solatja
|
-kok se je zgodilo v tem času!!!! uau!! hm, no, mi mamo virozo (ni 5. niti 6. - hvala naty-taja, niti zobki niti prebava - kake neumnosti sem kvasla - pač večer in skrbi). kje smo jo staknli, nimam pojma. mogoč v soboto na sprehodu, očitno sma mal pretiravali. bog ve!ker je mela zjutri spet 38,2, je dobila še calpola in na pregledu je P ugotovila, da je ql, sam da ma mal rdeče grlo in mogoč mal katarja v pljučih. v 2 dneh more popustit vročina, če ne... mormo poklicat, v glavnem. kri ma ok, kk bomo dali pa vodo, me pa zelo zanima. ampak tut to se mormo naučit. je pa precej tečkasta še vedno, ampak precej spi čez dan, to pa res. tk mi je hudo, ko ji tlačim ta sirup v usta, pa ga vn pljuva, pa vsepovsod ga mam (na njenih cotah, na posteljnini, na slinčkih itak, pa še na moje sveže oprane kavbojke jih je spravla - pa zdej res ne perem več za vsako figo, kje je že to , itak mam v 3 min novo packarijo gor. sem ugotovila, da mi ni tak problem bit popackana, kkr sem včasih težila res me je velik naučila, moja punca lunca!!!! ). zdej ji torej tlačim v usta ta sirup, ko odpre, da bi me jedla, js pa hudobna mama, ki dela izključno v njeno dobro, tlačim noter neko roza tekočino, lepljivo in sladko, z aromo jagod, ki so baje ful alergene sicer - kaj delajo ti farmacevti, nimam pojma - a ne bi moglai naredit kej podobnega okusui materinmu mleku, sej tega se zdej že ful dobi ) - sem mal zašla. pardon! Julija je definitivno cela lepotica in tele kravce so že prav profesionalne, brez dvoma!!! mi mamo med vsakim kopanjem obrok, če še ne veste. nekaj pred kopanjem ji dam kašico, po kopanju dojenje, med kopanjem pa vedno neki gricka (želvico - termometer, al pa igrače (cvileče žabe, piskajoč delfin, piskajoče račke, tud une rake ma rada, čeprav so iz blaga...). skratka, cel obrog, navadbno mesni, predvsem morska hrana, ker pač živimo blizu morja. in ob tem seveda nima nobenih želja po vstajanju od mize (priznajte, da je zelo lepo vzgojena!!! ). ne mi zamerit, sem tk dobre volje, ker mi je končno dovolila, da neki pojem pa tud mislim, da ji vročina počasi pada. sicer pa naj vam še sam to povem: za Miklavža je dobila eno super dudo-termometer, ki bi jo z veseljem uporabljali, če bi naša roža ne odkrila nove (zanjo veliko primernejše) uporabe dude: v usta da plstični del, ne gumjast. ker je bolj trd in je bolš za grist, očitno. kadar pa le da dudo (za nas ) pravilno v usta, jo enkrat posesa in si en tolk vn potegne iz ust, da jo lahka grize. kot da bi jo hotla odgriznt. jao jao jao!!! ja, še marsikej se mormo naučit mejte se izredno lepo na sončku, če ste zuni (midve sma dans rekle, da se nama ne da )
|