|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.11.2008 23:15:47   
Angellina
ooooo Naty Taja NOROOOO čestitkeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce,

če bi želele sodelovati : http://www.ringaraja.net/forum/Na%C5%A1i_mali_Bo%C5%BEi%C4%8Dki-sodelovanje_v_reviji/m_3362664/tm.htm

Slike potrebujem do petka. velikost Fotografij najmanj 500 kb.

Jančika ste dobili revijo? Če ne, mi sporoči, da javim v uredništvo.

Lp

Angie

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
12.11.2008 18:32:56   
Angellina
dekleta NUJNO ampak res NUJNO, moram govoriti z Klajo. Zs ja še ni prebrala, maila nimam, sem ji ga pa poslala preko funkicje rr. Voda mi teče v grlo in res jo moram dobit.

A ima katera mail, telefonsko, da bi jo obvestila naj pogleda zs, karkoli pliiiiiiiiiiiiiis!

Hvala

Angie

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.11.2008 10:16:27   
Anonimen
Ojla

ANGELINA več koz ZS nimam od KLAJE. Tako da upam, da si kako prišla do nje. Glede slikic pa nimam nč pametnega.

NATY user posted image user posted image za nosečnost, želim ti srečno in lepo vzhajanje trbuščkauser posted image . pri srečanjih, kjer so same babe, mojga ne vidiš zravenuser posted image . pa ne bi imel niti čas, ima preveč dela okrog hiše( drva, drva, drva,....še kako generalno z orodji, traktorji,...).

No a ste zmenile za srečanje? Saj sm razmišljala, da bi prišla z otroki, ampak vožnja bi bila ubitačna. V avtu bi se do LJ pobiliuser posted image .

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.11.2008 11:55:31   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: anakarin

No a ste zmenile za srečanje? Saj sm razmišljala, da bi prišla z otroki, ampak vožnja bi bila ubitačna. V avtu bi se do LJ pobiliuser posted image .

Srečanje bo 6. 12., pride pa tudi moj zraven, tako da lahko tvojemu poveš, da ne bi bil sam.

Z Angellino pa sva že kontaktirali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.11.2008 12:11:57   
Naty*Taja
Kaj je zdej s srečanjem? 

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.11.2008 17:30:58   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Kaj je zdej s srečanjem? 

Ja, tako kot smo rekle, 6. 12., saj bi nas verjetno takrat prišlo največ.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
14.11.2008 10:00:15   
Azzurra
Malo pozno se oglašam kot vedno.

Vau. V glavnem: čestitke vsem ponovno bodočim mamicam user posted image user posted image user posted image  Lepo, lepo. Sem zelo vesela za vas. Upam, da se boste dobro počutile do konca in dobile zdrave otročičke.
Jančika, tebi pa želim veliko sreče in res čisto kmalu en velik, debel +

Glede srečanja, jaz sem ta teden čisto pozabila nanj. v torek smo imele srečanje marčevke08 in sem se ga udeležila, ostalo pa je ena norišnica pri nas. Liam je ta teden imel eno rahlo krizo, mislim, da ga malo daje luna user posted image  Sem še začela verjet v to, kajti vsakič ko se bliža polna luna, ga fejst ruka. Dašica pa je precej prehlajena in težko diha, mož je a) redno v službi, b) še malo potegne, c) udeležen v službeni selitvi, d) ob ponedeljkih in sredah na tečaju nemščine. Tako sem praktično cele dneve sama, ker res prihaja pozno domov.
In Liama hodim iskat v vrtec v center mesta, kar mi vzame še dodatni 2 urci med vožnjo tja in nazaj, pakiranjem njega in obveznimi deviacijami za cepetanje po lužah in odhod iz centra v največji gužvi po totalno razritem Kopru.
Srečanje za danes mi je totalno ušlo, no pa tudi prišla ne bi, ker je Daša tako.
Vidim, da se menite za drugi datum. Jaz ne morem nič rečt kdaj lahko in kdaj ne morem (datumsko, vendar bi mi bolj ustrezal vikend), samo prosim dejte me na seznam, in če bo prilika, uletimo vsi 4 (med vikendom pa zato, ker lahko pride tud moj zraven, ker pri nas je tako, da Daša je navadno pridna v vozičku in ne rabi nobenega, midva pa imava premalo rok za ukrotit Liama user posted image user posted image user posted image , čeprav upam, da se bo zamotil z ostalimi julijčki, da bomo kaj poklepetali).

skratka, Azzurro na seznam!!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.11.2008 8:54:29   
ElaM
Ojla, punce, po 100-ih letih.
Sem šele danes videla zs od Klaje. Klaja, hvala, samo moje čekiranje RR-je je bolj slabo. No, saj itak nisem nič zamudila.user posted image
Čestitke vsem nosečkam. Srečno do konca. Tiste, ki načrtujete, pa naj bo test čimprej pozitiven.

Mi smo ok, čeprav Tinkara je že en mesec bolna, tako da ni v vrtcu. Manca bo kmalu praznovala 1. rd. Hitro gre čas.
Toliko na kratko, lepo bodite.
Za srečanje pa nič ne obljubim, smo skoz na polno zasedeni.

:)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.11.2008 11:27:22   
kapesanta
mi smo še vedno prijavljeni....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
22.11.2008 12:44:53   
Alisa
Dan,
kako ste kaj?
Za srečanje sem jaz še za upam da nas bo čim več. Pri nas je zadnje čase dokaj pesto, Anže je iz dneva v dan bolj user posted image , še jest nima časa skoz se mu nekaj dogaja. Sadja sploh noče več jest, včasih ga je pa tok elik pojedu, zdaj ko mu ga dam reče bljak in beži stranuser posted image . Ostalo pa je, najrajši ima juhe z riževimi nudelčki, pa špinačo pa pire krompir, pomfri,....
Jaz sem drugač čist grozn, prehlajena, v službi je cela štala od prejšnjega petka ko smo imeli sestanek, od 6 punc ki smo tam delale nas je sm še 3, pa še od nas treh ne vem kako bo. Jaz delam tam tud samo do 27. 12.2008 potem sem pa brez službe, tako da niti ne vem kako bo v načrtu naš user posted image , tako da sploh ne vem kaj naj nardim.
Mah saj bo enkrat boljš,..................
Fajn bodite pa upam da se kmalu vidmo!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
22.11.2008 13:29:58   
klaja
Alisa ja našim malčkom rastejo že pošteni rogovi, taki user posted image so. Še dobro, da Julija ne govori, ker bi mi verjetno marsikaj povedala.user posted image

Glede službe pa se ne sekiraj, saj vem da je hudo, če ostaneš brez, ampak se da preživet. Meni se sredi decembra tudi izteče porodniška in nimam službe, ampak si je verjetno ne bom zaenkrat niti iskala, ker nimam mojih punc kam za dat. Če pa ju dam v privat varstvo, bom pa plačevala kot nora. Pa še avto moram met potem svoj, kje je pa še obleka, pa zavarovanje za avto, pa gume, pa razna popravila..... bom še videla kako bo kaj. Saj vmes me prime, pa se začnem sekirat, samo potem vidim, da nima smisla, ker se ti lahko zmeša od vsega skupaj.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
27.11.2008 13:36:23   
sašaš
Punce, da še vam sporočim. Našega user posted image  od petka ni več. V petek so mi naredili abrazijo, ker se plodek ni razvijal. Po tem sem bila par dni vsa crknjena. V pon. ponoči morilski krči, v torek dobim majhno dozo umetnih popadkov (sledijo še bolj morilski krči), da bi se samo sčistilo. Seveda se ni in včeraj so mi SPET delali abrazijo.

A včeraj so me pa lahko operirali ob nadzoru UZ, da ne bi spet pol materiala not pustili!? Te raje 2x dajo v narkozo, namesto, da bi že prvič nadzirali z UZ in bi potem imeli oni in jaz mir. Je treba šparat UZ, saj res!

Še vedno čakam, da se bom zbudila iz te more!

Lp user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
27.11.2008 14:24:18   
klaja
Sašaš user posted image , pa saj skoraj ne morem verjet, da se je to zgodilo. Ja, tako je, šparajo tam kjer to ne bi bilo potrebno, s tem pa nekomu povzročajo bolečine. Kot da ni dovolj že to, da zgubiš user posted image , potem pa te še tako mučijo.
Poskušaj čim prej pozabit na to, čeprav verjamem da bo težko, ampak saj boš zmogla sčasoma.user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
27.11.2008 20:12:55   
Alisa
Sasaš , sploh ne morem verjet da se ti je to zgodilo zdaj sem pa res prav žalostna. Bodita močna in probajta čimprej pozabit pa verjamem da bo težko. user posted image user posted image user posted image od nas3

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.11.2008 7:46:23   
kapesanta
Joj Sašaš, upam da boš čimprej zbrala moči in šla naprej. user posted image  user posted image  user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
29.11.2008 7:53:18   
Naty*Taja
Joj, Saši user posted image user posted image Naj čimprej postane lažje!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 3566
30.11.2008 19:11:09   
Jančika_
Sašaš, še predobro vem, kako se počutiš. Sčasoma bo boljše, zdaj pa joči, joči. Saj bo. Res bo, obljubim, da bo. user posted image

Jaz sem še za srečanje, pridem pa verjetno sama s Kajetanom. Ob kateri uri? Kajči čez opoldne ponavadi spi, tako da meni paše, da mi spi v avtu. Se bom pa prilagodila.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
30.11.2008 21:02:09   
klaja
Mi tudi pridemo, kaj pa ostale?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.12.2008 7:21:21   
Alisa
oj,
ob kateri uri? A je kaka varianta dopoldan al pa vsaj tam okrog 14h, ker gremo potem v Trbovlje na Miklavžev pohod.
No povejte kaj vam odgovarja.

Lp, Alisa

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.12.2008 8:32:07   
klaja
Se mi zdi, da smo se nekaj dogovarjale za dopoldanski čas, tam nekje okoli 10 ure.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.12.2008 9:16:08   
sašaš
Midve z Elo sva za dopoldne, saj imamo popoldne en rojstni dan, ki ga ne bi radi zamudili.

Upam, da se vidimo.

Lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.12.2008 10:45:44   
kapesanta
dopoldne - kamot tud ob 9h

l.p. Mateja

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
2.12.2008 13:40:27   
klaja
Zaradi mene lahko ob 9.00, no verjetno bi bilo najboljše ob 9.30. Zdaj pa mi še prosim enkrat povejte kje, v City centru ali v Koloseju, ker mi še vedno ni jasnouser posted image -

Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.12.2008 13:59:21   
sašaš
Klaja, v Koloseju (slaščičarna v zg. nadstropju). Ne moreš falit.

Ok, ob 9.30. Kdo pride?

Klaja
Jančika
Kapesanta
Alisa
Sašaš

Ostale?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.12.2008 16:24:11   
klaja
No to sem hotla slišat, hvala Sašaš.user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?