Torej bomo ležalnik za nekaj časa pospravili. Jaz pa se moram pripravit na packanje, zdaj sem jo lahko krotila, ker sem imela obe roki prosti, zdaj bo pa katastrofa............

Tudi mi se hranimo na rokah, če postane v stolčku tečna, pa kar greuser posted image  je pa res, da imamo že vse obleke za doma popackaneuser posted image . Pomaga, če jo pokrijem s tetra plenico, vsaj hlače so brez pack.

Pri nas še kar dež, bomo potem kengurujčka popokale pa ven, najprej moram pa še kašico pripravit, danes bomo poskusili s špinačo.

LP

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
7.2.2007 12:41:05   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: super nova

Mi tudi razmišljamo o kopanju v zimskih počitnicah, ko bo starejši doma, pa bo vas prosila, če napišete katere oz. kakšne pleničke uporabljate (nisem še nič gledala pa ne vem, če jih je več vrstuser posted image ). Čao!

Mi imamo kar tiste iz DM, jih je 12 v paketu 999sit, zaenkrat že tiste od 4-9kg, men so ful OK.

Tak zdej pa res grem!

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
7.2.2007 13:27:44   
plenicka
super nova, tud Žigi ima tiste iz DM-ja, čez pa ima še tiste neoprenske hlačke, res pa je fajn če maš fredov obroč...niso nujne tele neoprenske ampak mu je bolj toplo, pa še fredov obroč lahko gor pritrdiš...to je pač praksa v našem plavalnem vrtcu...

mi (Rok, njegova mami, Žigi in njegova mamiuser posted image ) se bomo pa jutri kulturno udejstvovali, hahahha če verjamete...gremo v LJ...v šopinguser posted image user posted image user posted image

kakorkoli boste že jutri na naš kulturni praznik počeli, imejte se skrajno lepo...

aha, danes sem pa tudi jaz Žigcu skuhala zelenjavo za v zmrzovalnik, bučke, korenček in cvetačo, ker sem preprosto imela slabo vest, ko tako razlagate, kaj vse kuhate svojim user posted image ....

pa še to, Žiga spi že 2 uri!!!To je pa tudi za njega že veliko...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
7.2.2007 14:03:30   
kapesanta
Triglav - dobili bomo darilo, ker sem zavarovana od 2002, mož pa že dalje. Če sem si prav zapomnila, je dve leti nazaj sprememba, tako da novejši dobijo od premije predujem. Moram danes poklicat agentko, da ji povem, da bi me kmal ob cca 500 EUR spravila. Pišuka, sem kr jezna najnjo user posted image  - hvala sestrična ko si mi povedala da ti dobiš user posted image .

ti Plenička - bomo šle v Koloseja v Mc donaldsa, sej hranjenje v kulturnem hramu tud šteje...

Mi dobimo pa kabelsko... user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
7.2.2007 22:50:48   
plenicka
Punce, sem zdele dobila eno idejo, ko sem tule po RR surfala...kaj pa, če bi še me uvedle t.i. "mama potovanja"????

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.2.2007 8:16:28   
Jančika_
Plenička, kaj imaš v mislih?

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.2.2007 9:14:03   
Angellina
Jutro!

Nam kopanje danes odpade...Mark kašla..spet.

Ma katera kak predlog, kam bi jo lahko mahnili..glede na salbo vreme...

No, mogoče si bom pa podstrešje pospravila, kot mi je včeraj svetovala ena odd RRjevk user posted image
Jooooj od poroda naprej sem tok občutljiva. Sploh ne prenesem nobene graje, grde besede..grem takoj v jok pa na drevo. No, saj od zdaj naprej se bom javljala samo še na tej temi...pa **** gleda cel svet user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.2.2007 9:39:20   
sašaš
Ja, Plenička, daj povej malo bolj natančno, kaj imaš v mislih! user posted image  Jaz bi bila hitro za kakšno traparijo! user posted image

Anđelinca, kaj pa je to za en user posted image  - puher? user posted image  Da ni kaj v žlahti s šišotom...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.2.2007 12:11:16   
ElaM
Angie, a bova skup pospravljali po podstrešju? Meni se je tud že kar nabralo.user posted image  Drgač sem te pa jest že včeri hotla vprašat, kaj za user posted image  je puher? A je valar to?user posted image
Drgač pa babnce, lepo praznujte, kulturno se udejstvujte in to je to.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.2.2007 13:12:04   
pearl
Jaz pa rabim nekoga za pospravljanje predalov in omar.

Danes pa že cel dan tuhtamo kam bi šli. Sem tudi kosilo odpovedla. Pa Vanessa je tak tečna, dopoldan se je z rijo vdarla po glavi. Se ni kaj dosti jokala. Zdaj pa je še prst pomočla v vroč čaj auuuuuuuuuu.

Dost mam vsega, jaz hočem ven.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.2.2007 18:54:24   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: pearl

Danes pa že cel dan tuhtamo kam bi šli.

Tudi miuser posted image user posted image . Smo se hotl it kopat, pa je moral ati v službo (user posted image ), pol je bla pa mala tečna, pa jst tud (ker sem morala naredit kosilo za 4, pa še malo zabavat, pa pospravt, pa ...) tak da smo na koncu šli samo na en doooooooooooolg sprehod, da smo se malo zluftali, zdej je pa že boljšuser posted image , samo po tleh moram še pomit - mogoče zvečer, ko mala zaspi, če se mi bo dalo oz. če ne bo nč akcije s strani možauser posted image user posted image user posted image  + smajlikizardeva

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.2.2007 18:59:36   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Lepo nedeljo vsem!

Tjaša dans je četrtek user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.2.2007 19:03:52   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Lepo nedeljo vsem!

Tjaša dans je četrtek user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa un k zardeva ene petkrat

Že cel dan mislim da je sobota, sem vam hotla za jutr zaželet, pa nej velja za čez 2 dniuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.2.2007 19:13:50   
Angellina
Puher-težko kladivo, nekaj podobnega, kot je na sliki.

Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.2.2007 19:16:51   
Angellina
ok slike ni objavilo. Predstavljajte si jo, pa bo user posted image . V glavnem šišotu ni nč podobno.

Je pa šišotu podobna Tjaša! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.2.2007 20:01:33   
Alisa
Oj,
no mi smo danes večinoma preležali- lenarili. sem pa ob 2h popoldan spi... do babice mal počekirat, kaj se kaj gor dogaja. Za par minut se je celo sonček pokazal.
Smo se imeli pa prav fajn, k je tak dober zrak gor da je res prav užitek jit na vas.
Zdaj je moj dragec ušol igrat pikado jaz pa se spravljam počas pod tuš in spat.
Lepo spančkajte,

P.S, Kapesanta sorry šele zdaj sem vidla sms. Jao. Upam da sta kaj zapravile s Pleničko in da sta uživali.

Še par slikic;
Anže in Ela

user posted image

Anže; Ela a greva pobegnt?
Ela; Pa pejva!!
user posted image

Ela; Anže daj ne bodi taka lenoba, pejdva!!
Anže; Ne me žgačkat.
user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.2.2007 20:10:23   
Jančika_
Hej. jaz sem šla dopoldan malo kulturno v nakupovalni center, ker sem imela vsega polno kapo (nasvinjanega stanovanja, deročih se otrok in takih reči) in sem tam slučahjno srečala Naty-Tajo, ki je imela prav tako polno kapo istih rečiuser posted image , tako da sva šli na kavo in si malo olajšali dušo.

Aja, baje da dva bila z možem za videt danes na A kanalu pri poročilih. Mogoče ste slišale, da je včeraj en džanki povozil kriminalista? No, to je je zgodilo dobesedno pod oknom naše otroške sobe in danes so snemali za poročila, ravno ko smo se mi pakali na kosilo. Stali so direkt pred našim avtom, tak da smo čakali, da so nehali, ampak so nas zgleda vseeno ujeli. No, bom jutri zjutraj gledala ponovitev, da vidim, če sem fejst debela videtuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.2.2007 20:27:11   
pearl
IZVIRNO SPOROČILO: pearl

Danes pa že cel dan tuhtamo kam bi šli. Sem tudi kosilo odpovedla. 

Sem le skuhala, ker smo se tak devali,  ampak ratala mi je ena fajn preprosta rižota (olje, paprika, paradižnik, česen, bučke, tuna, riž, kisla smetana, poper, riž), svojemu sem jo postregla na pršutu in posipala z naribanim sirom. Vanessi pa sem pripravila malo riža, brstični ohrovt, majaron in kumna. Pa je pojedla par žličkic user posted image .

Potem pa smo smo šli na obisk k leto starejšim trojčkom. Vanneska spi pa še kar na atkovih rokah odkar smo prišli domov, tam okog pol sedmih.

Mejte se!

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?