ElaM
|
Babnce, žio. Za nami je tretje ceplenje, Tinkara ga je stoično prenesla, tudi pisknila ni. Še naše mere 67, 6920g. Ja, smo kar manekenski. Je pa drugače vse ok, voda, kri, dol pred doktorco se je obračala, se smejala in navalila na eno ropotuljico, kot da še nobene ne bi videla v življenju. Je, pri šestih mesecih "tadolga posvetovalnica", cofek, pa prelaganje kock iz eno roko v drugo, pobiranje rozin, pa take finte. Aja, še to, sem se spomnila, a ve dajate flourove tablete oz. jih imate namen dajat? Mi smo ga danes dobili, pa ne vem, a bi ga dajala ali ne. Alisa, ja pridte med Gorenjce. Saj nismo tolk ohrni, kot se govori. Pa upam, da bojo dr-ji čimprej ugotovili, kaj ne paše Anžetovim ličkam. Sašaš, uživajte v Kr. Gori. Priznam, mal sem fouš. Angie, kje se skrivaš? Saj nismo nič hude, res ne, da si nas med stare koke lifrala. Na srečanje mene ne bo, ker sem bila 2x v življenju v Mb in ne upam tvegat, da se zgubim. Aja, še to, a že katera daje skutke tamalim? Pri nas zelenjave noče, pa ji vedno dajem samo sadje in bi rada poskusila še kaj drugega, pa me mal skrbi. Ja, saj vem, kompliciram. Punce, fajn bodite, čau čau