|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.1.2007 10:04:58   
klaja
Tudi mi smo se naučili kravice past:
user posted image

Uf, kako sem zaspana:
user posted image

Kako je to zanimivo:
user posted image

Bom vam poslala slikice. Jaz sem si pa kar te(ki ste jih objavle) shranla.

< Sporočilo je popravil klaja -- 29.1.2007 10:08:21 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
29.1.2007 10:21:02   
Jančika_
Julija, bravouser posted image !

Jaz pa ne vem, če nismo pri nas počasi zaključili s čebričkom - včeraj sem za sekundo pogledala stran in je bil gospod na nogahuser posted image . Bom videla danes, če se ga bo dalo prepričat, da bo sedel.

Zdajle čakam, da se zbudi, potem pa greva ven na sonček (in mraz).

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
29.1.2007 10:32:33   
Angellina
Samo na hitro...

Jaz sem dans k hudiček v rdečih hlačkah! Bi se tut kr stepla, če bi se mela s kom. Nisem spala nič, njente, nada, nč...prekleto nč!!!! Ob devetih se je začel, pa sem vstajala na 5-10 min. Si predstavljate to? Bi mi bol pasal če bi me prebutal, pa pustil, da spim do jutra, bi saj kej spala...učinek bolečine je itak isti user posted image . Moj je štel do 30 (število vstajanj) , pol se mu pa ni več dal. Pa sej sploh ni bil tko tečen, sam dudo popravt, pa pit, pa kaj vem kaj, v glavnem skoz se je zbujal. Ob osmih ko pa je zaspal (KONČNOOOOOO), pa babi prikruli gor (po enem tednu, prej je bla bolana) in je na glas govorila in čakala, da bi se zbudu. Sam se ni, jaz pa tut spat nisem mogla it, k je bla gor...celo uro n pol user posted image . Zdej se grem pa obest! Če me ne bo dans več gor, pokličtne 113! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
29.1.2007 10:36:48   
sašaš
Dan! user posted image

Jaz bi tudi kakšne slikice imela - če se kateri da, naj mi jih pošlje na sasa.skraba@guest.arnes.si

Solatja, kaj pa, če so zobki? user posted image

O, Julija, bravo pastirička! user posted image

Naj vam povem, da je Ela tak jedec, kot mami - vse zmaže, kar ji dam! Včeraj je imela riž in bučke za kosilo. Meni je bilo tako čudnega okusa, Ela je pa kar cmokljala zraven. user posted image  

Tole bi vas vprašala - a mislite, da je treba proseno kašo še s paličnim zmučkat, ko je kuhana? user posted image  Jaz ji drugače vse samo z vilico pretlačim (razen riž ji s paličnim). Vsak dan komaj čakam, da ji kaj nacopram v kuhinji, ker tako rada papa. user posted image

Lepo se imejte in privoščite si en doooooooooolg sprehod, ko je tak sonček! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.1.2007 10:40:34   
sašaš
Angie, Zakaj si pa Marka kar k sebi v posteljo ne daš, ko se ponoči zbudi? user posted image  Da ti ne bi bilo treba kar naprej vstajat...mogoče bi pa pri tebi zaspal. Če pa ne, ti pa vsaj vstajat ne bi bilo treba  kar naprej.....user posted image

Klaja, a prav vidim na sliki, da imate Airex blazino? user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 29.1.2007 10:44:50 >

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.1.2007 11:18:12   
pearl
Evo nas Titova omladina.

Naty Taya Najprej tebi vse dobre v zakonskem stanu . Sem mislila na tebe v soboto in si delala lušte. Boma tudi midva mogla počasi razmisliti, da nama zaroke ne pade v vodo user posted image .

Titova omladina - kaj je že to. Včeraj, za atijev roj dan smo šli v Podčetrtek najprej na kosilo k Amonu. Pol pa v Kumrovec. Moram rečt, super izlet  pa še nostalgija na tiste pionirske dni. Toplo priporočam. Okrog Titove hiše je ohranjeno pravo staro naselje nekaj hiš, ki so odprte za javnost, z zelo urejeno okolico, skratka kaj za videt. Se mi zdi, da me je kar odneslo v tiste stare čase, ko še nas ni bilo.

Slike je moj šele včeraj spokal na njegov računalnik, tak da jih bom probala pripopati danes zvečer.

Malicki V petek smo bili v Waldorfskem vrtcu, krepko sem se zmotla v ulici. Če sta slučajno z Zalo šli na ogled, upam da me nisti user posted image . Se mi zdi zelo dober, vendar pa sem se odločila, da bomo probali za Vanesso zrihtati kako teto, vsaj za kako leto, da lepo shodi in začne kolko tolko govoriti, da ima kaj od vrtca.
Je pa bila nad njim in vzgojiteljico zelo navdušena.

Krst- mi smo se župnikom zmenli kak mesec prej. Imeli smo ga dan pred božičom. Pa če bo še kak otročiček, bi ga definitivno krstili, ko je bolj toplo.

Jančika Kajči je pa tak frajer, da dol padeš. Še malo, še malo, pa ga boš lovila.

Klaja user posted image  za kravice. Julija je pravi cukrček, tak mehka, da bi jo kar pocartala.

Angellina Boš vidla, jutri bo boljše. Saj ne more biti vsak dan tak user posted image  slab.

Je pa naša ta mala postala pravi srboritež, dere so šoja, ko je zaspana. Mi je pa zdaj na ramenu zaspela kot kakšen angelček, pa sem ji cela lička polubčkala in dala v njeno posteljico. Ko se pa zbudi greva pa ven.

Vanessi smo končno nabavili stol za hranjenje od Hauca, ta ki je v Arielu v akciji. Zelo uživa v njem, sam ga še nisem v celoti pogruntala. Zdaj pa še počasi razmišljama o nahrbrtniku. Pomlad se bliža hribi pa vabijo. Ste tudi ve hribolazke?

Naj sončni žarki danes nežno božajo lička vaših sončkov.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.1.2007 11:18:41   
Alisa
Julija bravo!
Se že na sliki vidi da prav uživauser posted image .
Angie, kaj niste imel že nekega ritma da je Mark spa. Kaj pa se mu je zdaj zgodilo, da spet ponoči rad rogovili?
Jaz bi ga tud k seb vzela v postlo. Ker je lažje kot pa na 10 min vstajat in mu tlačit not dudo, pa za pit dajat.
Kaj pa če bi mu zvečer ko zaspi z dudo, podložila z pleničko. Jaz sem nekaj časa to delala Anžetu, ker ko je oreng zaspal mu je duda zlela vn in je prec zajokav.
Drugač mu jo pa kar s salotejpom prilepi user posted image .
Jaz zvečer od Anžeta potelco zvlečem k svoji postelji tako da če že včas zajokca se sm stegnem z roko in poiščem dudo, pa mu jo zatlačim nazaj.
Bog ne dej pa luč prižgat, ker potem on misli da je kar dan in treba vstatuser posted image .
A ima mogoče katera predlog kako naj Anžeta obložim, da se mi hudiča ponoč ne bi obračal v postli na trebuhuser posted image . Nekaj časa je bilo uredu, ko sem ga dala spat v vrečo, zdaj je pa mali mulček to ugotovil, da če se pomuja mu rata.
Mi gredo ponoči kar lasi pokonc ko on začne pet, in ga pogledam pa pase kravceuser posted image .
Tud jaz zdaj čakam da se mali zbudi pol pa grem na zrak in sončka. Kok je lepo zunajuser posted image .
Tačas pa se bo stanovanje preluftalouser posted image .
Še men pošljite slikice;
alison.zucko@gmail.com

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.1.2007 11:23:51   
Alisa
Pearl jaz imam dva nahrbtnika za v hribe, oz. en kingirujček v katerem Anže noče bit not, drug je pa prav za v hribe. tak da ga lahko potem postaviš na tla in gospod sedi. Kaj bi šla radauser posted image . jaz prav uživam, če lahko hodim in pridem nekam na en hrib-goro in gledam razgled. kaj ni to čudovito?
Nič zdaj pa res grem še kaj ustavarit, dokler mali spi.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.1.2007 12:43:28   
klaja
Jaz tudi čakam, da se mala madam prebudi in da greva ven, pa ji očitno paše spat.

Zdaj mi že dva dni nenormalno spi, zvečer jo dam nekje ob osmih spat in spi zjutraj do osmih. Pa še čez dan 2x, prvič tri ure skupaj, potem pa še popoldan uro ali dve. Sem jo včeraj zvečer ob sedmih budila, da se je še najedla in da sem ji dala zdravila, pol pa v postlo in je v trenutku zaspala. Me je bilo že kar malo strah, da ni kaj s srčkom narobe, ker tolko spi. Pa je potem, ko se zbudi ful dobre volje, tako da ji očitno paše spanje.

Angi a ti pošljem malo Julijinega spanja, bi blo za vse dovolj!

Malicki - mi smo krst imeli septembra in sma šla do župnika kak mesec prej, nismo pa imeli nič priprav, le par stvari nama je obrazložil in to je to. Ni pa nam  dal krstne knjižice, češ saj boma tako ali tako kmalu prišla k njemu na kak pogovor ( s tem je mislil na poroko). Pa naju bo še očitno en čas čakaluser posted image .

Sašaš ja imamo Airex blazino, nam jo je zdravnica v razvojni predpisala in je super za valjanje.

Zdaj pa grem jaz jest, ker se še očitno ne misli zbudit!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.1.2007 13:23:56   
Naty*Taja
O hojla, kolk ste napisale user posted image , pridne!
Janči - takoj stran s tubijem - še nisem napisala, bom pa zdaj. Namreč jaz sem mojo zadnjič po kopalnici lovila, mi je tubija prevrgla (ker se je gdč vstala, tak kot Kajči) in je bila tak močna, da je nisem mogla zadržat, pa je tak počasi zdrknila s pralnega stroja na tla. Jaz sem pozabla dihat, sem misla, da bom kr skup zlezla, doker se ni začela smejat in brcat, sem bla jaz čist trda in sem jo spraševala če je vredu, potem mi je pa vse dol padl in sem res skor skup zlezla! Tak da ga bom kr čez okn vrgla user posted image . Res je bilo grozno. Sem se sam spomnila na ono sestro, ki me je na pediatriji oku...., ker nisem zaprla one gajtre in je rekla, da potem pa take boge otročke tja vozijo. V glavnem mi smo s tubijem zaključili!!!!!!!!!
Ja, Angi jaz še zelo dobro vem, kako to zgleda - pa vse mine, tak da ne še obupat!! Poskusi ga pustit atiju, in pejt ti spat k babici - jaz sem tako naredla in je potem naš začel spat, ker ga ati ni slišal za vsako ko je jamral, mu ni preostalo drugo, kot, da zaspi in se je lepo navadu. Bognedaj mu pa ponoči devat karkoli drugega, kot vodico al pa dudo, ker potem boš pa še zelo dolgo imela takole sranje!! Govorim iz iskušenj! Če ga pa slučajno zobki matrajo, mu pa daj eno svečko Paracetamol zvečer ko ga daš spat in bo on lepo spal ti pa tudi!
Julija bravo za take lepe kravce!!
Pearl - od najine zaroke bo za valentinovo tri leta, tak da ni za obupat, pa dva šopka s porok tudi že imam... tolk o tradiciji!user posted image
MI smo tudi navdušeni nad hribi - še posebej všeč mi je Velika Planina!
Upam, da jo kmalu mahnemo tja! Si bom pa nahrbtnik kr sposodla.

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.1.2007 14:56:11   
Angellina
Daaaaaaaaan user posted image

Evo me...sem še živa user posted image . V glavnem, že lep čas samo spet take probleme z spanjem. Ampak k sebi ga nočem vzet, k pol pa tut ne spim, k podzavestno pazim nanj in sem vsa napeta, pa še zrine me na konc postle in nazadnje spim na enem decimetru širine user posted image

Tole še moram rečt:
Draga gospa Krofl Krofličeva, po domače gospa Krof: Želim vama veliko lepih, srečnih in veselih skupnih trenutkov, veliko drobnih stvari, ki delajo zakon velik in veliko srčnih trenutkov z vajino krasno družinico! 

user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
29.1.2007 15:11:45   
Naty*Taja
Hvala Angi za tako lepo voščilo!Sem te pozabla pohvalit za pismo mami - so mi kr solzice v oči prišle, ko sem brala!.user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1362
29.1.2007 16:32:44   
solatja

-kok se je zgodilo v tem času!!!! uau!!
hm, no, mi mamo virozo (ni 5. niti 6.  - hvala naty-taja, niti zobki niti prebava - kake neumnosti sem kvasla - pač večer in skrbi). kje smo jo staknli, nimam pojma. mogoč v soboto na sprehodu, očitno sma mal pretiravali. bog ve!ker je mela zjutri spet 38,2, je dobila še calpola in na pregledu je P ugotovila, da je ql, sam da ma mal rdeče grlo in mogoč mal katarja v pljučih. v 2 dneh more popustit vročina, če ne... mormo poklicat, v glavnem. kri ma ok, kk bomo dali pa vodo, me pa zelo zanima. ampak tut to se mormo naučit. je pa precej tečkasta še vedno, ampak precej spi čez dan, to pa res.
tk mi je hudo, ko ji tlačim ta sirup v usta, pa ga vn pljuva, pa vsepovsod ga mam (na njenih cotah, na posteljnini, na slinčkih itak, pa še na moje sveže oprane kavbojke jih je spravla - pa zdej res ne perem več za vsako figo, kje je že to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , itak mam v 3 min novo packarijo gor. sem ugotovila, da mi ni tak problem bit popackana, kkr sem včasih težila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res me je velik naučila, moja punca lunca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). zdej ji torej tlačim v usta ta sirup, ko odpre, da bi me jedla, js pa hudobna mama, ki dela izključno v njeno dobro, tlačim noter neko roza tekočino, lepljivo in sladko, z aromo jagod, ki so baje ful alergene sicer - kaj delajo ti farmacevti, nimam pojma - a ne bi moglai naredit kej podobnega okusui materinmu mleku, sej tega se zdej že ful dobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) - sem mal zašla. pardon! user posted image user posted image

Julija je definitivno cela lepotica in tele kravce so že prav profesionalne, brez dvoma!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo med vsakim kopanjem obrok, če še ne veste. nekaj pred kopanjem ji dam kašico, po kopanju dojenje, med kopanjem pa vedno neki gricka  (želvico - termometer, al pa igrače (cvileče žabe, piskajoč delfin, piskajoče račke, tud une rake ma rada, čeprav so iz blaga...). skratka, cel obrog, navadbno mesni, predvsem morska hrana, ker pač živimo blizu morja. in ob tem seveda nima nobenih želja po vstajanju od mize (priznajte, da je zelo lepo vzgojena!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

ne mi zamerit, sem tk dobre volje, ker mi je končno dovolila, da neki pojem pa tud mislim, da ji vročina  počasi pada. sicer pa naj vam še sam to povem: za Miklavža je dobila eno super dudo-termometer, ki bi jo z veseljem uporabljali, če bi naša roža ne odkrila nove (zanjo veliko primernejše) uporabe dude: v usta da plstični del, ne gumjast. ker je bolj trd in je bolš za grist, očitno. kadar pa le da dudo (za nas ) pravilno v usta, jo enkrat posesa in si en tolk vn potegne iz ust, da jo lahka grize. kot da bi jo hotla odgriznt. jao jao jao!!! ja, še marsikej se mormo naučit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mejte se izredno lepo na sončku, če ste zuni (midve sma dans rekle, da se nama ne da user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1363
29.1.2007 17:57:23   
solatja
sam to vam še morm povedat: moja hčera se uči smejati in delno celo živeti z zaprtimi (beri skup stisnjenimi) usti, ker kadarkoli jih odpre, ji njena mama neki v njih tlači: sirup al pa kako flaško s sumljivo tekočino (beri: ima 3 flaške, vsaka vsebuje nekaj drugega in v nasprotju z njenim prepričanjem, NI NIČ STRUPENEGA NOTER!!!!!!!!!). ona noče nič pit, kar ni mama. to mi sicer laska... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej bolj noče nič kej druge hrane, odkar je bolna. kot da bi vedla, kaj je najbolj zdravo  user posted image upam, da to ni začetek bolezni, ko ni več polno dojena... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.1.2007 19:11:06   
Angellina
Naty -smajli, ki zardeva

Da vam povem moje drage mamke: MARK JE ŽE DRUGIČ KAKAL...NA KAHLO!!!!! Zna pokazat kadar ga prtisne, pa sem ga dala na kahlo in se pokaka v parih sekundah user posted image . Brez problemov en dva tri user posted image . Sem brala pred časom, ko so delali eno raziskavo in dajali dojenčke pri pol leta na kahlico in jim je ratalo. Sej ne bom zdej to skoz počela, če bova pa blizu stranišča oz. če se bova ravno previjala, ga bom pa hitro na kahlico posadila.
Evo ga..mojega kakomana user posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
29.1.2007 19:36:38   
Naty*Taja
Joj Angi - kaj če jaz tole naredim pri Maruši in bo potem ona prej brez plenice, kot Marcel? user posted image
A veš, da imamo isto blazino na previjalni! user posted image  Sam da pri nas je že tatretja, ker so nam že dve popokale od veliorabe!user posted image
Grem zdej na aerobiko....

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1366
29.1.2007 20:24:34   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
Draga gospa Krofl Krofličeva, po domače gospa Krof

Angieeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sori, Naty, ampak men je ful smešnouser posted image !

Naty, mi imamo Shantalo,ki je precej večja in bolj stabilna od Tummyja, postavim jo pa kar v bano, ker je mali že pri dveh mesecih pol vode ven zmetal, tako je delal. Zraven si dam stolček in lepo čičam zraven. No, danes se je spet postavljal na noge, pa sem preverila, kako stabilno je to vse skupaj, pa zaenkrat ni panike. Itak sem ves čas zraven in če držim za rob čebra, je varno. Bo pa treba razmisliti za naprej.

Solatja, upam, da se Gaja Helena kmalu pozdravi. Jaz sem za take primere, ko je treba malemu dajat kak sirup, kupila prek neta iz Nemčije dudo, ki ima luknjo za zdravila (do 5ml) in potem mu to stisneš v usta. No ja, Kajetan je vseeno nekaj spljuval ven, ampak manj kot če mu dam po žlički. Najboljše se mi p itak zdijo svečke - iz riti jih pač ne more izpljunituser posted image .

Angie, pa se ti Mark ne zvrne dol s kahleuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1367
29.1.2007 21:40:32   
Naty*Taja
Ja, Janči, jaz sem tudi za rob držala in sem misla kolk je stabilno .. .pa sem se orng zmotla!! Pa kaj ko sem jaz tak kot kak črnogorec in morem met vse v višini zaradi mojga križeka! Pripognjena ne zdržim niti minute, tak me to matra! Jo bom zdej raje kr vzela s sabo pod tuš, al pa jo bom atiju poturila!user posted image
Drugače smo pa mi dobili PRVI ZOBEK!! Madona, zdej mi bo pa tak joške potrgala!!user posted image
Ne, Janči, nisem nič jezna - a veš kak sem se jaz predstavljala včasih, ker ko sem svoj priimek izgovorila je napisano ratalo vse kej drugega, kot Krofl (Krofelj, Krofel...), sem rekla kr krof +l na koncu! user posted image  Pa ni noben več zgrešil!user posted image
Tak, da... sicer sem pa zdej po tamalihdveh itak en velik krofek! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
29.1.2007 22:15:40   
plenicka
Jančika in Naty, a fliper pa vama ne ustreza? Mislim vajinima sončkoma? Žigi zelo uživa, pa še zelo varen se mi zdi...itak pa ga/jo ne smeš pustiti brez nadzora v banji.

Evo, bom eno slikco pripela...

user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 1369
29.1.2007 22:20:44   
plenicka
http://user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
29.1.2007 22:21:18   
plenicka
no, dve...

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
29.1.2007 23:04:10   
solatja
aja, Angie, en nasvet, če boš še mela tako noč: vzemi si otroka v posteljo in ko zaspi, se uleži k njemu, tako da imata glavi v isti višini. na tak način te ne bo nikol strah, da bi sekaj neprijetnega ponoči zgodilo. ej se tud na moža ne uležeš, če spi 10 cm stran od tebe!!! user posted image user posted image user posted image pa moja se rada stiska k men oz. k povštru user posted image user posted image
velik sreče!!

sicer pa smo mi že veliko boljše, popoldanski calpol je naredu svoje. imam dva dokaza:
1.) me je že 3x ugriznla, spet do krvi (Naty-Taja - kot veš, maš prav, da se veseliš zobka user posted image user posted image user posted image )
2.) ravno tako pomemben: nima več vročine, čeprav je večer!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo sam tuš in se kopamo kr v eni ogromni curver banici: mal leži in mal sedi. sem zdej sploh prvič vidla ta fliper. pa kr fajn zgleda, ampak za nas neuporaben user posted image user posted image
pa tašča bi bla tk vesela, če bi ga lahka kupla user posted image user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
30.1.2007 6:36:25   
Naty*Taja
Ja, Plenička tudi tole imamo pa na žalost samo tuš. Sem pa že Marcela probala da tja not, pa sem potem komaj ta kup špeheca ven dobila!user posted image  Tudi Maruša ima tak šlaufe, da bi se po moje not zataknala! user posted image  Bom pa probala - dobro, da si me spomnila, ker sem že pozabla na tole!
Je pa meni bil tubi zakon, ker ful mal vode rabiš! Sej imam eno tako veliko bano pa stojalo od previjalne....sam če je pa tolk dela, preden to narihtaš in potem pospraviš...

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
30.1.2007 8:34:19   
Jančika_
Sem razmišljala o fliperju, ja. Najraje bi si ga kje sposodila, da vidim, če sploh pride v poštev, da ne bo pol samo gužve v špajzi delal. Sploh bi prišel prav, če bova kdaj kopala oba otroka skupaj. Zdaj se Kajči kopa eno uro pred Vasjem, ker gresta pač spat ob različnem času.

Da bi malega kar tako kopala v veliki bani, pa sploh ne pride v poštev, je pretežek in premočen - mater, pravi metalec diska. Ali pa sumo borecuser posted image . Upam, da bomo še en čas lahko uporabljali čeber, jaz sem kar malo čustveno navezana nanjuser posted image user posted image . Res, super mi je, ampak če ne bo šlo več, pač ne bo šlo.

Ti, plenička, ampak bano maš pa nobl!

Neposredna povezava do sporočila: 1374
30.1.2007 9:22:28   
ElaM
Babnce živjo,
Solatja super, da je pika bolje.user posted image Mene včasih kar malo stisne, ko pomislim, kako paniko bom delala, ko bo prvič bolna. No, upam, da bo to čimkasneje.user posted image
Angie, res vzemi Marka k sebi, ne boš ga pomačkala. Nič bat. Tinkara je spala pri nama, ko je imela manj kot mesec, pa je bilo vse ok. Potem smo  problem rešili tako, da sva odmontirala stranico njene posteljice in jo potisnila posteljico čisto ob najino. Tako, da v bistvu spimo skupaj, le da je tamala v svoji postelji. In je super, dudo ji lahko poberem, malo jo lahko stisnem, pa ni treba vstajat. Kljub temu, da tamala prespi celo noč, spi zelo nemirno, tako da jo ponoči večkrat pokrivam, pa iz trebuha na hrbet dajem, pa take finte. Tako, da poskusi, kajti da moraš celo noč vstajat, je pa res naporno. Sočustvujem.
Jančika, a si ti enkrat pisala, da je Vasja pil Hippovo, a je Milupino user posted image  probiotično mleko? Naša se je Novalaca naveličala, pa bi probala kaj drugega, ki jo ne bi zaprlo.
Lepo se imejte, uživajte v sončku.

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!