|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.3.2008 6:36:00   
Alisa
Jutro,
Kako ste kej?
Mi smo zdaj končnoooooooooooooo zdravi in danes gre Anže po 3 tednih v vrtec, upam da ne bo preveč panike in joka, ker po treh tednih bo verjamem kar težka.

Zdaj končno spet je vse, kar mu pripravim in nimam problemov da bi zavračal. Zanima me ali tudi vaši ponoči pijejo. Anže hoče zvečer flaško in do jutro jo spije. Zvečer mu pripravim v eno mleko in to spije preden zaspi, potem mu jo vzamem in mu dam stekleničko polno čaja in jo do zutraj spije. Če jo pa nima pa začne ponoči kar na enkrat jokat in mu moram it pripravit in potem pije in potem zaspi. Tak da mu jo  zdaj dam kar zvečer in je ponoči mir. Sem že parkrat gledala po posteljci če je polil sm nikjer ni ne duha ne sluha o polivanju.


V službi je prišlo do spremembe in zdaj delam samo dopoldan ali pa sem frey. Vikende imam pa tud frey user posted image , prej pa sem delala vsak drug vikend. Pa še plačo  so mi povišali user posted image user posted image . Očitno moraš v naši firmi manj delat pa ti povišajo. no ni glih tak. Je pa res da imam malo večjo odgovornost in včasih pridem po 7h urah službe vsa zmozgana domov.

Govorenje; imamo par novih besed nič kaj konkretnega drugač,
- končno loči mami, ati
- mama, ata
- če rečem a greva ven začne avto avto ( ene 10x), potem pa prinese bundo in reče pa pa
- rad gleda tv ( baby tv ) tam so skoz risanke, ali pa mu na računalniku  narihtam risanko Avtomobilčki in imam pol ure mir
- rad ima knjige, bagre, traktorje, konje,...


Zdaj ko se bo počasi začelo lepo vreme bi se lahko kaj dobile čez vikend. Kaj ko bi mal prišle pogledat na Gorenjsko?
Imamo en lep prostor z ogromno igrali, mizami in zraven je tudi picerija, kamor bi si šle lahko iskat ali pa kar tam jest. Sm moramo še malo počakat, da bo topleje če ste za to.


Balerina tebi pa vse čestitke za user posted image , bodita zdrava in uživajte!

Nič grem se zdaj zrihtat pa da pičim proti Ljubljani.
Čao.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.3.2008 8:53:42   
kapesanta
razen za prvomajske praznike se pofočkam - ti sam reč kdaj...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.3.2008 18:33:43   
Naty*Taja
Hojla punce. Sem vas kr malo zanemarila user posted image . Če pa mi tak primanjkuje časa!
Klaja, tvoji princeski sta tak lepi. Julija že hodi zdaj, a ne? Ti pa čist nič ne zavidam, ker se ob tvojih postih spomnim nase pred letom in pol...uuuhhhhhh!!!user posted image Pa sej mine in ... zdej je prav fajn! Se pa kupijo tudi one pleničke - gatke, če ti bo kej prav prišlo za Julijo. Je pa zelo pridna, kar se tega tiče! Pri nas smo zdaj na gatkah šele pri Marcelu...
Naša mala že kake štiri mesece čist lepo je z žlico in pije iz kozarčka. Sem jima flaše kr pobrala, ko sta non stop bruhala zvečer po postli, ker sta imela kupčke! Zdej se pa lepo najeta, napijeta in gresta spat brez vsega tega pribora!
Alisa, mislim, da naši malčki prihajajo v obdobje "ne"! Tudi naša se je začela pokonc postavljat in uveljavljat svojo voljo za vsako ceno! Je pa še tolk huje, ker jo bratec solidarno podpira...user posted image

Azzurra - kaka lepa pupa!

Balerina - sej te bo minilo, tole z delanjem razlik mislim. KO vidiš, da otroku to sploh ni tako zelo pomembno, kot nam... Kar se pa tiče ljubosumja - pri nas ni bilo problemov. Če pa bodo, ti svetujem, da se včas pa včas samo Gaji posvetiš in boš hitro rešila ta problem, če ga boste seveda sploh imeli. MIslim, da bi bilo pri nas druače, če bi bila Maruša prva!

Klaja - preberi no kak post nazaj kako leto...user posted image sem se tak živo spomnila vsega, ,ko opisuješ vaše podvige na sprehode... S tem, da jaz sem nosla ena 14 + 6 kg! Pa cela prešvicana sem bla, ko sta se oba drla...

O Balerina, čestitke za Jureta!!!

Grem zdej imejte se skrajno lepo in se pišemo?

Alisa - to je pa zato, ker mu verjetno ti govoriš o atiju, mami... o tebi pa nihče in potem otrok ne zna rečt mami!! Vsaj men se je tak zdelo!



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.3.2008 21:36:38   
klaja
Kapesanta nam samo lušte delaš z morjem! Samo da ste se vi lepo imeli, pa lepo vreme gor al dol.

Mi pa ne vem če bomo letos vidli morje, smo dobili termin v Moravskih toplicah, imajo v njegovi firmi tam apartmaje. Tako da gremo prvi teden v juliju na luštno. Mogoče če bo ati dobil dopust, bomo šli konec avgusta malo na našo obalo pogledat, samo to je še vse v narekovajih, pa pomojem spet ne bo nič iz tega.

Alisa zaenkrat še nič ne obljubim, glede srečanja, ve se dogovorite, jaz pa bom poskušala mojega prepričat, ker njemu je to fullll daleč, kot da je na onem koncu sveta.

Naty-Taja kako dolgo pa si tako švicala oziroma kdaj se tisto najhujše konča? O Julijini hoji pa ne duha ne sluha. Ja, če jo držiš za roke sploh ni problema. Zdaj sma ji na dvorišču naredila iz palic tako držalo, da se lahko drži na obeh straneh in gre, upam da bo kaj haska iz tega.

Julija pa kar dobro razloči kdo je ata in kdo mama, že kar en čas. Samo zdaj vsakemu reče oma, ji je ful zanimivo. Moja mama pa je jezna, ker ji pravi oma, hoče bit babica.  Moji babici pravimo oma in ker sma večkrat pri njej, je pobrala to besedo in še dedeju reče oma.

Razume pa skoraj vse, kar ji rečeš, odgovarja pa z mimiko rok. Je ful zanimiva.

Hana pa je začela tako lepo čebljat, da se ati kar topi zraven. Sem ji že prepovedla, da se z atijem tako pogovarja, ker bo še kake lušte po več dobo.user posted image

Pa pridno je pričela spat ponoči, tako da je mir od 21.00 do 5.00, potem se naje in še spi do 8.30. Jupi!

Grem zdaj spat, ker sem crknjena, pa vse me boli. Bom počasi tudi jaz tako kot Naty-Taja, ko se je valjala po tleh, da si je hrbtenico ravnala.user posted image



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.4.2008 16:46:55   
Naty*Taja
Joj, Klaja - ne bom te strašla! user posted image Ti kr uživaj, kolikor lahko in bo že minlo.... Glede na to, da Julči še ne hodi si itak na boljšem, kot sem bila jaz! user posted image Bi ti z veseljem pomagala, če bi imela čas in bi bili bližje doma... Sej bo, sam organizirat se moreš in čim bolj jemat vse zdravo za gotovo in se ne sekirat za vsak jokec posameznice... se prej naučijo postavit se zase, sam kaj naredit za to, da te ne boli, ti ni dolgčas....

Je pa dobra fora tole s kengurujčkom. Ko se pa katera dere, se pa kr naj....user posted image (če ji seveda kaj ne manjka...)
Imejte se i n napišite kaj...
Glede srečanja je pa tako, da je tudi meni kr daleč na gorenjsko pri zdejšnjem pomanjkanju časa. (služba pa to...)


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.4.2008 14:04:51   
kapesanta
kake mate plane za poletje?

mi za poleje še nimamo nč splaniranega - neki narahlo ciljamo na zadnji teden junija/prvi teden julija, pol pa še v septembru za en teden. Vmes pa verjetno kar nekaj vikendov, ker bo Rok z našimi na morju.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.4.2008 16:52:29   
Naty*Taja
Ti, Kapesanta, brez zamere, ampak a ti res celo življenje sam za morje žviš? user posted image Kr naprej potujete na morje, pa na dopust pa ....
O ko bi nam dvakrat na leto zneslo....


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.4.2008 8:24:11   
malicki
Dobro jutro vsem skupaj user posted image

Zala je po 1 tednu vrtca spet zbolela, in spet je dobila bronhitis, tokrat na srečo lažji, brez vročine, tako da je bil za nas to že pravi napredek, na srečo nisva bili hospitalizirani in smo se zdravili doma.
Danes je šla pa spet s takim veseljem v vrtec, da jo je bilo prav luštno gledati.

Pri nas ni nič kaj novega, mala je pridna, a trmasta za 2 skupaj. Mala smrkljica je že začela ugovarjati user posted image  sem jo lepo prosila če bi pospravila kocke ki jih je po celi sobi razmetala in ona meni hladno NE . Mene je skoraj kap in sem se težko zadržala da se nisem začela smejati.

Ja, navajenje na kahlico - zaenkrat nič od tega. Ena 2 tedna nazaj sem v soboto dopoldne cela vesela in polna pričakovanja pripravila kahlico, in jaz niti pomislila nisem na to, da se pa naša mala frajlica mogoče ne bo hotela usesti na kahlico. In seveda se ni hotela, takoj panika in dretje.
Potem sem se pa jaz usedla nanjo, pa ati tudi user posted image , in sva jo nekako uspela premamiti da je sedla nanjo. Ampak le za sekundo, pol je ritka spet letala naokrog user posted image . Ker ni imela smisla smo jo oblekli in potem se je igrala s kahlico in se z njo furala po celem stanovanju.

Saj meni ni težko previjat otroka, ampak Zala se zadnje mesece zelo nerada previja in nastane cel halo in dretje. Me to že res pošteno nervira user posted image

Kdaj drugič pa se bom potrudila da prilimam sem kakšno slikco.

LP

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.4.2008 9:02:48   
kapesanta
Naty-taja, kaj pa čem - smo pač "morski ljudje". Pozimi ne gremo na smučanje, pa nam za vsaj 3 morske dopuste ostane... Je res, da imamo na Ugljanu prikolico (skupaj s starši in sestrino famijlo), preko službe pa imam možnost letovanja v naših kapacitetah. Tako da nekaj malega za prenočišče, mal več za bencin, hrana je pa itak povsod enako draga. Hodiva pa ponavadi sama, tako da lahko gledava na stroške in ti dopustu so ponavadi res "poceni". Enkrat letno si pa običajno še "privoščiva" - dopust v hotelu ali pa dopust s partijo - to bodo letos Lendavske in takrat gre pač mal več denarja. Moja starša sta me naučila eno pametno stvar - nikoli šparat na sebi, tako da si vedno privoščiva dovolj oddiha. Verjem, da če pa nebi imela možnosti poceni letovanja, bi pa sam sanjala...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.4.2008 9:29:32   
Azzurra
Čao punce,
se oglašam po dolgem času.
Balerini čestitke za Jureta!!!

Pa še naše slikice:
user posted image

user posted image

Se imamo kar dobro. Na srečo še vedno nič ljubosumja, sicer pa Liam postaja pravi fant, iz dneva v dan več govori, stavki so vedno daljši, uporablja besede, za katere sploh ne vem, kje se jih nauči, sklepam, da jih sliši malo od nas, malo na televiziji, radiu, v družbi, ampak zanimivo je, da jih točno zna uporabljat, zadnje čase pozdravlja po italijansko user posted image user posted image user posted image  Resno - reče "buongiorno" (to pa sliši na TV). Sicer pa je kar živahen in kar nekam trmast postaja. A ni blo rečeno, da to obdobje pride kasneje? user posted image  Ma sej je priden, samo ko se upiči v nekaj, zna bit zatežen.
Daša pa še vedno ful spi. Jaz se sploh ne spomnem, da bi Liam tako spal čez dan, ma kje pa. On je bil stalno buden. No, sicer pa so si otroci različni in tudi spreminjajo se, bomo videli kako bo naprej.

Mi smo planirali kak Krk za poleti, je dosti blizu. Nismo pa še nič rezervirali in se bojim, da smo kar pozni, samo kaj ko moj še ne ve kdaj bo lahko vzel dopust.

Kaj pa k nam na Obalo se nič ne pridete sprehajat? Če katera hodi v naše kraje - naj se javi, za kofe!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.4.2008 21:00:34   
Balerina
Najprej hvala vsem za čestitke. Je zadnje čase bol mal časa za R&R sej mamo že drugi teden Gajo doma, je zbolela. Najprej viroza, ušesa pa vročina, v petek na kontroli pa je rekel da ji je rahlo na bronhije vdarlo in da naj bo raje doma saj je polno viroz ona pa še ni odporna. Še sreča da je mo še doma.

Drugače pa ima Gaja Jureta ful rada jo morava pa skoz nadzirat saj ji ni jasno da Jure ne mara dude in zakaj ona nebi smela Juretu dat svojo dudo če pa Jure jokauser posted image . Pa knjigico bi mu dala on je pa ne mara, res čuden ta bratec.

Gaja tudi vsak dan več govori trmasta je pa tako ali tako že od nevem kdaj že. Tak oda sva se že mal navadla da si je potrebno včasih mal več časa vzet in jo v miru prepričat. Ja pa ful rada pospravlja, sam seveda ima to tudi slabe strani kar pol pa kr zanalašč polije sok sam da bi ona brisa brisa po tleh.

Gaja drugače ponoli kar spi čez dan pa kako uro. Jure bi čez dan ali spal ali pa se crtal na dojki, spal v svoji postli čez dan nebi. Ponoči pa še kar spi le preden zaspi pa traja in traja, včasih tudi več kot eno uro rabi da zaspi.  Upam da se hitro navadi ker tu bova pa tud midva trmasta, jaz hočem met zvečer kakao uro ali dva za druženje v dvoje.

Ja morje kje si tud mi ga komaj čakamo. Sem bla prav jezna zadnje dni ker je blo skoz slabo napovedano da nismo čli za en dan na morje. Danes smo Juretu naredili osebno tako da gremo takoj ko dobi osebno.

Se še pišemo lp

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.4.2008 10:52:01   
kapesanta
a po tleh se že kej mečejo, če ni po njihovo? v nedeljo je bil slabe volje, ker ni dost spal - če ni blo v 2 sekundah po njegov - bumf po tleh in butat z glavo - sem skor živčnega fasala.

Naš Rok pa noče grist - pozno je dobu zadnje zobke in smo mu pasiral - zdej pa vse požira in če so večji koščki vse zbruha. Prou neverjeten je, že pogoltne dol, pol pa dvakrat rigne in izpljune ven. Če pa vidi, da je za grist (sadje ipd) pol pa lepo grize. A mate kakšen pameten nasvet?

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 8.4.2008 10:54:34 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.4.2008 16:03:59   
malicki
 
JOj jaz tudi komaj čakam na dopust, za morje že odštevam mesece. Zdaj smo nonstop doma, še na izlet nam nikakor ne uspe it, ker je Zala že 2 meseca bolana ali pa vreme ni primerno. Če bo sreča bom lahko uživala malo za prvomajske praznike.

Kapesanta žal nimam nobenega pametnega nasveta. Zala tudi večkrat kaj pljune ven, ampak bolj zato, ker je v hrani zanjo nekaj neokusnega, predvsem kadar ima meso v hrani, ampak jo hitro opozorim, da ne sme pljunit ampak lepo pojest.

Jaz Zali hrano še vedno narežem na koščke, tudi testenine-špagete, svaljke narežem. A ve tudi ali nič več?
Je pa sama že kar nekaj časa.

S trmo se vsakodnevno srečujemo. Nasploh kadar ni naspana, npr. če se zjutraj prehitro zbudi, potem že takoj veva, kaj naju čaka - sitnarjenje, jok za vsako malenkost. In če ji kaj ne dovolim ali pa bog ne daj malo skregam, kar v jok in na kolena. Saj doma še gre, ampak zunaj pa user posted image  Ali pa ko mi noče rokice dat da bi šle lepo čez cesto user posted image user posted image user posted image  
Drugače je pa zelo pridna, včasih kar precej mirna, nasploh zunaj in je res lepo it nekam z njo, ker ne sitnari in ne skače podivjano naokrog. Se pa malo pozna tudi, da je bila veliko bolana in bolj doma.

A vaši user posted image  že povezujejo besede, tvorijo stavke? Mi smo še daleč od tega, čeprav je pa prava čveka, je kar hitro začela govorit. Najbolj luštno pa je ko si prepeva user posted image

Kar se zdravja tiče, ful se borimo proti ponovitvam bronhitisa. Trenutno je še 2x na dan na pumpici. Upam pa da se bodo ti njeni bronhitisi ustavili, ker je ne bi rada izpisala iz vrtca.
Če ima katera kak nasvet bi bila ZELO hvaležna. Dajem ji vitaminski sirup, sirup iz smrekovih vršičkov in ameriški slamnik. Ko se pozdravi, ji bom naredila kuro z Broncho-munalom.

Aja, pa inhalacije s fiziološko raztopino ji tudi delam.

Imamo pa še nekaj nasvetov, od mazanja z ovčjim lojem user posted image , polaganje toplih kamilic na prsi..... To so pa babičini nasveti user posted image

Lepo se imejte in bodite zdravi

Mamice z malimi bejbiji pa uživajte v lepih (pa čeprav včasih tudi napornih) trenutkih. Ko vas berem me še bolj grabi želja po še enem dojenčku.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.4.2008 8:19:34   
kapesanta
še en dojenček ja - se mi zdi da je zdaj še več nosečk in malih otrok kot predlani - pa se mi je že takrat zdelo da je poplava....
Pa da vam povem, tud jaz sem se odločila (no smo se user posted image ), da ko bo - bo (nimam več tabletk, zdej si moram samo še folno kupit, za vsak slučaj). Na šiht tud že vejo, da mamo še enega v planu. In zdaj čakamo.

Glede čvekanja pa se mi zdi da sem glihkar pisala, pa se mi ne ljubi gledat za nazaj:
Rok že kar nekaj časa tvori daljše stavke - tudi s spolom in sklonom se že neki trudi. Men je pa še vedno zlo smešen ko meša spole recimo: "bo oči pumagala" ali pa "Rok pelala avto po mamici dolu". Mislim da ni niti minuto tiho (pa kolk sem si želela da bi začel govorit...). Hvala mami, ker se veliko ukvarjaš z njim.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 9.4.2008 8:24:05 >


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.4.2008 13:48:54   
Anonimen
Ojla punce,
se vam kar dogaja z malimi ropotuljacami a? Anastazia se zaenkrat ne meče po tleh, ve pa kaj pomeni NE, ko jo kdo kaj vpraša. Pa tudi s trmo ni nobenih problemov.Pri previjanju tudi mi imamo težave, sploh se ne pusti, ne dat dol plenico, ne dat goruser posted image . Še preden sm rodila benjamina smo ji pokazali kahlico, kako čičati, ... Vsak drug dan smo jo pustili samo v gatkah hodit  po stanovanju, pa je bila kot en kužek: kjer je lulala, tam je bila lužicauser posted image . Še zdej tako dela, sm tem da jo skoraj cel dan pustim v gatkah, pa ji nikakor ne potegne sedet na kahlo, ker se jo brani. Smo že vsi sedeli z njo (imamo doma 2 kahli), pa nič. Razen ko gre spat, ji damo plenico. Moram it nabavit še nastavek za na školjko, mogoče bo tam rada bila, kot starejša hči. Počasi bo že dojela.
Pri govoru ni še nič posebnega napredovala, razen da vsak teden pogrunta izgovorit kako besedo. Najbolj me jezi, ko za medota in muco izgovori isto besedo =mjam.
BALERINA user posted image user posted image ZA jURETA. Pri polivanju s sokom pa sta naši dve punci za skupajuser posted image .
KEPASANTAuser posted image za odločitev. Zdej pa v akcijouser posted image .

AZZURRA ma cukrčka sta res tvoja no. Ma kaj ko mi nikako ne znese pridet k vam. Te dni moj ima delo z drvmi, čisit pašnike, pospravit šaro,....Kmalu bo imel kake ture po Nemčiji konje vozit. Sama pa res ne morem nikamor, razen do mame. Upam da bo kej za 1 maj fraj. Zdej bi vas res rada vidla.

Letos pa mi ne gremo na dopust oziroma na morje za kak teden. Bolj verjetno bo dopust na Kolpi pri starih starših od mojga ali pa doma dvoriščuuser posted image .


Ala moj alarm mali se je zbuduuser posted image , pa se beremo

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.4.2008 15:28:44   
kapesanta
Ja Anakarin - a mate vi to farmo konj, al kva?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.4.2008 18:43:05   
klaja
Kapesanta upam da vam čim prej uspe še kakega user posted image nardit!!!  user posted image user posted image

Julija pa že krepko uveljavlja trmo, ko ni kaj po njenem že krči nogice in trmari ter se zraven živinsko dere. Pa jo pustim, da se umiri, potem pa gremo dalje. Začela se je tudi na silo jokat, sem se ji danes tako smejala, ko me je preiskušala, potem pa me je tako čudno gledala, češ zakaj se pa smejim.

Pa vsakemu reče oma, no zdaj je še pogruntala besedo baba.
Je pred kratkim sosedu rekla, da je oma, pa nisem mogla zadržat smeha, ne vem pa če je slišal.user posted image

Moram pa pohvalit Hano, da prespi celo noč, od 21.00 do 8.00. user posted image user posted image

Moj pa spet rihta hišico Juliji, je še nekaj stvari manjkalo (stopnice, ograjica, notranja obdelava), zdaj jo moram še samo pobarvat, pa od znotraj  nekaj narisat na stene in pa seveda kuhinjo kupit. Ko bo gotova jo bom dala v album.

Sašaš ja kam si se pa ti skrila!?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.4.2008 19:28:46   
Naty*Taja
OJ, Kapesanta bravo za odločitev! user posted image

Anakarin ne pretiravat! Naši so še kr premali za kahlo skapirat! Naša za tavečjim hoče ponavljat, pa vleče hlače dol in sede s plenico na kahlo - sem tudi že probala parkrat jo dat če bo kej pa nima pojma mala! user posted image Sem vidla pri Marcelu, da ko je otrok zrel pač ve in je v gatkah iz danes na jutri! Tudi pri malo starejši nečakinji je bilo tako. Tak da, jaz se ne bom s tem ubadala, dokler ne bom vidla tak, kot pri marcelu, da ve zakaj se gre. On je kr naenkrat začel govorit, da bo lulal ko smo ga zvečer postavli v tuš in je bil brez plenice. No pa smo kr uspešno brez že kake dva meseca.
Evo tudi trma je pri nas. Pa to še ni najhuj - bolj zoprno mi je tole prilizovanje potem! Pride in se pomuza pa tak lepo reče Mami! Groza. Pol pa ne moreš bit več jezen...
Imejte se punce in se še kej pišemo.
A je ktera kej o Angelini čula?



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.4.2008 10:13:16   
Balerina
Kapesanta bravo za odločitev. Je prav luštno ko imaš tako živ žav doma. Včasih mal naporno pa to hitro pozabiš. Jure naredi tisti refleksni nasmešek, se ha še spomnite, al pa Gaja kaj smešnega pa je vse pozabljeno.

Gaja že reče nekaj besed skupaj ampak da bi pa prav čel stavek sestavla pa ne. Pozna pa že veliko besed. Ima veliko knjigic, kar naprej jih moramo brat in se je iz njih naučila, no ja da ne bo sedaj izpadlo kot da bere, midva ji razlagava kaj je na sliki ali pa jo sprešujeva kaj je in če ne ve ji pač poveva ona pa ponovi za nama.
Trma, kaj pa je to, ma ja saveda je trmasta že od vsega začetka. Tudi jokat na silo se zna in to tisti pravi jok s solzicami, pa jo običajno pustim da se umiri, ali pa ji kaj umirjenega govorim, ko ja mirna jo prosim na si solzice obriše in potem se dogovoriva naprej. Je pa začela ful zahtevat, želi dudo in ne reče lepo ampak prav zahteva od naju, to me pa res razjezi. Tako da sedaj ustrajava na tem da za vsako stvar reče prosim in lepo pove kaj želi. Ko to dobi pa se mora zahvaliti. Imamo primer v družino ko je fant star dobrih 10 let pa vsako stvar zahteva od staršev onadva pa sta kot postreška. Gajo želim že sedaj navaditi da midva nisva njena postrežka. Sva pa tudi striktna pri tem da še midva nekaj želiva da prinese da jo prosiva in od nje na zahtevava.

Glede bronhitisa pa tudi pri nas nimamo pametne rešitve. Po virozi prejšni teden je konec tedna zdravnik ugotovil da ima tudi na bronhijih in smo tudi mi ponovno pristali na vpihih. Je mal boljš tako da upam da gre v ponedeljek v vrtec in da smo vsaj za nekaj časa zaključili z boleznimi.

Joj morje kje si. Mi gremo letos malo v juniju in potem konec julija ali pa avgusta. Bomo pa vidli kako bo septembra morda pa še takrat malo. Pa seveda za vikende. Samo da bo tako toplo da bo tud Jure lahko spal v prikolici pa gremo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.4.2008 14:23:59   
Alisa
Oj,

Kapesanta najprej čestitke za odločitev user posted image . Jaz še nimam poguma ker je mali čist preveč aktiven in nagajiv.

MORJE - Mi smo se že zmenili za morje in sicer gremo 23.6- 15.7.08 v Omiš ali nekam na Makarsko obalo. Komaj čakam.

Grizenje hrane; sadje sam obgloda, banano poje pol, tak da mu še kar miksam tri vrste sadja zaradi vitaminov, če je zmiksan vsaj poje. Če je kak cel košček v kaki juhici al pa sadju se začne kar davit in vrže ven. Pico pa kruh pa ni problem grist.

Azzurra ko bo kak vikend lepo napovedan sva s Sašaš že od lani zmenjene in upam da bo letos zneslo pa te pokličeva za kofi.

Anže je drugač tud zlo trmast ratu, če mu kaj ne dovolim gre zadaj za kavč in se joka, zdaj če ga gledam kar noče nehat, če pa vidi da ga noben ne šmergla pa neha. Zadnje čase ko se začne kaj jokat ker hoče doseč svoje mu rečem ; anže je pa jokica pa reče ne in neha.

Zdaj čakam še monterja za pohištvo da pride, pa moram še kosilo skuhat, tk da bodite zdravi in se čujemo.
pa pa


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.4.2008 14:44:19   
karamela
Oj,

mi je kar nerodno. Nazadnje sem se javila dan pred odhodom s službo, potem pa mi je kr zmanjkal časa, ja izgovori sj vem- upam da me sprejmete nazaj.user posted image

No tenutno smo bolani oz. naša Zoja je bolana ima virozo, pa sem doma. Preboleli smo škrlatinko, pa ledvičke oz. vnetje ledvičnih čašič, ampak je že bolje.

Vidim, da se obetajo še novi dojenčkiuser posted image . No mi smo pri dveh najbrž končali, ampak nikoli ne reci nikoli.
Na kahljico tudi mi probamo kdaj pa kdaj, pa pokakat se nam je celo ratalo ene 3x, ker je prej povedala, za lulat pa še ne. Bo poleti več časa. Mi čeblamo, govorimo pojemo pesnice, da je kar veselje.

Ja, morje evo komaj čakam, sedaj naslednji vikend gremo na Pag za 2 dni, za 1 maj pa smo se odločili da vsi 4 gremo za 1 teden v Egipt, pa moram priznat, da me kar malo skrbi, glede na stanje moje pupike, ko po škrlatinki kr ne okreva in se ne pozdravi do konca.

Kar se grizenja hrane tiče, jabolko, hruško, banano sama zgrize, tako da ji ne miksam več. Poje kar rada, vendar ne vse, dokonca pojem jaz.

lp vsem!



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.4.2008 7:35:20   
kapesanta
moj se je pa ful zagrel za nakup šotora za na streho avta. imel bi sicer avtodom, samo so predragi...
oba že tooolk pogrešava potepanje po svetu - sva parkrat šla in spala kar v avtu po počivališčih, nisva hotelska tipa (no, kakega tedna izležavanja se jaz sicer nebi branla, sam je mojem dolgcajl...)
ful si želiva tudi v Egipt, samo želiva it isto turo kot moja starša - tri dni Hurgade, ostalo pa potepanje ob Nilu...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.4.2008 11:07:38   
Alisa
oj,
nujno rabim cifro od sasaš, če ma katera naj mi sporoči na z.s..
Fuull
hvala!!!

Sasaš če pa ti lahko kod pogledaš mi pa ti sporoči,
Thanks

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.4.2008 13:53:12   
Naty*Taja
Aliska, takoj mu nehi miksat!! Z žvečenjem in večjimi koščki si krepi dlesni in občutek, za hrano, ki jo zgrizemo! Dokler mu boš miksala, bo vedu za miks  in se ne bo potrudu s koščki!!! Ne ga no tak sračkat! Glede vitaminov se pa ne tolk sekirat. Če sadje kupuješ v trgovini je itak bolj prazno!! Veliko vitaminov ima zgolj sadje in zelenjava direkt z vrta, ali drevesa, potem pa vitaminčki odmirajo....in predstavljaj si, kolk jih je še v sadju, ki priroma nekje iz daljnih krajev in v hladilnicah dozori?!user posted image
Je bolje, da sam tri jabolka obgloda, kot da mu pasiraš!

Evo ti še telefonska na zs-ju...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.4.2008 15:15:51   
karamela
kapesanta- ja tudi midva si želiva malo bolj avanturistični Egipt, pa s tema malima škratoma je drugače, kot če bi šla sama. Sva tudi to imela v mislih, vendar sva se odločila, da gresta z nama, in uberemo bolj počitniško opicjo Egipta.

Drugače pa moram pohvali mojo Zojo, je že od začetka aprila brez dude. Nevem kako nam je tako elegantno ratalo, ampak sem res vesela, ker je postajala že prava mala odvisnica. Poleti, pa imamo v načrtu še počasi ukinit plečinko, ampak res počasi bomo vidli kako bo  šlo.

No kar se zdravja tiče sem se danes zbudila z zamašenim nosom. Me je moj dragi mal razvajal pripravil zajtrk in za kosilo spekel pizzo.user posted image

Trmasta je tudi  naša, in to zelo. Imamo že prave fajte doma. Se že prepirata za igrače in se kregata.

Kje je lepo vreme?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...





sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)


Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!