Naty*Taja
|
Ja, ja solatja, kje je že tist, ko sem se vsedla v avto in se peljala kamorkoli, kadarkoli in se ulegla, kadarkoli se mi je zahotelo, pa če mi je bilo, sem šla na faks, drugače pa sem ostala doma, pa čvekale smo s kolegico do....pozno v noč, vstale, ko nam je bilo, pa ko me ni vsak dan vse bolelo... Ja je pa zdaj tak luštno, ko kam skup gremo in mi kr greben zraste, ko kdo pohvali kako sta luštna, pa ko se mi nasmejčkata, pa tavečji po novem me kliče mamca al pa mamica, pa ko tamala jokca, ker po 15 minutah pogreša mamico in jo lahko samo jaz potolažim , pa ko tamali joka in ga zna sam mami potolažit in noče koga drugega niti videt.... pa se mi srček nasmeji, ker sta tako moja, moja, neskončno moja....(pa malo atijeva tudi ) in sem jaz zanju zakon, njuna mamica, zavetnica, gajžlica, tolažnica..... Mater sem zabluzla!!!!!!! No bistvo je pa to, da nimam časa študirat kaj vse se spreminja, amapak enostavno me potegne not in sem del novega dogajanja. Je ful veselje, ko je vsak dan polno novega - pa tamala kaj novega začeblja, se obrne, dvigne nožice, tavečji začne skakat, prinese novo besedo, pogrunta kako dobro novo igro.... Ja meni je lepo in užitek biti mama in bojim se dneva, ko bosta postala bolj samostojna, pubrtetnika, ko bosta šla po svoje in vem, da me bo vsak trenutek strah, ko bosta sama delala napake in se na njih učila.... mogoče bom pa takrat imela delo s še kakim bratcem ali sestrico., pa ne bo tako hudo. Jao zdej grem pa kr spat, ker res že bluzim. Nas je pa zasnežilo - Janči, a si še kej pogledla skoz okno od zadnjega posta?? Mi smo bili namreč na terenu in smo sneg z avta pucal! Pa po moje ne bo hujšga. Je pa tako lepo - ja in našega malega je bilo ful strah snega!! Že grem in komaj čakam jutri! Nočko!