|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.1.2007 20:23:55   
sašaš
Joj, Alisa, kako fletno si jih opisala! user posted image  Si pa res faca! user posted image

Tanja, lepe, lepe slikice! user posted image

Je bilo luštno, a ne!? user posted image  Ampak ene ste tako hitro pobegnile - midve z Aliso sva prvi prišli in zadnji odšli - luftarci! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.1.2007 20:59:13   
super nova
Pozdravljene, naša punca je danes stara pol letauser posted image  . Vidim, da imate vse prave lepotce in lepotičke, super lepe fotke. Upam, da ste se naklepetale in izmenjale svoje izkušnje o naših malih "user posted image ". Upam, da boste tudi druge objavile kakšno slikico iz srečanja, ful dobro se mi zdi, da ste se zbrale v takšnem številu.user posted image user posted image user posted image user posted image Lep pozdrav vsem skupaj in dobro spite.

Solatja ful dobro izdelana stran, čestitke vašemu atiju.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.1.2007 21:48:53   
plenicka
sem tako fajn vse napisla, potem pa dobim tist user posted image  msg: WE ARE SORRY...

no, bom zdej na kratko...
  1. bilo je fino, sam prehudo prevroče je bilo v tisti Moji piceriji
  2. ne vem, zakaj ste ene tako kmalu odšleuser posted image user posted image
  3. Alisa in Saša me zanima, če ste tudi kasneje domov prispele...midve s Kapesanto in najinimi sončki sva prišle skoraj ob pol sedmih...ker sva v MB zgrešile Planet Tuš, sva se morali ustaviti v Celju...in seveda sva spet neki kupovale...Žiga je dobil fliperja, ki sva ga že sprobala, ampak ne gre v tamalo bano...
  4. Tanja, super hitro si nalepila super lepe fotografijeuser posted image user posted image
  5. lepo je bilo spoznati še vse tiste, ki jih še nisva z Žigcem!!!
  6. ostale fotografinje, dajte tudi ve prilepit slikce. čimprej!
  7. grem zdej mal pospravt...al pa me bo vse počakal, kajne?
  8. čao, pa se slišmo jutr!
  9. aja, Alisa super si opisala naše sončke!!!Se podpišem pod tvoj post, le da je zame najlepši otrok Žigauser posted image user posted image !
  10. Solatja, super stran! In super družina zgledate. Bodite srečni še naprej!
  11. zdej pa res čau

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.1.2007 22:01:07   
Naty*Taja
Ja Aliska, a tvojmu pošljem kopijo rojstnega lista? user posted image  Je pa 70cm velika in 9000g ma. Anžetov atek - se je 26.7. rodila pa fertik, sem bila zraven!user posted image
Suprenova - a ti nisi vedla, al nisi mogla pridet? Da vaju drugič spoznamo!!
Saša in Alisa imata ful pridne otroke in zgleda da ju nič ne moti gužva (jao, sej sem se zdaj spomnila, da ena od vaju user posted image  vedno v največjo gužvo rine?!user posted image )
Naša je pa taka gozdna Jožica (vprašte Jančiko, kako je lepo sprejela svojega prvega fanta v avtuuser posted image , groza, se je celo pot tako drla, da je ubogi Kajetan še zedej menda čist tiho od šoka user posted image  - Da ne bo imel kakih nočnih mor danes?!) včasih, sploh ne hodi rada okrog (o ko bi blo tudi potem v pubrteti takuser posted image ), je najbolj srečna doma pa da ima mamico za vratom!user posted image  Jaz sem pa tak laufarček, da bi kr naprej kam šla!
No slikce sem že imela prištimane, da jih pripopam, pa sem zaprla okno in..... se mi ne da še enkrat zdejle, bom jutri pri zajtrku....!
Zdej grem pa pod tuš in spat!

MONTIGNAC

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.1.2007 22:18:03   
sašaš
Aja, Solatja (kako mi je ta nick hecno simpatičenuser posted image ), res super stran! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Naty....gozdna Jožica... user posted image user posted image user posted image ...

Ja, obe z Aliso vedno v gužvo rineva (sem jo jaz tega naučila, da se malo pohvalim). user posted image

Mah, kar visim tukaj, čakam mojega, da pride domov...

Plenička, me smo bile prej doma, danes za spremembo nismo nič šopingirale. user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.1.2007 0:17:22   
pearl
Fajn je bilo danes -  še ponovimo vajo user posted image , Zasavje al Primorska. Morda pa Gorenjska, Alisa čimprej ključe stanovanja dobi, da bo še ena Gorenjka in izgovor več user posted image .

Slik še nismo potegnili s fotoaparat, sem pa ujela pogovor med Zalo in Vanesso
Zala: " Čuj Vanessa, ka ti že kaj špricas v bani."
Vanessa: "Ne, ne, to pa še ne."
Zala: "Pa probaj, veš kak je fajn."
Vanessa: "Veš, ata pa mama me danes kopata, pa bom malo probala, pa ne malo, kar fejst."
Zala: "Ti kar daj, boš vidla kak bota vesela!"
Mama Pearl ob 20.30 Vanessi: "Babnca mala, je mama vse čula, ti, ti, ti."

Skratka bejbe, super je bilo in Tanjine slike - res profi.

Vanessa: "Julija in Zala, se kaj dobimo v Mariboru, pa Vid ima čas ob torkih po kopanju, da spet kako rečemo, pol pa doma kaj ušpičimo."

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.1.2007 9:36:11   
malicki
Jaz sem morala oditi zaradi kosila pri tašči in da sem lubija peljala v šolo.

No pa da še jaz prilimam fotke. Samo jih ni dosti uspelo ker sem slikala večinoma brez fleša in so zmigane user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pearl jaz sem ZA! Dajmo se kaj za naše user posted image  zmenit za sprehod, me pa za kavico user posted image

Upam da bo nehalo snežiti da Zalo peljem na sprehod. Bi ji rada pokazala tole zimsko pravljico ki je zunaj.

A mogoče katera ve koliko prej se je potrebno z duhovnikom it zmenit za krst?
Krst bomo imeli ko bo bolj toplo, verjetno maja ali junija.  Mi je pa Naty naredila malo lušt s poroko, in sem mojemu omenila če bi se midva za Zalin krst tudi poročila. Pa vete kaj je rekel?? "Kaj nama pa zdaj manjka?" No saj nekaj takega sem pričakovala v odgovor tako da me ni niti presenetil, ampak vsaka punca sanja o poroki. Mogoče ga bom uspela omehčati, imam še par mesecev časa user posted image  samo ta bo pa težka.
Sem pa študirala, da bi bilo ful dobro, če nobenemu prej ne bi povedala za poroko in bi jih presenetila.
Ja sanja svinja o koruzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.1.2007 10:18:09   
Alisa
Evo še naše slikce;
Ela;
user posted image

user posted image

Anže;
user posted image

Zala;
user posted image

Kajči;
user posted image
Maruša;
user posted image
Vid;
user posted image

Julija;
user posted image
Maruša z mami:
user posted image
Rok;
user posted image
Žiga;
user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.1.2007 10:19:46   
Alisa
Pa še dva ki sta se prav lepo kobacala v igralni sobici;
Kajči in Rok;
user posted image
user posted image
user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.1.2007 10:59:27   
solatja
zgleda, da ste se mele oz. da ste se meli (upam, da mi mladi gospodje ne bodo preveč zamerli!!!user posted image user posted image ) prav fajn. ko boma midve imeli pogoje izpolnjene, pa se vam pboma pridružli al pa vas boma na obalo zvabli, vsaj ko bo topleje mislim, da se nam ne bote mogle upret!!
najlepša hvala za vse pohvale o naši spletni strani!!!! morm priznat, da je tatku pobrala kar precej energije in živcev (najprej snemanje, pol pa (za filmček s programom Pinnacle studio) še cel dan za režijo!! ampak je vredno! take zadeve pridejo ven, če je taka sreča kot jo mam js, da sm našla "latentnega" računalničarja in frika na tehnologijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
o njem vse lepo!!!
sicer pa tud mi računamo na poroko s krstom, proti koncu aprila. ampak nobena obleka mi (zaenkrat) še ni všeč, tud pri prstanih mam mal težav user posted image user posted image user posted image ... še o številu povabljenih potekajo pogajanja... ampak, začetek priprav je pa le!!! malicki, mi smo bli kr mal razočarani, ko sma šla enkrat novembra al decembra do župnika, ki je rekel, da so v koprski škofiji 3 priprave in naju je prijavil za januar. je kr gužva tu!! po mojem ni take panike: po mojem kak mesec al pa dva prej se je treba zmenit, čeprav je za kak april in maj po moje kej večja gužva...
še vedno in spet in spet gledam te slikce in po  Alisini zaslugi ugotavljam, katera mam ima kero dete - najnovejša različica puzzlov, po moje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.1.2007 11:03:20   
kapesanta
joj kulk so luštni...
še moje slikce - jih mam bolj mal, ker ste mi začele prehitro domov uhajat
najprej seveda ROK
user posted image

ELA z mamico
user posted image

VANESSA z mamico
user posted image

ANŽE
user posted image

še enkrat ELA, v deželi nina-nana
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.1.2007 11:28:28   
Angellina
Jooooj kok ste luštne-luštni! user posted image user posted image user posted image  Pa kok so zrasli otročki! Še malo, pa bomo tekale za njimi user posted image
Maruša se je najbolj spremenila se mi zdi..raste punca raste user posted image ! Pa Anže ma lepa lička user posted image ! Vsi so taki coteki kar za pohrustat! user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.1.2007 11:41:06   
ElaM
U, so luškani, -e.user posted image  Je včeraj, Tanja objavila slike in sem tudi ugibala, kateri bi bil kateri. Lepo, da ste se fajn načvekale. Ja, jaz vas vabim na Gorenjsko, ko odkopnimo.user posted image  Upam, da bo Alisa tud Gorenjka, tko da bova že 2. Alisa, btw, kdaj pa bojo poslali obvestila o izboru, al kako to gre? Priznam, da nimam pojma, nisem nič spremljala.
Evo, še ena slika naše pupe, da naju ne boste čist odpisale.user posted image  Mene pa ni skoraj na nobeni sliki, sem uradni fotograf.user posted image
user posted image

:)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.1.2007 11:54:02   
Angellina
Iiiiiiiiiiiiiiiiii kaj je luštkana Tinkara! Cukerček ta pravi! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.1.2007 11:59:58   
ElaM
Angie, meni je tud tvoj Mark, srček pravi, a se midve malo poveževa, pa juniorjema, kaj namigneva???user posted image  Bova imeli lepe vnuke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.1.2007 12:32:18   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy

Angie, meni je tud tvoj Mark, srček pravi, a se midve malo poveževa, pa juniorjema, kaj namigneva???user posted image  Bova imeli lepe vnuke.user posted image

Jou ni blema, moj bi bil že zdej za akcijo! Se skoz za fonzelna cuka user posted image . Pa ne vem a zato ker je neki štrlečega al zato ker nogic ne doseže al mu pa paše...kaj pa vem user posted image . Upam, da ne bo po mojih stopinjah šel...jst sem pri treh letah na morju zgrabila enga fantka za njegovo pišo in ga nisem hotla spustit! Malo da niso gasilcev klical! user posted image user posted image user posted image

Ej babe, moja mami ma rojstni dan, pa sem ji tole napisala, grem zdele sprintat pa poslat. Kak se vam zdi?

Draga mamica!

Če bi mi bilo dano, da uresničim,kar ti želim, in ti darujem, kar bi te osrečilo,
potem, bi te iztrgala iz trenutnega sveta in te kot porcelanasto punčko postavila v nov, lepši svet, ki bi ti ga zgradila.
Z zavezanimi očmi bi te popeljala pred kraso hiško in ti v objemu šepnila, da je tvoja.
Zbrisala bi vse črno in ti dneve pobarvala z mavrico.
Podarila bi ti barve in škarje, da bi si lahko življenje krojila in barvala po svoje, vendar bi skrila črno in sivo barvo, da je pomotoma ne bi uporabila.
Ujela bi žarke, mavrico in zvezdne utrinke in ti jih stisnila v dlan…za srečo, bi rekla…
Toda vse to so le želje, ki se mi vrtinčijo v glavi in ki jih žal ne morem uresničiti.
Sem jih pa strnila na papir, za to da veš, da obstajajo in da vedno, vsak dan, vsako uro in skoraj vsako minuto (razen kadar seksam user posted image ) mislim nate.

Z dvignjenim kozarcem ti nazdravljam (ne boj se, pijem čaj user posted image ) : »naj ti bo vedno bolje, kot si upaš pričakovati in pusti času, da te preseneti!«

Zdej pa prid sem da te stisnem in poslinim, mamuška moja zlata!

Rada te imam!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.1.2007 12:39:19   
ElaM
Spet jaz. Full lepo napisano, res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.1.2007 12:43:50   
Angellina
user posted image user posted image user posted image

Maš kako idejo kaj naj ji na majico napišem? sem mislila dat sliko od marka, spodaj pa napis...sam neki drugega kot midva sva najboljši par al pa najboljša babica...neki bolj izvirnega...sam kaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image
Ma ktera idejo?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.1.2007 14:04:15   
Jančika_
Angie, nimam ideje, jaz nisem ravno človek velikih besed. Sem te pa ful pogrešala včeraj, kje si bila???

Solatja, sem mislila, da ti bom kaj na dolgo napisala, pa zdaj vidim, da nimam kaj ekstra napisati na tvojo temouser posted image . Verjetno zato, ker sem kakšno desetletje starejša od tebe in me res nič ne daje nostalgija po prej. Tudi pri prvem otroku me ni. Prav res mi je v veselje gledati, kako rasteta. Ravno par dni nazaj smo se vsi štirje peljali v avtu, tamala dva sta zaspala, midva sva ful na glas navijala Ministry (jah, kaj češ, ostarela metalca svauser posted image ) in se spomninjala, kako sva se spoznala in kako sva žurala do onemoglosti. In sva ugotovila, da je bilo to super fajn, ampak da je zdaj tudi super fajn. Skratka, meni je vedno fajnuser posted image .

Res pa je, da mi je včasih hudo pri srcu (in možu tudi), ko vidiva, kako raste Kajetan. Pri Vasji tega nisem tako občutila, zdaj pa. Verjetno zato, ker vidim, kako je Vasja pri dveh letih in pol že čisto svoj človek, jaz sem mu samo še servis. In oba z možem sva rekla (take debate imava zadnje cajte, jauser posted image ), da je Kajči že skoraj ven iz tistega najbolj nežnega obdobja in da bo fajn, ko bomo imli še enega takega knedla.

No, pa sem vseeno kar nekaj napisala.

Naty, fajn, da nisva bila midva s Kajčijem kriva za Marušino slabo voljouser posted image . Da ne bo kaj zbolelauser posted image .

Super slike, punceuser posted image !

Aja, zakaj smo šli tako zgodaj. Se nisva nič zmenili prej z Naty, kdaj bi šli, čisto spontano je tako naneslo. No, meni je pasalo, ker Kajetan tam ni hotel nič jesti, popoldan pa smo šli še vsi skupaj k tastu in imeli smo še moje starše na obisku, ki grejo za en teden smučat, pa sta hotela videt tamala dva prej. Pri vsem tem pa gre Kajetan itak spat ob 18.30, tako da je bilo res na tesno.

Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.1.2007 14:41:14   
Alisa
Angie meni je prav lepo napisan, res!user posted image
Pogrešal smo vaju včeraj, tako da drugič nebi slučajno imela kak izgovor. Mark je ziher užaljen ker ni videl svojih vrstnikov in vrstnic. Sploh pa zato, ker so bile 2 nove miške; Zala, Julija, ter korenjak Vid!

Kapesanta glede na to da sta pa pričli še poznej domov sta pa s pleničko sami krivi. Kaj pa zapravljatauser posted image user posted image user posted image .
Saj nas je bilo tam velik tak da če vaju tišči eurčki bi jih pa razdelileuser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.1.2007 14:47:38   
Alisa
Aja Naty- Taja moj pravi da se da rojstni list popravt. Ma on že ve!
Ampak če si bila pa ti zraven pol bo pa že držal, da se je takrat rodila. Al pa če počakamo da bo Maruška še večja in bo sama povedala kok je starauser posted image .
Ja nimaš kej mami ma pač dober mlekec ni kejuser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.1.2007 14:53:50   
Angellina
user posted image user posted image user posted image  Lepo, da ste naju pogrešale...zardevava (smajli, ki zardeva ne deluje-menda ma dopust al kaj user posted image )

Nisem mogla...babi je zbolela.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.1.2007 15:10:48   
Alisa
Angie ok, oproščeno!!
Upam da se bo babi kmalu pozdravla. Držimo pesti!

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1323
26.1.2007 15:21:30   
Naty*Taja
Naša mala se je pa zdejle prvič na vse štiri postavla...in takoj padla nazaj na bušija user posted image . Zdej pa še kr poskuša, pa ne gre in ne gre!

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
26.1.2007 17:06:37   
Alisa
Punce men je pa dolgčasuser posted image ,
Anže še kar spiuser posted image , sploh ne vem kaj mu je. Zjutraj se je zbudu ob 9h pa je jedu in ob 10h zaspal, spl je 2h in ob 14h spet zaspal pa še kar spi, Jaz pa ne vem kaj naj delam.
Moj je na šiht še kar tak da ne vem kam se naj dam.
Najboljš bo da si narihtam en film, pa bo.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Nov jogi
nada56

Bi si privoščili dobro ležišče?

JA, zanj mi ni škoda denarja (61%)

JA, če so dobri plačilni pogoji (30%)

Ni pomembno kje spim (8%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!