Azzurra
|
Malo pozno se oglašam kot vedno. Vau. V glavnem: čestitke vsem ponovno bodočim mamicam Lepo, lepo. Sem zelo vesela za vas. Upam, da se boste dobro počutile do konca in dobile zdrave otročičke. Jančika, tebi pa želim veliko sreče in res čisto kmalu en velik, debel + Glede srečanja, jaz sem ta teden čisto pozabila nanj. v torek smo imele srečanje marčevke08 in sem se ga udeležila, ostalo pa je ena norišnica pri nas. Liam je ta teden imel eno rahlo krizo, mislim, da ga malo daje luna Sem še začela verjet v to, kajti vsakič ko se bliža polna luna, ga fejst ruka. Dašica pa je precej prehlajena in težko diha, mož je a) redno v službi, b) še malo potegne, c) udeležen v službeni selitvi, d) ob ponedeljkih in sredah na tečaju nemščine. Tako sem praktično cele dneve sama, ker res prihaja pozno domov. In Liama hodim iskat v vrtec v center mesta, kar mi vzame še dodatni 2 urci med vožnjo tja in nazaj, pakiranjem njega in obveznimi deviacijami za cepetanje po lužah in odhod iz centra v največji gužvi po totalno razritem Kopru. Srečanje za danes mi je totalno ušlo, no pa tudi prišla ne bi, ker je Daša tako. Vidim, da se menite za drugi datum. Jaz ne morem nič rečt kdaj lahko in kdaj ne morem (datumsko, vendar bi mi bolj ustrezal vikend), samo prosim dejte me na seznam, in če bo prilika, uletimo vsi 4 (med vikendom pa zato, ker lahko pride tud moj zraven, ker pri nas je tako, da Daša je navadno pridna v vozičku in ne rabi nobenega, midva pa imava premalo rok za ukrotit Liama , čeprav upam, da se bo zamotil z ostalimi julijčki, da bomo kaj poklepetali). skratka, Azzurro na seznam!!!!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|