malicki
|
Ej pa to ni res, napisala sem sporočilo, dodala celo fotke, pol pa mi pri pošiljanju javi napako. Za znoret Torej, na kratko - en lep pozdravček v novem letu. Mi smo praznovali kar doma, sami. Tako sva tudi planirala, potem je pa tudi Zala zbolela. V nedeljo zvečer je dobila vročino in ker ji nikakor nismo mogli zbit temperaturo, smo šli v torek k dežurnemu. Na srečo samo viroza, dobili smo sirup Naprosyn in je šlo počasi na bolje. Je pa imela skoraj 40 vročine. Včeraj je bila že brez vročine, smo pa vseeno še doma. Zali smo končno nabavili stolček, iz Ikee. Je bil že skrajni čas, zadnjič je škatlo svojih čevljev od nekod privlekla in se usedla vanjo Tole so pa prvi vtisi Sicer smo ji hoteli kupiti foteljček, ampak stane v Baby centru 60eur , v Leclerku pa so taki češki in nikakor vredni 46eur..... Danes mi je vzela mleko s pulta, odvila pokrovček in cel liter polila po sebi in po tleh , mislim jao, včasih se mi res lahko zrola Nonstop mi razmetava, odpira predale in elemente, pa še jaz neumnica sem ji veliko vedro lesenih kock kupila. In potem mi vsa navdušena celo vedro kock obrne sredi sobe in jih razbrca in pometa naokoli. Mislim da bodo nekega dne te kocke izginile , pa še par drugih igrač Uf kako sem zlobna. Pa še ena slikca moje kraužlaste plavooke pupe Klaja tebi pa želim da čimprej držiš svojo pupo v naročju. A vidiš, kako so te po nepotrebnem strašili, ne vem kdaj že so te hoteli poslati rodit, zdaj pa se lahko celo zgodi da boš rodila čez rok Naj se zgodi tako kot si želiš Pošiljam vam topel pozdrav v teh mrzlih dneh Če pa ima katera kakšeno dobro idejo za pusta, naj kaj napiše. Pa kje se kostumčki za naše malčke dajo kupiti. ČAO
|