Jančika_
|
Evo, mi smo od danes uradno na štirki . Dvakrat sem ga morala celega preobleči, ker je bil moker, saj mu trojke nisem več mogla fajn naštimati, bajseku malemu. Ne vem, koliko točno tehta - na navadni vagi pokaže okoli 7 kil; bomo videli naslednji teden v posvetovalnici. Je bolj majhen, pa okrogel . Moja otroka sta pa začuda pridna v tem vremenu. Tavečjega imam že drugi dan doma, ker ima vnete oči. Sicer mu ni hudega, ampak je baje ful nalezljivo, tako da ne sme v vrtec. Zdajle oba spita, tako da bom šla še jaz malo vodoravno. Kajetan je ponoči spal rekordnih 9 ur v kosu . Zgleda, da sem pogruntala njegov ritem: okoli šestih postane ultra zaspan, zato sem ga takrat pač kopala in dala spat okoli pol sedmih, nakar se mi je čez eno zbujal in bedel do desetih. Včeraj sem ga pa dala ob šestih spat, ob sedmih se je zbudil, skopal in najedel, ob pol osmih pa je že spal in to do pol petih zjutraj . No, ne bom se prehitro veselila, pri pikecih nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim ovinkom... Jaz mu tudi že dvignem naslon v vozičku, ampak ne med vožnjo (takrat itak spi). Ko se ustavimo, da lahko malo ven gleda. Itak pa bolj ali manj skoz spi. Pri prvem sem tudi že dvignila naslon tam nekje pri treh mesecih, pač ko ga ne meče več kar tako nekontrolirano naokoli. Meni so v posvetovalnici rekli, da ga lahko nosim pokonci tako, da je s hrbtom naslonjen na moj trebuh/prsi, z eno roko ga primeš prek prsnega koša, z drugo pa pod koleni, tako da mu privzdigneš ritko. Čisto pokonci pa ni vredu. Ja nič, grem spat, juhuhu!
|