pearl
|
Ka je bla mogoče včeraj polna luna? Mala me je dala okrog 9. spat, sem mislila da se bom še vstala, ma kaki, zahrkala sem. Zdaj pa sem le dvignala svojo rit, saj čez dan pridem zelo težko do neta, je aktivna skozi celi dan. Zjutraj se vstaneva, pol se malo igrava, ob 12 greva ven, prej nama ne rata iz stanovanja, okrog dveh se vrneva in nekaj malega skuhava, pride ata, jo prevzame, tačas pa malo popucam, zlikam - op. to delam vsak dan, cot se ne znebim za vraga, množijo se ko uši, pa če je sreča mila, še kam gremo na potep. Ko bom imela nekoč svojo hišico in pet otrok, tudi cot ne bom več likala , jih sovražim ko , pol bom pa z možičkom in petimi otroci imeli toliko časa, da bomo samo . Kak kaj shajate s časom, ko so vaši malčiji budni? Jaz dopoldne ne nardim skoraj čisto nič več, kuham tak, da si solato in krompir prinesem sredi dnevne, pol z malo čvekava, da je kar veselje, jaz pa tačas lupim in režem in to je vse kar naredim. Pa se včasih vprašam, zakaj zavraga imam slabo vest, če dopoldne nič drugega ne nardim ko le skuham in pomislim, tak lepo ko mi je zdaj, mi valda ne bo nikoli več. Pa še nekaj, včeraj sem malo v vozičku obrnila tak da je bila obrnjena vstran od mene. Nekaj časa ji je bilo zanimivo, pol pa jok, tak da sem mogla sredi Merkurja obračati voziček, njo pa imela v rokah ko kaki čigumi. Se mi kar srce trga, ko pomislim, da je že skrajni čas, da bo mogla sedeti vstran od mene in da je ne bom imela na očeh, pa še mala očitno to čutu. Mater sem smotana mati. Na našo Vanesso sem se že tak navezala, da to ni več normalno, to navezanost mati-otrok, sem prej obsojala, saj takšne navezanosti kasneje za otroka niso preveč dobre. Ma sem jezna ko , ker delam take napake. Tak, zdaj sem pa že sama sebi tečna, grem nazaj spat. Nočko!
|