|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.1.2007 23:14:36   
Jančika_
Saša, že nkaj časa sva mu govorila, da je velik fant in da bo kmalu dal dudo stran, ker je veliki fantje nimajo. No, zdaj je bil res že čas in sva najprej poskusila s foro, da bi luna nesla dudo k otročkom brez staršev. Je bil čisto paf in da mu ne bi preveč zagravžala sirot, sva potem rekla, da gre duda v porodnišnico k majhnim otročkom, ki jo rabijo, on je pa že velik in je ne. Pa ker je velik fant, bo dobil kolo (ampak kot sem napisala zgoraj, ga zdaj nočeuser posted image ).

No, saj v bistvu je vseeno, kaj mu rečeš, glavno je, da potem pri tem vztrajaš. Prvi večer je 15 minut tulil, potem pa je zaspal; dvakrat se je zbudil in hotel dudo, ampak nič hujšega. Je pa ati spal v otroški na tleh, da se ni počutil zapuščenega (Vasja, ne atiuser posted image ).  Včeraj je potem še fehtal dudo, danes pa je samo enkrat rekel za njo. Tahujše je očitno mimo. Pa tudi nekako je bil pravi čas, kaj pa vem, začutila sva, da je. Vasja se pa ni strinjal, ampak se ne bi nikoliuser posted image .

Saj je res, da je tole odvajanje stresno, ampak če samo pomislim, koliko situacij smo rešili znjo v dveh letih in pol, je to majhen davekuser posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.1.2007 7:20:14   
Naty*Taja
Ja tudi meni odgovarja okrog 12. Najverjetneje bomo kr vsi štirje prišli in se bom probala sprot it še z mentorjem pogovorit o mojem projektu!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.1.2007 8:47:55   
Alisa
jutro,
Naty - ti si pa res eno zlo pridno dekle. Imaš 2 otročka, faks končuješ, pa še poročila se boš. Bom zdaj šla kar po tvojih stopinjah. Jaz imam za ekonomijo sm dva izpita, pa diplomo pa se mi nč ne da. Joj sem lena k ****s, zdaj. Vsak trenutek rajš porabim da sem z Anžetom. Ko pa spi je pa tuki na vrsti;
- kuhanje,
- pranje,
- likanje
- pucanje
- itd...
Ja tud men je za uro vseeno lohk ob 11h al pa 12. Vprašajte Sašaš do kdaj spiuser posted image . Mislim da edino ona in Ela nočta dvignit rite pred 10h pol pa je hitr ura 12h.user posted image (brez zamere).
Grem hitr user posted image spit, pol pa v nizek štart če bomo šli slučajno s Sašaš v BTC. Je neko čudno vreme tole dons zunaj.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 17.1.2007 8:57:46 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.1.2007 8:54:06   
sašaš
Evo, moja rita je danes res zgodaj v akciji! user posted image  Alisa, hitim, hitim, da greva čimprej!

Vreme je pa itak kot nalašč za v BTC, saj zunaj ne momemo bit. Pa bo spet gužva! user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 17.1.2007 8:55:54 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.1.2007 9:11:36   
Jančika_
Eh, jaz sem včasih pokonci že ob 5.30, pa se mi ne rata spravit iz bajte do 12ih. Mater, sem tečna danes. Včeraj je bila budnica ob 5.45, zvečer se je pa Kajčiju odpeljalo in je zaspal šele ob 23.10user posted image . Drugače vedno zaspi ob 18.30. Zjutraj pa seveda normalno gor ob 6.30. Skratka, sem taka, kot da bi valjar čez mene peljal. Ojojoj, zdaj je pa že spet buden,pa samo pol ure je spaluser posted image , mene bo pobralo.....tako zelo sem utrujenauser posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.1.2007 9:49:28   
Alisa

Jančika daj pojta z malim nazaj v postlo se še mal pocartat. Upam da se ti bo ratal kaj spočit.
Drugač pa spi eno kavico pa bo mal boljš. ko pa pride Joe domov pa pejt v bano in si pripravi eno kopel pa uživaj.

Evo jaz sem že vse zrihtala za danes. Vsala sm ob 5h , da sv z mojim spila kofetk pa pojedla zajtrk.
Ko je šel sem na hitro mal pospravla stanovanje in Anžeta nahranla. Kosilo za mojga dragega sm pa tud že skuhala, če bo slučajno prej doma iz šihta kot jaz.
zdaj se grem pa še jaz mal opedenat. Pol pa štart.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.1.2007 10:05:32   
ElaM
Še ena, ki je dons čist povožena.user posted image  Je bil auf ob 6-ih zjutraj. Sem jo vzela k sebi v posteljo, pa ni nič pomagalo in sva vstali. Pa še noč je bila bolj burna, se je skoz nekaj zbujala in kregala. Na vso silo je hotla ponoči kravce past.user posted image
Vsa je zaspana in tečna, jaz pa še malo bolj. in seveda bom spet dan sama, moj bo delal do 8-ih. Pa kam user posted image  gre ta svet??? Mene pa čaka danes pranje, pa likanje, ... sama najbolj oboževana dela. Pa bo že moralo bit. No, prej mora pa itak Tinkara zaspat. To se mi pa tudi zdi, da bo misija nemogoče.
Jančika, te čist zastopim, da si zmatrana za umret. Pa danes je še tako vreme, gnilo.
Slabo je meni zaradi nizkega pritiska, ni bratec na poti.
Alisa, ti si pa občudovanja vredna. Pridna, pridna.
Lepo se imejta,..

< Sporočilo je popravil Irmy -- 17.1.2007 10:07:59 >

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.1.2007 10:08:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa
Jančika daj pojta z malim nazaj v postlo se še mal pocartat. Upam da se ti bo ratal kaj spočit.
Drugač pa spi eno kavico pa bo mal boljš. ko pa pride Joe domov pa pejt v bano in si pripravi eno kopel pa uživaj.

Na žalost ne pride v poštev nič od tega, razen kavauser posted image . Mali ne zaspi, če se uleževa skupaj, pa če se ne glavo postavim. Same neumnosti mu grejo po glavi, cuka me in klofa okoli sebe, da je veselje. Ko pride pa Joe domov, pride pa tudi Vasja - pol imamo pa user posted image user posted image user posted image gor pa dol po bajti. Če se uležem na posteljo, se začne Vasja dret "stani, mami, stani, ne spat, skači, skačiuser posted image ". Juhuhuuser posted image . Niti k frizerju ne morem pobegnit, ker lahko grem tako ali tako samo ob štirih popoldan, pa še tisto samo ob določenih dneh (ko potem seveda še mož zamudi iz službe in ni tudi nič iz vsega skupaj); za ta teden je takrat že vse zasedeno, tako da bom še en čas hodila okoli z narastkom do neba. Mater.....

Ja nič, grem pogledat, če se je Kajči že pokakal, pol greva pa na teren. Da si mal glavo zluftam.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.1.2007 18:36:25   
Angellina
...evo še ena napol crknjena...že po mrhovini smrdim user posted image ...Spala nič, saj ga je celo noč sral, na nogah od pol petih, dere se kot nezemelsko čudo...najbrž mu poganjajo kar vsi zobje istočasno ven, jedel nič, spal nič, ne slišim več svojih misli, tiste ki pa jih, me pa plašijo...skatka rola se mi user posted image . Ati je sicer doma, toda je zbežal v BC...ja zdele mal pred sedmo zvečer, vsak izgovor je dober user posted image . Heeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.1.2007 19:57:22   
Naty*Taja
Jao punce, jaz bi vam rada pomagala - dejte vi men pripeljat tele vaše malčke pa bom jaz, ki sem za razliko od vas danes kr dobro naspana, nanje pazila ve pa pejte spat!! user posted image
No sej naša je pa spala, ker sem ji eno svečko v rito dala zvečer in se je malo pomirila. Jo zobki tako matrajo, kot so tavečjega - sam za razliko zdej jaz že vem, kaj ji je!! Je tečna ko user posted image , pa kr naprej sračka, pa pije, ne je veliko sam tolk se priklopi, da spije pol pa gre vse v blazince, pa v usta si tišči vse po spisku!! Ziher so zobki, čeprav ni še nič videt! Se mi pa zdi, da sem kr prerojena, ko je tavečji v vrtcu in pride domov šele z atijem! Sem danes celo pospravla, pobrisala, skuhala, šla k sosedi na kafe..... Kr ne morem verjet, kolk časa gre, če sta oba doma!! Ja seveda je pol manj previjanja, hranjenja, uspavanja.... in mamici ostaja čas! Ja mal si morem uzet fraj, potem pa se zaženem v ono diplomo.
Komaj čakam, da vas vidim in da malo počvekamo....user posted image in pokofetkamo user posted image !

MONTIGNAC

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.1.2007 1:20:08   
pearl
Ka je bla mogoče včeraj polna luna?

Mala me je dala okrog 9. spat, sem mislila da se bom še vstala, ma kaki, zahrkala sem. Zdaj pa sem le dvignala svojo rit, saj čez dan pridem zelo težko do neta, je aktivna skozi celi dan.
Zjutraj se vstaneva, pol se malo igrava, ob 12 greva ven, prej nama ne rata iz stanovanja, okrog dveh se vrneva in nekaj malega skuhava, pride ata, jo prevzame, tačas pa malo popucam, zlikam - op. to delam vsak dan, cot se ne znebim za vraga, množijo se ko uši, pa če je sreča mila, še kam gremo na potep.
Ko bom imela nekoč svojo hišico in pet otrok, tudi cot ne bom več likala user posted image , jih sovražim ko user posted image , pol bom pa z možičkom in petimi otroci imeli toliko časa, da bomo samo user posted image  .

Kak kaj shajate s časom, ko so vaši malčiji budni? Jaz dopoldne ne nardim skoraj čisto nič več, kuham tak, da si solato in krompir prinesem sredi dnevne, pol z malo čvekava, da je kar veselje, jaz pa tačas lupim in režem in to je vse kar naredim. Pa se včasih vprašam, zakaj zavraga imam slabo vest, če dopoldne nič drugega ne nardim ko le skuham  in pomislim, tak lepo ko mi je zdaj, mi valda ne bo nikoli več.

Pa še nekaj, včeraj sem malo v vozičku obrnila tak da je bila obrnjena vstran od mene. Nekaj časa ji je bilo zanimivo, pol pa jok, tak da sem mogla sredi Merkurja obračati voziček, njo pa imela v rokah ko kaki čigumi. Se mi kar srce trga, ko pomislim, da je že skrajni čas, da bo mogla sedeti vstran od mene in da je ne bom imela na očeh, pa še mala očitno to čutu. Mater sem smotana mati. Na našo Vanesso sem se že tak navezala, da to ni več normalno, to navezanost mati-otrok, sem prej obsojala, saj takšne navezanosti kasneje za otroka niso preveč dobre. Ma sem jezna ko user posted image , ker delam take napake.

Tak, zdaj sem pa že sama sebi tečna, grem nazaj spat.
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.1.2007 8:27:43   
Jančika_
Hm, pearl, kakšne napakeuser posted image ? Resno te sprašujem. To, kar si opisala, je starševstvo; materinski občutki. To niso napake. Brez skrbi, da se bosta z Vanesso "odlepili", ko bo čas za to. Hitro, še prehitro pride čas, ko si otroku samo še "servis"; verjemi, to doživljam vsak dan in se zato še toliko raje cartam s Kajetanom. Ko vidim, kako si Vasja sam obleče hlače in obuje čevlje, pa kako me nažene, ko mu hočem pomagat....ful ful sem ponosna, pa ful mi je hudo obenem. Nikoli več ne bodo tako majhni, veš. Ne si pokvarit najlepšega časa z očitki!

Takole, jaz sem se pa odločila, da primem bika za roge, ker me je bilo ob Alisinem postu kar sram - danes sem dejansko vstala ob šestih z nasmehom (mož je kar debelo gledal, je rekel, kaj ti pa jeuser posted image ), tako da sem se zjutraj še igrala z Vasjo, preden je šel v vrtec, en stroj črepinj je že opran, cote se že centrifugirajo, Kajetanova kašica je kuhana. In ko se mali spet zbudi, se greva valjat po tlehuser posted image . Ob desetih me pride svakinja postriči (sicer se bo narastek pol še bolj videl, ampak vsaj od daleč bom malo bolj kulturno za videt).

Ker to, da vsako jutro eno uro poležavam in se jezim, ker bi rada še spala, ne pelje nikamor. Ko so otroci budni, so budni, pa če se na glavo postavim. Tako sem danes že ob 6.15 imela jutranjo telovadbo z mojim kondicijskim trenerjem, ki je poskrbel za to, da nisem lenarila ("stani, mami, valaj se po postli, še enkrat, skačiuser posted image ). In sem se valjala in skakalauser posted image . Aha, zdaj pa je Kajetan spet pokonci in gremo na juriš.

Aja, pearl, jaz s cotami ne pridem na čisto, če se fentam ne. Nikakor. Stroj laufa non štop. Ko že mislim, da sem zmagala, pa pride kak bruhalni maraton in smo spet na začetku. Juhuhu.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
18.1.2007 8:59:56   
Alisa
Jutro,
Jančika zakaj te je blo sram zaradi mojega posta? A zaradi tega ker vstajam takrat ko grem moj dragec na šiht. To sem si z začetko leta ko je moj začel v službi delat ob 6h  uredila. Ker ko njemu zvoni ura jaz skočim in sem v trenutku budna in že zvečer vse pripravim v kavaaparat za kofe da je zjutraj ob 5.15h kuhana. Tako da ko se zbudim , grem v kopalnico, zbrihtam z mrzlo vodo in lepo v kuhnjo pojest pa mal poklepetat.
Ker sem prej ko je on šel v službo zaspala nazaj in sem se premetavala in ko mi je končno ratal zaspat se je pa Anže zbudu in pol sem pa res tečna ko user posted image , cel dan. Tako da raje vstanem in ta čas ko mali še spi kaj naredim v miru.

Vidim da je vaše sončke prejšno noč metalo ponoči in niso spal. Anže je včeraj zaspal tako kot ponavadi 7.30h zbudu se je pa ob 2h in kar nekaj cvilu, pa režal in ko sem prižgala lučko je gospod pasu kravce. Mater bi ga najrajš kar eno čez rit. In jaz ga dam lepo ležat nazaj in on v tistem ko sem jaz prišla do postelje on že spet na pašiuser posted image . In ko mu je to ratal nardit petič sem vzela povštrčke- bonbončke in ga obložila da se ne bi mogel obrnt. In mali res zapre učke jaz pa ruk v poslo. Ko kar naenkrat poooooooooook. In Anže je dobesedno zlezu na tist povštr in se dvignu in potem z glavco vdaru v postlo.user posted image
Vzamem ga k seb v postlo in je bil seveda potem zanimivi moji lasje, pa nos in še boljš je zagrabit z rokico in vlečt vse kar pride pod roke. Ob 4h sem bila že čist penastauser posted image . Grem v kuhno naredim mlek in ga je vsega spil in zaspaluser posted image .
Nisem mu hotela tega naredit sam ko ne moreš več ne moreš: Ker ima Anže drugače že nek prav lep ritem spanja ga nebi rada navadila da bi gospod spet ponoč jedu. Zato sem toliko časa odlašala sm je gospod mali zmagu.
Ampak vsala sem pa vseen ob 5h, zdaj pa me mal zaspanc daje tako da moram še eno dozo kavice spit in še kaj malega popapcat.
Moram pa povedat da sva se včeraj imeli prav fajn, sam zabluzile sva pa čist do 6h zvečer. Sicer pa kdaj pa bomo če ne zdajuser posted image .

ayt

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
18.1.2007 9:32:03   
Angellina
Zgleda, da ma skor vsaka za eno stvar slabo vest... Mene močno peče to, da sem tako utrujena in jezna ko Mark skoz sitnari. Kako sem lahko jezna na malega dojenčka, ki samo hoče mojo pozornost. Toda punce jst sem tko fizično in psihično izčrpana, da se mi včasih zdi, da sem kot kaka senca, ki se vleče na okoli. Po moje me le še moj humor drži pokonci. Hvala bogu vidim v vsaki stvari kaj smešnega in pol se krohotam vsaj na ta račun. Mark ne zna biti v ležalniku pridkan in se igračkat več kot 3 minute, pol pa začne cvilit in tako jokat, da sploh ne morem več mislit. Tako se dostikrat zgodi, da se ne spomnim kake sestavine gredo v kuho katero pripravljam, ker sploh ne morem razmišljat, saj Mark tok nori. Če pa se spravim kuhat ko spi, ga pa zbudi že najmanjši šum in pol smo spet tam. Sicer naredim vedno vse..zdele mam že en stoj cunj opran...je že v sušilcu, kuhano je skor že, pospravljeno je vse, Mark spi...Ko pa se bo zbudil, bo spet hotu bit na rokah. Ne morem ga skoz nost...pretežak je! Vse mišice me bolijo kot bi ble vnete user posted image . Na rokah smo ga meli takrat ko je mel take grozne krče...saj ti ni dalo srce, da ga v takih mukah ne bi tolažil in stisnil k sebi...zdej pa mamo hudiča, se ne zna čisto nič sam zamotit. Vriska, se glasno smeiji in brca z nogicama ko pleševa in pojeva...to ima najraje, no v bistvu bi to kr skoz počel, pol cel dan prepevam in izvajam cel teater, oponašam klovne, živali, akrobate, mažoretke, menjam glasove, igram lutkovne predstave...ko pa utihnem, ga dam v ležalnik in mu dam igračke, pa jok... Zdej pa še ti zobje! Ponoči se non stop zbuja, ne je skor nič, tečen je da ni primerjave, kr na jok mi gre, ker komi še gledam! To ne pelje več nikamor. Amak ko ga dvignem, me pogleda in se mi brezzobo nasmehne, spusti tisti grgrajoče vriskavi zvok...k kak gremlinček...in srček mi zaigra...Mark rada te imam.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
18.1.2007 9:37:19   
pearl
To vsajanje ponoči, me čisto spravi s tira, pol pa zastapiti ne morem kake tri štiri ure, sem zjutraj taka, da bi me vlak povozil. Mala pa je spančala pridno celo noč od 12 do pol sedmih - malo pape pa je zaspala, zdaj se mi počasi prebuja.

Jančika, si me kar  potolažila! Sem  mislila, da sem s tem že meji.

Tak, zdaj se pa že tako na veliko pogovarja, da moram res iti pogledat, kdo je še z njo v sobi.

Danes pa greva po odtisek rokice ali nogice, bova presenetile atija za rojstni dan. 

Bejbe, uživajte s princi in princeskami!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
18.1.2007 9:48:18   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa
Jančika zakaj te je blo sram zaradi mojega posta? A zaradi tega ker vstajam takrat ko grem moj dragec na šiht.
Ker sem prej ko je on šel v službo zaspala nazaj in sem se premetavala in ko mi je končno ratal zaspat se je pa Anže zbudu in pol sem pa res tečna ko user posted image , cel dan.

Ja, zato. Pa čisto isto je pri meni - če se nekaj trudim zaspat nazaj, sem pol cela zlamana in ni cel dan nič od mene. Včeraj sem bila že napol nora. Saj zdajle sem zaspana, ampak nisem tečna. Eh ja, bo treba zvečer prej vodoravno...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
18.1.2007 9:56:37   
Jančika_
Angie, kaj pa če bi ga psokusila nositi v štorklji ali kengurujčku? Da ne bojo roke tako trpele? Meni je štoklja ful pomagala, zdaj sem pa prešaltala na nahrbtnik, imamo enega takega fejst nobel za v hribe in če je Kajči tečen, ga dam not in malo nosim sem in tja, pa kar vriska od navdušenja. Najbolj prav mi pa pride, ko moram po Vasjo v vrtec, da imam fraj roke. V torek sem potem oba nesla celo pot iz vrtca, pa gor po štengah v tretji štukuser posted image . Kajetan v rukzaku (ta rukzak je velika zadeva, za pol moje višine), Vasja spredaj na rokah, mama 152 cmuser posted image - smo bili huda atrakcija. Pa še Kajetanu je kapa zlezla čez oči na nos, da ni nič videl, ampak rekel pa tudi nič niuser posted image .

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
18.1.2007 9:56:41   
ElaM
Punce, pomoje je res nekaj v zraku. Naša je tako lepo spala, zdaj se pa skoz zbuja, pa jokca. Mami pa s podočnjaki do tal. Pa ona bi cele noči kravce pasla.user posted image
Mah, punce, glavo gor, sej bo. S tem se jaz tolažim, še prehitro bojo veliki in ne bojo več rabili tolk naše pozornosti. Pol pa nam spet ne bo prav.user posted image

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
18.1.2007 10:12:14   
super nova
Pozdravljene punce, sem se kar pošteno nasmejala. ko sem brala vaše posteuser posted image user posted image user posted image , so pa res smešni tile
naši cukrčki, vsak po svoje nam kravžlajo "živce", pol pa se tak angelsko smejijo, da bi jih kar pojedel.user posted image user posted image .
Res je tako, kot je napisala Jančika, uživajmo z njim vsak trenutek brez slabe vestiuser posted image user posted image user posted image , saj bo hitro minilo in že nas več ne bodo preveč potrebovali. Moj devetletnik je že tako samostojen in samozavesten, da včasih samo gledam in razmišljam kam so minila leta, ko je bil še user posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
18.1.2007 10:51:45   
Naty*Taja
Ma, dobro, da imamo tale forum, da lahk malo potožimo, brez, da bi nas kdo grdo gledal!user posted image
Janči tist nahrbtnik ni sam skor tako velik, kot ti ampak je tudi težak!! Jaz ga sploh nebi mogla nest. Madona ti si pa res hrust, če ti je tole uspel! Pri nas ati takle včasih nosi vsakega v svoji roki. Sam ne po štengah v tretji štuk! Dobra si ,res!
No naša je pa še kr spala, sam zjutraj sta pa bila oba pokonc že ob 5. Pa sej ni čudno, če pa ob 7 zvečer že spita!
Jaz pa grem zdej nad cotasto goro!!! Madona komi folgam! sem že rekla, da bom pol cot stran vrgla, pa plastične kupla, da se bodo sam obrisale!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
18.1.2007 11:23:54   
plenicka
Žigcu je pa še drug zobek ven pokukal...včeraj je bil čisto malo siten zaradi tega, ampak ko je zaspal ob pol šestih se pa zbuditi ni hotel...sem ga ob pol osmih zbudila, da mi ga ne bi potem ponoči sračkal...sem mu dala jest, pa je ob devetih spal kot krtek do pol sedmih...danes zjutraj pa sem otipala njegov drugi zobek...zaradi njegovega spanja nisem šla na pilates včeraj, ampak saj ni nič hudega...ko se igrava, imam jaz tako in tako pilates...
veste, kaj punce, jaz pa niti volje nimam za pospravljat, prati cunje, likati...včasih nisem bila takšna, odkar pa sva sama z Žigcem sem se pa kar malo polenila...saj si grem grozno na živce, ampak...itak me vse počaka. Kuham tudi bolj malo, se mi samo zase ne splača, Žigi ima pa zaenkrat rajši kupljene kašice (sploh zelenjavne)...danes grem npr. na kosilo k stari mami na domače štruklje...opažam, da ima vse svoje prednosti...to npr., da sva z Žigcem sama je ena velika prednost pri kuhi...saj me skoraj vsak dan kdo kam povabi na kosilo...
jaz nimam nobene slabe vesti, ker sem tako navezana na sinčka...hudo mi je le ob misli, kako se bova oba znašla, ko bom šla v službo...opažam, da razmišljam v smeri, da nihče ne zna tako poskrbeti za mojega sinčka kot jaz oz. še hujše, samo jaz znam skrbeti zanj...toliko se lahko družim z njim samo sedaj, ko sem doma...
tudi midva se rada potepava...to so res enkratni dnevi, čudoviti trenutki, ki jih nikoli ne bom pozabila...o, saj je včasih naporno, ko moram popolnoma vse sama narediti, ampak tisti njegov nasmeh odžene vsako utrujenost...tudi danes greva na potep, v Domžale k sodelavki pogledat novo stanovanje...pa bo spet en dan minil...
punce, držte se!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.1.2007 13:20:09   
sašaš
No, da vam še jaz povem, zakaj imam slabo vest! Ela se je zbudila ob 8h zjutraj, sem jo podojila, malo sva se pomečkali v moji postelji in potem obe zaspali do 11h! user posted image  Pa to se nama zadnje čase večkrat dogaja, da potegneva do ene 10h. Ampak si po drugi strani pravim, zakaj pa ne, če lahko!? user posted image  Še malo pa bo treba na šiht - takrat bo treba zjutraj v luft navsezgodaj! user posted image  Pospravljaš pa doma itak lahko non-stop - če ne danes pa jutri. Saj vse počaka, a ne?! user posted image

Ampak zaenkrat mi vse uspe naredit, tudi, če je Ela pokonci. Se zna sama fajn zamotit z igračami. Ali pa jo imam v stolčku ali v lupinici in opazuje, kaj delam - zraven pa ji na dolgo in široko vse razlagam in afne guncam. user posted image  Pa cd-ji z njeno glasbo so obvezni zraven.

Angie, a si kdaj probala s kakšno klasično glasbo za user posted image ? user posted image  Mogoče se trapasto sliši, ampak meni se zdi, da Elo ta glasba res pomirja in uspava, če je kaj sitkana. Pa mene tudi! user posted image

Ja, z Aliso in Anžetkom smo včeraj cel dan zabili v BTCju! user posted image  Celo kosilo v kitajski sva si privoščili... user posted image

Greva zdaj malo na luft! Dijo! user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.1.2007 13:42:31   
kapesanta
slaba vest - dobra tema - mene zadnje čase mal preganja služba - počas bom namreč začela mal migat, ker mam že čist porovnane možganske krivulje. Slabo vest mam pa zato, ker še 4 mesece niti v sanjah nebi smela pomisliti nanjo... Sej sem neskončno rada z malim ampak če pa pomislim, da nama uspe šele okrog 12 it ven in da če bi delala na 4 ure nebi čist nč zamudila (razen 3 ur spanja, 4 hranjen, umivanja in spreoblačenja)... Kaj pa ve menite o tem?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.1.2007 21:03:26   
plenicka
Kapesanta...jaz ne bi delala za službo doma med dopustom za nego in varstvo otroka, četudi so moji možgančki poravnani na raven 6 mesečnega otroka...na srečo imamo v Sloveniji zelo ugoden zakon, ki nam, mamicam dovoljuje, da smo doma eno leto in imamo celo normalne dohodke (če imamo normalne dohodke v službi, seveda)...poznam zadeve v Turčiji, ko morajo mamice že po treh mesecih v službo, da ne omenjam naše sosede Hrvaške, ki imajo zgornji limit izplačevanja porodniške...od 6 meseca dalje okoli 300 EUR ne glede na plačo, tako da gre večina žensk po 6 mesecih v službo zaradi denarja!!!Pa tudi pri izplačilu zelo zamujajo...
Ti boš naredila, kot se tebi zdi primerno, kar je prav...pa vendar nikar ne imej slabe vesti...služba bo tako in tako kmalu postala zopet del tvojega življenja in zavzemala ti bo največ časa...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.1.2007 21:15:28   
super nova
user posted image user posted image No, pa sva tudi midve opravile šestmesečni pregled pri pediatru. (Lara- 70cm in 7530g). user posted image  Mala je bila ful pridna, malo je zajokala ko so jo cepili, bolj je jokala ko so ji vzeli kri - kontrola hemoglobina, vendar se je hitro potolažila, saj je bil z njo bratec, ki jo s svojimi norčijami zmeraj spravi v dobro voljo.user posted image user posted image user posted image  Sicer pa so rekli glede hrane, da lahko začneva pri pripravi npr. pire krompirja uporabljati kravje mleko 3,5 maščobe, potem za kuhanje drugih jedi tudi kislo smetano, začne lahko jesti tudi testenine, pa Fruhcverge in kakšne druge jogurte in skute s podloženim sadjem.user posted image user posted image  Odsvetujejo pa pomaranče, mandarine, kivi - južno sadje in agrume,do nekje okrog 10. meseca. Zob še nimamo in tudi k zobozdravniku pri nas ne pošiljajo, pediatrinja pregleda otroka, njegov razvoj in njegove sposobnosti.user posted image user posted image user posted image  Nekje pri enem letu pa otrok mora itak jesti vse, kar je ostala družina.
Pozabla pa sem vprašati, če ji zdaj že lahko kaj začnem soliti in sladkati, a ve vašim kaj solite zelenjavo oz. zelenjavne juhice???user posted image user posted image user posted image  Čao, pa dobro spite!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?