|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.1.2007 15:53:58   
kapesanta
jaz se tudi fočkam - samo če že iščemo termin za vse, a nebi pol prestavile na 25, da bi še tanja lahko prišla? Jaz se fočkam tud za 25 al pa za bilo kjr dan, ker sma skoz frej

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.1.2007 18:55:05   
klaja
Jaz se  tudi fočkam. Za termin mi je sicer vseeno, 24. imava ob 9.30 fizioterapijo, tako da bi mogli potem eno uro še počakat ( pa to ni taki problem), ker se mi ne splača vozit se domov. 25. pa nimava nič na sporedu. Tako da pridevaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.1.2007 22:34:41   
Jančika_
OK, zdaj se fočkamo za 25.user posted image !

Jančika
klaja
kapesanta

(copy, paste in svoje ime, prosim!)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.1.2007 8:02:07   
pearl
Tudi medve se fočkava 25.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.1.2007 9:08:47   
malicki
Malicki in Zala se tudi pofočkata za 25.1. user posted image

Zali se je včeraj razvezal jeziček in žlobudra ko navita. Najbolj pa je ati vesel ker je rekla ata user posted image  in to ponavlja kot navita. Mislim, skoraj cele dneve sem sama z njo pol pa reče ata user posted image  user posted image  kaj pa MAMA? user posted image

Midve sva bile včeraj pri pediatru. Vidim da so si mnenja pediatrov različna kot noč in dan.
Glede uvanja GH bi naj tudi popoldne začeli postopoma uvajati zelenjavni obrok. In tako sem ji včeraj skuhala krompirček in zdručkala z vilico, pa malo zalila z vodo da je bilo bolj tekoče. Sem probala in je bilo totalno brez okusa, ampak malecki je šlo v slast. Res je ful pridna kar se papcanja tiče in upam da bo tako tudi naprej.
Je pa včeraj pri kosilu ful paniko zagnala, ko je videla da mami in ati jesta. Pa če kaj jem, me tako gleda da imam kar slabo vest.

Glede mlečnih izdelkov naš pediater pravi po 8. mesecu.
Vprašala sem tudi glede teh instant mlečnih kašic, ker sem opazila, da vas jih kar nekaj že daje svojim user posted image , pa mi jih je odsvetoval user posted image . Pa da se naj izogibam Frutekov in podobnih zadev zaradi možnosti alergij, pa ker bi naj bili E-ji not. 
Tako da ne vem kaj ji bom zvečer dajala, če ne mlečnih kašic user posted image . Zaenkrat se podojiva, nato pa dobi še flaško adaptiranega.

Tako zdaj pa grem pripravit malico moji pupi.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.1.2007 9:30:32   
Alisa
Jaz in Anže se tud fočkava za 25.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.1.2007 15:23:39   
plenicka
Upam, da bova z Žigcem prišla 25. Zaenkrat naju štejte zraven.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.1.2007 17:50:15   
malicki
Jančika prosim napiši mi kako ti narediš fiziološko raztopino. Koliko vode in koliko soli. Ker jaz je kar precej porabim in se mi zdi smotano kupovati če pa lahko jo naredim sama. 

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.1.2007 20:02:29   
Naty*Taja
Midve sva tudi zraven za 25. Bom pa jaz 27. postala gospa, prosim! Da se malo pohvalim. Ja z mojim in pričami gremo tja na urad podpisat in potem na kosilo, cerkvena poroka in žurka bo pa 14.7. - sem ravno danes rezervirala obleko v mb v Hollyvudu! user posted image
Janči a greva skup?

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.1.2007 20:08:55   
Jančika_
Na srečanje pridemo (zaenkrat seveda):

Jančika
klaja
kapesanta
pearl
malicki
Alisa
plenička

Pearl, eh, jaz kar kakšen deci vode zavrem in vržem not dva ščepca soli. Ni ravno znanstven pristopuser posted image .

Mi smo se pa danes prvič peljali z vlakom (no, tamala dva, ati in mami sta se že kdajuser posted image ):

user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.1.2007 20:11:36   
Jančika_
O, Naty, mater, gospauser posted image user posted image user posted image !

Jančika
klaja
kapesanta
pearl
malicki
Alisa
plenička

Naty-Taja

Se bova zmenili za prevoz, odvisno, kdaj bi ti šibala domov. Fajn bi že bilo, da greva skupaj. Meni se ne bo nilč mudilouser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.1.2007 20:34:55   
Naty*Taja
Men če bo ati doma tudi ne! Bo pa verjetno tudi kdo drug pripravljen it po tamalga, če bi blo treba! Po moje bo tašča še vesela, da se mal pohvali potem user posted image . Se bova še zmenli, ja!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.1.2007 21:55:43   
tanja981
no za 25 se pa z veseljem pofočkava tut midva z Vidom! user posted image

dans smo meli družinski izlet - tri familije z malecki smo šli na obisk k enmu kolegu. Upam sam da se njegova novopečena punca ni preveč ustrašla muštrov haha user posted image user posted image user posted image

grem spat ker sem hin...... jutr kaj več nakloflem!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.1.2007 22:02:06   
Jančika_
Srečanje 25.1. v MB:

Jančika
klaja
kapesanta
pearl
malicki
Alisa
plenička

Naty-Taja
tanja981

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.1.2007 11:25:20   
Naty*Taja
Ka pa je z našo Angi?

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.1.2007 18:04:03   
Angellina
Jst bom umrla. Me je povozla trebušna gripa. Bogo moje dete. Ne morem nič razen bruhat in driskat.
Ati se zdej bori z Markom...bo vsaj spoznal kako zgleda moj dan user posted image . Za enkrat mi ne seže do kolen. Ni nič na svojem mestu, vse je na glavo postavljeno.

Joooj kak nasvet kako tole pregurat?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
14.1.2007 18:19:50   
kapesanta
no viš Angie - srečo v nesreči - zdej bo očka vsaj zastopu, zakaj so včasih na mizi odtisi od stekleničke z mlekom... PUNCA DRŽIM PESTI DA ČIMPREJ MINE.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
14.1.2007 20:26:59   
plenicka
Naty Taja, iskrene čestitke in naj traja in traja...zakonska zveza, pa sreča, pa zdravje...

Angellina, kdaj si pa zbolela? V petek si bila še ok, ko sva govorili, kajne? In kje si staknila to bolezen? Kakorkoli že, želim ti čimprejšnje okrevanje! Ko pa si že ravno omenila, da se mora sedaj tvoj mož ubadati z otrokom, pa sem se spomnila, da je v novem Baby centrovem katalogu nekaj nasvetov o tem, kako naj bi se obnašali očetje in partnerji...meni sicer ti nasveti ne pridejo nič prav, dec je od mene zbežal, katera pa bo mogoče kaj uporabnega prebrala...v bistvu si morajo to tudi možje prebrati...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
14.1.2007 21:08:28   
sašaš
Evo mene opet.... Smo že doma! user posted image

Samo toliko, da se pofočkam za srečanje! user posted image  Alisa, gremo skupaj, a ne!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
14.1.2007 21:33:20   
Jančika_
Angie, pozdravi se čimprejuser posted image !

Srečanje 25.1. v MB:

Jančika
klaja
kapesanta
pearl
malicki
Alisa
plenička

Naty-Taja
tanja981
sašaš

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
14.1.2007 22:25:10   
pearl
Naty Taja - čestitke user posted image  za pogumno dejanje.

Angellina Trebušna gripa bo hitro minila, cca dva dni. Se mi zdi, da stopicaš za mojimi virusi za slab teden user posted image . Borovničev čaj si skuhaj, pol pa še borovnice pojej, men je tak delovalo ko šus.

Zdaj, ko ste imele že pediatre pri 6 m, so vas kaj napotiti v zobno ambulanto? Moja v.d. svakinja opravlja prakso sedaj v zobozdravstveni in pravi, da jih pri tej starosti napotijo pediatri na prve kontrole. Na teh kontrola povejo, kako hraniti otroka, kako negovati zobke, dobijo prvo ščetko - mama naprstnik in malo pokukajo dlesni beri zobke, če so že. To menda delajo "zobne" sestre. Kaj vse je vidla pri otrocih, pa mi je svetovala instant kašice s sladkorjem, pa sladkani čaji itd čimbolj stran od otroških zobk, baje je v ustih pravi obup.
No, jaz bom vseeno počakala na pregled pri pediatru. Sem pa sama bolj privrženka naravne in bio hrane in prvo leto ne bom uvajala dodatnih sladkorjev in soli. Pa klobasam (hrenovk in raznih posebnih) se bomo doma probali izogibati do vsaj četrtega leta.

Morda katera ve, kdaj se začnejo vpisi v vrtec? Me že kar v želodcu zvija, da se bom mogla za dalj časa v dnevu ločiti od svoje punčice.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.1.2007 6:49:57   
Alisa
Jutro,

Pearl za vrtec zbirajo prijave do konca Marca in v aprilu sporočijo, kdo so bili izbrani. tako da treba kar pohitet s temi vlogami. Jaz sem vlogo dobila kar v vrtcu in sem jo izpolnila pa nesla nazaj.
Zdaj pa čiči pa čaki. drugač se mu tud ne sanja kaj bom naredila, če ne bi bil sprejetuser posted image . Z mano bi hodu našihtuser posted image .

O kakem obisku pri zobozdravniku pa niso nič omenl, sicer pa Anže še nima nobenega zobeka.

Punce dajte mi nekaj povedat: ali je možno to?
Ko je Anže prvič dobil te kapljice AD3 so se mu po nekaj dneh naredile pikice in iz tistega prava katastrofa z lički. Ko sva bila takrat v bolnici ni dobivav teh kapljic in se mu je v 4 dneh pozdravl s pomočjo kremice.
Potem sem mu jih spet začela dajat, ker je tako rekla zdravnica in po tistem en teden pa je že spet dobil pikice in boga lička. In tako potem cela ceremonije in preglede in itd.
Zdanjič sva šla spet v bolnico in spet nisem mu smela dajat teh kapljic, ker so mi tako vsetovali za tisti čas in so se mu spet pozdravile, tak da je imel čist lepa lička. Ko sem mu v četrtek spet začela dajat kapljice je v petek zjutraj že ieml spet par mozoljčkov po ličkih. Potem sem mu namazala in nisem do danes spet ne dajala teh kapljic pa ma spet čista lička. Kaj naj nardim?user posted image ali naj prosim, če ga lahko še enkrat testirajo za te kapljice? Čeprav grem zlo nerada še enkrat tja na Vrazov trg v pediatrično. Anžeta nebi rada tam pustila jaz pa tud nočem tam spat, ker sem potem od tistih ležalnikov čist polamana tri dni. Ali naj jih preprosto ne dajem in iščem v kateri drugi hrani te vitaminčke.
Jao en dan se mi bo kar sfrtajčkal od tega. Oni bumbarji trdjo da je alergičen na jajca. Jajca pa sploh še ni jeduuser posted image , jaz pa tud nisem neki ljubitelj tega.
Zdaj moram uredit hitr še neke papirje dokler Anžek še spančka.
cawci

To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.1.2007 6:52:43   
Alisa
No zdaj sem pa pozabla.
Sašaš lahko gremo skupi v MB, se že prav veselim našga srečanjauser posted image .

Angie - upam da si se pozdravila in pazi da se kaj na Marka ne prenese ti butasti virusi. Jaz se zaenkrat še otepam tega, in upam da bodo šli mimo nas in da bodo naredili en ogromen ovink mimo nas.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.1.2007 7:33:02   
ElaM
Punce, toliko, da vas pozdravim, saj berem redno, kaj se dogaja z našimi julijčki, samo za pisat nimam volje. Se zelo slabo počutim zadnje dneve. Mi je skoz slabo in sem čisto brez energije.user posted image
Tamala je ok, je pridna, zdajle še spi.
Alisa, pomoje je čist možno, da je Anže alergičen na kapljice, če se mu lička vedno poslabšajo, ko jih zaužije. Glede jajc je pa tako, vem iz izkušenj, je nečak alergičen nanje. Jajca so praktično skoraj povsod, tko da bi bilo možno, če ga še dojiš, da dobiva preko tvojega mleka.
Aja, Alisa še to, a se boste selili na Gorenjsko?
Punce, lepo se imejte, na srečanju. Upam, da vas kdaj spoznam tudi jaz.

:)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.1.2007 8:36:30   
Jančika_
Irmy, od česa je pa tebi slabouser posted image ?

Alisa, tako, kot si opisala, mu jaz niti slučajno ne bi več dajala kapljic. Veš kaj so rekli Barbi - da ni šans, da bi bila Manca alergična na pasjo dlako in da bi se to kazalo s krvjo v blatu. Mala ima pa VSAKIČ, ko je v bližini psa, kri v kakcu. Pa samo takrat, ker Barbi je na dieti in se strogo drži, tako da ne more biti nič drugega.

Pri nas so vpisi v vrtec v drugi polovici aprila, vsaj lani je bilo tako. Večina vrtcev ima spletno stran, pa itak tam piše, pri nas si še obrazec lahko sprintaš.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?