|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 8:47:44   
Jančika_
Solatja, včeraj sem prav gruntala - hudiča. odkar sem prvič zanosila, sem non štop bolnauser posted image . Pa živim dokaj zdravo, jem razumno, veliko športam....ampak zgleda, da je nosečnost in dojenje tak stres za telo ali kaj, da me je čisto sesulouser posted image . Moj mož v vsem tem času ni bil niti enkrat pošteno bolan; kvečjemu kak prehlad (pa je takrat revež takoooo booooogiuser posted image ). Trenutno imam tudi sinuse seveda spet zabite: 3.10. pa me čaka ponoven pregled na ORL in zdravljenje (en mesec konjskih antibiotikov). Upam, da bo to pomagalo in da ne bo potrebna operacija; ker to bi se potem vlklo bohve kako dolgo, jaz bi pa rada kmalu spet zanosila...

Danes sem jaz peljala mulce v vrtec (sem že veliko boljša, mož pa je začel zelo zgodaj) - joj, kak je Kajči luštkan, ko gre v igralnico, v eni roki pikapolonica, v drugi plenička, v ustih duda, pa gre kr not in nič ne jočeuser posted image . Eh, jaz sem čisto zaljubljena v ta moja fantauser posted image .

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 10:02:36   
Balerina
No glede srečanja se kar dogovorte jaz bom pa poskušala mojadva na Štajarsko zvlečt, na izlet. Če le ne bova z mojim takrat romantični vikend praznovala, mava za terme v Portorožu en bon za izkorist in sva rekla da bova šla za en vikend sama brez Gaja. Gaja bo uživala z babi in dedijem.

Pri nas je pa Gaja začela nakaj smrkat, že v nedeljo. Sva jo začela s sadjem, Kivi in limone, filat pa mal fiziološke pa mislim da je že mal boljeuser posted image user posted image . To je njen prvi ''prehlad'' tako da pri nas imamo za enkrat kar srečo. Moram potrkat po lesu.
Solatja ja naša ima tud zdej za v vrtec mal več garderobe sem ji pa večinoma trenirkice kupla ker se mi zdi da se tako lažje igra in po tleh meče. Bundo ji je pa že zadnič moja mami kupla. Ja so bli tako veseli ko smo pa 14 dneh iz dopusta prišli da je spet polno stvar dobila.
Janička ja men je tud Gajo tako luštn gledat ko gre tako rada v igralnice, sploh če sliši da so otroci že notri. Mi je pa kr mal hudo ko vidim kako je že velika in da gre kr sama nekam brez mene. Mi je blo pa kr mal hudo prvi in drugi dan ko so vsi tako jokali, saj ne da bi želele da joka in da ji je hudo ker mora v vrtec, ampak naša princesa je bila kot da me ne potrebuje večuser posted image user posted image . No ko sem prišla ponjo in me je objela je bilo pa bolje.

Joj je pa pri nas dones tako prazno ker sem sama doma. Prvič sem tako iz vrtca takoj prišla domov, drugače sem imela skoz neke opravke. Prej sem par poslušala ker se mi je zdelo da se je Gaja zbudila pol sem se pa spomnila da je sploh doma niuser posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 12:31:51   
Balerina
Janička pa Naty pa še ostale ki uvajate oz. ste že konec. Potrebujem mal nasveta s tem uvajanjem. Po eni strani se mi ne mudi in morda tud zato mal zavlečujem. Amoak bi res rada in zdi se mi da je že skrajni čas da začne v vrtcu tud spat. Pri nas je tako da naj bi bili starši polek ko dajo prvič otroka spat.
Seveda je pri nas to danes spodletelo. Prvo je bilo to da je nova postelja oz. ležalnik in je bilo Gaji seved to blazno zanimivo. Se je že vlegla pa tudi spila sok po flaški tako kot doma potem pa je mene vidla. Sem se poskušala skrit pa je pri nas tako narejeno da se nimaš kam skrit in seveda videla je tudi vzgojitelice pa je bilo potrebno vstat in se je smejala pa vreščala ko pa to ni bilo dovol da bi pritegnila mojo pozornost je pa šla k fantku in ga začela odkrivat. Je še njega hotela zbudit. Doma tudi če takoj ne zaspi ima ograjco okoli posteljce in se nekaj časa pogovarja potem pa zaspi. Skratka bila je tista navihana Gaja kot je doma. Tu ograjce ni in je že zato drugače ker lahko dol zleze pa še vse ve nekaj dogaja.
Kako ste to ve uredile? Jaz sem to vem prekmalu obupala ampak nisem mogla bit polek ker če sem zraven se smeji in sedi ali stoji v postelji ter neumnosti zganja če jo pa položim za spanje pa vrešči. Če sem zraven enostavno ne more zaspat ker bi se raje igrala, to smo ugotovili že na morju. Najraje bi šla vem in rekla kar same jo uspavajte.
No na vsak način mislim da je skrajni čas da v petek ali najkasneje v ponedeljek tudi počiva v vrtcu in grem ponjo kasneje ne vem po 2. uri. Kako bo drugače preživela te preskok iz 3 urnega varstva na 9 urno.

upam da mi boste dale vsaj kak nasvet saj vem da marsikaj pa moram v svoji glavi pošlihtat in jo pustit v vtrcu dlje. Se bodo že znašli tako varuške kot Gaja.  

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 13:08:38   
Alisa
oj
no mi smo danes preživeli 3 dan vrtca in danes ko sem ga zjutraj pripeljala in sem bila z njim da je pojedel zajtrk (prejšnja dva dneva nič), potem sem šla in ga prišla iskat ob 12h ga je vzgojiteljca pohvalila da je vse pojedel kosilo in da je neverjetno priden.
Kajti zadnja dva dneva ni hotel nič jestuser posted image . Zdaj spančka jaz grem pa tud mal zalegnt.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 13:17:32   
Naty*Taja
Hoj Balerina. Pri nas je to tako, da jo one spat dajo. Naša danes prvič spi - vsaj upam, da. user posted image  Nas samo vprašajo, če je kak poseben postopek za uspavanje in potem naredijo tako kot mi. Po moje pa da nebi smelo bit problema, ker je tako utrujena, da mi ponavadi popoti zaspi al pa takoj ko zagleda postlo. Bomo vidli, kako bo danes. Drugače pa moja mala tudi ne joče in gre sama not pa še pomahala mi je. user posted image  Jo pa po moje zdrma potem, ko je utrujena in kr naprej pada pa ko druge sliši jokat. Ja pa ko Marcela vidi, ki je sicer v drugi igralnici, sam ista garderoba in ko gredo ven se vidita in baje oba vreščita. Mislim pa da nam namenoma ne govorijo vseh podrobnosti, ker bi se me preveč obremenjevale ... sej bodo preživeli. Mi je pa zdej dosti lažje, kot pri Marcelu, ko sem bila potem doma, on pa tam, ko bi lahko bil zraven mene.... Ja koza neumna, čeprav sem imela Marušo in z obema nisem več zmogla, oz. sta me čisto izčrpala. Take pač smo mame, ki imamo rade otroke, veliko otrok!
Janči ti pa prvo kr faks naredi!!!potem pa naprej... Ajde punca - te morem malo vzpodbujat, ker je ful fajn, ko si konec user posted image .
Verjetno ne bom zdržala do dveh.. bi že kr šla ponjo...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 13:27:53   
Balerina
Hvala Naty. Saj pri nas je lih to ni nobenih težav v vrtcu doma s spanjem tud ne v vrtcu se ga mora pa še mal navadit. Ampak res ne vam kako bi se ga lahko navadla če pa bom jaz zraven. Jaz se tud zato nisem nikoli v vrtcu z njo igrala in preveč ukvarjala ker se drugače nibi navadla na otroke in vzgojitelce. Mislila bi da se tja hodiva skupaj igrat kot bi šli na sprehod in na igrišče ne pa v varstvo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 13:28:19   
Jančika_
Balerina, če tamala nima nekih hudih travm, ne štopaj procesa, ampak jo pusti tam. Enkrat jo boš itak morala...mislim, da je Naty-Taja enkrat omenjala deklico, ki je po še ne vem koliko časa šparala prostor za mamico pri kosilu. To je kar malo žalostno...

Naty-Taja, ko bo zdravje poštimano, se lotiva dela. Ne glede na faks. Vem, da mogoče zgleda čudno in da bi bila drugačna pot bolj razumna, ampak tako sva se odločila že pred časom. Stara sem že kar precej, prvega sva delala kar nekaj časa, dvakrat sem imela spontani splav - ne, to se lahko tako zavleče, da ne bo nikoli niti najmanjše šanse, da bi kdaj razmišljala o še kakšnem (četrtem) otroku. Že za tretjega imam strahove, če mi je sploh namenjen...

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 13:32:26   
Balerina
Janička hvala za odgovor ja jo bom v petek kar tam pustila jo bojo že nekako uspavale čene se bo pa igrala. Jutri greva k tašči in bo samo do kosila v vrtcu.
Glede novega otročka te pa čisto podpiram. Če is želita še kakšnega čim prej. Če si postavljaš pogoje še to pa ono nisi nikoli pripravljen in potem so ti že tako veliki da ti nič ne paše da bi imel pa dojenčka v hiši.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.9.2007 20:43:56   
Naty*Taja
Ja Janči valda! Sem se sam malo hecala. Sej jaz bi tudi ne glede na vse, sam morem pa res malo nase pazit, ker me križ spet kr orng daje in vse bi šlo, če bi imela lažje otroke user posted image . Tak pa so kot iz svinca in res moram malo pazit nase. Tako da sem se zdej odločla, da bom najprej intenzivno iskala šiht in upam, da v roku leta dva dobila kej stalnega, potem pa spet v akcijo, če bo seveda vse ok. Jaz bi tudi kake 4 najmanj imela, sam kaj ko je dan današnji veliko odvisno tudi od vseh drugih dejavnikov ne samo od nas..
Poleg tega pa smo tudi s financami tam, tam... bo res mogla mami it nekaj služit, da si naš proračun opomore. user posted image
Srečanje torej bo, samo še ne vemo kdaj... user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.9.2007 9:13:32   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
in vse bi šlo, če bi imela lažje otroke user posted image . Tak pa so kot iz svinca

Jooooj, jauser posted image . OK, Vasja je peresna kategorija, ampak Kajči...uh! Sploh zdaj, ko se je začel metat nazaj od besa - včeraj se mi je z glavo tako fajn na zobe nabil. Ker se kar nazaj vrže, če mu kaj ne pašeuser posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.9.2007 22:03:57   
Jančika_
Evo, imam eno fotko iz vrtca, preobuvanje pred odhodom domov:

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.9.2007 8:01:03   
kapesanta
kak frajer, no kaka frajerja....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.9.2007 13:06:00   
solatja
je pa tale Kajetan izrezan očka, kajne? (pa ne zamerit, Jančika user posted image )... luštna fotka, res! 

_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.9.2007 16:49:03   
Alisa
Oj,
sm na hitr za enkrat.
Za srečanje se kar zmente kdaj jaz pa bom potem že vidla če se mi bo izšlo.
Jančika super slikica!!!
Sašaš pa kje si ti?????


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.9.2007 16:17:06   
Jančika_
No, jaz vam samo javljam, da se je moja viroza z vnetim grlom razvila v najhujše vnetje sinusov do sedaj. Juhuhu.

Aja, mali je pa pravzaprav bolj podoben meni kot atiju, čeprav je v določenih situacijah bolj njegov, tako kot recimo na tej sliki. Ampak če pogledaš moje otroške slike, je hitro jasno, da je mojuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.9.2007 10:37:06   
Jančika_
Punce, naša Tanja je v petek rodila punčko Ajdouser posted image ! Kar ne morem verjet, da se je že začel drugi krog pri julijkahuser posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.9.2007 12:43:15   
Alisa
O vraga! Tanja tebi pa vse čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image
Kaj gre hitr čas. Jaz pa zdaj šibam na šiht prvi danuser posted image

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.9.2007 13:19:24   
kapesanta
ojejej, pa gre res čas hitro naprej....

vse čestitke, draga tanja user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.9.2007 13:52:36   
Naty*Taja
A že????! Tanja, čestitke in veliko užitkov v četvero. Pa še ena, ki ima par.
Jančika ti pa že nehi s temi boleznimi... sem te misla na kavo povabit, pa vidim, da je bilo bolj pametno, da sem te pustila pri miru. user posted image  Mah sej ni blo sam to, sem se preveč po trgovinah zamudila, potem je bilo pa že pozno,....
Ja, nimam kej pametnega povedat, tak da kr grem.
Aja - pa Kajči je čist cela mami, če mene kdo vpraša! Razen kg....te pa ne vem po kom ima!user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.9.2007 18:50:42   
klaja
Čestitke Tanja!!!!!

So mi kar solzice pritekle, sicer se pa danes že cel dan jočem, pa ne vem točno zakaj. Malo zato, ker me Julija provocira 100 na uro.
Saj bo boljše.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.9.2007 7:06:35   
Alisa
Ojla,
no danes pa tud jaz točim solziceuser posted image . Ker sem sama.

Anžeta je moj odpeljal v vrtec, kljub temu da sem jaz popoldan v službi in to zato ker moram jaz avtosedež vzet zjutraj ven iz enga avta pa potem pustit v vrtcu, da ga lahko potem gre iskat moj in ga lahko pelje domov. Greva v soboto kupit še enga tako da bo v vsakem avtu eden, da ga ne bomo prestavljal.
Zdaj pa ne vem kaj naj počnem. Anže v vrtcu tako mal spi, no vsaj včeraj je baje spal sm 20 min in je potem doma ob pol 6 zvečer zaspal in se danes zbudil ob 6h. Zaspal je brez večerje, brez ostale ceremonije zvečer. Jaz sploh ne vem kaj naj nardim, tale vrtec mu je čist ritm uniču.
Pa saj enkrat bomo že prišli skup z časom.
Danes imam spet popoldan službo in moram spakirat za mojga user posted image , ker gre spet v Bosno z šihtom delatuser posted image , tako da bova z Anžetom spet sama. No jaz v službi, Anže pa v vrtcu.
Grem zdaj mal porihtat stanovanje, pa ziher bom še kaj najdla za nardit, sploh zdaj ko se bliža čas ko se bomo končno preselili v novo stanovanje.

Fajn bodite!!

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.9.2007 7:52:44   
kapesanta
Alisa - kdaj se selite? Kako boš pa pol z vrtcem?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.9.2007 7:58:47   
Balerina
Mene služba še čaka že odštevam dneve in zraven jočem. Joj kako je hitro minilo.
Gaja še spi, ko je treba zjutraj v vrtec tako dolgo spi. Sem ji kar doma zajterk pripravila, drugače je zdaj že jedla v vrtcu ampak dones je pa res nebi budila. Bo tako ali tako do 4 v vrtcu ker se moramo dokončno navaditi na cel dan. Včeraj je bila do pol treh.

Gaja tudi v vrtcu spi le kake pol ure ali pa še to ne. No pri nas morajo potem ležati saj lahko ostanejo nekje od ene do pol druge ure. Torej ura in pol počitka. Je bla baje včeraj kar mal užaljena ko je vzgojitelca rekla da mora še ležat. Ko pa pride domov je pa tako utrujena da gre kar kmalu spat. Včeraj je zaspala ob pol štirih in se je zbudila malo pred šesto. Pa je kljub temu zvečer kar dobro spala.


(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.9.2007 8:01:44   
Balerina
Aja glede spanja še to ali se vam tudi ponoči zbujajo. Pri nas je začela in na vsak način bi želela da jo k nama v posteljo dava. No sva dvakrat nasedla sedaj jo pa kar mal ignorirava. Ampak seveda smo vsi budni ona v svoji sobi in midva v spalnici. Če se služajno začne jokat za kaj pomembnega na to da bi šla k nama ne padava več. Vsaj za enkrat ne. Sva jo nekajkrat dala za vikende ampak tam od sedmih naprej da nama ni blo treba tako zgodaj vstajat. ja gospodična se je pa spomnila kako bi bilo fino če bi med tednom prišla kar ob enih k nama.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.9.2007 8:33:26   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Alisa - kdaj se selite? Kako boš pa pol z vrtcem?


Mi se selimo 27. septembra. Komaj čakam da bo tudi to mimo, da si uredimo celotno stanovanje in potem nas čaka še letanje in urejanje papirjev. Me je kar groza.

Anžeta smo glih zaradi tega vpisala v vrtec v Ljubljani, ker oba delava v Ljubljani in ga bova tako lahko potem prej dvignila iz vrtca kot če bi morala hitet v Cerklje v vrtec, sicer pa vse veste kakšna gužva je ponavadi proti Brnikuuser posted image .
Zjutraj se bo peljal z nama v Ljubljano in  mi je kar hudo da ga bom morala tako zgodaj budit, upam da mu bo uspelo med vožnjo zaspat tako kot ponavadi in da bo lahko v vrtcu še mal spal.
Tud naš pride iz vrtca čist zmatran, zaspan, ni mu do hrane, sm stiskal bi se. Pa ljubčke mi skoz meče, je pravi navihanček.user posted image


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...




Imena za fante
Tinca79

Katero ime Vam je bolj všeč?

Robin (46%)

Roben (9%)

Aron (46%)


Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!