|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
15.1.2007 9:02:35   
Alisa
Ja irmy, če bova pršla zraven pri Stanovanski shemi- če bomo imeli srečo pa pres pridemo na on koncuser posted image .

Sem poiskala juijke; in dopisalauser posted image imamo 14 user posted image in 19 user posted image ( to fanki bodo pa imel izbiro ornguser posted image , punce prevladujejo)

1.7.06 najina pikica* - Nik
2.7.06 sonček76 - Lara
3.7.06 Malički - Zala
5.7.06 Jaka3 - Jaka
5.7.06 Irmy - Tinkara
6.7.06 kapesanta - Rok
6.7.06 plenička - Žiga
7.7.06 Solatja - Gaja Helena
8.7.06 vrtnica24 - Anastazija
8.7.06 S22 - Maj
8.7.06 Jančika - Kajetan
8.7.06 Salina - Tia
9.7.06 brskle - Nadja
11.7.06 Alisa - Anže
11.7.06 Azzurra - Liam
12.7.06 ZalaTM - Gašper
12.7.06 Nely - Lana
13.7.06 Angellina - Mark
14.7.06 klaja - Julija
17.6.06 Pikapolonica - Lina
20.7.06 pearl - Vanessa
20.7.06 sašaš - Ela
22.7.06 KaMa - Ela
23.7.06 LEJLA - Jakob
23.7.06 miši - Ajda
24.7.06 nikii - Žiga
25.7.06 super nova - Lara
26.7.06 Naty-Taja - Maruša
26.7.06 Carice - Tamara
27.7.06 bebi - Nejc
27.7.06 hruska - Sara
28.7.06 tiasha77 - Zoja
28.7.06 tanja981 - Vid

Ziher sem spet kako pozablauser posted image ,smeška tvoj  datum roj. malčka  pa ne najdemuser posted image , daj mi sporoči!

< Sporočilo je popravil Alisa -- 15.1.2007 9:17:08 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.1.2007 9:37:45   
plenicka
Midva pa ravnokar iz pregleda. Sva imela ubijalsko uro 7:45...seveda nisem mogla nikjer parkirati, pa sem avto pustila bolj tako in glej ga zlomka, je ravno takrat tovornjak z robo pripeljal in so me kmalu našli, seveda sem se opravičila ampak dec kamionarski pa je kar vpil name, kot da sem mu mamo ubila???? Ne vem, zakaj moram vedno jaz na take dece naletet????

Pregled je bil najbolj naporen od vseh do zdaj - najprej so mu vzeli kri iz prstka, kar je še najboljše prenesel, potem vaganje 7.820 g ima in merjenje 67 cm, potem je sledil test z volno in kockami, potem sem mogla avto prestaviti, potem pa sva šla do zdravnice. Je bila spet tista ta luštna in mislim, da se bova kar zanjo odločila. Ga je pregledal in me tudi glede učke potolažila. Da naj bi to trajalo še kakšen mesec, dva, potem pa naj bi minilo...pa naj mu predel ob učki večkrat zmasiram. Kapesanta, glede običajnega mleka pa mi je svetovala sledeče-do 1 leta naj ga ne bi dajali malčkom, potem pa prekuhanega, četudi je alpsko - samo mora biti običajno alpsko brez dodanih kalcijev, omeg, koencimov...do 1 leta pa je najboljše adaptirano mleka, če več ne dojimo. No, potem pa je ubogi Žigec dobil še tretjo dozo cepiva proti davici, tetanusu in ne vem čem še...je čisto malo zajokal...in to še ni bilo vse! Sva morala še do zobozdravnice...čisto brez veze, vam povem..je bila ena zobozdravnica, ki zelo zelo slabo slovensko govori...vse kar je pametnega povedala (pa to sem že tako vedela) je bilo to, da mu ne smem sladkati čaja in da ne sme prsta cuzat...da je duda veliko bolj primerna...seveda tista anatomsko oblikovana...no, to je blo vse...več kot eno uro sva se zamotla, potem ko pa sva prišla domov pa je revček zelo kmalu zaspal...
LP

PS: Alisa, glede na to, kakšne reakcije ima Anže na AD3 kaplice, jih pač prenehaj dajati...moja kolegica jih je prenehala dajati pri 1 mesecu, ker je imel mali takšne krče...pa tudi neka med. sestra, ki dela na pediatriji ji je rekla, da ne bo nič hudega, če jih ne daje...kakorkoli že, odloči se sama.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.1.2007 10:02:18   
super nova
Pozdravljene, redno preberem vse kar napišete in ste ful dobre.user posted image user posted image user posted image Midve z mojo pupo sva v redu pridno jemo in spimo in uživamo skupne trenutke. Kaj vam tudi čas tako hitro beži, še malo pa bomo morale razmišljati o službi. Groza!!!!user posted image  Ne vem pri prvem otroku se ne spomnim, da bi mi porodniška tako hitro minevala, zdaj pa čas vse prehitro beži. Sicer je prvi že šolar (9 let) in sem določene stvari že pozabila, zdaj pa poskušam uživati skupne trenutke, vse poslikati in zapisati, da mi ja ne bi kaj ušlo.user posted image Midve imava posvetovalnico v četrtek in me res zanima, kaj bo rekla naša pediatrinja, saj sem jaz iz drugega konca Slovenije kot večina od vas (Pomurska regija) in ugotavljam, da tile šestmesečni pregledi glih niso usklajeni na ravni celotne Slovenije, vsak pediater po svoje ali kako???user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.1.2007 11:40:57   
sašaš
Ojla! user posted image

Najprej pozdravljam vse "ta nove"! user posted image  Pa seveda tudi vse stare mačke! user posted image

Angie, upam, da si kaj bolje. Irmy, res, kako, da ti je kar naprej slabo? Nekaj sumljive so mi tele vaše trebušne gripe... user posted image

Mi imamo pa danes pediatra - me prav zanima, kaj bo pa naš dohtar pametnega povedal. Eli dajem jaz 7 kapljic AD3 na dan. Alisa, jaz bi na tvojem mestu nehala user posted image  kapljice dajat - vsaj za kakšne 2-3 tedne. Potem bi pa spet poskusila - če bi spet dobil izpuščaje, bi pa čisto prenehla.

Ja, bo treba o vrtcu razmišljat. Oz., ne razmišljat, vlogo dat v vrtec čim prej. Večina vrtcev jih zbira do konca aprila. Mene je prejšnji petek prav panika zagrabila, saj sem zvedela, da Ela ne bo mogla v vrtec, v katerem delam. user posted image  Ta teden bom dala vlogo na Vrhniko, ampak imamo tudi tukaj bolj malo šans. user posted image  Najbolje, da hitro bratca zrihtamo, da bom kar doma še nekaj časa. user posted image

Opa, Naty, kar porokca! user posted image  Super! user posted image  Mi pa gremo 3.2. na poroko, moj user posted image  bo priča! user posted image  Si moram še kaj za oblečt nabavit. 

Kaj pa ostale - ste poročene? Vem za Jančiko in Angie, da sta. In za Aliso, da je koruznica - tako kot jaz! user posted image  Jaz bi se pa rada en dan poročila (brez velikih ceremonij!!!).... user posted image

Ob kateri uri pa bo srečanje? user posted image

Aja, danes ponoči je naša frajerka bedela skoraj 3 ure! user posted image  Se pogovarjala, vriskala, cvilila...ni bila nič sitna - ampak jaz ob tem pa res ne morem spat! user posted image  Sem jo kar pri miru pustila in upala, da bo zaspala - ali pa, da bi vsaj jaz lahko zaspala. Parkrat sem ji dala dudo pa jo je v sekundi ven vrgla in se mi smejala kot pečena kura! Potem pa ji je po skoraj 3 urah oči dal dudo in lisica mala je zaspala v trenutku! Res ne vem, kaj ji je bilo! A je kakšna luna? user posted image

Grem zdaj, me čaka gora cunj! user posted image

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.1.2007 11:47:06   
kapesanta
Smeška je glih zadnjič napisala da ima tud Žigata.
Pa enkrat sem nekje zasledila tudi Lušnobnico, ki ima Zalo in je rodila 16.07.2006.
Joj sej res Naty - ČESTITKE!!!! Sam kva pa je to zdej za eno čudo, da maš cerkveno pol leta kasnej? A naj nebi blo to skupi?
Sašaš - jst sm tud poročena in septembra bo že 8 let - ojejej kaka čas beži....

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 15.1.2007 11:52:25 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.1.2007 14:04:33   
Angellina
Oooo Marička kok človeka tole zdela! Dve noči takih nočnih mor, da se jih še ne vem kak scenarist ne bi spomnu! Ker mi je še vedno tak slabo, je mami vzela dopust in odpeljala Marka, da se ne bo še on nalezel in da se postavim na noge. Pa še ati je zbolu in vseeno moral v službo. Zdej je pa tečen za ****!
Plenička zbolela sem iz sobote na nedeljo. Zvečer sem gledala na TV3 eno grozljivko od enga psihota, ki je mel doma žensko lutko (kao Ančka, sam full u nulo narejeno) in je pol ugrabil sodelavko in hotu iz nje narest prav tako lutko...v glavnem kr neki, takih filmov nikol sploh ne gledam..in pol se mi je bledlo ponoči, slabo mi je blo, skoz sem sanjala od enga klanja...sem mislila, da je mora kriva za slabost, sam proti dveh zjutraj se je pa začelo...Mali Mark je bil tisto noč pravi angelček. Spal je od devetih do sedmih, čeprav sem skoz rogovilila po bajti. Dans pa ni in ni hotu spat user posted image . Ati je mel marka od dveh popoldan, pa do devetih zvečer, prej sta bla pri tašči, pa je bil tok utrujen in zdelan, da ponoč nič ni slišal da mali joče. Pol sem ga pa mela na previjalni, jaz pa sem tiščala glavo v školko user posted image . No sej pol ga je vzel, sam je bil bolj zdelan kot jaz user posted image . Ja mama je res mama...bogve če se bo zdaj kaj cenil moje delo, mmmmm? Sam Kapesanta pomoje ne. Sem ga klicala kaj bi za kosilo jedel, pa je rekel, da zdaj ko nimam cel dan kaj za počet, lahk tut kej boljšega skuham kot palačinke in gresovo juho (to sem namreč zjutraj rekla, da bom naredila)! Sem se sam smejat začela in prekinila.

Naty čestitke čestitke! Veliko sreče vama želim, oz vsem štirim! Pa na poročno noč se fajn zmučkita user posted image !

Jooooj kaj sem bluzila zdej...sej grem v postlo, ah ne ne...grem narest svečano kosilo user posted image , pa zgloncat stanovanje, speglat, prat, mogoče bom šla še dvorišče pomest user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.1.2007 14:27:36   
Naty*Taja
Hvala za čestitke! Ja Kapesanta, smo modern, modern! user posted image
Ne gre se za to, da sva imeli z mamo en kreš glede tega, da sem še kr doma prijavljena in sva se zato odločila, da se civilno prej tak da si jaz čimprej zrihtam papirje.... Pa se to da na hit, ono ceremonijo pa za potem pustimo! Se jih pa veliko zdej tako odloča, da se v sredo civilno poročijo, potem pa je v soboto cerkveno in ostala fešta, da se vsi svati ne vozjo sem in tja!! No, v glavnem sem zvedla, da tu rabiš sam priče in nič drugega. Sem pa ugotovila dosti prednosti tega - se malo stroški razdelijo (prstan, taksa....), ker pri nas bo to kr na veliko (okrog 100 ljudi - ima moj ogromno žlahto, ki se šteka in za naša čmrla vedno kej nosjo, pa ju pridejo gledat... pa res ne moreš potem neki takega naredit na malo!Pa še zadopadlo se mi je, ko se je lani od mojga bratranec poročal in je bila tak fajn žurka!

Alisa, jaz sploh ne dajem teh kapljic, tak da po moje jih ti čist brez slabe vesti ukini, če vidiš, da je to to  - sej pediatru pa to malo zamolčiš in si prihraniš pridige! Po moje pa z malim ne bo nič narobe zarad tega, ker kolikor jaz vem, je zelo veliko takih ki tole kr ignorirajo!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.1.2007 14:28:41   
Alisa
Naty- Taja vse čestitke za poroko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Opa, ja pa tk kot je Angie napisala poročna noč naj bo sm vajina!!!
Otročka pa k taščam čuvat!!!
Mi bomo pa še mal na koruzi živel je prav fletn, a ne Sašašuser posted image . Nekega dne bova pa tud medve skočile v zakonski jarem.user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.1.2007 14:36:31   
Jančika_
Kapesanta, a vidva sta se tudi 1999 poročila? Malo vaju šišava, midva sva se 28. avgusta, imava verjetno najdaljši (poročeni) staž. Pred poroko sva bila pa skupaj komaj kakšno leto.

Midva imava posvetovalnico v petek; naj bi jo imela prejšnjo sredo, ampak sem prestavila, ker sem tako zbolela. Pri nas svetujejo gh pri 6 mesecih, že pri taprvem je bilo tako. Jaz sicer ne kompliciram pri hrani, a navodil, ki jih dajo, se pa vendarle okvirno držim. Tavečji ima alergije in tudi sicer je nekaj tega v družini (nič usodnega, a vendar).

Kar se tiče zob - škodi jim čisto vsaka hrana, če jih ne čistiš. Tako da pri redni higieni ni take panike, če kdaj poje kaj neprimernega.

Jaz sem recimo Vasji dajala vedno samo vodo za pit (tudi midva z možem pijeva večinoma samo vodo) - a kaj, ko je mulc na neki točki popolnoma nehal piti. Čisto sploh nič ne bi pil. In mu dam vsak šit od cukranih sokov, da spije vsaj požirek. Res, pride kakšen dan, ko mukoma spravim v njega deci in pol čez cel dan. Katastrofa. Zarad mene če bi samo gosti sok pil, me nič ne briga, samo da bi. Pa še tega noče.

Odkar smo ukinili flašo pred tremi tedni, ko je imel rota virus in ni smel mleka (zaradi driske), pa zaradi vnetja ušes - če slučajno ne veste, flaša in tudi joška se ne sme piti leže, če je otrok prehlajen, ker se mu odpre neka cev tam v ušesu in pridejo bakterije not in se uho vname! - skratka od takrat ne pije več niti mleka (ga je pil samo po flaši), res, niti požirka noče, prej je pa spil po tri flaše z vodo redčenega mleka na dan. No, povedat hočem to, da lahko imaš tavžent principov, pa dokler otrok sodeluje, je fajn, ko pa noče več, se moraš pa drugače znajtiuser posted image .
No, včeraj smo Vasji ukinili dudo, ni bilo preveč hudouser posted image . Danes pa mu gremo kupit kolo, ker je že velik fant. Če nam bo sploh časovno uspelo - en dedi se je tule pred blokom treščil v moj avto, kr rikverc je šeluser posted image , pa bo treba na zavarovalnico. Mater, kak sem bla jezna, pol je še pa nekaj mutil, da kak sem pripeljala, da me ni videl. A pogledal si, dedi??? Nisi, neuser posted image . Pa utripalk tudi nisi imel prižganih, ko si šel rikverc, ne. Meni se naj pa sanja, kdaj boš skočil s parkinga, al kajuser posted image ? No, saj ni hudega, zadnja vrata so pošorana in vdrta.

Ob kolkih bi se torej dobile? 11.30? 12.00?

< Sporočilo je popravil Jančika -- 15.1.2007 14:41:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.1.2007 15:33:55   
tanja981
Ojla babike!

Dans smo končno po 10 dneh spet boljše spali. Sem dudo sam 1x popravla, zbudu se je pa ob 5 za jest. user posted image Upam da bo dans tut tk. Če bo pa spet pižama party, bomo pa spet žurali malo sredi noči user posted image

Srečanje: meni je za uro vseeno - sva prilagodljiva.

Naty-Taja: čestitke za poroko!!!! user posted image

No tut  midva spadava med koruznike, o poroki je sicer blo neki govora, tako da se strinjava da se bova poročila verjetno na kakem potovanju (kr tk usput user posted image ) doma pa bova nardila eno žurko potem za vse znance, prijatle, žlahto itd. Jih je tut zelo veliko in jz nisem za te velike poroke. Mam rada bolj sproščeno vzdušje - kratke hlače pa roštilj user posted image  Pa še to sem mu rekla, da na kolena pa lih ne rabi it ker si ga nekak ne predstavljam hahaha user posted image

Nč grem za bukle če ne bom spet sama na sebe huda da sem tk malo nardila dans. Pridne bodite!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.1.2007 15:36:03   
klaja
Hojla!

Ve pa imate dar pisanja! Komaj sem vse prebrala, bolj sem hitela več je blo!

Za srečanje je meni vseeno ob kateri uri, tako da kakor se boste odločle tako boma prišli.

Saj ne vem kje naj začnem.
Naty-Taja iskrene čestitke, pa da bi vama blo z rožicami postlano!!!!!!!!! Za cerkveno poroko pa sta si lep datum izbrala.
Tudi midva še nisma poročena, sma pa že skupaj dobrih devet let. Če bi bilo po taščinem, bi naju že pred kakimi sedmimi leti poročilauser posted image .  Če pa bi bilo po mojem, pa bi opravla na hitro brez ceremonij, samo priče (civilno in cerkveno) pol pa na kosilo in konec. Pa moj ni najbolj navdušen, saj je pri njih navada, da celo žlahto skupaj povabijo in ga feštajo dva dni!? Saj sma se že pogovarjala o tem, samo kaj ko ni denarja za kaj tako velikega. Tašča bi sicer prispevala kar zajeten kupček, pa mi to niti malo ne diši. Enkrat boma že!

Tudi naju je pediater poslal k zobozdravniku, pa še nisma uspeli it, si boma naslednji teden vzeli čas in šli gledat kaj nama bodo povedali. Pregled pa smo imeli bolj na izi zato, ker je tako obravnavana v razvojni ambulanti in ji tam preverjajo motorične sposobnosti.

Vidim da že vse razmišljate o vrtcih. Mene še to nekaj časa ne bo obremenjevalo. Tako ali tako sem brez službe in bom še nekaj časa doma, za zavod za zaposlovanje pa si bom uredila bolniški stalež, ker mi porodniške ne morejo podaljšat in bi mi v drugačnih razmerah zagotovo pripadala. Potem pa bom še videla kako bo. Imamo pa v načrtu še kakšnega dojenčka in bomo v kratkem začeli delat na tem projektu.

Angellina pozdravi se čim prej!

Super nova - s katerega konca pa si, če smem vprašat?

Aja še to, včeraj sem ji prvič dala s sadjem malo skute in je jedla kot velika, vse je zmazala. Za kosilo pa je prvič dobila malo piščančka in ji je tudi pasalo.
Sem pa opazla, da ne prebavlja dobro korenčka, očitno ji ne paše najbolj.

< Sporočilo je popravil klaja -- 15.1.2007 15:39:55 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
15.1.2007 15:49:04   
klaja
Evo še ena slikica:

user posted image

Sem se še nekaj spomnila, namreč Julija že en teden spi v svoji sobici in se nič ne pritožuje. Nam je uspelo!

< Sporočilo je popravil klaja -- 15.1.2007 15:51:01 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.1.2007 19:16:46   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
No, včeraj smo Vasji ukinili dudo, ni bilo preveč hudouser posted image . Danes pa mu gremo kupit kolo, ker je že velik fant. Če nam bo sploh časovno uspelo - en dedi se je tule pred blokom treščil v moj avto, kr rikverc je šeluser posted image , pa bo treba na zavarovalnico.

Da tole dopolnim. Sem tak jezna, da se mi kadi iz ušesuser posted image user posted image . Najprej je mož od vseh dni ravno danes tako zelo zamudil iz službe, tako da so na zavarovalnici že nehali delatuser posted image . Zdaj bom imela še jutri zaradi tega pokvarjen dan, ker bom cel dopoldan zabušila za to sranje, pa dojenčka bom s sabo vlačila. Pa nič nisem naredila narobe, samo en butl se je treščil v mene, zdaj imam pa JAZ sranje. Valjda se njemu nič ne pozna in mu dol visi.

Nakar rečemo OK, gremo po kolo za Vasjo, tak sem bila vesela, včeraj sem cel večer porabila za to, da sem surfala in izbrala enega res finega in danes zjutraj sem telefonirala okoli, kje ga imajo. In mali se začne metat po tleh in kričat in reče, da ne gre po kolo. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Prav, boš pa brez, materuser posted image . Najboljš, da grem spat, kuser posted image gleda vse skupaj.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.1.2007 20:19:01   
plenicka
Jančika, saj tole te ne bo ravno potolažilo, ampak bod vesela, da te jezi dete in ne dec!!!Takrat je šele hudo! Si predstavljaš, da ti skoraj vsak dan pripravi kakšno neprijetno presenečenje???? Kakorkoli, upam da se boš do jutri pomirila in da boš vse uredila na zavarovalnici, popoldan pa boste šli po kolo za "trmasto" dete...SREČNO!!!

Klaja, lepo, da se je Julija tako hitro navadila svoje sobice! Žiga je tako zelo rad v svoji, sedaj je začel opažati, kaj vse mu je mamica na stene prilepila in mu je zelo všeč!!! A niso srčkani tile naši otročki, ko se veselijo majhnih stvari????Najbolj srčkani pa so, ko zjutraj zagledajo mamin obraz in se ti tako lepo zasmejijo, da bi jih kar pojedel!!!user posted image  

Veselim se že našega srečanja, vse kaže, da se bomo zbrale v večjem številu kot v LJ! Super.

Lepo spite!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
15.1.2007 21:36:19   
kapesanta
Alisa sem čakala na tvoj klic med vikendom - kaj niste prišli naokrog? Pišuka ti bom pa na srečanje prinesla. Je pa tolk luštna da si bom še jst eno naročila. A lahko odprem celofan, da jo še odprem in not pokukam?

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
15.1.2007 21:59:20   
Jančika_
Plenička, saj sem si že zluftala glavo, hvalauser posted image . Eh, pride kak dan tak...

Se že ful veselim našega srečanja! Pa bi ob tej priliki povabila še vse tiste, ki vas še ne poznamo, da se nam pridružite!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
15.1.2007 22:19:30   
Naty*Taja
Ja, Janči poročni staž imata res dolgi, sam v onem, kak dolgo sta skup, te pa šišam ! user posted image  Midva sva letos za silvestrovo praznovala okroglih 10 let! user posted image
No zdej sva se preizkusila, zdržala skup in zdaj pride še potrditev . ... No ja sej ni ravno tako romantiš - poroka bo zdej zato, ker je pač ena možna finančna inakcija user posted image !
Plenička - se strinjam s tabo, da je najlepše zjutraj, ko se malecka tako lepo nasmejčka, ko mamico zagleda, da začne od navdušenja kr glavico obračat in brcat in mahat....
Grem zdej spat, sem tako prijetno utrujena od aerobike....

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
15.1.2007 22:40:34   
kapesanta
mi2 sva pa skup od 93, tko da Naty sorry, te izpodrivam s 14 leti (khmm).....
Ja Jančika, tud letnico mava skupno.... že kar mal spooky... imava pa super datum 11.9.1999 - same 1 in 9, da pa dragi ne pozab na obletnico je pa Al.kaida poskrbela.....

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.1.2007 10:19:13   
Alisa
evo čist na hitr.
Kapesanta ja najboljš bo da mi kar na srečanje prineseš. Itak da lahko daš dol celofan in pogledaš, če so notr kaki Euri. user posted image  Ja lahk, saj celofana ne rabm.

Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.1.2007 10:19:50   
super nova
Dobro jutro vsem skupaj, tamala je šla spat, jaz pa sem si skuhalauser posted image  in uživam...user posted image user posted image user posted image  

Sašaš - si vzgojiteljica v vrtcu? Jaz sem zaposlena v vrtcu kot vzgojiteljica in obožujem svoje delo, tudi v tem času ko sem na porodniškem greva z mojo punčko večkrat pogledat, kaj se novega dogaja in seveda pocartat moje lanske sončke.

Naty - Taja čestitke za poroko. user posted image user posted image user posted image

Midva sva poročena od 14.8.1999, sinek je bil takrat star dve leti, user posted image tako da imava že kar pestro družinsko življenje. Dolgo sem rabla, da sem ga prepričala (možeka), da pa je ne moreva imeti samo enega otroka.user posted image user posted image user posted image Ta veliki je že zelo samostojen in moški so radi komot, no vsaj moj. Pa bi ga zdaj morale videti, ko se kar topi ob pupiki, ko pride domov - hvala bogu, si jaz vsaj malo časa zase vzamem.
Zobka še nimamo, sicer pa je še čas ta prvi je dobil prvi zobek pri 11. mesecih.

Klaja - Sem iz Gor. Radgone. Zanima me, katero skuto pa ti daješ svoji punčk?

Janička - Hvala za povabilo na srečanje, mogoče kdaj drugič. Saj imam trenutno veliko skrbi s ta velikim, ki mu ugotavljajo ali je astamatik ali ne, pa saj veste ko začneš enkrat okoli doktorov hoditi se jih ne rešiš. Tako, da imava 23.01.07 v MB kontrolo pri kardiologu, potem pa spet neke teste v MS...user posted image user posted image user posted image  

Lepo se imejete in veliko se smejte!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.1.2007 14:41:21   
Angellina
Žio!

Evo jst sem zdrava user posted image , pa še dve kile sem dol dala user posted image .
V glavnem spet mi po glavi hodijo bedarije in komi čakam, da bom spet kej ušpičla user posted image .

Zdele kuham enoločnico, jo bom zmazala kt bi gor pogledala! Sej bi jo punudla, sam smo predaleč..razen Kapesanta in plenička...bi ktera mmmmm?

Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.1.2007 20:17:02   
sašaš
O čer! user posted image

Da vam tole povem! Naša pikica mala ima že kar 3 zobke! user posted image  Se je pediater včeraj smejal na pregledu - saj ima Ela spodaj obe enki in eno dvojko! user posted image  Spodnje dvojke pa naj bi bile na vrsti šele po zgornjih enkah in dvojkah. Drugače pa na pregledu nič posebnega. Mi ni nič okoli GH hotel pameti solit - je rekel, naj se ravnam po svojem občutku. Saj bi se itak - pa saj se vsak. Vsak ti kaj drugače pove in povsod je drugače napisano - in potem moraš itak eno svojo sredino ubrat, a ne!? Aja, cepljena je pa bila in reakcije ni bilo. user posted image

Ja, super nova, jaz sem tudi vzg. user posted image  Tudi midve z Elico greva večkrat v "moj" vrtec.

Angie, zakaj kar naprej avatar menjaš? user posted image user posted image

Janči, a ste nabavili bicikel? user posted image user posted image user posted image  Si bila pa res huda včeraj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.1.2007 20:27:31   
Jančika_
O, Saša, a kr tri zobe že ima Elica! Hudo! Naš je še brezzobi lepotecuser posted image . Zobje pa sicer večinoma rastejo po takem vrstnem redu, ampak da ne bo katera presenečena, če bojo zgoraj najprej prišle ven dvojkice! Poznam dva taka primera malih vampirčkovuser posted image .

Nič nismo šli po bicikl, sploh ne govori o njem - ga imam na sumu, da misli, da je še kakšna šansa za dudo, dokler ni kolesa pri bajtiuser posted image . Ja nič, bo pač brez bicikla, sej mene ne bo zato nič manj.

Še vedno nismo dorekle ure srečanja! Opoldneuser posted image ? Prej?

< Sporočilo je popravil Jančika -- 16.1.2007 20:31:24 >

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.1.2007 21:12:58   
plenicka
Kar se mene tiče lahko tudi okrog opoldne. Iz Zasavja pa tja do Maribora je kakšno uro po avtocesti, če se ne motim. Na žalost nisem velikokrat v tistem koncu. Kaj pravite ostali dve zasavčanki in ostale?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.1.2007 21:39:45   
sašaš
Ej, Janči, jaz sem tudi en primerek vampirčka! user posted image  So mi tudi najprej zgornje dvojke ven prišle (mi je včeraj mami rekla). user posted image  Pa od kolegice fantek je pred kratkim tudi dobil najprej zgornje dvojkice.

Na kakšno foro ste pa ukinili dudo? Zadnjič je moja sodelovka svoji pupi z alkoholcem na dudo narisala velike črne pike. user posted image  Duda je od takrat ukinjena - je nekako splesnela in zgnila... user posted image  No, jaz bom verjetno kakšno bolj "prijazno" varianto ubrala, ko bo treba. user posted image

Aja, srečanje ob 12h bi bilo idealno za mojo leno in počasno rit! user posted image

Pa še mere naše skoraj 6-mesečne pikice - 65cm in 6450g - res je pikica! user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 16.1.2007 21:44:57 >

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?