Azzurra
|
čao. ste kar dosti napisale. bom še jaz kaj dodala: ŠTEVILKA NOGE LIAM: 24 (pa še to grejo nekateri čevlji na tesno gor) LJUBOSUMJE: niti malo do zdaj. jo boža, ji daje ljubčke, ji govori "moja moja Dašica", trkam po svoji leseni glavi, da bi blo še naprej tako... SPREHODI V TROJE: voziček, jaz in Liam - mission impossible. Liam ne ve kaj pomeni hodit poleg, ne ve kaj pomeni držat za roko, on samo teče, vtakne se v vsak kamenček, v vsako muco, kužija, avto, motor... ODSOTNOST IZ SLUŽBE: sicer jo morajo omogočit, vendar je večni problem v moji službi to, da če je ena odsotna, mora druga opravit tudi njen turnus, ker imamo knjižnico odprto od 8. do 18.30, tako da se vedno grdo gledamo. sicer do pred kratkim ni blo problema, ker sem jaz bila brez otrok, sodelavka je bila pa kar veliko odsotna zaradi bolezni otroka, zdaj pa imam jaz kar dva in ne vem kako bo, sicer pa mora to itak uredit šefica. (pa tudi sin od sodelavke ima že 14 let, tako da kakšne prehlade bi že lahko sam preležal doma...) DAŠA: še vedno kar veliko spi, ni neka huda jokalica, jezi jo le, če se predolgo obiram pri previjanju in oblačenju, na koncu je že nestrpna. prvi pregled je mimo, dobila je 1,2 kg in zrastla je (domača mera) 5 cm. dobila je tudi podbradek in okrogla lička LIAM: on govori, dela smiselne stavke, odgovarja na vprašanja, poje (zadnji hit je Z goričkega v piran ali kaj je že ta od Kreslina), pleše, trmari ko ni po njegovo, pove da je kakal ali da bo kakal, se sicer vsede na kahlico, vendar oblečen, načeloma ne laže (ko ga nimam na oku in zakličem: liam kaj delaš? pa odgovori: pišaš in res ga najdem s svinčnikom v roki, včasih kaj nariše na zid, ma ni važno..), ima punco (mojo sodelavko) za katero pravi, da bo jokala, ko ga vprašam zakaj, pa reče da zato, ker si (on) prčka po nosu, ker ima umazane uhe in ker ima črne nohte ŽIVLJENJE V 4 je sicer kar dobro zalaufalo, po moje zato, ker Daša večinoma spi in dobro je, da je tako. Če bi jo stalno morala nosit, ujčkat in pestvat, bi bilo verjetno dosti težje. Sicer ne vem kako bo naprej, do zdaj je bilo kar v redu. Organizacijsko je malo težje z dvema, ko pride ura za skuhat, za jest in za se skopat, predvsem zato, ker moj dragi ni prav dosti doma, pride precej pozno iz službe, največkrat okoli 19. ure...samo to je že ura, ko je Liam lačen in že postaja zaspan in zato siten in je takrat kar težek čas dneva. NOČI: sem se bala, da se bo Liam po Dašinem prihodu prebujal, pa se ne. Sicer ima spet obdobje zgodnjega vstajanja (cca 6.30) ampak vsaj spi celo noč v kosu. GREM. vas pozdravljam, se še kaj javim. Pozdrav vsem!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|