Jančika_
|
Kapesanta, a vidva sta se tudi 1999 poročila? Malo vaju šišava, midva sva se 28. avgusta, imava verjetno najdaljši (poročeni) staž. Pred poroko sva bila pa skupaj komaj kakšno leto. Midva imava posvetovalnico v petek; naj bi jo imela prejšnjo sredo, ampak sem prestavila, ker sem tako zbolela. Pri nas svetujejo gh pri 6 mesecih, že pri taprvem je bilo tako. Jaz sicer ne kompliciram pri hrani, a navodil, ki jih dajo, se pa vendarle okvirno držim. Tavečji ima alergije in tudi sicer je nekaj tega v družini (nič usodnega, a vendar). Kar se tiče zob - škodi jim čisto vsaka hrana, če jih ne čistiš. Tako da pri redni higieni ni take panike, če kdaj poje kaj neprimernega. Jaz sem recimo Vasji dajala vedno samo vodo za pit (tudi midva z možem pijeva večinoma samo vodo) - a kaj, ko je mulc na neki točki popolnoma nehal piti. Čisto sploh nič ne bi pil. In mu dam vsak šit od cukranih sokov, da spije vsaj požirek. Res, pride kakšen dan, ko mukoma spravim v njega deci in pol čez cel dan. Katastrofa. Zarad mene če bi samo gosti sok pil, me nič ne briga, samo da bi. Pa še tega noče. Odkar smo ukinili flašo pred tremi tedni, ko je imel rota virus in ni smel mleka (zaradi driske), pa zaradi vnetja ušes - če slučajno ne veste, flaša in tudi joška se ne sme piti leže, če je otrok prehlajen, ker se mu odpre neka cev tam v ušesu in pridejo bakterije not in se uho vname! - skratka od takrat ne pije več niti mleka (ga je pil samo po flaši), res, niti požirka noče, prej je pa spil po tri flaše z vodo redčenega mleka na dan. No, povedat hočem to, da lahko imaš tavžent principov, pa dokler otrok sodeluje, je fajn, ko pa noče več, se moraš pa drugače znajti . No, včeraj smo Vasji ukinili dudo, ni bilo preveč hudo . Danes pa mu gremo kupit kolo, ker je že velik fant. Če nam bo sploh časovno uspelo - en dedi se je tule pred blokom treščil v moj avto, kr rikverc je šel , pa bo treba na zavarovalnico. Mater, kak sem bla jezna, pol je še pa nekaj mutil, da kak sem pripeljala, da me ni videl. A pogledal si, dedi??? Nisi, ne . Pa utripalk tudi nisi imel prižganih, ko si šel rikverc, ne. Meni se naj pa sanja, kdaj boš skočil s parkinga, al kaj ? No, saj ni hudega, zadnja vrata so pošorana in vdrta. Ob kolkih bi se torej dobile? 11.30? 12.00?
< Sporočilo je popravil Jančika -- 15.1.2007 14:41:37 >
|