Azzurra
|
no, da ne bom samo grde teme pisala, kaj vaši že kaj "govorijo"? moj Liam je ful klepetulja, ima že kakih 40 besed v repertoarju, nekatere so zelo jasne, nekatere so malo popačene ampak tako ljubko, da vsi crkujemo od smeha, ko začne. meni je najbolj smešen, ko mu zapojem eno pesmico (to je ena pesmica, ki so jo na italijanski televiziji vrteli, ko so zmagali na svetovnem v nogometu. in to, če se spomnete, je blo točno takrat, ko smo me rojevale ), v glavnem mene nogomet ne briga, ma ta pesmica je bla tolkokrat na tv, da se mi je zapičila v glavo in jo že od prihoda iz porodnišnice pojem Liamu. No, ta pesmica ima se konča na "Zinedine Zinedine Zidan"....in tukaj Liam vedno potegne z mano in zapoje "Nadan Nadan" Pa banana reče BABAMA-BAMA-BA. Ja, fant si zakomplicira življenje, ni kaj! Pol imamo še ključi - tlentle, kolo - koko', muca - mu, liam - ejam, voda - dodo, motor - tor, traktor - tato, bager - baum, kruh - kuk, skuta - koto, piškot - kot, peče - pepe, peter je tudi pepe , priden - pin, da bi jedel in pil reče papu, če hoče da gremo zvonit na vrata reče dindo, no, pa mama, tata, nono, nona in še kar nekaj stvari pove. v glavnem, jaz grem zjutraj v ljubljano dat kri. je katera za kavo?
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|